četvrtak, 29. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Savindan - Mnogo više od vjerskog praznika

FOČA - U modernom društvu, koje je prema definiciji sekularno, nije primjereno nametanje vjerskih svetkovina onima koji nisu vjernici, ali Savindan nije samo vjerski već i svenarodni i opštecivilizacijski praznik kojim se slave univerzalne ljudske vrijednosti, poručeno je večeras sa Svetosavske akademije u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nezaposlenost gorući problem

FOČA - Regionalni odbor Boračke organizacije stara Hercegovina danas je u Foči usvojio zahtjeve za poboljšanje standarda demobilisanih boraca, koje će posredstvom rukovodstva Boračke organizacije Republike Srpske proslijediti Vladi Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavak gradnje studentskog doma i Bogoslovskog fakulteta

FOČA - Radovi na izgradnji studentskog doma i adaptaciji Bogoslovskog fakulteta u Foči trebalo bi da budu završeni u roku od godinu dana, rečeno je danas na sastanku predstavnika Ministarstva prosvjete i kulture, Direkcije za obnovu i izgradnju Republike Srpske, Rektorata Univerziteta u Istočnom Sarajevu sa rukovodstvom opštine Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen pješak

FOČA - Pješak čiji su inicijali M.I. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Svetosavskoj ulici u Foči, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Voda ispravna za piće

FOČA - Voda iz vodovoda u Foči ispravna je za piće, potvrdili su nalazi Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bistrica se povukla, Drina i Ćehotina u blagom porastu

FOČA - Rijeka Bistica u fočanskom naselju Miljevina povukla se u korito, dok je vodostaj Drine i Ćehotine na području ove opštine u blagom porastu, potvrđeno je Srni u Civilnoj zaštiti u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Voda iz vodovoda nije za piće

FOČA - Voda iz gradskog vodovoda u Foči ne preporučuje se za piće, jer je zamućena usljed obilnih padavina, rečeno je u preduzeću "Izvor".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bistrica poplavila stambenu zgradu u naselju Miljevina

FOČA - Usljed obilnih padavina i topljenja snijega, rijeka Bistrica jutros se izlila u naselju Miljevina i poplavila podrume jedne stambene zgrade, dok je voda iz gradskog vodovoda zamućena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bogdanović najavio reforme u zdravstvu

FOČA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić izjavio je danas u Foči da je 2015. godina reformska godina u oblasti zdravstva, te da će u prvih 100 dana rada nove vlade biti usvojene mjere i reformski zakoni u pravcu stabilizacije zdravstvenog sistema.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tužilaštvo u Trebinju još nije dobilo nalaz vještaka

FOČA - Nalaz o tehničkoj ispravnosti autobusa "Centrotrans" iz Istočnog Sarajeva, koji je u nedjelju sletio u provaliju u mjestu Dučela, opština Foča, nije stigao u Okružno tužilaštvo u Trebinju tako da se ne može govoriti o ispravnosti vozila, rekao je Srni portparol Tužilaštva Srđan Vukanović.

Opširnije...

Strana 1 od 71

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome