četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Predsjedavajući konferencije - Marko Radulović

HAN PIJESAK - Na "Konferenciji beba" na Han Pijesku prigodne poklone dobilo je svih 28 prijavljenih beba, a za predsjedavajućeg konferencije do narednog Vidovdana izbran je Marko Radulović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras vidovdanska akademija

HAN PIJESAK - Na Han Pijesku će večeras, u okviru obilježavnja Vidovdana, biti održana vidovdanska akademija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobra saradnja policije i građana

HAN PIJESAK - Pripadnici Policijske stanice Han Pijesak u prvih pet mjeseci ove godine registrovali su deset krivičnih djela, osam prekršaja narušavanja javnog reda i mira i 12 saobraćajnih nezgoda, navedeno je u informaciji policije dostavljenoj odbornicima hanpijesačke Skupštine opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na prodaju stara zgrada opštine

HAN PIJESAK - Odbornici Skupštine opštine Han Pijesak donijeli su danas odluku o prodaji stare zgrade opštine na način da će biti prodati poslovni prostori putem javne licitacije, a kupci će biti dužni da rekonstruišu ovaj objekat.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen nacrt rebalansa budžeta

HAN PIJESAK - Odbornici Skupštine opštine Han Pijesak podržali su Nacrt rebalansa budžeta za ovu godinu, prema kome se budžetski okvir povećava za 125.000 KM, sa planiranih 3.974.550 KM na 4.099.550 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dječiji maskenbal privukao pažnju velikog broja mještana

HAN PIJESAK - Maskenbalom na Han Pijesku, skoro stotinu djece od predškolskog uzrasta do četvrtog razreda osnovne škole, pokazalo je danas sugrađanima svoju kreativnost, umijeće i uživalo u prigodnom zabavnom programu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos na mjestu pogibije 45 srpskih boraca

HAN PIJESAK - U mjestu Žepa kod Han Pijeska danas je služen parastos i položeni su vijenci i cvijeće na spomen-ploču na kojoj je upisano 45 imena srpskih boraca, koji su poginuli na današnji dan prije 25 godina u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Natalija Mirović učenik generacije

HAN PIJESAK - Natalija Mirović proglašena je za učenika generacije u Osnovnoj školi "Milan Ilić Čiča Šumadijski" na Han Pijesku za školsku 2016/217. godinu na svečanosti organizovanoj povodom završetka školske godine za devete razrede.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hanpjesački Forest Gamp

HAN PIJESAK - Član Planinarsko-ekološkog društva "Visočnik" iz Han Pijeska Božo Todić učestvovaće u subotu u ultra trci na Staroj planini u Srbiji i potrebna su mu dodatna sredstva za taj poduhvat.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za rad sportskih klubova 25.000 KM

HAN PIJESAK - Iz budžeta opštine Han Pijesak za ovu godinu planirano je 25.000 KM za rad sedam sportskih udruženja u ovoj lokalnoj zajednici.

Opširnije...

Strana 1 od 35

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter