četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Uhapšeno pet lica zbog krađe šume

FOČA - Fočanska policija uhapsila je pet lica zatečenih u krađi šume u mjestu LJubina, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.


Nakon što je dobila dojavu da se u pravcu LJubine kreće kamion u namjeri da preveze ukradene posječene hrastove trupce vlasništvo Šumskog gazdinstva "Maglić", policija je na šumskom putu zatekla parkirano teretno vozilo natovareno trupcima koje je obilježio šumar.

Uhapšen je vozač kamiona čiji su inicijali K.G. i još četiri lica čiji su inicijali V.N, P.A, P.P. i P.R, koja su tu zatečena.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio da se vozilo i trupci privremeno oduzmu, te da se preduzmu i druge mjere s ciljem dokumentovanja krivičnog djela krađe.

Nakon kompletiranja predmeta protiv uhapšenih pet lica nadležnom Tužilaštvu biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krađe, navodi se u saopštenju Policije.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: Foča  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter