ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Novi centar

(www.palelive.com)Tagovi: Novi centar  foto vijesti  
Komentari (7)
 • Posjetilac

  LIJEPO JE VIDJETI DA SE GRADI I DA NIČU NOVE ZGRADE, ALI IH NI BLIZU NE PRATI INFRASTRUKTURA. UREĐENJE OKO NOVIH ZGRADA UOPŠTE NE POSTOJI. NEMA RASVJETE, HORTIKULTURE.... KADA ĆE SE REKONSTRUISATI UNIVERZITETSKA ULICA??? KADA ĆE SE PROPISNO UREDITI PROSTOR OKO FAKULTETA, UREDITI I OSVJETLITI ULICA IZMEĐU FAKULTETA I T. CENTRA BARTULA...??? TEK SE TADA MOŽE GOVORITI O ŠIRENJU I IZGRADNJI GRADA"""

 • Posjetilac  - kao centar

  nema srece bez privrede,zgradurine je lako napraviti

 • Posjetilac

  Kada popune centar pala stambenim zgradama, gdje ce se praviti poslovni objekti?

 • Stanica Pale

  Da u gradicu ncu nove zgrade jos stanovnika dolazi a kanalizacija ide direktno u Miljacku tako da se od mosta kod Enigme pa nizvodno nemoze zivjeti od nesnosnog smrada u ovim ljetnim danima. Slobo kupi cjevi pa uradite nesto sa ovom Miljackom!

 • Posjetilac

  НЕМА СРЕЋЕ БЕЗ ПРИВРЕДЕ ЈЕ ПРАВА ПАРОЛА.
  ТРЕБА ЈЕ НАПИСАТИ И ЗАЛИЈЕПИТИ НА ЧЕЛО НАШЕМ РУКОВОСДТВУ И ПОЛИТИЧАРИМА.

 • Posjetilac

  A sta je sa vodom, centar Pala je nema ni ljeti ni zimi, nijedna nova zgrada odavno se ne moze prikljuciti na toplanu, nego se ljudi griju na struju sto je skupo?

 • Nina

  Toliko na je prljav grad da to nije normalno.Ulice opet pune rupa, semafori slabo rade, struja u prigradskim naseljima tzv.vikend naseljima nikakva čim dune vjetar nema struje cijeli dan, i još mnooooooogo toga.Ali koga briga važno je dobiti na izborima i onda će nam svima biti bolje.

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter