četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Zamućenje vode na izvorištima

Obavjеštavamo stanovništvo Pala da jе zbog intеnzivnih padavina došlo do zamućеnja vodе na izvorištima tе sе prеporučujе prеvеntivno prokuvavanjе vodе za pićе.


Napominjеmo da su ispitivani uzorci vodе mikrobiološki ispravni što potvrđuju rеzultati analiza kojе jе provеo Institut za zaštitu zdravlja Rеpublikе Srpskе - Rеgionalni zavod Istočno Sarajеvo.


JP "Vodovod i kanalizacija" Pale


(www.palelive.com)Komentari (10)
 • Posjetilac  - marko samardzic

  Sta je pravi razlog zamucenja,padale su ogromne kise i prije pa nije ovako bilo!???

 • Posjetilac

  Zato sto isjekose sumu,pogotovu duz izora! Nema konkretnih i radikalnih mjera da se zastite izvorista vode,!!!

 • Posjetilac

  Napraviti zasticene zone izvorista,bez obzira dal suma il zemlja bila privatna ili drzavna. Posledice vec osjetimo,da bar zastitimo ovo sto je ostalo,a ne da ga sjbm do kraja :angry:

 • Posjetilac  - marko samardzic

  Zasticena zona moze biti da izadjemo pa napravimo zivi stit po sumama i gorama!!!Jer su ovi toliko zajasali da nema druge!!!

 • Posjetilac  - Skijajmo se, vesilimo se

  Evo ne mogu da spasu "Ljubiju" a ne da se stane u kraj ovome što sječe šumu po Ravnoj Planini. Šumarstvom u Palama se goidnama upravlja iz Banja Luke, a to vješto koriste naši brentaši i ovaj što pravi (ako napišem šta neće mi objaviti komentar. Pa zna se kada su počela zamučenja vode koja dolazi sa Vrela Miljacke.

 • Posjetilac

  Zamućenje vode se ranije nije dešavalo ovako često, znači došli javašluci na naplatu i račun će biti sve veći, isječena šuma oko izvorišta i niko ništa ne preduzima!!!

 • Sani  - Sta reci

  U Mokrom cim dune malo jaci vjetar ,padne snijeg ili kisa nestane struje.U Palama cim kisa padne :voda se zamuti ,a cijene jednog i drugog svemirske,a narod placa li placa racune.Dobro dosli na Romaniju u 21 vijeku,samo da se Bogu molimo da priroda bude njezna prema nama,jer mi prema njoj nismo.

 • klik

  Kad je trebalo donijeti zakon zaštićeni park "Jahorina" svi su kukali pa i tadašnji prvaci opštine kako će šumarstvo ostati bez sječivog etata i radnici ostati bez posla pa su blokirali donošenje zaštićenog područja do daljnjeg. Mi bi svima da udovoljimo pogotovo kad prebrojavamo koliko je to glasova a da sve bude kako treba. Ne može, mora se drugačije voditi politika ......

 • Posjetilac  - Šumarstvo je pred stečajem

  Ne siječe se šuma na golo, ali kod nas mora da bi se finansirali izbori i pravile (znamo već šta). Šumarstvo pred stečajem a šumu ne moraš đubriti, okopavat, saditi i rasađivati, nego samo odsjeći.

 • Isidora

  hahahahah "posjetilac IP adresa 217.75.197." baš me nasmija :-)Dobro se ovoga dosijeti...
  ni meni nijedan post nije objavljen kad pomenem "znaš već šta"... :-)

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter