nedjelja, 28. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Održana donatorska žurka za obnovu škole

Učenici Osnovne škole "Pale", uz podršku nastavnika i uprave, organizovali su donatorsku žurku "Kad se naše ruke slože" za obnovu svoje škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježene 24 godine od stradanja boraca čete "Petar Pandurević"

Služenjem parastosa kod spomen-obilježja u naselju Stara Stanica na Palama danas je obilježeno 24 godine od stradanja 14 boraca čete "Petar Pandurević", koji su na današnji dan 1992. godine poginuli u napadu muslimanskih snaga na srpske položaje na Trebeviću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Raspisan konkurs za upis učenika

Srednjoškolski centar "Pale" raspisao je konkurs za prijem 192 učenika u prve razrede za 2016/2017. školsku godinu, što je identično prošlogodišnjem broju primljenih đaka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saobraćajna nesreća u mjestu Trijanga

Jedno lice je teže povrijeđeno, a jedno lakše u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Trijanga na regionalnom putu Jahorina-Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra donatorska žurka u okviru akcije "Kad se naše ruke slože"

Učenici Osnovne škole "Pale", uz podršku nastavnika i uprave, organizuju program i najveću donatorsku žurku "Kad se naše ruke slože" za obnovu svoje škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Samardžija uručio poklone učenicima generacije

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija priredio je danas prijem za učenike generacije srednjih škola sa područja grada, kojima je uručio prigodne poklone.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje stradanja boraca čete "Petar Pandurević"

Služenjem parastosa kod spomen-obilježja u naselju Stara Stanica na Palama u srijedu, 8. juna, biće obilježeno 24 godine od stradanja 14 boraca čete "Petar Pandurević", koji su na taj dan 1992. godine poginuli u napadu muslimanskih snaga na srpske položaje na Trebeviću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos za 45 ubijenih srpskih boraca

U mjestu Luke u Žepi kod Han Pijeska danas je služen parastos, prislužene svijeće i položeni vijenci na spomen-ploču za 45 poginulih boraca Vojske Republike Srpske /VRS/ koji su poginuli prije 24 godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predavanja dr. Ranka Rajovića

U nedjelju 5. juna 2016. godine u 17.00 časova u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Pale, a u organizaciji INlingua centra za obrazovanje i jezike i vrtića "Cvrčak" iz Pala, biće održano predavanje dr. Ranka Rajovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu pomen ubijenim srpskim vojnicima

U mjestu Luka u Žepi u subotu, 4. juna, biće obilježene 24 godine od stradanja 45 pripadnika Vojske Republike Srpske koje su iz zasjede napali i mučki ubili, a zatim masakrirali pripadnici muslimanskih oružanih snaga.

Opširnije...

Strana 9 od 318

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter