nedjelja, 20. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

FIS kup Jahorina: Novakovićeva sigurna, Rudić ispred Slovenaca

U prvoj slalomskoj trci, koja je danas održana na Jahorini, u okviru "FIS kupa Jahorina 2014. godine", u muškoj konkurenciji najbolji je bio Marko Rudić iz BiH, dok su na drugom i trećem mjestu slovenački takmičari Filip Milinšek i Jan Breznik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Internacionalni simpozijum o ehokardiografiji

Internacionalni simpozijum o ehokardiografiji na kojem će biti predstavljena najnovija naučna saznanja u kardiologiji i kardiovaskularnoj dijagnostici otvoren je večeras na Jahorini uz prisustvo ministra zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragana Bogdanića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tešanovićeva otvorila "FIS kup Jahorina", Kranjc prenio pozdrave FIS organizacije

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović otvorila je večeras na Jahorini međunarodno takmičenje u alpskom skijanju "FIS kup Jahorina 2014", sa željom da iduće godine na ovoj planini budu održane i trke za "Evropa kup".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otežani uslovi za održavanje "FIS kupa"

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović otvoriće večeras na Jahorini međunarodno takmičenje u alpskom skijanju - "FIS kup Jahorina 2014", čiji su program i tehnička organizacija, zbog nepovoljnih vremenskih uslova, pretrpjeli određene izmjene i prilagođavanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorinski pjesnički susreti

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo povodom Svjetskog dana poezije, pored aktuelnog popusta u svim knjižarama na ovaj dan i druženja pjesnika iz Banjaluke sa osnovcima, organizuje svečanost "Jahorinski pjesnički susreti" na našoj olimpijskoj ljepotici Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina 12.03.2014. (foto)

Danas je Jahorina bila obasjana martovskim Suncem, pokrivena sa oko 40 cm snježnog pokrivača, temperaturom u blagom plusu i bez vjetra, pa su zaljubljenici olimpijskih padina imali potpuni ugođaj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

OC "Jahorina" snizio cijene ski pasa

Od 10.03.2014. godine Olimpijski centar "Jahorina" snizio je cijene ski pass-a.

Opširnije...
El. pošta Štampa

FIS KUP "Jahorina 2014" 15. i 16. marta

Otvoreno prvenstvo BiH FIS KUP "Jahorina 2014" će biti održano na Jahorini 15.03. i 16.03.2014.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Staze spremne, ali magla otežava skijanje

Ski-staze na Jahorini uređene su i otvorene za skijanje, ali problem predstavlja magla, koja smanjuje vidljivost, izjavio je danas Srni rukovodilac za sport i ski-staze u Olimpijskom centru "Jahorina" Miro Kalem.
On je dodao da se sutra očekuje razilaženje magle, što će znatno popraviti uslove za skijanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina dobija 15 modernih ski-staza

Akcionarsko društvo Olimpijski centar "Jahorina" raspisalo je tender za izradu glavnog projekta skijaških staza, a kojim je predviđeno da bude isprojektovano deset takmičarskih i pet rekreativnih staza, i to prema najvišim evropskim stanardima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini 40 cm snijega, skijanje ponovo aktuelno

Jedna od najlošijih turističkih sezona na Jahorini od kada turisti dolaze se bliži kraju. Nedostatak snijega je ove sezone uradio svoje, pa ozbiljnijeg skijanja na Jahorini nije bilo još od otvaranja sezone krajem decembra mjeseca.

Opširnije...

Strana 2 od 52

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome