srijeda, 28. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Izložba o stradanju u ustaškim logorima smrti

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku otvorena je izložba dokumenata, zapisa i fotografija pod nazivom "Moje Jadovno" na kojima su prikazana stradanja srpskog naroda u kompleksu ustaških logora smrti Jadovno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba umjetničkih fotografija

HAN PIJESAK - Izložba umjetničkih fotografija Herberta Gmajnera, koji je član Borda direktora Svjetske fotografske federacije, otvorena je na Han Pijesku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvije trećine stanovnika bez vode

HAN PIJESAK - Dvije trećine stanovnika opštine Han Pijesak već 24 časa je bez vode za piće zbog kvara na izvorištu Kraljeva gora, rečeno je Srni u Javnom komunalnom preduzeću "Javor".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet od 3,3 miliona KM

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak usvojila je danas budžet za ovu godinu u iznosu od 3.302.200 KM, što je za 510.200 KM više u odnosu na prošlogodišnji budžetski plan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć porodici Mileve Garić

HAN PIJESAK - U Han Pijesku je održan humanitarni koncert četiri rok-grupe i dvojice solista na gitari na kome je prikupljeno više od 400 KM za pomoć porodici Mileve Garić iz Šekovića koja je u poplavama ostala bez imovine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikazan film "Romanovi, carska porodica"

HAN PIJESAK - U Han Pijesku je otvorena Treća revija ruskog filma u okviru koje je večeras prikazan film "Romanovi, carska porodica".


Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje Revije ruskog filma

HAN PIJESAK - U bioskopskoj dvorani u Han Pijesku biće otvorena Treća revija ruskog filma. Otvaranju ove manifestacije trebalo bi da prisustvuje i zamjenik ambasadora Ruske Federacije u BiH Aleksej Kerestedžijanc.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od prodaje drvnih sortimenata 890.000 KM

HAN PIJESAK - Odbornici Skupštine opštine Han Pijesak usvojili su danas plan utroška sredstava od prodaje drvnih sortimenata za ovu godinu u iznosu od 890.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje Revije ruskog filma 4. juna

HAN PIJESAK  - U bioskopskoj dvorani u Han Pijesku 4. juna biće otvorena Treća revija ruskog filma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šleper stočne hrane za Bijeljinu

HAN PIJESAK - Crveni krst iz Han Pijeska danas će isporučiti šleper stočne hrane sa oko 600 bala sijena za poplavljena područja u Bijeljini.

Opširnije...

Strana 3 od 25

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome