subota, 25. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Zemljotres u blizini Trnova

Jutros u 9:24 časova 2,7 km jugoistočno od Trnova, 20 km južno od Pala se desio zemljotres magnitude 4,3 stepeni po Richteru na dubini od dva kilometra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana Deseta smotra recitatora (foto)

U Kulturnom centru na Palama sinoć je održana Deseta smotra recitatora, na kojoj je svoje recitatorske talente pokazalo više od 100 učesnika osnovnih i srednjih škola.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prinudni život u prinudnom smještaju

Niko ne primjećuje staricu Zdravku Kulašević (78) kad se tiho spušta niz uličicu Nadmlin, odmah preko puta grandiozne zgrade Gradske vijećnice, u vrevu grada. I rijetko ko zna šta se krije iza oronulih vrata koje Zdravka uzalud zaključava jer se otud nema šta uzeti! A nema se gdje ni šta unijeti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden novac i fotoaparat

Iz vikendice na Palama nepoznati izvršilac ukrao je torbu, vlasništvo lica čiji su inicijali M.L., u kojoj su se nalazila lična dokumenta, fotoaparat i 800 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

TO Istočno Sarajevo u Beogradu predstavila turističku ponudu

U četvrtak je na Beogradskom sajmu otvoren Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Iskoristi trenutak", na kojem je svoju turističku ponudu predstavila i Republika Srpska. Štand Republike Srpske jedan od najposjećenijih štandova na Sajmu na kome se ove godine predstavljaju 33 izlagača iz Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladi najbolji predstavnici humanitarne organizacije

Mladi Crvenog krsta Republike Srpske uvijek su spremni da pomognu ljudima u nevolji i najbolji su predstavnici ove humanitarne organizacije, istaknuto je na Konferenciji mladih Crvenog krsta, održanoj na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela opšteg kriminaliteta

Na području u nadležnosti Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u januaru je evidentirano 55 krivičnih djela opšteg kriminaliteta, što je za 5,77 odsto manje nego u januaru prošle godine, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Raspisan konkurs za dodjelu 26 studentskih stipendija

Opština Pale raspisala je konkurs za dodjelu 26 studentskih stipendija, koji je otvoren do 4. marta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan Boračke organizacije

Služenjem parastosa u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice na Palama, polaganjem vijenaca na Centralnom spomen obilježju borcima odbrambeno-otadžbinskog rata i svečanom akademijom danas je obilježen Dan Boračke organizacije Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava jedinice "Beli vukovi"

Članovi Udruženja boraca "Beli vukovi" danas su na Palama obilježili krsnu slavu Svetog mučenika Trifuna, a tim povodom u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice služen je parastos za poginule pripadnike ove jedinice.

Opširnije...

Strana 9 od 265

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome