subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Uhapšen osumnjičeni za uzgajanje indijske konoplje

FOČA - Pripadnici Policijske stanice Višegrad uhapsili su lice iz Sarajeva čiji su inicijali O.A. /32/ zbog sumnje da je u selu Čengići uzgajalo stabljike indijske konoplje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkriven počinilac krađa u Višegradu i Rudom

FOČA - Policijski službenici u Foči otkrili su da je lice iz Visokog, čiji su inicijali B.H. izvršilo pet teških krađa na području policijskih stanica Višegrad i Rudo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drinska regata okupila više od 200 mladih

FOČA - Više od dvije stotine mladih iz svih krajeva Srpske, BiH, Srbije i Hrvatske okupili su se danas na regati gornjim tokom rijeke Drine u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zajedničkom saradnjom do iskorištavanja potencijala rijeke Drine

FOČA - Opštinama koje gravitiraju rijeci Drini neophodno je povezivanje kroz zajedničke projekte da bi se podigla turistička ponuda ovog kraja, a potencijali iskoristili na najbolji način, ocijenili su učesnici okruglog stola "Drina nas spaja", koji je održan u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokrenuta akcija za uređenje manastira Zagrađe

FOČA - Udruženje građana "Herceg od Svetog Save" iz Foče pokrenulo je akciju prikupljanja novčane pomoći za završetak građevinskih radova u Manastiru Zagrađe, na Šćepan Polju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo vozač "pasata" Rajko Gagović

FOČA - Pedesetsedmogodišnji Rajko Gagović poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Baljevom polju, na magistralnom putu Foča - Sarajevo, izjavila je Srni portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavlja se akcija "Dojava"

FOČA - Policijska uprava Foča, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Srpske, nastavlja akciju "Dojava" u okviru koje je nedavno na području ove opštine pretreseno 16 lokacija i slobode lišeno 17 lica, od kojih je za dvoje podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu prevara i iznuda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krali salonit ploče sa kolektivnog centra u Nezucima

FOČA - Policija u Višegradu zatekla je tri lica kako kradu krovne salonit ploče sa barake kolektivnog centra u Nezucima, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savanović: Bitka na Sutjesci primjer kako se brani život i prostor

TJENTIŠTE - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović rekao je danas na Tjentištu, gdje su obilježene 74 godine od Bitke na Sutjesci, da je ova bitka sinonim borbe za slobodu i primjer budućim generacijama kako treba braniti život i prostor. "Ova bitka pokazuje - kada je čovjeku život ugrožen, koliko ima jak...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Goranova borba za paratakmičenje u karateu

FOČA - U fočanskom Karate klubu "LJubišnja" trenira pet članova sa teškoćama u razvoju, od kojih jedan osvaja i medalje.

Opširnije...

Strana 1 od 139

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter