subota, 27. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Uhapšen prema centralnoj potjernici

FOČA - Policija u Foči lišila je slobode lice čiji su inicijali N.J, za kojim su raspisane tri centralne potjernice zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikad veće slavlje u Foči - vaterpolisti ponos nacije

FOČA - Istorijsku pobjedu vaterpolista Srbije protiv Hrvatske u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru Fočaci su proslavili formiravši veoma duge kolone vozila okićene zastavama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slavlje na ulicama zbog pobjede srpskih košarkaša

FOČA - Na ulicama Foče proslavljena je pobjeda košarkaša Srbije protiv Australije u polufinalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.Odmah nakon završetka noćašnjeg meča, u kojem je Srbija na impresivan način zakazala finale sa Amerikancima, savladavši "kengure" rezultatom 87:61, formirala se kolona automobila, koja je okićena srpskim trobojkama ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren most na Sutjesci - Hajdarevićev dar zavičaju

FOČA - U fočanskoj Mjesnoj zajednici Popov Most svečano je danas u saobraćaj pušten most na rijeci Sutjesci, koji je vlastitim sredstvima, kao dar zavičaju, podigao biznismen iz Sarajeva Enes Hajdarević Hans. Hajdarević je u gradnju betonskog mosta, dugačkog 33 i širokog tri metra, koji je bio njegova životna želja, uložio više od 150.000 KM. ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od "plavog jezika" oboljelo više od 100 ovaca

FOČA - Na području opštine Foča pojavila se bolest "plavog jezika" kod ovaca, od koje je oboljelo više od 100 grla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izabrana najljepša dvorišta i balkoni

FOČA - Turistička organizacija opštine Foča organizovala je izbor najljepše uređenog dvorišta, terase i balkona, a danas je tim povodom načelnik opštine Radisav Mašić uručio novčane nagrade.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ovacije za "Seraskera" - univerzalnu priču o dobru i zlu

FOČA - Student režije na postidplomskim studijama u Sankt Peterburgu Mladen Kokošar izveo je pred publikom u Foči monodramu "Serasker", rađenu prema motivima romana Ive Andrića "Omer paša Latas".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završen turnir Iketu u čast

FOČA - Na igralištu u fočanskom naselju Donje Polje završen je Četvrti memorijalni turnir u odbojci na pijesku "Ilija Đurović Ike", na kojem je učestvovalo 16 miks parova, a prvo mjesto osvojila je ekipa "Sinema".Turnir su i ove godine zajedno organizovali Odbojkaški klub "Maglić" i Omladinski pokret Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Kolo prijateljstva" na fočanskim ulicama

FOČA - Članovi kulturno-umjetničkih društava "Abrašević" iz Šapca, "Šumadija" iz Gornjeg Milanovca i "Foča" prodefilovali su fočanskim ulicama, odigravši "Kolo prijateljstva", nakon čega su ispred spomenika poginulim borcima održali zajednički koncert.
Pred brojnom publikom, sva tri društva su izvela po tri koreografije, a program su obogatile...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obnovljena kupatila u kampu na Sutjesci

FOČA - U Omladinskom kampu Nacionalnog parka "Sutjeska" poslije više od 20 godina u potpunosti je obnovljen objekat sa toaletima, kabinama za tuširanje i pratećim prostorijama, te stavljen na upotrebu turistima kojih je sve više iz svih krajeva svijeta, saopšteno je iz ovog nacionalnog parka.

Opširnije...

Strana 1 od 114

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter