srijeda, 27. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Protiv Mladena Ćosića izvještaj za pokušaj ubistva

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnijeće nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv Mladena Ćosića za pokušaj ubistva nakon što završi dokumentovanje slučaja aktiviranja ručne bombe juče u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promo karavan "Stop govoru mržnje na internetu"

Udruženje mladih "Motus Adulescenti" organizuje dvodnevno druženje mladih ljudi u "Promo karavanu", kao dio impelementacije projekta "Stop govoru mržnje na internetu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica povrijeđena ispred Tržnog centra Tom

Žena i muškarac povrijeđeni su danas kada je bačena eksplozivna naprava ispred Tržnog centra "Tom" na Palama, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podići svijest o brizi za djecu sa posebnim potrebama

Predstavnici "Jahorina osiguranja Viena inšurens grup" posjetili su danas na Palama Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" s ciljem podizanja svijesti društva kada su u pitanju djeca sa posebnim potrebama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Napadnuto lice u mjestu Kostreša

Lice čiji su inicijali L.D. sa Pala fizički je u mjestu Kostreša, opština Pale, napalo P.M. sa Sokoca i nanijelo mu povrede glave i tijela, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješan nastup BiH na matematičkoj olimpijadi


Predstavnici BiH na matematičkoj olimpijadi

Osamnaesta juniorska balkanska matematička olimpijada (JBMO) održana je u periodu 21. do 26.6. u Ohridu u Makedoniji. Ovo takmičenje iz matematike održava se svake godine u junu, a na njemu pravo učešća imaju djeca do 15,5 godina starosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rukovodstvo opštine Pale u radnim posjetama Štutgartu i Pragu

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i predsjednik SO Pale Miroslav Brčkalo otputovali su u radnu posjetu gradovima Prag i Štutgart gdje im je preko generalnog konzulata Bosne i Hercegovine zakazano više sastanaka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odata počast poginulim borcima iz Pribnja

Boračka organizacija opštine Pale i ove godine je odala počast poginulim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske na mjesnom spomen - obilježju "Blatine - Pribanj" u opštini Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena Spomen ploča Mladoj Bosni

U okviru aktivnosti obilježavanja stogodišnjice Prvog svjetskog rata, danas je na Palama u organizaciji Opštine Pale postavljena i svečano otkrivena spomen ploča Vidovdanskim herojima - članovima pokreta "Mlada Bosna".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen Milan Brezar

Milan Brezar koji je nestao 25.06.2014. godine oko 17.00 časova u Jelovcima pronađen je juče oko 17.00 časova.

Opširnije...

Strana 8 od 233

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome