srijeda, 29. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Bivši radnici traže isplatu potraživanja i uplatu doprinosa

ISTOČNO SARAJEVO - Bivši radnici preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ traže od Vlade Republike Srpske u roku od 20 dana isplatu potraživanja po sudskim presudama i uplatu doprinosa na osnovu ostvarenog radnog staža.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teže povrijeđen šesnaestogodišnji mladić

ISTOČNO SARAJEVO - Šesnaestogodišnji mladić teže je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u opštini Istočna Ilidža kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad upravljačem i udario u stub ulične rasvjete, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podržati završetak gradnje spomen-obilježja na Veljinama

ISTOČNA ILIDŽA - Načelnik opštine Istočna Ilidža Predrag Kovač izjavio je da je opština uložila znatna sredstva da se u porti hrama Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama sagradi spomenik borcima Vojske Republike Srpske /VRS/ koji su svoje živote ugradili u temelje otadžbine, kao i da za završetak ovog projekta očekuju pomoć od Vlade Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgradnja državnog zatvora - najveći projekat u BiH

ISTOČNA ILIDŽA - Izgradnja državnog zatvora na području opštine Istočna Ilidža ima veliki značaj za ovu lokalnu zajednicu i grad Istočno Sarajevo u cjelini, jer je riječ o najvećem projektu koji se u ovom trenutku realizuje u BiH, izjavio je Srni načelnik opštine Istočna Ilidža Predrag Kovač.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Plan izgradnja tri igrališta

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić rekao je Srni da opština ove godine namjerava da izgradi tri igrališta, od kojih se dva već grade.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za 30 privrednika i poljoprivrednika 75.000 KM podsticaja

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić potpisao je danas ugovore o dodjeli nepovratnih podsticajnih sredstava sa 30 privrednika i poljoprivrednika, u ukupnom iznosu od 75.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srebrna medalja za Nemanju Majdova na Olimpijskim igrama za mlade u Nandžingu

ISTOČNO SARAJEVO - Nemanja Majdov i njegov tim: Anastasija Turkeva (Rusija), Lajana Kolman (Brazil), Ivana Šunjević (Crna Gora), Yu-Jyun Vang (Kineski Tajpeh), Dmitri Minkou (Belorusija), Seungvan Ryu (Južna Koreja) osvojili su srebrnu medalju u džudou u ekipnoj konkurenciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješno provedena kampanja "Biraj život bez oružja"

ISTOČNO SARAJEVO - U akciji MUP-a Republike Srpske "Biraj život bez oružja", Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo za godinu dana prikupio je 41 dugu cijev, četiri kratke, 215 minskoeksplozivnih sredstava, oko 20.000 komada municije i 73 ostala predmeta vojne opreme.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Cvijanović: Vlada spremna da rješava probleme u "Famosu"

ISTOČNO SARAJEVO - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da su resorno ministarstvo i Vlada Srpske na usluzi u vezi sa rješavanjem problema Fabrike "Famos" u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Motiv ubistva kćerkina udaja

ISTOČNO SARAJEVO - Čedo Jovović, koji je ubio kćerku Biljanu, a potom izvršio samoubistvo, ostavio je oproštajno pismo prema kojem je motiv ubistva i samoubistva kćerkina udaja.

Opširnije...

Strana 46 od 199

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome