četvrtak, 27. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Usvojen budžet za narednu godinu

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo usvojila je na današnjoj sjednici budžet za narednu godinu u iznosu od 8.700.000 KM i rebalans ovogodišnjeg budžeta u iznosu od 8.360.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na dnevnom redu prijedlozi rebalansa za ovu i budžeta za narednu godinu

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo razmatraće danas Prijedlog rebalansa budžeta grada za ovu i Prijedlog budžeta za narednu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

ISTOČNO SARAJEVO - Akcija dobrovoljnog davanja krvi organizovana je danas u Tržnom centru "Tom" u Lukavici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zarobljeni goraždanski Srbi noću premlaćivani u policijskoj stanici

ISTOČNO SARAJEVO - Svjedok Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Dušanka Pljevančić potvrdila je danas da su zarobljeni Srbi sa Trovrha premlaćivani u Policijskoj stanici u Goraždu i da su zatvoreni seljani Bućja u susjednim ćelijama čuli njihove jauke."Tukli su ih noću, a ja sam zapušavala uši jer nisam mogla slušati njihovo zapomaganje. Od...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pravosuđe BiH čeka da ne bude ni optuženih, ni svjedoka

ISTOČNO SARAJEVO - Postoji bojazan da je namjera pravosuđa BiH da, kada je riječ o najsloženijim predmetima ratnih zločina nad Srbima, biologija učini svoje i da predmeti budu zatvoreni zato što neće biti ni optuženih, ni svjedoka, izjavio je direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Koj...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sud i Tužilaštvo BiH generišu međunacionalnu mržnju

ISTOČNO SARAJEVO  - Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo i Gradska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Prijedor smatraju da rad i djelovanje Suda i Tužilaštva BiH generišu međunacionalnu mržnju i netrpeljivost, te da ne doprinose suživotu i pomirenju na pros...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za pljačku Pavlović banke podnesen izvještaj protiv četiri lica

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Srpko Kosorić rekao je da je 2. decembra Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, područna jedinica Vlasenica, dostavljena dopuna izvještaja za krivično djelo teška krađa u Pavlović internacional banci u Han Pijesku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren 20. Međunarodni festival malih scena i monodrame

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras je otvoren jubilarni 20. Međunarodni festival malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu, koji će trajati do subote, 12. decembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građani Istočnog Sarajeva najveći zagovornici referenduma

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Srbi iz Istočnog Novog Sarajeva biće najveći zagovornici referenduma u Republici Srpskoj i pozvaće sve građane da ustanu i čvrsto kažu da su za 9. januar - Dan Republike, poručio je načelnik ove opštine LJubiša Ćosić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kažnjen skoro svaki drugi kontrolisani vozač

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo kontrolisali su od 18. do 21. novembra 3.333 vozača od kojih su, po nekom osnovu, sankcionisali njih 1.558, odnosno 46,7 odsto.

Opširnije...

Strana 46 od 255

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter