utorak, 31. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Održane trke slaloma Otvorenog prvenstva BiH

Belmin Godinjak iz Ski-kluba "Bjelašnica" i Elvedina Muzaferija iz Ski-kluba "BiH" pobjednici su Otvorenog prvenstva BiH u kategoriji DE-1 u disciplini slalom, koje je danas održano na Jahorini u organizaciji Smučarsko-planinskog društva "Jahorina" i Smučarskog saveza BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina: Rade svi šestosjedi i ski-liftovi

Visina snijega na Jahorini jutros iznosi dva metra, vidljivost je dobra, a rade svi šestosjedi i ski-liftovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Festival "Obara s nogu" za vikend

Na Jahorini će za vikend biti održan "Nokaut snou festival" u okviru kojeg će biti organizovane dnevne i noćne zabave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rumuni Sara Tinea i Paul Pepene pobjednici u smučarskom trčanju

Sara Tinea i Paul Pepene iz Rumunije osvojili su prva mjesta na takmičenju u smučarskom trčanju slobodnim stilom, koje je u okviru FIS Balkan kupa održano na stazama Nordijskog centra "Dvorišta" na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

I večeras besplatno skijanje na Poljicama

Olimpijski centar /OC/ "Jahorina" i večeras će od 18.00 do 21.00 čas na stazi "Poljice" organizovati besplatno noćno skijanje, izjavila je Srni portparol OC Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Anja Andeljc i Taul Pepene pobjednici u smučarskom trčanju

Slovenka Anja Andeljc i Rumun Taul Pepene pobjednici su današnjih trka u smučarskom trčanju slobodnim stilom koje su u okviru FIS Balkan kupa održane na stazama Nordijskog ski centra "Dvorišta" na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Visina snježnog pokrivača 150 centimetara

Na Jahorini je do jutros palo 20 centimetara novog snijega, pa visina snježnog pokrivača trenutno iznosi 150 centimetara, a snijeg i dalje pada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kongres "Inženjerstvo, ekologija i materijali u procesnoj industriji"

Na Jahorini će od sutra do petka, 6. marta, biti održan Četvrti međunarodni kongres pod nazivom "Inženjerstvo, ekologija i materijali u procesnoj industriji", u organizaciji Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlični uslovi za skijanje

Na Jahorini su danas odlični uslovi za skijanje, staze su dobro uređene, a vijeme sunčano, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena konferencija "Jahorinski poslovni dani 2015

Četvrta regionalna konferencija sa međunarodnim učešćem "Jahorinski poslovni dani 2015 - Turizam u funkciji ekonomskog razvoja", koja je danas završena na Jahorini, dala je vrlo konkretne sugestije vlastima u kojem pravcu treba nastaviti razvoj turizma ako se žele postići dobri rezultati, zaključak je učesnika konferencije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U martu ski-pas jeftiniji za oko 30 odsto

Snježne padavine na Jahorini obećavaju dobre uslove za skijanje i u martu, kada će, kako navode iz Olimpijskog centra "Jahorina", ski-pas biti jeftiniji za oko 30 odsto.

Opširnije...

Strana 2 od 64

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome