nedjelja, 21. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Danas 22 godine od najvećeg stradanja Fočanskih srba

FOČA - Na Nikoljdan 1992. godine pripadnici takozvane Armije RBiH iz Goražda svirepo su ubili 56 srpskih civila iz fočanske Mjesne zajednice Jošanica i zapalili 18 jošaničkih sela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planinari darovali "Tračak nade"

FOČA - Članovi Planinarskog društva "Zelengora" obradovali su danas poklonima štićenike fočanskog Udruženja "Tračak nade", koje okuplja osobe sa teškoćama u razvoju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pogled iznad magle

FOČA - Zbog velikog broja riječnih tokova i visokih brda koja je okružuju , Foča je u poznu jesen često "okovana" maglom, pa se plavetnilo neba iz gradića rijetko kada može vidjeti. Zato pogled sa vrhova, koji se uzdižu iznad pojasa magle, pruža poseban osjećaj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prva zarada učeničke zadruge

FOČA - Učenička zadruga Osnovne škole "Sveti Sava" iz Foče organizovala je večeras prvu prodajnu izložbu svojih radova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Voćari dobili sertifikate

FOČA - U Foči je danas sertifikate o uspješno završenoj edukaciji iz oblasti voćarstva dobilo 30 voćara iz Foče i opštine Ustikolina u Federaciji BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrtić proslavio pet decenija postojanja

FOČA - Svečanom akademijom u Centru za kulturu i informisanje u Foči danas je obilježeno pet decenija postojanja Dječijeg vrtića "Čika Jova Zmaj".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba "Igračke u vremenu" evocirala uspomene

FOČA - Izložbom starih igračaka, koja je večeras otvorena u Centru za kulturu i informisanje, u Foči je počelo obilježavanje 50 godina od osnivanja Dječijeg vrtića "Čika Jova Zmaj".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokloni od opštine i Crvenog krsta

FOČA - Mališanima Dječijeg vrtića "Čika Jova Zmaj" u Foči danas su predstavnici opštine i Crvenog krsta uručili poklone povodom pet decenija postojanja vrtića i u susret prazniku Svetom Nikoli.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od tehnološkog viška do najvećeg malinara u regiji

FOČA - Poljoprivrednik iz Foče Blažo Kulić podiže u Miljevini, na površini od 1,5 hektara, najveći malinjak na području gornjeg Podrinja, sa kojeg će godišnje brati više od 20.000 kilograma maline.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisano srpsko-rusko izdavaštvo

FOČA - Na Pravoslavnoj bogosloviji "Svetog Petra Dabrobosanskog" u Foči večeras je održano duhovno veče pod nazivom "Nesveti, a sveti", na kojem su predstavljena izdanja Sretenjskog manastira iz Moskve, koja je na srpskom jeziku objavila produkcijska kuća "Čuvari" iz Beograda.

Opširnije...

Strana 1 od 67

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome