četvrtak, 05. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Visina snježnog pokrivača 150 centimetara

Na Jahorini je do jutros palo 20 centimetara novog snijega, pa visina snježnog pokrivača trenutno iznosi 150 centimetara, a snijeg i dalje pada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kongres "Inženjerstvo, ekologija i materijali u procesnoj industriji"

Na Jahorini će od sutra do petka, 6. marta, biti održan Četvrti međunarodni kongres pod nazivom "Inženjerstvo, ekologija i materijali u procesnoj industriji", u organizaciji Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlični uslovi za skijanje

Na Jahorini su danas odlični uslovi za skijanje, staze su dobro uređene, a vijeme sunčano, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena konferencija "Jahorinski poslovni dani 2015

Četvrta regionalna konferencija sa međunarodnim učešćem "Jahorinski poslovni dani 2015 - Turizam u funkciji ekonomskog razvoja", koja je danas završena na Jahorini, dala je vrlo konkretne sugestije vlastima u kojem pravcu treba nastaviti razvoj turizma ako se žele postići dobri rezultati, zaključak je učesnika konferencije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U martu ski-pas jeftiniji za oko 30 odsto

Snježne padavine na Jahorini obećavaju dobre uslove za skijanje i u martu, kada će, kako navode iz Olimpijskog centra "Jahorina", ski-pas biti jeftiniji za oko 30 odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijeme sunčano, visina snijega 1,5 metara

Na Jahorini je danas pretežno sunčano, uz dobru vidljivost i temperaturu vazduha od minus jedan stepen Celzijusov, a visina snijega je 150 centimetara, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zlatne medalje Slovencu Času i Slovakinji Hromcovoj

Pobjednik slaloma koji je juče održan u okviru FIS Kupa "Jahorina 2015" u ženskoj konkurenciji je Petra Hromcova iz Slovačke, a u muškoj konkurenciji zlatnu medalju osvojio je Jure Čas iz Slovenije. "Ovo je bila teška trka tako da nisam očekivao prvo mjesto, ali veoma sam srećan zbog pobjede", rekao je novinarima Čas.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hromcova i Šljivić postigli najbolje vrijeme

Prvog dana međunarodnog takmičenja u alpskim disciplinama u okviru FIS Kupa "Jahorina 2015" u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Petra Hromcova iz Slovačke, koja je dvije utrke završila za ukupno 2.17 minuta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren FIS kup "Jahorina 2015"

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović otvorila je večeras na Jahorini međunarodno skijaško takmičenje u alpskim disciplinama FIS kup "Jahorina 2015", koje je okupilo 51 takmičara iz 13 zemalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

FIS kup Jahorina 2015: Sutra trka veleslaloma

Na međunarodnom skijaškom takmičenju u alpskim disciplinama FIS kup "Jahorina 2015", koje će večeras svečano biti otvoreno na Jahorini, učestvovaće oko 50 takmičara iz 13 zemalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opljačkan apartman na Jahorini

Iz apratmana na Jahorini, koji je koristilo lice čiji su inicijali B.T, nepoznati počinioci ukrali su 700 evra, 4.000 dinara i mobilni telefon, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 62

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome