petak, 28. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ruta tri od Pala do Vardišta uvrštena u "SITO-mrežu"

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je danas da je u projekat izgradnje nove saobraćajnice Sarajevo-Beograd u "SITO- mreži" već uvrštena ruta tri, koja bi išla reko Pala, Sokoca, Rogatice, Višegrada do Vardišta. "Trenutno je u izradi i studijska dokumentacija koja treba da pokaže opravdanost te rute, ali i drugu v...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas konstitutivna sjednica

Na konstitutivnoj sjednici Skupštine grada Istočno Sarajevo danas bi trebalo da bude izabrano novo gradsko rukovodstvo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blago zamućenje vode na izvorištima

Obavještavamo stanovništvo Pala, Mokrog i Podgraba da je zbog naglog topljenja snijega i obilnih padavina došlo do blagog zamućenja vode na izvorištima, pa se preporučuje preventivno prokuvavanje vode za piće prije upotrebe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost prve faze rekonstrukcije škole 200.000 KM

Načelnik opštine Pale Boško Jugović razgovarao je danas sa predstavnicima Osnovne škole "Pale" i UNDP-a BiH o etapama realizacije nedavno potpisanog ugovora o rekonstrukciji ove škole, a prva faza projektnih aktivnosti vrijedna je 200.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humanitarno šminkanje za Snežanu Puhalo

U galeriji Tržnog centra "Tom" u subotu 11. marta će biti organizovano šminkanje po simboličnoj cijeni od 10 KM, a sav prikupljeni novac će biti uplaćen na račun Snežane Puhalo, djevojke kojoj su potrebna sredstva za transplataciju jetre.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marku Pavloviću potrebna pomoć!

Dječaku Marku Pavloviću (14) je na Univerzitetskoj dječijoj klinici u Beogradu ustanovljena Vilsonova bolest koja napada jetru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Rogoušićima teže povrijeđena dva lica

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na dionici magistralnog puta LJubogošta - Cmiljeva Stijena, u mjestu Rogoušići, opština Pale, teško su povrijeđena dva lica, koja su nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Pale, prevezena u bolnicu Koševo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeno trideset četinara iz dvorišta Studentskog doma

Stanici javne bezbjednosti Pale prijavljeno je da su nepoznata lica posjekla i odvukla oko trideset stabala četinara iz dvorišta Studentskog centra Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saobraćajna u Rogoušićima

Na magistralnom putu Sarajevo - Podromanija juče se oko 16.45 časova desila saobraćajna nesreća u mjestu Rogušići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrebna veća finansijska podrška

Služba Civilne zaštite opštine Pale pruža pomoć u najrazličitijim oblicima ugroženosti stanovništva i okoline, ali je za njenu maksimalnu spremnost potrebna veća finansijska podrška, ocijenio je danas rukovodilac paljanske Civilne zaštite Dragan Elek.

Opširnije...

Strana 9 od 347

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter