srijeda, 30. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Foča

El. pošta Štampa

Otvorena izložba o Simi Milutinoviću Sarajliji

FOČA - U Foči je večeras otvorena izložba Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske posvećena srpskom pjesniku Simi Milutinoviću Sarajliji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turnir u čast tragično nastradalog golmana "Sutjeske"

FOČA - Na Gradskom stadionu u Foči, u nedjelju, 3. avgusta, biće održan treći Memorijalni turnir u fudbalu "Milivoje - Mišo Savić", na kojem će učestvovati "Pobeda" iz Kragujevca, "Mladost" iz Gacka, "Vlasenica" i domaća "Sutjeska".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za vikend obilazak Jezera Zelengore

FOČA - Planinari iz Republike Srpske, ali i zemalja okruženja, okupiće se predstojećeg vikenda na Zelengori u tradicionalnoj akciji "Jezera Zelengore", koja će trajati od 31. jula do 3. avgusta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Budućnost" osvojila jubilarni trofej

FOČA - Golom odličnog Marka Burzanovića, mladi fudbaleri podgoričke "Budućnosti" savladali su u finalu 10. međunarodnog omladinskog turnira "Prijatelji fudbala" u Foči vršnjake "Rijeke" sa 1:0 i tako se drugi put okitili "titulom prijateljstva".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas parastos ubijenim Srbima iz Jabuke

FOČA - U crkvi Preobraženja Gospodnjeg u Jabuci, kod Foče, danas će biti služen parastos za 43 srpska civila i vojnika koje je prije 22 godine ubila muslimanska vojska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Budućnost" i "Rijeka" u finalu

FOČA - Na Gradskom stadionu u Foči večeras će se za 10. trofej međunarodnog omladinskog turnira "Prijatelji fudbala" /"Football friends"/ boriti kadeti crnogorske "Budućnosti" i hrvatske "Rijeke".

Opširnije...
El. pošta Štampa

SDS i PUP predstavili penzionu politiku

FOČA - Srpska demokratska stranka /SDS/ i Partija ujedinjenih penzionera /PUP/ predstavili su večeras na tribini u Foči penzionu politiku, koja je sastavni dio predizbornog programa koalicije ove dvije stranke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tradicionalna jela mamac za razvoj turizma

FOČA - Seoska domaćinstva, ugostitelji, pčelari, ribolovci i razna udruženja danas su u Foči, na sedmom Gastro festu, izložili brojne specijalitete ovoga kraja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan okrugli sto "Fudbal - više od igre"

FOČA - Učesnici 10. turnira "Prijatelji fudbala" /"Football friends"/ istakli su na okruglom stolu u Foči da je fudbal, od obične sportske igre, prerastao u univerzalni jezik, kojim komuniciraju milioni ljudi širom svijeta, i u globalnu religiju, koja pobuđuje u ljudima cijeli spektar osjećanja, od radosti i tuge, do neizvjesnosti, straha, nad...

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Rijeka" bolja od "Zvezde"

FOČA - U polufinalu 10. međunarodnog omladinskog turnira "Prijatelji fudbala" /"Football frends"/, na Gradskom stadionu u Foči večeras će igrati "Rabotnički" - "Budućnost" i "Rijeka" - "Željezničar".

Opširnije...

Strana 1 od 52

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome