ponedjeljak, 26. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Po završetku sezone zamjena dvosjeda "Skočine" šestosjedom

Visina snježnog pokrivača od oko metar, lijepo vrijeme i temperatura od minus pet do četiri stepena Celzijusova na Jahorini garantuju do kraja marta uživanje u zimskim sportovima i šetnji po čistom planinskom vazduhu u zimskom ambijentu.
Portparol Olimpijskog centra (OC) "Jahorina" Zorica Stojanović potvrdila je Srni da su uslovi za skijanje odlični i pozvala sve ljubitelje Jahorine da dođu i uživaju.

Ona je naglasila da je početak ove zimske sezona bio mnogo bolji od prethodnih godina, te da je u najtraženijoj novogodišnjoj smjeni popunjenost kapaciteta na planini bila 100 odsto kao i prethodna dva vikenda, dok je u ostalim periodima popunjenost bila 60 do 70 odsto.

"Nevrijeme koje je zahvatilo cijeli region krajem januara i te kako možemo da nadoknadimo u martu", rekla je Stojanovićeva i dodala da je ipak rano da se povuče paralela između ove i prethodne sezone, jer skijaška sezona još traje.

Ona je istakla da će OC "Jahorina" odmah po završetku sezone nastaviti sa realizacijom planiranih projekata, kao što je zamjena dvosjeda šestosjedom na stazi "Skočine" na kojoj se može vršiti i vještačko osnježavanje.

Na Jahorini se od 3. marta održava tradicionalni 27. Susret novinara skijaša koji organizuje Međunarodni ski-klub novinara Srbije.

Prema njenim riječima, tokom osmodnevnog boravka u hotelu "Bistrica" tročlane ekipe predstavnika medija nadmetaće se u veleslalomu, a ni ove godine, između ostalog, neće izostati "smiješni slalom", izbor najboljih pjevača, igračkih parova, kao ni besplatni kurs engleskog jezika.

Ona je dodala da će od 16. do 18. marta na Jahorini biti održan "Adrenalin di-džej fest 2012", prvi i najveći di-džej festival na prostorima BiH.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (3)
 • Posjetilac

  Treba biti korektan pa reći da je Vlada RS spasila Jahorinu od propadanja i digla je iz mrtvih i vratila dio sjaja i konkurentnosti. Zamislite samo da nije bilo novih šestosjeda i vještačkog snijega,preteklo bi nas Blidinje.

 • Posjetilac

  Kao da kazes majka spasila dijete da ne umre od gladi jer ga je nahranila.

 • Posjetilac

  to je teoretisanje.na jahorini nije bilo rata ni minute. bilo je i prije ove ,šest srpskih vladara i ranijih vlada rs pa su sve rasturile,unistile djelimicno ili skroz bistricu,jahorinu,partizan,vucko,feroelekktro ,sator,ukrale i prodale topove za vjestacki snijeg,rasturile dvije zicare jednosjed praca i sator itd.nisu ulozili u jahorinu ni sijalicu,ni mmetar asfalta,ni vodovod,nista. samo su otimali lokacije za vikendice i hotele sebi i drugim tajkunima.
  svih šest vlada nije u jahorinu ulozilo ni dinara,a imale su ogromne prihode od ratne trgovine,srbijanske pomoci za izgradnju srpskog sarajeva,od masakra srpske šume i lopovske privatizacije svih velikih preduzeca,koja su prezivjeli rat,a nisu prezivjeli mir.budi fer pa reci istinu.
  mozes misliti da su nase ranije vlade rs dobile pare od prodaje telekoma.opet nebi dali ni marku u jahorinu.nego bi sebi kupili ulicu u beogradu.

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter