subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Čajniče

El. pošta Štampa

Sertifikovanjem proizvodnje do poboljšanja kvaliteta

ČAJNIČE - Malinarstvo u BiH je u usponu i daje veoma značajan doprinos smanjenju nezaposlenosti, zbog čega zaslužuje veću pažnju svih institucija koje bi trebalo da budu uključene u ovaj proces, rekao je NJegoš Tupeša iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Čajniče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela izgradnja mini-hidrocentrale "Preliv"

ČAJNIČE - Načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić ozvaničio je danas sa vlasnikom kompanije "Kredo" iz Banjaluke Danielom Dobrotom i ambasadorom Slovačke u BiH Janom Pšenicom početak izgradnje mini-hidrocentrale "Preliv" na rijeci Vrelo, a ukupna vrijednost projekta je 600.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na ljetovanje u Bečiće otputovalo osmoro djece

ČAJNIČE - Na ljetovanje u Bečiće jutros je otputovalo osmoro djece iz Čajniča u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske", koji realizuje Fond za dječiju zaštitu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stara kuća "Paja Đukovića" vraća prvobitni sjaj

ČAJNIČE - Stara kuća "Paja Đukovića" u Čajniču, izgrađena u prvoj polovini 19. vijeka, spada u kulturno-istorijsko nasljeđe opštine, a namjera je da se u njoj čuvaju predmeti čije porijeklo potiče iz vremena austrougarske i turske vladavine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministar Bogdanić posjetio rekonstruisani Dom zdravlja

ČAJNIČE - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić prisustvovao je danas svečanosti povodom uspješne realizacije projekta rekonstrukcije i sanacije Doma zdravlja u Čajniču, za šta je uloženo 230.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovci obilježili malu maturu

ČAJNIČE - Maturanti Osnovne škole "Jovan Dučić" iz Čajniča obilježili su večeras završetak školovanja obilaskom Hrama Uspenja Presvete Bogorodice, šetnjom ulicama i slavljem u prostorijama škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan roman o Svetom Vasiliju Ostroškom

ČAJNIČE - Književnik Željko Pržulj promovisao je istorijski roman o Svetom Vasiliju Ostroškom u biblioteci u Čajniču, koji govori o danima kada se uzdizalo srpstvo, gdje je svetac iz Ostroga u kršu iskopao temelje na koje će doći NJegoš, Karađorđe, Tesla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Druženje za dobrovoljne davaoce krvi u Čajniču

ČAJNIČE - Opštinska organizacija Crvenog krsta /OOCK/ u Čajniču, organizovala je danas na Trojanu, u selu Ponikve, tradicionalno druženje za dobrovoljne davaoce krvi iz Čajniča.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kolo srpskih sestara proslavilo slavu

ČAJNIČE - Kolo srpskih sestara iz Čajniča proslavilo je danas krsnu slavu lomljenjem slavskog kolača u čajničkoj Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan humanitarni koncert za pomoć Božici Popović

ČAJNIČE - Na humanitarnom koncertu u Čajniču od ulaznica je prikupljeno 2.000 KM, što će pomoći u liječenju dvanaestogodišnjoj Božici Popović koja boluje od cerebralne paralize.

Opširnije...

Strana 1 od 13

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter