subota, 28. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Iz kuće ukradeno 20.000 KM i nakit

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznati počinioci ukrali su između 18.000 i 20.000 KM i zlatni nakit iz porodične kuće vlasnika čiji su inicijali P.N. u Istočnom Novom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izabrano novo rukovodstvo Boračke organizacije

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština Boračke organizacije Istočno Novo Sarajevo izabrala je novo rukovodstvo, a za predsjednika Skupštine imenovan je Dragan Majmunović, nosilac Ordena Republike Srpske za posebne zasluge u ratu "Milan Tepić", izjavio je danas Srni sekretar ove boračke organizacije Vaso Elez.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj saobraćajnih nezgoda - povećan broj stradalih

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prva tri mjeseca ove godine dogodilo se 198 saobraćajnih udesa, što je za 12,4 odsto manje u odnosu na isti period lani, ali je povećan broj stradalih lica, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra osnivanje Fondacije "Centar za edukacije, inovacije i preduzetništvo"

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo sutra će na tematskoj sjednici donijeti Odluku o osnivanju Fondacije "Centar za edukacije, inovacije i preduzetništvo - Istočno Sarajevo", saopšteno je iz Skupštine grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nema zastoja u saobraćaju

ISTOČNO SARAJEVO - Na svim putevima u Sarajevsko-romanijskoj regiji saobraća se nesmetano, iako od ranih jutarnjih časova pada snijeg.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnivanje udruženja "Pobijedimo dijabetes"

ISTOČNO SARAJEVO - Za danas je zakazana osnivačka skupština udruženja građana "Pobijedimo dijabetes" Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U požaru smrtno stradala Milka Banjanin

ISTOČNO SARAJEVO - U požaru u Domu za starija lica u Istočnom Sarajevu sinoć je smrtno stradala Milka Banjanin /64/, a povrijeđena je Persa Škipina /82/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radionica za djecu i omladinu sa poteškoćama u razvoju

ISTOČNO SARAJEVO - Udruženje omladine i roditelja "Vratite nam osmjeh" iz Istočnog Sarajeva, koje okuplja djecu i omladinu sa poteškoćama u razvoju i njihove roditelje, organizovalo je danas radionicu oslikavanja jaja pred nastupajući najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici najavili svakodnevne proteste

ISTOČNO SARAJEVO - Grupa radnika bivšeg preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ iz Istočnog Sarajeva ponovo je danas protestovala ispred kruga fabrike zbog neriješenog radno-pravnog statusa i najavila da će se od ponedjeljka, 14. aprila, svakodnevno okupljati, insistirajući na ispunjenju njihovih zahtjeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stanje bezbjednosti u prvom kvartalu zadovoljavajuće

ISTOČNO SARAJEVO - Stanje bezbjednosti na području opštine Istočno Novo Sarajevo u posljednja tri mjeseca je zadovoljavajuće, a broj krivičnih djela u opadanju, rečeno je danas na Forumu za bezbjednost građana ove opštine.

Opširnije...

Strana 46 od 181

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome