srijeda, 18. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Jahorina spremna za predstojeću zimsku sezonu

Direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Branka Spasojević rekla je da se predstojeća zimska turistička sezona na Jahorini dočekuje spremno, a što se tiče kapaciteta oko Nove godine sve je već rasprodato, te da još ima malo slobodnih mjesta u privatnom smještaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokrenut sistem vještačkog osnježavanja

Na Jahorini je pokrenut sistem za vještačko osnježavanje, s obzirom da su stvoreni uslovi za proizvodnju vještačkog snijega, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".U saopštenju se itiče da Olimijski centar "Jahorina" za sada nije u mogućnosti da precizira datum početka skijanja na Jahorini, uz napomenu da će obavijestiti javnost kada bu...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novi sadržaj - dječiji poligon sa ski-trakom

Dječiji poligon sa ski-trakom novi je sadržaj Olimpijskog centra "Jahorina" pripremljen za zimsku turističku sezonu koja će biti otvorena 17. decembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje ziimske turističke sezone 17. decembra

Na Jahorini će 17. decembra biti otvorena nova zimska turistička sezona, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odobreno 100.000 KM subvencije za Jahorinu

Vlada Republike Srpske odobrila je 100.000 KM subvencije za Olimpijski centar "Jahorina" Pale, rečeno je Srni u Ministarstvu trgovine i turizma Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministarstvo: Jahorina od strateške važnosti za Srpsku

Olimpijski centar "Jahorina" predstavlja preduzeće od strateške važnosti za Republiku Srpsku, koje je kao takvo označeno u svim važnim dokumentima koji podrazumijevaju razvoj turizma na ovoj perspektivnoj planinskoj destinaciji, saopšteno je iz Ministarstva trgovine i turizma Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu počinje konferencija "Srbi u regionu"

U organizaciji Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" i Srpskog nacionalnog savjeta Crne Gore na Jahorini će u subotu, 8. oktobra, biti održana konferencija "Srbi u regionu - položaj i perspektive".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pao prvi ovosezonski snijeg

Na olimpijskoj planini Jahorini noćas je pao prvi ovosezonski snijeg, koji nije u potpunosti prekrio zemljište.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Međunarodni poljoprivredni simpozijum "Agrosim 2016"

Tradicionalni Međunarodni poljoprivredni simpozijum "Agrosim 2016", na kojem će biti riječi o poljoprivredi, prehrani, ruralnom razvoju, šumarstvu i ekologiji, ove godine će biti održan od 6. do 9. oktobra na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ski-karta jeftinija 50 odsto do 20. oktobra

JAHORINA - Skijaši i borderi, koji odluče da kupe sezonsku ski-kartu do 20. oktobra, ostvariće popust od 50 odsto u odnosu na redovnu cijenu sezonske ski-karte, saopšteno je iz Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za ovu zimsku sezonu obezbijeđen parking-prostor

Olimpijski centar Jahorina za predstojeću zimsku sezonu obezbijedio je parking-prostor koji će od otvaranja turističke sezone svakodnevno naplaćivati do 31. marta naredne godine. Naplata parkinga biće vršena od 8.00 do 17.00 časova po cijeni od pet KM za mala vozila, dok će autobusi i minibusi plaćati 10 KM, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

Opširnije...

Strana 2 od 73

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter