subota, 23. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Otvorena prvenstva za mlađe kategorije

U subotu i nedjelju 26. i 27. marta 2016. godine na stazi Olimpik na Jahorini će biti održano Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine za mlađe kategorije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano Otvoreno prvenstvo SPD Jahorina

Na Jahorini se 20. i 21. marta 2016. godine održalo takmičenje u alpskim disciplinama za mlađe kategorije Otvoreno prvenstvo SPD Jahorina u tehničkoj organizaciji Smučarsko planinarskog društva Jahorina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Banjalučanka povrijeđena pri padu sa skiborda

Banjalučanka čiji su inicijali V.T./27/ povrijeđena je prilikom pada sa skiborda na Jahorini i smještena je u Univerzitetski klinički centar u federalnom Sarajevu. Ona je zadobila povrede glave i ramena u nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.00 časa. V.T. je kolima hitne pomoći prevezena u Dom zdravlja na Palama, a odatle upućena i Bolnicu Is...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren "Fis kup Jahorina 2016"

Na Jahorini je sinoć otvoreno Međunarodno takmičenje u alpskim disciplinama "Fis kup Jahorina 2016" u organizaciji Smučarsko-planinarskog društva "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani vrtića "Buba-Mara" uživali u prvom danu "Ski vrtića" na Jahorini

Vrtić "Buba-Mara" kao i prethodnih godina i ove godine u martu mjesecu organizovao je program boravka mališana na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra otvaranje naučnog simpozijuma "Infoteh-Jahorina"

Na Jahorini će sutra biti otvoren 15. međunarodni naučno-stručni simpozijum "Infoteh-Jahorina 2016" koji će trajati do petka, 18. marta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Takmičenja tokom vikenda

Na Jahorini će tokom vikenda biti održano međunarodno takmičenje u alpskim disciplinama "Fis kup Jahorina 2016" i Otvoreno prvenstvo BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog loših vremenskih uslova odgođeno takmičenje

Takmičenja u alpskom skijanju za dječije kategorije i Otvoreno prvenstvo Republike Srpske odgođeno je zbog velikih padavina i magle, te najave da će takvo vrijeme potrajati narednih pet dana, saopšteno je iz Smučarsko-planinarskog društva /SPD/ "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Visina snijega na Jahorini 55 centimetara

Visina snijega na Jahorini je 55 centimetara, temperatura je nula stepeni, a u funkciji je vertikalni transport koji će raditi od 09.00 do 16.00 časova, saopšteno je danas iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu počinje takmičenje u alpskom skijanju za dječije kategorije

U organizaciji smučarskih saveza Republike Srpske i BiH na Jahorini će od subote, 12. marta, do utorka, 15. marta, u okviru Kupa BiH na stazi "Olimpik" biti održano takmičenja u alpskom skijanju za dječije kategorije, saopšteno je iz Smučarsko-planinarskog društva /SPD/ "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skijališta Srbije kupuju Jahorinu?

Vlada Republike Srpske pregovara sa "Skijalištima Srbije" o mogućnostima prodaje dijela vlasništva u Olimpijskom centru Jahorina, prenosi beogradski Blic.

Opširnije...

Strana 2 od 71

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter