ponedjeljak, 26. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Posvetiti pažnju Istočnom Sarajevu

Istočnom Sarajevu se mora posvećivati politička, privredna, odnosno ekonomska, prosvjetna, kulturna i svaka druga pažnja, poručio je danas u ovom gradu predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić.


On je novinarima nakon posjete Fabrici bicikala i saobraćajne signalizacije "Lasta" rekao da je Istočno Sarajevo u svakom slučaju jedan od najkrupnijih i najbitnijih centara u Srpskoj, u kojem, osim privrede, odnosno ekonomije, treba razvijati i univerzitet i kulturni život.

"Žao mi je što Istočno Sarajevo nije ušlo u Ustav Srpske kada je riječ o političkom aspektu. U amandmanima koje smo usvojili 2009. godine Istočno Sarajevo je trebalo da se, kao lokalna zajednica od posebnog interesa, nađe i u Ustavu Srpske.


Te amandmane su nedavno oborili predstavnici SDA u Vijeću naroda i cijeli paket amandmana više ne postoji", pojasnio je Radojičić.(www.palelive.com / Srna)Komentari (3)
 • Posjetilac

  Nema šta da poručuje. To su samo riječi i ništa više. Znamo mi to što on kaže, hajde da vidimo šta su uradili. Gdje nam je nova bolnica? Šta se dešava sa šumarstvom? Nemaju dovoljnu moć da kontrolišu samovolju direktora i upravnika i onemoguće masovnu krađu šume (prvenstveno je kradu sami ovi iz šumarstva, bez njih ništa ne može)? Imaju oni moć samo dođe dio provizije i do njihovih poslanika u skupštini koji ih štite. Eto to je.
  Najlakše je spominjati SDA i prebacivati krivicu na muslimane, a mi, naivne ovčice, ćemo vjerovati u sve dok nas šišaju.
  More, nije Tadić džaba izgubio juče izbore. Ne radiš dobro - nećeš više ni raditi. Tako treba i u Republici Srpskoj samo da ih skidamo jedne za drugima dok ne dođe neko ko i radi, a ne priča samo, umjesto da biramo "manje zlo".

 • isa  - isa

  banja luka treba da posveti vise paznje isa, i vise da ulaze budzetskih para. isa je centar ove regije u svakom smislu, kulturno, naucno...neke ministarstva bi se trebala prebaciti u isa za pocetak..

 • STIGLI IZBORI  - STIGLI IZBORI

  Gdje ce staviti kamen temeljac, koji dio makadama vlada otvara ovog ljeta u ovom gradu. Koji ce sada fakultet da izjestaju iz naseg grada, gdje ce ovo ljeto da raspale rostilj za mlade Istocnog Sarajeva, a kada prodju izbori nema posla ni puta.

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter