utorak, 23. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Veliki amaterski Paintball turnir na Jahorini

Paintball klub "Viking" organizuje veliki amaterski Paintball turnir koji će se održati 27. i 28. avgusta na našoj olimpijskoj ljepotici Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeno drugo izdanje Jahorina Ultra Trail 2016 - trke između gradova i gora

Tokom proteklog vikenda 29-31.07.2016. godine, održano je takmičenje GBT Jahorina Ultra Trail 2016 u okviru kojeg su na stazama u prirodi održane četiri trke, i to Mini Trail na 10, Midi Trail na 33, Maxi Trail na 84 i Ultra Trail na 125 kilometara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trke "Ultra trejla" 30. i 31. jula

U okviru drugog izdanja međunarodnog takmičenja "Jahorina ultra trail 2016" 30. i 31. jula biće održane četiri trke na stazama u prirodi na području Sarajeva, Han Pijeska, Višegrada i Jahorine, najavili su predstavnici Planinarskog društva "Jahorina" i Olimpijskog komiteta BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danilović otvorio 15. košarkaški kamp na Jahorini

Jedan od najboljih srpskih i evropskih košarkaša svih vremena Predrag Saša Danilović otvorio je danas na Jahorini 15. Međunarodni košarkaški kamp "Hipo tri points", koji će i ove godine okupiti više od 400 djece uzrasta od šest do 16 godina iz BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Slovenije, Francuske, Holandije, NJemačke, Rusije, i Turske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra otvaranje Međunarodnog košarkaškog kampa

Na Jahorini će sutra biti otvoren Međunarodni košarkaški kamp "Hipo tri poena", čiji je organizator Košarkaški klub "Partizan TS" iz Banjaluke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Skijališta Srbije" ulažu 20 miliona KM u "Jahorinu"?

Olimpijski centar (OC) "Jahorina" Pale, koji se nalazi u velikim gubicima, trebalo bi da bude dokapitalizovan sa 20 miliona maraka, čime bi strateški partner stekao četvrtinu udjela u vlasničkoj strukturi ovog preduzeća, saznaju "Nezavisne".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od sutra panoramska vožnja šestosjedom

Na Jahorini će od sutra početi panoramska vožnja šestosjedom, šetnje stazama za pješačenje, brdski biciklizam, paraglajding, vožnja kvadovima, kao i prezentacije gastro ponude i velnes programa jahorinskih hotela, saopšteno je danas iz Olimpijckog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro panoramska vožnja šestosjedima

Na Jahorini će od 18. juna do 25. septembra vikendima biti organizovana panoramska vožnja žičarom šestosjedima Ogorjelica i Poljice. Jedna vožnja košta sedam KM, dok će korisnicima brdskog biciklizma biti omgućeno da pet vožnji plate 15 KM, saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje dvodnevni ekonomski forum

Na Jahorini danas počinje dvodnevni Ekonomski forum na kojem će, osim predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, učestvovati neki od najiskusnijih stručnjaka savremene ekonomije, domaći privrednici, strani investitori i predstavnici najvećih privreda u svijetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak čišćenje Jahorine

Olimpijski centar "Jahorina" i Udruženje hotelijera Jahorina pozivaju građane da se u petak, 15. aprila, pridruže dobrovoljnoj proljećnoj akciji čišćenja ove planine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zvanično završena skijaška sezona

Olimpijski centar "Jahorina" donio je odluku da danas zvanično zatvori skijalište i proglasi skijašku sezonu završenom.

Opširnije...

Strana 1 od 71

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter