ponedjeljak, 20. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ninković: Višečlane porodice nisu uvijek socijalni slučajevi

Udruženje višečlanih porodica "Pale četiri plus" koje za sada broji 100 porodica sa četvoro ili više djece, pokazatelj je da višečlane porodice nisu uvijek socijalni slučajevi, kako ih javnost obično prikazuje, rekao je predsjednik Udruženja Željko Ninković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen nacrt budžeta u iznosu od 9.961.400 KM

Skupština opštine Pale usvojila je danas jednoglasno Nacrt budžeta za 2017. godinu u iznosu od 9.961.400 KM, što je na nivou rebalansa budžeta za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Porast otkrivanja zloupotrebe opojnih sredstava od 23,9 odsto

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske za 10 mjeseci ove godine otkrilo je 202 krivična djela neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga i omogućavanja uživanja droga, što je za 23,9 odsto više u odnosu na uporedni period prošle godine, izjavio je zamjenik direktora Policije Republike Srpske Radomir Domuzin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ovjerene liste za skupštinu Istočnog Sarajeva

Centralna izborna komisija BiH /CIK/ ovjerila je na današnjoj sjednici devet kandidatskih listi sa 25 kandidata iz Skupštine opštine Pale za izbor odbornika u Skupštinu Grada Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Očekuje se popunjenost smještaja na planinama

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković rekao je Srni da u predstojećoj zimskoj sezoni očekuje popunjenost svih smještajnih kapaciteta na planinama u Srpskoj, te veći broj domaćih i stranih turista nego ranije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

MUP o borbi protiv zavisnosti

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske organizuje danas na Palama centralnu aktivnost povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv bolesti zavisnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sladojević: Potrebna veća pažnja dnevnim centrima I djeci sa smetnjama

Pomoćnik ministra zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Branka Sladojević rekla je da resorno ministarstvo priprema desetogodišnju strategiju za unapređenje položaja lica sa invaliditetom i gdje će se veća pažnja posvetiti dnevnim centrima i djeci sa smetnjama u razvoju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krivična prijava protiv šumokradice

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale podnijeće protiv lica čiji su inicijali N.A. izvještaj o počinjenom krivičnom djelu šumska krađa, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. U mjestu Padalište, opština Pale, policijskom kontrolom motornog vozila marke "zastava" i vozača N.A.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U oktobru povećan broj saobraćajnih nezgoda

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u oktobru se dogodila 101 saobraćajna nezgoda, što je za 16,9 odsto više nego u istom mjesecu prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Diplome za 114 magistara i diplomiranih ekonomista

U okviru obilježavanja Dana Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, danas je na Palama održana promocija 114 magistara ekonomskih nauka i diplomiranih ekonomista 20. generacije ovog fakulteta.

Opširnije...

Strana 9 od 337

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter