nedjelja, 31. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Na prevaru odnesena dva televizora

ISTOČNO SARAJEVO - Vlasnik prodajnog centra "Tehno-boks" čiji su inicijali N.T. prijavio je policiji u Istočnom Novom Sarajevu da je lice koje se predstavilo kao radnik firme "E i M" od njega kupilo dva televizora koje nije platilo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

ISTOČNO SARAJEVO - Više od 30 pripadnika Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo prijavilo se da dobrovoljno daruje krv, u okviru akcije koju je organizovalo Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uvodi se sistem "Pametnog gradskog prevoza"

ISTOČNO SARAJEVO - Istočno Sarajevo trenutno je jedini grad u BiH koji ulazi u zajednicu takozvanih pametnih gradova, a prva aktivnost koja bi trebalo da bude realizovana u okviru projekta je uvođenje "pametnog gradskog prevoza", odnosno instalisanje sistema kojim će usluga javnog gradskog prevoza biti znatno unaprijeđena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turskog turistu u tunelu izbacio iz autmobila

ISTOČNO SARAJEVO - U tunelu u mjestu Čeljigovići, opština Istočni Stari Grad, nepoznato lice izbacilo je iz svog vozila lice čiji su inicijali T.B.T, državljanin Turske, kome je prethodno obećalo pronaći smještaj na području Kantona Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Falsifikovanim ispravama kupio mobilni telefon vrijedan 2.177 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Lice zaposleno u Kazneno-popravnom zavodu Istočno Sarajevo kupilo je u sarajevskoj firmi "Domod" mobilni telefon vrijednosti 2.177 KM, a prilikom sklapanja kupoprodajnog ugovora priložilo je falsifikovane isprave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra o stanju bezbjednosti na području grada

ISTOČNO SARAJEVO - Odbornici Skupštine grada Istočno Sarajevo trebalo bi sutra da razmatraju informacije o stanju bezbjednosti na području grada, o stanju na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, kao i o stanju u ustanovama studentskog standarda na području grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donirana oprema za operaciju katarakte

ISTOČNO SARAJEVO - Udruženja Srba Sarajevsko-romanijske regije iz Kanade i Amerike doniralo je Oftalmološkom odjeljenju Bolnice Istočno Sarajevo medicinsku opremu vrijednu oko 15.000 KM za ultrazvučnu operaciju katarakte.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava vojničke kapele u Vojkovićima

ISTOČNA ILIDŽA - Parastosom u hramu Svetog sveštenomučenika Petra Dabrobosanskog u Vojkovićima u Istočnoj Ilidži danas je počelo obilježavanje Svetog velikomučenika Prokopija, krsne slave Kapele u kojoj se nalaze fotografije 217 poginulih boraca Druge sarajevske lake pješadijske brigade Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekinut štrajk zaposlenih radnika

ISTOČNO SARAJEVO - Zaposleni u Domu zdravlja Istočno Sarajevo, nakon jednodnevnog štrajka, danas su nastavili sa radom jer su ispunjeni uslovi štrajkačkog odbora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gotovo duplo veći broj isključenih vozača

ISTOČNO SARAJEVO - Na području u nadležnosti Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, u prvih šest mjeseci ove godine evidentirano je 4.090 prekršaja, te iz saobraćaja isključeno 365 vozača, što je za 48,26 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Opširnije...

Strana 1 od 231

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter