utorak, 28. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Snijeg pada preko prevoja Han Pogled


HAN PIJESAK - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati svježije vrijeme sa kišom, u višim planinama sa snijegom, te dnevnom temperaturom od četiri do 12 stepeni Celzijusovih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donesena odluka o privremenom finansiranju opštine

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak donijela je danas odluku o privremenom finansiranju opštine od 1. aprila do 30. juna u iznosu 1.329.760 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do maja podnijeti zahtjev za legalizaciju

HAN PIJESAK - Urbanističko-građevinska ispekcija opštine Han Pijesak u prošloj godini donijela je 10 rješenja za bespravno izgrađene objekte na području ove opštine, a njihovi bi vlasnici do maja trebalo da podnesu zahtjev za legalizaciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prestanak stanja elementarne nepogode

HAN PIJESAK - Načelnik opštine Han Pijesak LJubivoje Šupić danas je donio odluku o prestanku stanja elementarne nepogode, koje je proglašeno zbog velikog snijega na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Voda mikrobiološki neispravna za piće

HAN PIJESAK - Voda sa vodovodnog sistema Kraljeva Gora i Štekavac, na području opštine Han Pijesak, od danas je mikrobiološki neispravna za piće, izjavila je načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti po ovlaštenju Gordana Terzić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prošle godine 25 rješenja o zabrani rada kliconošama

HAN PIJESAK - Inspekcija za hranu u opštini Han Pijesak u prošloj godini donijela je 25 rješenja za otklanjanje nepravilnosti, kojima se zabranjuje rad kliconošama i nalaže obavljanje zdravstveno sanitarnih pregleda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građani dobili električnu energiju

HAN PIJESAK - Stanovništvo opštine Han Pijesak ponovo je dobilo električnu energiju, nakon što je osposobljen alternativni dalekovod, dok je bez struje i dalje izvorište Kraljeva gora, koje snabdijeva vodom dvije trećine opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kompletno područje opštine 26 časova nema struje i vode

HAN PIJESAK - Zbog snježnih padavina i kvara na 35-kilovoltnom dalekovodu Gornji Zalukovik, kompletno područje opštine Han Pijesak već 26 časova nema struje i vode.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobit u prošloj godini 274.641 KM

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo "Visočnik" sa Han Pijeska u prošloj godini ostvarilo je dobit od 274.641 KM, rečeno je Srni u ovom gazdinstvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Han Pijesku opljačkane tri kuće

HAN PIJESAK - U mjestu Mrkalji kod Han Pijeska iz stare i nove porodične kuće, u vlasništvu lica čiji su inicijali B.P, ukradena je lovačka puška, veća količina električnog alata i 200 litara rakije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 3 od 28

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome