ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Vrijednost prve faze rekonstrukcije škole 200.000 KM

Načelnik opštine Pale Boško Jugović razgovarao je danas sa predstavnicima Osnovne škole "Pale" i UNDP-a BiH o etapama realizacije nedavno potpisanog ugovora o rekonstrukciji ove škole, a prva faza projektnih aktivnosti vrijedna je 200.000 KM.


Prva faza podrazumijeva unapređenje energetske efikasnosti, a u naredne dvije godine planirana je realizacija druge faze koja se odnosi na poboljšanje uslova boravka u školi, odnosno zamjenu mokrih čvorova, dogradnju i renoviranje školske sale, rekonstrukciju školske kotlovnice i sistema grijanja, kao i uređenje školskog dvorišta.

Iz opštine Pale saopšteno je da se u realizaciju ovog projekta, osim predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i UNDP BiH, uključila i opština.

Sastanku je prisustvovao i predstavnik izvođača radova iz bratunačke firme "Progres".

Zgrada ove škole izgrađena je 1962. godine i jedna je od najstarijih školskih zgrada u Srpskoj, a na potrebu za njenom rekonstrukcijom ukazali su učenici i nastavnici organizacijom donatorske žurke "Kad se naše ruke slože", kojom su prikupljena početna sredstva za radove.

Udruženje prosvjetnih radnika "Klub ideja" autor je i koordinator projekta čiji je cilj potpuno rekonstruisanje zgrade škole.


(www.palelive.com / Srna / Foto M.S.)

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter