utorak, 27. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Policajci pretukli nevinog maloljetnika (video)

Policajci pretukli maloljetno lice MĆ (17) i kada su utvrdili da su pogriješili u identitetu, pustili ga uz riječi "Našao si se na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme". Iz MUP-a RS potvrđeno da je pokrenuta istraga, dok je porodica ogorčena.




(www.palelive.com)



Tagovi: policajci  CJB  pretukli  maloljetnika  
Komentari (45)
 • bojkotman  - bilo je jos slucajeva

  kao sto rece gospodja, SVAKO BAHATO PONAHANJE POLICIJE TREBA PRIJAVITI POLICIJI...ovom recenicom je sve rekla...uzas i nasa realnost...

 • Posjetilac  - neznani junak

  izvrsice se istraga...kakva j..... istraga kad se sve zna...

 • Posjetilac

  A.C.A.B. PRAVDA ZA MARKA :!: :!: :!:

 • BAHATO

  Strava u ulici brestova je nista u poredjenju sa HOROROM U GRADICU PALE!!!! :S :angry:

 • ZMAJ

  Bravo, nema se sta reci sem da imate SRCE za potuci se, vas 3 protiv djecaka, i to da je kakav mangup,nego miran da mirniji ne moze biti. Ja sam zadivljen vasom sposobnoscu i procjenjivanjem.

 • Posjetilac

  Kako prijaviti maltretiranje policajca prema običnom građanu kad nijedan policajac ne nosi akreditaciju na vidnom mjestu? I kako ja znam kome maltretirao i koga da prijavim kad ne znam njegovo ime?

 • paljanin1

  Znamo svi za onaj radijator gdje te svezu pa ubiju ko vola,ja mislim da ko je iz pala tu pricu zna.a plus kamere imaju u stanici,koje oni iskljuce ili kasnije obrisu sadrzaj,Jer ne postoji nikakav akt o obaveznoj upotrebi snimaka.A oni naravno ne registuju da je doticno lice uopste bilo u policijskoj stanici.

 • Mia

  Gle, samo da znaš da je svaki policajac dužan da ti pokaže legitimaciju samo kada je u civilu. Kada je u uniformi ne mora da ti pokazuje legitimaciju, ali na pitanje građanina on je dužan da se predstavi, ako to ne učini imaš pravo da o tome obavjestiš rukovodioca i znaj 100% da će njemu da se odbije od plate zbog toga. A,ako te bude neki policajac maltretirao, i sl., znaj da u 90% slučajeva građanin dobija parnicu protiv policajca.
  Ne ustručavajte se pokušati nešto, jer sve dok narod ćuti, do tada oni i rade šta hoće... ne zaboravi, zakon je na vašoj strani...

 • Posjetilac

  Kaže prijaviti svakog policajca, pa mi prijavimo al njihove kolege policajci ih štite i samo sebi navučeš još pet njih.Ovo je strašno , Marko bori se i tuži bagru!

 • paljanin1  - NE(PRAVO)

  Ovdje je sistematski problem,nerada unutrasnje kontrole,tj.javna je tajna da kontrola postoji kad postoji politicka volja da se neko smakne,u suprotnom najvise sto urade je odbiju im od plate 10% ,a sto su oni nekom bubrege to nema veze.A i sta se bunite ovo postoji od rata i desava se stalno,a vi tek sada reagujete,tek kad nekoga ubiju onda ce nekoga zaboliti glava.

 • Aco  - Bahatost i prepotentnost

  Ma kakva interna istraga i suspenzija. Pokrenuti sudski proces i tuziti bahatu ..... i MUP zbog nedostatka interne kontrole. Zatim zahtijevati debelu materijalnu odstetu za pretrpljenu patnju i na kraju ih baciti u zatvor. To ce ih nauciti pameti!

 • Posjetilac

  Kriminalci na svakom koraku,rade šta hoće,a oni tuku nevinu djecu.Sramota! :angry:

 • Natasa  - Sramota,

  Bahatost paljanskih policajaca je strašna.Oni na ulici izgledaju tako da se prepadneš kad ih vidiš.

 • milicija trenira strogocu

  Valjda se zna ko su pocinioci? Ako se ne zna ko su, tuziti CJB I. Sarajevo, a ako treba i MUP RS.
  A ovaj kriminalac im zbriso ispred nosa.

 • Posjetilac

  Pogledajte prvo kakva su vam djeca i sta rade pa tek onda komentarisite policiju,ne napune ni 15 godina a vec kradu i drogiraju se s tim upropastavaju sve oko sebe,da je srece bili bi jos stroziji pa se pojedini mamini i tatini sinovi ne bi tako bahato ponasali,a druga djeca slijedila njihov primjer.

 • Posjetilac

  U tome i jeste problem, sto tatini sinovi nikad ovako nesto ne bi dozivjeli. I kakve veze ovaj neduzni momak ima s tatinim sinovima, drogiranjem i kradjama s 15 godina. Ili policija ide LOGIKOM da tuku neduzne ne bi li se bagra prepala.

 • Posjetilac

  Zasto policija ne otkriva ubistva nerijesena u Palama?

 • Posjetilac

  Bojim se da se sve zavrsiti na komentarima ogorčenih građana, mjesec dana 10% od plate i idemo dalje. Ako ovo nije dovoljan razlog da Skupština i Brčkalo zatraže izvještaj o bezbjednosti u opštini, onda ne znam šta je! Dobar dio policajaca u stanici je profesionalan, ali onaj manji dio koji sprovodi silu bez potrebe, bahatost i osionost čini da ih sve posmatramo istim očima.U normalnim zemljama i neposredni komandir bi trebao, ako ne da podnese ostavku, onda barem da uputi izvinjenje. Zakon je tačno regulisao upotrebu sile, a kao laiku čini mi se da su "gospoda" taj zakon prekršila. Građani bi za tuču dobili prekršajnu ili krivičnu, a ovdje će biti nemoj više dok se strasti ne stišaju. Nadam se da će načelnik CJB gospodin Renovica, kao častan policajac i profesionalac, istrajati da se stvar istjera na čistac, o tome obavijestiti građane, objasni onima kojima nije jasno šta je njihov posao i time bar malo pokuša da povrati povjerenje u policiju, koja usput, ovih dana slavi 20 godina postojanja. Bilo bi da vam građani mogu čestitati, ali sa ovakvim ponašanjem...

 • Posjetilac

  E da hoces ti imati ovako dijete kao sto si i sam rekao...Pa da se onda pravis pametan. To stoji da ima takve djece,ali to ne ide sad uz ovog momka,prema tome komentar je suvisan.

 • bojkotman

  al te od 15 godina sto se drogiraju i sto kradu ne smijete da dirate pa bjes iskaljujete na nevinima...

  ``sluge rezima ste, stitite bogate, bije te narod za male pare, stitite lopove...interventna patrolira, decu maltretira...

 • DJEKNA!

  Citava drzava i sve obavjestajne sluzbe i ko zna kakve jos organizacije su se digle da nadju bjegunca koji je prije neki dan udario policajca,sto je za pohvalu nema sta.Zasto se ne nadju i objave imena tih "policajaca" sto su pretukli momka bez i jednog razloga???!!!Kao i mnogi slucajevi i ovaj ce se zataskati,samo zato sto ne ide na ruku drzavi.Naviknimo se na surovu realnost danasnjice i pazimo se jer smo mozda mi sledece koji cemo dozivjeti istu ili slicnu torturu!!!
  PS. PROMJENITI POSTAVU PALJANSKIH MESARA!!!

 • Posjetilac

  pa zar policajci smiju da tuku

 • gospođadafina  - Ovo bi trebalo da je smešno

  ► 5:00► 5:00

  www.youtube.com/watch?v=XqZnCPJBbCI :X
  Nekad smo se tome smijali, a danas to živimo!

 • B_r_K  - Ko nas to stiti od nas samih

  Svi smo ogorceni jer nam ovakvi postupci govore da nismo slobodni gradjani i da nam se svasta moze desiti jer licimo, prezivamo se, stanujemo pored krimica.
  Nek onda oznace zone gdje se mozemo kretati jer svakako zivimo u getu.
  Tuziti nepolicajce i traziti novcanu odstetu od 200.000,00 KM. MUP treba na licnom primjeru da pokaze da stiti gradjane tako sto ce otpustiti navedena lica i zabraniti im da se bave slicnom/javnom vrstom posla, pa nek onda idu na brentu i nosaju madru, mozda im proradi siva masa...
  Ukoliko ne budu adekvatno kaznjeni, treba protestovati pred opstinom i policijom!
  Obratiti se i nacelniku g.Savicu i traziti da se javno oglasi povodom zlostavljanja maloljetnika!
  U stvari, porodica treba da ide u Banjaluku i potrazi sefa da rijesi problem...

 • Hm

  Uraditi nesto kao u savremenim zemljama,AUTOMATSKI OTKAZ uz ime i prezime pocinioca i uz javno izvinjenje kako decku tako i roditeljima. I naravno platiti odstetu za batine i strah kroz koji je decko prosao. Sramota,sta se sve nece dozivjeti.

 • Posjetilac

  Sve se moze saznati i ko su ti policajci koji su radili tu noc, samo treba malo vise njegovi rodotelji da se angazuju....To treba odmah istjerati iz policije.....

 • kaktus

  Vlasti su dužne da obavijeste javnost o nedjelu i izvršiocima i kazne krivce! Zakonska je obaveza Policije, Tužioca, Suda, Opštinskih organa i nadležnih ministarstava, da svaki u svom domenu urade posao.
  Nažalost, razumijem vašu opasku "njegovi rodotelji da se angazuju"!Moraćemo se mi svi angažovati-jer ovo nije prvi,a bojim se, ni poslednji slučaj stradanja nevinih i to od onih koji su plaćeni da ih štite! Policija prebija, Tužilac čeka prijavu oštećenih, Sud optužbu Tužioca, Opštinski organi izvejštaje Policije (sic!) o stanju bezbjednosti! / neka ne brinu-Policija je bezbjedna-bar dok idu tri na jednog maloljetnog i nevinog/. Haloo,Opštino! Vi ste plaćeni da nas zastupate i govorite u ime ovog naroda-dakle i u ime tog premlaćenog djeteta, u ime sigurnosti sve djece i svih nevino stradalih, u ime sigurnosti svih nas! Jeste li obišli pretučeno dijete? Hoćete li preuzeti troškove liječenja i oporavka? Hoćete li tražiti zatvorsku kaznu i izgon iz policije siledžija? Znate li da ste to dužni?!Kao što ste dužni i da nas o svemu tome obaviještavate, tj. da podnosite blagovremene izvještaje uznemirenoj javnosti,koja vas plaća!
  Haloo, Policijo!Niste vi Tužioci da tužite,ni Sud da sudite, niti su batine zakonska kazna, čak ni za ubicu!Vi ste oruđe za sprovođenje Zakona, a ne Zakon!Dok ćutite i krijete siledžije, svi ste siledžije! Nek izvire iz mišje rupe te "hrabre troglave ale" i odgovore na pitanje :Kad nevino dijete pretuku,koliko bi prebijanja dosudili sebi?

 • Posjetilac

  HOCEMO IMENA!

 • Posjetilac

  Potpuno se slazem, napisati imena onih koji su u tome ucestvovali da se zna kako se ko u ovom gradu ponasa. Hocemo da postanemo studentski centar, grad omladine i mladosti, a poluobrazovani primitvci vrse teror nad neduznom omladinom. Mislim da bi predstavnici studenta trebali organizovati protestnu setnju kroz grad kako bi se svima skrenula paznja na primitivizam organa reda.

 • kaktus

  Zašto se kriju imena siledžija?! Ko su saučesnici u tom skrivanju?! Ima li normalnih policajaca? Zar je normalno da oni ćute,a očekuju da im vjerujemo?! Treba li da nabavimo oružje za odbranu od policije i uzmemo zakon u svoje ruke?!Šta su uradili opštinski organi, postoji li ustanova tužioca po službenoj dužnosti,zašto ministar policije nije smjenjen...? Novine koje nisu htjele da istraže i objave istinu o ovom nasilju, neću kupit više nikad, a pozivam i druge da ih bojkotuju!SVI KOJI ĆUTE O TOME SU SAUČESNICI!

 • Posjetilac  - SILEDŽIJE

  Dali neko zna ko su te siledžije što su pretukli nevino djete ? Zašto civilna vlast ćuti ? Možda su njihova djeca mala ili su velika pa neznaju šta znači to ! Mislim da treba građani da se organizuju i da održe mirne proteste , pa ljudi moji ovo se sutra može desiti i našoj djeci , djeci običnih i skromnih građana . Pokažimo jednom više svima da su svi oni tu gdje jesu zahvaljujući nama . Želim brz oporavak dječaku i njegovoj porodici .Mislim da treba da se organizuju mirni protesti , da se oglasi civilna vlast po ovom pitanjuu . Svi su zatajili maca im pojela jezik a za par mjeseci nećemo moći živiti od njihove hvale i priče šta su sve uradili a mi obični smrtnici smo svjedoci šta su sad uradili .

 • Posjetilac

  Nek si ti "civilnu vlast" upakovao sa ovim vandalskim cinom policajaca.
  Nazva ti sebe skromnim. Skrokmnost je vrlina.

 • zika

  Postovani sugradjani,
  Citam komentare povodom ovog dogadjaja i zelim da napisem par rijeci. Kao prvo, iskreno mi je zao momka koji je pretucen posto poznajem njegovu porodicu kao cestite ljude, domacine. Nadam se da ce svi oni naci snage da iz ove situacije izadju sa sto je moguce manjim posljedicama, mada ce, nazalost neke ostati trajno. Ne mislim da je sada trenutak za bilo kakve proteste, sve je jos uvijek frisko, vecina je napeta zbog onoga sto se desilo. Treba sacekati da MUP Republike Srpske STO PRIJE provede istragu i obavijesti javnost o rezultatima, kao i o mjerama protiv onih koji su prekrsili zakone ili pravila sluzbe. Ako dodje do otezanja istrage, ili rezultati pokazu da je momak „bio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme“, nakon toga treba reagovati i pokazati gradjansku svijest.

 • Posjetilac

  Baš zato što je sve friško treba organizovati protest! I da se kazne ovi počinioci najstrožije i za opomenu svim budućim kojima padne nešto slično na pamet.

 • ama zar je vazno

  Postovano Zika,sve ste Vi to lijepo napisali i u prvom dijelu se slazem sa Vama,al toliko ruznih stvari(ubitstava)je na cekanju .... Hvala Bogu,decko je ziv a kako je njemu i njegovoj porodici,to samo oni znaju.Zasto ne protest svih nas,ja jos ne procitah izvinjenje odgovornih i imena pocinioca.ZASTO?Sta se krije u svemu tome,ko se stiti? Sve ovo ima neku svoju pozadinu,gdje samo posten narod strada.

 • zeljko-pokretas

  Prije rata je policija zanala u dusu svakog lopova i kriminalca i redovno ih hapsila i tukla,tako da su se i obicni gradjani ,,bojali poziva na razgovor,,.
  Sjecam se kada su poslije rata bili u Palama razni medjunarodni policajci i prilagodjavali sirove balkance medjunarodnim standardima i pokusavali im resetovati mozgove. Sjecam se obuke policajaca,kada moraju biti mirni i stalozeni,kada na njih verbalno galame i maltene ih vrijedjaju gradjani.Upotreba policijske sile je procedura,kao nekad kada ranis covjeka.
  U medjuvremenu smo dobili demokratiju,a izgubili policiju i sigurnost gradjanina. Policajci imaju smijesne plate za posao sa gomilama ubica i kriminalaca i drogerasa.U tome su i policajci otisli u drugu krajnost,pa je pola radnog vremena najveci podvig kada uhvate vozaca golfa da nije upalio svjetla ili vezao pojas.A okolo kriminalci u dzipovima i brodovima kolo vode.
  Naravno,svugdje je bilo casnih izuzetaka i postenih profesionalaca,ali isto tako u toj casnoj policijskoj profesiji je bilo muljatora i sverecera droge i ubica.
  Ovom brutalno pretucenom maloljetniku nije opravdanje policajaca, greska i slucajnost.On je maloljetnik,U OVOM SLUCAJU POTPUNO NEVINO LICE.
  Pa i sve da je ucestvovao u kradji ili nekom drugom djelu,NISU GA SMJELI TUCI NIKADA,NI NA LICU MJESTA,NI U STANICI POLICIJE.I zato treba hitno reagovati policijska komanda,jer ce to biti na posmatranju kod gradjana Pala,a pogotovo kod porodice ostecenih,koja je domacinska o postena,a to jos vise boli ljude.
  Bez obzira sto je prije toga drugo lice u Palama,vozilom napao policajca i nanio mu povrede,njegovi kolege se nisu smjeli neprofesionalno ponasati,prema bilo kome,a pogotovo prema omladincima.
  I policija se treba osavremeniti i reorganizovati i tehnicki modernizovati,jer dok oni ganjaju lopove automobilima i pjeske ,kriminalci su vec postali sofisticirani milioneri i na razne nacine koriste visoke tehnologije i savremenu logistiku i falsifikate.Cesto se desava da svi u selu znaju da je neko maznuo auto u Sarajevu,ili upucao nekoga,a na terenu kriminalac seta slobodno,jer sud trazi dokaze kojom rukom je lopov ukrao novac,i da li je tada padala kisa.Jos kada na ovo sve,u Policiji i sudstvu dodate stranacko zaposljavanje preko veze i bez profesionalnog znanja,nije ni cudo sta nam se sve desava.

 • isidora

  niko nije svjestan da se ovo gomila godinama. sve sto se desava i na sta mi ne reagujemo dovodi do toga da jednog dana nasa djeca ispastaju. zao mi je decka i njegovih roditelja ali znam za jos par slucajeva od prije par godina kada su isto tako istukli momke jer nisu imali licnu kartu (17 godina ne moze ni imati)i kada su roditelji reagovali onda se citava stanica digla u odbranu kolega i na kraju su roditelji platili kaznu. mislim da vecina zna za te slucajeve ali eto "to se nas nije doticalo" i svi smo tada mislili "sta fali par samara/udaraca"...eto sada dodjose do klasicnog prebijanja...i sada cemo se malo ovdje buniti i zaboraviti jer zaboga nije se nama desilo a svi smo svjesni da kad nam djeca uvece izadju da bi pored problematicnih tipova mogli naletiti i na isfrustrirane policajce koji nikom nista ne smiju reci...ali zato redovno djecu tuku. zar nije dno dna da ja svom djetetu moram reci da ako mu policajac trazi licnu da bjezi kuci....
  i tako se zabijamo u misiju rupu kao i za sve. pa kada nam ndB, jednog dana ubiju dijete jer je "bilo na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme" onda ce svima nama biti kasno.
  sram bilo nacelnika policije koji nije nasao za shodno da se izvine paljanima bezobzira na istragu...a to bi nam trebalo pokazati koliko nas uvazavaju ako nam vec cinjenicom da nam tuku djecu to nije jasno

 • R

  MORAJU NAS TUCI JER JE SVO BEZVLASCE KOJE VLADA U DRZAVI U RUKAMA INDTITUCIJA,A MI NESMIJEMO NISTA, ZBIG KARADZICA I MLADICA IZLAZIMO NA ULICE,A ZBOG SVOJE DJECE NE....POLICAJCU MORAMO PLATITI RUCAK U KAFANI,DATI MU BAR 10 MARAKA,INACE NECEMO DMJETI IZACI NA ULICU/TO SVI ZNAJU,ALI NAZALOST,CUTE.VALJDA SE PLASIMO BATINA.

 • kaktus

  OVO JE OPOMENA! NIJE PRIJETNJA, NI POZIV NA LINČ, NEGO OTVORENO ISKAZANO MIŠLJENJE O SITUACIJI U KOJOJ SE NALAZIMO I POZIV SVIM NADLEŽNIM DA HITNO MIJENJAJU SVOJ ODNOS PREMA REALNOSTI,U KOJOJ NEDUŽNI STRADAJU, KRIVCI SE KRIJU,A NADLEŽNI ŠUTE I TIM ĆUTANJEM ŠALJU PORUKU DA TO NIJE VAŽNO!!!
  NIJE VAŽNO VAMA-ALI...DOVODITE MNOGE U SITUACIJU DA RAZMIŠLJAJU OVAKO:
  Da su pretukli moje dijete, ne bih čekao ni policiju, ni sud, ni opštinu, ni javna glasila...Sačekao bih da se sve zaboravi, a to bude vrlo brzo,pa onda krenuo u osvetu...na jednog po jednog...koji ga je tukao, koji su krili siledžije, koji su ćutali,a plaćeni su da ne ćute/opština, tužilaštvo, novine/... i sve to ćutke i podmuklo-baš onako kako oni rade,tj. ne rade! NE TJERAJTE LJUDE DA PROBUDE VAŠU SAVJEST I ODGOVORNOST, UDARIVŠI NA VAŠE NEVINO DIJETE!
  VI IMATE MOĆ I ODGOVORNOST RODITELJA ILI BAR STARATELJA OVE ZAJEDNICE. POKAŽITE DA SE STARATE O NAMA-GLASNO I JASNO TRAŽITE PUNU ISTINU I PUNU ODGOVORNOST.SHVATITE DA JE I VAŠ POSAO I ODGOVORNOST DA REAGUJETE U IME ZAJEDNICE! NE ZAKLANJAJTE SE NEZNANJEM,ČEKANJEM NA OVE I ONE PROCEDURE-UČESTVUJTE U NJIMA, PA ĆETE ZNATI! UOSTALOM, OVO JE MALI GRAD I U NJEMU SVE SE ZNA! NE PRAVITE SE TOŠE! ZASTUPAJTE PRAVA OVOG NEVINOG DJEČAKA I NJEGOVE PORODICE,TE TAKO DJELOM POKAŽITE DA ZAISTA BRINETE ZA NAŠU DJECU , A, BOGA MI I ZA VAŠU-JER OVAKO VIŠE NE MOŽE!

 • Posjetilac

  Zasto ne objavite imena policajaca koji su se izivljavali nad djecakom? Neka se zna tacno koji su, nikada vise nece smjeti izaci na ulicu... i obavezno organizovati protest gradjana...

 • Posjetilac

  Ovo za protest građana je dobra ideja. Stvarno treba jasno izraziti stav građana i dati do snanja da je ovakvo ponašanje NEPRIHVATLJIVO. Pazi ti bezobrazluka, mi ih plaćamo da nas štite, a oni maltretiraju djecu. A kriminal na svakom koraku, samo tu ili ne smiju da obavljaju svoj posao, ili im je neko platio ispod ruke da zažmure na jedno oko.

 • Posjetilac

  Gdje vi živite?! Raspitajte se o tom djetetu i porodici, pa onda komentarišite!
  Uz put da kažem, ogromna većina naše djece i omladine je predobra i treba da se stidimo pred njima, jer ih ne zaslužujemo tako dobre.Društvo u kome im nismo pružili osnovnu bezbjednost,posao,stvaranje porodice...itd. itd. stvorili smo mi, stariji. Pa i oni koji kradu, drogiraju se itd. bar posredno i djelimično, su i naša odgovornost!
  Zato, pomozite ako možete,bar jednom djetetu da ide dobrim putem,a gorke osude ne zaslužuju mladi, nego mi!

 • hm

  Gdje vi živite?! Raspitajte se o tom djetetu i porodici, pa onda komentarišite! (94.250.91xxx) Ja zaista neznam sta ste mislili sa ovom porukom.Ovde SVI pisu lijepo o djecaku i njegovoj porodici. Ama da su najveci kriminalci,trojica odraslih na jednog sedamnaestogodisnjaka-jel to opravdavate posjetioce????

 • Posjetilac

  Komentar je objavljen na pogrešnom mjestu i time je dobio sasvim drugi smisao.On je odgovor odgovor Posjetiocu IP adresa 89.111.226 od 30.03. na njegovu uopštenu priču koja kaže:
  "Posjetilac
  Pogledajte prvo kakva su vam djeca i sta rade pa tek onda komentarisite policiju,ne napune ni 15 godina a vec kradu i drogiraju se s tim upropastavaju sve oko sebe,da je srece bili bi jos stroziji pa se pojedini mamini i tatini sinovi ne bi tako bahato ponasali,a druga djeca slijedila njihov primjer."
  Ispod ovog komentara je trebao biti moj odgovor IP adresa 94.250.91xxx od 04.04.
  Dječak i porodica su za primjer, i to je van svake sumnje, za svakoga ko ih poznaje, a oni koji ih ne znaju mogli su se raspitati, pa onda komentarisati.
  Smeta mi uopštavanje i priča o lošoj omladini, što je netačno, a vrlo često se izriče paušalno i služi za bjeg od vlastitog dijela odgovornosti nas starijih. Posebno je ružno i štetno kad se takav komentar nađe u slučaju nevine žrtve, kao što je ovdje slučaj!
  Zbog potpuno pogrešnog konteksta, u kome se našao moj odgovor,obraćam se administratoru i
  Molim da se moj odgovor IPadresa94.250.91xxx od 04.04.premjesti na pravo mjesto tj.na IP adresa 89.111.226 xxx od 30.03.

 • prekipilo, majka mu stara!  - dokle vise?!

  Prije svega mi je zao decka i njegove porodice i nadam se da ce oni nekako smoci snage da prebrode sve ovo.
  Bojim se da smo postali sebicni i da okrecemo glavu od tudjih problema, plaseci se za sopstveno d...!
  Pa "oni" nam mogu raditi sta hoce jer jednostavno ne postoje sankcije! Pod "oni" mislim na kriminalce u svim mogucim oblicima, pocev od ovih obicnih lokalnih djilkosa, do onih u uniformama, foteljama itd.
  Na prste se mogu nabrojati institucije drzave koje korektno rade svoj posao tako da sam siguran da ce sve ovo lagano zataskavati i gurnuti pod tepih, uz neku minimalnu kaznu ili ukor, sta vec... UH!
  A da se za ovakvo i slicna divljastva pred opstinom ili policijom, bilo gdje, skupi par hiljada odlucnih ljudi, itekako bi razmislili o svojim sledecim koracima. Itekako! I kriminalci, i vlasti, i policija...
  E sad, jesmo li mi sposobni za to? Nadam se da jesmo, jer ako se ne pokrenemo, bice sve gore...

Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter