subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Odlični uslovi za skijanje, niže cijene ski-pasa

Uslovi za skijanje na Jahorini su odlični, a od danas su snižene cijene ski-pasa, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina". Iako je sredina marta na Jahorini je pravi zimski dan – visina snijega iznosi 65 centimetara, uz temperaturu od minus četiri stepena Celzijusova.


Od vertikalnog transporta u pogonu su ski-lift i bebi-lift Poljice, šestosjedi Poljice i Ogorjelica, te Zabavni park Ogorjelica.

Prema prognozama meteorologa, slijedi sunčana sedmica, a snijeg koji je padao prethodnih dana obećava da će se skijanje i zimska sezona na Jahorini nastaviti i u drugoj polovini marta.

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" skijaše i ljubitelje planine pozivaju da iskoriste dobro vrijeme i povoljnije cijene ski-pasa.

Dnevni ski-pas radnim danima od danas umjesto 34 KM košta 22 KM, a u danima vikenda sa 39 KM snižen je na 25 KM.


(www.palelive.com / Srna / foto arhiva)Tagovi: Jahorina  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter