četvrtak, 30. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Oštećena vrata prostorija SNSD-a

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznata lica pokušala su provaliti u prostorije Opštinskog odbora SNSD-a u Ulici srpskih vladara u opštini Istočna Ilidža, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlast i opozicija da se ne mješaju

ISTOČNO SARAJEVO - Saveza logoraša Republike Srpske pozvao je vladajuće i opozicione političare u Srpskoj da se ne miješaju u situaciju u vezi sa spomen-krstom na Zlatištu kod Sarajeva i da njeno rješavanje ostave ovoj asocijaciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teže povrijeđen vozač

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali S.K. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Vraca, opština Istočno Novo Sarajevo, kada je automobilom sletilo sa kolovoza, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za šest mjeseci ostvaren u iznosu 2.800.000 km

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo usvojila je na današnjoj sjednici izvještaj o izvršenju budžeta za prvih pola godine koji je ostvaren u iznosu od oko 2.800.000 KM, što je oko 50 odsto od planiranog budžeta za ovu godinu u iznosu od oko 5.585.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Festival "Prvi kadar" od 28. do 31. oktobra

ISTOČNO SARAJEVO - Osmi međunarodni filmski festival "Prvi kadar" pod motom "Bez cenzure!" biće održan od 28. do 31. oktobra u Istočnom Sarajevu, u organizaciji "Forum teatra", izjavio je danas direktor "Forum teatra" Vitomir Mitrić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opljačkana benzinska pumpa na Vracama

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznata lica opljačkala su benzinsku pumpu na području Vraca u opštini Istočno Novo Sarajevo iz koje su odnijeli centralnu procesorsku jedinicu, metalni sef sa novcem i neutvrđenu količinu cigareta, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opljačkan magacin "Energoinvesta"

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznati počinioci provalili su u magacinske prostorije "Energoinvestovog" Istraživačko-razvojnog centra elektroenergetike /IRCE/ u Istočno Novom Sarajevu i odnijeli 300 metara kabla, laptop i digitalni multimetar, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren festival ruskog filma

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru u Istočnom Novom Sarajevu večeras je počeo festival ruskog filma tokom kojeg će biti prikazano sedam igranih filmova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Federalnom Sarajevu smeta sve što je srpsko

ISTOČNO SARAJEVO - Sve što je srpsko federalnom Sarajevu smeta i nakon 22 godine od tolikog broja srpskih žrtava koji su stradali baš u tom gradu, saopšteno je danas iz Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najbolji ruski filmovi u susret "Prvom kadru"

ISTOČNO SARAJEVO - Forum teatar Istočno Sarajevo, u saradnji sa Ambasadom Rusije u BiH, organizator je programa "Najbolji ruski filmovi u susret `Prvom kadru`", koji će početi večeras i trajati do 24. septembra u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...

Strana 6 od 163

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome