utorak, 02. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Na Jahorini skup "Pouke minulog vremena"

Na Jahorini će danas biti održan međunarodni naučni skup "Pouke minulog vremena", koji organizuje Udruženje "Srpsko-ruski most".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren stručni skup "Vodovodni i kanalizacioni sistemi"

Na Jahorini je danas svečano otvorena trodnevna Međunarodna konferencija o vodama "Vodovodni i kanalizacioni sistemi", koju organizuje Udruženje "Vodovodi Republike Srpske", u saradnji sa Udruženjem za tehnologiju vode i sanitarnog inženjerstva iz Beograda i Udruženjem vodovoda i kanalizacija Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radovi na uređenju jahorinskih staza

Kao i svake ljetne sezone na Jahorini počinje akcija uređenja skijaških staza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik: Olimpijski centar "Jahorina" uvrstiti u program sanacije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da se u program sanacije šteta na područjima pogođenim katastrofalnim poplavama u Srpskoj treba uvrstiti i Olimpijski centar "Jahorina" u adekvatnom obimu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeca na Jahorini bezbjedna

Oko 300 djece koja se trenutno nalaze na Jahorini u hotelu "Bistrica" u sklopu redovnog izvođenja škole u prirodi nalaze se na bezbjednom i uživaju u produženju boravka, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo forum investitora i preduzetnika

Na Jahorini je juče počeo "Balkan venčur forum", najveći skup preduzetništva i inovacija u jugoistočnoj Evropi, na kome učestvuje 30 investitora iz regiona, Evrope i SAD.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina: Počinje forum preduzetništva i inovacija

Preduzetništvo i investicije biće glavne teme dvodnevnog zasjedanja "Balkan venčur foruma", koji će danas početi na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Staze na Jahorini ispunjavaju uslove za "Evropa kup 2015"

Fis delegacija za organizaciju "Evropa kupa" u alpskom skijanju pregledala je staze na Jahorini i ocijenila da ispunjavaju uslove za održavanje "Evropa kupa 2015", uz određene tehničke nedostatke koje treba otkloniti, izjavila je Srni ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najveći forum preduzetništva i inovacija

Preduzetništvo i investicije biće glavne teme dvodnevnog zasjedanja "Balkan venčur foruma", koji će početi na Jahorini u četvrtak, 15. maja.
Predstavnik Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Marko Kakuća rekao je da će u projektu, koji se finansira iz četvrtog poziva za transnacionalni program jugoistočne Evrope, učestvovati...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Olimpijci da ojačaju potencijale Olimpijskog centra Jahorina

Direktor AD Olimpijskog centra "Jahorina" Velibor Lazarević je u srijedu 30.04.2014. godine na Jahorini održao sastanak sa učesnicima zimskih olimpijskih igara koji su predstavljali Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku na ZOI u Sočiju ove godine, kao i učesnicima na ranije održanim zimskim olimpijskim igrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hrstić: Jahorina mora da živi cijele godine

Vlada Republike Srpske od nove uprave Olimpijskog centra "Jahorina" očekuje da predloži nove pravce razvoja, koji podrazumijevaju da Jahorina živi cijele godine, rekla je ministar trgovine i turizma Maida Ibrišagić - Hrstić.

Opširnije...

Strana 2 od 53

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome