subota, 10. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

Počela akcijska prodaja ski-karata

U Olimpijskom centru "Jahorina" danas je počela akcijska prodaja ski-karata, koja će trajati do 20. oktobra. "Tokom akcijske prodaje cijena ski-pasa sa slikom za odrasle će koštati 470 KM, a za djecu 275 KM", rekla je Srni portparol Olimpijskog centra Ivana Lizdek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje Balkanski radiološki kongres

Na Jahorini će večeras biti otvoren Balkanski radiološki kongres na kojem će učestvovati više od 200 stručnjaka sa prostora bivše Jugoslavije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sezonski ski-pas za odrasle 470 KM, a za djecu 275 KM

Na Jahorini će predstojeće zimske sezone sezonski ski-pas sa slikom za odrasle koštati 470 KM, a za djecu 275 KM, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počele pripreme za predstojeću sezonu

Olimpijski centar "Jahorina" počeo je pripreme za predstojeću zimsku sezonu kako bi bila što spremnije dočekana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sindikat odbio prijedlog rukovodstva "Elektroprivrede"

Odbor sindikata radnika "Elektroprivrede Republike Srpske" danas je, na sastanku na Jahorini sa predstavnicima rukovodstva ove kompanije, odbio prijedlog Kolegijuma direktora u vezi sa izmjenama i ukidanjem člana 77. Posebnog kolektivnog ugovora, koji se odnosi na isplatu zimnice i ogreva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Unapređenje ljetne ponude

Olimpijski centar /OC/ Jahorina i ovog ljeta radi na unapređenju ponude kako bi što većem broju gostiju omogućio prijatan i interesantan boravak na ovoj olimpijskoj planini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

O uticaju medija na izgradnji mira u BIH

Na Jahorini je počela konferencija o uticaju medija na izgradnju mira u BiH čiji je cilj kreiranje konkretnih preporuka za smanjenje izražavanja mržnje u medijima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najveća poslijeratna investicija u opštini Pale: Rusi investiraju u hotel 50 miliona KM

Ruski investitori koji su ranije kupili dio zemlje i nekadašnji Dom "Mladost" čekali su da se završi procedura uzmeđu Vlade RS i opštine kako bi mogli da prošire građevinsku parcelu i grade hotel od 20.000 kvadratnih metara u vrijednosti od 50 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena ljetna turistička ponuda

Nove obilježene pješačke i biciklističke staze samo su dio ponude za ovogodišnju ljetnu sezonu koja je danas predstavljena u Olimpijskom centru Jahorina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren fudbalski kamp "Crvene zvezde"

Sedmi međunarodni fudbalski kamp Crvene zvezde "Jahorina 2015", koji je danas otvoren, okupio je 150 dječaka, potencijalnih talenata, i 12 trenera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Križaj i Daneu danas na Jahorini

Bivši jugoslovenski reprezentativci skijaš Bojan Križaj i košarkaš Ivo Daneu razgovarali su danas sa direktorom Olimpijskog centra "Jahorina" Veliborom Lazarevićem o unapređenju ljetnih i zimskih sadržaja na Jahorini.

Opširnije...

Strana 1 od 66

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome