četvrtak, 02. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Spriječen šverc oblovinom

Pripadnici Policijske stanice Pale su u okviru akcije "Šuma" u teretnom motornom vozilu marke "micubiši", kojim je upravljao D.T, otkrili osam trupaca jele i smrče, koji nisu bili obilježeni šumskim žigom, niti je vozač za njih imao prateću dokumentaciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učestale provale u pećinu Orlovaču

Prirodno dobro valorizovano za turističke posjete - pećina Orlovača u 2014. godini se već treći put našla na meti provalnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević: Vlada dovela u pitanje funkcionisanje opština

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je juče tokom boravka u Banjaluci izjavio da je zbog odluke Vlade Republike Srpske o prihodima od indirektnih poreza i načinu njihove raspodjele dovedeno u pitanje funkcionisanje dijela opština u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šesnaest godina od ubistva "Belog vuka"

Pripadnici jedinice "Beli vukovi" obilježiće sutra na Palama 16 godina od svirepog, gnusnog i još nerasvijetljenog ubistva legendarnog komandanta ove elitne jedinice Vojske Republike Srpske Srđana Kneževića, Belog Vuka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević: Trudimo se unaprijediti rad Lovačkog udruženja "Jahorina"

Lovačko udruženje "Jahorina" Pale egzistira preko 60 godina i od osnivanja pa do današnjih dana lovci Lovačkog udruženja "Jahorina" Pale intezivo su radili na unapređenju lovstva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vučica podletjela pod automobil na Ravnoj Romaniji

U subotu oko 23.00 časa na magistralnom putu M-19 Pale - Sokolac na Ravnoj Romaniji desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je stradala vučica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fizički napao starca i ukrao mu 260 KM

Na Palama je nepoznati muškarac nasilno ušao u stan vlasništvo osamdesetogodišnjaka čiji su inicijali O.V, fizički ga napao i ukrao mu 260 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen zbog krađe dva bicikla

Službenici Policijske stanice Pale uhapsili su lice čiji su inicijali N.N. zbog sumnje da je ukrao dva bicikla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela realizacija investicionog programa opštine Pale

Rukovodstvo opštine Pale posjetilo je danas naselje Ćemanovići gdje je završeno asfaltiranje dionice puta od 1.200 metara koje je ova lokalna zajednica izvela u saradnji sa Fondom za povratak Bosne i Hercegovine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljene krađe na Palama i Sokocu

Pripadnici Policijske stanice Pale tragaju za nepoznatim licem koje je iz haustora jedne zgrade ukralo dva bicikla ukupne vrijednosti oko 800 KM. Krađu, koja je izvršena u Ulici Serdar Janka Vukotića u noći između 28. i 29. jula, prijavio je vlasnik bicikala.

Opširnije...

Strana 9 od 239

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome