utorak, 13. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Panoramska vožnja šestosjedom u dane vikenda

U ponudi Olimpijskog centra "Jahorina" od sutra je panoramska vožnja šestosjedom Ogorjelica jedan u dane vikenda, sve do 27. septembra, izjavio je Srni rukovodilac službe marketinga u ovom centru Dragan Sokolović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljeto na planinskoj ljepotici u sportskom duhu

Na Jahorini će od 29. juna do 20. avgusta biti održan Međunarodni košarkaški kamp "Hipo tri poena - Jahorina 2015" na kojem će učestovati oko 500 dječaka i djevojčica iz BiH, regiona i Evrope.Ovogodišnji promoter biće proslavljeni košarkaš Miroslav Mića Berić, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blokiran račun Olimpijskog centra Јahorina zbog objekta koji nije koristila

Olimpijskom centru Јahorina blokiran je račun nakon izgubljenog spora sa preduzećem UPI AD iz Istočnog Sarajeva, koje je pravni nasljednik imovine bivšeg UPI Holdinga Sarajevo, prenosi RTRS. Tužba je sa kamatama teška više od dva miliona maraka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kreće panoramska vožnja šestosjedom

Olimpijski centar Jahorina organizovaće panoramsku vožnju šestosjedom Ogorjelica u dane vikenda od 27. juna do 27. septembra, izjavio je Srni rukovodilac službe marketinga Centra Dragan Sokolović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Crveni krst: Nagrade najhumanijim davaocima krvi

Crveni krst Republike Srpske organizovao je proteklog vikenda na Jahorini Sedmi susret dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske sa oko 600 učesnika iz svih krajeva Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od sutra na Jahorini Međunarodna konferencija o vodama

Udruženje "Vodovodi Republike Srpske" organizator je 15. Međunarodne konferencije o vodama "Vodovodni i kanalizacioni sistemi", koja će od sutra do petka, 29. maja biti održana na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvodnevna akcija čišćenja Jahorine

Olimpijski centar "Jahorina", u saradnji sa Udruženjem hotelijara Jahorina i Turističkom organizacijom grada Istočno Sarajevo, danas i sutra organizuju akciju čišćenja planine i saobraćajnica, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan sastanak predstavnika gradske uprave i Udruženja hotelijera

U ponedjeljak 04.05.2015. godine održan je sastanak predstavnika uprave Grada Istočno Sarajevo i Udruženja hotelijera Jahorina. Sastanku su prisustvovali i čelni ljudi Olimpijskog centra, kao i Turističke organizacije Istočnog Sarajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zatvorena zimska sezona na Jahorini

Olimpijski centar "Jahorina" danas je zatvorio zimsku sezonu na ovoj planini, rekla je Srni portparol Centra Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U četvrtak takmičenje zaposlenih

Olimpijski centar "Jahorina" organizovaće u četvrtak, 23. aprila, takmičenje u skijanju za sve zaposlene u Olimpijskom centru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za tri mjeseca ostvareno 150.000 noćenja

Na Jahorini je u prvom tromjesečju ostvareno oko 150.000 noćenja, a najčešći gosti bili su iz BiH, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...

Strana 2 od 66

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome