srijeda, 25. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Unapređenje ljetne ponude

Olimpijski centar /OC/ Jahorina i ovog ljeta radi na unapređenju ponude kako bi što većem broju gostiju omogućio prijatan i interesantan boravak na ovoj olimpijskoj planini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

O uticaju medija na izgradnji mira u BIH

Na Jahorini je počela konferencija o uticaju medija na izgradnju mira u BiH čiji je cilj kreiranje konkretnih preporuka za smanjenje izražavanja mržnje u medijima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najveća poslijeratna investicija u opštini Pale: Rusi investiraju u hotel 50 miliona KM

Ruski investitori koji su ranije kupili dio zemlje i nekadašnji Dom "Mladost" čekali su da se završi procedura uzmeđu Vlade RS i opštine kako bi mogli da prošire građevinsku parcelu i grade hotel od 20.000 kvadratnih metara u vrijednosti od 50 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena ljetna turistička ponuda

Nove obilježene pješačke i biciklističke staze samo su dio ponude za ovogodišnju ljetnu sezonu koja je danas predstavljena u Olimpijskom centru Jahorina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren fudbalski kamp "Crvene zvezde"

Sedmi međunarodni fudbalski kamp Crvene zvezde "Jahorina 2015", koji je danas otvoren, okupio je 150 dječaka, potencijalnih talenata, i 12 trenera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Križaj i Daneu danas na Jahorini

Bivši jugoslovenski reprezentativci skijaš Bojan Križaj i košarkaš Ivo Daneu razgovarali su danas sa direktorom Olimpijskog centra "Jahorina" Veliborom Lazarevićem o unapređenju ljetnih i zimskih sadržaja na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Panoramska vožnja šestosjedom u dane vikenda

U ponudi Olimpijskog centra "Jahorina" od sutra je panoramska vožnja šestosjedom Ogorjelica jedan u dane vikenda, sve do 27. septembra, izjavio je Srni rukovodilac službe marketinga u ovom centru Dragan Sokolović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljeto na planinskoj ljepotici u sportskom duhu

Na Jahorini će od 29. juna do 20. avgusta biti održan Međunarodni košarkaški kamp "Hipo tri poena - Jahorina 2015" na kojem će učestovati oko 500 dječaka i djevojčica iz BiH, regiona i Evrope.Ovogodišnji promoter biće proslavljeni košarkaš Miroslav Mića Berić, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blokiran račun Olimpijskog centra Јahorina zbog objekta koji nije koristila

Olimpijskom centru Јahorina blokiran je račun nakon izgubljenog spora sa preduzećem UPI AD iz Istočnog Sarajeva, koje je pravni nasljednik imovine bivšeg UPI Holdinga Sarajevo, prenosi RTRS. Tužba je sa kamatama teška više od dva miliona maraka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kreće panoramska vožnja šestosjedom

Olimpijski centar Jahorina organizovaće panoramsku vožnju šestosjedom Ogorjelica u dane vikenda od 27. juna do 27. septembra, izjavio je Srni rukovodilac službe marketinga Centra Dragan Sokolović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Crveni krst: Nagrade najhumanijim davaocima krvi

Crveni krst Republike Srpske organizovao je proteklog vikenda na Jahorini Sedmi susret dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske sa oko 600 učesnika iz svih krajeva Srpske.

Opširnije...

Strana 2 od 67

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome