nedjelja, 02. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Rukovodstvo opštine Pale posjetilo DC "Buba-mara"

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i zamjenik načelnika Nenad Vuković posjetili su danas Dječiji centar "Buba-mara".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Buba-mara: Održane igre pod sloganom "U zdravom tijelu, zdrav duh"

U organizaciji Dječijeg centra "Buba-mara" juče su pod sloganom "U zdravom tijelu, zdrav duh" održane prve "Igre bez granica".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka iz sistema upravljanja kvalitetom "ISO 9001:2008"

"Udruženje privrednika opštine Pale" u saradnji sa "Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo" organizovaće u subotu 23.05.2015. godine sa početkom u 10.00 časova, izvođenje obuke za sistem upravljanja kvalitetom po standardu ISO 9001:2008. Obuka će biti organizovana u prostorijama sale za sastanke u opštini Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja u nekoliko naselja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti obustavljeno sutra 20.5.2015. godine u periodu od 7:30 do 15:00 časova i to u sljedećim naseljima: Jahorinski potok, Kremenita brda, Luke, Repca i Javor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obustava vodosnabdijevanja u nekoliko naselja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti obustavljeno sutra 19.5.2015. godine u periodu od 7:30 do 15:00 časova i to u sljedećim naseljima: Pod Koran, Bare, Pribanj, Kalovita brda, Derventa, Briježđa, dio Krivodola i Križ.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ikone i umjetničke slike, muzika i balet u Staroj crkvi

U porti i muzeju Stare crkve Svetih arhangela Mihaila i Gavrila u Sarajevu u subotu 16.5.2015. godine je, u oviru velikog evropskog projekta "Noć muzeja", izveden bogat kulturno-umjetničko program satkan od prigodnih besjedi, izložbi umjetničkih slika i ikona, i izvođenja djela klasične muzike i evergrina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeli radovi na Univerzitetskoj ulici u Palama

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji Univerzitetske ulice u Palama koje finansira opština Pale, a izvodi preduzeće "Romanijaputevi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kosorić: Pojačane mjere bezbjednosti

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Srpko Kosorić ocijenio je da je bezbjednost na području koje pokriva ovaj centar zadovoljavajuća, ali da su pojačane preventivne mjere i radnje usmjerene prvenstveno na sprečavanje krivičnih djela u vezi sa terorizmom i svakim drugim oblicima ekstremističkog djelovanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kuvajćani bez ličnih dokumenata

Pripadnici Policijske stanice Pale otkrili su sedam državljana Kuvajta, od kojih dva lica nisu imala nikakva lična dokumenta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na vrijeme podnijeti zahtjev za zamjenu ličnih dokumenata

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo poziva građane da na vrijeme podnesu zahtjev za zamjenu ličnih dokumenata kako bi se izbjegli problemi i nepotrebna čekanja.

Opširnije...

Strana 9 od 277

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome