nedjelja, 21. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Postavljeni novi putokazi na skijalištu

Olimpijski centar Jahorina je bogatiji za nove putokaze na skijalištu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vidović otvorio Konferenciju o IKT

Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Igor Vidović otvorio je danas na Jahorini četvorodnevnu Konferenciju o informaciono-komunikacionim tehnologijama /IKT/, čiji je organizator Područna privredna komora Banjaluka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konferencija o informaciono-komunikacionim tehnologijama

U organizaciji Područne privredne komore Banjaluka na Jahorini danas počinje Konferencija o informaciono-komunikacionim tehnologijama /IKT/, koja će trajati do petka, 5. decembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina spremna za zimsku turističku sezonu

Na Jahorini od sutra počinje vještačko osnježavanje staza i sve je spremno za ovogodišnje otvaranje zimske turističke sezone, koje je planirano od 12. do 14 decembra, izjavila je na Međunarodnom sajmu "Ekspozim" u Beogradu direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Branka Spasojević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Očekuje se uspješna sezona na Jahorini

Na Jahorini se ove zime očekuje dobra i uspješna turistička sezona, rekao je rukovodilac marketinga i prodaje u Olimpijskom centru "Jahorina" Dragan Sokolović na Međunarodnom sajmu "Ekspozim" u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela konferencija o borbi protiv nasilja u porodici

JAHORINA - Na Jahorini je počela dvodnevna konferencija pod nazivom "Zaustavimo nasilje u porodici zajedno", na kojoj će biti predstavljeni dosadašnji pristupi u pružanju sistemske podrške žrtvama nasilja u porodici na nivou lokalne zakednice i na nivou Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini nema dovoljno snijega za skijanje

Na olimpijskoj planini Jahorini je palo nekoliko centimetara snijega i nema ga dovoljno za skijanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješna akcija čišćenja skijaških staza

Snoubord klub "Jahorina" sa Pala uspješno je izveo akciju tokom koje su očišćene skijaške staze na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljen "Jahorina treil"

Na Jahorini je predstavljen projekat prve ultra treil trke u BiH pod nazivom "Jahorina treil", koja će u avgustu naredne godine biti održana na ovoj olimpijskoj planini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija čišćenja staza na Jahorini

Snowboard klub "Jahorina" Pale u saradnji sa OC Jahorina, Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo, privrednicima i turističim radnicima iz Pala i Jahorine, kao sportskim klubovima organizuje volontersku akciju čišćenja staza na Jahorini od kamenja i pripremu za nastupajuću skijašku sezonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina Trail - Ultra trail trka na 100 km

Planinarsko društvo "Javorina" uz podršku Olimpijskog centra Jahorina, Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo i Udruženja hotelijera Jahorine organizuje prvu ultra trail trku u Bosni i Hercegovini - Jahorina Trail. Riječ je o takmičenju u planinskom trčanju koje će se održati na više staza različite dužine i težine pri čemu će najduža iznos...

Opširnije...

Strana 2 od 57

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome