četvrtak, 25. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Ovog vikenda skijanje na Jahorini

Na Jahorini će tokom vikenda biti u funkciji ski-lift "Poljice" jer su zbog snijega koji je padao prethodnih dana stvoreni uslovi za rad skijališta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan "Kup veterana Jahorina 2017"

Na stazi Poljice na Jahorini danas je održano takmičenje "Kup veterana Jahorina 2017" u disciplini veleslalom, u kojem su pravo učešća imali stariji od 35 godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Susreti srpskih zemalja" počinju sutra

Manifestacija "Susreti srpskih zemalja" od sutra do 2. aprila na Jahorini će 22. put, u organizaciji Udruženja "Ćirilica", okupiti oko 200 učesnika sa prostora bivše Jugoslavije, kao i Srbe iz dijaspore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu Kup veterana na stazi Poljice

U organizaciji Smučarskog saveza Republike Srpske i Olimpijskog centra "Jahorina" u subotu, 1. aprila, na stazi Poljice planirano je održavanje takmičenja "Kup veterana Jahorina 2017" u disciplini veleslalom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Susreti srpskih zemalja" od 30. marta do 2. aprila

Manifestacija "Susreti srpskih zemalja" biće održana na Jahorini 22. put u organizaciji Udruženja "Ćirilica", od 30. marta do 2. aprila, a okupiće oko 200 učesnika sa prostora bivše Jugoslavije, kao i Srbe iz dijaspore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas počinje Šesnaesti simpozijum "Infoteh-Jahorina"

Danas počinje Šesnaesti međunarodni naučno-stručni simpozijum "Infoteh-Jahorina 2017", čiji je organizator Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odlični uslovi za skijanje, niže cijene ski-pasa

Uslovi za skijanje na Jahorini su odlični, a od danas su snižene cijene ski-pasa, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina". Iako je sredina marta na Jahorini je pravi zimski dan – visina snijega iznosi 65 centimetara, uz temperaturu od minus četiri stepena Celzijusova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Raspisan konkurs, rok za prijavu filmova 15. jun

Međunarodni festival dokumentarnog i kratkog igranog filma "Jahorina film festival" raspisao je konkurs za takmičarski program festivala, a rok za prijavu filmova je 15. jun, rekao je danas Srni direktor tog festivala Mirko Despić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvo mjesto u veleslalomu osvojio Florijan Flug

Prvo mjesto u disciplini veleslalom na međunarodnom takmičenju u alpskim disciplinama FIS kup "Jahorina 2017" koje je održano u nedjelju 26. februara zauzeo je Florijan Flug iz Austrije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Visina snijega 65 centimetara - dobri uslovi za skijanje

Na Jahorini visina snježnog pokrivača iznosi 65 centimetara, preovladava oblačno vrijeme, a uslovi za skijanje su dobri, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina" Sanja Ćeremidžić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Šesti Jahorinski poslovni forum

Strateški izbor i održiv razvoj turističke destinacije je glavna tema ovogodišnje Šeste naučno-stručne konferencije "Jahorinski poslovni forum 2017", koja je danas otvorena u hotelu "Termag" na Jahorini.

Opširnije...

Strana 1 od 75

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter