srijeda, 04. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obilježen Dan boraca

Parastosom u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice za poginule i umrle borce, polaganjem vijenaca na Centralno spomen obilježje i svečanom akdemijom, danas je Boračka organizacija opštine Pale obilježila Dan boraca odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava i dan jedinice "Beli Vukovi"

Članovi Udruženja boraca "Beli vukovi" obilježili su u nedjelju u Palama krsnu slavu Svetog mučenika Trifuna služenjem parastosa za poginule pripadnike ove jedinice u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice, lomljenjem slavskog kolača i polaganjem vijenca na spomenik ratnom komandantu jedinice Srđanu Kneževiću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj registrovanih samostalnih preduzetnika

U toku 2015. godine na području opštine Pale registrovana su 132 samostalna preduzetnika, što je za 56 više u odnosu na 2014. godinu, rekla je Srni načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Vedrana Hršum.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela za 16,67 odsto

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u januaru je registrovano 60 krivičnih djela, što je za 16,67 odsto manje u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ski centar "Ravna Planina" uvršten na listu svjetskih skijališta

Ski centar "Ravna Planina" juče je uvršten na listu svjetskih skijališta jer je dobio FIS homologaciju za organizaciju međunarodnih takmičenja. Ovaj centar se tako našao na listi pored svjetski poznatih skijališta kao što su Kicbil i Kranjska Gora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

ŠG "Jahorina" oštećeno za 110.239 KM

Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo podnio je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.G. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo nesavjestan rad u službi i na taj način oštetio Šumsko gazdinstvo "Jahorina" za 110.239 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Grujić: Useljenje u studentske domove 1. marta

Novoizgrađeni studentski domovi na Palama i u Foči i nova zgrada "Bogoslovije" u Foči biće useljeni 1. marta, rekao je Srni rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Radoslav Grujić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zadovoljni statusom udruženja od javnog interesa

Predsjednik Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" Momčilo Krajišnik izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost Vladi Republike Srpske zbog odluke da se ovoj asocijaciji dodijeli status udruženja od javnog interesa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lukač: Sjedište CJB za sada ostaje na Palama

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas Srni da sjedište Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo /CJB/ za sada ostaje na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomozimo Radomiru Orašaninu iz Sokoca

Za pomoć u liječenju sedmogodišnjeg Radomira Orašanina iz Sokoca, koji boluje od teškog oblika leukemije, od danas je aktivan humanitarni broj 1432.

Opširnije...

Strana 9 od 306

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter