ponedjeljak, 30. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Priredba Dječijeg vrtića "Cvrčak" u znaku 8. marta

Danas je u Kulturnom centru Pale tradicionalno za 8. mart održana priredba Dječijeg vrtića Cvrčak. Bila je to lijepa prilika da se najmlađi na neki način zahvale svojim mamama, bakama, tetkama i da im požele srećan Dan žena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policijska istraga okončana, a Tužilaštvo BiH uporno ćuti!?

Porodica pokojnog Riste Jugovića, generalnog direktora Srpskog osiguravajućeg društva /SOD/ "Jahorina", koji je mučki ubijen 10. marta 2002. godine u dvorištu porodične kuće na Palama, ni nakon 14 godina nema zvaničan odgovor nadležnih institucija na pitanje ko je, zašto i po čijem naređenju ubio njihovog supruga, oca i djeda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren humanitarni broj za Miu Torbicu

Sudbina ma kako da je surova bila prema ovom nedužnom djetetu koje je već jednom pobijedilo opaku bolest, pružila im je i mogućnost da uz pomoć savremene medicine, nade i vjere, odnesu još jednu pobjedu. Svaka je borba - pobjeda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokloni za 8. mart u knjižari "Prva knjiga"

Povodom predstojećih osmomartovskih praznika Knjižara "Prva knjiga" pripremila je bogat asortiman poklona, kako bi na vrijeme pripremili poklon za dragu žensku osobu, drugaricu, mamu ili jednostavno počastili sebe za Dan žena po povoljnim cijenama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeca iz vrtića sutra u posjeti Domu za stara lica

Mališani iz Dječijeg centra "Bubamara" sa Pala posjetiće sutra u ovom mjestu Dom za stara lica gdje će za korisnike prirediti prigodan kulturno-umjetnički program povodom 8. marta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević i Pamer razgovarali o zajedničkim projektima

Opštinu Pale danas je posjetio ambasador Austrije u BiH Martin Pamer, koji je sa načelnikom Miodragom Kovačevićem razgovarao o zajedničkim projektima, ali i o političkoj i privrednoj situaciji na području ove lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje zamućenje vode na izvorištima

Obavještavamo stanovništvo Pala, Mokrog i Podgraba, da je zbog obilnih padavina došlo do zamućenja vode na izvorištima, pa se preporučuje prekuvavanje vode za piće prije upotrebe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog vožnje u pijanom stanju slobode lišeno 18 lica

Policija Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo proteklog vikenda lišila je slobode 18 lica zbog vožnje u pijanom stanju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Imenovan novi Upravni odbor

Novi saziv Upravnog odbora /UO/ Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske konstituisan je na današnjoj redovnoj sjednici na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje program pripreme djece za polazak u školu

Dječiji centar "Bubamara" na Palama i ove godine organizuje tromjesečni program pripreme djece za polazak u osnovnu školu u školskoj 2016/2017. godini koji počinje sutra i traje do 1. juna, rekla je Srni direktor Slavka Brezo.

Opširnije...

Strana 9 od 309

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter