petak, 27. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Izvještaj protiv pet lica zbog lomljenja stolica na stadionu

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnijela izvještaj protiv pet lica zbog sumnje da su lomila staklene portale i stolice na tribinama stadiona Fudbalskog kluba /FK/ "Slavija", čime su počinila krivično djelo oštećenja tuđe stvari.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano poetsko veče pjesnika Nikole Baća Vujnovića

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizovala je večeras poetsko veče "Poezija snova", kojim je obilježeno 60 godina stvaralaštva pjesnika Nikole Baća Vujnovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan novi roman Branka Brđanina

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu večeras je promovisan novi roman Branka Brđanina Bajovića "Arhistrateg, činonačalnik - Put u vrijeme. Smrti" u izdanju Zavoda za udžbenike i nastavna sredstava Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavak suđenja za ubistva zarobljenih Srba na Trovrhu

ISTOČNO SARAJEVO - Pred Okružnim sudom u Istočnom Sarajevu danas bi trebalo da bude nastavljeno suđenje četvorici nekadašnjih pripadnika takozvane Armije BiH za ubistva srpskih zarobljenika sa brda Trovrh kod Goražda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Todorović: Isplata plata 27. novembra

ISTOČNO SARAJEVO - Direktor Bolnice Istočno Sarajevo Goran Todorović potvrdio je da će zaposleni u ovoj ustanovi primiti platu u petak, 27. novembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Plate ili nastavak protesta zaposlenih

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Glavnog odbora Strukovnog sindikata medicine Republike Srpske Spomenka Janjić rekla je danas zaposlenim u Bolnici Istočno Sarajevo da je od menadžmenta ove ustanove dobila obećanje da će platu primiti u petak, 27. novembra i istakla da će, ukoliko se to ne desi, radnici nastaviti da protestuju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putevi prohodni i očišćeni

ISTOČNO SARAJEVO - Svi putni pravci u Sarajevsko-romanijskoj regiji su prohodni i potpuno očišćeni od snijega, potvrdio je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje epska manifestacija "Najbolji Vukovi pjevači"

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu danas će početi dvodnevna manifestacija epskog stvaralaštva pod nazivom "Najbolji Vukovi pjevači", čiji je cilj očuvanje kulturne baštine i epske poezije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet rebalansom uvećan za 1.500.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu od oko 7.900.000 KM, što je za oko 1.500.000 više u odnosu na plan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lažna dojava o bombama u sudovima

ISTOČNO SARAJEVO - Dojava o postavljenim bombama u zgradama sudova u Istočnom Sarajevu i Sokocu bila je lažna, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 209

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome