subota, 10. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Provalnik zatečen u krađi

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su muškarca iz Kantona Sarajevo čiji su inicijali A. R. koji je zatečen u pljački trgovinske radnje u opštini Istočna Ilidža.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bombaški napad u Spasovdanskoj ulici

Nepoznati počinioci bacili su ispred roštiljnice "Pajić" i ćevabdžinice "Manđarija" u Spasodvandskoj ulici u Istočnom Sarajevu tri bombe, od kojih je jedna ekpslodirala i nanijela manju materijalnu štetu, potvrdila je jutros Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.Ona je navela da su bombe bačene sinoć oko 1.30 ča...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pretukao suprugu

TRNOVO - Na autobuskom stajalištu u mjestu Batinići, opština Trnovo, policija je, po dojavi građana, pronašla ženu čiji su inicijali A.G. sa ogrebotinama i modricama na glavi i tijelu koje joj je nanio suprug.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stipendije za 30 studenata

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija potpisao je danas ugovore sa 30 studenata koji su dobili stipendije za 2015. godini, čiji je mjesečni iznos po 100 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj nezaposlenosti

ISTOČNO SARAJEVO - U opštini Istočna Ilidža, zaključno sa decembrom 2014. godine, na evidenciji Zavoda za zapošljavanje bilo je 1.979 lica koja aktivno traže posao, što je za 121 lice više nego godinu dana ranije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rok od 30 dana za isplatu plata i sanacioni program

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Strukovnog sindikata doktora medicine Republike Srpske Miodrag Femić zatražio je da Bolnica Istočno Sarajevo u roku od 30 dana bude izjednačena sa ostalim zdravstvenim ustanovama po redovnosti isplate plata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Znatan pad maloljetničke delikvencije

ISTOČNO SARAJEVO - Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u prvih šest mjeseci ove godine evidentirana su tri krivična djela koja su počinili maloljetnici, što je za 76,92 odsto manje nego u istom periodu prošle godine, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zapaljen ukradeni "pasat"

ISTOČNO SARAJEVO - Na lokalitetu mjesta Klek, opština Istočno Novo Sarajevo, zapaljeno je motorno vozilo "pasat" koje je 3. jula ukradeno na području Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan ugovor o osnivanju preduzeća "Mofas"

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu danas je potpisan ugovor o osnivanju zajedničkog preduzeća "Mofas" između fabrike "Famos" i strateških partnera iz NJemačke i Tešnja, u prisustvu ministra industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petra Đokića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavljeni informativni zborovi

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici Bolnice Istočno Sarajevo i danas su polučasovnu pauzu iskoristili za organizovanje informativnog zbora kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo teškim stanjem u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Opširnije...

Strana 46 od 243

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter