ponedjeljak, 24. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Sportisti pomažu da Marija prohoda

FOČA - U Gradskoj dvorani u Foči u ponedeljak, 24. novembra, biće organizovana humanitarna rukometna utakmica na kojoj će nastupiti članovi svih fočanskih sportskih kolektiva podijeljeni u dvije ekipe, s ciljem da se prikupe novčana sredstva za liječenje osmogodišnje Marije Badnjar iz Popovog Mosta, kod Foče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Susreti mladih teologa

FOČA - Oko 40 studenata teologije iz BiH i Srbije posjetilo je danas Pravoslavni bogoslovski fakultet "Sveti Vasilije Ostroški" u Foči, u okviru "Susreta mladih teologa", koje organizuje Međureligijsko vijeće BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najčešći nedostatak vozila loš kvalitet ulja u kočnicama

FOČA - Najčešći nedostatak vozila u Foči je slab kvalitet ulja u kočnicama, pokazala je današnja akcija besplatne kontrole ispravnosti vozila, koju je obavila stručna služba Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Raspisan konkurs za opštinske stipendije

FOČA - Opština Foča raspisala je danas konkurs za dodjelu stipendija redovnim studentima i konkurs za dodjelu stipendija studentima deficitarnih zanimanja za tekuću akademsku godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan simpozijum o ambulantnoj hirurgiji

FOČA - Na Medicinskom fakultetu u Foči večeras je održan simpozijum za ljekare iz regiona o ambulantnoj hirurgiji na kojem su predavači iz Beograda i Foče govorili o prednostima ovog vida jednodnevne hirurgije u operaciji kile trbušnog zida i preponske kile, te u plastičnoj hirurgiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgrađena crkva na Zelengori

FOČA - U selu Vrbnica na obroncima Zelengore za samo tri mjeseca izgrađena je crkva Svetog velikomučenika Pantelejmona. Prilozima vjernika, gradnja crkve počela je 1. avgusta, a nakon samo tri mjeseca hram je pokriven i postavljena su zvona, koja su osveštana juče na praznik Prenošenja moštiju Svetog Đorđa - Đurđic.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sahranjen legendarni trener "Perućice" Dragan Zečević

FOČA - Na groblju "Božovac" u Foči danas je sahranjen proslavljeni trener Stonoteniskog kluba "Perućica" Dragan Zečević Zeka, koji je 7. novembra preminuo u Danskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za prvo polugodište pet miliona KM

FOČA - Odbornici Skupštine opštine Foča usvojili su danas izvještaj o izvršenju budžeta za prvo polugodište ove godine, prema kojem je za šest mjeseci ostvareno 5.042.000 KM prihoda od planiranih 12.010.000 KM za ovu godinu ili 41,99 odsto.
Rashodi iznose 4.671.000 KM ili 38,89 odsto od godišnjeg plana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dječiji dodatak prima 317 korisnika

FOČA - Pravo na dječiji dodatak u opštini Foča, nakon redovne godišnje obnove dokumentacije, ostvaruje 317 korisnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blokiran račun zbog tužbe bivšeg predsjednika

FOČA - Račun opštinske Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila iz Foče blokiran je krajem prošlog mjeseca zbog sudske presude o isplati 16.890 KM, na osnovu tužbe bivšeg predsjednika ove organizacije Gavre Eleza.

Opširnije...

Strana 1 od 64

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome