četvrtak, 26. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Knjiga o školi koja je donijela revoluciju u životu grada

FOČA - Knjiga "Učiteljska škola u Foči 1960-1972.", autora Miroja Vukovića, čuva uspomenu na vrijeme i ljude koji su donijeli potpunu promjenu društvenog života u ovoj opštini, istaknuto je sinoć na promociji knjige.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Voda se izbistrila

FOČA - Voda iz gradskog vodovoda u Foči, koja je prethodnih dana bila zamućena, izbistrila se i ispravna je za piće, rečeno je Srni u preduzeću Vodovod i kanalizacija "Izvor".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro počinje naplata parkinga

FOČA - U Foči će uskoro početi naplata parkinga, prvo ispred Univerzitetske bolnice, a kada budu obilježena sva mjesta parking će se plaćati i u užem centru - u Ulici kralja Petra, NJegoševoj, 9. maja i Šantićevoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sadnjom drveća za toleranciju prema prirodi

FOČA - Ekološka sekcija fočanske Osnovne škole "Sveti Sava" i Omladinski pokret Foča danas su sadnjom drveća poslali poruku da omladina ne želi da bude destruktivna, da uništava i skrnavi prirodu, već da želi da pruži šansu novom životu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatno mjerenje šećera u krvi

FOČA - Povodom Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa, Udruženje dijabetičara Foča organizovalo je danas akciju besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žene čuvaju tradiciju

FOČA - Udruženja žena iz četiri opštine gornjeg i srednjeg Podrinja - Foče, Ustikoline, Bratunca i Srebrenice, organizovala su danas u Foči izložbu tradicionalnih domaćih proizvoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obnova Aladža džamije se odvija prema planu

FOČA - Tokom prve godine obnove Aladža džamije u Foči uglavnom su urađeni planirani radovi, tako da je izgrađeno devet metara objekta, od ukupno 26, koliko će biti visoka kupola, rekao je muftija goraždanski Remzija Pitić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sadnice maline za 13 povratničkih porodica

FOČA - Ministarstvo za izbjegla i raseljena lica Federacije BiH isporučilo je danas 60.000 sadnica maline za 13 povratničkih porodica u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Zlatni sir" i najveći evropski kanjon šansa za turizam

FOČA - Na farmi "Zlatni Bor" na kojoj se proizvodi sir prema švajcarskim receptima, a koja se nalazi u istoimenom fočanskom selu na platou kanjona Tare, grade se drvene kućice za smještaj turista.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ratnom vojnom invalidu izgorio stan

FOČA - Četvoročlanoj porodici nezaposlenog ratnog vojnog invalida iz Foče Dragana Starovića, kojoj je u požaru uništen stan, neophodna je pomoć.

Opširnije...

Strana 1 od 95

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome