petak, 31. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Spriječiti nekontrolisanu primjenu pesticida

Učesnici Međunarodnog naučnog poljoprivrednog simpozijuma "Agrosim 2014" na Jahorini zaključili su da je potrebno preduzeti adekvatne mjere radi sprečavanja nekontrolisane primjene pesticida i mineralnih đubriva, koji zagađuju, ne samo zemljište, nego i vazduh i vodotokove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Međunarodni simpozijum "AGROSIM 2014"

Činjenica da BiH godišnje uvozi hranu u vrijednosti od 2,4 milijarde KM pokazatelj je da nedostaje znanja u oblasti poljoprivrede, jer nije u stanju da podmiri potrebe svog stanovništva, izjavio je danas pomoćnik ministra poljoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić, otvarajući na Jahornini Međunarodni naučni poljoprivredni simpozijum "AGROSI...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sokolović: Pada snijeg, očekuju se obilne snježne padavine

Na Jahorini je počeo da pada snijeg, temperatura vazduha je nula stepeni Celzijusovih, a prema prognozama, visina snježnog pokrivača mogla bi narednih dana da dostigne i 30 centimetara, rekao je Srni rukovodilac marketinga i prodaje u Olimpijskom centru "Jahorina" Dragan Sokolović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Međunarodni naučni simpozijum "Agrosim 2014" na Jahorini

Peti međunarodni naučni poljoprivredni simpozijum "Agrosim 2014" biće održan od 23. do 26. oktobra na Jahorini u organizaciji poljoprivrednih fakulteta univerziteta u Istočnom Sarajevu i Beogradu, te Agronomski mediteranski institut iz Barija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Miholjsko ljeto na Jahorini

Miholjsko ljeto nas je ove godine podsjetilo na lijepo vrijeme, koje nam je falilo. Sunce i živopisne boje jeseni na planinskim brežuljcima podno Jahorine su dobar razlog da izađete u šetnju i uživate u njima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jesenji motivi sa Jahorine za vaš desktop

Svako godišnje doba je lijepo na svoj način, ali jesen pruža prekrasne boje i fotografi ga vole zvog toga. U cilju promocije prirodnih ljepota Sarajevsko-romanijskog kraja, poklanjamo Vam ovu prekrasnu desktop pozadinu motiva jeseni sa Jahorine za preuzimanje:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sramotno ponašanje učenika i nastavnika na Jahorini

Izlet učenika iz Istočnog Sarajeva koji su danas uživali na Jahorini se završio neslavno. Nekoliko stotina učenika Osnovne škole "Sveti Sava" iz Istočnog Sarajeva je iza sebe ostavilo nered na jahorinskim stazama, koje su prije nekoliko dana očišćene od smeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Produžen rok za zamjenu sezonskih ski karata

AD OC Jahorina je produžio rok za zamjenu sezonskih ski karata do 12.10.2014. godine sa ranije objavljenim uslovima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje Balkanskog radiološkog kongresa

Na Jahorini će večeras biti svečano otvoren trodnevni Drugi balkanski radiološki kongres u Republici Srpskoj sa međunarodnim učešćem, kome će prisustovati oko 250 eminentinih stručnjaka iz ove oblasti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljeni projekti za razvoj turističke infrastrukture

Na Jahorini su danas predstavljeni novi projekti za razvoj turističke infrastrukture ove olimpijske planine i Trebevića, koji su pripremljeni zahvaljujući pomoći EU.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini kongres ortopeda i traumatologa

Na Jahorini se održava Prvi kongres ortopeda i traumatologa BiH sa međunarodnim učešćem, kojem prisustvuje oko 300 učesnika i na kojem će biti predstavljeno oko 270 stručnih radova iz ove oblasti medicine.

Opširnije...

Strana 1 od 55

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome