četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Maloljetnik krao metalne predmete

policija

ISTOČNO SARAJEVO - Sedamnaestogodišnji mladić ukrao je metalnu cijev od tri metra i druge metalne predmete iz dvorišta porodične kuće u vlasništvu lica Š.A. iz mjesta Dušće kod Višegrada.


U toku rada na rasvjetljavanju krađe policija iz Višegrada obišla je objekte otpadnih sirovina i u jednom od njih pronašla ukradene predmete.


Istragom je utvrđeno da je sedamnaestogodišnjak ukrao metalne predmete i prodao ih vlasniku jednog od otpada, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija iz Istočnog Novog Sarajeva podnijela je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv osoba čiji su inicijali P.P. i M.P. zbog međusobnog fizičkog napada.

U protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode - u Čajniču sa lakšim tjelesnim povredama i u Foči sa manjom materijalnom štetom.

Radnici policije kontrolisali su 101 vozilo i vozača, uručili 85 prekršajnih naloga, legitimisali 14 lica, te iz saobraćaja isključili dva vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, kao i jedno neregistrovano vozilo.


(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter