petak, 28. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Crveni krst: Nagrade najhumanijim davaocima krvi

Crveni krst Republike Srpske organizovao je proteklog vikenda na Jahorini Sedmi susret dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske sa oko 600 učesnika iz svih krajeva Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od sutra na Jahorini Međunarodna konferencija o vodama

Udruženje "Vodovodi Republike Srpske" organizator je 15. Međunarodne konferencije o vodama "Vodovodni i kanalizacioni sistemi", koja će od sutra do petka, 29. maja biti održana na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvodnevna akcija čišćenja Jahorine

Olimpijski centar "Jahorina", u saradnji sa Udruženjem hotelijara Jahorina i Turističkom organizacijom grada Istočno Sarajevo, danas i sutra organizuju akciju čišćenja planine i saobraćajnica, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan sastanak predstavnika gradske uprave i Udruženja hotelijera

U ponedjeljak 04.05.2015. godine održan je sastanak predstavnika uprave Grada Istočno Sarajevo i Udruženja hotelijera Jahorina. Sastanku su prisustvovali i čelni ljudi Olimpijskog centra, kao i Turističke organizacije Istočnog Sarajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zatvorena zimska sezona na Jahorini

Olimpijski centar "Jahorina" danas je zatvorio zimsku sezonu na ovoj planini, rekla je Srni portparol Centra Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U četvrtak takmičenje zaposlenih

Olimpijski centar "Jahorina" organizovaće u četvrtak, 23. aprila, takmičenje u skijanju za sve zaposlene u Olimpijskom centru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za tri mjeseca ostvareno 150.000 noćenja

Na Jahorini je u prvom tromjesečju ostvareno oko 150.000 noćenja, a najčešći gosti bili su iz BiH, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Visina snijega 125 centimetara

Na Jahorini danas preovladava sunčano vrijeme, visina snježnog pokrivača je 125 centimetara, a temperatura vazduha nula stepeni Celizijusovih, što su idealni uslovi za ljubitelje skijanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra noćno skijanje na stazi Poljice

Na Jahorini će u sutra biti organizovano noćno skijanje na stazi Poljice od 18.00 do 21.00 čas, saopšteno je iz Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobri uslovi za skijanje na Jahorini

Na Jahorini su jutros u funkciji šestosjedi "Ogorjelica" i "Skočine-Prača", kao i ski-liftovi "Poljice", "Olimpik" i bebi-lift, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na skijanje do 1. maja

Olimpijski centar /OC/ "Jahorina" produžio je rad skijališta na Jahorini do 1. maja.

Opširnije...

Strana 2 od 66

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome