ponedjeljak, 23. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Usvojiti budžet investicionog karaktera - pola miliona KM za zapošljavanje

Novoizabrani načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da će mu prioritet u radu za iduću godinu biti usvajanje budžeta koji će biti investiconog karaktera i u kojem će oko pola miliona KM biti namijenjeno za podsticaj zapošljavanju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čubrilović otvorio izložbu arhivskih dokumenata

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je u Galeriji "Cekovića kuće" na Palama otvorio izložbu arhivskih dokumenata koji se odnose na 25 godina rada parlamenta Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kontrole ispravnosti vozila i posjedovanja zimske opreme

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopštio je da će policijski službenici u narednom periodu vršiti pojačane kontrole vozila u pogledu ispunjavanja uslova za učestvovanje u saobraćaju, a posebno opremljenosti vozila zimskom opremom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krsna slava JZU Dom zdravlja Pale

JZU Dom zdravlja Pale danas je proslavio krsnu slavu Svetog Kozmu i Damjana u narodu poznatim i kao Sveti vračevi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jugović preuzeo dužnost od Kovačevića

Novi načelnik opštine Pale Boško Jugović /SNSD/ zvanično je danas preuzeo dužnost od dosadašnjeg načelnika Miodraga Kovačevića /SDS/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U dvije saobraćajne nezgode povrijeđena tri lica

Vozač "pežoa" čiji su inicijali S.S. /63/ iz Sarajeva povrijeđen je u subotu u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Mokro, opština Pale, na magistralnom putu LJubogošta - Podromanija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovano Udruženje slijepih i slabovidih Pale

U Palama je u septembru ove godine osnovano Udruženje slijepih i slabovidih Pale. Na osnivačkoj skupštini prisustvovalo je 25 slijepih i slabovidih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba "25 godina Narodne skupštine Republike Srpske"

U okviru programa obilježavanja postojanja i rada 25 godina Narodne skupštine Republike Srpske u utorak u 12.00 časova 15.11.2016. godine u galerijskom prostoru Cekovića kuće u Palama biće svečano otvorena izložba "25 godina Narodne skupštine Republike Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prva NTC radionica sa Urošem Petrovićem

IN-centar za jezike i obrazovanje i PU Klub za djecu Cvrčak pozivaju djecu, roditelje, vaspitače, nastavnike, učitelje i sve zainteresovane na prvu NTC radionicu koju će održati Uroš Petrović, dječji pisac i koautor NTC sistema učenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kiša u nižim, a snijeg u planinskim krajevima

U Republici Srpskoj danas će biti hladnije vrijeme sa kišom u nižim i snijegom u planiskim predjelima uz formiranje sniježnog pokrivača. Tokom noći zahlađenje i u nižim krajevima sa kišom, ponegdje je moguća i susnježica ili snijeg.

Opširnije...

Strana 8 od 334

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter