utorak, 27. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Sastanak privrednika u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Privrednici iz Srbije i Republike Srpske sastaće se u četvrtak, 5. jula, u Istočnom Sarajevu s ciljem povezivanja i oživljavanja saradnje metaloprerađivača i "plastičara" iz Srpske i Srbije.


Sastanak se organizuje uz podršku Univerziteta u Istočnom Sarajevu, odnosno Mašinskog fakulteta i Privredna komora Republike Srpske, a prisustvovaće mu više od 35 privrednika i predstavnici institucija iz Srbije i RS.

Na sastanku će se predstaviti "Grupa Zastava vozila" iz Kragujevca, sa kojim je Mašinski fakultet Istočno Sarajevo potpisao ugovor o naučno-tehničkoj saradnji.

"Nakon sastanka biće formirana privredna delegacija koja će u septembru posjetiti `Zastava vozila` u Kragujevcu s ciljem proširenja saradnje", rekao je Srni profesor Mašinskog fakulteta Bogdan Marić.

Sastanku će prisustvovati predstavnici Ambasade Srbije u BiH, Ministarstva industrije, energetike i rudarstva RS, te ministarstava spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, finansija i trezora i civilnih poslova BiH.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter