srijeda, 25. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Potpisan sporazum o saradnji u oblasti zimskog turizma

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković izjavio je danas u Banjaluci da će potpisivanje sporazuma o saradnji između Olimpijskog centra "Jahorina" i preduzeća "Skijališta Srbije" upotpuniti ponudu zimske turističke sezone Centra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija šišćenja staza na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina u četvrtak 19.11.2015. godine organizuje akciju čićenja staza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Britanski Telegraf uvrstio Jahorinu u najbolja skijališta Istočne Evrope

Britanski Telegraf od 4. novembra u tekstu "Najbolji ski centri Istočne Evrope" uvrstio je Jahorinu među deset najboljih. Ističući kako centri u Istočnoj Evropi nude za početnike i freeridere, dobro uređenje staze, izazovan teren, dobru školu skijanja i pristupačne cijene.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova akcijska prodaja ski karata od 02. do 22. novembra 2015.

Uprava A.D. OC "Jahorina" Pale je donijela odluku o novoj akcijskoj prodaji određenih vrsta ski karata u periodu od 02. do 22. novembra 2015. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Međunarodni festival dječijeg stvaralaštva "Jahorina festival 2015"

Na Jahorini se od 30. oktobra do 2. novembra održava Međunarodni festival dječijeg stvaralaštva "Jahorina festival 2015".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg prekrio Jahorinu

U četvrtak oko 15.00 časova na Jahorini je počala susnježica koja je prešla u slab snijeg. Planina je jutros osvanula u gustoj magli, prekrivena sa 2 do 3 cm snježnog pokrivača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela akcijska prodaja ski-karata

U Olimpijskom centru "Jahorina" danas je počela akcijska prodaja ski-karata, koja će trajati do 20. oktobra. "Tokom akcijske prodaje cijena ski-pasa sa slikom za odrasle će koštati 470 KM, a za djecu 275 KM", rekla je Srni portparol Olimpijskog centra Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje Balkanski radiološki kongres

Na Jahorini će večeras biti otvoren Balkanski radiološki kongres na kojem će učestvovati više od 200 stručnjaka sa prostora bivše Jugoslavije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sezonski ski-pas za odrasle 470 KM, a za djecu 275 KM

Na Jahorini će predstojeće zimske sezone sezonski ski-pas sa slikom za odrasle koštati 470 KM, a za djecu 275 KM, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počele pripreme za predstojeću sezonu

Olimpijski centar "Jahorina" počeo je pripreme za predstojeću zimsku sezonu kako bi bila što spremnije dočekana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sindikat odbio prijedlog rukovodstva "Elektroprivrede"

Odbor sindikata radnika "Elektroprivrede Republike Srpske" danas je, na sastanku na Jahorini sa predstavnicima rukovodstva ove kompanije, odbio prijedlog Kolegijuma direktora u vezi sa izmjenama i ukidanjem člana 77. Posebnog kolektivnog ugovora, koji se odnosi na isplatu zimnice i ogreva.

Opširnije...

Strana 1 od 67

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome