srijeda, 04. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

U Han Pijesku opljačkane tri kuće

HAN PIJESAK - U mjestu Mrkalji kod Han Pijeska iz stare i nove porodične kuće, u vlasništvu lica čiji su inicijali B.P, ukradena je lovačka puška, veća količina električnog alata i 200 litara rakije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blokiran račun opštine

HAN PIJESAK - Račun opštine Han Pijesak blokiran je na iznos od 144.000 KM po presudi Vrhovnog suda Republike Srpske, potvrdio je danas načelnik ove opštine LJubivoje Šupić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano obilježena školska slava

HAN PIJESAK - Školska slava Sveti Sava danas je svečano obilježena u Osnovnoj školi "Milan Ilić Čiča Šumadijski" na Han Pijesku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovan doček u sportskoj dvorani

HAN PIJESAK - U sportskoj dvorani na Han Pijesku večeras će biti organizovan doček Nove godine tokom kojeg će nastupiti lokalni muzičari, a opština je iz budžeta za ove namjene izdvojila 2.500 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novogodišnji paketići za 295 mališana

HAN PIJESAK - U Domu kulture u Han Pijesku danas su podijeljeni novogodišnji paketići za 295 mališana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stopa za oporezivanje nepokretnosti od 0,05 odsto

HAN PIJESAK - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Han Pijesak donijeli su odluku o utvrđivanju stope za oporezivanje nepokretnosti na području ove opštine u iznosu 0,05 odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fizički i psihički maltretirao dječaka

HAN PIJESAK - Muškarac čiji su inicijali I.R. presreo je trinaestogodišnjaka na ulici na Han Pijesku i psihički i fizički ga zlostavljao, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U crkvenoj prodavnici otkriven falsifikovan novac

HAN PIJESAK - Policija na Han Pijesku utvrdila je, nakon dojave, da je u crkvenoj prodavnici u ovom gradu nepoznato lice u promet stavilo falsifikovanu novčanica u apoenu od 100 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učestale krađe po selima

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku danas je održan sastanak članova Foruma za bezbjednost građana ove opštine na kome je zaključeno da je stanje bezbjednosti zadovoljavajuće, ali i ukazno da su učestale krađe u selima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Metar kvadratni zemljišta prodaju po dvije KM

HAN PIJESAK - Neizgrađeno gradsko građevinsko zemljište u Han Pijesku biće prodato benzinskoj pumpi "Nestro-petrol" neposrednom pogodbom po dvije KM po metru kvadratnom radi kompletiranja parcele, odlučila je danas lokalna skupština.

Opširnije...

Strana 1 od 26

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome