petak, 24. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Rebalansom povećana budžetska sredstva za 74.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo usvojila je danas rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu od 7.830.000 KM, što je za 74.000 KM više u odnosu na planirani.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rebalansom budžet umanjen za oko 250.000 km

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo usvojila je rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu od 5.122.000 KM, što je za oko 250.000 KM manje u odnosu na plan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijan maltretirao suprugu

ISTOČNO SARAJEVO - Protiv muškarca čiji su inicijali K.M. iz Istočne Ilidže podnesen je izvještaj tužilaštvu jer je pijan fizički napadao i maltretirao suprugu D.M, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teatar "Lutfest" potpisao Povelju o saradnji sa ruskim teatrom

ISTOČNO SARAJEVO - Teatar "Lutfest" iz Istočnog Sarajeva i ruski teatar "Lutke i ljudi" potpisali su Povelju o saradnji "Savez lutkarskih teatara".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tuševljak: opravdana inicijativa resornog ministarstva

ISTOČNO SARAJEVO - Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske sasvim opravdano je procijenilo da za 60 dana bude produžen javni poziv u vezi sa izgradnjom stambenih jedinica i pomoć u njihovoj rekonstrukciji, izjavio je Srni rukovodilac resornog Odjeljenja ovog ministarstva u Istočnom Sarajevu Dragiša Tuševljak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

20 godina od pogibije Zorana Cvijetića

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević i predsjednik Udruženja veterana službi bezbjednosti Republike Srpske - Podružnica Istočno Sarajevo Radovan Pejić razgovarali su danas o obilježavanju 20 godina od pogibije prvog načelnika Centra službi bezbjednosti Sarajevsko-romanijsko-birčanske regije...

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Soft Skills Academy" u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Na Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Sarajevu (svečana sala) u petak 08. novembra će svečano biti otvorena "Soft Skills Academy".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministar podržao Zavod za udžbenike i nastavna sredstva

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija izjavio je da je Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske važna institucija koja treba doprinijeti kulturnom stvaralaštvu i kreiranju ambijenta za dalji razvoj institucija kulture.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan ugovor o izgradnji prve faze gradskog parka

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić i direktor preduzeća "Radis" Igor Dragutinović potpisali su ugovor o izgradnji prve faze Gradskog parka, najveće pojedinačne investicije na ovom području, vrijedne 191.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Prvi kadar" dostigao regionalni filmski rejting

ISTOČNO SARAJEVO - Producentska kuća "Forum teatar“ iz Istočnog Sarajeva od osnivanja se trudi da se putem pozorišta, animiranog i dokumentarnog filma, pa sve do veoma ozbiljnog festivalskog projekta "Prvi kadar“ nametne filmskoj javnosti Republike Srpske, BiH i okruženja kao jedan od najjačih fetivala u regionu.

Opširnije...

Strana 46 od 161

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome