petak, 24. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Edukativna predavanja o trgovini ljudima

ISTOČNO SARAJEVO - U Srednjoškolskom centru "28. juni" u Istočnom Sarajevu danas je održano edukativno predavanje o trgovini ljudima u okviru realizacije Plana preventivnih aktivnosti na suzbijanju maloljetničkog prestupništva u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U akciji "Pojas" sankcionisana 322 lica

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, u okviru akcije "Pojas", izvedena je trodnevna akcija pojačane kontrole saobraćaja sa akcentom na korištenje sigurnosnog pojasa i bezbjednog prevoza djece u motornim vozilima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potvrđena optužnica za ubistvo pripadnika VRS

ISTOČNO SARAJEVO - Okružni sud u Istočnom Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv Muhameda Adžema, Omera Uglješe, Senada Halilovića i Sulje Karkelje koji su optuženi za ratni zločin protiv ratnih zarobljenika srpske nacionalnosti u Goraždu 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro završetak radova na Studentskom domu i Bogoslovskom fakultetu

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija i predstavnik austrijske kompanije potpisali su danas aneks ugovora o modernizaciji Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koji se odnosi na završetak izgradnje Studentskog doma i obnovu zgrade Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Foči, ukupne vrijednosti 2,3 miliona ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan vodič kroz ponudu ugostiteljskih usluga

ISTOČNO SARAJEVO - U organizaciji opštine Istočno Novo Sarajevo, večeras je u restoranu "Filipovo ognjište" promovisano štampano i elektronsko izdanje Vodiča kroz ponudu ugostiteljskih usluga na području ove opštine, čiju realizaciju je sa 4.500 KM pomoglo Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tešić: vozači pod dejstvom alkohola biće lišeni slobode

ISTOČNO SARAJEVO - Prema novom Zakonu o prekršajima, vozač koji upravlja vozilom pod dejstvom alkohola ili opojnih droga biće lišen slobode, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj zbog pronevjere

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je nadležnom okružnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.T. zbog osnova sumnje da je počinilo pronevjeru i oštetilo jedno preduzeće iz Banjaluke za 5.022 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Antisrpski grafiti biće uklonjeni sa stadiona "Slavije"

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo provode istragu nakon dojave da su ispod sjeverne tribine stadiona "Slavije" u Istočnom Novom Sarajevu ispisani grafiti uvredljivi za srpski narod, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija škole ikonopisanja

ISTOČNO SARAJEVO - U Parku Gavrilo Princip u Istočnom Novom Sarajevu danas su izložene ikone koje su naslikali polaznici škole ikonopisanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj maloljetnih delikvenata

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo za devet mjeseci ove godine registrovano je 16 maloljetnika u izvršenju krivičnih djela, što je za 15,79 odsto manje nego u istom periodu lani, kada je evidentirano 19 maloljetnika, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...

Strana 1 od 161

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome