ponedjeljak, 25. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Šest saobraćajnih nezgoda, dva lica teško povrijeđena

HAN PIJESAK - Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u protekla 24 časa dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima su teško povrijeđena dva lica. Na dijelu magistralnog puta Han Pijesak - Vlasenica, u mjestu Čađavica, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je suvozač "audija" čiji su inicijali D.N. zadobio teške tjelesne po...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik koride bik u vlasništvu braće Tanaskovića

HAN PIJESAK - U mjestu Japaške Bare, u nesposrednoj blizini Han Pijeska, održana je korida na kojoj je u teškoj kategoriji pobijedio bik u vlasništvu braće Slavka i Milorada Tanaskovića iz Metaljke u Crnoj Gori, kojime je pripala nagrada od 1.500 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava oštine

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku danas su obilježeni Dan i krsna slava opštine - Sveti Pantelejmon.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na festivalu folklora nastupila tri KUD-a

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku večeras je, povodom Dana i krsne slave opštine Svetog Pantelejmona, održan festival folklora na kome su nastupila tri kulturno-umjetnička društva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđena tri lica, među njima i dječak

HAN PIJESAK - U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Han Pijesak - Sokolac, u mjestu Han Kran, povrijeđena su tri lica - lice čiji su inicijali E.S. iz Sarajeva i njegov šestogodišnji sin, koji su zadobili teže tjelesne povrede, kao i Beograđanin B.V.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ostvarena dobit veća od 460.000 KM

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo "Visočnik" sa Han Pijeska za šest mjeseci ove godine ostvarilo je dobit od 460.528 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radniku ukrali platu skrivenu u jastuku

HAN PIJESAK - Čuvaru imovine jednog preduzeća je iz kontejnera u kome boravi u mjestu Kape u opštini Han Pijesak ukradeno 350 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnik benzinske pumpe pazar zadržao za sebe

HAN PIJESAK - Radnik benzinske pumpe u Han Pijesku, čiji su inicijali M.G, preuzeo je pazar od kolege, ali umjesto da novac preda u banku - zadržao ga je za sebe.
O prijavi je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje radnji na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela pronevjera, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti ...

El. pošta Štampa

Uhapšen muškarac zbog nedoličnog ponašanja

HAN PIJESAK - Policijski službenici Policijske stanice Han Pijesak uhapsili su lice čiji su inicijali R.T. zbog nedoličnog ponašanja prilikom prolaska kolone sa posmrtnim ostacima koja se kretala prema Srebrenici na magistralnom putu Han Pijesak – Vlasenica, u mjestu Čađavica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet u iznosu od 3.323.400 KM

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak usvojila je danas budžet za ovu godinu u iznosu od 3.323.400 KM, što je za jedan odsto više u odnosu na plan budžeta za prošlu godinu.

Opširnije...

Strana 3 od 31

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter