nedjelja, 02. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Odluka o zajedničkoj termoelektrani opštine i čeških investitora

FOČA - Skupština opštine Foča usvojila je danas odluku o učešću opštine u osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću "Energana-Foča" zajedno sa češkom firmom "Energo alfa Prag".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Malešević zadovoljan tempom gradnje doma i bogoslovskog fakulteta

FOČA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević izrazio je zadovoljstvo što izgradnja studentskog doma i adaptacija Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta "Sveti Vasilije Ostroški" u Foči dobro napreduju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deklaracija o poštivanju fudbalskog prijateljstva

FOČA - Na 11. međunarodnom omladinskom turniru "Prijatelji fudbala" /Fudbal frends/, koji će biti održan u Foči od 31. jula do 2. avgusta, biće usvojena Deklaracija o univerzalnom poštivanju Fudbalskog prijateljstva "Jedna lopta - jedno igralište", saopštili su organizatori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za male Iliće prikupljeno više od 2.000 KM

FOČA - U humanitarnoj akciji "Marka za male Iliće" na Gradskom trgu u Foči prikupljeno je 2.030 KM, 60 evra i 100 dinara, potvrđeno je Srni u fočanskoj Asocijaciji mladih, koja je sprovela ovu akciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministarstvo i opština pokrovitelji "Fudbal frendsa"

FOČA - Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske biće, sa opštinom Foča, pokrovitelj 11. međunarodnog omladinskog turnira "Fudbal frends", koji će na Gradskom stadionu biti održan od 31. jula do 2. avgusta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježene 23 godine od stradanja Srba iz Jabuke

FOČA - Paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća na fočanskom groblju Božovac danas su obilježene 23 godine od stravičnog stradanja 43 srpska civila iz Jabuke, nekadašnje fočanske mjesne zajednice koja je Dejtonskim mirovnim sporazumom pripala Federaciji BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan osmi Gastrofest

FOČA - U restoranu motela Brioni, na ostrvu na rijeci Ćehotini, danas je održan osmi "Gastrofest" na kojem je 15 izlagača predstavilo bogatu ponudu hrane i pića iz fočanskog kraja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobar odziv građana akciji "Marka za male Iliće"

FOČA - Aktivisti Asocijacije mladih Foča danas u okviru humanitarne kampanje "Marka za male Iliće" na Gradskom trgu prikupljaju pomoć za gradnju novog doma za četvoro maloljetnih Ilića iz Bratunca, koji bez roditelja žive u trošnoj kući.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje sanacija klizišta u Jošanici

FOČA - Sanacija klizišta na lokalnom putu Foča - Jošanica, u mjestu Jamakovina, počinje sutra i trajaće 45 dana, saopšteno je iz opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U četvrtak osmi Gastrofest

FOČA - Turistička organizacija opštine Foča organizovaće u četvrtak, 23. jula, osmi Gastrofest na kojem će dvadesetak izlagača predstaviti kulinarske specijalitete fočanskog kraja.

Opširnije...

Strana 1 od 88

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome