subota, 25. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Saopštenje preduzeća "Sarajevoinvest" povodom izgradnje pogona za impregnaciju

Preduzeće Sarajevoinvest koje je pokrenulo zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za izgradnju postrojenja - pogona za impregnaciju drvenih elektro i TT stubova i željezničkih pragova na području opštine Pale je izdalo saopštenje koje prenosimo u cjelosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građani zabrinuti zbog izgradnje pogona za impregnaciju

Povodom javne rasprave koja se odnosi na zahtjev preduzeća "Sarajevooinvest" doo Pale za izdavanje ekološke dozvole za izgradnju postrojenja - pogona za impregnaciju drvenih elektro i TT stubova i željezničkih pragova na području opštine Pale, grupa građana je nakon uvida u tehničku dokumentaciju zatražila sastanak sa načelnikom opštine Pale Miodra...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja zbog radova na vodovodnoj mreži

Obavještavamo građane Pala da će zbog izvođenja radova na mjernim mjestima "podhodnik" kod OŠ Pale i "Pale 1" kod rezervoara niske zone na Golom Koranu 09.09.2014. godine vodosnabdjevanje biti prekinuto u periodu od 09 do 16 h.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Apoteka Rp" - prva apoteka otvorenog tipa u našem gradu

Zdravstvena ustanova "Apoteka Rp" danas je preseljena u novi prostor u Tržnom centru "Tom".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatan kurs ruskog jezika

Udruženje građana "Srpsko-ruska zajednica Zavet" uz pokroviteljstvo fonda "Russkiй mir" iz Moskve organizuje besplatan kurs ruskog jezika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promjenjen režim u Ulici Milana Simovića

Obavještavaju se građani Pala da se u skladu sa Regulacionim planom Pale - Centar promijenio režim saobraćaja u Ulici Milana Simovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ruže i šahovska tabla u znak sjećanja na Mihajla

Danas je u osnovnim školama i u Srednjoškolskom centru Pale počela nova školska godina. Stigle su lijepe vijesti iz školskih klupa, a to je da je ove godine u dvije osnovne škole na Palama u ovu školsku godinu upisan veći broj prvačića nego lani.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upisan veći broj prvačića

U dvije osnovne škole na Palama u ovu školsku godinu upisan je veći broj prvačića nego lani.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavještenje opštine Pale

Preduzeće "Sarajevooinvest" DOO Pale predalo je zahtjev Odjeljenju za prostorno uređenje, saobraćaj i komunalne poslove grada Istočno Sarajevo zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za izgradnju postrojenja - pogon za impregnaciju drvenih elektro i TT sstubova i željezničkih pragova na području opštine Pale planirane godišnje proizvodnje 12.000...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upriličeno lomljenje slavskog kolača

Danas je u Palama liturgijom u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice i litijom ulicama grada, počelo je obilježavanje Dana i krsne slave opštine Pale - Velike Gospojine.

Opširnije...

Strana 8 od 242

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome