četvrtak, 11. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

U petak i subotu noćno skijanje

Na stazi "Poljice" na Jahorini sutra i u subotu, 13. februara, biće organizovano noćno skijanje, a cijena ski-pasa je 18 KM, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg i dalje pada, u funkciji vertikalni transport

Na Jahorini i danas pada snijeg, a visina snježnog pokrivača je 25 centimetara, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novi snijeg na Jahorini donosi nove rezervacije

Na Jahorini pada snijeg pojačanim intenzitetom, a, prema meteorološkim prognozama, do sutra bi trebalo da padne novih 40 centimetara, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg u višim krajevima

U Republici Srpskoj danas će biti oblačno, sa kišom i snijegom u višim krajevima, uz dnevnu temperaturu od jedan do sedam stepeni Celzijusovih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veče glomazne poezije sa Rambom Amadeusom

U nedjelju, 14.02.2016. godine, sa početkom u 20:00 časova Rambo Amadeus će zabavljati publiku u hotelu "Bistrica" nastupajući zajedno sa maestrom Ivanom Aleksijevićem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obezbijediti sredstva za održavanje trke

Članovi Organizacionog odbora takmičenja "Fis kup Jahorina 2016", koje treba da bude održano 20. i 21. februara, nadaju se da će uspjeti obezbijediti finansijska sredstva za realizaciju ove velike međunarodne trke u alpskim disciplinama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

FIS KUP "Jahorina 2016" 20. i 21. februara

U subotu i nedjelju 20. i 21. februara 2016. godine na Jahorini će biti održano međunarodno takmičenje u alpskim disciplinama FIS KUP "Jahorina 2016".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skijaški savez Bosne i Hercegovine organizuje besplatni Snowboard kamp

Na Jahorini i Bjelašnici će 23. i 24. januara 2016. godine biti održan prvi od četiri snowboard vikenda koji imaju za cilj da popularišu snowboard kao sport i unaprijede znanje učesnika kampa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlični uslovi za skijanje

Na Jahorini su danas odlični uslovi za skijanje, jer je vidljivost dobra, a visina sniježnog pokrivača je 50 centimetara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na stazama 35 centimetara snijega

Visina snijega na stazama na Jahorini jutros iznosi 35 centimetara i u funkciji je dio vertikalnog transporta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zatvoreno skijalište zbog lošeg vremena

Skijalište na Jahorini danas je zatvoreno zbog loših vremenskih uslova, potvrdila je Srni portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek.

Opširnije...

Strana 1 od 68

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter