srijeda, 01. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Pripadnici centra u akciji dobrovoljnog darivanja krvi

ISTOČNO SARAJEVO - Više od 40 pripadnika Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo prijavilo se da dobrovoljno daruje krv u okviru obilježavanja Dana policije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lukač i Ćosić razgovarali o bezbjedonosnoj situaciji

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić razgovarali su o aktuelnim pitanjima u vezi sa bezbjednosti građana u ovoj opštini, kao i na području grada Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predloženo otvaranje stečajnog postupka

ISTOČNO SARAJEVO - Privremeni stečajni upravnik u Radio-televiziji /RTV/ Istočno Sarajevo Radoslav Bratić predložio je danas otvaranje stečajnog postupka u ovoj medijskoj kući.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ulica ili trg da nosi naziv Zoran Cvijetić

ISTOČNO SARAJEVO - Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske, Podružnica Istočno Sarajevo, pokrenulo je inicijativu da na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo i Sokolac jedna ulica ili trg nosi naziv po Zoranu Cvijetiću, nekadašnjem ministru unutrašnjih poslova SAO Romanije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradene cigarete iz kioska

ISTOČNO SARAJEVO- U naselju Dobrinja jedan, opština Istočna Ilidža, iz kioska u vlasništvu Fabrike duvana Banjaluka ukradena je neutvrđena količina cigareta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Todorović: Postoje obećanja da plate budu isplaćene danas

ISTOČNO SARAJEVO - Vršilac dužnosti direktora Bolnice Istočno Sarajevo Goran Todorović rekao je da će zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi, najvjerovatnije, danas dobiti platu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novi kamion za prikupljanje otpada

ISTOČNO SARAJEVO - Javnom komunalnom preduzeću /JKP/ "Rad" u Istočnom Novom Sarajevu danas je isporučen novi kamion za prikupljanje i deponovanje otpada, vrijedan oko 200.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojena rezolucija o izgradnji nove bolnice

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo usvojila je danas rezoluciju o izgradnji nove bolnice, kojom se ponovo traži od Vlade Republike Srpske da sredstva namijenjena za izgradnju zgrade za smještaj predstavnika Srpske u zajedničkim institucijama BiH preusmjeri za izgradnju ove zdravstvene ustanove ili da nađe potrebna sredstva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra o finansijskom poslovanju preduzeća i ustanova

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo sutra će razmatrati izvještaje o radu i finansijskom poslovanju za prošlu godinu preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad, te plan poslovanja za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prošloj godini 10 prijava za ratne zločine

ISTOČNO SARAJEVO - Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu u 2014. godini primilo je 10 prijava za predmete ratnih zločina, što je za 37 odsto manje u odnosu na 2013. godinu.

Opširnije...

Strana 1 od 184

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome