četvrtak, 26. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Svjedočio novinar Snježan Lalović

Svjedočeći u odbranu nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske /VRS/ generala Ratka Mladića, novinar Srpske radio-televizije /SRT/ Snježan Lalović izjavio je u Hagu da je s proljeća 1995. godine snimio pripadnike Unprofora vezane na Jahorini da bi se NATO odvratio od daljih vazdušnih napada na VRS.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Edukativno predavanje za osnovce na Palama

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo održali su učenicima osmih razreda Osnovne škole "Pale" edukativno predavanje o pirotehničkim sredstvima, te opasnostima i posljedicama do kojih može doći usljed njihove upotrebe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Seminar područne privredne komore Istočno Sarajevo

Područna privredna komora Istočno Sarajevo, u saradnji sa Poreskom upravom Republike Srpske nastavlja edukaciju naših članica širom Republike Srpske, te Vas obavještavamo da će se u srijedu 17.12.2014. godine, organizovati seminar u sali Administrativnog centra Grada Istočno Sarajevo (Stefana Nemanje 14), sa početkom u 10:00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mis Jahorine najbolji svjetski model na takmičnju Miss World 2014

Miss Jahorine i Republike Srpske Paljanka Isidora Borovčanin proglašena je za najbolji svjetski model na takmičenju Miss World 2014 koje je juče održano u Londonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Učenici i vi" - humanitarna priredba učenika SŠC Pale

U utorak 16.12.2014. u Kulturnom centru Pale od 19.00 časova biće održana humanitarna priredba učenika završnih razreda JU SŠC Pale "Učenici i vi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Reklamiranje na portalu i LED display-u po promo cijeni!

Iskoristite novogodišnje i božićne praznike i po promotivnoj cijeni od samo 150 KM + PDV promovišite svoje poslovanje u novogodišnjem ambijentu od 15. decembra do 15. januara!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljene mogućnosti saradnje u oblasti proizvodnje jagodičastog voća na Palama

Predstavnici firme "Eko-plod" doo Sarajevo i Federalnog zavoda za poljoprivredu danas su u sali SO Pale održali prezentacija o mogućnostima proizvodnje jagodičastog voća (malina, kupina, jagoda) na području opštine Pale i upoznali veliki broj zainteresovanih građana o eventualnom uspostavljanju dugoročne saradnje u proizvodnji i isporuci ovog voća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zajedničkim snagama u stvaranje boljeg privrednog i ekonomskog ambijenta

U četvrtak 11.12.2014. godine načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je održao sastanak sa predstavnicima Udruženja privrednika opštine Pale. Povod za održavanje sastanka bio je koordinacija aktivnosti lokalne zajednice i Udruženja privrednika za korake koje će biti napravljeni u narednom periodu u cilju poboljšanja privrednog i ekonomskog ambijen...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojeni plan i program rada za narednu godinu

Skupština Crvenog krsta Republike Srpske usvojila je danas program rada i operativni plan aktivnosti za iduću godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljena krađa dva pištolja

Lice čiji su inicijali T.K. prijavilo je policiji na Palama da su mu ukradena dva pištolja.

Opširnije...

Strana 8 od 257

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome