petak, 29. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Proljećno skijanje na olimpijskoj planini

Na Jahorini je noćas palo novih pet centimetara snijega, tako da je sada visina snježnog pokrivača 115 centimetara, te su uslovi za skijanje idealni.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nove snježne padavine osvježile staze

Na Jahorini je tokom noći palo oko pet centimetara snijega, što je na već postojećih metar snijega donijelo osvježenje na stazama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proteklog vikenda na Jahorini održan Kup veterana

Kup veterana "Jahorina 2015" okupio je danas na olimpijskoj planini 96 skijaša rekreativaca od 83 do 35 godina koji su se takmičili u veleslalomu. Prema riječima Radenka Pekića, predsjednika Smučarsko-planinarskog društva "Jahorina", koje je organizovalo današnju manifestaciju, na Kupu su učestvovali veterani iz Republike Srpske, Federacije Bi...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Očekuje se veći broj gostiju

Na Jahorini, u hotelu "Bistrica", kao i u ostalim hotelima, očekuju da će za vrijeme vaskršnjih praznika imati veću potražnju za smještajnim kapacitetima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Takmičenje veterana u veleslalomu

Na Jahorini će danas biti održano takmičenje u veleslalomu u organizaciji Smučarskog saveza Republike Srpske i Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobri uslovi za skijanje

Na Jahorini danas preovladava oblačno vrijeme, temperatura vazduha je četiri stepena, a visina snijega jedan metar, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kup veterana "Jahorina 2015"

U organizaciji Smučarskog saveza Republike Srpske, Olimpijskog centra Jahorina i prijatelja Jahorine, a u tehničkoj organizaciji SPD "Jahorina" na Jahorini će u subotu, 28.03.2015. godine biti održan Kup veterana "Jahorina 2015".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina: Poginuo Esmedin Hadžiahmetović, povrijeđen Ismar Sadiković

Sarajlija Esmedin Hadžiahmetović (42) poginuo je u petak na ski-stazi "Željo" na Jahorini. On je bio suvozač na motornim sankama, kojima je upravljao Ismar Sadiković (19), kojim su se zabili u betonsku kućicu. Sadiković je tom prilikom teško povrijeđen.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četrnaesti "Infoteh Jahorina" opravdao očekivanja


Četrnaesti međunarodni naučno-stručni simpozijum "Infoteh Jahorina", koji je danas završen na Jahorini, u potpunosti je opravdao očekivanja i ponovo potvrdio visok nivo kvaliteta predstavljenih naučno-istraživačkih radova, izjavio je danas Srni dekan Elektrotehničkog fakulteta /ETF/ Univerziteta u Istočnom Sarajevu Zoran LJuboje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini poginuo vozač motornih sanki

Jedno lice je poginulo, a drugo je teško povrijeđeno u nesreći sa motornim sankama na Jahorini, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini sunčano vrijeme, 180 centimetara snijega

Visina snježnog pokrivača na Jahorini iznosi 180 centimetara, a temperatura vazduha minus tri stepena Celzijusova, uz vjetar koji duva brzinom od četiri metra u sekundi, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...

Strana 2 od 65

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome