subota, 20. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Pomoć porodici Mileve Garić

HAN PIJESAK - U Han Pijesku je održan humanitarni koncert četiri rok-grupe i dvojice solista na gitari na kome je prikupljeno više od 400 KM za pomoć porodici Mileve Garić iz Šekovića koja je u poplavama ostala bez imovine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikazan film "Romanovi, carska porodica"

HAN PIJESAK - U Han Pijesku je otvorena Treća revija ruskog filma u okviru koje je večeras prikazan film "Romanovi, carska porodica".


Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje Revije ruskog filma

HAN PIJESAK - U bioskopskoj dvorani u Han Pijesku biće otvorena Treća revija ruskog filma. Otvaranju ove manifestacije trebalo bi da prisustvuje i zamjenik ambasadora Ruske Federacije u BiH Aleksej Kerestedžijanc.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od prodaje drvnih sortimenata 890.000 KM

HAN PIJESAK - Odbornici Skupštine opštine Han Pijesak usvojili su danas plan utroška sredstava od prodaje drvnih sortimenata za ovu godinu u iznosu od 890.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje Revije ruskog filma 4. juna

HAN PIJESAK  - U bioskopskoj dvorani u Han Pijesku 4. juna biće otvorena Treća revija ruskog filma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šleper stočne hrane za Bijeljinu

HAN PIJESAK - Crveni krst iz Han Pijeska danas će isporučiti šleper stočne hrane sa oko 600 bala sijena za poplavljena područja u Bijeljini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć za ugrožene u Bijeljini i Šekovićima

HAN PIJESAK - Crveni krst sa Han Pijeska uputio je kamion pomoći u Bijeljinu, a danas će drugi biti poslat u Šekoviće, rekla je Srni sekretar Opštinske organizacije Slađana Malović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Formiran krizni štab

HAN PIJESAK - Načelnik opštine Han Pijesak LJubivoje Šupić formirao je Krizni štab, čiji je zadatak da koordiniše pojedinačne akcije građana koji su se samoinicijativno organizovali da prikupe pomoć za stanovništvo ugroženo poplavama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Pjenovcu noćas voda bila prodrla u pet kuća

HAN PIJESAK - U Pjenovcu kod Han Pijeska zbog izlivanja rijeke Stupčanice voda je noćas bila prodrla u pet kuća, ali se ubrzo povukla, a trenutno pada snijeg i visok je oko 10 cantimetara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prokisnuo krov sportske dvorane

HAN PIJESAK - Zbog kiše koja neprekidno pada na području opštine Han Pijesak već 48 časova prokisnuo je dotrajali krov sportske dvorane i voda se razlila po parketu, te u dvorani učenici ovdašnje osnovne i srednje škole ne mogu izvoditi nastavu fizičkog vaspitanja.

Opširnije...

Strana 3 od 25

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome