utorak, 27. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Parastos poginulim pripadnicima Jahorinskog odreda brigade Specijalne policije

U subotu 16. jula 2016. godine u 11.00 časova u Sabornom hramu Svetog Arhangela Gavrila u Palama biće služen parastos poginulim pripadnicima Prvog /Jahorinskog/ odreda brigade Specijalne policije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku nabavka novog sanitetskog vozila

Opština Pale obezbijedila je 50.000 KM za nabavku novog sanitetskog vozila, dok će ostatak potrebnog novca obezbijediti Dom zdravlja, a javni poziv za nabavku biće raspisan danas.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prazni stanovi i kuće na meti lopova

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo apeluje da građani preduzmu određene mjere kako u vrijeme godišnjih odmora i odsustva iz kuće njihov dom ne bi bio meta lopova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nakon što je izazvao sudar, vozač pobjegao sa lica mjesta

U mjestu Han Derventa, opština Pale, na relaciji LJubogošta - Sarajevo dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše tjelesne povrede zadobilo pet lica, dok je na vozilima pričinjena manja materijalna šteta, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sudar više automobila na putu Sarajevo - Pale

U saobraćajnoj nesreći na putu Sarajevo - Pale u kojoj su učestvovala najmanje tri automobila, od kojih jedno sa diplomatskim tablicama, povrijeđeno je nekoliko osoba, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

ŠG "Jahorina" oštećeno za više od 30.000 KM

Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali V.L. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela nesavjestan rad u službi i falsifikovanje ili uništavanje službene isprave, čime je Šumsko gazdinstvo "Jahorina" Pale oštećeno za više od 30.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za realizaciju projekata u tri osnovne škole 38.000 KM

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević potpisao je danas sa međunarodnom humanitarnom organizacijom "Vorld vižn" ugovor o realizaciji projekata u tri osnovne škole sa područja Pala ukupne vrijednosti 38.000 KM. Kovačević je istakao da je "Vorld vižn" obezbijedio 32.000 KM, a opština 6.000 KM za realizaciju projekata u osnovnim školama "Mokro"...

Opširnije...
El. pošta Štampa

SO Pale donijela odluku o utvrđivanju niže cijene nepokretnosti

Skupština opštine Pale na današnjoj vanrednoj sjednici donijela je odluku o utvrđivanju niže cijene nepokretnosti koja će se primjenjivati kao osnovica za obračun poreza građana za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Spasojević: Velika šansa u ljetnom turizmu

ISTOČNO SARAJEVO - Velika šansa Istočnog Sarajeva "leži" u ljetnom turizmu, a najveći potencijali su Jahorina, Trebević i pećina Orlovača, ističu u Turističkoj organizaciji ovog grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Škipina: U toku procedura prenosa vlasništva

U toku je procedura prenosa vlasništva novoizgrađenih studentskih domova na Palama sa Univerziteta Istočno Sarajevo na Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, nakon čega bi trebalo početi njihovo korištenje, rekao je Srni vršilac dužnosti direktora Studentskog centra Pale Damjan Škipina.

Opširnije...

Strana 9 od 322

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter