petak, 27. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Miloš Božović danas odlazi na liječenje u Njemačku

ISTOČNO SARAJEVO - Zahvaljujući prikupljenim sredstvima u brojnim humanitarnim akcijama, mladi sportista iz Istočnog Sarajeva Miloš Božović danas će specijalnim letom biti prebačen u najprestižniju njemačku i svjetsku kliniku "Šmajder" u gradu Alensbah kod Štutgarta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan protokol o saradnji sa privrednim komorama

ISTOČNO SARAJEVO - Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Radoslav Grujić potpisao je danas Protokol o saradnji sa predstavnicima Privredne komore Republike Srpske i područnih privrednih komora Istočno Sarajevo, Trebinje, Doboj i Bijeljina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donacija bolnici od 12.500 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Bolnici Istočno Sarajevo danas je uručena donacija iz budžeta Grada Istočno Sarajevo od 12.500 KM za nabavku najneophodnije opreme za bolničku kuhinju, čija je izgradnja u toku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra o projektu saradnje biblioteke i "Vikimedije"

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo predstaviće sutra prvi projekat saradnje Republike Srpske i Zajednice "Vikimedija" čiji je cilj pisanje članaka o značajnim sarajevskim Srbima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Egzodus sarajevskih Srba - jedna od najvećih tragedija Srba u 20. vijeku

ISTOČNO SARAJEVO - Ne smije se dozvoliti da egzodus Srba iz Sarajeva, što je jedna od najvećih tragedija srpskog naroda u 20. vijeku, padne u zaborav i mora se učiniti sve da potomci ne dožive ništa slično, rekao je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku radionice ikonopisa i kaligrafije za djecu

ISTOČNO SARAJEVO - Pri Srpskoj pravoslavnoj crkvenoj opštini kotoračkoj i hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Dobrinji, u Istočnoj Ilidži, u toku je radionica ikonopisa i kaligrafije za djecu koju pohađa pedesetak osnovaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za liječenje Miloša Božovića prikupljeno 210.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - U humanitarnim akcijama za prikupljanje sredstava za liječenje mladog sportiste Miloša Božovića iz Istočnog Sarajeva do sada je, od neophodnih 300.000 KM, prikupljeno oko 210.000 KM, rekao je Srni sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Istočna Ilidža Ranko Skakavac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrana utakmica za pomoć za liječenje mladog golmana

ISTOČNO SARAJEVO - Bivši fudbalski reprezentativci, veterani Fudbalkog kluba "Slavija" iz Istočnog Sarajeva i sportski radnici uključili su se u akciju prikupljanja pomoći za liječenje mladog golmana "Slavije" Miloša Božovića, koji je u komi od avgusta 2014. godine kada je na utakmici zadobio tešku povredu glave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prodaja udžbenika na rate, akcijska prodaja knjiga poezije

ISTOČNO SARAJEVO- Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske ove godine omogućio je kupovinu udžbeničkih kompleta na rate u periodu od 1. aprila do 1. avgusta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgradnja obdaništa pri kraju

ISTOČNO SARAJEVO - Izgradnja obdaništa u Istočnom Novom Sarajevu biće završena u narednih dvadesetak dana, a planirano je da vrtić počne sa radom 1. septembra, rekao je Srni načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić.

Opširnije...

Strana 6 od 224

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter