četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Opština finansira sanaciju krova na zgradi

HAN PIJESAK - Opština Han Pijesak izdvojiće sredstva za zamjenu krova na nadograđenom dijelu stambene zgrade u Ulici Solunskih dobrovoljaca, koji prokišnjava.


Odgovorni u ovoj opštini ističu da će sredstva biti izdvojena u toku ove građevinske sezone, te da iznos još nije precizno određen.

Od kada je urađena nadogradnja, stanari ove zgrade često su se obraćali nadležnima zbog problema, a inspekcijski organi su ustanovili da je bilo prokišnjavanja u potkrovlju i nekoliko spratova niže, kao i da je struja često isključivana da ne bi došlo do požara.

U zgradi ima 14 stambenih jedinica, a prokislo je osam stanova u kojima su oštećeni plafon, zidovi, podovi i stolarija. U pojedinim stanovima ne mogu se otvoriti prozori zbog velike vlage.


(www.palelive.com / Srna / foto: M.P.)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter