ponedjeljak, 21. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Problemi "BH gasa" utiču na rad "Sarajevogasa" u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Stalna prijetnja kompanije "BH gas" da će zbog velikog duga obustaviti isporuku gasa preduzeću "Sarajevogas" u Sarajevu, utiče i na rad ovog preduzeća u Istočnom Sarajevu, čiji sistem sada radi sa nižim pritiskom od potrebnog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za izgradnju bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu 80.000.000 dolara

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je Srni da je upućen zahtjev Savjetu ministara BiH da se uđe u kreditni aranžman "Koreja četiri" za izgradnju bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu u iznosu od oko 80.000.000 dolara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Peti festival harmonike od 30. aprila do 3. maja

ISTOČNO SARAJEVO - Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Asocijacija za njegovanje akademske muzike "Novi Zvuk" organizatori su 5. Internacionalnog festivala harmonike "Akordeon art", koji će od 30. aprila do 3. maja ove godine biti održan u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada donijela odluku o izdvajanju 410.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je Vlada danas donijela odluku o izdvajanju 410.000 KM za zbrinjavanje radnika preduzeća "Rasklopna oprema" /RAOP/ iz Istočnog Sarajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Motus Adulescenti: Održan koncert povodom Vaskrsa

ISTOČNO SARAJEVO - Udruženje mladih "Motus Adulescenti" je u srijedu 16.04.2014. godine, u prostorijama Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo organizovalo koncert povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. U koncertu su učestvovali talentovani mladi ljudi iz našeg grada koji su pjesmom, svirkom i čitanjem sopstvenih literarnih radova zabavili ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za 17 odsto manje slučajeva narušavanja javnog reda

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prva tri mjeseca ove godine registrovano je 89 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, što je za 17,6 odsto manje u odnosu na isti period lani, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćosić: Do kraja aprila moguća isplata dijela potraživanja radnika

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić rekao je Srni da je informisan o planovima Vlade Republike Srpske da do kraja aprila radnicima preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ bude isplaćen dio njihovih potraživanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz kuće ukradeno 20.000 KM i nakit

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznati počinioci ukrali su između 18.000 i 20.000 KM i zlatni nakit iz porodične kuće vlasnika čiji su inicijali P.N. u Istočnom Novom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izabrano novo rukovodstvo Boračke organizacije

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština Boračke organizacije Istočno Novo Sarajevo izabrala je novo rukovodstvo, a za predsjednika Skupštine imenovan je Dragan Majmunović, nosilac Ordena Republike Srpske za posebne zasluge u ratu "Milan Tepić", izjavio je danas Srni sekretar ove boračke organizacije Vaso Elez.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj saobraćajnih nezgoda - povećan broj stradalih

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prva tri mjeseca ove godine dogodilo se 198 saobraćajnih udesa, što je za 12,4 odsto manje u odnosu na isti period lani, ali je povećan broj stradalih lica, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...

Strana 1 od 137

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome