ponedjeljak, 26. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Štampa

Održana akcija uređenja cvijetnjaka Miroslava Pantića

Danas je u Palama održana akcija uređenja cvijetnjaka Miroslava Pantića. Akciju je pokrenula grupa volontera "Čika Pantini pupoljci", akciji su se pridružili Palelive.com, omladinci Crvenog krsta Pale i Pokret za naš grad koji je ovom prilikom donirao alat za uređivanje cvijetnjaka.

Aktivisti u budućnosti najavljuju slične akcije kako bi ovaj cvijetnjak i dalje lijepo izgledao, a želja aktivista je da se u budućnosti ovaj cvijetnjak nazove po Miroslavu Pantiću. Svaka pomoć u narednom periodu je dobrodošla, a o narednim akcijama će javnost biti na vrijeme obavještena.


Za godišnjicu smrti Miroslava Pantića je najavljeno postavljanje ploče sa njegovim imenom.


Pokojni Miroslav Pantić je bio zaposlen u PIO RS i svakog dana je održavao jedan od najljepših cvijetnjaka u Palama. Čika Miroslav je ovaj posao radio iz ljubavi, bez ikakve naknade, a njegov primjer bi trebalo da posluži svima nama.

(www.palelive.com)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter