četvrtak, 31. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Nema primjedbi na nacrt zakona o osnivanju opštine Stanari

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu danas je održana javna rasprava o Nacrtu zakona o osnivanju opštine Stanari na kojoj nije bilo konkretnih primjedbi na ovo zakonsko rješenje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novoizgrađeni park dobio naziv Park Gavrila Principa

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo na današnjoj sjednici donijela je odluku da novoizgrađeni park nosi naziv Park Gavrila Principa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marš odbrane; Vojkovići - Ilinjača

ISTOČNO SARAJEVO - Parastosom u crkvi u Vojkovićima u Istočnom Sarajevu danas je počelo obilježavanje Svetog velikomučenika Prokopija, krsne slave Kapele u kojoj su slike 217 poginulih boraca Druge sarajevske lake pješadijske brigade Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Komić i Grujić razgovarali o ciljevima inovacionog centra

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić i vršilac dužnosti rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu Radoslav Grujić konstatovali su da će budući Inovacioni centar ove obrazovne ustanove doprinijeti da transfer znanja i komercijalizacija ideja budu ostvareni na relaciji akademske i poslovne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvije igračice "Slavije" na spisku juniorske reprezentacije

ISTOČNO SARAJEVO - Siniša Rulj, trener Odbojkaškog kluba "Student" Pale i selektor ženske juniorske reprezentacije BiH objavio uži spisak za Balkansko prvenstvo u odbojci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krađa automobila, požar i fizički napad

ISTOČNO SARAJEVO - Automobil "golf četiri" ukraden je u Istočnom Novom Sarajevu, vozilo "fijat panda" izgorjelo je na podruju Rogatice, dok je u Vojkovićima prijavljen fizički napad, navodi se u saopštenju Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vratiti mlade pod okrilje crkve i pravoslavlja

ISTOČNO SARAJEVO - Parohija Kotoračka Mitropolije dabrobosanske i pravoslavna omladina pri hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Istočnoj Ilidži organizovali su Duhovno veče i druženje pravoslavne omladine pod nazivom "Iskre pravoslavlja – LJubi Boga i bližnjega svoga", čiji je cilj vratiti mlade pod okrilje Crkve i pravoslavlja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srpske doktore nauka iz svijeta staviti u službu srpstva

ISTOČNO SARAJEVO - U svijetu živi više od 7.000 srpskih doktora nauka, što je ogroman potencijal koji je neophodno staviti u službu razvoja Srbije i cijelog srpstva, rekao je danas izvršni direktor beogradske organizacije koja pruža podršku okupljanju srpske intelektualne dijaspore Jovan Filipović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Okrugli sto o Virtuelnom univerzitetu srpske dijaspore

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu danas će biti održan okrugli sto o temi "Razvoj infrastrukture Virtuelnog univerziteta srpske dijaspore za potrebe Srba u regionu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kome treba oružje o kojem govori Izetbegović

ISTOČNO SARAJEVO - Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo pozvala je predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da jednako gleda na sve žrtve u BiH i upitala kome je potrebno oružje o kojem je pričao Izetbegović juče u Srebrenici kada je rekao da "nikad više ne smiju biti razoružani...

Opširnije...

Strana 1 od 152

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome