četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Oborio stablo i prekinuo snabdijevanje strujom naselje Briježđa

Policiji na Palama prijavljeno je da je lice čiji su inicijali D.Ć. u naselju Briježđa oborilo jedno četinarsko stablo, koje je palo na elektroenergetsku mrežu, nakon čega je došlo do prekida napajanja električnom energijom u tom naselju.
Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da je po ovlaštenju dežurnog tužioca juče izvršen uviđaj i u toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv osumnjičenog biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu oštećenje ili uništenje javnih uređaja.

Policija u Istočnom Novom Sarajevu uhapsila je juče muškarca čiji su inicijali D.Đ, osumnjičenog da je pijan tukao suprugu, koja je zadobila povrede na glavi i vratu i upućena u zdravstvenu ustanovu.

O ovom slučaju koji se dogodio u Karađorđevoj ulici u opštini Istočno Novo Sarajevo obaviješten je dežurni tužilac, koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Policija u Višegradu podnijela je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali H.Z. zbog sumnje da je svjesno doveo u zabludu zaposlene u ovoj policijskoj stanici.

Osumnjičeni je u decembru 2016. godine policiji u Višegradu prijavio da je izgubio vozačku dozvolu i podnio zahtjev za zamjenu, nakon čega je preuzeo novu vozačku dozvolu.

U februaru 2017. godine Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, uz akt Ministarstva inostranih poslova BiH, dostavljena je vozačka dozvola na ime lica čiji su inicijali H.Z, uz obavještenje nadležnog organa Austrije o izrečenoj mjeri oduzimanja tog dokumenta zbog zdravstvenih razloga.

U saopštenju se navodi da je osumnjičeni na taj način počinio krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: šuma  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter