ponedjeljak, 01. septembar 2014.
Microsoft Partner Network
Blenderi.ba

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Dodik: Potrebna 2,5 miliona KM dodatne pomoći za OC Jahorina

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je za funkcionisanje Olimpijskog centra "Jahorina" potrebno 2,5 miliona KM dodatne pomoći. Dodik je poslije sastanka sa rukovodstvom Olimpijskog centra izjavio novinarima da je danas upoznat sa problemima koje ima ova kompanija i da su procjene da su neophodna sredstva da bi bila očuvana ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

VIII Međunarodni fudbalski turnir Piksi kup "Jahorina 2014"

Na Jahorini će od 28. do 31. avgusta biti održan VIII Međunarodni fudbalski turnir Piksi kup "Jahorina 2014" za djecu uzrasta od 2001. do 2007. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Popust za korisnike ski pasa

Menadžment Olimpijskog centra Jahorina je za predstojeću ski sezonu na Jahorini pripremio popust od 50% za korisnike ski pasa iz sezone 2013/14.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini počinje obuka za najmlađe neplivače

Obavještavamo djecu i roditelje djece da Škola sporta "Prvi sportski koraci" organizuje kao i prošle godine u bazenu hotela "Bistrica" na Jahorini školu plivanja. Pod stručnim nadzorom profesora Fizičkog vaspitanja i sporta obuka će biti organizovana za najmlađe neplivače tokom ljetnjeg raspusta u periodu od 14. jula do 09. avgusta.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina po ugledu na Google Street View

Google Street View još uvijek nije zakoračio na teritoriju Bosne i Hercegovine, međutim popularni Google-ov servis - Google Maps je sve značajniji kod nas, jer su mape postale detaljnije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predsjednik Srpske na Jahorini sa privrednicima

Na Jahorini je u toku sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sa vodećim privrednicima Sarajevsko-romanijske regije, javlja izvještač Srne. Sastanku prisustvuje oko 30 privrednika iz javnih i privatnih preduzeća regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jahorina: Nastavljeno uređenje skijaških staza

Dolazak ljeta i stabilnijeg vremena dodatno je pokrenuo zaposlene u AD OC Jahorina da se još aktivnije pozabave uređenjem skijaških staza i čišćenjem planine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Unaprijediti sistem vještačkog osnježavanja na Jahorini!

U novembru veliki međunarodni skup - tradicionalni Sajam voda u Beogradu, tokom kog će biti organizovan poseban forum na kojem će centralna tema biti analiza katastrofalnih majskih poplava u BiH i Srbiji...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren skup "Pouke minulog vremena"

Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić danas je na Jahorini otvorio dvodnevni međunarodni naučni skup "Pouke minulog vremena", čiji je organizator Udruženje "Srpsko-ruski most".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini skup "Pouke minulog vremena"

Na Jahorini će danas biti održan međunarodni naučni skup "Pouke minulog vremena", koji organizuje Udruženje "Srpsko-ruski most".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren stručni skup "Vodovodni i kanalizacioni sistemi"

Na Jahorini je danas svečano otvorena trodnevna Međunarodna konferencija o vodama "Vodovodni i kanalizacioni sistemi", koju organizuje Udruženje "Vodovodi Republike Srpske", u saradnji sa Udruženjem za tehnologiju vode i sanitarnog inženjerstva iz Beograda i Udruženjem vodovoda i kanalizacija Srbije.

Opširnije...

Strana 1 od 53

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome