ponedjeljak, 24. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Jahorina novosti


El. pošta Štampa

U subotu počinje konferencija "Srbi u regionu"

U organizaciji Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" i Srpskog nacionalnog savjeta Crne Gore na Jahorini će u subotu, 8. oktobra, biti održana konferencija "Srbi u regionu - položaj i perspektive".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pao prvi ovosezonski snijeg

Na olimpijskoj planini Jahorini noćas je pao prvi ovosezonski snijeg, koji nije u potpunosti prekrio zemljište.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Međunarodni poljoprivredni simpozijum "Agrosim 2016"

Tradicionalni Međunarodni poljoprivredni simpozijum "Agrosim 2016", na kojem će biti riječi o poljoprivredi, prehrani, ruralnom razvoju, šumarstvu i ekologiji, ove godine će biti održan od 6. do 9. oktobra na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ski-karta jeftinija 50 odsto do 20. oktobra

JAHORINA - Skijaši i borderi, koji odluče da kupe sezonsku ski-kartu do 20. oktobra, ostvariće popust od 50 odsto u odnosu na redovnu cijenu sezonske ski-karte, saopšteno je iz Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za ovu zimsku sezonu obezbijeđen parking-prostor

Olimpijski centar Jahorina za predstojeću zimsku sezonu obezbijedio je parking-prostor koji će od otvaranja turističke sezone svakodnevno naplaćivati do 31. marta naredne godine. Naplata parkinga biće vršena od 8.00 do 17.00 časova po cijeni od pet KM za mala vozila, dok će autobusi i minibusi plaćati 10 KM, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naredne sedmice počinje prodaja ski-karata

Olimpijski centar "Jahorina" objavio je cjenovnik ski-karata za zimsku sezonu 2016/2017. godina obavještavajući zainteresovane da će akcijska prodaja ski-karata početi 3. oktobra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prestati sa negativnim predstavljanjem Olimpijskog centra

Uprava Olimpijskog centra Jahorina moli članove i kandidate svih političkih partija, koji se nalaze na listama za lokalne izbore, da u predizbornoj kampanji i komunikaciji sa medijima prestanu sa negativnim predstavljanjem Olimpijskog centra Jahorina pred nastupajuću zimsku sezonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliki amaterski Paintball turnir na Jahorini

Paintball klub "Viking" organizuje veliki amaterski Paintball turnir koji će se održati 27. i 28. avgusta na našoj olimpijskoj ljepotici Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeno drugo izdanje Jahorina Ultra Trail 2016 - trke između gradova i gora

Tokom proteklog vikenda 29-31.07.2016. godine, održano je takmičenje GBT Jahorina Ultra Trail 2016 u okviru kojeg su na stazama u prirodi održane četiri trke, i to Mini Trail na 10, Midi Trail na 33, Maxi Trail na 84 i Ultra Trail na 125 kilometara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trke "Ultra trejla" 30. i 31. jula

U okviru drugog izdanja međunarodnog takmičenja "Jahorina ultra trail 2016" 30. i 31. jula biće održane četiri trke na stazama u prirodi na području Sarajeva, Han Pijeska, Višegrada i Jahorine, najavili su predstavnici Planinarskog društva "Jahorina" i Olimpijskog komiteta BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danilović otvorio 15. košarkaški kamp na Jahorini

Jedan od najboljih srpskih i evropskih košarkaša svih vremena Predrag Saša Danilović otvorio je danas na Jahorini 15. Međunarodni košarkaški kamp "Hipo tri points", koji će i ove godine okupiti više od 400 djece uzrasta od šest do 16 godina iz BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Slovenije, Francuske, Holandije, NJemačke, Rusije, i Turske.

Opširnije...

Strana 1 od 71

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter