petak, 19. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Mutabdžija na svečanosti Poljoprivrednog fakulteta

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija prisustvovaće u ponedjeljak, 1. decembra, svečanom obilježavanju 20 godina rada Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opstrukcija traženja ubijenih sarajevskih Srba

ISTOČNO SARAJEVO - Predstavnici Instituta za nestala lica BiH svjesno opstruišu traženje nestalih sarajevskih Srba, želeći tako da pokažu da je navodno prekopano cijelo Sarajevo, a da srpske žrtve nisu pronađene, te navedu na pogrešan zaključak da ih nije ni bilo, ističu u Organizaciji porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj protiv Gorana R. zbog lažne prijave

ISTOČNO SARAJEVO - Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, podnesen je izvještaj protiv Gorana R. iz Zvornika, zbog lažnog prijavljivanja krivičnog djela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rebalansom budžet uvećan za 90.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočna Ilidža usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu 4.683.059 KM, što je za oko 90.000 više u odnosu na plan za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradena dva automobila

ISTOČNO SARAJEVO - Na području opštine Istočna Ilidža ukradena su dva automobila, od kojih je jedno vlasništvo Fonda za povratak BiH, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstava o životu Milunke Savić

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras je izvedena monodrama koja govori o životu Milunke Savić, najodlikovanije žene u istoriji ratovanja na ovim prostorima, koja je provela sedam godina učestvujući u ratovima na području Balkana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konferencija o iskustvima Rumunije u evrointegracijama

ISTOČNO SARAJEVO - Konferencija "Rumunija u evropskom prostoru 1914/2014 - iskustva i usvojena znanja" biće održana danas u amfiteatru Muzičke akademije u Istočnom Sarajevu, u organizaciji Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Ambasade Rumunije u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kampanja "Biraj život bez oružja"

ISTOČNO SARAJEVO - Cilj kampanje "Biraj život bez oružja", koju provodi Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, jeste da se animira i informiše što veći broj građana da bez ikakvih posljedica mogu predati oružje i minsko–eksplozivna sredstva koja ilegalno posjeduju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđen od zalutalog metka

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali B.N. povrijeđen je u glavu od zalutalog metka ispred porodične kuće u Rogatici, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od 2. Do 6. Decembra 19. Međunarodni festival malih scena i monodrame

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu od 2. do 6. decembra biće održan 19. Međunarodni festival malih scena i monodrame na kojem će biti prikazano pet predstava i četiri monodrame pozorišta iz Srbije, Hrvatske i BiH.

Opširnije...

Strana 6 od 173

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome