ponedjeljak, 20. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Snijeg na planinskim prevojima usporava saobraćaj

ISTOČNO SARAJEVO - Na planinskim prevojima preko Romanije prema Han Pijesku, kao i na kolovozima prema Jahorini, zadržava se snijeg koji pada od prošle noći, a iz preduzeća "Romanijaputevi" apeluju na vozače da voze oprezno.
Tehnički direktor preduzeća "Romanijaputevi" Dragan Buloščić rekao je Srni da su dežurne ekipe na punktovima, a posipači...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni razbojnici

ISTOČNO SARAJEVO - Tri lica nastanjena na području Kantona Sarajevo uhapšena su zbog sumnje da su od početka godine počinila dva razbojništva i jedan pokušaj razbojništva u sportskim kladionicama na području Istočnog Sarajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana kniiga "Život i djelo Rista Trifkovića"

ISTOČNO SARAJEVO - U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, u organizaciji Matične biblioteke Istočno Sarajevo, danas je promovisana studija "Život i djelo Rista Trifkovića", čiji je autor književnik Dušan Zurovac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Istočnoj Ilidži uhapšeno jedno lice zbog droge

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo uhapsili su danas lice čiji su inicijali D.G. iz Istočne Ilidže kod kojeg je pronađena marihuana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predavanje za srednjoškolce o rizicima na društvenim mrežama

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo održali su danas predavanje učenicima prvih razreda Srednjoškolskog centra u Istočnom Sarajevu o temi "Edukacija o bezbjednosnim rizicima korištenja društvenih mreža".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas potpisivanje memoranduma o prevenciji nasilja

ISTOČNO SARAJEVO - "Forum teatar" iz Istočnog Sarajeva, kao nosilac projekta "Sveobuhvatni pristup u uključivanju mladića i medija u prevenciji nasilja prema ženama i nasilja u porodici u BiH", i predstavnici srednjih škola sa područja grada potpisaće danas Memorandum o međusobnom razumijevanju i saradnji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Početkom aprila prvi put predstavljanje van granica BiH

ISTOČNO SARAJEVO - Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu po prvi put će se početkom aprila predstaviti van granica BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poziv građanima da pomognu pri identifikaciji pljačkaša

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo pozvao je građane da pomognu pri identifikovanju lica koje je opljačkalo trgovinu "Arizona kompani" na području grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikola Galinac najbolji sportista u 2016. godini

ISTOČNO SARAJEVO - Član Tekvando kluba "Slavija" Nikola Galinac najbolji je sportista u 2016. godini na području opštine Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posjete pacijentima i dalje zabranjene iz predostrožnosti

ISTOČNO SARAJEVO - U Bolnici Istočno Sarajevo i dalje su zabranjene posjete pacijentima zbog povećanog broja oboljelih od akutnih virusnih infekcija i epidemije gripa, potvrdio je Srni portparol Bolnice Dalibor Bošković.

Opširnije...

Strana 1 od 249

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter