subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa PDF

Predizborna kampanja SDS-a počela sa Promenade

Predizborna kampanja SDS-a je počela večeras na paljanskoj Promenadi. Kampanja je počela okupljanjem članova stranke i dijeljenjem propagandnog materijala.


Kandidat za načelnika opštine Pale, koalicije "Zajedno za Pale", Miodrag Kovačević je večeras izjavio da je zadovoljan urađenim do sada i da su rezultati vidljivi.

"Uprkos ekonomskoj krizi realizovali smo preko 10 miliona kapitalnih investicija, završili smo mnoge infrastrukturne projekte i na kraju je završena sportska dvorana koju smo dugo čekali. Planovi za budućnost su uslovljeni okolnostima u kojima se trenutno nalazimo. U naredne četiri godine smo planirali uložiti milion KM u poljoprivredu i nova radna mjesta. Planovi su da reformišemo administrativnu službu, gdje ćemo uvesti elektronski sistem upravljanja koji će je učiniti efikasnom. Kada je u pitanju infrastruktura, jedan od ključnih zadataka je izmještanje Gradske toplane iz centra grada...", izjavio je kandidat za načelnika opštine Pale ispred koalicije "Zajedno za Pale", Miodrag Kovačević.

(www.palelive.com)Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter