petak, 04. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Preminulo dijete povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u Trnovu

TRNOVO - Sedmogodišnji dječak čiji su inicijali K.A. koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Trnovu, preminuo je od zadobijenih povreda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rekordan broj prijavljenih beba

ISTOČNO SARAJEVO - "Konferencija beba" koja je danas održana u Istočnom Novom Sarajevu oborila je rekord sa 73 prijavljene bebe, rekao je Igor Đokanović, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti u ovoj opštini koja ima najvišu stopu nataliteta u Republici Srpskoj. Đokanović je izrazio zadovoljstvo i podrškom sponzora. Matična bib...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnicima uplaćena neto plata za april

ISTOČNO SARAJEVO - Radnicima Bolnice Istočno Sarajevo uplaćena je plata za april, ali bez doprinosa, rekla je predsjednik Glavnog odbora Strukovnog sindikata doktora medicine Republike Srpske Spomenka Janjić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaposleni danas očekuju isplatu aprilske bruto plate

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici Bolnice Istočno Sarajevo očekuju danas isplatu aprilske bruto plate, ali su najavili da će nastaviti da održavaju informativne zborove dok trajno i sistematski ne budu riješeni problemi ove zdravstvene ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz Kulturnog centra ukradena dva računara i štampač

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu nepoznati počinioci provalili su u prostorije Kulturnog centra i odnijeli dva računara i štampač, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zadovoljavajuće stanje bezbjednosti

ISTOČNO SARAJEVO - Na današnjoj sjednici Skupštine grada Istočno Sarajevo usvojena je informacija o stanju bezbjednosti na području grada, koje je ocijenjeno kao zadovoljavajuće, te informacija o stanju u privredi za 2014. godinu i prijedlog mjera za njeno poboljšanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ambasador Maroka obećao pomoć biblioteci

ISTOČNO SARAJEVO - Ambasador Maroka u BiH Mulaj Abes Kadirik posjetio je danas Matičnu biblioteku Istočno Sarajevo i tom prilikom najavio finansijsku pomoć za opremanje tonskog studija za rad Odjeljenja za slijepa i slabovida lica pri ovoj biblioteci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici sutra očekuju aprilsku platu

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici Bolnice Istočno Sarajevo i dana su održali informativni zbor kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog neisplaćene aprilske plate i doprinosa, kao i teškog položaja u kome se nalazi ova zdravstvena ustanova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici spremni da sačuvaju RTVIS

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici Radio-televizije Istočno Sarajevo /RTVIS/, koja je u stečaju, upozorili su da je u potpunosti doveden u pitanje opstanak ove medijske kuće, koja je od posebnog društvenog značaja za Sarajevsko-romanijsku regiju i istočni dio Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U srednjim školama ostalo oko 70 slobodnih mjesta

ISTOČNO SARAJEVO - U četiri srednje škole na području grada Istočno Sarajevo, nakon prvog upisnog roka, od planiranih 756 mjesta ostalo je slobodno oko 70 i ona će biti popunjena u drugom upisnom roku, rekla je Srni stručni saradnik za obrazovanje u gradu Istočno Sarajevo Vinka Berjan.

Opširnije...

Strana 6 od 202

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome