nedjelja, 21. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

HAN PIJESAK - U Domu zdravlja u Han Pijesku danas je organizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi na kojoj je prikupljeno 25 doza za potrebe Bolnice Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blaga zima omogućila izuzetne rezultate poslovanja

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Visočnik" iz Han Pijeska u prva tri mjeseca ove godine izvršilo je plan u fazi sječe 162 odsto, a u fazi otpreme 134 odsto, a ovakvom obimu proizvodnje i dobiti pogodovala je blaga zima bez snijega.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovana izložba 109 vaskrsšnjih jaja

HAN PIJESAK - Povodom vaskršnjih praznika u Han Pijesku je danas organizovana manifestacija "Veseli vaskršnji čas", na kojoj je u Galeriji Doma kulture organizovana izložba 109 vaskršnjih jaja učenika od prvog do petog razreda Osnovne škole "Milan Ilić, čiča šumadijski".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Domaćinstva ponovo dobila struju

HAN PIJESAK, SOKOLAC - Na području Han Pijeska i Sokoca normalizovano je elektrosnabdijevanje i svi stanovnici sada imaju struju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bez struje više stotina domaćinstava

HAN PIJESAK, SOKOLAC - Na području Han Pijeska i Sokoca bez struje je ostalo više stotina domaćinstava zbog kvarova na dalekovodima, nastalim zbog snijega, a struje nema ni na vodovodu Vrelo Bioštica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Košarac u posjeti porodicama poginulih boraca

HAN PIJESAK - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac posjetiće danas na Han Pijesku porodicu oficira JNA Obrada Gvozdenovića, ubijenog 2. maja 1992. godine u zločinačkom napadu na sanitetska vozila na Skenderiji u Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Episkop rukopoložio nastojatelja Jovića


HAN PIJESAK - NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom danas je rukopoložio u nastojatelja manastira Svetog Jovana Krstitelja u Pjenovcu kod Han Pijeska, arhimandrita Nikolaja Jovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za plate zaposlenih 64.000 KM

HAN PIJESAK - Narodna biblioteka "Branko Čučak" u Han Pijesku u ovoj godini planirala je prihode iz budžeta Republike Srpske od 64.000 KM za plate zaposlenima, a iz opštinskog budžeta 20.000 KM za materijalne troškove.Direktor ove biblioteke Ozrenka Đurić rekla je danas Srni da je planirano 7.000 KM iz drugih izvora, vlastiti prihod od 1.300 KM, a ...

El. pošta Štampa

Dva lica teško povrijeđena

HAN PIJESAK - Dvije osobe su teško povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Podromanija-Han Pogled, u mjestu Han Kram, opština Han Pijesak, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojena odluka o privremenom finansiranju


HAN PIJESAK - Skupština opštine /SO/ Han Pijesak donijela je danas odluku o privremenom finansiranju od 1. aprila do 30. juna, dok ne bude usvojen budžet opštine za tekuću godinu.

Opširnije...

Strana 3 od 24

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome