četvrtak, 11. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Japanski Ambasador sutra u posjeti Univerzitetu

ISTOČNO SARAJEVO - Ambasador Japana u BiH Hideo Jamazaki posjetiće sutra Univerzitet u Istočnom Sarajevu i razgovarati sa rukovodstvom, nakon čega će biti upriličena prezentacija stipendija i mogućnosti za studiranje i usavršavanje u Japanu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Karamazovi/Sablasni Eros" najbolja predstava

ISTOČNO SARAJEVO - Predstava "Karamazovi/Sablasni Eros" pobjednik je 19. Međunarodnog festivala malih scena i monodrama u Istočnom Sarajevu u konkurenciji malih, kamernih scena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Okončan festival malih scena i monodrame

ISTOČNO SARAJEVO - Izvođenjem monodrame "Krojcerova sonata" Teatra "Kabare" iz Tuzle i predstave "Karamazovi/Sablasni Eros" Slavija teatra iz Beograda, okončan je 19. Međunarodni festival malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrana monodrama "Dnevnik jednog ludaka"

ISTOČNO SARAJEVO - Na 19. međunarodnom festivalu malih scena i monodrame večars su gledaoci u Istočnom Sarajevu mogli da vide monodramu "Dnevnik jednog ludaka" i predstavu "Ko je ovde idiot".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaposleni u bolnici Istočno Sarajevo protestovali

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić izjavio je danas da resorno ministarstvo i rukovodstvo Bolnice u Istočnom Sarajevu kontinirno rade na obezbjeđivanju kreditnih sredstava za ovu zdravstvenu ustanovu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija "Petarde nisu igračke"

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo počeli su podjelu promotivnog materijala kojim žele upozoriti građane na opasnosti upotrebe pirotehničkih sredstava i nezakonite upotrebe vatrenog oružja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uprkos trudu menadžmenta, plate kasne

ISTOČNO SARAJEVO - Zaposleni u Bolnici Istočno Sarajevo danas su protestovali ispred ove zdravstvene ustanove, zahtijevajući da im se isplate plate, naknade za prevoz i doprinosi u skladu sa zakonom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrane monodrama "Otirač" i predstava "Posljednja pesma"

ISTOČNO SARAJEVO - U okviru 19. Međunarodnog festivala malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu večeras se publici predstavio Ivo Krešić monodramom "Otirač", a odigrana je i predstava "Poslednja pesma" o srpskom pesniku i diplomati Jovanu Dučiću, u režiji Anite Panić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Festival poezije za djecu i mlade

ISTOČNO SARAJEVO - Trinaesti međunarodni festival poezije za djecu i mlade "Trinaesto poglavlje", u organizaciji Forum teatra, biće održan u Istočnom Sarajevu u utorak i srijedu, 9. i 10. decembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrane monodrama "Đuka Begović" i predstava "Sokin i Bosina"

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras su se publici u okviru 19. Međunarodnog festivala malih scena i monodrame predstavili Ernest Berec sa monodramom "Đuka Begović" Ivana Kozarca i beogradski "Zvezdara teatar" sa predstavom "Sokin i Bosina" Milice Konstantinović.

Opširnije...

Strana 46 od 215

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter