subota, 22. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Koncertom Mihaila Rezeka zatvoren Festival večeri češke muzike

ISTOČNO SARAJEVO - Koncertom pijaniste i profesora klavira na Konzervatorijumu u Pragu Mihaila Rezeka u amfiteatru Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu zatvoren je Festival "Koral - večeri češke muzike".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radionice povodom Međunarodnog dana djeteta i Aranđelovdana

ISTOČNO SARAJEVO - Sveštenstvo hrama Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama u Istočnoj Ilidži i pravoslavna omladina danas su u parohijskom domu organizovali kreativne radionice za više od 100 učenika 3. i 4. razreda osnovnih škola povodom 20. novembra - Međunarodnog dana djeteta i sutrašnjeg velikog pravoslavnog praznika Sabora svetog Arhang...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministar Bogdanić sa direktorima domova zdravlja

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić održao je danas u bolnici Kasindo u Istočnom Sarajevu sastanak sa direktorima domova zdravlja Sarajevsko-romanijske regije kako bi bili razmotreni problemi i načini da se omogući pružanje najbolje zdravstvene zaštite stanovništvu ove regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odbornici SDS-a o spornom građevinskom zemljištu

ISTOČNO SARAJEVO - Odbornici SDS-a u Skupštini Opštine Istočno Novo Sarajevo iznijeli su danas svoja gledišta u vezi sa pitanjem dodjele građevinskog zemljišta na teritoriji ove opštine, kao odgovor na stavove i podatke koje je danas iznio načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava MUP-a Aranđelovdan

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas su prigodno obilježili krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Svetog Arhangela Mihaila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćosić: U opštini nema građevinske mafije

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić danas je demantovao pojedine medijske, kako je rekao, uskostranačke i dnevnopolitičke spekulacije, prema kojima na području ove lokalne zajednice djeluje "građevinska mafija".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen rebalans budžeta za 2014. i nacrt za 2015.

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo usvojila je danas rebalansa budžeta od 8.220.000 KM, što je za 15.000 KM manje u odnosu na plan, te Nacrt budžeta za 2015. godinu od 8.700.000 KM što je za 6,57 odsto više u odnosu na procjenu izvršenja za 2014. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice povrijeđeno

ISTOČNO SARAJEVO - Jedno lice je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros na putu Lukavica – Sarajevo u mjestu Vraca, opština Istočno Novo Sarajevo, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

O nacrtu budžeta za narednu godinu

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo razmatraće na današnjoj sjednici Prijedlog rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu od 8.220.000 KM i Nacrt budžeta grada za 2015. u planiranom iznosu od 8.700.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oduzeto šest paketića marihuane

ISTOČNO SARAJEVO - Policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe droga Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, oduzeli su šest paketića marihuane, koje su pronašli kod lica čiji su inicijali M.B.

Opširnije...

Strana 1 od 166

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome