utorak, 16. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Predsjednik Srpske na Jahorini sa privrednicima

Na Jahorini je u toku sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sa vodećim privrednicima Sarajevsko-romanijske regije, javlja izvještač Srne. Sastanku prisustvuje oko 30 privrednika iz javnih i privatnih preduzeća regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina: Nastavljeno uređenje skijaških staza

Dolazak ljeta i stabilnijeg vremena dodatno je pokrenuo zaposlene u AD OC Jahorina da se još aktivnije pozabave uređenjem skijaških staza i čišćenjem planine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Unaprijediti sistem vještačkog osnježavanja na Jahorini!

U novembru veliki međunarodni skup - tradicionalni Sajam voda u Beogradu, tokom kog će biti organizovan poseban forum na kojem će centralna tema biti analiza katastrofalnih majskih poplava u BiH i Srbiji...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren skup "Pouke minulog vremena"

Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić danas je na Jahorini otvorio dvodnevni međunarodni naučni skup "Pouke minulog vremena", čiji je organizator Udruženje "Srpsko-ruski most".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini skup "Pouke minulog vremena"

Na Jahorini će danas biti održan međunarodni naučni skup "Pouke minulog vremena", koji organizuje Udruženje "Srpsko-ruski most".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren stručni skup "Vodovodni i kanalizacioni sistemi"

Na Jahorini je danas svečano otvorena trodnevna Međunarodna konferencija o vodama "Vodovodni i kanalizacioni sistemi", koju organizuje Udruženje "Vodovodi Republike Srpske", u saradnji sa Udruženjem za tehnologiju vode i sanitarnog inženjerstva iz Beograda i Udruženjem vodovoda i kanalizacija Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radovi na uređenju jahorinskih staza

Kao i svake ljetne sezone na Jahorini počinje akcija uređenja skijaških staza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik: Olimpijski centar "Jahorina" uvrstiti u program sanacije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da se u program sanacije šteta na područjima pogođenim katastrofalnim poplavama u Srpskoj treba uvrstiti i Olimpijski centar "Jahorina" u adekvatnom obimu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeca na Jahorini bezbjedna

Oko 300 djece koja se trenutno nalaze na Jahorini u hotelu "Bistrica" u sklopu redovnog izvođenja škole u prirodi nalaze se na bezbjednom i uživaju u produženju boravka, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo forum investitora i preduzetnika

Na Jahorini je juče počeo "Balkan venčur forum", najveći skup preduzetništva i inovacija u jugoistočnoj Evropi, na kome učestvuje 30 investitora iz regiona, Evrope i SAD.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina: Počinje forum preduzetništva i inovacija

Preduzetništvo i investicije biće glavne teme dvodnevnog zasjedanja "Balkan venčur foruma", koji će danas početi na Jahorini.

Opširnije...

Strana 2 od 54

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome