četvrtak, 11. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Visina snježnog pokrivača na Jahorini 30 cm

Visina snježnog pokrivača na Jahorini, koji je padao tokom cijele noći s jačim intenzitetom u jutarnjim časovima, dostigla je 30 centimetara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina - Među najpoželjnijim zimskim destinacijama

Popularni španski turistički portal Kayak.es preporučio je olimpijsku planinu Jahorinu kao jednu od najpoželjnijih i najprihvatljivijih zimskih turističkih destinacija u Evropi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lazarević: Vratićemo Jahorini stari sjaj

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Velibor Lazarević izjavio je da će Jahorina vratiti olimpijski sjaj iz 1984. godine zahvaljujući podršci kabineta predsjednika Republike Srpske, Vladi Srpske, gradu Istočno Sarajevo i opštini Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skijanje na otvaranju sezone na Jahorini

Na Jahorini će sutra svečano biti otvorena zimska turistička sezona. Zimsku sezonu svečano će proglasiti otvorenom ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković, gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija i direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Velibor Lazarević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu otvaranje zimske sezone

Na Jahorini će u subotu, 12. decembra, svečano biti otvorena zimska turistička sezona na olimpijskoj planini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Beogradski sindikat" otvara sezonu na Jahorini!

Otvaranje nove turističke sezone na Jahorini je planirano za 12. i 13. decembar 2015. godine, a goste će ovaj put zabavljati "Beogradski sindikat", čijem nastupu će prethoditi bogat DJ program.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Avanturistički park za djecu na Jahorini

Olimpijski centar "Jahorina" je aplicirao sa projektom "Avanturistički park za djecu u prirodi" prema novoosnovanoj organizaciju ST-EP (Eliminacija siromaštva putem održivog turizma) koja je formirana u okviru UNWTO. Sporazum o uspostavljanju Međunarodne organizacije ST-EP potpisalo je Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa 25.05.2015. g...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo vještačko osnježavanje na Jahorini

Visina snježnog pokrivača na Jahorini iznosi 15 centimetara, ponegdje i do 20 centimetara, a od danas je u pogonu i sistem za vještačko osnježavanje skijaških staza na ovoj planini, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan sporazum o saradnji u oblasti zimskog turizma

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković izjavio je danas u Banjaluci da će potpisivanje sporazuma o saradnji između Olimpijskog centra "Jahorina" i preduzeća "Skijališta Srbije" upotpuniti ponudu zimske turističke sezone Centra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija šišćenja staza na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina u četvrtak 19.11.2015. godine organizuje akciju čićenja staza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Britanski Telegraf uvrstio Jahorinu u najbolja skijališta Istočne Evrope

Britanski Telegraf od 4. novembra u tekstu "Najbolji ski centri Istočne Evrope" uvrstio je Jahorinu među deset najboljih. Ističući kako centri u Istočnoj Evropi nude za početnike i freeridere, dobro uređenje staze, izazovan teren, dobru školu skijanja i pristupačne cijene.

Opširnije...

Strana 2 od 68

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter