srijeda, 26. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Motel umjesto bivšeg komiteta

HAN PIJESAK - Zgradu u kojoj su u bivšoj SFRJ bile smještene prostorije Saveza komunista na Han Pijesku kupio je na licitaciji za 11.000 KM lokalni privatni preduzetnik Boško Bato Veljović, koji na ovom mjestu planira izgradnju motela, rečeno je Srni u lokalnoj upravi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Samo 11 poljoprivrednika na spisku za gorivo

HAN PIJESAK - Na spisku poljoprivrednika za preuzimanje regresiranog dizel-goriva na području Han Pijeska našlo se samo 11 proizvođača, a iz opštinskog Odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti pozivaju poljoprivredne proizvođače da što prije ažuriraju podatke u registru poljoprivrednih gazdinstava radi ostvarivanja ovog prava....

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radovi završeni u roku, potrošači dobili struju

HAN PIJESAK - Radovi na elektro-mreži u Han Pijesku završeni su danas u roku i oko 2.000 potrošača na ovom području ima uredno snabdijevanje strujom, potvrdio je Srni portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prezentovan novi pravilnik o podsticajima

HAN PIJESAK - Poljoprivrednicima na Han Pijesku danas je prezentovan novi Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela i održana obuka o higijeni mlijeka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Čučkova knjiga" i povelja uručeni Vesni Đukanović

HAN PIJESAK - Dodjelom "Čučkove knjige" ovogodišnjem laureatu Vesni Đukanović za zbirku kratkih priča "Radost žute lubenice" večeras su završeni deveti "Čučkovi književni susreti" u Han Pijesku.Knjiga "Radost žute lubenice" je zbirka kratkih priča koja govori o Vojvođanima i o svim ljudima koji su živjeli na teritoriji bivše Jugoslavije, o nji...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeli "Čučkovi susreti"

HAN PIJESAK - Učenici Osnovne škole u Han Pijesku priredbom pod naslovom "Mrsna pernica" i pjesnik Slobodanka Nikšić simbolično su otvorili manifestaciju "Čučkovi književni susreti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vesna Đukanović - Dobitnik nagrade "Čučkova knjiga"

HAN PIJESAK - Vesna Đukanović iz Kikinde dobitnik je književne nagrade "Čučkova knjiga" za prošlu godinu za zbirku kratkih priča "Radost žute lubenice".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sletio s puta, pa prijavio da mu je ukraden automobil

HAN PIJESAK - Muškarac čiji su inicijali Z.T. prijavio je policiji da mu je ukraden automobil "fijat punto", nakon što je pijan sletio s puta u mjestu DŽimrije, u opštini Han Pijesak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deveti "Čučkovi književni susreti" 25. marta

HAN PIJESAK - Organizacioni odbor "Čučkovih književnih susreta" priprema devetu književnu manifestaciju, koja će ove godine biti održana 25. marta u Han Pijesku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rashodi veći od prihoda za 306.244 KM

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak danas je usvojila izvještaj o stanju finansija ove opštine na dan 14. novembra tekuće godine, prema kome su budžetskih rashodi veći od prihoda za 306.244 KM.

Opširnije...

Strana 1 od 33

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter