četvrtak, 05. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Obustavljen saobraćaj na željeznom mostu na Drini

FOČA - Željezni most na Drini kod Kazneno-popravnog zavoda Foča zatvoren je od danas za saobraćaj zbog rekonstrukcije koja će početi 3. maja, a obnova će koštati 3.000.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izuzeti tragovi i dokazi u Rafting kampu "Hum"

FOČA - Tragovi i dokazi izuzeti tokom uviđaja u Rafting kampu "Hum" kod Foče, koji je izgorio u požaru, biće poslati na vještačenje, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ponovo izgorio motel Rafting kampa "Hum"

FOČA - Centralni objekat Rafting kampa "Hum" kod Foče, koji je prošle godine uništen u požaru, a čija je obnova bila pri samom kraju, ponovo je izgorio.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Avramović: Autobus za 70. rođendan FK "Sutjeska"

FOČA - Predsjednik Asocijacije "Fudbal frends" iz Beograda Zoran Avramović pokrenuo je inicijativu da dobrovoljnim prilozima Fočaka, ma gdje da žive, bude kupljen autobus Fudbalskom klubu "Sutjeska" iz Foče koji ove godine slavi sedam decenija postojanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg nije omeo saobraćaj preko Rogoja i Prijeđela

FOČA - Na planinskom prevoju Rogoj, na putu Foča-Sarajevo, kao i na prevoju Prijeđel na putu prema Tjentištu visina snijega je desetak centimetara, ali se saobraća bez teškoća, rečeno je Srni u preduzeću "Srbinjeputevi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježene 23 godine od pogibije 11 boraca u Kratinama

FOČA - Kod spomenika na putu Miljevina - Kratine u opštini Foča danas je služen parastos za 11 boraca Miljevinskog bataljona Vojske Republike Srpske, koji su poginuli na tom mjestu prije 23 godine u zasjedi muslimanske vojske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zasađene Pančićeve omorike za dab planete Zemlje

FOČA - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić, ambasador SAD u BiH Morin Kormak i ministar za životnu sredinu i turizam Federacije BiH /FBiH/ Edita Đapo zasadile su danas na Tjentištu tri stabla Pančićeve omorike, povodom obilježavanja 22. aprila - Svjetskog dana planete Zemlje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu parastos u Kratinama

FOČA - Služenjem pomen-parastosa, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća u Kratinama kod Miljevine u subotu, 23. aprila, biće obilježene 23 godine od pogibije 11 boraca Miljevinskog bataljona Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zabrana ribolova na ušćima Ćehotine, Bistrice i Sutjeske

FOČA - Sportsko-ribolovno društvo "Mladica" iz Foče, s ciljem zaštite i unapređenja ribljeg Fonda, a zbog mrijesta, prije svega škobalja, zabranilo je svaki vid ribolova na posljednjih 300 metara toka Ćehotine, Bistrice i Sutjeske do njihovog ušća u rijeku Drinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sahranjen dugogodišnji paroh fočanski Danilo Crnogorac

FOČA - Na gradskom groblju Božovac u Foči danas je sahranjen sveštenik Srpske pravoslavne crkve Danilo Crnogorac koji je u Fočanskoj parohiji službovao tri i po decenije.

Opširnije...

Strana 1 od 105

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter