petak, 12. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Izložba zdrave hrane

FOČA - U Foči će danas biti održana prodajna izložba poljoprivrednih prerađevina koje su proizveli učesnici međuentitetskog projekta "Ruka ruci – tri".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vjetar čupao voćke i obarao crijepove

FOČA - Olujni vjetar koji je duvao prošle noći pričinio je veliku štetu na kućama, pomoćnim objektima i u voćnjacima u selu Đeđevo kod Foče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan sporazum o gradnji puta uz Taru

FOČA - Zamjenik ministra odbrane BiH Boris Jerinić i načelnik opštine Foča Radisav Mašić potpisali su danas sporazum o probijanju trase puta desnom obalom rijeke Tare za potrebe rafting turizma, koje će svojom mehanizacijom obaviti Oružane snage BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška plasteničkoj proizvodnji

FOČA - U okviru projekta međuentitetske saradnje "Ruka ruci - tri", u Foči je danas 46 poljoprivrednika iz ove i federalne opštine Foča-Ustikolina dobilo materijal za plasteničku proizvodnju, čija je pojedinačna vrijednost 150 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oboreni saobraćajni znakovi blizu škole

FOČA - Dva saobraćajna znaka - za ograničenje brzine i za zaustavljanje, u blizini Osnovne škole "Veselin Masleša" u Foči, oborena su proteklog vikenda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Spot o ljepotama Nacionalnog parka Sutjesk

FOČA - Organizatori muzičkog Festivala "Okej fest", koji se ljeti održava u Nacionalnom parku Sutjeska, objavili su promotivni video-spot u kojem su predstavljene prirodne ljepote i bogati turistički sadržaji ovog parka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečanosti povodom Savindana

FOČA - Liturgijama u fočanskim hramovima i priredbama u osnovnim i srednjim školama danas će biti obilježen Savindan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prikazan film "Težina lanaca dva"

FOČA - Dokumentarni film srpskog reditelja i producenta Borisa Malagurskog "Težina lanaca 2" prikazan je u fočanskom Centru za kulturu i informisanje u okviru Januarskih kulturnih i duhovnih svečanosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za Tea i Mateu prikupljeno 17.000 KM, potrebno još 8.000

FOČA - Za kupovinu kuće bratu i sestri Teu i Matei Oliva, koji sa svojim djedom Slavkom Olivom, žive u teškim uslovima u Dobrom Polju, opština Kalinovik, u humanitarnoj akciji Omladinskog pokreta Foča za sada je prikupljeno 17.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osveštana Bogojavljenska vodica

FOČA - Brojni vjernici prisustvovali su jutros osveštanju Bogojavljenske vodice u hramovima Svetog Save i Svetog Nikole u Foči.

Opširnije...

Strana 1 od 100

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter