srijeda, 29. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Otvoren "Fis kup Jahorina 2016"

Na Jahorini je sinoć otvoreno Međunarodno takmičenje u alpskim disciplinama "Fis kup Jahorina 2016" u organizaciji Smučarsko-planinarskog društva "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani vrtića "Buba-Mara" uživali u prvom danu "Ski vrtića" na Jahorini

Vrtić "Buba-Mara" kao i prethodnih godina i ove godine u martu mjesecu organizovao je program boravka mališana na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra otvaranje naučnog simpozijuma "Infoteh-Jahorina"

Na Jahorini će sutra biti otvoren 15. međunarodni naučno-stručni simpozijum "Infoteh-Jahorina 2016" koji će trajati do petka, 18. marta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Takmičenja tokom vikenda

Na Jahorini će tokom vikenda biti održano međunarodno takmičenje u alpskim disciplinama "Fis kup Jahorina 2016" i Otvoreno prvenstvo BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog loših vremenskih uslova odgođeno takmičenje

Takmičenja u alpskom skijanju za dječije kategorije i Otvoreno prvenstvo Republike Srpske odgođeno je zbog velikih padavina i magle, te najave da će takvo vrijeme potrajati narednih pet dana, saopšteno je iz Smučarsko-planinarskog društva /SPD/ "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Visina snijega na Jahorini 55 centimetara

Visina snijega na Jahorini je 55 centimetara, temperatura je nula stepeni, a u funkciji je vertikalni transport koji će raditi od 09.00 do 16.00 časova, saopšteno je danas iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu počinje takmičenje u alpskom skijanju za dječije kategorije

U organizaciji smučarskih saveza Republike Srpske i BiH na Jahorini će od subote, 12. marta, do utorka, 15. marta, u okviru Kupa BiH na stazi "Olimpik" biti održano takmičenja u alpskom skijanju za dječije kategorije, saopšteno je iz Smučarsko-planinarskog društva /SPD/ "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skijališta Srbije kupuju Jahorinu?

Vlada Republike Srpske pregovara sa "Skijalištima Srbije" o mogućnostima prodaje dijela vlasništva u Olimpijskom centru Jahorina, prenosi beogradski Blic.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na stazama 40 centimetara snijega, večeras noćno skijanje

Uslovi za skijanje na Jahorini su dobri, visina snijega na stazama iznosi 40 centimetara i vertikalni transport je u pogonu, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na području Jahorine proglasiti stanje elementarne nepogode

Rukovodstvo Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina" zatražilo je od gradonačelnika Istočnog Sarajeva Nenada Samardžije da bude proglašeno stanje elementarne nepogode na području Jahorine, s obzirom na neuobičajeno visoku temperaturu za ovo doba godine koja ugrožava zimsku turističku sezonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Takmičenje odgođeno zbog loših vremenskih uslova

Međunarodno takmičenje "FIS kup Jahorina 2016" zbog loših vremenskih uslova neće biti održano 20. i 21. februara, kako je ranije najavljeno.

Opširnije...

Strana 2 od 70

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter