petak, 31. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Za poboljšanje nataliteta 60.000 KM

FOČA - Za poboljšanje nataliteta, lokalna uprava u Foči u ovoj godini budžetom je planirala 60.000 KM, a za devet mjeseci već je realizovano 56.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomozimo da Marija prohoda

FOČA - NJegošu i Tatjani Badnjar iz Popovog Mosta kod Foče potrebna je novčana pomoć za liječenje osmogodišnje kćerke Marije koja boluje od djelimične paralize.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U selu Zlatni bor se razvija farma po uzoru na alpsko stočarstvo

FOČA - Netaknuta priroda predjela u okolini Foče, pašnjaci puni ljekobilja, čisti i nezagađeni izvori vode, zaveli su i dvojicu biznismena porijeklom iz Sarajeva i Beograda, kada su odlučili da na pašnjacima sela Zlatni bor (opština Foča) primjene iskustva koja donose iz Švajcarske i naprave organsku farmu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dio centra grada bez grijanja

FOČA - Dio centra Foče gdje se nalaze zgrade opštinske Administrativne službe i Suda, te više stambeno-poslovnih zgrada, danas je ostao bez grijanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatna provjera plućne funkcije

FOČA - LJekari Pneumoftiziološke službe Univerzitetske bolnice Foča organizovali su danas za građane Foče besplatnu spirometriju, odnosno provjeru plućne funkcije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenici uređivali školsko dvorište

FOČA - Učenici fočanske područne škole u Brodu na Drini danas su uređivali školsko dvorište i travnjake, te farbali ogradu i klupe, a istovremeno je ispred centralne škole "Veselin Masleša" u Foči učenicima i prolaznicima dijeljen promotivni materijal o potrebi zaštite životne sredine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vraćaju se zaboravljene igre - klikeri ponovo u modi

FOČA - S ciljem "oživljavanja" gotovo zaboravljenih dječijih igara, Omladinski pokret Foča drugu godinu zaredom organizovao je turnir u klikerima, na kojem je učestvovalo tridesetak Fočaka svih uzrasta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Simpozijum o zdravlju starih lica

FOČA - Naučni simpozijum o gerontologiji okupio je danas u Foči profesore sa medicinskih fakulteta iz Beograda, Splita, Zenice i Foče, koji su pripremili devet tema u vezi sa zdravstvenim stanjem i liječenjem starih lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisani diplomci i magistri

FOČA - Primanjem diploma i polaganjem Hipokratove zakletve, 96 diplomaca Medicinskog fakulteta iz Foče danas je svečano stupilo u ljekarsku profesiju, a ujedno je promovisano i sedam magistara medicinskih nauka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Miljevini zapaljena kuća

FOČA - U Miljevini, kod Foče, lice čiji su inicijali S.V. najvjerovatnije je zapalilo kuću koju mu je dodijelio Centar za socijali rad, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 1 od 62

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome