četvrtak, 23. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Čajniče

El. pošta Štampa

Uklonjene tromblonske mine i ručne bombe

ČAJNIČE - Tromblonske mine, zaostale iz proteklog rata, uklonjene su danas na području Čajniča, a na drugoj lokaciji u ovoj opštini uklonjene su ručne bombe. Neeksplodirana sredstva uklonio je tim Republičke uprave Civilne zaštite.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška uzgoju maline

ČAJNIČE - Opština Čajniče će ove godine iz budžeta izdvojiti 25.000 KM za proizvođače maline kojom je zasađeno 10 hektara zemljišta, a planirana je i izgradnja tunela za dubinsko zamrzavanje, rekao je Srni načelnik opštine Goran Karadžić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem kod načelnika povodom 8. marta

ČAJNIČE - Načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić organizovao je danas prijem povodom 8. marta za žene zaposlene u opštinskoj upravi i budžetske korisnike.

Opširnije...
El. pošta Štampa

KUD "Izvor" održao godišnji koncert

ČAJNIČE - Mladi čajnički folkloristi Kulturno-umjetničkog društva /KUD/ "Izvor" održali su večeras u Čajniču tradicionalni godišnji koncert i ujedno obilježili 70 godina postojanja društva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pejović: Pozitivno poslovanje "Vučevice"

ČAJNIČE - Direktor Šumskog gazdinstva "Vučevica" iz Čajniča Slobodan Pejović izjavio je Srni da ovo gazdinstvo posluje pozitivno i da je u 2016. godini ostvarena finansijska dobit viša od 1,2 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

O razvoju sistema Civilne zaštite

ČAJNIČE - U Čajniču je danas održana sjednica Opštinskog štaba Civilne zaštite za vanredne situacije povodom Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana zaštite i spasavanja Republike Srpske na kojoj je razgovarano o trenutnom stanju organizacije Civilne zaštite i razvoju tog sistema na području opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Imenovani načelnici odjeljenja i sekretar Skupštine

ČAJNIČE - Skupština opštine Čajniče imenovala je danas načelnika dva odjeljenja u Opštinskoj upravi i sekretara Skupštine, koji su i u protekle četiri godine bili na tim funkcijama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Unapređene poštanske komunikacije

ČAJNIČE - Načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić jutros je održao sastanak sa predstavnikom Javnog preduzeća "Pošte Republike Srpske" iz radne jedinice Foča Dragicom Krsmanović na kome je razgovarano o unapređenju i poboljšanju usluga u sistemu rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skijalište Zlodo - prvi korak u oživljavanju zimskog turizma

ČAJNIČE - U selu Ponikve kod Čajniča ove zime otvoreno je skijalište Zlodo, koje se nalazi na 1.124 metra nadmorske visine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Doček na platou ispred Doma kulture

ČAJNIČE - Opština Čajniče i Crkvena opština organizovaće večeras na platou ispred Doma kulture "Filip Višnjić" u Čajniču doček Pravoslavne nove godine.

Opširnije...

Strana 1 od 10

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter