subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Palelive osvojio prvu nagradu za dizajn bedža

Najveći web festival u regionu Web Fest 2010, posvećen izboru najboljih regionalnih web projekata kao i edukaciji, promociji i popularizaciji upotrebe Interneta neće proći bez Palelive. Palelive je dizajnirao najbolji bedž po glasovima publike i na taj način otvorio sebi vrata da prisustvuje jednoj ovakvoj manifestaciji, koja će se u petak 26.11.2010. godine održati u SKC u Beogradu. Zahvaljujemo se našim prijateljima i posjetiocima koji su glasali za Palelive i donijeli nam prestižnu nagradu. Bedževe koje je dizajnirao Palelive će nositi brojni posjetioci, ličnosti iz javnog i medijskog života i pobjednici Web Fest-a. Festival će biti bogato medijski propraćen, a mi ćemo iskoristiti priliku da upoznamo neke ljude iz oblasti web dizajna i marketinga. Naravno, biće prilike da se obnove i neka poznanstva sa ljudima koji su direktno zaslužni za pokretanje web sajtova Palelive.com i RSplaneta.com.


Web Fest je sada već tradicionalni festival koji se sastoji od takmičarskog dijela i edukativnog. Takmičarski dio obuhvata glasanje za najbolje sajtove u različitim kategorijama i najbolje Internet marketing kampanje, nakon čega će se, na osnovu najvećeg broja osvojenih glasova publike i stručnog mišljenja žirija, pristupiti proglašenju pobjednika. Svaki pobjednik će postati ponosni nosilac Web Fest statuete, simbola i nosioca vizuelnog identiteta festivala. Palelive.com i RSplaneta.com su bili dio samo nekoliko predstavnika Republike Srpske na ovom festivalu i moramo priznati da smo trenutno jedna od najnerazvijenijih zemalja (Republika Srpska) u ovoj oblasti na svijetu.

Edukativni dio odnosi se na panel diskusiju koja će se održati u Beogradu tokom trajanja festivala. Aktivnosti takmičarskog dijela programa će se obavljati na www.wfest.org.


(www.palelive.com)Tagovi: palelive  web  fest  festival  dio  dizajnirao  oblasti  festivala  
Komentari (4)
 • posjetilac,

  Svaka cast Vlado.

 • Posjetilac

  Vlado povedi i mene-))

 • .....

  Svaka čast! Čestitke!

 • ama zar je vazno

  Iskrene cestitke od bake!!!

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter