četvrtak, 26. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Počinje dvodnevni ekonomski forum

Na Jahorini danas počinje dvodnevni Ekonomski forum na kojem će, osim predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, učestvovati neki od najiskusnijih stručnjaka savremene ekonomije, domaći privrednici, strani investitori i predstavnici najvećih privreda u svijetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak čišćenje Jahorine

Olimpijski centar "Jahorina" i Udruženje hotelijera Jahorina pozivaju građane da se u petak, 15. aprila, pridruže dobrovoljnoj proljećnoj akciji čišćenja ove planine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zvanično završena skijaška sezona

Olimpijski centar "Jahorina" donio je odluku da danas zvanično zatvori skijalište i proglasi skijašku sezonu završenom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kup veterana "Jahorina 2016"

Zbog nedostatka snijega takmičenje Kup veterana "Jahorina 2016" koje je trebalo biti održano 09. aprila 2016. godine se otkazuje.

Smučarski savez Republike Srpske, Olimpijski centar "Jahorina'' i prijatelji Jahorine u subotu 09. aprila 2016. godine organizuju Kup veterana "Jahorina 2016".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gluhaković sa Ljevnajićem o saradnji "Skijališta Srbije" i Jahorine

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković razgovarao je danas u Beogradu sa predstavnicima Javnog preduzeća "Skijališta Srbije" o modelima saradnje Olimpijskog centra "Jahorina" i "Skijališta Srbije".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena prvenstva za mlađe kategorije

U subotu i nedjelju 26. i 27. marta 2016. godine na stazi Olimpik na Jahorini će biti održano Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine za mlađe kategorije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano Otvoreno prvenstvo SPD Jahorina

Na Jahorini se 20. i 21. marta 2016. godine održalo takmičenje u alpskim disciplinama za mlađe kategorije Otvoreno prvenstvo SPD Jahorina u tehničkoj organizaciji Smučarsko planinarskog društva Jahorina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Banjalučanka povrijeđena pri padu sa skiborda

Banjalučanka čiji su inicijali V.T./27/ povrijeđena je prilikom pada sa skiborda na Jahorini i smještena je u Univerzitetski klinički centar u federalnom Sarajevu. Ona je zadobila povrede glave i ramena u nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.00 časa. V.T. je kolima hitne pomoći prevezena u Dom zdravlja na Palama, a odatle upućena i Bolnicu Is...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren "Fis kup Jahorina 2016"

Na Jahorini je sinoć otvoreno Međunarodno takmičenje u alpskim disciplinama "Fis kup Jahorina 2016" u organizaciji Smučarsko-planinarskog društva "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani vrtića "Buba-Mara" uživali u prvom danu "Ski vrtića" na Jahorini

Vrtić "Buba-Mara" kao i prethodnih godina i ove godine u martu mjesecu organizovao je program boravka mališana na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra otvaranje naučnog simpozijuma "Infoteh-Jahorina"

Na Jahorini će sutra biti otvoren 15. međunarodni naučno-stručni simpozijum "Infoteh-Jahorina 2016" koji će trajati do petka, 18. marta.

Opširnije...

Strana 1 od 70

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter