ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Mladić iz Istočnog Sarajeva nestao u Neretvi

ISTOČNO SARAJEVO - Policija, ronioci i građani već dva dana tragaju za studentom Nemanjom Ivanovićem (21) iz Istočnog Sarajeva, koji je u subotu nestao u virovima Neretve u Mostaru.
Mladić je poslednji put viđen u subotu posle podne, kada je u blizini Starog mosta ušao u reku da se okupa, i ubrzo potom potonuo.
Prema priči njegovih kolega, na izlet u Mostar pošlo je oko 150 studenata Prirodno-matematičkog fakulteta iz Sarajeva. Posle razgledanja grada i obilaska Starog mosta, Ivanović je sišao do reke zajedno s još nekoliko kolega koji su želeli da se okupaju u Neretvi.

- Sišli su na plato ispod Starog mosta i Nemanja je ušao u vodu, koja je bila jako hladna i brza. U jednom momentu voda ga je povukla prema Lučkom mostu. Sve se dogodilo u samo nekoliko sekundi i niko nije uspeo da reaguje. Nemoćno smo gledali kako se Nemanja bori s talasima i pokušava da ostane na površini. Međutim, stotinak metara dalje nestao je pod vodom i od tada ga niko nije video - ispričao je jedan student PMF-a.


(www.palelive.com / Press.rs)

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter