subota, 19. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Hrstić: Jahorina mora da živi cijele godine

Vlada Republike Srpske od nove uprave Olimpijskog centra "Jahorina" očekuje da predloži nove pravce razvoja, koji podrazumijevaju da Jahorina živi cijele godine, rekla je ministar trgovine i turizma Maida Ibrišagić - Hrstić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Infoteh Jahorina: Pupin genije i srpski dobrotvor!

Zahvaljujući Pupinovom izumu, kroz jedan kabl prenosi se do 10.000 različitih informacija, odnosno različitih kanala, što je jedan od osnovnih principa za mogućnost ekspanzije telekomunikacija, ukazuje predsjednik Obrazovno-istraživačkog društva "Mihajlo Pupin" Dragoljub Martinović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održani "Jahorinski pjesnički susreti"

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija i direktor Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Srpske Rade Ristović otvorili su sinoć "Jahorinske pjesničke susrete", organizovane povodom obilježavanja Svjetskog dana poezije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Balkan Venture Forum 15. i 16. maja na Jahorini

Na petom investicionom Balkan Venture Forum 15. i 16. maja na Jahorini očekuje se 200 učesnika i predstavljanje 50 poslovnih ideja preduzetnika iz balkanskih zemalja pred najmanje 25 investitora iz regiona, Evrope i SAD.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljuboje: "Infoteh-Jahorina" na visokom stručnom nivou

Dekan Elektrotehničkog fakulteta /ETF/ Univerziteta u Istočnom Sarajevu Zoran LJuboje izjavio je Srni da je 13. međunarodni naučno-stručni simpozijum iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija "Infoteh-Jahorina" održan na visokom stručnom nivou, u prisustvu oko 300 učesnika iz sedam država.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinju "Jahorinski pjesnički susreti"

Manifestacija "Jahorinski pjesnički susreti" sutra će povodom Svjetskog dana poezije biti održana na ovoj planini, gdje će premijerno biti predstavljene do sada neobjavljene pjesme autora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od regionalnog ka svjetskom simpozijumu

Dekan Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Zoran LJuboje izrazio je zadovoljstvo što je 13. međunarodni naučno-stručni simpozijum iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija pod nazivom "Infoteh-Jahorina" okupio oko 300 učesnika iz sedam država.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren 13. Simpozijum "Infoteh-Jahorina"

Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić otvorio je danas na Jahorini 13. međunarodni naučno-stručni simpozijum iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija "Infoteh-Jahorina", koji Vlada Srpske i resorno ministarstvo godinama podržavaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini sutra počinje "Infoteh-Jahorina"

Na Jahorini će sutra biti otvoren međunarodni naučno-stručni simpozijum iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija pod nazivom "Infoteh-Jahorina", kome će prisustvovati ministar nauke i kulture Republike Srpske Jasmin Komić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sezona na Jahorini se privodi kraju (foto)

Jedna od najlošijih sezpna na Jahorini ikada se privodi kraju. U narednom periodu po prognozama metereologa očekuju se visoke temperatura što umanjuje šanse da će biti dobrog skijanja na proljeće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novakovićeva i Milinšek najuspješniji u slalomu

Pobjednik u drugoj slalomskoj trci, koja je održana danas na Jahorini u okviru "FIS kupa Jahorina 2014. godine", u muškoj konkurenciji je slovenački takmičar Filip Milinšek, dok je u ženskoj konkurenciji titula najbolje takmičarke pripala Žani Novaković iz BiH.

Opširnije...

Strana 1 od 52

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome