utorak, 27. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Konferencija "Jahorina - planina mladih"

Na Jahorini će u petak, 16. marta, početi višednevna konferencija "Jahorina - planina mladih" na kojoj će biti analizirana prilagođenost Jahorine kao turističke destinacije mladim gostima, zatim važeće poslovne strategije, cjenovna politika, pitanje smještajnih kapaciteta, gastronomske ponude i infrastrukture.
Osim kao događaj promotivnog i informativnog karaktera, konferencija je zamišljena i kao poslovni skup koji će omogućiti direktan kontakt agencija koje u svom radu imaju i omladinski turizam sa lokalnim agencijama, hotelijerima, vlasnicima pansiona i ugostiteljskih objekata, kao i predstavnicma Olimpijskog centra Jahorina, Turističke organizacije Republike Srpske, Ferijalnog saveza Srpske i Ministarstva trgovine i turizma Srpske.

Organizatori konferencije će nastojati da kroz prezentacije, projekciju filma, panel diskusije i organizovane obilaske Jahorine predstave ovu olimpijsku planinu kao top destinaciju za mlade turiste, saopšteno je iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Gosti konferencije su ministar trgovine i turizma Republike Srpske Gorana Zlatković, direktor Turističke organizacije Srpske Tihomir Ljubojević, direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Savo Kovač i direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Branko Koroman.

Otvaranje konferencije, koju je organizovao Ferijalni savez Republike Srpske u saradnji sa Turističkom organizaciom Srpske pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, planirano je za petak u 10.00 časova, a izjave za medije od 11.00 do 11.30 časova.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (3)
 • Posjetilac

  Nedavno je i National Geographic Bosnu i Hercegovinu uvrstio na listu deset najboljih svjetskih avanturističkih destinacija za 2012. godinu. Izabrali su Bosnu i Hercegovinu zbog brdskog biciklizma.

 • jahorinac  - cijeneeee

  Treba postaviti javno pitanje direktoru OC Jahorina:
  1. Zasto u martu nije spustio cijene ski karata ?
  2. Zasto nije produzio rad ski lifova do 17,00 casova ?
  3. Zasto ni jedno vece u sezoni nisu organizovali nocno skijanje ?
  To je sramota, a vec se hvale kako je sezona bila odlicna, sezona jos traje i trajce sigurno narednih mjesec dana, a mi nemamo ni jednog gosta na stazi, a uslovi za skijanje su perfektni.
  To je zalosno !

 • Posjetilac

  Pa nije Koroman vlasnik OC-a da on o tome odlučuje, postoje vlasnici, tj akcionari, upravni odbor i sl, njima treba postaviti to pitanje.

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter