petak, 31. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Konferencija "Samo sloga Srbina spasava"

ISTOČNO SARAJVO - Jačanje jedinstva srpskog naroda, njegovanje srpskog jezika i očuvanje vjerskog i nacionalnog identiteta među mladima, nezavisno od mjesta njihovog življenja i boravka, cilj je Prve međunarodne konferencije srpske pravoslavne omladine pod nazivom "Samo sloga Srbina spasava" koja će od 16. do 20. juna biti održana u Istočnom ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden alat sa gradilišta

ISTOČNO SARAJEVO - Iz pomoćnog objekta na gradilištu u mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari Grad, ukradeni su elektro-motor za mješalicu i cirkular, te neutvrđena količina elektro-alata i kablova, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ojačati Jedinicu za posebne namjene Centra javne bezbjednosti

ISTOČNO SARAJEVO - Borci Sarajevsko-romanijske regije podržali su na današnjem sastanku u Istočnom Sarajevu sve aktivnosti vlasti Republike Srpske u borbi portiv terorizma, ali i zatražili da bude ojačana i ljudstvom i opremom Jedinica za posebne namjene Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkriveno 25 radnika na crno u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Republička inspekcija rada otkrila je da 25 radnika nije imalo zaključen ugovor o radu sa poslodavcem i nisu bili prijavljeni na obavezne vidove osiguranja tokom 68 kontrola poslodavaca na području grada Istočno Sarajevo, u kojima su zatekli ukupno 133 radnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgorio sprat kuće i potkrovlje

ISTOČNO SARAJEVO - U naselju Prljavo Brdo u opštini Istočno Novo Sarajevo izgorio je sprat kuće i potkrovlje vlasnika čiji su inicijali R.G., saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Zlatno zrno" pobjednik Jagnjijade

ISTOČNI STARI GRAD - Pekara "Zlatno zrno" iz Istočnog Sarajeva pobjednik je gastroturističke manifestacije "Jagnjijada 2015", koju je danas organizovala opština Istočni Stari Grad. Drugu nagradu dijele saobraćajna policija iz Istočnog Sarajeva i Boračka organizacija Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel građanima da preduzmu mjere da ne budu žrtve lopova

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo apelovao je da građani preduzmu sve kako u vrijeme godišnjih odmora i odsustva njihov dom ne bi bio meta lopova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan Mašinskog fakulteta

ISTOČNO SARAJEVO - Dan Mašinskog fakulteta Univerziteta Istočno Sarajevo danas je obilježen svečanom akademijom na kojoj su promovisani diplomirani inženjeri, te tri mastera mašinstva i tri magistra tehničkih nauka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjednica i danas prekinuta

ISTOČNO SARAJEVO - Sjednica Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo prekinuta je danas zbog nemogućnosti izglasavanja dnevnog reda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno 10 stabljika marihuane i ukradena vozila

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnoj Ilidži je pretresom kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice čiji su inicijali G.Š. pronađeno i oduzeto 10 sadnica marihuane zasađene na terasi u pojedinačnim saksijama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 6 od 199

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome