utorak, 21. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Učenici uređivali školsko dvorište

FOČA - Učenici fočanske područne škole u Brodu na Drini danas su uređivali školsko dvorište i travnjake, te farbali ogradu i klupe, a istovremeno je ispred centralne škole "Veselin Masleša" u Foči učenicima i prolaznicima dijeljen promotivni materijal o potrebi zaštite životne sredine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vraćaju se zaboravljene igre - klikeri ponovo u modi

FOČA - S ciljem "oživljavanja" gotovo zaboravljenih dječijih igara, Omladinski pokret Foča drugu godinu zaredom organizovao je turnir u klikerima, na kojem je učestvovalo tridesetak Fočaka svih uzrasta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Simpozijum o zdravlju starih lica

FOČA - Naučni simpozijum o gerontologiji okupio je danas u Foči profesore sa medicinskih fakulteta iz Beograda, Splita, Zenice i Foče, koji su pripremili devet tema u vezi sa zdravstvenim stanjem i liječenjem starih lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisani diplomci i magistri

FOČA - Primanjem diploma i polaganjem Hipokratove zakletve, 96 diplomaca Medicinskog fakulteta iz Foče danas je svečano stupilo u ljekarsku profesiju, a ujedno je promovisano i sedam magistara medicinskih nauka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Miljevini zapaljena kuća

FOČA - U Miljevini, kod Foče, lice čiji su inicijali S.V. najvjerovatnije je zapalilo kuću koju mu je dodijelio Centar za socijali rad, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljen Dan Medicinskog fakulteta

FOČA - Dan Medicinskog fakulteta u Foči - 15. oktobar obilježen je danas svečanom sjednicom na kojoj su uručene plakete i zahvalnice pojedincima zaslužnim za osnivanje i rad te ustanove, kao i privrednicima za uspješnu saradnju.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Razgovori o uspostavljanju trećeg ciklusa studija

FOČA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija posjetio je danas Medicinski fakultet u Foči gdje je sa dekanom ove ustanove Milanom Kulićem razgovarao o problemima isplate gostujućih nastavnika, te o uspostavljanju trećeg ciklusa studija zajedno sa fakultetima iz Banjaluke, Beograda i Hajdelberga u Njemačkoj.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Bogoslovski fakultet - duhovna osovina srpskog naroda

FOČA - Njegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije služio je danas Svetu arhijerejsku liturgiju u hramu Svetog Save u Foči, povodom 20 godina od početka rada Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta "Sveti Vasilije Ostroški" u ovom gradu.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija danas na Medicinskom fakultetu u Foči

FOČA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija posjetiće danas Medicinski fakultet u Foči, u okviru posjete Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu "Sveti Vasilije Ostroški", koji proslavlja 20 godina rada.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo obilježavanje dvije decenije Bogoslovskog fakulteta

FOČA - Večernjom službom u crkvi Svetog Petra Dabrobosanskog i Svetog Vasilija Ostroškog, te svečanom akademijom, u Foči je počelo obilježavanje dvije decenije od osnivanja Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta "Sveti Vasilije Ostroški".

Opširnije...

Strana 1 od 62

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome