ponedjeljak, 30. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Goran Todorović v.d. drektora bolnice Istočno Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - Vlada Republike Srpske imonovala je Gorana Todorovića za vršioca dužnosti direktora Javne zdravstvene ustanove Bolnica Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na vrijeme zamijeniti lične dokumente

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo poziva građane, kojima ističe ili je istekao rok važenja ličnih dokumenata, da podnesu zahtjev za zamjenu i izvrše svoju zakonsku obavezu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra svečano otvaranje Petog "Akordeon arta"

ISTOČNO SARAJEVO - Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Asocijacija za njegovanje akademske muzike "Novi zvuk" organizatori su Petog internacionalnog festivala harmonike "Akordeon art", čije je svečano otvaranje zakazano za sutra u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćosić: Danas konačan spisak radnika za isplatu potraživanja

ISTOČNO SARAJEVO - Utvrđivanje spiska radnika "Energoinvesta-Rasklopna oprema" /RAOP/ iz Istočnog Sarajeva za isplatu potraživanja iz sredstava koje je odobrila Vlada Srpske privedeno je kraju, a konačan broj trebalo bi da bude poznat danas nakon sastanka sa predstavnicima sindikata, rekao je Srni načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Pošalji više tu poruku"

ISTOČNO SARAJEVO - U Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo večeras je promovisana knjiga "Pošalji više tu poruku" pjesnika za djecu i omladinu iz Beograda Nedeljka Popadića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručena pomoć sakupljena na koncertima "Sloge"

ISTOČNO SARAJEVO - Predstavnici Srpske pravoslavne crkve i Srpskog pjevačkog društva "Sloga" predali su danas Aleksi Ducanu, oboljelom od Daunovog sindroma, i Nikolini Brestovac koja boluje od cerebralne paralize po 1.550 KM prikupljenih na humanitarnim koncertima koje je ovog vikenda u Istočnom Sarajevu održala "Sloga".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćosić: Sutra konačan spisak radnika za isplatu potraživanja

ISTOČNO SARAJEVO - Utvrđivanje spiska radnika "Energoinvesta-Rasklopna oprema" /RAOP/ iz Istočnog Sarajeva za isplatu potraživanja iz sredstava koje je odobrila Vlada Srpske privedeno je kraju, a konačan broj trebalo bi da bude poznat sutra nakon sastanka sa predstavnicima sindikata, izjavio je Srni načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubi...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas humanitarni koncert "Sloge"

ISTOČNO SARAJEVO - Srpsko pjevačko društvo "Sloga" danas će u Istočnom Sarajevu održati humanitarni koncert pod nazivom "Da vaskrsne dobro u nama", čiji će posjetioci moći da dobrovoljnim novčanim prilozima pomognu liječenje Alekse Ducana, oboljelog od Daunovog sindroma, i Nikoline Brestovac, koja boluje od cerebralne paralize.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija: Srpska ponosna na saradnju sa ruskim univerzitetom

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija ponosan je na činjenicu da je Univerzitet u Istočnom Sarajevu uspostavio zvaničnu saradnju sa jednim od najprestižnijih univerziteta u svijetu, ruskim državnim univerzitetom "M.V. Lomonosov".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu humanitarni koncert "Sloge"

ISTOČNO SARAJEVO - Srpsko pjevačko društvo "Sloga" organizuje u subotu, 26. aprila, u Istočnom Sarajevu humanitarni koncert pod nazivom "Da vaskrsne dobro u nama", čiji će posjetioci moći da dobrovoljnim novčanim prilozima pomognu liječenje Alekse Ducana, oboljelog od Daunovog sindroma i Nikoline Brestovac, koja boluje od cerebralne paralize. ...

Opširnije...

Strana 46 od 184

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome