subota, 30. april 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Međunarodni Aptis ispiti iz engleskog jezika u INlingua centru

U petak 19. februara potpisan je ugovor između Britanskog savjeta i INlingua centra za jezike i obrazovanje iz Istočnog Sarajeva na osnovu kojeg INlingua centar postaje ispitni centar za međunarodne Aptis ispite iz engleskog jezika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Jahorinski poslovni forum" od 24. do 26. februara

Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizator je 5. naučne međunarodne konferencije "Jahorinski poslovni forum", koja će biti održana na Jahorini od 24. do 26. februara, rekao je Srni prodekan Ekonomskog fakulteta Marko Đogo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šarenac: Stanje bezbjednosti zadovoljavajuće

Stanje bezbjednosti na području opštine Pale je zadovoljavajuće, kako po pitanju oblasti kriminaliteta, tako i javnog reda i mira i saobraćaja, rekao je načelnik Stanice javne bezbjednosti Pale Radovan Šarenac na sjednici Skupštine opštine Pale koja je održana juče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turistička ponuda na sajmu u Beogradu

Turistička organizacija Istočno Sarajevo učestvuje na najvećem sajmu turizma u regiji, koji se do 21. februara održava u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Državljanin Saudijske Arabije na Palama bez putnih isprava

Policija na Palama je juče prilikom kontrole putničkog vozila "dačija", utvrdila je da vozač, državljanin Saudijske Arabije, kao i ostali putnici, žena i dvoje maloljetne djece, ne posjeduju putne isprave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekuvati vodu za piće

Obavještavamo stanovništvo Pala da je zbog obilnih padavina i naglog topljenja snijega, došlo do manjeg zamućenja vode na izvorištu Vrelo Miljacke, pa se preporučuje prekuvavanje vode za piće prije upotrebe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan boraca

Parastosom u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice za poginule i umrle borce, polaganjem vijenaca na Centralno spomen obilježje i svečanom akdemijom, danas je Boračka organizacija opštine Pale obilježila Dan boraca odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava i dan jedinice "Beli Vukovi"

Članovi Udruženja boraca "Beli vukovi" obilježili su u nedjelju u Palama krsnu slavu Svetog mučenika Trifuna služenjem parastosa za poginule pripadnike ove jedinice u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice, lomljenjem slavskog kolača i polaganjem vijenca na spomenik ratnom komandantu jedinice Srđanu Kneževiću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj registrovanih samostalnih preduzetnika

U toku 2015. godine na području opštine Pale registrovana su 132 samostalna preduzetnika, što je za 56 više u odnosu na 2014. godinu, rekla je Srni načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Vedrana Hršum.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela za 16,67 odsto

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u januaru je registrovano 60 krivičnih djela, što je za 16,67 odsto manje u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Opširnije...

Strana 8 od 306

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter