nedjelja, 28. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava i Dan opštine

ISTOČNO SARAJEVO - Liturgijom u hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama i slavskim obredom opština Istočna Ilidža danas je obilježila Đurđevdan, krsnu slavu i Dan opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva samoubistva u protekla 24 časa

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u protekla 24 časa desila su se dva samoubistva, potvrđeno je Srni u ovom centru. U stanu u Istočnom Novom Sarajevu samoubistvo je izvršila žena čiji su inicijali N.L. /33/, koja je bila u šestom mjesecu trudnoće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Incident na tribinama tokom utakmice Slavije i Sarajeva

ISTOČNO SARAJEVO - Navijači Slavije iz Istočnog Sarajeva sukobili su se na tribinama sa igračima Sarajeva Barićem i Alispahićem i njihovim prijateljima koji su posmatrali utakmicu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen festival "Akordeon art"

ISTOČNO SARAJEVO - Internacionalni festivala harmonike "Akordeon art" završen je danas u Istočnom Sarajevu dodjelom nagrada i pehara pobjednicima u devet kategorija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijava protiv Mašovića

ISTOČNO SARAJEVO - Udruženje porodica nestalih lica Sarajevsko-romanijske regije podnijelo je Ministarstvu za ljudska prava i izbjeglice BiH prijavu protiv člana Kolegijuma direktora Instituta za nestala lica Amora Mašovića zbog kršenja Zakona o nestalim licima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Đurđevdanske svečanosti" za slavu opštine

ISTOČNO SARAJEVO - Otvaranjem izložbe likovnih radova učenika osnovnih škola i Srednjoškolskog centra Istočna Ilidža, posvećenih Svetom Đorđu danas će početi "Đurđevdanske svečanosti" u okviru obilježavanja Đurđevdana - krsne slave i Dan opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras otvaranje festivala "Akordeon art"

ISTOČNO SARAJEVO - Internacionalni festivala harmonike "Akordeon art" biće večeras otvoren u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predviđena gradnja bolnice u Istočnom Sarajevu

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić izjavio je danas u Slatini kod Banjaluke da je projektom "Koreja četiri" predviđena gradnja nove bolnice u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deklaracija o osudi terorističkog napada u Zvorniku

Skupština grada Istočno Sarajevo usvojila je danas deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje teroristički akt koji se dogodio 27. aprila u Zvorniku, u kojem je ubijen policajac Dragan Đurić, a dvojica ranjena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra o izgradnji nove bolnice

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo razmatraće na sutrašnjoj sjednici izvještaj o realizaciji zaključaka sa 16. i 17. sjednice u vezi sa izgradnjom nove bolnice.

Opširnije...

Strana 46 od 234

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter