petak, 18. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Foča

El. pošta Štampa

U Miljevini opljačkana benzinska pumpa

MILJEVINA - U mjestu Miljevina u opština Foča nepoznato lice provalilo je u benzinsku pumpu i ukralo oko 100 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pandurevićeva uvrijedila ljekare i građane

FOČA - Iz Univerzitetske bolnice Foča saopšteno je da je član Glavnog odbora SDS-a Aleksandra Pandurević, izjavom da građani Republike Srpske nemaju gdje da se liječe i da moraju ići u Federaciju, uvrijedila ljekare, medicinsko osoblje i sve zaposlene u ovoj ustanovi koji časno, savjesno i odgovorno obavljaju svoj humani poziv.

Opširnije...
El. pošta Štampa

EBRD finansira put Foča - Hum

FOČA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je da je razgovarao sa predstavnicima Evropske banke za obnovu i razvoj koji su izrazili spremnost da finansiraju put Foča - Hum u vrijednosti od 50 miliona evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada donosila hrabre odluke

FOČA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je Srpska prošla kroz složeno i teško vrijeme, ali da je Vlada donosila hrabre odluke, djelovala interventno i sistemski, te kombinovala različite mjere s ciljem očuvanja privrede.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srpska mora biti sačuvana

FOČA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je danas u Foči da se mora odbraniti i sačuvati Republika Srpska, koju svi moraju da uvažavaju ukoliko hoće da ostane u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo sastanak sa rukovodstvom opštine

FOČA - U Foči je počeo sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijera Srpske Željke Cvijanović sa rukovodstvom opštine, na kojem razgovaraju o projektima u ovoj lokalnoj zajednici čija je realizacija u toku.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uzrok dva požara ljudski faktor

FOČA - Ljudski faktor je uzrok dva požara u Rudom i Foči, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka za žene u vođenju turističkih seoskih domaćinstava


FOČA - U Foči je održana obuka za oko 20 žena u vođenju seoskih domaćinstava koja pružaju turističke usluge, u okviru druge faze projekta Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske "Žene kao nosioci razvoja seoskog turizma".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fizički napadnut muškarac

FOČA - U Foči su dva nepoznata lica, sa kapuljačama na glavama, pretukla muškarca čiji su inicijali S.S. i ukrala mu torbicu u kojoj je bilo 100 KM i lična dokumenta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učešće na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

FOČA - Opština Foča predstaviće se na 36. međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će biti održan od 27. februara do 2. marta, najavljeno je iz ove opštine.

Opširnije...

Strana 1 od 32

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome