ponedjeljak, 20. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Pekoteka "Manja" otvara prodajne objekte u Palama i Lukavici, potrebne radnice u maloprodaji


Poznati maloprodajni lanac pekoteka "Manja" uskoro otvara svoje objekte u Lukavici i Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija prikupljanja paketa sa hranom za slijepe i slabovide

U Palama je nedavno osnovano Udruženje slijepih i slabovidih Pale sa ciljem da se obezbijedi bolji status slijepih i slabovidih u društvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održane priredbe povodom Svetog Nikole

U petak 16. decembra u Osnovnoj školi Pale su za učenike prvog i drugog razreda upriličene dvije priredbe povodom obilježavanja Svetog Nikole, zaštitnika djece, putnika, moreplovaca, siromašnih i nemoćnih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turska delegacija posjetila pogone na Koranu

Vlasnik fabrike "IFSAFA-MOS" /bivši "Famos Koran"/ Idris Fatih Šahin predstavio je danas visokoj delegaciji Turske tehnološke mogućnosti ove kompanije za realizaciju projekata iz oblasti motorne industrije za potrebe Turske. Delegaciju iz Turske, koja je posjetila fabriku po nalogu predsjednika ove zemlje Redžepa Tajipa Erdogana, činili su gla...

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Bubamara" u novom ruhu

Dječiji centar "Bubamara" na Palama će, nakon obnove objekta u koju je uloženo oko 40.000 KM, pružiti bolje uslove za boravak mališana, izjavila je Srni direktor "Bubamare" Slavka Brezo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

SDS osudio zlonamjerno iskorištavanje imena ljudi na bilbordima

"Opštinski odbor Srpske Demokratske Stranke Pale najoštrije osuđuje zlonamjerno i tendenciozno iskorištavanje imena ljudi, visokih zvaničnika SDS na bilbordima koji su juče osvanuli u Palama", stoji u saopštenju Informativne službe OO SDS Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

STACtech Pale osvojio treće mjesto na takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju RS

STACtech tim iz Pala sinoć je na 10. jubilarnom takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju /TNTI/ Republike Srpske za 2016. godinu osvojio treće mjesto sa inovacijom LCS (Lighting Control System).

Opširnije...
El. pošta Štampa

Frizersko kozmetički salon Olivera

U Ulici 4. juni pored Studentskog trga u Palama otvoren je Frizersko kozmetički salon Olivera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U sudaru povrijeđena tri maloljetnika

Tri maloljetna lica povrijeđena su u sudaru dva automobila na magistralnom putu LJubogošta-Smiljeva Stijena u mjestu Mokro, opština Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poslovni susreti u Kranjskoj Gori

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća poziva sve zainteresovane poslovne subjekte i institucije da učestvuju na poslovnim susretima u Kranjskoj Gori, koji će biti održani 3. februara 2017. godine, pod nazivom International Winter Matchmaking Event, a pod pokroviteljstvom Evropske mreže preduzetništva.

Opširnije...

Strana 8 od 337

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter