ponedjeljak, 22. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Predata dokumentacija za pokretanje stečaja u TVIS

ISTOČNO SARAJEVO - Vršilac dužnosti direktora Radio-televizije Istočno Sarajevo /TVIS/ Branislav Ilić predao je danas Okružnom privrednom sudu u Istočnom Sarajevu prijedlog za pokretanje stečaja u toj medijskoj kući.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Suđenje Majstoroviću odgođeno za 13.januar

ISTOČNO SARAJEVO - Suđenje Luki Majstoroviću, optuženom za zločin počinjen u Kazneno-popravnom zavodu /KPZ/ Kula u Istočnom Sarajevu u maju 1992. godine, odgođeno je za 13. januar, zbog obaveza koje je branilac optuženog imao u drugom predmetu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška bolnici Istočno Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočna Ilidža danas je na posebnoj sjednici podržala zaposlene i menadžment Bolnice Istočno Sarajevo u njihovim nastojanjima da riješe probleme u kojima se nalaze i u zahtjevu da bude izgrađen novi objekat ove zdravstvene ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teže povrijeđen pješak

i

ISTOČNO SARAJEVO - U opštini Istočna Ilidža jedno lice teško je povrijeđeno od udara automobila, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nadzorni odbor naložio pokretanje stečaja

ISTOČNO SARAJEVO - Novoimenovani Nadzorni odbor Radio-televizije Istočno Sarajevo /RTVIS/ donio je odluku o pokretanju stečajnog postupka u ovoj medijskoj kući i ovlastio vršioca dužnosti direktora ove medijske kuće Branislava Ilića da do 19. decembra pokrene stečaj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za izgradnju mosta 113.000 KM

MILIĆI - U milićkom naselju Dubnički most počela je izgradnja mosta na rijeci Jadar, koju finansira Razvojni program UN /UNDP/ sa 98.000 KM, uz novčano učešće opštine Milići od 15.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za narednu godinu 6,2 miliona KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo usvojila je na današnjoj sjednici budžet za 2015. godinu od 6.200.000 KM, što je za oko milion KM manje u odnosu na rebalans ove godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen muškarac zbog nelegalnog nošenja oružja

ISTOČNO SARAJEVO - Policija u Istočnom Novom Sarajevu uhapsila je muškarca čiji su inicijali DŽ.Z. zbog nelegalnog posjedovanja i nošenja pištolja "Crvena zastava", kalibra 6,35 milimetara, i okvira sa pet metaka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Todorović: Situacija jeste teška ali nije dramatična

ISTOČNO SARAJEVO - Situacija u Bolnici Istočno Sarajevo jeste teška, ali nije dramatična, izjavio je danas u Istočnom Sarajevu vršilac dužnosti direktora Bolnice Goran Todorović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet za narednu godinu od oko 4,6 miliona KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočna Ilidža usvojila je danas budžet za 2015. godinu u iznosu od 4.616.975 KM, što je za oko 90.000 KM manje u odnosu na rebalans budžeta za ovu godinu.

Opširnije...

Strana 1 od 173

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome