ponedjeljak, 24. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

SDS i PDP potpisali sporazum o konstituisanju Skupštine grada

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednici gradskih odbora SDS-a i PDP-a Darko Babalj i Rade Ćosović potpisali su danas u Istočnom Sarajevu koalicioni sporazum o konstituisanju vlasti u Skupštini grada prema kojem će gradonačelnik i potpredsjednik Skupštine biti iz PDP-a, a zamjenik gradonačelnika i predsjednik Skupštine grada iz SDS-a.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gradski odbori SDS-a i PDP-a potpisaće koalicioni sporazum

ISTOČNO SARAJEVO - Gradski odbori SDS-a i PDP-a Istočno Sarajevo potpisaće danas koalicioni sporazum za konstituisanje Skupštine grada Istočno Sarajevo, izbor gradonačelnika i drugih funkcionera grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prohodni svi magistralni i regionalni putevi

Svi magistralni i regionalni putni pravci na području Sarajevsko-romanijske i Gornjopodrinjske regije su očišćeni i prohodni, rekao je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saopštenje Kabineta člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića

Saopštenje Kabineta člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kod dva lica iz Kreševa pronađen heroin

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Policija u Istočnom Novom Sarajevu privela je dva lica iz Kreševa, čiji su inicijali O.B. i S.I. kod kojih su pronađena dva paketića heroina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg na planinskim prevojima usporava saobraćaj

ISTOČNO SARAJEVO - Na planinskim prevojima preko Romanije prema Han Pijesku, kao i na kolovozima prema Jahorini, zadržava se snijeg koji pada od prošle noći, a iz preduzeća "Romanijaputevi" apeluju na vozače da voze oprezno.
Tehnički direktor preduzeća "Romanijaputevi" Dragan Buloščić rekao je Srni da su dežurne ekipe na punktovima, a posipači...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni razbojnici

ISTOČNO SARAJEVO - Tri lica nastanjena na području Kantona Sarajevo uhapšena su zbog sumnje da su od početka godine počinila dva razbojništva i jedan pokušaj razbojništva u sportskim kladionicama na području Istočnog Sarajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana kniiga "Život i djelo Rista Trifkovića"

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, u organizaciji Matične biblioteke Istočno Sarajevo, danas je promovisana studija "Život i djelo Rista Trifkovića", čiji je autor književnik Dušan Zurovac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Istočnoj Ilidži uhapšeno jedno lice zbog droge

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo uhapsili su danas lice čiji su inicijali D.G. iz Istočne Ilidže kod kojeg je pronađena marihuana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predavanje za srednjoškolce o rizicima na društvenim mrežama

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo održali su danas predavanje učenicima prvih razreda Srednjoškolskog centra u Istočnom Sarajevu o temi "Edukacija o bezbjednosnim rizicima korištenja društvenih mreža".

Opširnije...

Strana 6 od 255

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter