petak, 28. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava lomljenjem slavskog kolača

ISTOČNO SARAJEVO - Grad Istočno Sarajevo danas je proslavio svoju krsnu slavu Svetog Petra Zimonjića dabrobosanskog lomljenjem slavskog kolača u crkvi Svetog proroka Ilije na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Samardžija: Grad ima povoljnu poslovnu klimu

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija izjavio je večeras da je, pored finansijske stabilnosti, ovaj grad prostor sa povoljnom poslovnom klimom prepoznatljivom u Republici Srpskoj, ali i izvan njenih granica, što su uočili mnogi investitori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najbolji ruski filmovi u susret "prvom kadru"

ISTOČNO SARAJEVO - Forum teatar Istočno Sarajevo, u saradnji sa Ambasadom Rusije u BiH, organizator je programa "Najbolji ruski filmovi u susret 'Prvom kadru", koji će biti održan od 22. do 24. septembra u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poboljšana poslovna klima

ISTOČNO SARAJEVO- Gorući problem je pitanje skladištenja čvrstog otpada. To je jedan od ključnih problema koji moramo rješavati u saradnji sa Vladom Republike Srpske i lokalnim zajednicama - navodi gradonačelnik Nenad Samardžija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela ljetna škola o kulturi i toleranciji

ISTOČNO SARAJEVO - Ljetnu školu o kulturi i toleranciji, koja je danas počela na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, pohađaće 35 kandidata iz 15 zemalja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pušten u rad novoizgrađeni vodovodni sistem u Kleku

ISTOČNO SARAJEVO - U naselju Klek u Istočnom Novom Sarajevu u rad je pušten novoizgrađeni vodovodni sistem Tilava - Klek, čime je riješen problem snadbijevanja vodom četrdesetak domaćinstava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Narandžasto upozorenje za veći dio BiH: Obilne padavine, pljuskovi i grmljavina

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narandžasto upozorenje za 11. i 12. septembar jer se očekuju obilne padavine na jugu, jugozapadu, sjeverozapadu i dijelovima centralne BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predmete ratnih zločina nad Srbima ustupiti jednom tužiocu

ISTOČNO SARAJEVO - Udruženje porodica nestalih lica Sarajevsko-romanijske regije saopštilo je da ima saznanje da glavni tužilac BiH Goran Salihović ima namjeru da u Sarajevu, kao najvećem stratištu srpskog naroda, podijeli tužiocima nadležnost nad istragama lokacija na kojima su, poslije ubistva, sahranjivani sarajevski Srbi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnicima obezbijeđena besplatna pravna zaštita

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić izjavila je danas u Banjaluci da je ovaj sindikat za sve radnike preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ obezbijedio besplatnu pravnu zaštitu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donijeti akte za suzbijanje nelegalnog prevoza

ISTOČNO SARAJEVO - Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske pokušava da animira predstavnike jedinica lokalne samouprave da na svom području donesu akte s ciljem suzbijanja nelegalnog prevoza i u vezi sa drugim pitanjima iz drumskog saobraćaja, izjavila je pomoćnik ministra za resor drumskog saobraćaja Nataša Kostić.

Opširnije...

Strana 46 od 201

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome