petak, 29. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Podrška privrednicima i upozorenje na zagađenje Bistrice i Ćehotine

FOČA - Odbornici Skupštine opštine /SO/ Foča podržali su inicijativu šest vlasnika parcela u industrijskoj zoni u Brodu na Drini, da im opština pomogne u izgradnji saobraćajnica, priključka vode i objekata za napajanje strujom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak počinje "Fudbal frends"

FOČA - U Foči će u petak, 29. jula početi 12. Međunarodni omladinski turnir "Fudbal frends", na kojem će se tri dana za prestižni trofej boriti osam kadetskih selekcija iz šest zemalja Evrope.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo Četvrti turnir u uličnom fudbalu

FOČA - Na igralištu Osnovne škole "Veselin Masleša" u Foči počeo je Četvrti turnir u uličnom fudbalu "Samoborska 2016".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Politički subjekti potpisali etički kodeks ponašanja

FOČA - Predstavnici političkih subjekata u Foči, koji će u oktobru učestvovati na lokalnim izborima, potpisali su Etički kodeks ponašanja u predizbornoj kampanji, kojim se promoviše kultura dijaloga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Miljevini teško povrijeđen vozač

FOČA - Lice čiji su inicijali B.K. zadobilo je prelom rebara u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Sarajevo-Foča, u mjestu Miljevina, opština Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prljave pritoke ugrožavaju riblji fond u Drini

FOČA - Na takmičenju članova fočanskog Sportsko-ribolovnog društva "Mladica" u lovu ribe udicom na plovak, koje je danas održano na izletištu "Stara šljunkara" u Handićima kod Foče, ribolovce sreća nije poslužila, pa je izostao veći ulov.
Ribolovci ističu da je riblji fond u Drini, u dijelu vodotoka nizvodno od Foče, sveden na minimum.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje 24 godine zločina u Jabuci

FOČA - Prisluživanjem svijeća i polaganjem cvijeća na gradskom groblju Božovac u Foči sutra će biti obilježene 24 godine od zločina u Jabuci, kada je muslimanska vojska iz Goražda na kućnom pragu ubila 43 srpskih mještana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladi golman "Sutjeske" najbolji na turniru u Francuskoj

FOČA - Golman kadeta fočanskog Fudbalskog kluba "Sutjeska" Nenad Ostojić proglašen je za najboljeg golmana Festivala uličnog fudbala, koji je održan u Lionu kao prateća manifestacija Evropskog fudbalskog prvenstva u Francuskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rudnik iz Pljevalja zagađuje rijeku Ćehotinu

FOČA - Omladinski pokret Foča pozvao je opštinsku vlast da reaguje povodom informacija da Rudnik uglja u Pljevljima u Crnoj Gori zagađuje rijeku Ćehotinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz rudnika "Miljevina" preuzeli 25 tona uglja koji nisu platili

ISTOČNO SARAJEVO - Odgovorno lice Rudnika mrkog uglja "Miljevina" prijavilo je fočanskoj policiji da je firma "EiM" iz Istočnog Sarajeva preuzela 25 tona uglja koji nije platila.

Opširnije...

Strana 1 od 112

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter