utorak, 02. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Ukrao novčanik i telefon sa stola u restoranu

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je u Istočnom Novom Sarajevu uhapsila D.M. zbog sumnje da je sa stola u restoranu Tržnog centra "Tom" ukrao mobilni telefon i novčanik sa dokumentima vlasništvo ženske osobe čiji su inicijali J.N, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici i dalje čekaju odgovore

ISTOČNO SARAJEVO - Grupa bivših radnika preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ jutros su u filijali Poreske uprave i Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu zatražili odgovore o ovoj fabrici i svom statusu, ali ih nisu dobili.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šehovac: Uprava obavila prodaju pokretne imovine

ISTOČNO SARAJEVO - Pomoćnik direktora za područni centar Poreske uprave u Istočnom Sarajevu Spomenka Šehovac izjavila je Srni da je prodaju nepokretne imovine "Energoinvestove Rasklopne opreme" /RAOP/ obavio Okružni sud u Istočnom Sarajevu, a prodaju pokretne imovine Poreska uprava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stefan Tadić pojačao "Tango"

ISTOČNO SARAJEVO - Redovi KMF "Tango", viceprvaci i aktuelni osvajači Futsal Kupa BiH u novoj sezoni biće pojačani. Pored Ognjena Erića i Miloša Tanaskovića još jedan Paljanin braniće boje kluba iz Istočnog Sarajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Todorović: Dug nije naudio liječenju pacijenata

ISTOČNO SARAJEVO - Bolnica Istočno Sarajevo, uprkos dugu od 41 milion KM, redovno funkcioniše, a uz pomoć lokalne zajednice urađena je studija izvodljivosti za novu bolnicu koja bi bila izgrađena u krugu postojeće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija: Sve spremno za početak nove školske godine

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija rekao je danas da će 1. septembra početi nastava u svih 187 osnovnih i 92 srednje škole u Republici Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bivši radnici protestovali ispred suda

ISTOČNO SARAJEVO - Tridesetak bivših radnika preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ protestovalo je jutros ispred Okružnog suda u Istočnom Sarajevu, tražeći da im budu isplaćena dugovanja po osnovu presuda koje je donio ovaj sud.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bivši radnici traže isplatu potraživanja i uplatu doprinosa

ISTOČNO SARAJEVO - Bivši radnici preduzeća "Energoinvest - Rasklopna oprema" /RAOP/ traže od Vlade Republike Srpske u roku od 20 dana isplatu potraživanja po sudskim presudama i uplatu doprinosa na osnovu ostvarenog radnog staža.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teže povrijeđen šesnaestogodišnji mladić

ISTOČNO SARAJEVO - Šesnaestogodišnji mladić teže je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u opštini Istočna Ilidža kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad upravljačem i udario u stub ulične rasvjete, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podržati završetak gradnje spomen-obilježja na Veljinama

ISTOČNA ILIDŽA - Načelnik opštine Istočna Ilidža Predrag Kovač izjavio je da je opština uložila znatna sredstva da se u porti hrama Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama sagradi spomenik borcima Vojske Republike Srpske /VRS/ koji su svoje živote ugradili u temelje otadžbine, kao i da za završetak ovog projekta očekuju pomoć od Vlade Srpske.

Opširnije...

Strana 1 od 155

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome