četvrtak, 08. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obezbijeđena sredstva za pokrivanje hrama bakarnim limom

Na Sabornom hramu Svetog arhangela Gavrila na Palama, koji je u izgradnji, trenutno se radi na postavljanju bakarnog lima na krov za šta su obezbijeđena sredstva, izjavio je Srni arhijerejski namjesnik sarajevski i starješina Hrama Uspenija Presvete Bogorodice na Palama protojerej-stavrofor Miomir Zekić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštetili šumsko gazdinstvo za više od 66.000 KM

Okružnom Tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv čuvara šuma čiji su inicijali V.T. i kontrolora šumskih rejona S.G zbog postojanja osnovane sumnje da su Šumsko gazdinstvo "Jahorina" sa Pala oštetili za više od 66.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je dan žalosti povodom sjećanja na stradale i prognane Srbe u Oluji

U Republici Srpskoj danas je Dan žalosti povodom obilježavanje Dana sjećanja na stradale i prognane Srbe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za infrasturkturne projekte milion KM

Opština Pale je u ovoj godini u infrastrukturne projekte uložila više od milion KM, rekao je načelnik opštine Miodrag Kovačević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ilindan okupio veliki broj građana u Mokrom

Crkva Uspenja presvete Bogorodice u Mokrom proslavila je u nedjelju svoju krsnu slavu Svetog proroka Iliju, u narodu poznatu kao Ilindan. Tim povodom ispred hrama se okupio veliki broj građana da se zajedno pomole i poklone hramu i revnitelju vjere Božje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slabiji zemljotres u blizini Sjetline

Zemljotres jačine tri stepena po Rihterovoj skali registrovan je jutros na području Pala, a nije bilo štete na objektima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vukovi zaklali šest ovaca u mjestu Mokro

Na imanju Slaviše Jugovića iz Mjesne zajednice Mokro kod Pala, vukovi su sinoć zaklali šest od petnaest ovaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Knjižara "Prva knjiga" - udžbenici u prodaji!

U knjižari "Prva knjiga", koja se nalazi u Ulici Stjepana Lučića, pored Doma zdravlja u Palama, počela je prodaja udžbenika, đačkih torbi i ostalog školskog pribora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama pronađen automobil ukraden u Sarajevskom kantonu

Putničko vozilo "golf 5", koje je ukradeno na području Kantona Sarajevo, pronađen je na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vatra pod kontrolom

Požar, koji je u popodnevnim časovima zahvatio nisko rastinje na području Zlatišta u Istočnom Sarajevu, stavljen je pod kontrolu - izjavio je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo NJegoš Vukadin.

Opširnije...

Strana 9 od 286

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome