subota, 03. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Istočno Sarajevo

El. pošta Štampa

Sutra o nacrtu budžeta za 2017. godinu od 8.600.500 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština grada Istočno Sarajevo na sutrašnjoj sjednici trebalo bi da razmatra Nacrt budžeta za 2017. godinu koji je planiran u iznosu od 8.600.500 KM, što je za 700.000 KM manje u odnosu na procjenu izvršenja budžeta za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekipe rade na otklanjanju kvara

ISTOČNO SARAJEVO - Monterske ekipe Radne jedinice "Elektrodistribucija" Pale rade na otklanjanju većeg kvara na kablovskom vodu, usljed kojeg je u prijepodnevnim časovima došlo do nestanka električne energije u centralnom dijelu opštine Istočno Novo Sarajevo i dijelu opštine Istočna Ilidža.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Festival malih scena i monodrame od 6. do 10. decembra

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Međunarodni 21. festival malih scena i monodrame biće održan od 6. do 10. decembra u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, uz učešće glumaca i pozorišta iz Banjaluke, Šapca, Užica i Prištine, saopštili su danas novinarima direktor Festivala Mladen Janković i selektor LJubo Božović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pozitivno ocijenjena međusobna saradnja

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Srpko Kosorić i glavni tužioci okružnih tužilaštava u Istočnom Sarajevu i Trebinju, Rajko Čolović i Slobodanka Gaćinović, pozitivno su ocijenili međusobnu saradnju u sprovođenju radnji dokazivanja u toku istrage.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješno okončan projekat "Pozorištem do svakog djeteta"

ISTOČNO SARAJEVO - "Forum teatar" iz Istočnog Sarajeva uspješno je realizovao projekat decentralizacije kulture "Pozorištem do svakog djeteta-svima treba kultura", koji je podržalo Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, sredstvima Lutrije Srpske.
Direktor "Forum teatra" Vitomir Mitrić izjavio je Srni da je cilj bio da što veći broj ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na promotivnom bilbordu NATO-a ispisano "Pobij Srbe"

ISTOČNO SARAJEVO - Na promotivnom bilbordu NATO-a u blizini tržnog centra "Bingo" u Istočnom Sarajevu osvanula je uvredljiva poruka Pobij Srbe".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješno realizovani projekti i ojačani kapaciteti biblioteke

ISTOČNO SARAJEVO - Matična biblioteka Istočno Sarajevo uspješno privodi kraju ovu godinu, a uz povećan broj korisnika usluga, u ovoj godini realizovan je i niz značajnih projekata koji su ojačali kapacitete ove ustanove, izjavila je Srni direktor Matične biblioteke LJiljana Knežević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Istočnom Sarajevu Održana radionica "Prevencija i tretman dijabetesnog stopala"

ISTOČNO SARAJEVO - Dijabetesno stopalo je najčešća komplikacija šećerne bolesti koja je uzročnih najvećeg broja amputacija u RS. Dijabetesno stopalo se javlja kada, usljed visokih vrijednosti šećera u krvi dolazi do propadanja tkiva, nastanka rana i drugih komplikacija koje se često završavaju amputacijom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga Pavla Kaluđerčića o životu srpskih porodica u Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Na Muzičkoj akademiju u Istočnom Sarajevo večeras je promovisana knjiga "Sjećanje na ljude i događaje" Pavla Kaluđerčića koja kroz hroniku jedne porodice svjedoči o životu starih srpskih porodica u Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog alkohola uhapšeno 16 vozača

ISTOČNO SARAJEVO - U trodnevnoj akciji na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo kontrolisano je 1.125 vozača, izdata su 292 prekršajna naloga zbog prekoračenja brzine, sankcionisana 73 učesnika u saobraćaju zbog alkoholisanosti, a 16 vozača je privedeno jer su imali više od jednog promila alkohola u organizmu.

Opširnije...

Strana 1 od 242

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter