četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Google Maps proširio granicu Sarajeva na Istočno Sarajevo

Google Maps je pomjerio granice grada Sarajeva i sa njima obuhvatio dio Republike Srpske, kao i dio grada Istočno Sarajevo.

"Mišljenja smo da je ovo slučajna greška i da iza svega ovoga ne postoji namjera, ali isto tako sa punim pravom kažemo da ovako ozbiljna kompanija kao što je Google mora znati šta predstavlja ovakva greška.


Sa druge strane ironično je i krajnje neshvatljivo da kompanija kojoj je drugo ime "Informacija" ne posjeduje ispravne informacije uz pomoć kojih bi odredili granice između gradova, posebno strogo postavljene granice između dva grada i ljudi koji su bili do nedavno u ratu.


Naš tim se pismom obratio Google Support-u u kom smo ukazali na veličinu ovakve greške. Nadamo se skoroj reakciji i odgovoru. Pozivamo javnost i medije da nas podrže, a ukoliko ne bude nikakvih odgovora od Google-om, ovo ćemo shvatiti kao uvredu i tražićemo javno izvinjenje." - stoji u saopštenju portala istocnosarajevo.net.

(www.palelive.com)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter