subota, 04. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Cvrčak: Zasađeno stablo jasena

Povodom 22. aprila Dana planete Zemlje Dječiji vrtić "Cvrčak" je imao niz aktivnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odata počast ubijenim vojnicima JNA

U Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu danas su počast vojnicima nekadašnje JNA, ubijenim 1992. godine, odali članovi porodica stradalih, preživjeli zločina i zvaničnici Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manji zemljotres na području Sarajevsko-romanijske regije

Dežurni seizmolog Vesna Šipka rekla je Srni da je sinoć došlo do nekoliko zemljotresa na području Sarajevsko-romanijske regije, ističući da su uglavnom svi bili malih magnituda, ispod dvije jedinice Rihtera, sem jednog koji se desio šest kilometara južno od Pala u 19.55 časova i koji je imao magnitutu 2,3 jedinica Rihtera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć za poplavljene veća od sedam miliona KM

Crveni krst Republike Srpske dostavio je prošle godine poplavljenom stanovništvu pomoć u robi i novcu u iznosu koji premašuje sedam miliona KM, navodi se u Izvještaju o radu za 2014. godinu koji je juče usvojila Skupština ove organizacije u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pale i dalje atraktivne


Pale april 2015.

Uprkos ekonomskoj krizi, slaboj kupovnoj moći potencijalnih kupaca stanova i visokim kamatnim stopama banaka u Republici Srpskoj, stanogradnja u Palama i dalje živi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Neophodno jedinstvo svih političkih faktora u Srpskoj

Boračka organizacija opštine Pale najoštrije je osudila teroristički akt povampirenog vehabizma na policiju Republike Srpske, uz konstataciju da je napad na policiju napad na institucije Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pljačka u tržnom centru "Tom" u Palama

Iz prodavnice obuće u objektu tržnog centra "Tom" na Palama ukradeno je 1.700 KM pazara, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dan žalosti zbog ubistva policajca Dragana Đurića

U Republici Srpskoj danas je dan žalosti povodom terorističkog napada u policijskoj stanici u Zvorniku, u kojem je život izgubio pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske Dragan Đurić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisani ugovori o stipendiranju studenata

U prostorijama opštine Pale juče su potpisani ugovori o stipendiranju 33 studenta koji su na nedavno provedenom opštinskom konkursu ostvarili pravo na stipendiranje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uklonjena zastava takozvane armije BiH s Trebevića

Pripadnici Policijske stanice Pale uklonili su zastavu sa ratnim obilježjima takozvane armije BiH, koja je bila postavljena na Trebeviću, u neposrednoj blizini relejne stanice, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 9 od 274

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome