ponedjeljak, 04. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Zatvorena zimska sezona na Jahorini

Olimpijski centar "Jahorina" danas je zatvorio zimsku sezonu na ovoj planini, rekla je Srni portparol Centra Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U četvrtak takmičenje zaposlenih

Olimpijski centar "Jahorina" organizovaće u četvrtak, 23. aprila, takmičenje u skijanju za sve zaposlene u Olimpijskom centru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za tri mjeseca ostvareno 150.000 noćenja

Na Jahorini je u prvom tromjesečju ostvareno oko 150.000 noćenja, a najčešći gosti bili su iz BiH, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Visina snijega 125 centimetara

Na Jahorini danas preovladava sunčano vrijeme, visina snježnog pokrivača je 125 centimetara, a temperatura vazduha nula stepeni Celizijusovih, što su idealni uslovi za ljubitelje skijanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra noćno skijanje na stazi Poljice

Na Jahorini će u sutra biti organizovano noćno skijanje na stazi Poljice od 18.00 do 21.00 čas, saopšteno je iz Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobri uslovi za skijanje na Jahorini

Na Jahorini su jutros u funkciji šestosjedi "Ogorjelica" i "Skočine-Prača", kao i ski-liftovi "Poljice", "Olimpik" i bebi-lift, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na skijanje do 1. maja

Olimpijski centar /OC/ "Jahorina" produžio je rad skijališta na Jahorini do 1. maja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećana potražnja za smještajem na Jahorini

Na Jahorini je povećana potražnja za smještajem za vaskršnje praznike, a veliko je i interesovanje za skijanje na ovoj planini u nastavku sezone.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proljećno skijanje na olimpijskoj planini

Na Jahorini je noćas palo novih pet centimetara snijega, tako da je sada visina snježnog pokrivača 115 centimetara, te su uslovi za skijanje idealni.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nove snježne padavine osvježile staze

Na Jahorini je tokom noći palo oko pet centimetara snijega, što je na već postojećih metar snijega donijelo osvježenje na stazama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proteklog vikenda na Jahorini održan Kup veterana

Kup veterana "Jahorina 2015" okupio je danas na olimpijskoj planini 96 skijaša rekreativaca od 83 do 35 godina koji su se takmičili u veleslalomu. Prema riječima Radenka Pekića, predsjednika Smučarsko-planinarskog društva "Jahorina", koje je organizovalo današnju manifestaciju, na Kupu su učestvovali veterani iz Republike Srpske, Federacije Bi...

Opširnije...

Strana 1 od 64

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome