petak, 28. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Rebalansom budžet uvećan za 90.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočna Ilidža usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu 4.683.059 KM, što je za oko 90.000 više u odnosu na plan za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradena dva automobila

ISTOČNO SARAJEVO - Na području opštine Istočna Ilidža ukradena su dva automobila, od kojih je jedno vlasništvo Fonda za povratak BiH, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstava o životu Milunke Savić

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras je izvedena monodrama koja govori o životu Milunke Savić, najodlikovanije žene u istoriji ratovanja na ovim prostorima, koja je provela sedam godina učestvujući u ratovima na području Balkana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konferencija o iskustvima Rumunije u evrointegracijama

ISTOČNO SARAJEVO - Konferencija "Rumunija u evropskom prostoru 1914/2014 - iskustva i usvojena znanja" biće održana danas u amfiteatru Muzičke akademije u Istočnom Sarajevu, u organizaciji Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Ambasade Rumunije u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kampanja "Biraj život bez oružja"

ISTOČNO SARAJEVO - Cilj kampanje "Biraj život bez oružja", koju provodi Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, jeste da se animira i informiše što veći broj građana da bez ikakvih posljedica mogu predati oružje i minsko–eksplozivna sredstva koja ilegalno posjeduju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđen od zalutalog metka

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali B.N. povrijeđen je u glavu od zalutalog metka ispred porodične kuće u Rogatici, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od 2. Do 6. Decembra 19. Međunarodni festival malih scena i monodrame

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu od 2. do 6. decembra biće održan 19. Međunarodni festival malih scena i monodrame na kojem će biti prikazano pet predstava i četiri monodrame pozorišta iz Srbije, Hrvatske i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U sudaru dvoje povrijeđenih

ISTOČNO SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u Istočnom Sarajevu povrijeđena su dva lica koja su zbrinuta u bolnicama u ovom gradu i federalnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veterani MUP-a i borci Srpske odali počast poginulim saborcima

ISTOČNO SARAJEVO - Na spomen-obilježja prvom načelniku Centra javne bezbjednosti Srpsko Sarajevo Zoranu Cvijetiću i poginulim pripadnicima MUP-a ispred Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo danas je položeno cvijeće i prislužene svijeće povodom krsne slave MUP-a Srpske - Aranđelovdana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena Međunarodna konferencija "M-INISTAR"

ISTOČNO SARAJEVO - U Muzičkoj akademiji Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je otvorena dvodnevna Međunarodna naučno-stručna konferencija Muzika-izvođaštvo, nauka, interdisciplinarnost, stvaralaštvo, teorija, analitika, razvoj -/M-INISTAR/.

Opširnije...

Strana 1 od 167

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome