petak, 30. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Vozeći automobil pucao iz automatske puške

Muškarac čiji su inicijali N.A. priznao je policiji da je na Palama, upravljajući automobilom "audi", ispalio više hitaca u vazduh iz automatske puške.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavještenje: Sutra novi prekid vodosnabdijevanja u Jahorinskoj ulici

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto u periodu od 02.12. i 03.12.2014. godine u Jahorinskoj ulici od 8.00 do 17.00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fizički napad u Mokrom

Pripadnici Policijske stanice Pale sinoć su uhapsili lica B.P, G.K, B.K. i V.O. koji su u mjestu Mokro fizički napali A.K. i S.P.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trkulja: Spremni za zimsku sezonu

Za predstojeću zimsku sezonu Javno preduzeće "Komunalno" sa Pala pripremilo je dovoljno abrazivnog i posipnog materijala, rečeno je Srni u ovom preduzeću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra sedam dana od smrti načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Miloša Jovanovića

Sutra se navršava sedam dana od smrti načelnika opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Pale Miloša Jovanovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnivačka skupština "Udruženja privrednika opštine Pale" 4. decembra

Osnivačka skupština "Udruženja privrednika opštine Pale" će biti održana 4. decembra 2014. godine u 19.00 časova u svadbenom salonu "Stanišić" u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra svečanosti na Ekonomskom fakultetu

Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu /UIS/ obilježiće sutra Dan fakulteta, 61 godinu postojanja i 21 godinu rada u Republici Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokazna vježba prve pomoći prilikom saobraćajne nesreće

Opštinska organizacija Crvenog krsta /OOCK/ Pale i Omladinski klub CK Pale organizovali su danas pokaznu vježbu prve pomoći u Ulici Milana Simovića u kojoj je izvedena simulacija saobraćajne nesreće, rekla je Srni sekretar OOCK Pale Jelena Petrović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Crveni krst Pale organizuje pokazne vježbe prve pomoći

Crveni krst Republike Srpske, Omladinski klub OOCK Pale danas će od 13.00 časova organizovati pokaznu vježbu prve pomoći u Ulici Srpskih ratnika (kod Fotografske radnje Vasić) u kojoj će biti izvedena simulacija saobraćajne nesreće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Junaci Velikog rata"

U Kulturnom centru Pale sinoć je promovisna knjiga "Junaci Velikog rata" književnice Grozdane Komadinić, koja govori o učesnicima Prvog svjetskog rata, golgoti i stradanju koje su prošli.

Opširnije...

Strana 9 od 255

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome