utorak, 24. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Formiran Socijalno-ekonomski savjet SDS-a

ISTOČNO SARAJEVO- Ključni zadatak Socijalno-ekonomskog savjeta SDS-a, koji je danas konstituisan u Istočnom Sarajevu, jeste da analizira stanje u društvu i predlaže rukovodstvu stranke odgovarajuća ekspertska rješanja, rekao je predsjednik ove stranke Vukota Govedarica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

I dalje zabranjene posjete zbog gripa

U Bolnici Istočno Sarajevo i dalje su zabranjene posjete pacijentima zbog povećanog broja oboljelih od akutnih virusnih infekcija i epidemije gripa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

I dalje zabranjene posjete zbog gripa

ISTOČNO SARAJEVO - U Bolnici Istočno Sarajevo i dalje su zabranjene posjete pacijentima zbog povećanog broja oboljelih od akutnih virusnih infekcija i epidemije gripa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeno 200 kilograma bakarnog lima iz hrama u izgradnji

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznati počinioci ušli su nasilno u hram u izgradnji u Istočnoj Ilidži i iz njega odnijeli dvije rolne neupotrijebljenog bakarnog lima od 200 kilograma, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Objavljen konkurs za takmičarski program "Lut festa"

ISTOČNO SARAJEVO - Međunarodni festival profesionalnih lutkarskih pozorišta za djecu "Lut fest" objavio je konkurs za takmičarski program 18. festivala koji će biti održan od 15. do 19. maja u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nenad Lubura prvi doplivao do Časnog krsta

ISTOČNO SARAJEVO - U rijeci Željeznici u Istočnoj Ilidži do Časnog krsta danas, na veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje, prvi je doplivao Nenad Lubura.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prohodni svi magistralni i regionalni putevi

Svi magistralni i regionalni putevi na području sarajevsko-romanijske regije su očišćeni i prohodni, a saobraćaj se odvija bez zastoja, rekao je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" sa Sokoca Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden zlatni nakit

ISTOČNO SARAJEVO - Policija u Istočnom Novom Sarajevu traga za licem koje je iz porodične kuće u vlasništvu osobe čiji inicijali su M.S. ukralo izvjesnu količinu zlatnog nakita.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen pljačkaš apoteka

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali A.J. uhapšen je zbog sumnje da je u Istočnom Novom Sarajevu izvršio razbojništva u dvije apoteke, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvršiti registraciju i kategorizaciju ugostiteljskih objekata

ISTOČNO SARAJEVO - Iz Gradske uprave Istočno Sarajevo pozivaju vlasnike kuća za odmor, apartmana i soba za iznajmljivanje da najkasnije do 1. marta ove godine izvrše registraciju i kategorizaciju objekata ukoliko to nisu obavili ili je kategorizacija istekla.

Opširnije...

Strana 1 od 247

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter