subota, 23. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Obilježen Dan nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije

ISTOČNO SARAJEVO - Parastosom u crkvi Svetog velikomučenika Đorđa u Miljevićima i polaganjem cvijeća ispred Spomen-kosturnice u Istočnom Novom Sarajevu danas je obilježen Dan nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje Dana nestalih Srba u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo organizovaće danas u Istočnom Novom Sarajevu obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovan vaskrčnji program za pomoć autističnom dječaku

ISTOČNO SARAJEVO - U prepunoj sali Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo večeras je održan humanitarni vaskršnji program pod nazivom "Da vaskrsne dobro u nama", a sav prihod od sakupljenih priloga u iznosu od 1.600 KM uručen je porodici autističnog dječaka sa područja ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U junu Međunarodna konferencija srpske pravoslavne omladine

ISTOČNO SARAJEVO - Prva međunarodna konferencija srpske pravoslavne omladine pod nazivom "Samo sloga Srbina spasava" biće održana od 15. do 20. juna u Istočnom Sarajevu, a trebalo bi da okupi mlade iz Republike Srpske, BiH, regiona i dijaspore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba fotografija iz Prvog svjetskog rata i Vaskršnja akademija

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu večeras je održan bogat vaskršnji program u okviru kojeg je u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo otvorena izložba fotografija iz Prvog svjetskog rata pod nazivom "Nemojte nas zaboraviti" i održana tradicionalna svečana Vaskršnja akademija sa zapaženim kulturno-umjetničkim programom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavak suđenja o stradanju Srba u Goraždu

ISTOČNO SARAJEVO - Saslušanjem tri svjedoka Tužilaštva, danas će u Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu biti nastavljeno suđenje četvorici bivših pripadnika takozvane Armije BiH za ubistvo srpskih vojnika zarobljenih 1992. godine na releju na Trovrhu kod Goražda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba fotografija iz Prvog svjetskog rata

ISTOČNO SARAJEVO - Kulturni centar Istočno Novo Sarajevo, u saradnji sa Narodnim muzejem iz Šapca, organizuje u četvrtak, 16. aprila, izložbu fotografija iz Prvog svjetskog rata pod nazivom "Nemojte nas zaboraviti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćosić potpisao ugovore sa 60 studenata

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić danas je sa 60 studenata potpisao ugovore o stipendiranju u toku ove godine, za šta je u budžetu opštine planirano 60.000 KM.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Aleksandar Vuković svjedočio o likvidaciji oca

ISTOČNO SARAJEVO - Na suđenju bivšim pripadnicima tzv. Armije BiH za ubistvo srpskih vojnika zarobljenih 1992. godine na releju na Trovrhu kod Goražda, svjedok Aleksandar Vuković danas je pred Okružnim sudom u Istočnom Sarajevu rekao da je saznao da je njegov otac Koja Vuković likvidiran u mjestu Lađeva stijena niže Goražda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradene cigarete u vrijednosti oko 300 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Iz jedne trgovine u Otadžbinskoj ulici u opštini Istočna Ilidža ukradene su cigarete, vrijednosti oko 300 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 6 od 191

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome