četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Hotel "Jet Set" Pale

Hotel "Jet Set" Pale ima na raspolaganju dva apartmana i devet soba. Ovi smještajni kapaciteti su moderno dizajnirani i  opremljeni po svjetskim hotelskim standardima, a sve u cilju da se tokom boravka u našem hotelu što prijatnije osjećate.

Hotel "Jet Set" Pale je i 'hot spot', odnosno, svi naši gosti su u prilici da koriste internet. Za poslovne ljude i one koji ne mogu bez online komunikacije, mislili smo na vrijeme. Citav svijet na ekranu, sa mišem u dlanu!

Ako ste ljubitelj 'malog ekrana', hotel "Jet Set" Pale Vam je obezbjedio da, u smještaju koji izaberete, možete pogledati gotovo sve tv programe sa prostora bivše Jugoslavije, uz veliki broj stranih tv kanala.

LCD TV, kablovska televizija, mini bar, room servis i obezbjedjen parking su neke od pogodnosti koje Vas ocekuju u našem hotelu.

Pogled na neke požutele kalendare govori da je već mnogo vremena prošlo otkako je sa radom počeo, tada još uvijek samo restoran, "Jet Set" u Palama. Vrlo brzo, restoran "Jet Set" se izdvojio savršenim i ugodnim ambijentom pogodnim za razne prilike od romantičnih trenutaka do poslovnih sastanaka. Godinama smo mijenjali izgled, ali ne i cilj, a to je, prevazići očekivanja gostiju uz nezaboravan gurmanski užitak. Predanost izuzetnoj usluzi u elegantnom i toplom ambijentu je temelj našeg uspjeha i tradicije, gdje se posebna pažnja poklanja detaljima, predviđanju potreba naših gostiju, te kreiranju inovativnih rješenja. Uz Vašu pomoć i prije svega veliko povjerenje, za kratko vrijeme smo prešli dug put: od restorana "Jet Set" sa 80 mjesta, stigli smo do Hotela "Jet Set" sa kvalitetnim smještajnim kapacitetima. I kao što rekosmo, prešli smo dug put, ali, putovanje se nastavlja. Naravno, u Vašem društvu...

Lokacija (centrirano):

Photos
Videos
Wikipedia
Webcams
Sakrij

Adresa

  • Grad: 71420 Pale, BiH
  • Ulica: ul. Karađorđeva 27

Kontakt

  • Telefon: +387 65 511 927 i +387 57 202 420
  • Fax: +387 57 224 895
  • E-Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli

Komentari (0)

Ostavite komentar

Molim vas prijavite se da bi ostavili komentar.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter