utorak, 22. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Kulturno i zabavno veče za pomoć ugroženima

U utorak 27.5.2014. godine od 19.00 do 23.00 časa na fudbalskom terenu na Koranu će biti održano kulturno i zabavno veče za pomoć ugroženima od poplava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje glavni pretres na suđenju za ubistvo Sofije Vukadin

Danas u Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu počinje glavni pretres na suđenju Lazaru Čavarkapi i Vladimiru Ćodi, optuženima za ubistvo maloljetne Sofije Vukadin (17), koje se dogodilo 24. marta 2013. godine u 2.30 časova u Zanatskom centru u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen dan formiranja Četvrtog bataljona Vojne policije

Veterani Druge čete Vojne policije danas su na Palama skromno obilježili Dan formiranja Četvrtog bataljona Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ambasador Bugarske uručio pomoć u vrijednosti od 30.000 KM

Ambasador Bugarske u BiH Angel Angelov uručio je danas na Palama Crvenom krstu Republike Srpske humanitarnu pomoć vrijednu 30.000 KM za stanovništvo ugroženo poplavama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Grijanjeinvest: Predstavljen rad "Toplifikacija Pala: Trenutno stanje i održivi razvoj"

Deseti međunarodni naučno-stručni skup "Savremena teorija i praksa u graditeljstvu" održan je u Banjoj Luci 15. i 16. maja pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upućena pomoć ka Zvorniku, nastavljene akcije prikupljanja pomoći

Opštinski odbor Crvenog krsta Pale danas je od prikupljene pomoći pripremio jedan kamion i pomoć je upućena ugroženim u Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć pripadnika Centra ugroženim područjima

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo učestvuju u humanitarnim akcijama organizovanim s ciljem prikupljanja pomoći stanovništvu Republike Srpske koje su pogodile katastrofalne poplave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Klizište na putu Sumbulovac – Jelovci

Na asfaltnom putu Sumbulovac - Jelovci ponovo se aktiviralo klizište koje prijeti da u potpunosti prekine pristupni put za ovo selo sa 45 domaćinstava i oko 70 vikend kuća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeno lice iz Kantona Sarajevo zbog četiri teške krađe u Palama

Muškarac čiji su inicijali A.D. iz Kantona Sarajevo uhapšen je zbog sumnje da je na području opštine Pale počinio četiri teške krađe i pokušao da izvrši još jednu tešku krađu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više provalnih krađa

Više provalnih krađa u kojima je otuđena veća količina novca, zatim zlatni nakit, aparati i alat dogodilo se na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 9 od 229

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome