četvrtak, 30. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Veliko interesovanje za medicinu

FOČA - Prijemni ispit na Medicinskom fakultetu u Foči, na čija četiri odsjeka ima mjesta za 155 brucoša, danas je polagalo 226 svršenih srednjoškolaca iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Vidovdan pomen za mladu kraljevu vojsku

FOČA - Kod spomen-obilježja iznad jame Ponor u Miljevini kod Foče sutra će biti služen pomen za više hiljada pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini, koji su na tom mjestu pogubljeni u maju 1945. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radna akcija u Jošanici

FOČA - Mještani Jošanice organizovali su radnu akciju sječe rastinja uz lokalni put, koji ovu mjesnu zajednicu povezuje sa Fočom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješno izveden Vidovdanski uspon na Maglić

FOČA - Članovi više planinarskih društava iz BiH, Srbije i Crne Gore uspješno su se danas popeli na najviši vrh Srpske i BiH - Maglić, visok 2.386 metara iznad mora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo tradicionalni simpozijum hirurga

FOČA - Deveti simpozijum hirurga Srbije i Republike Srpske sa međunarodnim učešćem okupio je danas na Medicinskom fakultetu u Foči 180 hirurga i više od 100 medicinskih sestara iz 50 zdravstvenih ustanova iz BiH, Srbije, Crne Gore i Slovenije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podmetnut požar pod putničko vozilo

FOČA - U Foči su nepoznati počinioci zapalili putničko vozilo "sitroen C3" vlasništvo lica čiji su inicijali S.R.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bitka na Sutjesci - značajna za srpski narod

FOČA - Predsjednik SP-a Petar Đokić izjavio je danas da je Bitka na Sutjesci značajna za srpski narod i da je dokazala njegovu antifašističku tradiciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas obilježavanje 73 godine od Bitke na Sutjesci

FOČA - U Dolini heroja na Tjentištu danas će biti obilježene 73 godine od Bitke na Sutjesci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Polugodišnji posao za osam mladih

FOČA - Osam mladih Fočaka potpisalo je danas ugovore o šestomjesečnom radu u šest fočanskih javnih ustanova, udruženja i privatnih preduzeća, u okviru projekta "Praktična obuka i stručno osposobljavanje", vrijednog 20.000 KM, koji sprovodi sarajevska nevladina organizacija "Progres" u saradnji sa opštinom Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bioskop na otvorenom

FOČA - Stanovnici Foče imali su priliku da u bioskopu na otvorenom pogledaju dva filma prikazana na prošlogodišnjem Sarajevo film festivalu.

Opširnije...

Strana 1 od 110

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter