utorak, 27. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Nadzorni odbor naložio pokretanje stečaja

ISTOČNO SARAJEVO - Novoimenovani Nadzorni odbor Radio-televizije Istočno Sarajevo /RTVIS/ donio je odluku o pokretanju stečajnog postupka u ovoj medijskoj kući i ovlastio vršioca dužnosti direktora ove medijske kuće Branislava Ilića da do 19. decembra pokrene stečaj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za izgradnju mosta 113.000 KM

MILIĆI - U milićkom naselju Dubnički most počela je izgradnja mosta na rijeci Jadar, koju finansira Razvojni program UN /UNDP/ sa 98.000 KM, uz novčano učešće opštine Milići od 15.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za narednu godinu 6,2 miliona KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo usvojila je na današnjoj sjednici budžet za 2015. godinu od 6.200.000 KM, što je za oko milion KM manje u odnosu na rebalans ove godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen muškarac zbog nelegalnog nošenja oružja

ISTOČNO SARAJEVO - Policija u Istočnom Novom Sarajevu uhapsila je muškarca čiji su inicijali DŽ.Z. zbog nelegalnog posjedovanja i nošenja pištolja "Crvena zastava", kalibra 6,35 milimetara, i okvira sa pet metaka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Todorović: Situacija jeste teška ali nije dramatična

ISTOČNO SARAJEVO - Situacija u Bolnici Istočno Sarajevo jeste teška, ali nije dramatična, izjavio je danas u Istočnom Sarajevu vršilac dužnosti direktora Bolnice Goran Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet za narednu godinu od oko 4,6 miliona KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočna Ilidža usvojila je danas budžet za 2015. godinu u iznosu od 4.616.975 KM, što je za oko 90.000 KM manje u odnosu na rebalans budžeta za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici čekaju obećanu dvanaestu platu

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici Bolnice Istočno Sarajevo i jutros su se okupili ispred kapije Bolnice, zahtijevajući da nadležni hitno preduzmu sve mjere da bi ova zdravstvena ustanova konačno stala "na svoje noge".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Igra za razvijanje ličnosti

ISTOČNO SARAJEVO - Pri Upravi Parohije kotoračke, odnosno hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Dobrinji u Istočnoj Ilidži, od polovine jula 2011. godine postoji šahovska sekcija, koja je prerasla u Omladinski šahovski klub /OŠK/ "Mat“.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najbolji inovatori ove godine iz Banjaluke

ISTOČNO SARAJEVO - Pobjednik ovogodišnjeg Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju je takmičarski tim "Drvoplus" iz Banjaluke za inovaciju "DBD" /drvo-blok-drvo/ i nagrađeni su sa 12.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zatvoren "Koral festival - večeri ruske muzike"

ISTOČNO SARAJEVO - Koncertom mlade violinistkinje sa Moskovskog državnog konzervatorijuma "Čajkovski" Elene Korženjevič i poznate ruske pijanistkinje Natalije Grines večeras je koncertnoj sali Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu zatvoren drugi "Koral festival - večeri ruske muzike".

Opširnije...

Strana 6 od 177

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome