nedjelja, 19. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Predizborna kampanja SDS-a počela sa Promenade

Predizborna kampanja SDS-a je počela večeras na paljanskoj Promenadi. Kampanja je počela okupljanjem članova stranke i dijeljenjem propagandnog materijala.


Kandidat za načelnika opštine Pale, koalicije "Zajedno za Pale", Miodrag Kovačević je večeras izjavio da je zadovoljan urađenim do sada i da su rezultati vidljivi.

"Uprkos ekonomskoj krizi realizovali smo preko 10 miliona kapitalnih investicija, završili smo mnoge infrastrukturne projekte i na kraju je završena sportska dvorana koju smo dugo čekali. Planovi za budućnost su uslovljeni okolnostima u kojima se trenutno nalazimo. U naredne četiri godine smo planirali uložiti milion KM u poljoprivredu i nova radna mjesta. Planovi su da reformišemo administrativnu službu, gdje ćemo uvesti elektronski sistem upravljanja koji će je učiniti efikasnom. Kada je u pitanju infrastruktura, jedan od ključnih zadataka je izmještanje Gradske toplane iz centra grada...", izjavio je kandidat za načelnika opštine Pale ispred koalicije "Zajedno za Pale", Miodrag Kovačević.
Unable to find the source directory (/var/www/html/images/stories/reportaze/sds-pocetak-kampanje-2012/), please check if your source directory exists


(www.palelive.com)Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome