subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Darko Babalj: Razbićemo SNSD u sve četiri opštine

ISTOČNO SARAJEVO – Prvi čovjek SDS-a u Istočnom Sarajevu i poslanik ove stranke u Parlamentu BiH Darko Babalj kaže da u oktobru očekuje jačanje pozicije SDS-a na području grada Istočno Sarajevo, ali i u cijelom istočnom dijelu Srpske!


Babalj, koji važi za prvog operativca SDS-a, uvjeren je da će se SDS sa četiri opštine iz sastava grada u kojima drži vlast, poslije 7. oktobra proširiti i na preostale dvije i da će osvojiti načelnička mjesta i u Trnovu i Sokocu.

- U Sokocu će izbori biti puka formalnost i već je sada jasno da će kandidat SDS-a Milovan Cicko Bjelica zasjesti u načelničku fotelju – jasan je Babalj.

Zato ste tako sigurni u pobjedu?

- SDS dvije decenije ima vlast u Istočnom Sarajevu i to najbolje govori da građani prepoznaju ono što mi radimo za njih. Uprkos velikoj popularnosti

SNSD-a uoči lokalnih izbora 2008. godine, uspjeli smo da zadržimo vlast u četiri opštine, što samo po sebi govori da je SDS uspješno vršio vlast u tim opštinama.

Mislite da SNSD nema nikakvu podršku u tom regionu?

- Od njihove popularnosti iz perioda 2008. nije ostalo ni „p“ i uvjeren sam da će građani ponovo dati povjerenje SDS-u.(www.palelive.com / Press.ba)
Komentari (2)
  • Posjetilac

    Razbicete demagogijom i obecanjima, a onda funkcijama koje mi placamo, otimanjem od svega i svakoga... I vi i oni. A stoka ce da cuti i glasa za obecanje i nadu da ce sutra biti bolje!

  • Posjetilac  - babalj

    Narode razbimo ih sve zajedno ako mislimo sebi dobro!

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter