četvrtak, 29. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Pada slab snijeg

Na Jahorini danas pada slab snijeg, visina snježnog pokrivača je od 60 do 80 centimetara, a temperatura je minus pet stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Idealni uslovi za skijanje

Uslovi za skijanje na Jahorini su idealni, staze uređene, a turisti zadovoljni, ističu iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Staze dobro uređene

Na Jahorini danas visina snježnog pokrivača iznosi od 60 do 80 centimetara, temperatura je minus šest stepeni, a staze su dobro uređene, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vremenski uslovi ne utiču na skijanje

Na Jahorini jutros pada snijeg slabijeg intenziteta, a zbog magle vidljivost je 80 metara, što ne predstavlja prepreku za skijanje, izjavila je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hoteli snizili cijene smještaja

Jahorina je i danas prekrivena snijegom čija je visina između 40 i 60 centimetara, a za sve zainteresovane za boravak na olimpijskoj planini hoteli su snizili cijene smještaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skije koje su napravile Jahorinu

U produkciji BHT-a snimljen je film "Skije koje su napravile planinu". Scenario i režiju su potpisali Zoran Kubura i Bojan Hadžiabdić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od jutros pada snijeg

Na Jahorini od jutros pada snijeg jačeg intenziteta, temperatura vazduha je minus dva stepena Celzijusova, a brzina vjetra je 21 metar u sekundi, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pao novi snijeg, dobri uslovi za skijanje

Na Jahorini je noćas palo oko 15 centimetara novog snijega, visina snježnog pokrivača na stazama je od 25 do 65 centimetara, a uslovi za skijanje su dobri, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina 11.1.2015. (foto)

Danas je na Jahorini radio sav vertikalni transport, osim dvosjeda Poljice i Ogorjelica dva. Međutim zbog jakog vjetra i visoke temperature koja je otopila većinu skijaških staza od 14.00 časova u pogonu su ostali šestosjedi Skočine i Poljice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od sutra polasci iz Sarajeva i Istočnog Sarajeva

Kompanija "Centrotrans-eurolajns" u saradnji sa Olimpijskim centrom "Jahorina" od sutra do 28. februara organizovaće svakodnevno prevoz putnika na relacijama Sarajevo - Jahorina, te Istočno Sarajevo - Pale - Jahorina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Visina snježnog pokrivača 75 centimetara

Na Jahorini danas visina snježnog pokrivača iznosi 75 centimetara, staze su odlično uređene i za vikend se očekuje veći broj skijaša i posjetilaca, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...

Strana 1 od 59

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome