petak, 28. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Čajniče

El. pošta Štampa

Usvojen izvještaj o izvršenju budžeta za prošlu godinu

ČAJNIČE - Skupština opštine Čajniče danas je usvojila izvještaj o izvršenju budžeta za 2016. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čajničko biser Vrelo

ČAJNIČE- Izvor Vrelo u podnožju planine Cicelj na području opštine Čajniče predstavlja prirodnu baštinu ovoga mjesta, po kojem je i dobilo ime.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras Akatist čajničkoj Bogorodici Krasnici

ČAJNIČE - U hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Čajniču danas će biti služen Akatist čajničkoj Bogorodici Krasnici, čudotvornoj ikoni koja se čuva u ovom hramu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano proslavljena Vrbica u Čajniču

ČAJNIČE - Veliki broj vjernika iz Čajniča, među kojima najviše djece, svečano je proslavilo praznik Vrbica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga o stradanju Srba poslije Drugog svjetskog rata

ČAJNIČE - U Čajniču je promovisana knjiga "Strah od guštera" Dragana Kovačevića, koja govori o stradanju Srba na području Čajniča poslije Drugog svjetskog rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeli izbori za članove savjeta mjesnih zajednica

ČAJNIČE - Na području opštine Čajniče danas su počeli izbori za članove savjeta mjesnih zajednica, na kojima pravo glasa ima 4.171 građanin koji će se izjašnjavati na pet biračkih mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Čajniču uhapšen muškarac naoružan pištoljem

ČAJNIČE - Policija je u ugostiteljskom objektu u Čajniču uhapsila muškarca čiji su inicijali V.S. kod koga je pronađen pištolj ručne izrade, a alkotestiranjem utvrđeno 1,62 promila alkohola u organizmu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ne paliti vatru na otvorenom

ČAJNIČE - U šumi u blizini Čajniča rano jutros izbio je požar koji su vatrogasci brzo ugasili, saopšteno je iz Vatrogasnog društva, iz kojeg apeluju da stanovništvo prilikom proljećnih radova ne pali korov na livadama jer se vatra može proširiti na šume i izazvati katastrofalne posljedice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prihod sa izložbe učeničnih radova namijenjen za Sofiju Mićević

ČAJNIČE - U Narodnoj biblioteci u Čajniču danas je otvorena prodajna izložba humanitarnog karaktera, a izloženi su radovi učenika osnovne i srednje škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predškolci posjetili Policijsku stanicu

ČAJNIČE - Povodom Dana policije polaznici predškolske grupe Dječijeg vrtića "Bajka" danas su posjetili Policijsku stanicu u Čajniču gdje su im policijski službenici pokazali šta sve upotrebljavaju u svom radu i upozorili ih šta ne smiju raditi.

Opširnije...

Strana 1 od 12

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter