ponedjeljak, 08. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Lomljenjem slavskog kolača obilježena krsna slava

Lomljenjem slavskog kolača u Hramu Presvete Bogorodice u Palama, te paljenjem svijeća poginulim pripadnicima policije, pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo danas su obilježili krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Svetog arhangela Mihaila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stefan Malbašić osvojio zlatnu medalju na Iranskoj geometrijskoj olimpijadi

Stefan Malbašić, gimnazijalac paljanskog Srednjoškolskog centra na nedavno održanoj Iranskoj geometrijskoj olimpijadi osvojio je zlatnu medalju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Dvori samotvori" Rajka Petrova Noga

Na Filozofskom fakultetu na Palama juče je održano književno veče "Dvori samotvori" Rajka Petrova Noga, na kojoj je ljubiteljima lijepe pisane riječi predstavljeno sedam izabranih djela poznatog srpskog pjesnika, koja žanrovski čine dvije knjige poezije, dvije proze i po jedna eseja, memoara i književne kritike.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Đokić: Kompletna procedura imenovanja direktora "Elektrodistribucije" Pale biće sprovedena u decembru

Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je danas u Istočnom Sarajevu da će kompletna procedura u vezi sa imenovanjem direktora "Elektrodistribucije" Pale biti sprovedena u decembru, u skladu sa odlukom Vlade Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U oktobru manje krivičnih djela za 17,39 odsto

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u oktobru je registrovano 76 krivičnih djela, što je za 17,39 odsto manje nego u istom mjesecu prošle godine, rekao je danas na redovnoj konferenciji za novinare načelnik Centra Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dom zdravlja u Palama proslavio krsnu slavu Svete vračeve

Dom zdravlja u Palama danas je proslavio krsnu slavu posvećenu Svetom Kozmi i Damjanu, a u narodu poznatim i kao Sveti vračevi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen nacrt rebalansa za ovu i budžeta za narednu godinu

Skupština opštine /SO/ Pale usvojila je danas Nacrt rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu od oko 8.750.000 KM što je oko 99 odsto od plana, kao i Nacrt budžeta za narednu godinu u iznosu od 8.946.425 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljotres na Palama

Na području Pala rano jutros zabilježen je zemljotres sa magnitudom 2,6 stepeni po Rihteru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak takmičenje mladih

Republičko kviz takmičenja mladih o poznavanju pokreta Crvenog krsta, na kojem će učestvovati devet ekipa, biće održano u petak, 13. novembra, u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oslobođen zbog greške policije

Dragan Kokotović (32) iz Pala, optužen da je 15. marta 2013. godine ubio staricu Staku Smiljanić (78) iz Pala, pravosnažno je oslobođen u Vrhovnom sudu Republike Srpske, iako se nekoliko časova nakon ubistva sam predao policiji i priznao zločin?!

Opširnije...

Strana 9 od 298

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter