ponedjeljak, 26. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Pljačka porodične kuće u mjestu Brestovače

HAN PIJESAK - Iz porodične kuće u vlasništvu lica čiji su inicijali D.P. u mjestu Brestovače, u opštini Han Pijesak, ukradeno je 1.050 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policajac pod lupom zbog veličanja ID

HAN PIJESAK - Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo započeo je disciplinski postupak protiv pripadnika Policijske stanice u Han Pijesku Mersudina Muškića koji je prilikom privođenja osumnjičenog za terorizam Mehmeda Kuljančića digao kažiprst u vazduh što predstavlja znak pripadnika terorističke organizacije Islamska država.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pošumljeno 2,5 hektara goleti

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo "Visočnik" iz Han Pijeska ove jeseni pošumilo je 2,5 hektara goleti i zasadilo 3.300 sadnica smrče na prostoru privredne jedinice Plane na području ove opštine, rekao je Srni tehnički direktor ovog gazdinstva Rade Rebić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen plan održavanja puteva u zimskom periodu

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak usvojila je plan čišćenja i održavanja magistralnih, regionalnih i lokalnih puteva na području ove opštine u predstojećoj zimskoj sezoni.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šest saobraćajnih nezgoda, dva lica teško povrijeđena

HAN PIJESAK - Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u protekla 24 časa dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima su teško povrijeđena dva lica. Na dijelu magistralnog puta Han Pijesak - Vlasenica, u mjestu Čađavica, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je suvozač "audija" čiji su inicijali D.N. zadobio teške tjelesne po...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik koride bik u vlasništvu braće Tanaskovića

HAN PIJESAK - U mjestu Japaške Bare, u nesposrednoj blizini Han Pijeska, održana je korida na kojoj je u teškoj kategoriji pobijedio bik u vlasništvu braće Slavka i Milorada Tanaskovića iz Metaljke u Crnoj Gori, kojime je pripala nagrada od 1.500 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava oštine

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku danas su obilježeni Dan i krsna slava opštine - Sveti Pantelejmon.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na festivalu folklora nastupila tri KUD-a

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku večeras je, povodom Dana i krsne slave opštine Svetog Pantelejmona, održan festival folklora na kome su nastupila tri kulturno-umjetnička društva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđena tri lica, među njima i dječak

HAN PIJESAK - U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Han Pijesak - Sokolac, u mjestu Han Kran, povrijeđena su tri lica - lice čiji su inicijali E.S. iz Sarajeva i njegov šestogodišnji sin, koji su zadobili teže tjelesne povrede, kao i Beograđanin B.V.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ostvarena dobit veća od 460.000 KM

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo "Visočnik" sa Han Pijeska za šest mjeseci ove godine ostvarilo je dobit od 460.528 KM.

Opširnije...

Strana 3 od 31

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter