petak, 09. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

U širi izbor uvršteno 15 romana

ISTOČNO SARAJEVO - Za ovogodišnju nagradu za najbolji neobjavljeni roman "Zlatna sova 2015" u širi izbor uvršteno je 15 književnih djela, saopšteno je iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zapaljen "mercedes"

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu nepoznati počinioci zapalili su u dvorištu porodične kuće putnički automobil "mercedes E klase" vlasništvo lica čiji su inicijali R.B.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljen projekat "Pisci za budućnost"


ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Sarajevo danas je održano književno veče na kojem je predstavljen projekt "Pisci za budućnost" u okviru kojeg je otvoren "konkurs za nedovršenu priču" za mlade od 14 do 29 godina iz BiH i susjednih zemalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Susret književnika iz BiH i regiona

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Sarajevo danas će biti održano književno veče u okviru projekta "Pisci za budućnost" na kojem će učestvovati književnici Dušan Gojkov i Dušan Varićak iz Srbije, te Danijel Gatarić i Neven Mehinagić iz BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nagradni konkurs "Ljeto sa knjigom"

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo raspisuje nagradni konkurs za najbolje fotografije okvirne teme "Ljeto sa knjigom" za učenike uzrasta od 13 do 17 godina. Fotografije koje prikazuju vas ili nekog drugog kako vrijeme provodi sa knjigom mogu biti snimljene fotoaparatom ili mobilnim telefonom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Okončana manifestacija "4. avgust - Da se ne zaboravi"

ISTOČNO SARAJEVO - Kulturno-sportska manifestacija "4. avgust - Da se ne zaboravi" u Istočnoj Ilidži okončana je večeras svečanom akademijom ispred hrama u Vojkovićima, finalnom utakmicom memorijalnog turnira u fudbalu i "Krosom odbrane".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena godišnjica odbrane Vojkovića, Grlice i Krupca

ISTOČNA ILIDŽA - Svetom liturgijom u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra Dabrobosanskog u Vojkovićima i parastosom za poginule borce sa područja opštine Istočna Ilidža danas je dostojanstveno obilježena godišnjica odbrane Vojkovića, Grlice i Krupca u posljednjem ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas početak ljetnje škole "Moderni mehatronički sistemi"

ISTOČNO SARAJEVO - Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizuje LJetnu školu sa modulom pod nazivom "Moderni mehatronički sistemi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humana akcija policije

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo /CJB/ danas su u Bolnici Istočno Sarajevo i Kliničkom centru Foča dobrovoljno darivali krv.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skupština grada sutra o Univerzitetu

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo na sutrašnjoj sjednici razmatraće Informaciju o stanju na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu za 2014/2015. godinu.

Opširnije...

Strana 6 od 205

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome