srijeda, 29. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

"Susreti srpskih zemalja" počinju sutra

Manifestacija "Susreti srpskih zemalja" od sutra do 2. aprila na Jahorini će 22. put, u organizaciji Udruženja "Ćirilica", okupiti oko 200 učesnika sa prostora bivše Jugoslavije, kao i Srbe iz dijaspore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu Kup veterana na stazi Poljice

U organizaciji Smučarskog saveza Republike Srpske i Olimpijskog centra "Jahorina" u subotu, 1. aprila, na stazi Poljice planirano je održavanje takmičenja "Kup veterana Jahorina 2017" u disciplini veleslalom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Susreti srpskih zemalja" od 30. marta do 2. aprila

Manifestacija "Susreti srpskih zemalja" biće održana na Jahorini 22. put u organizaciji Udruženja "Ćirilica", od 30. marta do 2. aprila, a okupiće oko 200 učesnika sa prostora bivše Jugoslavije, kao i Srbe iz dijaspore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas počinje Šesnaesti simpozijum "Infoteh-Jahorina"

Danas počinje Šesnaesti međunarodni naučno-stručni simpozijum "Infoteh-Jahorina 2017", čiji je organizator Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlični uslovi za skijanje, niže cijene ski-pasa

Uslovi za skijanje na Jahorini su odlični, a od danas su snižene cijene ski-pasa, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina". Iako je sredina marta na Jahorini je pravi zimski dan – visina snijega iznosi 65 centimetara, uz temperaturu od minus četiri stepena Celzijusova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Raspisan konkurs, rok za prijavu filmova 15. jun

Međunarodni festival dokumentarnog i kratkog igranog filma "Jahorina film festival" raspisao je konkurs za takmičarski program festivala, a rok za prijavu filmova je 15. jun, rekao je danas Srni direktor tog festivala Mirko Despić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvo mjesto u veleslalomu osvojio Florijan Flug

Prvo mjesto u disciplini veleslalom na međunarodnom takmičenju u alpskim disciplinama FIS kup "Jahorina 2017" koje je održano u nedjelju 26. februara zauzeo je Florijan Flug iz Austrije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Visina snijega 65 centimetara - dobri uslovi za skijanje

Na Jahorini visina snježnog pokrivača iznosi 65 centimetara, preovladava oblačno vrijeme, a uslovi za skijanje su dobri, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina" Sanja Ćeremidžić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Šesti Jahorinski poslovni forum

Strateški izbor i održiv razvoj turističke destinacije je glavna tema ovogodišnje Šeste naučno-stručne konferencije "Jahorinski poslovni forum 2017", koja je danas otvorena u hotelu "Termag" na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovana gorska služba spašavanja Republike Srpske

Gorska služba spašavanja Republike Srpske osnovana je u četvrtak na Jahorini, rekao je Srni načelnik Gorske službe spašavanja Jahorina Miro Kalem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

FIS kup Jahorina 25. i 26. februara

U subotu i nedjelju 25. i 26. februara 2017. godine na Jahorini će biti održano međunarodno takmičenje u alpskim disciplinama FIS kup "Jahorina 2017".

Opširnije...

Strana 1 od 75

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter