utorak, 23. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Fizički i psihički maltretirao dječaka

HAN PIJESAK - Muškarac čiji su inicijali I.R. presreo je trinaestogodišnjaka na ulici na Han Pijesku i psihički i fizički ga zlostavljao, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U crkvenoj prodavnici otkriven falsifikovan novac

HAN PIJESAK - Policija na Han Pijesku utvrdila je, nakon dojave, da je u crkvenoj prodavnici u ovom gradu nepoznato lice u promet stavilo falsifikovanu novčanica u apoenu od 100 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učestale krađe po selima

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku danas je održan sastanak članova Foruma za bezbjednost građana ove opštine na kome je zaključeno da je stanje bezbjednosti zadovoljavajuće, ali i ukazno da su učestale krađe u selima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Metar kvadratni zemljišta prodaju po dvije KM

HAN PIJESAK - Neizgrađeno gradsko građevinsko zemljište u Han Pijesku biće prodato benzinskoj pumpi "Nestro-petrol" neposrednom pogodbom po dvije KM po metru kvadratnom radi kompletiranja parcele, odlučila je danas lokalna skupština.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovano novo komunalno preduzeće

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak donijela je danas odluku o osnivanju novog Javnog komunalnog preduzeća "Kraljeva gora", koje će gazdovati vodovodnim sistemima kojima se opština snabdijeva vodom.Novo preduzeće, koje treba donese statut i etički kodeks, zastupaće Čedo Golijan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz vikendice ukradena malokalibarska puška

HAN PIJESAK - Nepoznata lica su u mjestu Ćetkovac, opština Han Pijesak, iz vikendice vlasnika čiji su inicijali M.P. ukrali malokalibarsku pušku sa optičkim nišanom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za zimsko održavanje 58.000 KM iz budžeta

HAN PIJESAK - Opština Han Pijesak izdvojiće oko 58.000 KM iz budžeta za zimsko održavanje puteva u sezoni 2014/2015.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prenesena prava svojine nad stanom Boračkoj organizaciji

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak usvojila je danas odluku o prenosu prava svojine nad stanom površine 29 metara kvadratnih sa ove opštine na ovdašnju Boračku organizaciju, radi rješavanja stambenih pitanja boračkih kategorija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ispravna voda za piće sa izvorišta Štekavac i Kraljeva Gora

HAN PIJESAK - Voda sa izvorišta Kraljeva Gora i Štekavac u opštini Han Pijesak je mikrobiološki ispravna, pokazuje posljednji nalaz Instituta za javno zdravstvo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena spomen-ploča borcima iz Prvog svjetskog rata

HAN PIJESAK - Na Boračkom brdu kod Han Pijeska danas je otkrivena i osveštana spomen-ploča i služen parastos poginulim borcima iz Prvog svjetskog rata, povodom 100 godina od početka Velikog rata i prvog oslobađanja krajeva Sarajevsko-romanijske regije od austrougarske vlasti 1914. godine.

Opširnije...

Strana 1 od 25

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome