utorak, 01. decembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Iz stana ukradeni nakit i novac

ISTOČNO SARAJEVO - Iz stana u vlasništvu R.B. U Istočnom Novom Sarajevu ukradena je manja količina zlatnog nakita i novca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.Provala u stan dogodila se juče, od 11.30 do 14.30 časova. Istraga je u toku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izjašnjavanje o krivici za ubistvo zarobljenih Srba

ISTOČNO SARAJEVO - Okružni sud u Istočnom Sarajevu zakazao je za utorak, 18. novembra, ročište na kojem bi Muhamed Adžem, Omer Uglješa, Senad Halilović i Suljo Karkelja trebalo da se izjasne o krivici za zločine nad ratnim zarobljenicima srpske nacionalnosti u Goraždu 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra otvaranje festivala "Koral - večeri češke muzike"

ISTOČNO SARAJEVO - Koncertom umjetnika i profesora muzike iz Češke, Srbije i BiH, sutra će u Istočnom Sarajevu biti otvoren Festival "Koral - večeri češke muzike" koji će trajati do četvrtka, 20. novembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ogledalo epskog stvaralaštva


ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Guslarsko društvo "Filip Višnjić" iz Istočnog Sarajeva realizuje manifestaciju "Ogledalo epskog stvaralaštva" koje će se održavati u prostorijama Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo u periodu od 16. do 18. novembra sa početkom od 19.00 časova.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Opljačkana sportska kladionica

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznata lica ukrala su iz sportske kladionice u Istočnom Novom Sarajevu šest LCD televizora, dva monitora i određenu količinu novca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštetili mikrokreditno društvo iz Banjaluke

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo prijavio je tužilaštvu sedam lica zbog sumnje da su oštetila mikrokreditno društvo za više stotina hiljada KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lažna dojava o postavljenoj bombi u Srednjoj školi

ISTOČNO SARAJEVO - Dojava o postavljenoj bombi u Srednjoj stručnoj školi "28. juni" u Istočnom Novom Sarajevu bila je lažna, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četiri lica teško povrijeđena u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Četiri lica teško su povrijeđena noćas u tuči i pucnjavi ispred ugostiteljskog objekta "Bakus" u Istočnom Sarajevu, izjavila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upravljanje imovinom jedinica lokalne samouprave

ISTOČNO SARAJEVO - Savez opština i gradova Republike Srpske, u saradnji sa UNDP-om, organizovao je danas u Istočnom Sarajevu seminar o temi "Upravljanje imovinom jedinica lokalne samouprave", u okviru projekta "Sistem obuke u jedinicama lokalne samouprave".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela izgradnja fekalnog kolektora, vrijednog 100.340 KM

ISTOČNO SARAJEVO - U naselju Gornja Lukavica u opštini Istočno Novo Sarajevo počela je izgradnja fekalnog kolektora, u vrijednosti 100.340 KM.

Opširnije...

Strana 46 od 209

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome