ponedjeljak, 20. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Ambasada Češke pomogla izgradnju parka i igrališta

ISTOČNO SARAJEVO - Udruženje građana "Probudi se" iz Vojkovića, opština Istočna Ilidža, realizovalo je projekat u okviru kojeg su napravljeni park, teretana na otvorenom i teren za odbojku na pijesku, a koji je sa 16.600 KM finansirala Ambasada Češke u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osujećen pokušaj šverca cigareta

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv lica čiji su inicijali R.S. iz Bileće, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina jer je pokušao da prokrijumčari 1.239 boksova različitih cigareta, ukupne vrijednosti 30.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uviđaj na licu mjesta nije izvršen jer je vozilo pomjereno

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Srpko Kosorić rekao je da, nakon saobraćajne nezgode na dionici Goražde - Ustiprača u kojoj je učestvovao narodni poslanik Vukota Govedarica, nije izvršen uviđaj na licu mjesta jer je vozilo pomjereno sa mjesta gdje se nezgoda dogodila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svjedok potvrdio da su zarobljeni Srbi bili u policijskoj stanici

ISTOČNO SARAJEVO - U nastavku suđenja četvorici nekadašnjih pripadnika takozvane Armije BiH za ubistva srpskih zarobljenika sa Trovrha, svjedok tužilaštva i bivši policajac Arif Sadiković potvrdio je pred Okružnim sudom u Istočnom Sarajevu da je u Policijskoj stanici u Goraždu vidio zarobljenike sa Trovrha.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvije krađe u Lukavici

ISTOČNO SARAJEVO - U naselju Lukavica, opština Istočno Novo Sarajevo, nepoznata lica su iz magacina jedne firme otuđila veću količinu mašinskog alata u vrijednosti od 5.000 KM, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvršenje budžeta 46,21 odsto

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo danas je usvojila izvještaj o izvršenju budžeta za prvih šest mjeseci u iznosu od oko 4.020.000 KM, što je 46,21 odsto od plana za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra nova svjedočenja o stradanju zarobljenih Srba sa Trovrha

ISTOČNO SARAJEVO - U Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu sutra bi trebalo da bude nastavljeno suđenje četvorici bivših pripadnika takozvane Armije BiH, optuženim za ubistva goraždanskih Srba zarobljenih na releju Trovrh 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za šest mjeseci ostvareno 42 odsto planiranog budžeta

ISTOČNO SARAJEVO - Budžet opštine Istočna Ilidža za prvih šest mjeseci ostvaren je u iznosu od oko 1.923.000 KM, što je 42 odsto od plana za ovu godinu, navodi se u izvještaju koji je danas usvojila Skupština opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Unapređenje energetske efikasnosti u Srednjoj školi "28. jun"

ISTOČNO SARAJEVO - Potpisivanjem memoranduma o regulisanju odnosa u vezi sa unapređenjem energetske efikasnosti opština Istočno Novo Sarajevo i Srednja škola "28. jun" ušli su u "Projekat energetske efikasnosti" koji se finansira kreditnim sredstvima Svjetske banke, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Episkop Grigorije osveštao nova zvona crkve na Veljinama

ISTOČNO SARAJEVO - NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije osveštao je danas nova zvona na crkvi Svetog Vasilije Ostroškog na Veljinama, koja su poklon pravoslavne omladine iz Istočnog Sarajeva.

Opširnije...

Strana 46 od 249

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter