subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Kompletan vertikalni transport u funkciji

Portparol Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina" Zorica Stojanović rekla je Srni da je trenutno stanje na Jahorini dosta dobro, da su putevi pročišćeni, te da je kompletan vertikalni transport u funkciji.
''Visina snijega je 180 centimetara. Iskreno se nadamo da nove snježne padavine koje su najavljene za sutra neće napraviti dodatne probleme na Jahorini'', istakla je Stojanovićeva.

Ona je dodala da je mali broj ljudi otkazao, odnosno pomjerio dolazak za nekoliko dana kasnije zbog snijega koji je proteklih dana padao.

Prema njenim riječima, kompletna mehanizacija koja postoji na Jahorini, kako u OC "Jahorina" tako i u privatnom vlasništvu, apsolutno je spremna za nove padavine.

Stojanovićeva je podsjetila da je prethodnih dana, kada je snijeg neprestano padao, sva mehanizacija koja postoji na Jahorini 24 časa bila angažovana tako da su putevi u relativno kratkom periodu očišćeni.


(www.palelive.com / Srna / foto: arhiva)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter