petak, 31. oktobar 2014.
Microsoft Partner Network
Profesionalni sokovnik

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Jednomjesečni pritvor za četvoricu osumnjičenih

ISTOČNO SARAJEVO - Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor za četiri lica uhapšena u policijskoj akciji "Maped" na području Šekovića i Osmaka, potvrđeno je Srni u ovoj pravosudnoj instituciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo sa radom DokMasterklas Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - U okviru edukativnog programa 8. Međunarodnog film festivala "Prvi kadar" sa radom je počeo četvorodnevni "DokMasterKlas", interaktivno predavanje koje će pohađati studenti akademija umjetnosti iz Banjaluke i Beograda, dokumentaristi i novinari BHT-a, učenici srednjih škola Istočnog Sarajeva i gosti festivala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku ispitivanje uhapšenih u akciji "Maped"

ISTOČNO SARAJEVO - U Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu u toku je ispitivanje sedam lica koja su uhapšena u policijskoj akciji "Maped" na području Šekovića i Osmaka, rekao je Srni sekretar Tužilaštva Neven Kramer.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vasiljević: nastavljamo istragu o opasnom otpadu

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević potvrdio je danas novinarima na Palama da će policija Republike Srpske nastaviti istragu u vezi sa nezakonitim odlaganjem kožarskog otpada, odnosno opasnog materijala, na području opština Pale i Istočni Stari Grad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U dva uzorka pronađen povećan sadržaj hroma

Povećan sadržaj hroma pronađen je u dva uzorka uzeta sa područja Istočnog Sarajeva prilikom vanrednih kontrola Republičke ekološke inspekcije zbog odlaganja otpada iz visočke kožarske industrije "Asa prevent" i taj dio otpada kategorisan je kao opasan, potvrđeno je danas Srni u Inspektoratu Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opasni otpad odvezen sa Borija, teren dezinfikovan

ISTOČNI STARI GRAD - Kožarski otpad iz Visokog, koji je proteklih mjeseci bio deponovan na lokalitetu Borije u opštini Istočni Stari Grad, danas je uklonjen i vraćen u Federaciju BiH, javlja dopisnik Srne.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas uklanjanje opasnog otpada sa Borija

ISTOČNI STARI GRAD - Kožarski otpad iz Visokog koji je proteklih mjeseci bio deponovan na lokalitetu Borije u opštini Istočni Stari Grad danas će biti uklonjen i vraćen u Federaciju BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Međunarodni festival "Prvi Kadar"

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu večeras je svečano otvoren 8. međunarodni filmski festival "Prvi kadar" pod motom "Bez cenzure!", u organizaciji Forum teatra iz Istočnog Sarajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rebalansom budžet smanjen za 0,38 odsto

ISTOČNO SARAJEVO - Odbornici Skupštine grada usvojili su danas Nacrt rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu od 8.204.000 KM, što je za 0,38 odsto manje u odnosu na plan.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras počinje "Prvi kadar"

ISTOČNO SARAJEVO - Osmi međunarodni filmski festival "Prvi kadar", pod motom "Bez cenzure!", svečano će biti otvoren večeras u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 163

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome