ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

U prva tri mjeseca šest maloljetnika počinilo krivično djelo

ISTOČNO SARAJEVO - U prva tri mjeseca ove godine Policijskoj upravi /PU/ Istočno Sarajevo prijavljeno je šest maloljetnika za pet krivičnih djela, rekla je Srni portparol PU Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedinstvena Boračka organizacija najviši interes Republike Srpske

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić istakao je u Istočnom Sarajevu da je jedinstvena Boračka organizacija najviši interes Republike Srpske, pa i lokalnih zajednica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vaskršnji koncert "Sloge" u Hramu Svetog Preobraženja Gospodnjeg

ISTOČNO SARAJEVO - Srpsko pjevačko društvo /SPD/ "Sloga", kojim će dirigovati Stefan Mojsilović, održaće u nedjelju, 23. aprila, Vaskršnji koncert u Hramu Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšena dva lica zbog krađe u Tržnom centru

ISTOČNO SARAJEVO - Lica čiji su inicijali A.DŽ. i S.DŽ. iz Kantona Sarajevo uhapšena su i priznala da su izvršila krađu u Tržnom centru "Tropiko" u Istočnom Novom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slobode lišena tri vozača

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo su tokom četvorodnevne akcije lišena slobode tri vozača, od kojih jedan zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola u količini većoj od 1,5 promila u krvi, a dva jer su odbila alkotestiranje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Treći Vaskršnji koncеrt u Ilijašu

ILIJAŠ - Povodom najvеćеg hrišćanskog praznika Vaskrsa u organizaciji Srpske Pravoslavne Crkvеne Opštine u Ilijašu i Udruženja guslara i epskih pjesnika Republike Srpske u Ilijašu će 18. aprila biti održan Trеći Vaskršnji koncеrt u Sportsko - kulturnom cеntru sa počеtkom u 18:00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden "golf pet", pronađen ukradeni "golf četiri"

ISTOČNO SARAJEVO - Vozilo "golf pet" ukradeno je sa parkinga u Hilandarskoj ulici, opština Istočno Novo Sarajevo, a na livadi u mjestu Barnik, opština Sokolac, pronađen je "golf četiri", za koji je utvrđeno da je ukraden na području Kantona Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bolnici Istočno Sarajevo donirani jastuci

ISTOČNO SARAJEVO - Aktivi žena Socijalističke partije /SP/ Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo donirali su danas jastuke Odjeljenju onkologije Bolnice Istočno Sarajevo u okviru akcije kojom žele ukazati na veliki broj oboljelih od karcinoma dojke, te na značaj prevencije i ranog otkrivanja ove bolesti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pripremite se za prvi osmijeh Sarajeva

SARAJEVO - Prvi internacionalni festival pozorišne komedije, Osmijeh Sarajeva, uskoro otvara vrata svim ljubiteljima pozorišne umjetnosti koji će od 12. do 20. maja moći uživati u najboljim teatarskim ostvarenjima kada je u pitanju ovaj žanr. Osim domaćih predstava, organizatori najavljuju gostovanje i nekih od najpoznatijih regionalnih teatarskih ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

U budžetu ostvaren suficit od 227.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Odbornici Skupštine grada Istočno Sarajevo usvojili su danas izvještaj o izvršenju budžeta grada u prošloj godini u kojem je ostvaren suficit od 277.000 KM.

Opširnije...

Strana 6 od 258

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter