srijeda, 27. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Dragan Kokotović oslobođen optužbi za ubistvo Stake Smiljanić

Presudom Okružnog suda u Istočnom Sarajevu Dragan Kokotović iz Pala oslobođen je optužbi da je 15. marta 2013. godine na svirep i podmukao način ubio 78-godišnju Staku Smiljanić u njenom stanu u Paljanskoj ulici Serdar Janka Vukotića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nove snježne padavine i niske temperature i u narednim danima

U Republici Srpskoj danas će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom, u višim predjelima sa susnježicom i snijegom i dnevnom temperaturom od tri do devet stepeni Celzijusovih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javne rasprave o nacrtima zakona

Ministarstvo finansija Republike Srpske, u saradnji sa PK RS-Područnom privrednom komorom Istočno Sarajevo, organizuje javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o investicionim fondovima, shodno zaključku Narodne skupštine Republike Srpske od 06. marta 2015. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preminuo Novica Klačar nosilac velikog broja priznanja i odlikovanja

28. marta 2015. godine preminuo je Novica Klačar nosilac velikog broja nagrada, diploma i priznanja SFRJ i Republike Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan oslobođenja Pala

Polaganjem vijenaca na spomenik palim borcima u Drugom svjetskom ratu danas je obilježen 3. april, Dan oslobođenja Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštećen "Golf 6" na Palama

Nepoznati izvršilac ili više njih oštetili su automobil "golf A6", vlasništvo lica čiji su inicijali M.P, koji je bio parkiran u Ulici srpskih ratnika na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upoznajte Stanimira meda koji je jutros postao internet senzacija


Foto: gute-foto.de

Stanimir je mrki medo koji nam je svima u redakciji brzo prirastao srcu. Medo se odvažno prošetao ulicom Srpskih ratnika i ljubazno nam pozirao.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Još nepoznati počinioci premlaćivanja pravoslavnih sveštenika

Na današnji dan prije 11 godina pripadnici NATO-a i tadašnjeg EUFOR-a, koje su UN i EU zadužili da čuvaju mir u BiH, na Palama su bestijalno pretukli pravoslavnog sveštenika protojereja-stavrofora Jeremiju Statrovlaha i njegovog sina vjeroučitelja Aleksandra Starovlaha, dok su ostale članove porodice i sveštenike maltretirali.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Medvjed na paljanskim ulicama izazvao paniku

Ulicom Srpskih ratnika je u jutarnjim časovima prošetao nesvakidašnji gost i izazvao paniku stanovništva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

CJB Istočno Sarajevo da ostane na Palama

Skupština opštine Pale usvojila je danas rezoluciju kojom se protivi eventualnom preseljenju sjedišta Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo sa Pala u opštinu Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...

Strana 9 od 270

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome