četvrtak, 27. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Motokultivatori i junice za povratnike i raseljene

FOČA - Austrijska humanitarna organizacija "Hilfsverk" podijelila je danas povratnicima i raseljenim licima u opštini Foča 11 grantova pomoći, ukupne vrijednosti 60.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do kraja godine predati nelegalno naoružanje

FOČA - U okviru kampanje "Biraj život bez oružja", koju provodi Centar javne bezbjednosti Istočno Srajavo, pripadnici policije i članovi organizacija koje podržavaju kampanju dijelili su danas na gradskom trgu u Foči promotivni materijal, kako bi građane informisali o mogućnosti predaje nelegalnog naoružanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novi link za 38. rođendan

FOČA - Radio-Foča dobila je za 38. rođendan novi link, čime je poboljšao signal.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljeno 1.230 KM za liječenje Marije Badnjar

FOČA - Na humanitarnoj rukometnoj utakmici u Foči prikupljeno je 1.230 KM za liječenje osmogodišnje Marije Badnjar iz Popovog Mosta kod Foče koja boluje od djelimične paralize, a ima i oštećenje vida.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sportisti pomažu da Marija prohoda

FOČA - U Gradskoj dvorani u Foči u ponedeljak, 24. novembra, biće organizovana humanitarna rukometna utakmica na kojoj će nastupiti članovi svih fočanskih sportskih kolektiva podijeljeni u dvije ekipe, s ciljem da se prikupe novčana sredstva za liječenje osmogodišnje Marije Badnjar iz Popovog Mosta, kod Foče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Susreti mladih teologa

FOČA - Oko 40 studenata teologije iz BiH i Srbije posjetilo je danas Pravoslavni bogoslovski fakultet "Sveti Vasilije Ostroški" u Foči, u okviru "Susreta mladih teologa", koje organizuje Međureligijsko vijeće BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najčešći nedostatak vozila loš kvalitet ulja u kočnicama

FOČA - Najčešći nedostatak vozila u Foči je slab kvalitet ulja u kočnicama, pokazala je današnja akcija besplatne kontrole ispravnosti vozila, koju je obavila stručna služba Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Raspisan konkurs za opštinske stipendije

FOČA - Opština Foča raspisala je danas konkurs za dodjelu stipendija redovnim studentima i konkurs za dodjelu stipendija studentima deficitarnih zanimanja za tekuću akademsku godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan simpozijum o ambulantnoj hirurgiji

FOČA - Na Medicinskom fakultetu u Foči večeras je održan simpozijum za ljekare iz regiona o ambulantnoj hirurgiji na kojem su predavači iz Beograda i Foče govorili o prednostima ovog vida jednodnevne hirurgije u operaciji kile trbušnog zida i preponske kile, te u plastičnoj hirurgiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgrađena crkva na Zelengori

FOČA - U selu Vrbnica na obroncima Zelengore za samo tri mjeseca izgrađena je crkva Svetog velikomučenika Pantelejmona. Prilozima vjernika, gradnja crkve počela je 1. avgusta, a nakon samo tri mjeseca hram je pokriven i postavljena su zvona, koja su osveštana juče na praznik Prenošenja moštiju Svetog Đorđa - Đurđic.

Opširnije...

Strana 1 od 65

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome