ponedjeljak, 22. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Dobra zabava na otvaranju sezone na Jahorini uprkos nedostatku snijega (foto)

Na Jahorini je danas svečano otvorena zimska turistička sezona i uprkos nedostatku snijega posjetioci su se dobro zabavljali.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sve spremno - čeka se snijeg

Na Jahorini je sve spremno za predstojeću zimsku turističku sezonu i samo se čekaju snijeg i niska temperatura koja bi omogućila vještačko osnježavanje da bi u funkciju bile stavljene i skijaške staze, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare povodom otvaranja zimske turističke sezone na ovoj olimpijskoj planini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobro jutro s Jahorine

Danas se u Republici Srpskoj očekuje pretežno oblačno, hladno i suvo vrijeme. Iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske javljaju da se očekuje najviša dnevna temperatura od dva do šest, na jugu oko 11, a u višim predjelima oko nule.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U pripremi ski-staze Skočine i Rajska dolina

Olimpijski centar /OC/ "Jahorina" već dva dana pokušava da pripremi ski-staze da bi manifestacija "Ski opening", planirana za vikend, protekla na zadovoljstvo gostiju i ljubitelja ove olimpijske ljepotice, rekao je danas Srni rukovodilac marketinga i prodaje u OC "Jahorina" Dragan Sokolović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saradnja policije i osoblja uslov za bezbjednost gostiju

 Saradnja policije i radnika Olimpijskog centra "Jahorina" tokom predstojeće zimske sezone neophodan je uslov za bezbjedan boravak gostiju i održavanje zimske sezone, zaključeno je na radnom sastanku rukovodstva Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo i predstavnika Olimpijskog centra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sokolović : Spremni smo za "Ski opening"

Na Jahorini snijeg pada već drugi dan, temperatura je ispod nule, pa se u Olimpijskom centru /OC/ nadaju da će visina snježnog pokrivača u narednim danima dostići visinu neophodnu za početak skijanja na olimpijskoj ljepotici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Antunović: Konferencija opravdala očekivanja

Mašinski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu opravdao je sva očekivanja i pokazao se kao odličan organizator 2. Međunarodne konferencije "Primijenjene tehnologije u mašinskom inženjerstvu -KOMET 2014", koja je danas okončala trodnevni rad, ocijenio je danas za Srnu dekan ovog fakulteta Ranko Antunović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Škola skijanja za mališane na Jahorini

Škola sporta "Prvi sportski koraci'' organizuje školu skijanja na Jahorini za mališane tokom zimskog raspusta 2015. godine. Kurs traje 6 dana (organizovano i za početnike i za napredne skijaše, mališane). Cijena iznosi 140 KM (u cijenu uključen prevoz, ski pass i instrukcije skijanja).

Opširnije...
El. pošta Štampa

Koncert grupe "Regina" na otvaranju sezone na Jahorini

Svečano otvaranje zimske sezone na Jahorini ili popularni "Ski opening" će biti održan od 11. do 14. decembra, a ove godine je planirana organizacija brojnih zabavnih sadržaja. Ako to naravno uslovi dozvole biće obezbijeđeno i besplatno skijanje 12. i 13. decembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija posjetio učesnike konferencije o IKT

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija, tokom posjete učesnicima Konferencije o informaciono-komunikacionim tehnologijama /IKT/ na Jahorini, prihvatio je prijedlog da se već od ove sedmice pristupi pripremama za realizaciju IKT pilot-projekta kada je riječ o izmjenama novog nastavnog plana i programa, koji bi bio realiz...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konferencija "Primijenjene tehnologije u mašinskom inžinjerstvu "

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija otvorio je danas na Jahorini trodnevnu Međunarodnu konferenciju pod nazivom "Primijenjene tehnologije u mašinskom inžinjerstvu", čiji je organizator Mašinski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...

Strana 1 od 57

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome