srijeda, 25. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Ostvarena dobit veća od 460.000 KM

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo "Visočnik" sa Han Pijeska za šest mjeseci ove godine ostvarilo je dobit od 460.528 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radniku ukrali platu skrivenu u jastuku

HAN PIJESAK - Čuvaru imovine jednog preduzeća je iz kontejnera u kome boravi u mjestu Kape u opštini Han Pijesak ukradeno 350 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnik benzinske pumpe pazar zadržao za sebe

HAN PIJESAK - Radnik benzinske pumpe u Han Pijesku, čiji su inicijali M.G, preuzeo je pazar od kolege, ali umjesto da novac preda u banku - zadržao ga je za sebe.
O prijavi je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje radnji na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela pronevjera, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti ...

El. pošta Štampa

Uhapšen muškarac zbog nedoličnog ponašanja

HAN PIJESAK - Policijski službenici Policijske stanice Han Pijesak uhapsili su lice čiji su inicijali R.T. zbog nedoličnog ponašanja prilikom prolaska kolone sa posmrtnim ostacima koja se kretala prema Srebrenici na magistralnom putu Han Pijesak – Vlasenica, u mjestu Čađavica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet u iznosu od 3.323.400 KM

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak usvojila je danas budžet za ovu godinu u iznosu od 3.323.400 KM, što je za jedan odsto više u odnosu na plan budžeta za prošlu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodatak za pomoć i njegu drugog lica ima 73 korisnika

HAN PIJESAK - Služba za socijalnu i dječiju zaštitu u opštini Han Pijesak za 73 korisnika obezbjeđuje dodatak za pomoć i njegu drugog lica, od čega pola sredstava posredstvom opštine, a drugu polovinu obezbjeđuje resorno ministarstvo Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaposlenima nije isplaćeno pet zaostalih plata

HAN PIJESAK - Zaposleni u Domu zdravlja na Han Pijesku sedmi dan štrajkuju po jedan čas zbog neisplaćenih pet plata i neuplaćenih doprinosa, a u ovoj zdravstvenoj ustanovi primaju se samo hitni slučajevi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deficit budžeta za prošlu godinu 123.016 KM

HAN PIJESAK - Skupština opštine /SO/ Han Pijesak danas je usvojila odluku o izvršenju budžeta za prošlu godinu, pri čemu je zabilježen deficit u iznosu od 123.016 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena Četvrta revija ruskog filma

HAN PIJESAK - U Han Pijesku večeras je otvorena Četvrta revija ruskog filma projekcijom dokumentarno-igranog filma "Krim, povratak kući", autora Andreja Kondrašova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra Četvrta revija ruskog filma

HAN PIJESAK - U Centru za kulturu u Han Pijesku sutra počinje Četvrta revija ruskog filma, čiji je organizator i osnivač Željko Stojanović.

Opširnije...

Strana 3 od 30

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter