petak, 28. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Krov nad glavom za 13 porodica

FOČA - U okviru projekta podrške trajnim rješenjima revidirane strategije za provođenje Aneksa sedam Dejtonskog mirovnog sporazuma, u Foči su danas potpisani ugovori o gradnji 13 kuća za povratnike i interno raseljene sa područja ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dominacija Jajčana na reliju "Sutjeska"

FOČA - Članovi Sportskog auto-kluba /SAK/ "Komotin" iz Jajca trijumfovali su u sve tri klase Auto-moto relija "Sutjeska 2015", koji je juče i danas održan na Tjentištu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen zbog krađe šume

FOČA - Policija u Foči lišila je slobode lice čiji su inicijali E.S. koje je uhvaćeno u šumskoj krađi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rok bend iz Brazila snima spot na Sutjesci

FOČA - Opčinjeni spomenikom na Sutjesci, članovi popularnog brazilskog rok benda "Fresno" ovih dana na Tjentištu snimaju spot za pjesmu "Probudi se".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgrađeno izletište pored Ćehotine

FOČA - Na desnoj obali rijeke Ćehotine, nedaleko od fočanskih Briona, izgrađeno je izletište sa natkrivenim klupama i stolovima. Ideju Omladinskog pokreta Foča o izgradnji izletišta podržali su građani, preduzetnici, privatna i javna preduzeća, Ministarstvo porodice omladine i sporta Republike Srpske, Fondacija SHL iz Sarajeva i lokalna uprava...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sa povredama na glavi razbijao automobilska stakla

FOČA - U tuči do koje je došlo u jednom ugostiteljskom objektu u Foči, lice čiji su inicijali Č.M. zadobilo je povrede glave, nakon čega je polomilo stakla na dva automobila, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nekadašnji šampion Srbije posjetio TK "Foča"

FOČA - Osnivač Teniske akademije "Božović" iz Švajcarske Bojan Božović, posjetio je Teniski klub "Foča" u ovom gradu, boraveći u zavičaju svog oca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava Saveza ratnih vojnih invalida

FOČA - Polaganjem cvijeća na centralni gradski spomenik i lomljenjem slavskog kolača u restoranu "Devetka", Savez ratnih vojnih invalida Republike Srpske obilježio je danas u Foči krsnu slavu - Svetog Pantelejmona.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osveštana prva crkva na Zelengori

FOČA - U selu Vrbnica na obroncima Zelengore, u opštini Foča, danas je osveštana Crkva Svetog Pantelejmona, koja je prilozima vjernika sagrađena za 12 mjeseci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prirodni fenomen medne rose napunio košnice

FOČA - Medna rosa - slatkasti sok koji pčele prikupljaju u šumi sa površine lista hrasta, ali i drugih vrsta drveća, napunila je košnice pčelara Mila Pejovića iz Miljevine, kod Foče.

Opširnije...

Strana 1 od 89

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome