petak, 25. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

"Lut Festu" neophodno 44.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Za uspješno organizovanje 14. Međunarodnog festivala profesionalnih lutkarskih pozorišta za djecu "Lut fest 2013 Istočno Sarajevo" potrebno je 44.000 KM, zaključeno je na današnjoj sjednici Organizacionog odbora festivala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ostvaren deficit od 312.000 KM u 2012. godini

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo usvojila je danas izvještaj o izvršenju budžeta grada za 2012. godinu u iznosu od oko 12.200.000 KM, od čega su četiri miliona maraka kreditno zaduženje za izgradnju Administrativnog centra grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pravoslavna omladina organizuje humanitarnu akciju

ISTOČNO SARAJEVO - Pravoslavna omladina pri Sabornom hramu Rođenja presvete Bogorodice u Sarajevu, u susret najvećem hrišćanskom prazniku Vaskrsu, tradicionalno organizuje humanitarnu akciju "Dobro se dobrim vraća“ za socijalno ugrožene porodice iz Sarajeva, Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Informacija o realizovanim kreditima IRB-a Srpske

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo razmatraće na današnjoj sjednici informaciju o realizovanim kreditima Investiciono-razvojne banke /IRB/ Republike Srpske na području grada u u periodu od njenog osnivanja do kraja 2012. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Evropski festival akademske muzike na harmonici

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu danas je počeo 4. Internacionalni festival harmonike "Akordeon art", u organizaciji Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Asocijacije za njegovanje akademske muzike "Novi zvuk".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čavarkapi i Ćodi produžen pritvor

ISTOČNO SARAJEVO - Vanraspravno vijeće Okružnog suda u Istočnom Sarajevu produžilo je pritvor za dva mjeseca Lazaru Čavarkapi i Vladimiru Ćodi, osumnjičenim za ubistvo maloljetne Sofije Vukadin na Palama. Srni je u Okružnom sudu potvrđeno da je pritvor određen na prijedlog Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Informacija o ralizovanim kreditima IRB-a Srpske

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo na sutrašnjoj sjednici razmatraće informaciju o realizovanim kreditima Investiciono-razvojne banke /IRB/ Republike Srpske na području grada u u periodu od njenog osnivanja do kraja 2012. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trojica muškaraca pretukla I.T.

ISTOČNO SARAJEVO - Trojica muškaraca lišena su slobode zbog osnova sumnje da su u Istočnom Novom Sarajevu pretukli muškarca čiji su inicijali I.T, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.Slobode su lišeni Z.T, B.T. i D.V. i u toku je uzimanje izjava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan nestalih Sarajevsko-Romanijske regije

ISTOČNO SARAJEVO - Služenjem parastosa u crkvi Svetog Đorđa u Miljevićima i polaganjem cvijeća ispred Spomen-kosturnice, Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo obilježila je Dan nestalih Sarajevsko–romanijske regije.Predsjednik Organizacije Mirko Vranić rekao je da se još traga za 398 lica, a da su p...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pažljivo pri spaljivanju korova

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo sa ciljem prevencije požara apeluje da građani prilikom uređenja svojih imanja spaljuju korov i drugi gorivi materijal na odgovoran način i na površinama koje mogu kontrolisati. Iz CJB-a pozivaju građane da nakon spaljivanja ugase ostatke nesagorene materije, kako bi se sprije...

Opširnije...

Strana 46 od 138

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome