petak, 28. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Foča

El. pošta Štampa

Prijetio bombom u Foči

FOČA - Lice čiji su inicijali N.V. polomilo je staklo na ulaznim vratima ugostiteljskog objekta u mjestu Brod na Drini, opština Foča, i prijetilo bacanjem ručne bombe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Glavna ulica uljepšana sezonskim cvijećem

FOČA - Na nekoliko lokacija u Foči danas je zasađeno više od 3.000 sadnica sezonskog cvijeća u okviru opštinske akcije proljećnog uređenja grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skiperi u Kruševcu promovisali rafting i Taru

FOČA - U Rafting kampu "Eko-Tara" i Turističkoj agenciji "Encijan" iz Foče zadovoljni su prvom manifestacijom "Dani Tare u Kruševcu" koja je održana proteklog vikenda s ciljem promocije raftinga kao sporta i turističke atrakcije, te predstavljanja prirodne ljepote kanjona rijeke Tare.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kusturica ozvaničio gradnju multipleksa

FOČA - Srpski režiser Emir Kusturica, kao predstavnik preduzeća "Lotika" DOO iz Višegrada, i direktor fočanskog Centra za kulturu i informisanje Vladimir Pantović potpisali su danas u Foči ugovor o zajedničkom ulaganju u izgradnju multipleks bioskopa sa tri kino sale u ovoj ustanovi kulture.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građani biraju članove savjeta mjesnih zajednica

FOČA - U Foči se danas održavaju izbori za članove savjeta mjesnih zajednica, na kojima pravo glasa ima 17.160 građana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg oštetio malinjake

FOČA - Proljećni snijeg napravio je veliku štetu u fočanskim malinjacima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Rogoju 30 centimetara snijega

FOČA - Na planinskim prevojima u blizini Foče u toku protekle noći palo je između 20 i 30 centimetara snijega, pa je saobraćaj otežan, ali nema zastoja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliki broj vjernika na Vaskršnjim liturgijama

FOČA - Služenjem Vaskršnjih liturgija, pričešćem vjernika i podjelom vaskršnjih jaja dočekan je najveći hrišćanski praznik Vaskrs u hramovima u Foči, Miljevini i Ustikolini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Viteški duh krav mage privukao bogoslove

FOČA - Izraelska borilačka vještina krav maga u Foči je za kratko vrijeme stekla veliku popularnost, a omiljena je i među učenicima i studentima Srednje bogoslovske škole i Bogoslovskog fakulteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisani ugovori o stipendijama sa 177 studenata

FOČA - Načelnik opštine Foča Radisav Mašić potpisao je danas ugovore sa 177 studenata, koji će u ovoj akademskoj godini primati opštinske stipendije.
Za ove namjene iz budžeta opštine Foča u ovoj godini biće izdvojeno 150.000 KM.

Opširnije...

Strana 1 od 131

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter