ponedjeljak, 26. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

"Igman" organizovao školu skijanja za 150-oro djece

ISTOČNO SARAJEVO - Smučarski klub "Igman" iz Istočne Ilidže i ovog je januara u vrijeme zimskog školskog raspusta na Jahorini organizovao školu skijanja koju je pohađalo oko 150-oro djece.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protest bivših radnika

ISTOČNO SARAJEVO - Bivši radnici preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/, njih desetak, protestovali su jutros ispred fabrike, tražeći da im budu isplaćena dugovanja po osnovu presuda koje je donio Okružni sud u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedna osoba teško povrijeđena

Logo Mraz

ISTOČNO SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi u naselju Bijelo Polje u Istočnoj Ilidži jedna osoba je teško povrijeđena, a jedno lice zadobilo je lakše tjelesne povrede.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uz prijetnju pištoljem ukrao 100 KM iz prodavnice

ISTOČNO SARAJEVO - Maskirani razbojnik, uz prijetnju pištoljem, ukrao je 100 KM iz trgovinske radnje u mjestu Grlica, opština Istočna Ilidža, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više saobraćajnih nezgoda, manje smrtno stradalih

ISTOČNO ARAJEVO - Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u 2014. godini dogodilo se 1.088 saobraćajnih nezgoda, što je za 13,6 odsto više nego prethodne godine, rekao je načelnik Sektora uniformisane policije Igor Karišik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Foči ukradeni mobilni telefoni i laptop

ISTOČNO SARAJEVO - Iz prodavnice u Trgovačkom centru "Bartula" u Foči ukradeno je 10 mobilnih telefona i jedan laptop, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Američki ambasador u volonterskoj akciji

ISTOČNO SARAJEVO - U Domu za stara lica u Istočnom Sarajevu danas je organizovana volonterska akcija podjele hrane i poklona, kojoj su se priključile i ambasador SAD u BiH Morin Elizabet Kormak i njena kćerka Margaret.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U četvrtak sjednica boračkih organizacija Sarajevsko-romanijske regije

ISTOČNO SARAJEVO - Sjednica boračkih organizacija Sarajevsko-romanijske regije, kojoj će prisustvovati predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić, biće održana u četvrtak, 22. januara na Sokocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješan rad Matične biblioteke

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo uspješno je završila prošlu godinu u kojoj je upisano oko 3.200 novih korisnika, što je isti broj kao i 2013. godine, te je značajno popunjen fond knjiga, rekla je Srni direktor biblioteke LJiljana Knežević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tešić: Manje samoubistava

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u 2014. godini dogodilo se 27 samoubistava, što je za dva manje u odnosu na 2013. godinu, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...

Strana 1 od 177

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome