utorak, 27. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Na planini i danas veliki broj skijaša

Na Jahorini su i danas povoljni uslovi za skijanje, pa se veliki broj skijaša nalazi na stazama ove olimpijske ljepotice, gdje ima 70 centimetara snijega.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo noćno skijanje na Jahorini

Na Jahorini je večeras nakon dugo vremena ponovo počelo noćno skijanje na donjem dijelu staze "Poljice".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hiljade turista na Jahorini uživalo u prvom danu 2015. godine

Niska temperatura, 65 cm snijega, vedro i sunčano vrijeme su bili odličan povod da hiljade turista danas uživa u najvećem ski centru u zemlji. Sezona u 2015. godini je počela odlično, jer snijega ima dovoljno za skijanje, mnogo stvari je poboljšano, i ako se po jutru dan poznaje, ovo bi mogla biti odlična turistička sezona na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje noćno skijanje na Jahorini

Na Jahorini prvi dan nove 2015. godine posjetioce očekuje veliko iznenađenje. Nakon dugo vremena ponovo počinje noćno skijanje od 18.00 časova i trajaće do 21.00 h na stazi Poljice, gdje će skijašima na raspolaganju stajati Ski lift "Poljice". Skijanje će prvo veče biti besplatno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg 60 centimetara, rade šestosjedi i ski liftovi

Visina snježnog pokrivača na Jahorini iznosi 60 centimetara, a u funkciji su šestosjedi Poljice, Ogorjelica i Skočine-Prača, kao i ski-lift na Poljicama, te bejbi-lift, saopšteno je danas iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vikend pun gostiju, snijega i dobrog skijanja

Na Jahorini vikend je protekao sa mnogo snijega, novih gostiju i dobrog skijanja, izjavila je jutros Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pada snijeg jakog intenziteta

Na Jahorini od jutros pada snijeg jakog intenziteta, pa se na planini očekuje znatno povećanje snježnog pokrivača tokom današnjeg i narednih dana, izjavila je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ski-staza Skočine čeka prve skijaše u novoj sezoni

Staza Skočine na Jahorini spremna je da danas dočeka prve skijaše u ovoj sezoni, izjavila je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra skijanje na stazi Skočine?

Na Jahorini je snijeg prekrio olimpijske staze i, prema vremenskoj prognozi, u narednim danima očekuju se veće količine snijega, što će omogućiti početak skijanja, izjavila je danas Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sokolović: Snijega ima, ali ne i dovoljno za skijanje

Na Jahorini je pao snijeg koji je obradovao posjetioce i zaposlene u Olimpijskom centru /OC/ "Jahorina", ali još nije dovoljno visok za bezbjedno skijanje, rekao je danas Srni rukovodilac marketinga i prodaje u OC "Jahorina" Dragan Sokolović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobra zabava na otvaranju sezone na Jahorini uprkos nedostatku snijega (foto)

Na Jahorini je danas svečano otvorena zimska turistička sezona i uprkos nedostatku snijega posjetioci su se dobro zabavljali.

Opširnije...

Strana 2 od 59

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome