petak, 09. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Besplatan pregled u okviru borbe protiv karcinoma dojke

ISTOČNO SARAJEVO - U okviru mjeseca borbe protiv karcinoma dojke Bolnica Istočno Sarajevo organizovaće od 27. do 31. oktobra besplatan klinički pregled u kabinetu za bolesti dojke, od 8.00 do 14.00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poziv za zamjenu oružnih listova

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo obavijestio je vlasnike oružja za ličnu bezbjednost čiji su oružni listovi izdati 2007.godine i u periodu januar - mart 2008. godine da su dužni da u roku od 60 dana od dana isteka važenja oružnog lista podnesu zahtjev za izdavanje novog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Informatička oprema za OŠ "Jovan Dučić" u Kasindolu Istočno Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - Direktor Osnovne škole /OŠ/ "Jovan Dučić" u Kasindolu u Istočnoj Ilidži Milenko Kubatlija i projekt-menadžer Centra za obrazovne inicijative "Korak po korak" /"Step by Step"/ Nedim Krajišnik potpisali su danas ugovor o donaciji informatičke opreme u okviru projekta "Obrazovanje za društvenu pravdu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tešić: Izbori protiču bez problema

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo današnje glasanja na opštim izborima protiče bez problema i incidenata, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tešić : Povećan broj saobraćajnih nezgoda

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo za devet mjeseci ove godine evidentirano je 779 saobraćajnih nezgoda, što je za 11,9 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za devet mjeseci 23 samoubistva

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u proteklih devet mjeseci dogodila su se 23 samoubistva, što je za jedno manje u odnosu na isti period prošle godine, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Diktafonom snimao rargovor sa inspektorima

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali V.S. iz Istočnog Novog Sarajeva neovlašteno je na diktafon snimio informativni razgovor u službenim prostorijama policije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano obilježen Dan bibliotekara

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo danas je svečano obilježila Dan bibliotekara Republike Srpske, u okviru koje je organizovana posjeta srednjoškolaca koji su se upoznali o resursima koje biblioteka pruža, nakon čega su i učlanjeni u biblioteku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posthumno odlikovana četiri borca

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Predsjednik Organizacije porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske Nedeljko Mitrović uručio je u Istočnom Novom Sarajevu odlikovanja porodicama četvorice poginulih boraca, koje je posthumno odlikovao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenici Istočnog Sarajeva u jačanju socijalne inkluzije

TRNOVO - Učenici sa poteškoćama i bez poteškoća u razvoju iz Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" iz Istočnog Sarajeva u saradnji sa Udruženjem Infohouse i Unicef-om organizuju predstavu za stara lica i predstavnike lokalne zajednice pod nazivom "Shvatite nas ozbiljno! Djeca poručuju odraslima". Predstava će biti održana u petak, 10.10.2014. godin...

Opširnije...

Strana 46 od 205

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome