četvrtak, 05. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Povrijeđena žena u stabilnom stanju

FOČA - Stojanka Obradović /49/ iz Čajniča, koju je udario autobus na magistralnom putu Foča - Goražde, operisana je i njeno stanje je stabilno, saopšteno je danas iz Univerzitetske bolnice Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Autobus udario ženu

FOČA - Autobus "Centroprevoza" Goražde udario je danas ženu dok je pretrčavala magistralni put Foča-Goražde u mjestu Patkovina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Autobus sletio sa kolovoza u dvorište

FOČA - Autobus prevoznika "Jugoprevoz Gacko", koji je saobraćao na liniji Nevesinje - Beograd, sletio je sa kolovoza u mjestu Bukovica i zaustavio se u dvorištu kuće porodice Mališ, ali niko od putnika nije povrijeđen.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šakali sve češće kolju stoku

FOČA - Šakali su na području opštine Foča u posljednjih godinu dana zaklali više od 50 ovaca i jagnjadi, dok je srneće divljači stradalo mnogo više, tvrde mještani i fočanski lovci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđen u lovu na šakale

FOČA - Muškarac čiji su inicijali R.C. nanio je, najvjerovatnije, vatrenim oružjem povredu šake muškarcu čiji su inicijali M.K. prilikom organizovane akcije lova na šakale u mjestu Dasovine, opština Foča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odstrijeljen vuk kapitalac

FOČA - Fočanski lovci danas su na području Mjesne zajednice Kozja Luka, u organizovanoj hajci, odstrijelili mladog vuka kapitalca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fudbaleri "Sutjeske" ne odustaju od štrajka

FOČA - Fudbaleri "Sutjeske" u štrajku su već dvije sedmice, jer su, kako ističu, nezadovoljni radom predsjednika kluba Miroslava Dunjića, čiju smjenu traže, a do početka proljećne polusezone Prve lige Republike Srpske ostalo je samo sedam dana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokradene crkva i porodične kuće u opštini Foča

FOČA - Iz crkve u selu Budanj u opštini Foča nepoznata lica ukrala su neznatnu količinu kovanog novca i tokom noći obila šest porodičnih kuća i pomoćnih objekata.
Iz objekata u vlasništvu lica čiji inicijali su I.M, M.S. i R.J. ukradena su dva mašinska rakijska kazana, motokultivator, suvo meso, dvije motorne pile i dijelovi rakijskog kazana, a...

El. pošta Štampa

Cilj izmjena jačanja domaće proizvodnje

FOČA - Nacrti šest zakona iz oblasti poljoprivrede u Republici Srpskoj imaju za cilj, prije svega, usklađivanje domaćeg sa zakonodavstvom EU, te jačanje domaće poljoprivrede, rečeno je danas na javnoj raspravi u Foči.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Švajcarci se interesuju za uzgoj goveda

FOČA - Predstavnici humanitarne organizacije "Karitas" i švajcarskog preduzeća "Vianko" upoznati su danas u Foči o mogućnostima organske proizvodnje mesa.

Opširnije...

Strana 1 od 75

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome