petak, 19. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Mur razgovarao sa Mašićem i Krsmanovićem

FOČA - Novi šef Misije OEBS-a u BiH Džonatan Mur razgovarao je danas u Foči sa načelnikom opštine Radisavom Mašićem i njegovim zamjenikom Radenkom Srndovićem o privrednoj situaciji u ovoj lokalnoj zajednici i predstojećim izborima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj protiv sudije Osnovnog suda u Foči

FOČA - Okružnom tužilaštvu u Trebinju podnesen je izvještaj protiv sudije Osnovnog suda u Foči čiji su inicijali E.K, zbog nesavjesnog postupanja u vršenju dužnosti, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana pjesma "Ej, Ćehotino"

FOČA - Na svečanoj akademiji, povodom krsne slave Bogoslovije "Sveti Petar Dabrobosanski", danas je premijerno prikazan studijski spot za pjesmu "Ej, Ćehotino!" etno sastava "Kimval" iz Foče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bogoslovi proslavili svog zaštitnika

FOČA - Svetom liturgijom, lomljenjem slavskog kolača i svečanom akademijom, danas je na Velečevu, kod Foče, obilježena krsna slava Srednje bogoslovske škole "Sveti Petar Dabrobosanski".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela gradnja elektrane na rijeci Govzi

FOČA - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević danas je u Miljevini ozvaničio početak gradnje male hidroelektrane na rijeci Govzi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević na otvaranju gradilišta male hidroelektrane

FOČA - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević prisustvovaće danas zvaničnom otvaranju gradilišta male hidroelektrane u opštini Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U srijedu slava Bogoslovske škole

FOČA - Pravoslavna bogoslovska škola "Sveti Petar Dabrobosanski" iz Velečeva, kod Foče, proslaviće krsnu slavu u srijedu, 17. septembra.
Program počinje u 8.00 časova jutrenjem i liturgijom u crkvi koja se nalazi u krugu škole i Bogoslovskog fakulteta.Nakon liuturgije planirana je svečana akademija u školskom amfiteatru.

Obilježavanje dana po...

El. pošta Štampa

Obilježen Dan poginulih i nestalih

FOČA - Dan poginulih i nestalih Republike Srpske - 15. septembar obilježen je večeras u Foči polaganjem cvijeća i prisluživanjem svijeća kod centralnog spomenika srpskim žrtvama otadžbinskog rata, te prigodnim programom ispred spomenika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Majka nestalog Francuza vjeruje da je on živ

FOČA - Dvadesetjednogodišnji student iz Nanta posljednji put je viđen 15. juna 2010. godine na putu od Tjentišta prema Zelengori... Ovo je velika misterija, kaže vođa Gorske službe spasavanja iz Foče Nenad Ikonić...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjekli i krali stabla sa područja Cerovače

FOČA - Policijskoj stanici Foča A.H. prijavio je da u posljednjih šest mjeseci u selu Jošanica u Foči nepoznata lica kontinuirano sijeku i odvoze hrastovu i bukovu šumu sa njegove parcele, kao i parcela vlasništvo I.H. i N.J, a uviđajem je utvrđeno da je sa područja Cerovače posječena i ukradena veća količina stabala.

Opširnije...

Strana 1 od 59

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome