četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Rekonstrukcija sale uz podršku Ambasade Bugarske i opštine

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu počela je rekonstrukcija i adaptacije sale Kulturnog centra koja se realizuje uz podršku Ambasade Bugarske u BiH i opštine Istočno Novo Sarajevo.
Direktor Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo Mladen Janković je u izjavi za Srnu zahvalio Ambasadi Bugarske na nesebičnoj podršci za sprovođenje projekta kojim će se ukloniti najveći nedostatak koju je imala sala ove kulturne ustanove.

Janković je pojasnio da je najveći nedostatak sale Kulturnog centra bio ravan pod u parteru pa gledaoci nisu imali dobru preglednost scene.

"Dvanaest redova u sali biće postavljeno na različitim nivoima što će omogućiti mnogo bolji pogleda na scenu ili filmsko platno, tako da će posjetioci različitih sadržaja u Kulturnom centru imati mnogo bolji komfor", rekao je Janković.

On je dodao da je ovim projektom predviđeno i povećanje kapaciteta sale, kao i kompletna zamjena sjedišta, jer su stara bila dotrajala i neudobna.

Janković je naglasio da je rekonstrukcija i adaptacija sale počela 10. marta, a da bi po planu trebala da bude gotova 10. aprila.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter