petak, 29. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Humanitarni koncert za izgradnju spomen-crkve u Krupcu

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras je održan humanitaran koncert s ciljem prikupljanja sredstava za nastavak izgradnje spomen-crkve Ognjena Marija u selu Vjerča u mjestu Krupac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zatražen pritvor za Blagoja Vlačića

ISTOČNO SARAJEVO - Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu zatražilo je određivanje pritvora Blagoju Vlačiću, optuženom za ratne zločine u Šekovićima počinjene 1993. godine, zbog prijetnji upućenih svjedoku, čemu se odbrana usprotivila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Todorović: U ovoj godini isplaćene četiri plate

ISTOČNO SARAJEVO - Vršilac dužnosti direktora Bolnice Istočno Sarajevo Goran Todorović rekao je da su zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi u ovoj godini dobili četiri plate.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena krsna slava Univerziteta

ISTOČNO SARAJEVO - Svetom liturgijom i obredom lomljenja slavskog kolača danas je u hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama proslavljena krsna slava Univerziteta u Istočnom Sarajevu - Sveti Ćirilo i Metodije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan Vojne policije

ISTOČNO SARAJEVO - Pomenom i polaganjem vijenaca u Spomen-sobi u Lukavici i parastosom za poginule i umrle saborce u hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama, Udruženje veterana Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa obilježilo je danas Dan Četvrtog bataljona Vojne policije.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Lice iz Federacije privedeno zbog posjedovanja marihuane

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali A.Š. iz Kantona Sarajevo lišen je slobode u Istočnom Novom Sarajevu jer je policija kod njega pronašla 4,4 grama opojne droge marihuana, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisano 39 doktora nauka

ISTOČNO SARAJEVO - Na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu danas je, povodom Dana i krsne slave Univerziteta - Svetog Ćirila i Metodija, promovisano 39 doktora nauka koji su doktorske studije okončali na ovom univerzitetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preduzete mjere za bezbjednu proslavu matura

ISTOČNO SARAJEVO - Rukovodioci policijskih stanica na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo proveli su niz preventivnih aktivnosti s ciljem da predstojeća maturska slavlja proteknu bez incidentata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slavska litija prošla gradskim ulicama

ISTOČNO SARAJEVO - Slavska litija, u kojoj je učestvovao veliki broj građana, prošla je danas u poslijepodnevnim časovima ulicama Istočnog Novog Sarajeva u okviru obilježavanja krsne slave ove opštine – Spasovdana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zarobljenici sa Trovrha držani u komorama silosa

ISTOČNO SARAJEVO - Svjedoci Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu danas su pred Okružnim sudom potvrdili da su u komorama Silosa u Kopačima vidjeli srpske vojnike koji su zarobljeni na releju Trovrh kod Goražda 1992. godine.

Opširnije...

Strana 1 od 192

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome