petak, 25. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Foča

El. pošta Štampa

Volonteri uređuju školske prostorije

FOČA - Više od 200 volontera iz 27 zemalja, koji borave na Tjentištu u okviru sedmog LJetnog volonterskog samita Evropske federacije za interkulturalno učenje, uređivaće danas prostorije osnovne škole na Popovom Mostu, a čistiće i prostor Nacionalnog parka "Sutjeska".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Primjeniti pozitivna iskustva Etno sela "Stanišići"

FOČA - Rukovodstvo opštine Foča dogovorilo je na današnjem sastanku u ovoj opštini saradnju u oblasti unapređenja turizma sa direktorom i vlasnikom Etno sela "Stanišići" Borisom Stanišićem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nekažnjen zločin nad Srbima u Jabuci

FOČA - Na gradskom groblju u Foči danas je položeno cvijeće i prislužene svijeće za duše 43 srpska civila i vojnika iz Jabuke koje je prije 22 godine ubila muslimanska vojska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jači signal za Čelebiće, Meštrevac i Zavait

FOČA - "Telekom Srpske" pustio je danas u rad baznu stanicu Čelebići, koja će signalom mobilne telefonije pokrivati područja fočanskih mjesnih zajednica Čelebići, Meštrevac i Zavait, saopšteno je iz opštine Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Alpinisti na Slavskovskom štitu

FOČA - Članovi ekspedicije Planinarskog saveza Republike Srpske uspješno su se popeli na Slavskovski štit, jedan od vrhova planinskog vijenca Tatre u Slovačkoj. Na prvi od četiri planirana uspona, na Slavskovski štit, visok 2.452 metara, krenulo je 28 od 35 planinara, a ostatak grupe popeo se na nešto niži vrh Sena Kopa (1848 m).

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sve spremno za jubilarni turnir "Prijatelji fudbala"

FOČA - Načelnik opštine Foča Radisav Mašić izjavio je danas da je sve spremno za jubilarno deseto izdanje međunarodnog omladinskog turnira "Prijatelji fudbala", koji će od 25. do 27. jula biti održan na Gradskom stadionu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sastanak sa aktuelnim i bivšim načelnikom

FOČA - Otpravnik poslova Ambasade SAD u BiH Nikolas Hil razgovarao je danas u Foči, u odvojenim sastancima, sa aktuelnim i bivšim načelnikom ove opštine Radisavom Mašićem i Zdravkom Krsmanovićem, te sa predsjednikom medžlisa Islamske zajednice u Foči Salemom Ćemom, sa kojim je obišao lokalitet Aladža džamije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspjeh izvorne grupe na saboru u Aranđelovcu

FOČA - Izvorna grupa "Plavi neveni" iz Foče osvojila je treće mjesto na Festivalu izvorne pjesme mladih grupa u Aranđelovcu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posjeta Jezerima Zelengore od 31. jula do 3. avgusta

FOČA - Tradicionalna planinarska akcija "Jezera Zelengore" biće održana od 31. jula do 3. avgusta, najavljeno je iz fočanskog Planinarskog društva "Zelengora".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela gradnja 11 kuća za raseljene

FOČA - U Foči je danas počela gradnja 11 kuća za srpske porodice koje koriste alternativni smještaj, za šta je Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske, posredstvom međunarodnog kredita iz programa "Opek", obezbijedilo 350.000 KM.

Opširnije...

Strana 1 od 51

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome