četvrtak, 23. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Izgorjela staja sa oko tri tone sijena

FOČA - U fočanskom selu Prisoje-Zavait izgorjela je staja sa oko tri tone sijena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Beogradu skup vodećih regionalnih festivala

FOČA - Organizatori "Nektar` OK festa" na Tjentištu učestvovaće sa predstavnicima vodećih festivala iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i BiH, na prvoj regionalnoj konferenciji "Kontakt", koja će u naredna dva dana biti održana u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prebrojane kutije - za Snežanu prikupljeno 10.000 KM

FOČA - U humanitarnoj akciji Omladinskog pokreta Foča, putem kutija koje su bile postavljene u fočanskim kafićima, restoranima, prodavnicama i drugim javnim objektima, prikupljeno je 10.050 KM za liječenje Snežane Puhalo iz Kalinovika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Očekuju podršku Američke ambasade za žene na selu

FOČA - Američki ambasador u BiH Morin Kormak pozitivno je ocijenila ideju fočanskih poljoprivrednika da se, kroz poljoprivrednu djelatnost, pruži podrška ženama na selu iz socijalno ugroženih porodica, rekao je Srni poljoprivrednik iz Foče Milan Gagović, koji je u Goraždu prisustvovao sastanku predstavnika udruženja građana i javnih ustanova s...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konkurs za literarni rad povodom jubileja fočanskih brigada

FOČA - Boračka organizacija Foča raspisala je konkurs za literarni rad povodom 25 godina od formiranja fočanskih brigada Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od ove godine škola tolerancije u prirodi

FOČA - Kancelarija OEBS-a u Foči, u saradnji sa udruženjima građana, lokalnom upravom i drugim opštinskim ustanovama, organizovaće ove godine više jednodnevnih i jednu trodnevnu školu tolerancije u prirodi u kojima će mladi iz ove i opština u okruženju imati priliku da razmijene mišljenja o raznim temama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena izložba crteža i slika Zorana Suvajca Zografa

FOČA - U Muzeju Stare Hercegovine u Foči otvorena je izložba crteža i slika "Na kružnom putu", banjalučkog slikara Zorana Suvajca Zografa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učešće potvrdili "Zvezda", "Partizan" i "Rijeka"

FOČA - Trinaesto izdanje Međunarodnog omladinskog turnira "Fudbal frends" biće održano od 28. do 30. jula na Gradskom stadionu u Foči, saopštili su organizatori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nanesene povrede glave i tijela

FOČA - Lica čiji su inicijali D.S. i B.S. prijavila su Policijskoj stanici Foča da ih je u ugostiteljskom objektu u toj opštini fizički napalo lice čiji su inicijali N.J, nanijevši im vidne povrede glave i tijela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saglasnost za opremanje multipleksa sa tri bioskopske sale

FOČA - Skupština opštine Foča dala je saglasnost Centru za kulturu i informisanje da sa privrednim društvom "Andrićgrad-Lotika" zaključi ugovor o opremanju multipleksa sa tri bioskopske sale.

Opširnije...

Strana 1 od 128

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter