ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Neprihvatljiva ideja o distriktu Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočna Ilidža Predrag Kovač poručio je danas da je distrikt Sarajevo "nemoguća varijanta", jer je ideja o takvom uređenju apsolutno neprihvatljiva stanovnicima Istočnog Sarajeva.


On je na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevo rekao da priču o distriktu Sarajevo uvijek pred lokalne izbore "potežu" partije iz Federacije BiH, ističući neophodnost preuređenja BiH.

Kovač je napomenuo da BiH postoji i da ima Ustav definisan Dejtonskim mirovnim sporazumom, što je u ovom trenutku prihvatljivo za sve narode i građane u BiH.

"Najveći broj građana Istočnog Sarajeva su stanovnici prijeratnog Sarajeva, koji bi, da su imali ikakve uslove da ostanu da žive u federalnom Sarajevu, to i učinili. Međutim, ljudi su izašli iz federalnog Sarajeva, veoma često u bescijenje prodali imovinu i grade svoj grad, koji se zove Istočno Sarjevo i koji je u Republici Srpskoj, gdje se osjećaju bezbjedno i žele da žive", rekao je Kovač, koji je i zamjenik predsjednika SDS-a.

On je napomenuo da se SDS, međutim, zalaže za preuređenje Srpske, koja je, kako kaže, u ovom trenutku veoma centralizovana.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu predstavljen je kandidat SDS-a za načelnika opštine Vlasenica Dragoslav Todorović, koji je, između ostalog, rekao da će se, ukoliko dođe na vlast, zalagati za jačanje malih i srednjih preduzeća u toj opštini.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter