petak, 28. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Brčkalo taksi i kombi prevoz na Jahorinu

Podijeli

Pregleda stranice:

2853

Taksi


Kombi


Brčkalo taksi i kombi prevoz na Jahorinu

Usluge taksi i kombi prevoza putnika u toku turističke sezone na Jahorini.

Prevoz putinika obuhvata dnevno ili višednevno iznajmljivanje automobila sa vozačem. Idealan je za prevoz sportskih ekipa ili putovanja, poslovnu podršku za pojedince i firme. Modernim, sigurnim, udobnim i dobro opremljenim vozilima uspješno prevozimo putnike po Bosni i Hercegovini i cijeloj Evropi. Taxi-B je specijalizovan za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu i usluge kao što su aerodromski transferi, izleti. Visok kvalitet vozila, udobnost i ljubazan vozač, učiniće svako putovanje prijatnim. Vozila su kapaciteta 16+1, 8+1 i 4+1 putnička mjesta idealna su za turistička i za poslovna putovanja!

Prevoz putnika na relacijama Pale - Jahorina, Sarajevo - Jahorina, ka i transferi sa aerodroma, željezničkih i autobuskih stanice iz gradova okruženja.

Prevoz i iznajmljivanje kombija Ford Transit i Opel Vivaro.

Kontakt osoba: Saša Brčkalo

+387 65 / 583 002

Facebook komentari

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome