petak, 27. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Skijalište popunjeno od ranih časova

Na Jahorini ima 180 centimetara snijega, staze su dobro pripremljene, a sunačno vrijeme uz odličnu vidljivost garancija su da će skijaši i danas uživati u čarima olimpijske ljepotice, izjavila je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana Karajlićeva knjiga "Fajront u Sarajevu"

U Hotelu "Bistrica" na Jahorini sinoć je pred mnogobrojnim posjetiocama promovisana knjiga "Fajront u Sarajevu" Nenada Jankovića, poznatijeg kao dr Nele Karajlić, u kojoj je, sa mnogo šarma i humora, autobiografski "prošetao" kroz svoj život, od rodnog Sarajeva do Beograda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rekordan broj gostiju na Jahorini

Kao što su prognoze i najavljivale danas je vrijeme bilo sjajno za odmor i rekreaciju. Vrijeme sunčano, temperatura većim dijelom dana oko 7 stepeni Celzijusovih u plusu, a na Jahorini je bio u funkciji kompletan vertikalni transport.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za vikend se očekuje više od 5.000 gostiju

Na Jahorini se za vikend očekuje više od 5.000 posjetilaca, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Visina snijega 180 centimetara

Na Jahorini danas preovladava oblačno vrijeme sa maglom, temperatura vazduha je minus 10 stepeni, a visina snijega oko 180 centimetara, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uklanjanje stabala koja prijete da padnu na put

Pripadnici Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina", "Šumarstva" i "Romanija puteva" danas na putu prema Jahorini uklanjaju drveće koje bi moglo pasti na put, rekla je Srni portparol OC "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlični uslovi za skijanje

Visina snijega na Jahorini iznosi 180 centimetara, a s obzirom na vremensku prognozu do kraja februara i u martu očekuju se odlični uslovi za skijanje, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Metar i po snijega na planini

Ski staze na Jahorini prekrivene su debelim slojem snijega i dobro su pripremljene, tako da pružaju odlične uslove za skijanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorinske likovne "Pahuljice" ukrasile "Sarajevsku zimu"

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić večeras je u Galeriji "Kolegijum artistikum" u Sarajevu svečano otvorio izložbu likovnih djela Međunarodne likovne kolonije "ART simpozijum Jahorina", koja je organizovana u okviru Internacionalnog festivala "Sarajevska zima 2015".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djela sa Jahorine na otvaranju - "Sarajevske zime"

Međunarodna likovna kolonija "ART simpozijum Jahorina" organizuje izložbu likovnih djela nastalih od 2003. do 2014. godine u okviru programa Internacionalnog festivala "Sarajevska zima 2015".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlični uslovi za zimske aktivnosti na Jahorini

Na Jahorini je danas sunčano sa odličnom vidljivošću, a visina snijega dostiže 140 centimetara - saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".
Vertikalni transport je u funkciji i omogućava skijanje na svim stazama.

Opširnije...

Strana 2 od 62

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome