petak, 06. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Zahvalnice zalužnim organizacijama

HAN PIJESAK - Povodom krsne slave opštine Han Pijesak - Svetog Pantelejmona, večeras je održana svečana sjednica Skupštine opštine na kojoj su uručene zahvalnice za pet organizacija i privrednih subjekata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodjela zahvalnica zaslužnim organizacijama

HAN PIJESAK - Na svečanoj sjednici Skupštine opštine Han Pijesak, koja će danas biti održana u okviru proslave opštinske krsne slave Svetog Pantelejmona, biće dodijeljene zahvalnice zaslužnim organizacijama i privrednim subjektima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra svečana sjednica Skupštine

HAN PIJESAK - Na svečanoj sjednici Skupštine opštine Han Pijesak koja će sutra biti održana u okviru proslave opštinske krsne slave Svetog Pantelejmona biće dodijeljene zahvalnice zaslužnim organizacijama i privrednim subjektima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Defile folklornih društava

HAN PIJESAK - Na Međunarodnom festivalu folklora u Han Pijesku, koji je održan povodom krsne slave opštine Svetog Pantelejmona, danas je nastupilo sedam kulturno-umjetničkih društava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba o stradanju u ustaškim logorima smrti

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku otvorena je izložba dokumenata, zapisa i fotografija pod nazivom "Moje Jadovno" na kojima su prikazana stradanja srpskog naroda u kompleksu ustaških logora smrti Jadovno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba umjetničkih fotografija

HAN PIJESAK - Izložba umjetničkih fotografija Herberta Gmajnera, koji je član Borda direktora Svjetske fotografske federacije, otvorena je na Han Pijesku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvije trećine stanovnika bez vode

HAN PIJESAK - Dvije trećine stanovnika opštine Han Pijesak već 24 časa je bez vode za piće zbog kvara na izvorištu Kraljeva gora, rečeno je Srni u Javnom komunalnom preduzeću "Javor".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet od 3,3 miliona KM

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak usvojila je danas budžet za ovu godinu u iznosu od 3.302.200 KM, što je za 510.200 KM više u odnosu na prošlogodišnji budžetski plan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć porodici Mileve Garić

HAN PIJESAK - U Han Pijesku je održan humanitarni koncert četiri rok-grupe i dvojice solista na gitari na kome je prikupljeno više od 400 KM za pomoć porodici Mileve Garić iz Šekovića koja je u poplavama ostala bez imovine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikazan film "Romanovi, carska porodica"

HAN PIJESAK - U Han Pijesku je otvorena Treća revija ruskog filma u okviru koje je večeras prikazan film "Romanovi, carska porodica".


Opširnije...

Strana 3 od 26

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome