nedjelja, 23. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Završeno postavljanje malih tabli turističke signalizacije

Na teritoriji Grada Istočno Sarajevo završeni su radovi na postavljanju malih tabli turističke signalizacije i počelo je postavljanje velikih info tabli.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Centar Pala dobija novi sjaj

Izgradnjom Studentskog trga centar Pala dobija novi sjaj. Trg će prema projektu zauzimati površinu od oko 7.635 m2 i njegovim uređenjem će se istočno gradsko područje Pala dodatno urbanizovati.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policija preduprijedila napad na krst

Policija je u blizini spomen-krsta na Zlatištu lišila slobode dva lica u čijem vozilu su pronađeni macola i kliješta za rezanje armature.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavnici lokalne vlasti posjetili Osnovnu školu Srbija

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević, njegov zamjenik Nenad Vuković i predsjednik Skupštine opštine Pale Miroslav Brčkalo danas su posjetili Osnovnu školu Srbija i razgovarali sa direktorom ove ustanove Neđom Ždralom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama povrijeđen pješak

Pješak čiji su inicijali P.R. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Trifka Grabeža na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podići kapelu sa imenima i fotografijama 7.115 ubijenih Srba

Za cifru od 7.115 ubijeni sarajevskih Srba imam dokumentaciju, dokaze i izvore te elementarne podatke, a za većinu njih od pet do deset izvora, kao dokaz da su stradali - ističe direktor beogradskog Instituta za istraživanje srpskih stradanja u 20. vijeku Milivoje Ivanišević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto 26.09.2014. godine u periodu do 16.00 h u sljedećim dijelovima Pala: Pribanj, Krivodoli, dio Kalovitih brda, Briježđa, Smailovo brdo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prodajna izložba učeničkih kreacija i radova

Projekat "Kreativna radionica" Udruženja "Klik" Pale koji je omogućila organizacija World Vision Bosna i Hercegovina, uz saglasnost i podršku Osnovne škole "Srbija" je ušao u završnu fazu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ponovo pokušaj obaranja spomen-krsta na Zlatištu

Četiri lica koja su najvjerovatnije došla sa područja Kantona Sarajevo ponovo su u mjestu Zlatište, opština Istočni Stari Grad, pokušala da obore krst podignut u znak sjećanja na više od 6.500 ubijenih sarajevskih Srba, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policija uvela pojačane mjere obezbjeđenja na Zlatištu

Policija je uvela pojačane mjere obezbjeđenja šireg područja oko krsta na Zlatištu, podignutog u znak sjećanja na više od 6.500 ubijenih sarajevskih Srba, zbog tenzija nastalih u vezi sa ovim spomen-obilježjem, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...

Strana 9 od 246

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome