nedjelja, 20. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Domaćinstva ponovo dobila struju

HAN PIJESAK, SOKOLAC - Na području Han Pijeska i Sokoca normalizovano je elektrosnabdijevanje i svi stanovnici sada imaju struju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bez struje više stotina domaćinstava

HAN PIJESAK, SOKOLAC - Na području Han Pijeska i Sokoca bez struje je ostalo više stotina domaćinstava zbog kvarova na dalekovodima, nastalim zbog snijega, a struje nema ni na vodovodu Vrelo Bioštica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Košarac u posjeti porodicama poginulih boraca

HAN PIJESAK - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac posjetiće danas na Han Pijesku porodicu oficira JNA Obrada Gvozdenovića, ubijenog 2. maja 1992. godine u zločinačkom napadu na sanitetska vozila na Skenderiji u Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Episkop rukopoložio nastojatelja Jovića


HAN PIJESAK - NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom danas je rukopoložio u nastojatelja manastira Svetog Jovana Krstitelja u Pjenovcu kod Han Pijeska, arhimandrita Nikolaja Jovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za plate zaposlenih 64.000 KM

HAN PIJESAK - Narodna biblioteka "Branko Čučak" u Han Pijesku u ovoj godini planirala je prihode iz budžeta Republike Srpske od 64.000 KM za plate zaposlenima, a iz opštinskog budžeta 20.000 KM za materijalne troškove.Direktor ove biblioteke Ozrenka Đurić rekla je danas Srni da je planirano 7.000 KM iz drugih izvora, vlastiti prihod od 1.300 KM, a ...

El. pošta Štampa

Dva lica teško povrijeđena

HAN PIJESAK - Dvije osobe su teško povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Podromanija-Han Pogled, u mjestu Han Kram, opština Han Pijesak, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojena odluka o privremenom finansiranju


HAN PIJESAK - Skupština opštine /SO/ Han Pijesak donijela je danas odluku o privremenom finansiranju od 1. aprila do 30. juna, dok ne bude usvojen budžet opštine za tekuću godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba slika i predmeta kućne radinosti

HAN PIJESAK - U galeriji Doma kulture u Han Pijesku otvorena je prodajna izložba slika rađenih tehnikom ulje na platnu, crteža, kao i predmeta kućne radinosti. Na izložbi, koja je otvorena sinoć i trajaće do sutra, predstavljeno je 53 ulja na platnu slikara Rajka Ćajića i tri slike njegovog sina Mladena, te šest crteža Slavice Vukasović sa Soko...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobit za prošlu godinu 824.951 KM

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo "Visočnik" iz Han Pijeska u prošloj godini ostvarilo je 824.951 KM dobiti, potvrdio je Srni tehnički direktor ovoga gazdinstva Rade Rebić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren stečajni postupak u "Javoru"

HAN PIJESAK - U Okružnom privrednom sudu u Istočnom Sarajevu otvoren je stečajni postupak nad Javnim komunalnim preduzećem "Javor" iz Han Pijeska, a za stečajnog upravnika imenovan je Dragomir Stjepanović iz Rogatice.

Opširnije...

Strana 1 od 22

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome