srijeda, 07. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Skrenuti pažnju na potrebu stalne brige o djeci

FOČA - Vrtić "Čika Jova Zmaj" u Foči danas je tradicionalno, povodom "Dječije nedjelje", posjetio načelnik Radisav Mašić, koji je uručio djeci poklone sa slatkišima i istakao da opština na simboličan način želi da skrene pažnju na potrebu stalne brige o djeci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fotografijom promovišu prirodne ljepote Foče

FOČE - LJubitelji fotografije iz Foče promovisali su prirodne ljepote i turističke potencijale ove opštine na izložbi koju je u Banjaluci organizovala Turistička organizacija Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Čelebićima nastavljena istraživanja rudnih nalazišta

FOČA - Na području fočanske mjesne zajednice Čelebići nastavljena su istraživanja nalazišta olova, bakra i cinka, saopšteno je iz kabineta načelnika opštine Foča Radisava Mašića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četiri stana za smještaj državljana BiH deportovanih iz EU

FOČA - Skupština opštine Foča usvojila je danas Akcioni plan za readmisirane povratnike, kojim su za prihvat državljana BiH koji budu deportovani iz zemalja EU obezbijeđena četiri stana u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojeni izvještaj o budžetu i model finansiranja obnove mosta

FOČA - Skupština opštine Foča usvojila je danas polugodišnji izvještaj o izvršenju budžeta, prema kojem su u prvih šest mjeseci ove godine ukupna budžetska sredstva iznosila 4.269.339 KM ili 40,85 odsto od plana za 2015. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poziv povratnicima I raseljenima za podizanje malinjaka

FOČA - Razvojna agencija UN /UNDP/ u BiH raspisala je javni poziv povratnicima i interno raseljenima u opštinama Foča, Gradiška, Maglaj i Prijedor za dodjelu bespovratne pomoći za podizanje malinjaka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješno savladan opasni uspon na Grosglokner

FOČA - Član Planinarskog društva "Zelengora" iz Foče Ranko Milanović, zajedno sa članovima Planinarskog društva "Balkan" iz Beograda, popeo se na Grosglokner, najviši vrh Austrije, na 3.798 metara nadmorske visine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje asfaltiranje puta prema spomeniku u Jošanici

FOČA - Asfaltiranje lokalnog puta od centra Mjesne zajednice Jošanica do spomenika Srbima ubijenim na Nikoljdan 1992. godine, koji se nalazi u Gornjoj Jošanici, u selu Hodžići, počeće uskoro, najavljeno je iz opštine Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U centru grada uskoro nove led sijalice

FOČA - U centru Foče u toku je rekonstrukcija dijela gradske rasvjete, koja podrazumijeva zamjenu starih živinih svjetiljki štedljivim led sijalicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nakon osam mjeseci prekida, uspostavljen saobraćaj za Jošanicu

FOČA - Lokalni put Foča-Jošanica danas je pušten u saobraćaj, nakon što je sanirano klizište u mjestu Jamakovina, koje je prije osam mjeseci odnijelo dio kolovoza u rijeku Drinu.

Opširnije...

Strana 1 od 91

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome