srijeda, 26. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Uhapšen pri pokušaju provale u prodavnicu

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je u Istočnom Novom Sarajevu uhapsila lice čiji su inicijali Ž.Č. pri pokušaju provale u jednu prodavnicu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija "U novoj godini želim"

ISTOČNO SARAJEVO - Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini će u petak, 27.12.2013. godine u 12:00 časova ispred srednjoškolskog centra u Istočnom Sarajevu, postaviti info-pult sa kutijom u okviru akcije "U novoj godini želim".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mandić: Šta je sa radovima na sarajevskoj deponiji

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Udruženja porodica nestalih lica Sarajevsko-romanijske regije Milan Mandić upozorio je da "nema ništa" od najavljivanih velikih radova na ekshumaciji na sarajevskoj deponiji gdje se, kako se pretpostavlja, nalaze posmrtni ostaci stradalih sarajevskih Srba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kredit operativan nakon odobrenja parlamenta BiH i Srpske

ISTOČNO SARAJEVO - Sredstva iz kredita za drugu fazu projekta modernizacije Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće operativna nakon što Parlamentarna skupština BiH i Narodna skupština Republike Srpske daju saglasnost na sporazum o kreditu sa austrijskom Unikredit bankom, rečeno je Srni u Ministarstvu prosvjete i kulture.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Keserović: Ruski partneri donose prosperitet

ISTOČNO SARAJEVO - Ruski investitori, osnivači preduzeća "Elektroinžinjering", otvaraju vrata privredi Srpske na svjetskim tržištima i dovode nove partnere iz elektroenergetskog sektora, ističe direktor kompanije "Elektroinžinjering" d.o.o. Banjaluka Milan Keserović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tražiti odgovornost za negativno poslovanje grada u 2012

ISTOČNO SARAJEVO - Član Glavnog odbora SNSD-a Staša Košarac rekao je da će SNSD u Skupštini grada Istočno Sarajevo tražiti da krivično odgovaraju svi za koje se utvrdi da su odgovorni za negativno poslovanje gradske administracije u 2012. godine, ukoliko takvo stanje potvrdi konačni revizorski izvještaj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slobode lišeni provalnici

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo lišili su slobode lica čiji su inicijali Đ.H. i J.N., nastanjeni u Kantonu Sarajevo, zbog sumnje da su 13. decembra provalili u stan Z.Š. u ovoj opštini i ukrali neutvrđenu količinu zlata i mobilni telefon.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra u Bijeljini dodjela paketića za socijalno ugrožene

ISTOČNO SARAJEVO - Studenti Pedagoškog i Fakulteta poslovne ekonomije Univerziteta u Istočnom Sarajevu uspješno su završili akciju "A zašto ja nemam paketić?" prikupivši slatkiše i igračke za 265 mališana iz socijalno ugroženih porodica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hapšenje Bjelica - Dokaz da se procesuiraju samo Srbi


ISTOČNO SARAJEVO - Gradski odbor /GO/ Srpske demokratske stranke /SDS/ Istočno Sarajevo osuđuje hapšenje Marinka i Zorana Bjelice iz opštine Trnovo, koja je poznata kao lokacija velikog stradanja srpskog naroda tokom proteklog rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Porodice traže odgovor zašto su uhapšeni Marinko i Zoran Bjelica

ISTOČNO SARAJEVO - Članovi porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo okupili su se danas ispred sjedišta Sipe, izražavajući nezadovoljstvo zbog nepostojanja informacija zašto je Sipa danas uhapsila stoodstotnog invalida Marinka Bjelicu i njegovog sina Zorana u Trnovu.

Opširnije...

Strana 46 od 167

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome