četvrtak, 28. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Foča

El. pošta Štampa

Ukradena hrastovina vrijedna 1.500 KM

FOČA - Iz šume u mjestu Vašadići, opština Foča, ukradeno je 36 stabala hrastovog drveta, u vrijednosti od 1.500 KM, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj turista

FOČA - U Nacionalnom parku "Sutjeska" u tri mjeseca ovogodišnje turističke sezone povećan je broj dolazaka i noćenja turista, što ukazuje da su se isplatila ulaganja u infrastrukturu, turističku signalizaciju i marketinšku promociju, kaže direktor ovog parka Zoran Čančar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kandidovan projekat izgradnje zgrade za izbjegla i raseljena lica

FOČA - Opština Foča putem Regionalnog stambenog zbrinjavanja izbjeglih i raseljenih lica kandidovala je kod Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske izgradnju stambene zgrade u naselju Velečevo, u kojoj bi bilo smješteno od 12 do 15 porodica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukrali iz "Konzuma" 1.150 KM

FOČA - Dva maskirana lica ukrala su iz prodavnice "Konzum" u Foči 1.150 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Popravne ispite polažu 163 srednjoškolca

FOČA - U Srednjoškolskom centru u Foči ove godine 163 učenika polažu popravni ispit iz matematike, fizike, srpskog jezika i filozofije, a prošle godine ih je bilo 147.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poklanja 10 tona baliranog sijena za poplavljene

FOČA - Poljoprivrednik iz Handića kod Foče Milan Gagović pripremio je 10 tona baliranog sijena, kao pomoć porodicama sa poplavljenih područja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Golubovi u iščekivanju gozbe

FOČA - Na jednom od fočanskih imanja stari telefonski kabl koji odavno nije u funkciji, poslužio je golubovima za odmor pred gozbu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljekari uspješno spojili odsječeno stopalo

FOČA - U Univerzitetskoj bolnici u Foči tim hirurga uspješno je spojio odsječeno stopalo dvadesetogodišnjem Vladanu Simiću iz Višegrada koji je bez dijela noge ostao u saobraćajnoj nesreći na putu Višegrad - Rudo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osveštana spomen-kapija na groblju u Bunovima

FOČA - U Bunovima kod Foče danas je osveštana spomen-kapija na ulazu u mjesno groblju u zaseoku Osijek i služen je parastos žrtvama ovog kraja koje su stradale u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Sutjeska" okupila 45 biologa iz pet zemalja

FOČA - Na Tjentištu se danas završava četvrti međunarodni biološki kamp "Sutjeska 2014" koji je okupio 45 mladih biologa iz BiH, Srbije, Hrvatske, Austrije i NJemačke.

Opširnije...

Strana 1 od 56

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome