srijeda, 27. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Počeo forum investitora i preduzetnika

Na Jahorini je juče počeo "Balkan venčur forum", najveći skup preduzetništva i inovacija u jugoistočnoj Evropi, na kome učestvuje 30 investitora iz regiona, Evrope i SAD.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina: Počinje forum preduzetništva i inovacija

Preduzetništvo i investicije biće glavne teme dvodnevnog zasjedanja "Balkan venčur foruma", koji će danas početi na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Staze na Jahorini ispunjavaju uslove za "Evropa kup 2015"

Fis delegacija za organizaciju "Evropa kupa" u alpskom skijanju pregledala je staze na Jahorini i ocijenila da ispunjavaju uslove za održavanje "Evropa kupa 2015", uz određene tehničke nedostatke koje treba otkloniti, izjavila je Srni ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najveći forum preduzetništva i inovacija

Preduzetništvo i investicije biće glavne teme dvodnevnog zasjedanja "Balkan venčur foruma", koji će početi na Jahorini u četvrtak, 15. maja.
Predstavnik Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Marko Kakuća rekao je da će u projektu, koji se finansira iz četvrtog poziva za transnacionalni program jugoistočne Evrope, učestvovati...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Olimpijci da ojačaju potencijale Olimpijskog centra Jahorina

Direktor AD Olimpijskog centra "Jahorina" Velibor Lazarević je u srijedu 30.04.2014. godine na Jahorini održao sastanak sa učesnicima zimskih olimpijskih igara koji su predstavljali Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku na ZOI u Sočiju ove godine, kao i učesnicima na ranije održanim zimskim olimpijskim igrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hrstić: Jahorina mora da živi cijele godine

Vlada Republike Srpske od nove uprave Olimpijskog centra "Jahorina" očekuje da predloži nove pravce razvoja, koji podrazumijevaju da Jahorina živi cijele godine, rekla je ministar trgovine i turizma Maida Ibrišagić - Hrstić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Infoteh Jahorina: Pupin genije i srpski dobrotvor!

Zahvaljujući Pupinovom izumu, kroz jedan kabl prenosi se do 10.000 različitih informacija, odnosno različitih kanala, što je jedan od osnovnih principa za mogućnost ekspanzije telekomunikacija, ukazuje predsjednik Obrazovno-istraživačkog društva "Mihajlo Pupin" Dragoljub Martinović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održani "Jahorinski pjesnički susreti"

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija i direktor Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Srpske Rade Ristović otvorili su sinoć "Jahorinske pjesničke susrete", organizovane povodom obilježavanja Svjetskog dana poezije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Balkan Venture Forum 15. i 16. maja na Jahorini

Na petom investicionom Balkan Venture Forum 15. i 16. maja na Jahorini očekuje se 200 učesnika i predstavljanje 50 poslovnih ideja preduzetnika iz balkanskih zemalja pred najmanje 25 investitora iz regiona, Evrope i SAD.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljuboje: "Infoteh-Jahorina" na visokom stručnom nivou

Dekan Elektrotehničkog fakulteta /ETF/ Univerziteta u Istočnom Sarajevu Zoran LJuboje izjavio je Srni da je 13. međunarodni naučno-stručni simpozijum iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija "Infoteh-Jahorina" održan na visokom stručnom nivou, u prisustvu oko 300 učesnika iz sedam država.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinju "Jahorinski pjesnički susreti"

Manifestacija "Jahorinski pjesnički susreti" sutra će povodom Svjetskog dana poezije biti održana na ovoj planini, gdje će premijerno biti predstavljene do sada neobjavljene pjesme autora.

Opširnije...

Strana 2 od 53

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome