subota, 25. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Prikupljeno šest doza krvi

ROGATICA - U akciji dobrovoljnog davanja krvi u rogatičkom Domu zdravlja danas je prikupljeno šest doza krvi za potrebe Bolnice u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 22 godine od stradanja srpskih boraca

FOČA - Služenjem pomen-parastosa, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća u Kratinama kod Miljevine u Foči danas su obilježene 22 godine od pogibije 11 boraca Miljevinskog bataljona.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dan planete obilježen sadnjom ukrasnog rastinja

FOČA - U Foči je Dan planete Zemlje obilježen sadnjom ukrasnog rastinja i cvijeća u dvorištima Vrtića "Čika Jova Zmaj" i osnovnih škola "Veselin Masleša" i "Sveti Sava".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Edukacija o proizvodnji jagode u plastenicima

FOČA - U okviru projekta "Ruka ruci tri", koji provodi Udruženje za pomoć i razvoj "Hajde" iz Sarajeva, u Foči je danas održano predavanje o proizvodnji jagodičastog voća u plastenicima, te o proizvodnji biljke stevije i gljive bukovače.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U opštini Foča-Ustikolina stambeno zbrinjavanje 15 porodica

FOČA - U federalnoj opštini Foča-Ustikolina predviđeno je stambeno zbrinjavanje 15 srpskih povratničkih porodica, a oko 375.000 KM za ovu namjenu predviđeno je iz Saudijskog razvojnog fonda, saopšteno je iz Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studentkinje solo pjevanja na festivalu u Moskvi

FOČA - Studentkinje Muzičke akademije u Istočnom Sarajevu Anđela Đerić iz Foče i Maja Zanata iz Podgorice osvojile su prvo mjesto u svojim kategorijama u solo pjevanju na festivalu slovenske muzike u Beogradu, čime su izborile učešće na prestižnom festivalu u Moskvi, koji će biti održan u maju.
Osim njih dvije, Muzičku akademiju iz Istočnog Sar...

El. pošta Štampa

Fočaci osvojili planinarski vrh Balkana

FOČA - Grupa fočanskih planinara vratila se iz Bugarske gdje je uspješno savladala uspon na najviši vrh Balkana - Musalu, visine 2.925 metara iznad mora, na planini Rili.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđena žena u Dobrom Polju

FOČA - Jedno lice je teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Sarajevo – Foča, u mjestu Dobro Polje, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otklonjen kvar, voda ponovo u domaćinstvima

FOČA - Vodosnabdijevanje gradskog područja u Foči je normalizovano nakon otklanjanja kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi na lokalitetu Markov orah.
Voda je nestala sinoć oko 20.30 časova, a došla je danas u 18.00.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Grad od sinoć bez vode

FOČA - Vodosnabdijevanje gotovo čitavog gradskog područja u Foči u prekidu je zbog pucanja glavne vodovodne cijevi na lokalitetu Markov orah.

Opširnije...

Strana 1 od 80

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome