subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Jahorina: Idealno skijanje na 205 cm snijega

Uslovi za skijanje na Jahorini su idealni, staze su izuzetno pripremljene, a visina snijega od 205 centimetara garantuje da će skijaška sezona trajati do kraja marta, a možda i u aprilu.
"Toplije vrijeme pogoduje skijašima, ali i onima koji ne praktikuju ovaj sport i uživaju u šetnjama planinom", rekla je Srni Zorica Stojanović, portparol Olimpijskog centra "Jahorina".

Kompletan vertikalni transport je u funkciji, a cijena ski-pasa za tri časa iznosi 20 KM, a za četiri časa u toku dana iznosi 25 KM.

"Narednih nekoliko dana svi smještajni kapaciteti na ovoj `olimpijskoj ljepotici` su popunjeni. Cijene smještajnih kapaciteta na Jahorini pristupačnije od onih koje su bile na početku sezone, što je svojevrsna pozivnica za ljubitelje skijanja da u što većem broju posjete olimpijsku planinu", istakla je ona i podsjetila da je cijena polupansiona u hotelu "Bistrica" 59 KM.

Prema njenim riječima, praznični dani u Srbiji, ali i razvedravanje i blagi porast temperature poslije nezapamćenog nevremena u cijelom regionu, uticali su da mnogi baš sada dođu na zimovanje i uživaju u prelijepom zimskom ambijentu.

Stojanovićeva je naglasila da OC "Jahorina" očekuje da će kombinacija pravovremeno napravljenog vještačkog i prirodnog snježnog pokrivača obezbijediti da se skijaška sezona na stazi Skočine produži i u kalendarsko proljeće.

Ona je podsjetila da će na ovoj stazi biti izgrađen šestosjed.

Na Jahorini će se sutra, sa početkom u 16.00 časova, održati "Red Bul" takmičenje u takozvanom masovnom skijanju i bordanju, a od 28. februara do 1. marta takmičenje FIS KUP Jahorina 2012. i Otvoreno prvenstvo u alpskom skijanju.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: snijeg  Jahorina  skijanje  šestosjed  Red Bul  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter