subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Osnovana gorska služba spašavanja Republike Srpske

Gorska služba spašavanja Republike Srpske osnovana je u četvrtak na Jahorini, rekao je Srni načelnik Gorske službe spašavanja Jahorina Miro Kalem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

FIS kup Jahorina 25. i 26. februara

U subotu i nedjelju 25. i 26. februara 2017. godine na Jahorini će biti održano međunarodno takmičenje u alpskim disciplinama FIS kup "Jahorina 2017".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zahvaljujući novom snijegu idealni uslovi za skijanje

Na Jahorini su uslovi za skijanje idealni, zahvaljujući novom snijegu koji je pao za vikend, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šesti "Jahorinski poslovni forum" 23. i 24. februara

Naučno-stručna konferencija "Jahorinski poslovni forum 2017", koja će biti održana 23. i 24. februara u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, okupiće 103 učesnika iz zemalja regiona, izjavio je Srni sekretar Foruma Marko Đogo.
"Tema ovogodišnje šeste konferencije je `Strateški izbor i održiv razvoj turističke desti...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uslovi za skijanje idealni

Odlično pripremljene ski-staze, vertikalni transport koji radi u punom kapacitetu, te sunčano vrijeme i visina snijega od 35 centimetara potvrđuju idealne uslove za sve ljubitelje Jahorine, koji namjeravaju da ovaj vikend provedu na skijanju ili u šetnji ovom olimpijskom ljepoticom, izjavila je jutros Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorin...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prva zimska Moto žurka MK "Pale"

U organizaciji Moto kluba "Pale" u subotu, 11.02.2017. godine u restoranu "Poljice" na Jahorini održaće se zimska moto žurka. Ovo je prva žurka ovog mladog kluba, osnovanog prije nešto više od osam mjeseci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden automobil ispred hotela na Jahorini

Nepoznati izvršilac ili više njih ukrao je ispred hotela na Jahorini automobil "BMV Iks5" koji je vlasništvo lica čiji su inicijali T.L, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje noćno skijanje

Na Jahorini će od petka, 3. februara biti organizovano noćno skijanje, saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Motornim sankama povrijedio dvije žene

Muškarac čiji su inicijali N.L. priveden je jer je na Jahorini motornim sankama povrijedio dvije žene.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Davidovićeva na čelu Organizacionog odbora FIS kupa "Jahorina 2017"

U hotelu "Bistrica" na Jahorini danas je konstituisan Organizacioni odbor 15. FIS kupa "Jahorina 2017", za čijeg je predsjednika izabrana ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odluka o upotrebi motornih sanki na Jahorini

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija donio je odluku o korištenju i kretanju snježnih motornih sanki s ciljem poboljšanja bezbjednosti skijaša, turista i posjetilaca na skijalištima na području Olimpijskog centra Jahorina.

Opširnije...

Strana 2 od 75

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter