utorak, 30. jun 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Han Pijesak

El. pošta Štampa

Usvojen budžet u iznosu od 3.323.400 KM

HAN PIJESAK - Skupština opštine Han Pijesak usvojila je danas budžet za ovu godinu u iznosu od 3.323.400 KM, što je za jedan odsto više u odnosu na plan budžeta za prošlu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodatak za pomoć i njegu drugog lica ima 73 korisnika

HAN PIJESAK - Služba za socijalnu i dječiju zaštitu u opštini Han Pijesak za 73 korisnika obezbjeđuje dodatak za pomoć i njegu drugog lica, od čega pola sredstava posredstvom opštine, a drugu polovinu obezbjeđuje resorno ministarstvo Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaposlenima nije isplaćeno pet zaostalih plata

HAN PIJESAK - Zaposleni u Domu zdravlja na Han Pijesku sedmi dan štrajkuju po jedan čas zbog neisplaćenih pet plata i neuplaćenih doprinosa, a u ovoj zdravstvenoj ustanovi primaju se samo hitni slučajevi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deficit budžeta za prošlu godinu 123.016 KM

HAN PIJESAK - Skupština opštine /SO/ Han Pijesak danas je usvojila odluku o izvršenju budžeta za prošlu godinu, pri čemu je zabilježen deficit u iznosu od 123.016 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena Četvrta revija ruskog filma

HAN PIJESAK - U Han Pijesku večeras je otvorena Četvrta revija ruskog filma projekcijom dokumentarno-igranog filma "Krim, povratak kući", autora Andreja Kondrašova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra Četvrta revija ruskog filma

HAN PIJESAK - U Centru za kulturu u Han Pijesku sutra počinje Četvrta revija ruskog filma, čiji je organizator i osnivač Željko Stojanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slabiji zemljotres kod Han Pijeska

HAN PIJESAK - Na širem području Han Pijeska jutros je registrovan zemljotres slabijeg intenziteta, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Biće pošumljeno 8,2 hektara površine

HAN PIJESAK - Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Visočnik" iz Han Pijeska ovog proljeća pošumiće 8,2 hektara popunjavanjem kultura na lokalitetu Berkovina i zasaditi 11.000 sadnica smrče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šupić i Ramić o projektima u oblasti poljoprivrede

HAN PIJESAK - Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica Federacije BiH /FBiH/ pomoći će u finansiranju projekata u oblasti poljoprivrede na području opštine Han Pijesak, u kom postoje potencijali, i gdje bi bili zaposleni povratnici, dogovoreno je danas na sastanku federalnog ministra Edina Ramića i načelnika opštine Han Pijesak LJubivoja Šupi...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz banke ukradena kesa sa neutvrđenom količinom novca

HAN PIJESAK - U Han Pijesku su nepoznati počinioci provalili u Pavlović internacional banku iz koje su odnijeli kasu sa neutvrđenom količinom novca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 28

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome