četvrtak, 27. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Diskusije

El. pošta Štampa

Uništen makadamski put u ulici Treći april


Izgled makadamskog puta u Palama, ulica Treći april (udaljena od centra Pala 0,5 km), nakon kopanja i postavljanja kablova od strane Telekoma Srpske (tj. za te poslove angažovane građevinske firme) 30.09.2011. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ne dozvolimo da oružje, zaostalo iz rata, ugasi nečiji život

Povodom informacije da je kod jednog našeg sugrađanina pronađen pravi arsenal naoružanja, nisam mogao a da ne započnem diskusiju na ovu temu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijedlog projekta za Udruženje "Sunce"

Dok sjedim u parku kod „Pahuljice“, pogled mi je često usmjeren prema objektu Udruženja „Sunce“. Razmišljam o količini ljubavi koja je prisutna u toj ustanovi kao i požrtvovanosti roditelja u borbi da svojoj djeci omoguće što bolje uslove za rad i igru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekskurzija OŠ "Srbija"

Moramo da kažemo,

Jako smo se obradovali kada su nam prije nekoliko godina izgradili i pokrenuli novu Osnovnu školu "Srbija" na Palama jer je postojeća bila preopterećena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šta stanovnici Pala očekuju od izabranih odbornika iliti Odbornički čas

Kao stanovnik Pala već duže vrijeme pratim portal Palelajv i isti je pravo blago za Pale i regiju. Na njemu, između ostalog, građani Pala često iznose probleme i poteškoće sa kojima se susreću na Palama, a koje niko ne rješava ili su zbog različitih razloga opstruisani. Jedan od komentara posjetilaca na rješavanje jednog od problema je sljedeći: "M...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Penali na ružnoću

Vlada Srbije je donijela Uredbu popularno nazvana "penali na ružnoću", koja podrazumeva da se u prioritetnim gradskim zonama moraju da izgrade novi ili rekonstruišu postojeći objekti (hoteli) ili će vlasnici plaćati penale...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krediti uz valutnu klauzulu u "CHF"

Pretpostavljam da je većinu građana zadesila nevolja koji otplaćuju kredit u Hypo banci, uz valutnu klauzulu u "CHF", pa sam mišljenja da bih možda mogli svi zajednički da zamolio predstavnike banke da pokušaju pomoći i naći neke olakšavajuće okolnosti za sve nas koji smo zaista u teškoj situaciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uloga Komunalne policije

Započinjem ovu diskusiju kao građanin Pala koji bi želio da bude malo više upoznat o radu Komunalne policije i šta mogu da očekujem od iste. S obzirom da se radi organu koji se organizuje u sastavu odjeljenja gradske, odnosno opštinske uprave, smatram da meni (kao i ostalim stanovnicima Pala) te informacije trebaju biti dostupne. Očekujem da i osta...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izdavanje smještaja za studente

Prevalio sam veći dio svog studija i nešto što će mi ostati kao najmučnije sjećanje je traženje smještaja i epizode sa stanodavcima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saobraćajna (ne)kultura na Palama

Posmatram radnike koji obilježavaju horizontalnu signalizaciju na Palama i pomislih „Kome li ga samo obilježavaju da mi je znati, kada istu niko i ne poštuje“. Najtragičnije od svega je to što većina na ovo gleda kao na dekoraciju pred slavu opštine.

Opširnije...

Strana 1 od 3

  • «
  •  Početak 
  •  Nazad 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  Dalje 
  •  Kraj 
  • »

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter