petak, 18. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Projekat upravljanja čvrstim otpadom

U okviru projekta "Opštinski program za upravljanje čvrstim otpadom" koji finansira Švedska međunarodna razvojna agencija (SIDA), a provodi se uz pomoć konsultantske kuće "Grontmij" iz Danske, u opštini Pale juče je održan radni sastanak načelnika opština uključenih u projekat sa konsultantskom kućom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uz prijetnju oružjem opljačkali pumpu

Dva maskirana muškarca, uz prijetnju automatskom puškom, ukrala su iz benzinske pumpe na području opštine Pale oko 6.000 KM, potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sa Gradiškom dogovorena saradnja u oblasti komunalija i privrede

Načelnici opština Gradiška Zoran Latinović i Pale Miodrag Kovačević dogovorili su danas saradnju između dvije lokalne zajednice u oblasti komunalnih usluga i privrede. Kovačevića je interesovao rad gradiške Toplane, koja od početka godine umjesto mazuta koristi biomasu kao pogonsko gorivo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Istočnom Sarajevu nema protesta, policija prati dešavanja u Sarajevu

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević rekao je Srni da na području ovog centra nema okupljanja građana, ali da prate dešavanja u Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Od 1. januara voda skuplja za 14,26 odsto

Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" Pale od 1. janura povećalo je cijenu vode za 14,26 odsto i građani će sada vodu plaćati 80 feninga plus PDV po metru kubnom, rekao je Srni direktor preduzeća Krsto Mićić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj korisnika Centra za socijalni rad

Ove godine Centar za socijalni rad dobio 15 novih zahtjeva za isplaćivanje dodatka za njegu i pomoć drugog lica... Centar mjesečno isplaćuje i novčanu pomoć za 50 korisnika, što je za šest korisnika više u odnosu na prethodnu godinu - navodi direktor Jelena Orašanin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lejla Rešić zadovoljna načinom na koji funkcioniše opština Pale

Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić izjavila je danas da je zadovoljna načinom na koji funkcioniše opština Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvo suđenje za krađu šume u ŠG "Јahorina-Pale"

U Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu juče je nastavljeno je suđenje grupi od 19 lica optuženih za krađu šume na području Šumskog gazdinstva "Јahorina" Pale. Optužnica tereti osumnjičene da su ЈP "Šume Srpske" oštetili za 2,2 miliona maraka. Odbrana optuženih tvrdi da su svi dokazi na kojima počiva optužnica nezakoniti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Razgovarano o poteškoćama u radu omladinskih organizacija

U prostorijama opštrine Pale, 5. februara 2014. godine, pomoćnica ministra resora za omladinu Branka Malešević, održala je sastanak sa predstavnicima sljedećih organizacija: Savjet mladih Rogatica, Savjet mladih Višegrad, Savjet mladih Istočna Ilidža, "Aktivist" iz Istočne Ilidže, Omladinski savjet opštine Sokolac, Omladinski savjet Han Pijesak, Ud...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Јаvni pоziv: Zakup prostora u SPC Peki

Nа оsnоvu člаnа 64. Stаtutа оpštinе Pаlе ("Službеni nоvinе grаdа Istоčnо Sаrајеvо", brој:7/05, 25/07), Nаčеlnik оpštinе rаspisuје:

Opširnije...

Strana 9 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome