četvrtak, 27. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Pohvaljen rad Policijske stanice

ISTOČNA ILIDŽA - Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža konstatovali su danas da je, i pored nedovoljnog broja policijskih službenika, stanje bezbjednosti na ovom području zadovoljavajuće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sastanak pododbora povodom obilježavanja stradanja u Dobrovoljačkoj

ISTOČNO SARAJEVO - Pododbor Vlade Republike Srpske za obilježavanje značajnih istorijskih događaja održaće danas u Istočnom Sarajevu sastanak povodom predstojećeg obilježavanja stradanja pripadnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srbi na Ilidži i u Sarajevu samo čuvali i branili svoje domove

ISTOČNO SARAJEVO - Srbi na Ilidži i u Sarajevu su 1992. godine samo čuvali i branili svoje domove, a napali su ih oni koji ih proglašavaju agresorima, osnovna je poruka okruglog stola o temi "Srpska Ilidža i unutrašnja agresija", koji je održan večeras u Istočnom Sarajevu.
Profesor Dušan Šehovac iz Demokratske inicijative sarajevskih Srba izj...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikad ne prestati tražiti najmilije

ISTOČNO SARAJEVO - Parastosom srpskim žrtvama sa područja Sarajevsko-romanijske regije u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu u hramu Svetog Đorđa i polaganjem cvijeća na Spomen-kosturnicu u Miljevićima u opštini Istočno Novo Sarajevo danas je obilježen 22. april - Dan nestalih Srba Sarajeva i Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mitrović: U FBIH opstruišu postavljanje obilježja na mjestima stradanja Srba

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović danas je u Istočnom Sarajevu upoznao članove Predsjedništva te organizacije o velikim opstrukcijama vlasti u Federaciji BiH /FBiH/ u vezi sa postavljanjem obilježja na mjestima stradanja Srba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oprezno sa izmjenama zakona o gradu

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković izjavio je da oni koji predlažu bilo kakve promjene kada je riječ o gradu Istočno Sarajevo treba da budu oprezni jer se uvijek otvara pitanje njegovog postojanja.
On je naglasio da je grad Istočno Sarajevo simbol opstanka i ostanka i da u njegovih šest opština živi 65.000 stanovni...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz svih problema može se izaći samo zajedno

ISTOČNO SARAJEVO - NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski i administrator Mitropolije dabrobosanske Grigorije u razgovoru sa gradonačelnikom Istočnog Sarajeva Nenadom Vukovićem poručio je da se iz svih problema sa kojima se susreće srpski narod na ovom području može izaći samo zajedničkim djelovanjem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pedijatrijskom odjeljenju doniranje knjige

ISTOČNO SARAJEVO - Delegacija Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Novo Sarajevo danas je, povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, uručila paket sa školskim lektirama, bojicama i društvenim igrama Pedijatrijskom odjeljenju Bolnice Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Ima li Gage - zapisi iz silosa mržnje"

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu večeras je Matična biblioteka organizovala promociju knjige Radoslava Bratića pod nazivom "Ima li Gage - zapisi iz silosa mržnje", koja svjedoči o strahotama koje je preživio u tarčinskim logorima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu prvi put polaganje cvijeća u Velikom parku u federalnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Delegacija Regionalne organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo i porodica ubijenih rezervista JNA trebalo bi da u subotu, 22. aprila, na lokaciji Velikog parka u federalnom Sarajevu položi cvijeće i oda poštu članovima grupe "Transporter", zaključeno je danas na sjednici Organiz...

Opširnije...

Strana 1 od 255

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter