subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Goražde

El. pošta Štampa

Još jedna žrtva saobraćajne nesreće u Novom Goraždu

NOVO GORAŽDE - Žena čiji su inicijali M.R. preminula je u Univerzitetskoj bolnici u Foči od posljedica povreda koje je zadobila prilikom sudara kamiona i sanitetskog vozila u mjestu Podmašići kod Novog Goražda, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obustavljen saobraćaj na putu Goražde-Ustiprača

NOVO GORAŽDE - U mjestu Novo Goražde na snazi je obustava saobraćaja zbog saobraćajne nesreće koja se danas dogodila na putnom pravcu Goražde-Ustiprača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeni baštenski stolovi i stolice

NOVO GORAŽDE - Na području Novog Goražda ukradeno je 15 metalnih kompleta baštenskih stolova sa stolicama koje su se nalazile na parkiranom teretnom vozilu, vlasništvo lica čiji su inicijali S.G, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Motociklista usmrtio sedmogodišnju djevojčicu

NOVO GORAŽDE - Jedno dijete je poginulo, a dvoje je povrijeđeno danas na putu u Novom Goraždu kada je motociklista, državljanin Srbije čiji su inicijali V.Ć. /27/ naletio na tri maloljetna pješaka, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština uspijeva da funkcioniše, uprkos blokadi računa

NOVO GORAŽDE - Izrazito nerazvijena opština Novo Goražde, uprkos tome što joj je od avgusta 2015. godine račun blokiran zbog milionskih dugovanja, nekako uspijeva da prevaziđe tešku situaciju i građanima pruži osnovne usluge, izjavila je načelnik ove opštine Mila Petković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan Sabor starog pjevanja u Srba

NOVO GORAŽDE - U porti Hrama Svetog Đorđa u Novom Goraždu održan je Sabor starog pjevanja u Srba "Donja Sopotnica 2017", na kojem je učestvovalo oko 500 članova izvornih pjevačkih grupa i instrumentalista iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju 14. Sabor starog pjevanja u Srba

NOVO GORAŽDE - U porti Crkve Svetog Đorđa u Donjoj Sopotnici kod Novog Goražda u nedjelju, 4. juna, biće održan 14. Sabor starog pjevanja u Srba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšena tri Albanca sa Kosova zbog nelegalnog ulaska u BiH

NOVO GORAŽDE - U mjestu Ustiprača, opština Novo Goražde, uhapšena su tri lica albanske nacionalnosti sa Kosova, koja su iz Srbije ilegalno ušla u BiH, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginula djevojka u saobraćajnoj nesreći kod Goražda

GORAŽDE - Jedno lice smrtno je stradalo, dok su dva teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na magistralnom putu Goražde-Foča, u mjestu Mravinjac, u opštini Goražde u Federaciji BiH, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oprez prilikom paljenja vatre

NOVO GORAŽDE - Na području opština Novo Goražde i Višegrad, u mjestima Prolaz i Prelovo, tokom proteklog vikenda izbili su požari na livadama i niskom rastinju usljed nekontrolisanog spaljivanja korova i drugog gorivog materijala, zbog čega Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo apeluje da stanovnici budu oprezni i odgovorni prilikom...

Opširnije...

Strana 1 od 6

 • «
 •  Početak 
 •  Nazad 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  Dalje 
 •  Kraj 
 • »

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter