četvrtak, 23. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Pušten u rad novoizgrađeni vodovodni sistem u Kleku

ISTOČNO SARAJEVO - U naselju Klek u Istočnom Novom Sarajevu u rad je pušten novoizgrađeni vodovodni sistem Tilava - Klek, čime je riješen problem snadbijevanja vodom četrdesetak domaćinstava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Narandžasto upozorenje za veći dio BiH: Obilne padavine, pljuskovi i grmljavina

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narandžasto upozorenje za 11. i 12. septembar jer se očekuju obilne padavine na jugu, jugozapadu, sjeverozapadu i dijelovima centralne BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predmete ratnih zločina nad Srbima ustupiti jednom tužiocu

ISTOČNO SARAJEVO - Udruženje porodica nestalih lica Sarajevsko-romanijske regije saopštilo je da ima saznanje da glavni tužilac BiH Goran Salihović ima namjeru da u Sarajevu, kao najvećem stratištu srpskog naroda, podijeli tužiocima nadležnost nad istragama lokacija na kojima su, poslije ubistva, sahranjivani sarajevski Srbi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnicima obezbijeđena besplatna pravna zaštita

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić izjavila je danas u Banjaluci da je ovaj sindikat za sve radnike preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ obezbijedio besplatnu pravnu zaštitu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donijeti akte za suzbijanje nelegalnog prevoza

ISTOČNO SARAJEVO - Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske pokušava da animira predstavnike jedinica lokalne samouprave da na svom području donesu akte s ciljem suzbijanja nelegalnog prevoza i u vezi sa drugim pitanjima iz drumskog saobraćaja, izjavila je pomoćnik ministra za resor drumskog saobraćaja Nataša Kostić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba posvećena Simi Milutinoviću Sarajliji

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo danas je otvorena izložba posvećena Simi Milutinoviću Sarajliji pod nazivom "Pjesnik nebom osijani", povodom 200 godina od objavljivanja prve pjesme ovog srpskog pjesnika u Beču u pjesmarici Vuka Stefanovića Karadžića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik sabora KUD "Đerdan" iz Ivanjice

ISTOČNO SARAJEVO - Pobjednik Osmog Sabora srpskog izvornog stvaralaštva koji je održan u Vojkovićima, u Istočnoj Ilidži, je Kulturno-umjetničko društvo "Đerdan" iz Ivanjice Srbija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici ne odustaju od svojih zahtjeva

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici "Energoinvest - Rasklopne opreme" /RAOP/, koji su jutros ponovo protestovali ispred kapije svoje bivše firme u Istočnom Sarajevu, neće odustati od svojih zahtjeva da im bude uplaćen i povezan radni staž i isplaćena dugovanja po pravosnažnim sudskim presudama, izjavio je jedan od radnika RAOP-a Mišo Vukadin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bivši radnici danas pred kapijom preduzeća

ISTOČNO SARAJEVO - Grupa bivših radnika preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/, koji traže da im budu isplaćena dugovanja po osnovu presuda koje je donio Okružni sud, te da im bude uplaćen i povezan radni staž, najavila je za danas protestno okupljanje ispred kapije ove bivše fabrike u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje Osmi sabor srpskog izvornog stvaralaštva

ISTOČNO SARAJEVO - Učešće na Osmom saboru srpskog izvornog stvaralaštva koji počinje sutra u Vojkovićima, u Istočnoj Ilidži, prijavilo je šezdesetak kulturno-umjetničkih društava iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...

Strana 6 od 161

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome