ponedjeljak, 08. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Slabiji zemljotres kod Han Pijeska

HAN PIJESAK - Na širem području Han Pijeska jutros je registrovan zemljotres slabijeg intenziteta, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Biće pošumljeno 8,2 hektara površine

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Visočnik" iz Han Pijeska ovog proljeća pošumiće 8,2 hektara popunjavanjem kultura na lokalitetu Berkovina i zasaditi 11.000 sadnica smrče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šupić i Ramić o projektima u oblasti poljoprivrede

HAN PIJESAK - Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica Federacije BiH /FBiH/ pomoći će u finansiranju projekata u oblasti poljoprivrede na području opštine Han Pijesak, u kom postoje potencijali, i gdje bi bili zaposleni povratnici, dogovoreno je danas na sastanku federalnog ministra Edina Ramića i načelnika opštine Han Pijesak LJubivoja Šupi...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz banke ukradena kesa sa neutvrđenom količinom novca

HAN PIJESAK - U Han Pijesku su nepoznati počinioci provalili u Pavlović internacional banku iz koje su odnijeli kasu sa neutvrđenom količinom novca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Po dvije školjke jaja korisnicima kućne njege

HAN PIJESAK - Opštinska organizacija Crvenog krsta iz Han Pijeska uručila je po dvije školjke jaja za 30 korisnika kućne njege sa područja ove opštine.
Akcija je organizovana povodom Nedjelje Crvenog krsta koija traje do 15. maja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deblokiran račun opštine

HAN PIJESAK - Poreska uprava Republike Srpske deblokirala je žiro- račun opštini Han Pijesak, nakon što je uplaćen dug za doprinose, potvrđeno je danas Srni u Poreskoj upravi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blokiran žiro račun opštine na iznos od 35. 108 KM

HAN PIJESAK - Poreska uprava Republike Srpske blokirala je danas žiro račun opštini Han Pijesak na iznos od 35.108 KM zbog neplaćenih doprinosa na plate zaposlenih u opštinskoj administraciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice privedeno zbog izazivanja opšte opasnosti

HAN PIJESAK - Policija u Han Pijesku privela je lice čiji su inicijali S.M. za kojeg postoji osnovana sumnja da je prije dva dana automobilom pratio i prepriječio put jednom vozilu u kojem su se nalazila dva lica, te u njegovom pravcu ispalio tri metka iz pištolja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro četvrti tom djela Branka Čučka

alt

 

HAN PIJESAK - Biblioteka u Han Pijesku vrši pripreme za objavljivanje četvrtog toma djela Branka Čučka za narednu književnu manifestaciju pod nazivom "Čučkovi književni susreti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg pada preko prevoja Han Pogled


HAN PIJESAK - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati svježije vrijeme sa kišom, u višim planinama sa snijegom, te dnevnom temperaturom od četiri do 12 stepeni Celzijusovih.

Opširnije...

Strana 3 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter