četvrtak, 17. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Parastosom obilježen dan boraca

Služenjem parastosa za borce poginule u proteklom ratu u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice i polaganjem vijenaca na Centralnom spomen-obilježju, Boračka organizacija opštine Pale juče je obilježila Dan boraca odbrambeno-otadžbinskog rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na jesen završetak radova na dva nova studentska doma

Danas su se u Banjoj Luci sastali Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović i predstavnici Unije studenata RS.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena krsna slava jedinice "Beli vukovi"

Članovi Udruženja boraca "Beli vukovi" danas su na Palama obilježili krsnu slavu Svetog mučenika Trifuna i tim povodom služen je parastos za 18 poginulih pripadnike ove jedinice, te položeni vijenci na spomenik komandantu Srđanu Kneževiću, koji je ubijen u avgustu 1998. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice lakše povrijeđeno u Rogoušićima

Jedno lice danas je lakše povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Istočno Sarajevo – Sokolac, u mjestu Rogoušići, potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stablo usmrtilo drvosječu u rejonu Gračanica

Radnik "Drveprerade-Đurić" iz Dervente preminuo je od posljedica povreda zadobijenih prilikom sječe šume u rejonu Gračanica, opština Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

BORS: Uspješno riješen problem stambenog zbrinjavanja

Boračka organizacija Republike Srpske /BORS/, od svog osnivanja stoji na prvoj liniji odbrane prava boračkih kategorija i bije bitku da oni koji su odbranili Srpsku i njene institucije postanu što je više moguće uvaženi članovi društva, izjavio je Srni predsjednik Boračke organizacije Pale Mihajlo Parađina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Parađina: Prava treba ostvarivati putem institucija

Borci i njihove porodice u Republici Srpskoj ne misle da rješenje problema treba da traže na ulici, kao što je to slučaj u Federaciji BiH, izjavio je danas Srni predsjednik Boračke organizacije Pale Mihajlo Parađina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projekat upravljanja čvrstim otpadom

U okviru projekta "Opštinski program za upravljanje čvrstim otpadom" koji finansira Švedska međunarodna razvojna agencija (SIDA), a provodi se uz pomoć konsultantske kuće "Grontmij" iz Danske, u opštini Pale juče je održan radni sastanak načelnika opština uključenih u projekat sa konsultantskom kućom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uz prijetnju oružjem opljačkali pumpu

Dva maskirana muškarca, uz prijetnju automatskom puškom, ukrala su iz benzinske pumpe na području opštine Pale oko 6.000 KM, potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sa Gradiškom dogovorena saradnja u oblasti komunalija i privrede

Načelnici opština Gradiška Zoran Latinović i Pale Miodrag Kovačević dogovorili su danas saradnju između dvije lokalne zajednice u oblasti komunalnih usluga i privrede. Kovačevića je interesovao rad gradiške Toplane, koja od početka godine umjesto mazuta koristi biomasu kao pogonsko gorivo.

Opširnije...

Strana 8 od 213

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome