ponedjeljak, 23. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Miodragu Lazareviću "Zlatna sova" za roman "Buncanje"

ISTOČNO SARAJEVO - Književnik iz Srbije Miodrag Lazarević je, na konkursu Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske za najbolji neobjavljeni roman, osvojio književnu nagradu "Zlatna sova" za ovu godinu za roman "Buncanje".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva autobusa isključena iz saobraćaja

ISTOČNO SARAJEVO - Dva autobusa isključena su iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti, nakon što su ih pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo uputili na vanredni tehnički pregled u okviru republičke akcije "Zaštitimo djecu u saobraćaju".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saradnjom ka unapređenju visokog obrazovanja

ISTOČNO SARAJEVO - Rektori univerziteta u Istočnom Sarajevu i Banjaluci Radoslav Grujić i Stanko Stanić danas su na konsultativnom sastanku u Lukavici, kojem su prisustvovali i predstavnici Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, razgovarali o Prijedlogu strategije razvoja visokog obrazovanja Srpske 2015-2020. godina, kao i o izm...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen zasad sa 32 stabljike indijske konoplje

ISTOČNO SARAJEVO - Lica čiji su inicijali I.Š. iz Sarajeva i M.B. iz Istočnog Sarajeva uhapšena su jer su u mjestu Ulobić, opština Trnovo, na tri lokacije međusobno udaljene pedesetak metara, zasadili plantažu sa 32 stabljike indijske konoplje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen zbog 21 krivičnog djela

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali E.M, nastanjen u Kantonu Sarajevo, uhapšen je zbog sumnje da je u proteklom periodu na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo izvršio više teških krađa, i to kućama i pomoćnim objektima u slabo naseljenim područjima i selima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaposleni u bolnici juče dobili platu

ISTOČNO SARAJEVO - Direktor Bolnice Istočno Sarajevo Goran Todorović rekao je Srni da su juče zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi dobili platu, a da će u toku mjeseca dobiti još jednu, da bi se izjednačili sa ostalim zdravstvenim ustanovama u Republici Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastava počela u svim osnovnim i srednjim školama

ISTOČNO SARAJEVO - U svim osnovnim i srednjim školama na području grada Istočno Sarajevo jutros je počela nastava u školskoj 2015/2016. godini, rekla je Srni stručni saradnik za obrazovanje u Gradu Vinka Berjan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Todorović: Danas jedna, a u toku mjeseca još jedna plata

ISTOČNO SARAJEVO - Zaposlenim u Bolnici Istočno Sarajevo danas će biti isplaćena jedna plata, a u toku mjeseca još jedna da bi bili izjednačeni sa ostalim zdravstvenim ustanovama u Republici Srpskoj, rekao je Srni direktor ove zdravstvene ustanove Goran Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jednomjesečni pritvor za Nedima Bunara zbor ubistva

ISTOČNO SARAJEVO - Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Nedimu Bunaru, zvanom Beli, zbog ubistva Velibora Vaskovića u Kijevu kod Trnova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nema gradnje azila za pse u Miljevićima

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić rekao je danas okupljenim građanima mjesne zajednice Vraca da opštinska uprava neće dozvoliti gradnju azila za pse u Miljevićima, gdje se nalaze Vojničko groblje i Spomen-kosturnica.

Opširnije...

Strana 46 od 247

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter