nedjelja, 29. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Predstavljeno "Književno stvaralaštvo Mlade Bosne"

ISTOČNO SARAJEVO - Otvaranjem izložbe "Književno stvaralaštvo Mlade Bosne" u Istočnom Sarajevu je nastavljena manifestacija "Dani Vladimira Nastića", koja se održava kao znak sjećanja na ovog velikog pjesnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smjena Džaferovića ili blokada saobraćaja

ISTOČNO SARAJEVO - Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Sarajevsko-romanijske regije zatražila je od srpskih predstavnika u parlamentu BiH da odmah i bezuslovno zatraže i izglasaju smjenu predsjedavajućeg Predstavničkog doma Šefika DŽaferovića, zbog sumnje da je kriv za stradanje Srba u Vozući.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak javna promocija zastave EJOF-a

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnici Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija i Sarajeva Ivo Komšić prezentovali su danas u Sarajevu program ceremonije javnog dočeka zastave Evropskog omladinskog olimpijskog festivala "EJOF 2017", čime će službeno biti najavljeno održavanje najvećeg i najznačajnijeg sportskog događaja nakon 14. Zimskih olimpijskih igar...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas počinju "Dani Vladimira Nastića"

ISTOČNO SARAJEVO - Manifestacija "Dani Vladimira Nastića" biće otvorena danas u Istočnom Novom Sarajevu, kao znak sjećanja na ovog velikog pjesnika.
Dvodnevnu manifestaciju organizuje Matična biblioteka Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Majstorović oslobođen optužbe za ratni zločin

ISTOČNO SARAJEVO - Prvostepenom presudom Okružnog suda u Istočnom Sarajevu Luka Majstorović oslobođen je optužbe za ratni zločin protiv civilnog stanovništva 1992. godine u Kazneno-popravnom zavodu /KPZ/ Kula u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pravosuđe BIH krivo za zastoj u traženju nestalih Srba

ISTOČNO SARAJEVO - Članovi Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Sarajevsko-romanijske regije ističu da je došlo do totalnog zastoja u procesu traženja nestalih lica, posebno iz reda srpskog naroda, za šta su najoštrije okrivili Sud i Tužilaštvo BiH, kao i Institut za nestala lica u BiH i Međunarodnu komisiju z...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Suđenje za zločine u Goraždu počinje 26. februara

ISTOČNO SARAJEVO - Suđenje Muhamedu Adžemu, Omeru Uglješi, Senadu Haliloviću i Sulji Karkelji, koji su optuženi za učešće u ubistvima sedam ratnih zarobljenika, pripadnika Vojske Republike Srpske, 1992. godine u Goraždu, počeće 26. februara pred Okružnim sudom u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinju "Dani Vladimira Nastića"

ISTOČNO SARAJEVO - Manifestacija "Dani Vladimira Nastića" biće otvorena sutra u Istočnom Novom Sarajevu, kao znak sjećanja na ovog velikog pjesnika.
Dvodnevnu manifestaciju organizuje Matična biblioteka Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opljačkana kladionica u Istočnoj Ilidži

ISTOČNO SARAJEVO - Maskirani muškarac je, prijeteći nožem, ukrao za sada neutvrđenu količinu novca iz kladionice "Bet lajv" u opštini Istočna Ilidža.
Razbojništvo je izvršeno juče oko 20.00 časova u naselju Mladičko Polje, a istraga je u toku, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici će se okupljati svakog ponedjeljka i četvrtka

ISTOČNO SARAJEVO - Dvadesetak bivših radnika preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ protestovalo je jutros ispred fabrike, tražeći da im budu isplaćena dugovanja po osnovu sudskih presuda i uplaćen radni staž da bi mogli da ostvare svoja prava.

Opširnije...

Strana 6 od 184

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome