utorak, 21. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Turski turoperatori sutra na Jahorini

Predstavnici 15 turističkih turoperatora iz Turske posjetiće sutra Jahorinu da bi se bolje upoznali o turističkoj ponudi za narednu zimsku sezonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana "No hate" konferencija i potpisan memorandum o saradnji

Danas je na Jahorini potpisan memorandum o saradnji Udruženja mladih "Motus adulescenti" i 100 aktivista iz 80 opština iz svih dijelova Bosne i Hercegovine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sokolović: Jahorina spremno čeka skijašku sezonu

Olimpijski centar "Jahorina" čini sve da bi predstojeću zimsku sezonu dočekao potpuno spreman, rekao je Srni rukovodilac marketinga u ovom centru Dragan Sokolović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nelegalno formiranje Gorske službe spasavanja u BiH

Gorska služba spasavanja Jahorina smatra da je formiranje saveza Gorskih službi spasavanja u BiH, bez saglasnosti institucija vlasti Republike Srpske, nelegalno i bespravno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Škola plivanja za djecu iz ruralnih područja

U periodu od 18. do 29. avgusta 2014. na Jahorini je održana škola plivanja, kroz koju je prošlo oko 72 djece neplivača uzrasta od 6 do 14 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini okupljanje ljubitelja ATV vozila

Na Jahorini će u subotu 06.09. u 11.00 časova početi okupljanje ljubitelja ATV vozila (all-terrain vehicle).

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik: Potrebna 2,5 miliona KM dodatne pomoći za OC Jahorina

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je za funkcionisanje Olimpijskog centra "Jahorina" potrebno 2,5 miliona KM dodatne pomoći. Dodik je poslije sastanka sa rukovodstvom Olimpijskog centra izjavio novinarima u subotu 30. avgusta upoznat sa problemima koje ima ova kompanija i da su procjene da su neophodna sredstva da bi bila...

Opširnije...
El. pošta Štampa

VIII Međunarodni fudbalski turnir Piksi kup "Jahorina 2014"

Na Jahorini će od 28. do 31. avgusta biti održan VIII Međunarodni fudbalski turnir Piksi kup "Jahorina 2014" za djecu uzrasta od 2001. do 2007. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Popust za korisnike ski pasa

Menadžment Olimpijskog centra Jahorina je za predstojeću ski sezonu na Jahorini pripremio popust od 50% za korisnike ski pasa iz sezone 2013/14.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini počinje obuka za najmlađe neplivače

Obavještavamo djecu i roditelje djece da Škola sporta "Prvi sportski koraci" organizuje kao i prošle godine u bazenu hotela "Bistrica" na Jahorini školu plivanja. Pod stručnim nadzorom profesora Fizičkog vaspitanja i sporta obuka će biti organizovana za najmlađe neplivače tokom ljetnjeg raspusta u periodu od 14. jula do 09. avgusta.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina po ugledu na Google Street View

Google Street View još uvijek nije zakoračio na teritoriju Bosne i Hercegovine, međutim popularni Google-ov servis - Google Maps je sve značajniji kod nas, jer su mape postale detaljnije.

Opširnije...

Strana 2 od 55

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome