utorak, 28. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Uhapšeni kradljivci

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su lica čiji su inicijali S.Ć. i P.M. zbog postojanja osnovane sumnje da su u proteklom periodu na području Istočnog Sarajeva počinili više krađa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgradnjom nove bolnice riješiti probleme

ISTOČNO SARAJEVO - Stanje u Bolnici Istočno Sarajevo je dosta teško i zahtijeva donošenje hitnih mjera za rješavanje problema radnika ove zdravstvene ustanove i izgradnju nove bolnice, konstatovano je na današnjem sastanku predstavnika grada Istočno Sarajevo, lokalnih zajednica i rukovodstva ove bolnice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladen Janković izabran za direktora Kulturnog centra

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočno Novo Sarajevo izabrala je danas Mladena Jankovića za direktora Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje odbrane Vojkovića, Grlice i Krupca

ISTOČNA ILIDŽA - U crkvi Svetog Petra Dabrobosanskog u Vojkovićima u Istočnoj Ilidži danas je počelo obilježavanje Svetog velikomučenika Prokopija, krsne slave Kapele i spomen-sobe u kojima su upisana imena 217 poginulih boraca Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ne dozvoliti reviziju posmrtnih ostataka u spomen-kosturnici

ISTOČNO SARAJEVO - Članovi Regionalne koordinacije organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Sarajevsko-romanijske regije poručili su danas da neće dozvoliti antropološku obradu tijela u spomen-kosturnici u Miljevićima u Istočnom Sarajevu dok ne bude uspostavljena centralna evidencija nestalih lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici traže majsku platu

ISTOČNO SARAJEVO - Radnici Bolnice Istočno Sarajevo i danas su nastavili sa informativnim zborom zbog neisplaćenih plata, doprinosa i dugogodišnjih problema u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hitan sastanak sa odgovornim za proces traženja nestalih

ISTOČNO SARAJEVO - Članovi Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo pozvali su na hitan sastanak predstavnike iz Republike Srpske koji se bave procesom traženja nestalih, jer su nezadovoljni najavom da bi trebalo da dođe do ponovnog popisivanja posmrtnih ostataka u spomen-kosturnici u Miljevićima...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blago povećan broj pacijenata

ISTOČNO SARAJEVO - U Domu zdravlja u Istočnom Sarajevu zbog velike vrućine primijećeno je blago povećanje broja pacijenata, ali nije riječ o sunčanicama i toplotnim udarima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oprez prilikom paljenja vatre

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo apeluje da građani budu odgovorni i maksimalno oprezni pri paljenju vatre na otvorenom prostoru, s obzirom na veoma visoku temperaturu, kao i isušenost trave i niskog rastinja, što pogoduje nastanku požara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Provalnik zatečen u krađi

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su muškarca iz Kantona Sarajevo čiji su inicijali A. R. koji je zatečen u pljački trgovinske radnje u opštini Istočna Ilidža.

Opširnije...

Strana 1 od 199

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome