četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

U Istočnoj Ilidži zapaljen "Audi A6"

ISTOČNO SARAJEVO - U Ulici akademika Petra Mandića u Istočnoj Ilidži zapaljen je automobil "audi A6", vlasništvo lica čiji su inicijali C.T, a koji koristi njegov sin M.T.


Vozilo je potpuno izgorjelo, a zapaljeno je uz upotrebu neutvrđene zapaljive materije i otvorenog plamena, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Požar su lokalizovali su pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, zajedno sa pripadnicima Vatrogasne brigade Istočno Sarajevo.

Sa lica mjesta izuzeti su tragovi i dokazi koji će biti predmet vještačenja. U toku je rasvjetljavanje krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Državljanin Srbije čiji su inicijali N.T. koji je učestvovao u jučerašnjoj saobraćajnoj nezgodi u mjestu LJubogošta, opština Pale, u kojoj su dva lica teže povrijeđena, uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Dva muškarca, koja su povrijeđena u sudaru šlepera i kombija, prevezena su u Bolnicu Istočno Sarajevo i nisu životno ugroženi.

Prema ovlašćenju dežurnog tužioca, izvršen je uviđaj i naloženo vještačenje tehničke ispravnosti šlepera marke "man".

Tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da je na Jahorini izvršen nasilan ulazak u objekat "Bašta Ogorjelica", a uviđajem je utvrđeno da je ukraden računar.

Prema nalogu dežurnog tužioca, u toku je dokumentovanje krivičnog djela teška krađa.


(www.palelive.com / Srna / foto ilustracija)

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter