srijeda, 28. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Otvoren naučni skup i obilježena krsna slava fakulteta

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu u subotu 20. maja je otvoren naučni skup "Nauka i stvarnost" i obavljen obred lomljenja slavskog kolača, u okviru obilježavanja Dana fakulteta i krsne slave - Svetog Jovana Bogoslova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Seminar o rodnim predrasudama u primjeni prava

Zakoni u BiH sadrže dobra rješenja koja se tiču rodne ravnopravnosti, ali mnoga od njih imaju programski karakter, zbog čega je potrebna njihova konkretizacija da bi bila primjenjiva u praksi, rekao je danas na Palama prodekan za naučnoistraživački rad na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu Goran Marković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra takmičenje 18 ekipa u pružanju prve pomoći

Na Palama će sutra biti održano finale Republičkog takmičenja podmlatka i omladine Crvenog krsta iz pružanja prve pomoći na kojem će učestvovati 18 ekipa koje su prethodno pobijedile na regionalnim takmičenjima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija darivanja krvi povodom dana škole

Školska organizacija Crvenog krsta OŠ "Srbija" organizuje akciju dobrovoljnog darivanja krvi u saradnji sa odjeljenjem za transfuziju krvi bolnice Kasindo u subotu 20. maja 2017. od 10.00 do 12.00 časova u prostorijama škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Jahorina" treba da dostaviti podatke o objektima za prodaju

Menadžment Olimpijskog centra "Jahorina" ima rok od sedam dana da Vladi Republike Srpske dostavi podatke o objektima koji će biti ponuđeni na prodaju kako bi bilo nastavljeno ulaganje u osnovnu djelatnost i osavremenjavanje staza, piše danas "Glas Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen ukradeni automobil

Pripadnici Policijske stanice Pale pronašli su u napuštenom objektu pored makadamskog puta u mjestu Gornji Pribanj, u opštini Pale, putnički automobil "tojota" za koji je utvrđeno da je ukraden u Sarajevu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani sa Pala poklonili se Čajničkoj Krasnici

Predškolci iz Dječijeg centra "Bubamara" sa Pale borave danas u posjeti opštini Čajniče, gdje ih je dočekao načelnik opštine Goran Karadžić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lakše povrijeđena desetogodišnja djevojčica

Desetogodišnja djevojčica lakše je povrijeđena kada ju je u ulici Nikole Tesle na Palama udario automobil "pasat karavan", kojim je upravljala žena čiji su inicijali N.Š.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zamućenje vode na izvorištima

Obavjеštavamo stanovništvo Pala da jе zbog intеnzivnih padavina došlo do zamućеnja vodе na izvorištima tе sе prеporučujе prеvеntivno prokuvavanjе vodе za pićе.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tri pravca restrukturisanja Olimpijskog centra "Jahorina"

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković izjavio je sinoć u Banjaluci da je Vlada Srpske zaključila da se ide u tri pravca restrukturisanja Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...

Strana 9 od 358

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter