nedjelja, 21. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Tango među 16 najboljih u Evropi

ISTOČNO SARAJEVO - Fudbaleri Tanga iz Istočnog Sarajeva u posljednjem, 3. kolu UEFA Futsal Cupa u mađarskom Gyoru pobijedili su bugarsku Varnu sa 8:4 te su se tako plasirali u narednu fazu ovog takmičenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akademska zajednica Švedske u ponedjeljak na Univerzitetu

ISTOČNO SARAJEVO - Univerzitet u Istočnom Sarajevu biće u ponedjeljak, 7. oktobra, domaćin učesnicima seminara koji Švedski savjet za visoko obrazovanje organizuje da bi se predstavnici akademske zajednice Švedske upoznali sa sistemima visokog obrazovanja u zemljama zapadnog Balkana i ostvarili saradnju sa univerzitetima u tim zemljama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj saobraćajnih nezgoda

ISTOČNO SARAJEVO - Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo od januara do septembra dogodilo se 696 saobraćajnih nezgoda u kojima je stradalo 122 lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Problem - Linija razgraničenja na području Istočne Ilidže

ISTOČNO SARAJEVO - Stanovnici Ulice Vasilija Grđića u Istočnoj Ilidži odbili su da daju podatke članovima popisne komisije iz Federacije BiH, potvrdio je Srni predsjednik Popisne komisije Istočna Ilidža Nikola Golubović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za šest mjeseci ostvaren sa 34 odsto

ISTOČNO SARAJEVO - Odbornici Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo usvojili su danas Izvještaj o izvršenju budžeta za prvih šest mjeseci ove godine, u koji je prikupljeno 1,8 miliona KM ili 34 odsto od plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz kuće ukradeno 15.000 dolara

ISTOČNO SARAJEVO - Iz porodične kuće u vlasništvu lica čiji su inicijali D.B. u Istočnom Novom Sarajevu ukradeno je 15.500 američkih dolara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Popisivači počeli sa radom u šest opština

ISTOČNO SARAJEVO - Popisivači na području šest opština Istočnog Sarajeva krenuli su jutros na teren u prvi popis stanovništva u BiH nakon 22 godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija: Slijedi procjena rizika i specifikacije

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija izjavio je da nakon potpisivanja ugovora o drugoj fazi modernizacije Univerziteta u Istočnom Sarajevu mora biti obavljena procjena rizika i sagledan način kreiranja specifikacije za nabavku opreme.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protesti u slučaju nepotpisivanja Austrijskog kredita

ISTOČNO SARAJEVO - Predstavnici Studentskog parlamenta Unije studenata Univerziteta Istočno Sarajevo /UIS/ najavili su proteste ukoliko do kraja dana, Ministarstvo prosvjete i obrazovanja Republike Srpske ne potpiše ugovor sa Vladom Austrije o realizaciji kredita za modernizaciju i razvoj Univerziteta po evropskim standardima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Punjenje budžeta za šest mjeseci 39 odsto od plana

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočna Ilidža usvojila je danas izvještaj o izvršenju budžeta za prvih pola godine u iznosu 2.225.644 KM, što je 39 odsto od planiranog ovogodišnjeg budžeta koji iznosi 5.693.374 KM.

Opširnije...

Strana 46 od 156

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome