četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Dnevnik

Šta je obilježilo 2014. godinu na našem portalu

Poštovani posjetioci kao što je to običaj, red je da u novu godinu zakoračimo sa kratkim rezimeom dešavanja na našem portalu. S obzirom na to da je Palelive.com već nekoliko godina važan segment u informisanju naše zajednice i da ima mnogo posjetioca koji nas redovno prate, lijepo bi bilo da Vam malo približimo naš rad kroz neke druge stvari.

Opširnije...

Peti rođendan našeg portala

Portal Palelive.com danas proslavlja 5 godina rada. "Petak" nas je dočekao u radnoj atmosferi, a olakšavajuća okolnost je što je Palelive rođen 30. jula 2008. godine, u toku sezone godišnjih odmora.

Opširnije...

Palelive fan stranica dostigla 5000 pratilaca

Palelive fan page je danas dostigao 5000 fanova ili pratilaca Palelive.com portala na drugoj najvećoj socijalnoj mreži na svijetu - Facebooku.

Opširnije...

Palelive postaje portal od regionalnog značaja

Nakon manjih problema sa serverom, početkom ove godine, koji su uspješno otklonjeni, Palelive je najzad otvorio mogućnosti za svoje medijsko širenje.

Opširnije...

Nekad smo krali jabuke, danas krademo bežični internet

Nešto manje od jedanaest sati je ostalo do ulaska u Novu 2012. godinu. Kao i obično, praznična atmosfera je svuda oko nas i svi se prema svojim mogućnostima spremaju za proslavu i doček.

Opširnije...

3 godine rada portala Palelive.com


Prva verzija Palelive.com portala


Danas je 30. jul 2011. godine, tačno 3 godine rada portala Palelive.com. I dok smo prethodne rođendane slavili svečanije i prema njima se ophodili sa više značaja, treći rođendan smo dočekali u radnoj atmosferi.

Opširnije...

Uspostavljen rad portala Palelive.com

Nakon velikih problema sa serverom koji je smješten u SAD, ponovo je uspostavljen rad portala Palelive.com.

Opširnije...

Palelive osvojio prvu nagradu za dizajn bedža

Najveći web festival u regionu Web Fest 2010, posvećen izboru najboljih regionalnih web projekata kao i edukaciji, promociji i popularizaciji upotrebe Interneta neće proći bez Palelive. Palelive je dizajnirao najbolji bedž po glasovima publike i na taj način otvorio sebi vrata da prisustvuje jednoj ovakvoj manifestaciji, koja će se u petak 26.11.20...

Opširnije...

Palelive privodi kraju turističku mapu opštine Pale

Palelive ubrzano radi na izradi turističke mape opštine Pale. Tačan datum kada će turistička mapa opštine Pale biti dostupna posjetiocima još ne znamo, jer ćemo se potruditi da mapu razradimo do sitnih detalja. Posjetioci će biti obavješteni o puštanju mape u test fazu, kako bi svi zajedno učestvovali u eventualnom ispravljanju grešaka i dopunjavan...

Palelive slavi drugi rođendan! (video)

"Želim Vam dobrodošlicu na palelive.com, projekat koji je konačno ugledao svjetlo dana ili bolje reći zauzeo pomenuti domen mreže. Želja za jednim ovakvim sajtom je nastala prije 4 godine, ali zbog nedostatka znanja želja je ostala samo želja. Ideja sajta i prvi radovi na ovom projektu počeli su prije 18 mjeseci i nakon desetak dana rada pali s...

Opširnije...

Strana 1 od 5

 • «
 •  Početak 
 •  Nazad 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  Dalje 
 •  Kraj 
 • »

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter