srijeda, 02. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Saborni hram Svetog Arhangela Gavrila u izgradnji proslavlja svoju krsnu slavu 26. jula

Saborni hram Svetog Arhangela Gavrila u izgradnji proslavlja svoju krsnu slavu 26. jula 2015. godine. Sveta Arhijerejska Liturgija počinje u 09:00 časova, u toku koje će biti organizovano lomljenje slavskog kolača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veći broj prvačića u opštini Pale

Na području grada Istočno Sarajevo u prvi razred osnovnih škola u školskoj 2015/2016. godini upisano je manje prvačića nego prošle godine, rekla je Srni stručni saradnik za obrazovanje u gradu Istočno Sarajevo Vinka Berjan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Golf iz Kadinog sela pronađen kod Rogatice

Na lokalitetu Rasla Gora u opštini Rogatica policija je pronašla motorno vozilo "golf" u vlasništvu lica čiji su inicijali K.N, koje je istog dana otuđeno u mjestu Kadino Selo kod Pala, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Borba za život male Nikoline

Šestomjesečna djevojčica Nikolina Vulinović iz Zvornika mora hitno da ide na transplantaciju jetre. Za operaciju je potrebno 115.000 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljetni kamp u Pomazu

Zahvaljujući pobratimskom odnosu koji opština Pale ima sa gradom Pomaz u Mađarskoj, deset paljanskih osnovaca  u pratnji nastavnika boravi od 28. juna  na Ljetnom kampu u turističkom zamku Teleky Wattay u Mađarskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Kadinom Selu ukraden "golf"

U mjestu Kadino Selo kod Pala ukraden je automobil "golf A2" koji je bio parkiran u dvorištu porodične kuće, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Redovna linija Pale - Istočno Sarajevo - Foča dva puta dnevno

Andžić bus krenuo je sa redovnom linijom Foča - Istočno Sarajevo - Pale, dva puta dnevno iz oba pravca svaki dan. Polasci na relaciji Pale - Foča i Foča - Pale su usklađeni po redu vožnje sa sljedećim polascima i dolascima:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikoli Veselinoviću sedam godina i tri mjeseca zatvora

Okružni sud u Istočnom Sarajevu proglasio je Nikolu Veselinovića krivim zbog počinjenih krivičnih djela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, te izrekao jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od sedam godina i tri mjeseca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Ulici srpskih ratnika povrijeđen trinaestogodišnji pješak

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici srpskih ratnika, opština Pale, povrijeđen je trinaestogodišnji pješak, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid zbog noćnih mjerenja u vodovodnom sistemu

Zbog izvršenja noćnih mjerenja u vodovodnom sistemu, obavještavamo građane Pala da će vodosnabdjevanje biti prekinuto dana 02. i 03.07.2015. godine, u periodu od 00:00 do 05:00 h, u sljedećim naseljima:

Opširnije...

Strana 8 od 282

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome