četvrtak, 18. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Ministarstvo nema zakonsku mogućnost da riješi problem radnika

ISTOČNO SARAJEVO - Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske nema zakonsku mogućnost da riješi problem radnika preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" iz Istočnog Sarajeva, koji nisu naplatili svoja potraživanja, jer nisu ni tužili preduzeće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška doktorima Slavku Ždralu i Milanu Pejiću

ISTOČNO SARAJEVO - Veliki broj zaposlenih u Bolnici Istočno Sarajevo koji se danas okupio na mitingu podrške Slavku Ždralu i Milanu Pejiću, pokazuje potrebu naroda da ta bolnica radi u punom kapacitetu i da bude još bolja, ocijenio je član Glavnog odbora SNSD-a Staša Košarac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici optužuju sindikat

ISTOČNO SARAJEVO - Oko 70 radnika bivše Energoinvestove Rasklopne opreme /RAOP/ iz Istočnog Sarajeva, koji nisu naplatili potraživanja po osnovu sudskih presuda, ponovo su se danas okupili ispred ovog preduzeća, optužujući predstavnike sindikata da su učestvovali u pravljenju spiskova za isplatu njihovih potraživanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skandalozan prijem u Predsjedništvu BiH

ISTOČNO SARAJEVO - Partija demokratskog progresa /PDP/ ocijenila je skandaloznim prijem koji su bošnjački političari organizovali u Predsjedništvu BiH za Nasera Orića i druga lica za kojima su vlasti Srbije dostavile zahtjev za raspisivanje međunarodne potjernice zbog ratnih zločina koji su počinjeni nad srpskim civilnim stanovništvom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj protiv 16 Bošnjaka zbog ubistva 636 Srba

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina još 2006. godine podnio je izvještaj o zločinima nad Srbima u opštinama Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica, Šekovići i Zvornik, a među licima koja su vršila zločine naveden je i Naser Orić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kutleša o parceli na Zlatištu

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Komisije za državnu imovinu BiH Zvonimir Kutleša rekao je da odluku o izuzeću parcele na Zlatištu nije potpisao, jer je visoki predstavnik u BiH Valentin Incko zatražio da je Komisija preispita, uz sugestiju da ne bude donesena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upisnu politiku kreirati sa potrebama tržišta rada

ISTOČNO SARAJEVO - Cilj stručnih rasprava o upisnoj politici je da se upisna politika u Republici Srpskoj kreira u skladu sa potrebama tržišta rada, rekla je danas u Istočnom Sarajevu vršilac dužnosti pomoćnika ministra za visoko obrazovanje Radmila Pejić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putni pravci očišćeni i prohodni

ISTOČNO SARAJEVO - Svi putni pravci na području Sarajevsko-romanijske regije čisti su i prohodni, rekao je Srni tehnički direktor preduzeća "Romanijaputevi" Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bratimljenje Sarajeva i Istočnog Sarajeva sa francuskim Grenoblom

ISTOČNO SARAJEVO - Ambasador Republike Francuske u Bosni i Hercegovini Roland Gilles i gradonačelnici Sarajeva i Istočnog Sarajeva, Ivo Komšić i Nenad Samardžija, objavili su danas, zajedno s gradonačelnikom Grenobla Michelom Destotom, odluku o bratimljenju grada Grenobla sa gradovima Sarajevo i Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prestati sa "hajkom" na Slavka Ždrala

ISTOČNO SARAJEVO - Zaposleni u Bolnici Istočno Sarajevo najavili su da će pokrenuti velike demonstracije zajedno sa stanovništvom ovog grada, ukoliko ne prestane "hajka" na vršioca dužnosti direktora bolnice Slavka Ždrala, koji je, kako navode, poveo radnike u dobrom i jedinom mogućem pravcu. Zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi smatraju da s...

Opširnije...

Strana 46 od 172

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome