utorak, 27. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Skupština opštine danas o RAOP-u

ISTOČNO SARAJEVO - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Istočno Novo Sarajevo na današnjoj sjednici razmatraće i Informaciju o stanju u ''Rasklopnoj opremi'' /RAOP/, koja djeluje u okviru ''Energoinvesta'' iz Istočnog Sarajeva. Načelnik opštine Istočno Novo Sarajeva Gojko Drašković rekao je juče Srni da će na sjednici biti riječi o situaciji u RAOP-u, jer je najveći broj radnika ovog preduzeća upravo sa područja ove opštine. ''Odobravanje kredita Investiciono - razvojne banke Republike Srpske od 11,7 miliona KM ovom preduzeću omogućilo bi nastavak rada'', rekao je Drašković.

Predsjednik Sindikata RAOP-a Siniša Milošević potvrdio je Srni da su na današnju sjednicu Skupštine opštine pozvani i predstavnici sindikata. ''Na današnjoj sjednici upoznaćemo odbornike sa stanjem u kome se nalazilo preduzeće u decembru prošle godine i u kome se nalazi sada. Preduzeću ne prijeti stečaj i borimo se da opstanemo'', rekao je Milošević.

On je naveo da je trenutna situacija u RAOP-u znatno bolja, struja je priključena, a i voda bi trebalo da dođe u narednim danima.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova u sali Kulturnog centra Istočna Novo Sarajevo.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Aleksandar Džombić je na sastanku sa menadžmentom i sindikalnim predstavnicima preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema", 16. februara, prihvatio prijedlog za odobravanje kredita Investiciono-razvojne banke Republike Srpske ovom preduzeću u vrijednosti od 11,7 miliona KM.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter