petak, 28. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Goražde

El. pošta Štampa

Oprez prilikom paljenja vatre

NOVO GORAŽDE - Na području opština Novo Goražde i Višegrad, u mjestima Prolaz i Prelovo, tokom proteklog vikenda izbili su požari na livadama i niskom rastinju usljed nekontrolisanog spaljivanja korova i drugog gorivog materijala, zbog čega Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo apeluje da stanovnici budu oprezni i odgovorni prilikom...

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Novom Goraždu jedno lice poginulo, a četvoro povrijeđeno

NOVO GORAŽDE - Jedno lice je smrtno stradalo, a četvoro je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u mjestu Dub, opština Novo Goražde.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljena zloupotreba biračkog prava

GORAŽDE - Policijskoj stanici Novo Goražde prijavljeno je da je na biračkom mjestu Balon sala u Novom Goraždu žena čiji su inicijali M.J. iz Višegrada glasala umjesto žene inicijala B.P. sa njenom ličnom kartom, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vozio automobil sa lažnim tablicama

NOVO GORAŽDE - Pripadnici Policijske stanice Novo Goražde zaustavili su automobil "pežo" sa probnim tablicama za koje je utvrđeno da su pripadale drugom vozilu i da im je važnost istekla 2013. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podnesen izvještaj zbog pronevjere više od 48.000 KM

NOVO GORAŽDE - Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali B.G. osumnjičenog da je za 48.439 KM oštetilo opštinsko farmersko udruženje iz Novog Goražda, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Troje povrijeđenih u Novom Goraždu

NOVO GORAŽDE - Jedno lice je teže povrijeđeno, a dva lakše u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Novom Goraždu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhvaćen u krađi šume

NOVO GORAŽDE - Policija iz Novog Goražda zatekla je lice čiji su inicijali P.K. u izvršenju krivičnog djela šumska krađa, o čemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo u područnoj kancelariji u Višegradu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju Sabor starog pjevanja u Srba

NOVO GORAŽDE - U porti hrama Svetog Đorđa u Donjoj Sopotnici kod Novog Goražda u nedjelju, 19. juna, biće održan Sabor starog pjevanja u Srba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštetili budžet opštine Novo Goražde za 10.000 KM

NOVO GORAŽDE - Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali B.G. i D.N. zbog sumnje da su budžet opštine Novo Goražde oštetili za 10.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prodao vozila preduzeća i novac zadržao za sebe

GORAŽDE - Protiv radnika Javnog komunalnog preduzeća "Novo Goražde" čiji su inicijali N.V. podnesen je izvještaj Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo zbog sumnje da je za 7.964 KM prodao vozila ovog preduzeća i novac zadržao za sebe.

Opširnije...

Strana 1 od 5

 • «
 •  Početak 
 •  Nazad 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  Dalje 
 •  Kraj 
 • »

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter