utorak, 03. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Jedna osoba teško povrijeđena

Logo Mraz

ISTOČNO SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi u naselju Bijelo Polje u Istočnoj Ilidži jedna osoba je teško povrijeđena, a jedno lice zadobilo je lakše tjelesne povrede.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uz prijetnju pištoljem ukrao 100 KM iz prodavnice

ISTOČNO SARAJEVO - Maskirani razbojnik, uz prijetnju pištoljem, ukrao je 100 KM iz trgovinske radnje u mjestu Grlica, opština Istočna Ilidža, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više saobraćajnih nezgoda, manje smrtno stradalih

ISTOČNO ARAJEVO - Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u 2014. godini dogodilo se 1.088 saobraćajnih nezgoda, što je za 13,6 odsto više nego prethodne godine, rekao je načelnik Sektora uniformisane policije Igor Karišik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Foči ukradeni mobilni telefoni i laptop

ISTOČNO SARAJEVO - Iz prodavnice u Trgovačkom centru "Bartula" u Foči ukradeno je 10 mobilnih telefona i jedan laptop, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Američki ambasador u volonterskoj akciji

ISTOČNO SARAJEVO - U Domu za stara lica u Istočnom Sarajevu danas je organizovana volonterska akcija podjele hrane i poklona, kojoj su se priključile i ambasador SAD u BiH Morin Elizabet Kormak i njena kćerka Margaret.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U četvrtak sjednica boračkih organizacija Sarajevsko-romanijske regije

ISTOČNO SARAJEVO - Sjednica boračkih organizacija Sarajevsko-romanijske regije, kojoj će prisustvovati predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić, biće održana u četvrtak, 22. januara na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješan rad Matične biblioteke

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo uspješno je završila prošlu godinu u kojoj je upisano oko 3.200 novih korisnika, što je isti broj kao i 2013. godine, te je značajno popunjen fond knjiga, rekla je Srni direktor biblioteke LJiljana Knežević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tešić: Manje samoubistava

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u 2014. godini dogodilo se 27 samoubistava, što je za dva manje u odnosu na 2013. godinu, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje krivičnih djela u vezi sa narkoticima

ISTOČNO SARAJEVO - Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u protekloj godini evidentirano je devet krivičnih djela u vezi sa drogom, što je za dva manje nego 2013, kada je bilo 11 krivičnih djela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje slučajeva krađe vozila

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo tokom protekle godine registrovano je 17 slučajeva krađe vozila, što je za 42 odsto manje nego 2013, kada je evidentirano 29 slučajeva.

Opširnije...

Strana 46 od 222

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter