srijeda, 16. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Biće obezbijeđeno oko 300 tona uglja

HAN PIJESAK - Za grijanje Osnovne škole "Milan Ilić - čiča šumadijski", Srednje škole, zgrade opštine i Centra za sport i omladinu "Pogled" na Han Pijesku za ovu sezonu grijanja biće obezbijeđeno oko 300 tona uglja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održavanje i zaštita životne sredine u Han Pijesku

Na raspisani javni poziv za finansiranje izvođenja javnih radova u Republici Srpskoj od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske po Projektu podrške mrežama socijalne sigurnosti i zapošljavanju (SSNESP), Opština Han Pijesak je aplicirala s Projektom pod nazivom „Održavanje i zaštit...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Reprogramirati dug komunalnog preduzeća "Javor"

HAN PIJESAK - Skupština opštine /SO/ Han Pijesak zaključila je da treba preduzeti sve mjere radi reprogramiranja duga lokalnog komunalnog preduzeća "Javor" prema "Elektro-Bijeljini" i Poreskoj upravi Republike Srpske-Područnoj jedinici iz Istočnog Sarajeva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dug "Javora" za struju od skoro milion KM

HAN PIJESAK - Javno komunalno preduzeće "Javor" sa Han Pijeska duguje za struju 917.000 KM bijeljinskoj "Elektrodistribuciji", od čega je glavnica oko 546.000 KM, a kamata 371.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena jesenja deratizacija

HAN PIJESAK - Na području opštine Han Pijesak završena je jesenja deratizacija radi zaštite od glodara, rekla je opštinski zdravstveni i inspektor za hranu Svetlana Čolović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uklanjanje drva sa zelenih površina

HAN PIJESAK - Komunalna policija u Han Pijesku naložila je uklanjanje drva i privremenih objekata sa zelenih površina u tom mjestu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planirana naknada od šuma 890.000 km

HAN PIJESAK - Skupština opštine /SO/ Han Pijesak danas je prihvatila Program utroška sredstava od naknade za prodaju šumskih drvnih sortimenata za ovu godinu, koja su u budžetu opštine planirana u iznosu od 890.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dan bez interneta

HAN PIJESAK - "Dan bez neta" je naziv jednodnevne akcije, u organizaciji NVO "Feniks" Han Pijesak, a pod pokroviteljstvom organizacije World Vision. Akcija je prvenstveno osmišljena za djecu osnovnoškolskog uzrasta s ciljem da bar jedan dan provedu bez računara provodeći vrijeme u sportskim aktivnostima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poljoprivrednici dobili kombajn

HAN PIJESAK - Opštinsko udruženje poljoprivrednih proizvođača opštine Han Pijesak je realizovalo projekat nabavke kombajna za potrebe poljoprivrednih proizvođača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povoljna bezbjednosna situacija

HAN PIJESAK - Bezbjednosna situacija na području opštine Han Pijesak je povoljna, a teških krivičnih djela nije bilo u dužem vremenskom periodu, konstatovano je danas na sastanku ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislava Jovičića sa rukovodstvom opštine i policijske stanice u ovoj lokalnoj zajednici.

Opširnije...

Strana 3 od 21

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome