nedjelja, 30. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Blokiran žiro račun opštine na iznos od 35. 108 KM

HAN PIJESAK - Poreska uprava Republike Srpske blokirala je danas žiro račun opštini Han Pijesak na iznos od 35.108 KM zbog neplaćenih doprinosa na plate zaposlenih u opštinskoj administraciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice privedeno zbog izazivanja opšte opasnosti

HAN PIJESAK - Policija u Han Pijesku privela je lice čiji su inicijali S.M. za kojeg postoji osnovana sumnja da je prije dva dana automobilom pratio i prepriječio put jednom vozilu u kojem su se nalazila dva lica, te u njegovom pravcu ispalio tri metka iz pištolja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro četvrti tom djela Branka Čučka

alt

 

HAN PIJESAK - Biblioteka u Han Pijesku vrši pripreme za objavljivanje četvrtog toma djela Branka Čučka za narednu književnu manifestaciju pod nazivom "Čučkovi književni susreti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg pada preko prevoja Han Pogled


HAN PIJESAK - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati svježije vrijeme sa kišom, u višim planinama sa snijegom, te dnevnom temperaturom od četiri do 12 stepeni Celzijusovih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Donesena odluka o privremenom finansiranju opštine

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak donijela je danas odluku o privremenom finansiranju opštine od 1. aprila do 30. juna u iznosu 1.329.760 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do maja podnijeti zahtjev za legalizaciju

HAN PIJESAK - Urbanističko-građevinska ispekcija opštine Han Pijesak u prošloj godini donijela je 10 rješenja za bespravno izgrađene objekte na području ove opštine, a njihovi bi vlasnici do maja trebalo da podnesu zahtjev za legalizaciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prestanak stanja elementarne nepogode

HAN PIJESAK - Načelnik opštine Han Pijesak LJubivoje Šupić danas je donio odluku o prestanku stanja elementarne nepogode, koje je proglašeno zbog velikog snijega na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Voda mikrobiološki neispravna za piće

HAN PIJESAK - Voda sa vodovodnog sistema Kraljeva Gora i Štekavac, na području opštine Han Pijesak, od danas je mikrobiološki neispravna za piće, izjavila je načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti po ovlaštenju Gordana Terzić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prošle godine 25 rješenja o zabrani rada kliconošama

HAN PIJESAK - Inspekcija za hranu u opštini Han Pijesak u prošloj godini donijela je 25 rješenja za otklanjanje nepravilnosti, kojima se zabranjuje rad kliconošama i nalaže obavljanje zdravstveno sanitarnih pregleda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građani dobili električnu energiju

HAN PIJESAK - Stanovništvo opštine Han Pijesak ponovo je dobilo električnu energiju, nakon što je osposobljen alternativni dalekovod, dok je bez struje i dalje izvorište Kraljeva gora, koje snabdijeva vodom dvije trećine opštine.

Opširnije...

Strana 3 od 29

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome