srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Foča

El. pošta Štampa

Sjećanje na stradanje u Kratinama

FOČA - U Kratinama kod Foče danas će biti obilježena 21 godina od pogibije 11 boraca Miljevinskog bataljona Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Provalnici iz zgrade opštine ukrali 2.000 KM

FOČA - Nepoznati počinioci provalili su tokom vaskršnjih praznika u zgradu opštine Foča i iz jedne od kancelarija otuđili 2.000 KM.
Provalnici su pokušali da obiju i sef opštinske blagajne, ali u tome nisu uspjeli.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Provalnici pokušali da obiju opštinski sef

FOČA - Nepoznati počinioci provalili su tokom vaskršnjih praznika u zgradu opštine Foča, bezuspješno pokušavši da obiju sef opštinske blagajne, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Putujući bioskop od 25. aprila

FOČA - U kino-sali Centra za kulturu i informisanje u Foči od 25. do 27. aprila biće prikazano pet filmskih hitova svjetske produkcije, putujućeg bioskopa sarajevske "Operacije kino", najavljeno je iz ove fočanske ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fočanski karatisti izborili plasman na prvenstvo Evrope

FOČA - Članovi Karate kluba "LJubišnja" iz Foče Milica Todović i Krsto Čančar izborili su se za plasman na Evropsko prvenstvo u karateu, koje će u maju biti održano u Rumuniji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obijena zgrada opštine Foča

FOČA - Nepoznata osoba ili više njih je u periodu od 17. do 21. aprila obila zgradu Skupštine općine Foča i u kancelarijama izvršila premetačinu stvari.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na saboru vjernici iz više opština Stare Hercegovine

FOČA - Vaskršnji sabor okupio je danas ispred hrama Svetog Save u Foči pravoslavne vjernike iz više opština Stare Hercegovine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliki broj vjernika na večernjem bogosluženju

FOČA - U hramu Svetog Nikole i u hramu Svetog Save u Foči veliki broj pravoslavnih vjernika poklonio se plaštanici sa stradalim Hristom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šarana jaja djeci sa posebnim potrebama

FOČA - Mladi socijaldemokrati /MSD/ Foče uručili su danas 29 školjki vaskršnjih jaja korisnicima alternativnog smještaja u Miljevini kod Foče i 50 školjki za članove Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Tračak nade".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novi dekan Darko Đogo

FOČA - Nastavno-naučno vijeće Bogoslovskog fakulteta "Sveti Vasilije Ostroški" u Foči izabralo je jereja docenta doktora Darka Đoga za novog dekana ovog fakulteta. Na internet stranici Bogoslovskog fakulteta navodi se da je Đoginim izborom fakultet dobio svog četvrtog dekana - prvog koji je svoje cjelokupno teološko obrazovanje dobio upravo na ...

Opširnije...

Strana 1 od 33

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome