ponedjeljak, 27. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Mještani Đeđeva ogradili i uredili seosko groblje

FOČA - Mještani sela Đeđevo u fočanskoj Mjesnoj zajednici Brod na Drini danas su u velikoj radnoj akciji ogradili i uredili seosko groblje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na planinskim prevojima 30 centimetara snijega

FOČA - Na planinskim prevojima Rogoj, Prijeđel i Bakić palo je oko 30 centimetara snijega, a mašine "Srbinjeputeva" sve putne pravce održavaju prohodnim, saobraćaj se odvija usporeno i bez dužih zastoja, rečeno je Srni u ovom preduzeću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ustikoljani nastavljaju da pomažu socijalno ugroženima

USTIKOLINA - Stanovnici Ustikoline okupljeni u Crkveni odbor pri Crkvi Svete Trojice obradovali su više socijalno ugroženih porodica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poskupio boravak u Dječijem vrtiću

FOČA - Participacija za cjelodnevni boravak u Dječijem vrtiću "Čika Jova Zmaj" u Foči sa 110 KM poskupjela je na 140 KM, a za poludnevni sa 65 KM na 95 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Premijera filma "Na mliječnom putu" 3. marta

FOČA - Fočanska premijera filma "Na mliječnom putu", kojoj će prisustvovati njegov režiser i scenarista Emir Kusturica, glumica Sloboda Mićalović i drugi, zakazana je za 3. mart, najavljeno je iz Centra za kulturu i informisanje Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikupljanje novca za transplantaciju jetre Snežani Puhalo

FOČA - Omladinski pokret Foča odazvao se apelu za pomoć Snežani Puhalo iz Kalinovika, kojoj je za hitnu transplantaciju jetre potrebno 85.000 evra, pa će aktivisti ove organizacije postaviti danas u više fočanskih lokala i marketa kutije za prikupljanje pomoći.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za socijalno ugrožene i crkvu u Ustikolini prikupljeno 4.000 KM

FOČA - Na dobrotvornoj večeri u Foči, koju je organizovala Crkvena opština jabučka, prikupljeno je 4.000 KM za socijalno ugrožene porodice iz Foče i federalne opštine Foča-Ustikolina, kao i za nastavak toplifikacije ustikoljanskog hrama i crkvenog doma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojeni investicioni programi

FOČA - Programom uređenja gradskog građevinskog zemljišta, koji je usvojen na današnjoj sjednici Skupštine opštine Foča iz budžeta u ovoj godini biće izdvojeno 645.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba karikatura Jugoslava Vlahovića

FOČA - U holu Srednjoškolskog centra /SŠC/ u Foči danas je postavljena izložba karikatura Jugoslava Vlahovića, dugogodišnjeg ilustratora-karikaturiste i nekadašnjeg urednika nedeljnika NIN.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blagojevići - Pedeset godina ljubavi i poštovanja

FOČA - Bračni par Rade /74/ i LJuba Blagojević /71/ iz Prijemeta kod Foče danas su rezanjem "zlatne" svadbene torte, uz zdravicu "zlatnim šampanjcem", proslavili pola vijeka zajedničkog života.

Opširnije...

Strana 1 od 125

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter