nedjelja, 02. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Puštena u rad novoizgrađena Hidroelektrana "Mesići-Nova" (foto)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i direktor "Elektrodistribucije" Pale LJubomir Mrda svečano su danas u Mesićima kod Rogatice pustili u rad novoizgrađenu Hidroelektranu /HE/ "Mesići-Nova", projekat vrijedan 10 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokazati jedinstvo u zaštiti nacionalnih interesa i Srpske

Skupština Boračke organizacije opštine Pale zahtijeva od svih političkih subjekata u Republici Srpskoj i srpskih predstavnika u institucijama BiH da pokažu maksimalno jedinstvo u zašiti nacionalnih interesa i pozicije Srpske, rekao je Srni predsjednik ove organizacije Mihajlo Parađina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šumska krađa u Mokrom

Na postrojenju za primarnu preradu drveta u Mokrom, opština Pale, policija je pronašla jedanaest trupaca koji nisu bili obilježeni šumskim žigom, niti je za njih vlasnik posjedovao dokumentaciju, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog alkohola uhapšeno 18 vozača

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo tokom trodnevne akcije uhapšeno je 18 vozača zbog prisustva alkohola u organizmu, a 55 vozača je isključeno iz saobraćaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak puštanje u rad HE "Mesići-Nova"

"Elektrodistribucija" Pale u petak, 29. maja, organizuje svečanost na kojoj će biti ozvaničeno puštanje u rad novoizgrađene Hidroelektrane "Mesići-Nova" u dolini rijeke Prače, opština Rogatica, čija je vrijednost oko 10 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Parastos za borce poginule na Trebeviću

Boračka organizacija opštine Pale danas je na mjesnom spomen-obilježju Jasik organizovala služenje parastosa i polaganje vijenaca borcima odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske poginulim na Trebeviću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana akcija darivanja krvi u OŠ "Srbija"

U subotu 23. maja u organizaciji OŠ "Srbija" i OO Crvenog krsta Pale u prostorijama OŠ "Srbija" je održana humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečanosti povodom dana Osnovne škole "Srbija"

Osnovna škola "Srbija" u ponedjeljak, 25. maja, povodom Svetih Ćirila i Metodija, obilježiće prigodnim svečanostima i manifestacijama Dan škole i Dan đačkih postignuća, rekao je danas Srni direktor škole Neđo Ždrale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginulo jedno lice

Na magistralnom putu Pale - Sokolac na Romaniji danas je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo lice čiji su inicijali M.C, dok je jedno lice povrijeđeno, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nekoliko centralnih gradskih naselja bez vode 26.05.2015.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdjevanje biti obustavljeno dana 26.05.2015. godine u periodu od 8.00 do 15.00 časova u sljedećim mjestima:

Opširnije...

Strana 8 od 277

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome