srijeda, 27. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Svečano obilježena školska slava

HAN PIJESAK - Školska slava Sveti Sava danas je svečano obilježena u Osnovnoj školi "Milan Ilić Čiča Šumadijski" na Han Pijesku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovan doček u sportskoj dvorani

HAN PIJESAK - U sportskoj dvorani na Han Pijesku večeras će biti organizovan doček Nove godine tokom kojeg će nastupiti lokalni muzičari, a opština je iz budžeta za ove namjene izdvojila 2.500 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novogodišnji paketići za 295 mališana

HAN PIJESAK - U Domu kulture u Han Pijesku danas su podijeljeni novogodišnji paketići za 295 mališana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stopa za oporezivanje nepokretnosti od 0,05 odsto

HAN PIJESAK - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Han Pijesak donijeli su odluku o utvrđivanju stope za oporezivanje nepokretnosti na području ove opštine u iznosu 0,05 odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fizički i psihički maltretirao dječaka

HAN PIJESAK - Muškarac čiji su inicijali I.R. presreo je trinaestogodišnjaka na ulici na Han Pijesku i psihički i fizički ga zlostavljao, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U crkvenoj prodavnici otkriven falsifikovan novac

HAN PIJESAK - Policija na Han Pijesku utvrdila je, nakon dojave, da je u crkvenoj prodavnici u ovom gradu nepoznato lice u promet stavilo falsifikovanu novčanica u apoenu od 100 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učestale krađe po selima

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku danas je održan sastanak članova Foruma za bezbjednost građana ove opštine na kome je zaključeno da je stanje bezbjednosti zadovoljavajuće, ali i ukazno da su učestale krađe u selima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Metar kvadratni zemljišta prodaju po dvije KM

HAN PIJESAK - Neizgrađeno gradsko građevinsko zemljište u Han Pijesku biće prodato benzinskoj pumpi "Nestro-petrol" neposrednom pogodbom po dvije KM po metru kvadratnom radi kompletiranja parcele, odlučila je danas lokalna skupština.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovano novo komunalno preduzeće

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak donijela je danas odluku o osnivanju novog Javnog komunalnog preduzeća "Kraljeva gora", koje će gazdovati vodovodnim sistemima kojima se opština snabdijeva vodom.Novo preduzeće, koje treba donese statut i etički kodeks, zastupaće Čedo Golijan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz vikendice ukradena malokalibarska puška

HAN PIJESAK - Nepoznata lica su u mjestu Ćetkovac, opština Han Pijesak, iz vikendice vlasnika čiji su inicijali M.P. ukrali malokalibarsku pušku sa optičkim nišanom.

Opširnije...

Strana 3 od 27

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome