ponedjeljak, 27. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Otvorena knjižara "Patrijarh Pajsije Knjigoljubac"

ISTOČNO SARAJEVO - U Parohijskom domu hrama Svetog Vasilija Ostroškog Istočno Sarajevo otvorena je knjižara "Patrijarh Pajsije Knjigoljubac" u okviru koje se nalazi i crkvena prodavnica, suvenirnica, vinoteka i kutak za druženje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podijeljeno 900 paketića najmlađim stanovnicima

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Prigodnim programom i podjelom 900 paketića, od kojih je Srednja škola "28. juni" obezbijedila 200, danas su u Parku "Gavrila Principa" najmlađi stanovnici Istočnog Novog Sarajeva obilježili dječiju Novu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojeni budžet za narednu godinu manji za milion KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo na današnjoj sjednici usvojila je budžet za narednu godinu u iznosu od 8.320.000 KM, koji je manji u odnosu na rebalans budžeta za ovu godinu od 9.325.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putevi prohodni, nema zastoja u saobraćaju

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije prohodni su, a saobraćaj se odvija bez zastoja, rekao je jutros Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" sa Sokoca Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas dodjela sertifikata "ISO 9001:2015" naučnoistraživačkim centrima

ISTOČNO SARAJEVO - Univerzitetu u Istočnom Sarajevu danas će biti dodijeljen sertifikat "ISO 9001:2015" za rad naučnoistraživačkih centara Univerziteta, Centra za kvalitet, metrologiju i standardizaciju i Centra za tehnologiju hrane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano predavanje o izazovima očinstva

ISTOČNO SARAJEVO - Starješina Sabornog hrama u Mostaru protojerej–stavrofor Radivoje Krulj održao je u sali Kulturnog centra u Istočnom Sarajevu predavanje o temi "Otac", u kojem je govorio o izazovima očinstva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više od 30 vrsta domaćeg piva na Drugom mini-festivalu

ISTOČNO SARAJEVO - U bivšem Domu kulture Lukavica u Istočnom Sarajevu danas su se na Drugom mini-festivalu domaćeg piva okupili ljubitelji i proizvođači ovog pića iz Istočnog Novog Sarajeva, Sarajeva, Kiseljaka, Foče, Pala i Beograda.
Posjetioci festivala imali su priliku da probaju više od 30 vrsta domaćeg piva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do sada prikupljeno 1.900 KM za odjeljenje ginekologije

ISTOČNO SARAJEVO - Organizacija Mladih Mitropolije dabrobosanske prikupila je do sada 1.900 KM u humanitarnoj akciji za Odjeljenje ginekologije i akušerstva Bolnice Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za narednu godinu 8.600.500 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo na današnjoj sjednici usvojila je budžet grada za 2017. godinu u iznosu od 8.600.500 KM, koji je za 700.700 KM manji u odnosu na procjenu izvršenja ovogodišnjeg budžeta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra o budžetu za narednu godinu

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo razmatraće sutra Prijedlog budžeta grada za 2017. godinu, koji je planiran u iznosu od 8.600.500 KM.

Opširnije...

Strana 6 od 250

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter