četvrtak, 27. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Izbori 2016

El. pošta Štampa

U Palama glasalo 68,39% birača

Prema podacima Centralne izborne komisije na području opštine Pale glasalo je 13.569 birača od ukupno 19.841 registrovanih, što je 68,39% odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Boško Jugović proglasio pobjedu

Kandidat Koalicije "Složno za Pale" za načelnika opštine Pale Boško Jugović proglasio je pobjedu na lokalnim izborima, rečeno je Srni u Opštinskom štabu SNSD-a Pale. Prema prvim nezvaničnim informacijama, Jugović ima 1.700 glasova više od svog pritvkandidata Miodraga Kovačevića iz Saveza za promjene.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do 17.00 časova glasalo 61,75 odsto glasača

Na području opštine Pale do 17.00 časova glasalo je 12.314 glasača od ukupno 19.871 registrovanog, što je 61,75 odsto, izjavio je večeras Srni predsjednik Opštinske izborne komisije /OIK/ Goran Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do 15.00 časova glasalo 51,71 odsto

Na području opštine Pale do 15.00 časova glasalo je 10.270 glasača od ukupno registrovanih 19.871, što je 51,71 odsto, izjavio je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije /OIK/ Goran Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena sva biračka mjesta

Na području grada Istočno Sarajevo i opštine Kalinovik jutros u 7.00 časova otvorena su sva biračka mjesta i glasanje protiče bez problema, rečeno je Srni u opštinskim izbornim komisijama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela izborna tišina

U BiH je jutros u 7.00 časova počela izborna tišina, odnosno potpuna zabrana medijskog praćenja bilo kakvih izbornih aktivnosti, a trajaće sutra do zatvaranja posljednjeg biračkog mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Savez za Pale" vodio dostojanstvenu i pozitivnu kampanju

"Koalicija "Savez za Pale", kako je jedinstveno počela predizbornu kampanju, tako je i završava", rečeno je danas na konferenciji za novinare predstavnika Koalicije "Savez za Pale".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Interese građana staviti iznad interesa pojedinaca ili grupa

Interesi građana Pala treba da budu iznad interesa pojedinaca ili grupa zbog čega su ovoj opštini potrebne promjene, poručeno je sa večerašnje centralne tribine Pokreta za naš grad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saopštenje Izbornog štaba OO SDS Pale

OO SDS Pale obavještava građane Pala da nema potrebe za uznemirenošću povodom veće mobilizacije dugih cijevi i snajperista u Palama, jer je riječ o učestalim posjetama predsjednika RS Milorada Dodika našoj opštini u završnici predizborne kampanje. Obavještavamo i građane da je ovo uvijek bio grad slobode i sigurnosti, ako izuzmemo period nasiln...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik: Referendum uspio, pobijedio narod

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras na Palama da je referendum o Danu Republike pokazao da su Srbi narod koji se bori za stečeno pravo koje ne vrijeđa nikog drugog, a to je pravo na slobodu, Republiku i dostojanstven život.

Opširnije...

Strana 1 od 2

  • «
  •  Početak 
  •  Nazad 
  •  1 
  •  2 
  •  Dalje 
  •  Kraj 
  • »

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter