subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Studentskom domu "Dr Radovan Karadžić" više od 200 knjiga

Članovi Gradskog odbora Mladih socijaldemokrata /MSD/ Zvornik prikupili su više od 200 knjiga za biblioteku Studentskog doma "Dr Radovan Karadžić" na Palama. Predsjednik Gradskog odbora MSD Ognjen Pavlović rekao je večeras da je akcija "Knjiga na dar" potekla od člana Predsjedništva Gradskog odbora MSD Dragane Spasić koja sa još nekoliko studenata iz Zvornika stanuje u ovom domu.


"Ovi studenti su nam sugerisali da pokušamo da pomognemo da biblioteka dobije određeni broj knjiga s obzirom na to da je tek formirana", rekao je Pavlović.

On je dodao da su se mladi organizovali i za kratko vrijeme prikupili više od 200 knjiga koje će studentima biti od koristi.

Pavlović je rekao da, iako je akcija završena, svi koji žele da poklone knjigu za biblioteku Studentskog doma na Palama mogu to da učine i u narednom periodu.

Članovi Gradskog odbora MSD Zvornik sutra će uručiti knjige rukovodstvu Studentskog doma.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: studentski dom  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter