subota, 05. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

U Ulici srpskih ratnika povrijeđen trinaestogodišnji pješak

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici srpskih ratnika, opština Pale, povrijeđen je trinaestogodišnji pješak, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid zbog noćnih mjerenja u vodovodnom sistemu

Zbog izvršenja noćnih mjerenja u vodovodnom sistemu, obavještavamo građane Pala da će vodosnabdjevanje biti prekinuto dana 02. i 03.07.2015. godine, u periodu od 00:00 do 05:00 h, u sljedećim naseljima:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odmiču radovi u skladu s planom

Građevinski radovi na izgradnji Univerzitetske ulice napreduju i odvijaju se u skladu s planom, bez kašnjenja. Do sada je završen kompletan iskop kao i 80% radova na odvodnji i drenaži, a u toku je postavljanje ivičnjaka i priprema podloge za asfaltiranje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U četiri saobraćajne nezgode povrijeđeno 11 lica

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo tokom vikenda dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je povrijeđeno 11 lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos poginulim srpskim borcima

Na mjesnom spomen-obilježju "Blatine-Pribanj" na Palama danas je, povodom Vidovdana, služen parastos poginulim srpski borcima u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu i položeno cvijeće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Srednjoškolskom centru "Pale" još 32 slobodna mjesta

U četiri srednje škole na području grada Istočno Sarajevo, nakon prvog upisnog roka, od planiranih 756 mjesta ostalo je slobodno oko 70 i ona će biti popunjena u drugom upisnom roku, rekla je Srni stručni saradnik za obrazovanje u gradu Istočno Sarajevo Vinka Berjan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Draga Mastilović novi dekan Filozofskog fakulteta

Profesor na Katedri za istoriju Draga Mastilović izabran je danas za dekana Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu na izbornoj sjednici Nastavno-naučnog vijeća ove visokoobrazovne ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljena bespravna priključenja na elektro-mrežu

"Elektrodistribucija" Pale prijavila je Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo da se na više lokacija krade električna energija bespravnim priključenjem na elektro-mrežu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Privremene obustave kod kamenoloma "Ljubogošta"

Na dionici magistralnog puta LJubogošta - Lapišnica, na granici sa Federacijom BiH, danas će biti privremeno obustavljen saobraćaj zbog minerskih radova kod kamenoloma "LJubogošta".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veselinović negirao krivicu za ubistvo Furtule

Na ročištu za izjašnjenje o krivici u Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu, Nikola Veselinović je negirao krivicu za ubistvo Bojana Furtule na Palama.

Opširnije...

Strana 9 od 282

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome