srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Novaković u predstavništvu Srpske u Moskvi

MOSKVA - Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Mitar Novaković danas je u Moskvi razgovarao sa šefom Predstavništva Republike Srpske u tom gradu Duškom Perovićem o povezivanju i budućoj saradnji ovog univerziteta iz Srpske sa univerzitetima u Rusiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Noć knjige" u pet knjižara u Srpskoj

ISTOČNO SARAJEVO - Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo sutra će u susret Svjetskom danu knjige i autorskih prava, prvi put u Republici Srpskoj organizovati manifestaciju "Noć knjige" u knjižarama u Istočnom Sarajevu, Banjaluci, Doboju, Bijeljini i Trebinju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba

ISTOČNO SARAJEVO - Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo sutra će obilježiti Dan nestalih Srba sa područja Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Univerziteti u Istočnon Sarajevu i Lomonosov potpisaće sporazum

ISTOČNO SARAJEVO - Delegacija Univerziteta u Istočnom Sarajevu /UIS/, predvođena rektorom Mitrom Novakovićem, otputovaće danas, u Moskvu, gdje će sa rukovodstvom Univerziteta M.V. Lomonosov, najvećeg, najstarijeg i najprestižnijeg u Rusiji, potpisati Sporazum o međuuniverzitetskoj saradnji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Problemi "BH gasa" utiču na rad "Sarajevogasa" u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Stalna prijetnja kompanije "BH gas" da će zbog velikog duga obustaviti isporuku gasa preduzeću "Sarajevogas" u Sarajevu, utiče i na rad ovog preduzeća u Istočnom Sarajevu, čiji sistem sada radi sa nižim pritiskom od potrebnog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za izgradnju bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu 80.000.000 dolara

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić rekao je Srni da je upućen zahtjev Savjetu ministara BiH da se uđe u kreditni aranžman "Koreja četiri" za izgradnju bolnica u Doboju i Istočnom Sarajevu u iznosu od oko 80.000.000 dolara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Peti festival harmonike od 30. aprila do 3. maja

ISTOČNO SARAJEVO - Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Asocijacija za njegovanje akademske muzike "Novi Zvuk" organizatori su 5. Internacionalnog festivala harmonike "Akordeon art", koji će od 30. aprila do 3. maja ove godine biti održan u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija: Okvirni budžet od 6,3 miliona evra ambiciozan

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija izjavio je Srni da je na sjednici Organizacionog odbora Evropskog olimpijskog festivala mladih najviše pažnje posvećeno pitanju okvirnog budžeta, koji preliminarno iznosi 6,3 miliona evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novi privredni subjekat počinje sa radom

ISTOČNO SARAJEVO - Sud u Istočnom Sarajevu donio je danas rješenje o registraciji novog privrednog subjekta na imovini "Rasklopne opreme" Istočno Sarajevo, čime je zvanično počeo sa radom novi privredni subjekat "Energoinvest - Elektroenergetska oprema" Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada donijela odluku o izdvajanju 410.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je Vlada danas donijela odluku o izdvajanju 410.000 KM za zbrinjavanje radnika preduzeća "Rasklopna oprema" /RAOP/ iz Istočnog Sarajeva.

Opširnije...

Strana 1 od 138

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome