nedjelja, 23. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Sramotno ponašanje učenika i nastavnika na Jahorini

Izlet učenika iz Istočnog Sarajeva koji su danas uživali na Jahorini se završio neslavno. Nekoliko stotina učenika Osnovne škole "Sveti Sava" iz Istočnog Sarajeva je iza sebe ostavilo nered na jahorinskim stazama, koje su prije nekoliko dana očišćene od smeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Produžen rok za zamjenu sezonskih ski karata

AD OC Jahorina je produžio rok za zamjenu sezonskih ski karata do 12.10.2014. godine sa ranije objavljenim uslovima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje Balkanskog radiološkog kongresa

Na Jahorini će večeras biti svečano otvoren trodnevni Drugi balkanski radiološki kongres u Republici Srpskoj sa međunarodnim učešćem, kome će prisustovati oko 250 eminentinih stručnjaka iz ove oblasti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljeni projekti za razvoj turističke infrastrukture

Na Jahorini su danas predstavljeni novi projekti za razvoj turističke infrastrukture ove olimpijske planine i Trebevića, koji su pripremljeni zahvaljujući pomoći EU.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini kongres ortopeda i traumatologa

Na Jahorini se održava Prvi kongres ortopeda i traumatologa BiH sa međunarodnim učešćem, kojem prisustvuje oko 300 učesnika i na kojem će biti predstavljeno oko 270 stručnih radova iz ove oblasti medicine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sve je spremno za ski-sezonu, čeka se samo snijeg!

Za ovu sezonu pripremili smo dvije nove staze koje polaze sa vrha Poljica, a trenutno radimo na sređivanju sistema za vještačko osnježavanje ski-staza, koji će i ove godine biti u punoj funkciji, kaže rukovodilac marketinga i prodaje OC Dragan Sokolović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turski turoperatori oduševljeni Jahorinom

Predstavnici 15 turoperatora iz Turske obišli su danas turističke, sportske i ugostiteljske objekte na Jahorini i izrazili uvjerenje da će olimpijska ljepotica već ove ski-sezone biti jedna od veoma interesantnih destinacija za turiste iz Turske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini kongres ortopeda i traumatologa BIH

 Prvi kongres ortopeda i traumatologa BiH, sa međunarodnim učešćem, biće održan na Jahorini od 18. do 21. septembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turski turoperatori danas na Jahorini

Predstavnici 15 turističkih turoperatora iz Turske posjetiće danas Jahorinu da bi se bolje upoznali o turističkoj ponudi za narednu zimsku sezonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turski turoperatori sutra na Jahorini

Predstavnici 15 turističkih turoperatora iz Turske posjetiće sutra Jahorinu da bi se bolje upoznali o turističkoj ponudi za narednu zimsku sezonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana "No hate" konferencija i potpisan memorandum o saradnji

Danas je na Jahorini potpisan memorandum o saradnji Udruženja mladih "Motus adulescenti" i 100 aktivista iz 80 opština iz svih dijelova Bosne i Hercegovine.

Opširnije...

Strana 2 od 56

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome