subota, 02. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Počela isplata potraživanja radnicima RAOP-a

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić izjavio je Srni da je danas počela isplata potraživanja radnicima preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje godišnjice odbrane 16.juna na Sokocu

ISTOČNO SARAJEVO - Obilježavanje 19 godina od odbrane Sarajevsko-romanijske regije biće održano 16. juna na Sokocu, rekao je predsjednik Pododbora Vlade Republike Srpske za obilježavanje značajnih istorijskih događaja Velimir Dunjić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Velike mogućnosti za saradnju

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija i ambasador Češke u BiH Tomaš Sunjog ocijenili su danas da postoje velike mogućnosti za nastavak saradnje u oblasti turizma, poljoprivrede i zdravstvenog sistema.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćosić: Od sutra radnicima isplata 410.000 KM

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Vlada Republike Srpske uplatila je 410.000 KM, koje će u naredna dva dana biti isplaćene radnicima "Energoinvest - Rasklopne opreme" /RAOP/ koji nisu naplatili svoja potraživanja, bilo da jesu ili da nisu podnijeli tužbu, izjavio je danas Srni načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro lista kandidata za predstojeće izbore

ISTOČNO SARAJEVO - PDP će uskoro definisati nosioce lista i kandidate na listama za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, a kandidati za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH biće usaglašeni u okviru koalicije Saveza za promjene, izjavio je potpredsjednik PDP-a Dragiša Delić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Napadač predat Okružnom tužilaštvu

ISTOČNO SARAJEVO - Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu danas je predato lice čiji su inicijali N.K. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen pješak

ISTOČNO SARAJEVO - Pješak čiji su inicijali K.B. zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu u opštini Istočno Novo Sarajevo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srpski borci osuđuju vandalizam na Vracama

ISTOČNO SARAJEVO - Boračka organizacija Istočno Novo Sarajevo osudila je vandalski čin skrnavljenja spomen-ploče, koju su srpski borci postavili na Vracama kao znak sjećanja na formiranje Prve sarajevske mehanizovane brigade, kao i na osnivanje Vojske Republike Srpske u odbrani srpskog naroda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oskrnavljena Spomen-ploča borcima VRS na Vracama

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznata lica polila su smjesom "bitulit", koja je slična katranu, Spomen-ploču na Vracama u Istočnom Novom Sarajevu, postavljenu u znak sjećanja na prvo postrojavanje boraca Vojske Republike Srpske 1992. godine, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 20 godina uspješnog rada

ISTOČNO SARAJEVO - Mašinski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas ima obrazovni sistem koji je u potpunosti usklađen sa evropskim trendovima i koji obrazuje kvalitetne stručnjake koji mogu značajno doprinijeti razvoju Republike Srpske, BiH i regije, rekao je dekan ovog fakulteta Ranko Antunović.

Opširnije...

Strana 6 od 152

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome