nedjelja, 23. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Otvaranje Revije ruskog filma 4. juna

HAN PIJESAK  - U bioskopskoj dvorani u Han Pijesku 4. juna biće otvorena Treća revija ruskog filma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šleper stočne hrane za Bijeljinu

HAN PIJESAK - Crveni krst iz Han Pijeska danas će isporučiti šleper stočne hrane sa oko 600 bala sijena za poplavljena područja u Bijeljini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć za ugrožene u Bijeljini i Šekovićima

HAN PIJESAK - Crveni krst sa Han Pijeska uputio je kamion pomoći u Bijeljinu, a danas će drugi biti poslat u Šekoviće, rekla je Srni sekretar Opštinske organizacije Slađana Malović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Formiran krizni štab

HAN PIJESAK - Načelnik opštine Han Pijesak LJubivoje Šupić formirao je Krizni štab, čiji je zadatak da koordiniše pojedinačne akcije građana koji su se samoinicijativno organizovali da prikupe pomoć za stanovništvo ugroženo poplavama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Pjenovcu noćas voda bila prodrla u pet kuća

HAN PIJESAK - U Pjenovcu kod Han Pijeska zbog izlivanja rijeke Stupčanice voda je noćas bila prodrla u pet kuća, ali se ubrzo povukla, a trenutno pada snijeg i visok je oko 10 cantimetara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prokisnuo krov sportske dvorane

HAN PIJESAK - Zbog kiše koja neprekidno pada na području opštine Han Pijesak već 48 časova prokisnuo je dotrajali krov sportske dvorane i voda se razlila po parketu, te u dvorani učenici ovdašnje osnovne i srednje škole ne mogu izvoditi nastavu fizičkog vaspitanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savo Vlačić novi predsjednik

HAN PIJESAK - Za predsjednika Boračke organizacije opštine Han Pijesak izabran je Savo Vlačić, jednoglasno je odlučeno na izbornoj skupštini ove organizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

HAN PIJESAK - U Domu zdravlja u Han Pijesku danas je organizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi na kojoj je prikupljeno 25 doza za potrebe Bolnice Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blaga zima omogućila izuzetne rezultate poslovanja

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Visočnik" iz Han Pijeska u prva tri mjeseca ove godine izvršilo je plan u fazi sječe 162 odsto, a u fazi otpreme 134 odsto, a ovakvom obimu proizvodnje i dobiti pogodovala je blaga zima bez snijega.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovana izložba 109 vaskrsšnjih jaja

HAN PIJESAK - Povodom vaskršnjih praznika u Han Pijesku je danas organizovana manifestacija "Veseli vaskršnji čas", na kojoj je u Galeriji Doma kulture organizovana izložba 109 vaskršnjih jaja učenika od prvog do petog razreda Osnovne škole "Milan Ilić, čiča šumadijski".

Opširnije...

Strana 3 od 25

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome