srijeda, 10. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Najveći problem grada - izgradnja bolnice

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija razgovarao je danas sa potpredsjednikom Narodne skupštine Republike Srpske Sonjom Karadžić-Jovičević o aktuelnim problemima grada, među kojima je najveći izgradnja bolnice Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pojačana kontrola - vežite pojas

ISTOČNO SARAJEVO - Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u toku je pojačana kontrola saobraćaja, sa akcentom na kontrolu korištenja bezbjednosnog pojasa i korištenja sigurnosnih sjedalica za djecu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljeni romani Saše Kneževića

ISTOČNO SARAJEVO - U Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo večeras su promovisani romani "U sjećanju na zaborav" i "Otkud pamet onom ko je nema" književnika Saše Kneževića i profesora književnosti na Filozofskom fakultetu u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno ukradeno vozilo

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo pronašli su na području opštine Istočna Ilidža automobil "pežo 206" koji je 16. decembra prošle godine ukraden na području Kantona Sarajevo, saopšteno je iz policije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv karcinoma

ISTOČNO SARAJEVO - Tim ljekara specijalista i predstavnici Opštinskog odbora Socijalističke partije /SP/ Istočna Ilidža danas će u Istočnom Sarajevu obilježiti Svjetski dan borbe protiv karcinoma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mora se unapređivati naučnoistraživački rad

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić rekao je danas da se naučnoistraživački rad mora stalno unapređivati i da je to permanentan zadatak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Komedija "Mora od odmora"

ISTOČNO SARAJEVO - U subotu 6. februara u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, u 19.00 časova na repertoaru je komedija "Mora od odmora" koju igra Rijad Gvozden.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija "Budi odgovoran, veži pojas"

ISTOČNO SARAJEVO - Na osnovu analiza saobraćajnih nezgoda na putevima Republike Srpske u 2015. godini, utvrđeno je da je u odnosu na 2014. godinu povećan broj poginulih i povrijeđenih vozača, suvozača, putnika, kao i da u većini slučajeva nisu korišteni bezbjednosni pojasevi, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku procesuiranje osam predmeta ratnih zločina

ISTOČNO SARAJEVO - U Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu u toku je procesuiranje sedam predmeta ratnih zločina za koja postoje objektivne mogućnosti da budu okončani do kraja godine, dok je planirano da jedan predmet bude procesiuran do 30. juna, rekao je Srni predsjednik suda Senaid Ibrahimefendić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vladika Grigorije prisustvovao Svetosavskom koncertu

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras je održan Svetosavski koncert kojem je prisustvovao i Njegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije.

Opširnije...

Strana 1 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter