utorak, 31. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Nastavljena akcija darivanja pomoći pred praznike

Opština Pale i firma "Best Nedomax" nastavili su sa dobrom tradicijom darivanja pred praznike. U utorak 30. decembra dodijeljeni su paketi sa osnovnim životnim namirnicama za 40 porodica sa područja opštine Pale koji se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Narandžasto upozorenje za veoma niske temperature

U Republici Srpskoj danas će preovladavati veoma hladno i suvo vrijeme u većini krajeva, a snijeg će provejavati samo na planinama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savjet učenika JU SŠC Pale: Završena akcija "Jedan paketić, jedno dijete"

Savjet učenika Srednjoškolskog centra Pale organizovao je, tokom decembra, akciju "Jedan paketić, jedno dijete".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana novogodišnja predstava Big Ben-a

U nedjelju je u Kulturnom centru u Palama održana novogodišnja predstava u organizaciji Edukativnog centra "Big Ben".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju podjela paketića

Članovi Omladinskog kluba Opštinskog odbora Crvenog krsta Pale u nedjelju, 4. januara, će u Kulturnom centru podijeliti 120 paketića djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje skijališta "Gornje Pale - Ravna Planina" u nedjelju 4. januara

U nedjelju 4. januara 2015. godine počinje sa radom skijalište "Gornje Pale - Ravna Planina". Projekat koji je realizovan u sklopu izgradnje gondole "Jahorina Express" na relaciji Pale - Jahorina je spreman da ugosti prve skijaše.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević: Godina uspješno završena

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovčević rekao je danas da je ova godina bila veoma izazovna i teška, ali da je opština, uz jaku finansijsku disciplinu, uspjela da je uspješno finansijski završi, i izrazio nadu da će iduća biti još uspješnija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putevi prohodni

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije prohodni su, a ekipe za održavanje na terenu obavljaju svoj posao, pa da se saobraćaj odvija bez zastoja, izjavio je jutros Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" sa Sokoca Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kalem: Neozbiljna Agićeva izjava

Izjava pomoćnika ministra za bezbjednost BiH Samira Agića da bi Snježana Krajišnik, koja je stradala pri padu sa litice na Romaniji, preživjela da su nadležna lica i institucije Republike Srpske zatražili pomoć od institucija BiH, vrlo je neozbiljna, ocijenio je rukovodilac Gorske službe spašavanja Jahorina Miro Kalem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poziv poljoprivrednim prerađivačima za učešće na prezentaciji

Udruženje privrednika opštine Pale nakon svog osnivanja i registracije u registru udruženja, uspostavilo je saradnju i partnerske odnose sa preduzećemo "Eko - Plod" d.o.o. iz Sarajeva u cilju preuzimanja i nastavka koordinacije daljih aktivnosti na području naše Opštine za edukaciju, podsticaj, organizaciju proizvodnje i otkupa jagodičastog vo...

Opširnije...

Strana 9 od 261

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome