četvrtak, 23. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Jahorina na listi neobičnih skijaških destinacija

Britanski portal "Biznis insajder" uvrstio je Jahorinu među 17 neobičnih skijaških destinacija za koje se malo zna, a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina: Visina snijega između 50 i 60 centimetara

Trenutna visina snijega na Jahorini je između 50 i 60 centimetara, a uslovi za skijanje su odlični, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U pogonu svi šestosjedi

Na Jahorini su u pogonu šestosjedi Skočine, Poljice i Ogorjelica koji od juče omogućavaju skijašima da na više staza uživaju na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobri uslovi za skijanje na Jahorini

Na Jahorini su danas dobri uslovi za skijanje, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sezonska ski-karta vrijedi za četiri dana skijanja na Pohorju

Olimpijski centar "Jahorina" potpisao je sporazum sa javnim preduzećem "Marprom" i Turističkom agencijom "Martura" iz Maribora kojim se definiše mogućnost korištenja sezonskih ski-karata u slovenačkom ski-centru Pohorje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlični uslovi za skijanje na Jahorini

Na ski-stazi "Skočine" na Jahorini danas su odlični uslovi za skijanje, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Očekivanja turista biće ispunjena

Jahorina je spremna da ispuni očekivanja turista u predstojećoj zimskoj turističkoj sezoni kada je riječ o bezbjednosti i pružanju kvalitetne usluge na svim nivoima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini pada snijeg

Na Jahorini danas pada snijeg, vidljivost je 70 metara, a trenutna visina snijega na stazi Skočine je 30 centimetara, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlični uslovi za skijanje

Uslovi za skijanje na Jahorini su odlični, a zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje trenutna visina snijega je 25 centimetara na stazi Skočine, saopšteno je danas iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena nova zimska turistička sezona na Jahorini

Na Jahorini je danas otvorena nova zimska turistička sezona. Novu sezonu, sa željom da bude bolja od prethodne, zvanično je u hotelu "Bistrica" otvorio savjetnik Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske Aleksandar Đurić, u prisustvu predstavnika grada Istočno Sarajevo, lokalnih zajednica i Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra svečano otvaranje zimske turističke sezone

Na Jahorini će sutra biti svečano otvorena zimska turistička sezona, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

Opširnije...

Strana 2 od 74

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter