utorak, 07. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Hitovi za pamčenje začinio "OK Fest"

FOČA - Treći i završni dan festivala za mlade "OK Fest" (sinoć) su obilježili nastupi grupa "Električni orgazam", "Darkwood Dub" i "Hladno pivo".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uzavrela atmosfera prve večeri "OK festa"

TJENTIŠTE - Grupe "Elemental", "Brkovi" i "Zabranjeno pušenje" su prve festivalske večeri "OK festa" oduševili publiku na Tjentištu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština zainteresovana da kupi han Mehmed-paše Kukavice

FOČA - Opština Foča će najvjerovatnije kupiti stari han u ruševnom stanju karavan-saraj Mehmed-paše Kukavice, nacionalni spomenik iz 18. vijeka, koji se nalazi u starom dijelu grada, u Prijekoj čaršiji, a koji je od 2001. godine u privatnom vlasništvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sve je spremno za OK avanturu!

FOČA - U petak 03. jula na Tjentištu počinje drugi po redu festival za mlade OK Fest, bogatog i raznovrsnog sadržaja i programa koji će i ove godine okupiti najpoznatija imena regionalne muzičke scene

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvoje povrijeđenih stabilno

FOČA - Dva lica, koja su teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na putu Rogatica - Sokolac, operisana su u Univerzitetskoj bolnici Foča i njihovo zdravstveno stanje je stabilno, rečeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedam decenija od masovnog pogubljenja mladih četnika

FOČA - Kod jame "Ponor" u Miljevini kod Foče služen je pomen za više hiljada pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini koji su krajem maja 1945. godine ubijeni na tom mjestu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen "22. Vidovdanski uspon na Maglić"

FOČA - Povratkom planinara svojim kućama sa Trnovačkog jezera, gdje su kampovali prethodna tri dana, završen je "22. Vidovdanski uspon na Maglić".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje "Vidovdanski uspon na Maglić"

FOČA - Tradicionalni "Vidovdanski uspon na Maglić" počeće sutra okupljanjem planinara na Gradskom trgu u Foči, odakle će se uputiti prema Trnovačkom jezeru podno najvećeg vrha BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na veliko stradanje mlade kraljevske vojske

FOČA - Kod jame Ponor u Miljevini kod Foče, u nedjelju 28. juna, biće služen pomen za više hiljada pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini, koji su na tom mjestu stradali u maju 1945. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Česi se vratili na planinu sa koje su spašeni

FOČA - Bračni par iz Češke, Mihael i Hanka Klain, koje su prošle godine na Magliću spasili članovi Spasilačkog kluba "Volf" iz Foče, ponovo su ove godine posjetili Nacionalni park "Sutjeska" da bi ga bolje upoznali, ali i da bi još jednom zahvalili svojim spasiocima.

Opširnije...

Strana 1 od 86

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome