utorak, 27. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Pretresi u opštini Rogatica - Pronađeno naouržanje

ISTOČNO SARAJEVO – U samoposluzi „Bartula“ u Han Pijesku nepoznata lica polomila su tokom noći staklo i iz kase ukrala 220 KM, cigarete, alkoholna pića, suvomesnate proizvode, dok su iz kruga preduzeća „Alpina“ u Lapišnici, opština Pale, nepoznata lica ukrala hidraulični čekić.


Policijski službenici su u mjestu Đemanovići, opština Rogatica, nakon pretresa kuće i pomoćnih objekata u vlasništvu lica čiji su inicijali S.P., pronašli vojničku poluautomatsku pušku kalibra 7,62 milimetra, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

U mjestu Mislovo, opština Rogatica, policija je pretresla porodičnu kuću i pomoćne objekte u vlasništvu lica čiji su inicijali N.V. i tom prilikom pronađena je prepravljena vojnička puška, 55 metaka i lovačka puška, dok je pretresom porodične kuće u vlasništvu Č.V., u istom selu, pronađena vojnička oprema - dva okvira za automatsku pušku, borbeni ranac, vojnički nož, tromblonski nastavak i 57 metaka kalibra 7,62 milimetara.

Muškarac V.K. prijavio je policiji u Istočnom Sarajevu da su ga u Ulici Đenerala Draže Mihajlovića fizički napala tri nepoznata muškarca i jedna žena čiji su inicijali A.M.

U razgovoru sa policijom V.K. je rekao da je sa drugom čiji su inicijali S.S., došao do pomoćnog stadiona „Slavija“ , te da su ga napala tri nepoznata lica. Prema njegovoj izjavi, nakon što je S.S. ušao u automobil, jedan od izvršilaca je uzeo kamen i polomio vjetrobransko staklo na vozilu. Nepoznata lica su potom sustigla V.K. koji je pokušao pobjeći, i zadala mu nekoliko udaraca u glavu i tijelo, uperivši u njega pištolj.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter