petak, 19. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Za pola godine zamijenjena skoro polovina ličnih karti

Od 30.147 ličnih karti izdatih u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo koje ističu do kraja ove godine, u prvih šest mjeseci zamijenjeno je 14.240, dok je od ukupno 14.550 vozačkih dozvola zamijenjeno 6.329.

Opširnije...
El. pošta Štampa

SO Pale: Za šest mjeseci ostvaren suficit od 3.899 KM

Skupština opštine Pale usvojila je danas izvještaj o izvršenju budžeta za prvih šest mjeseci ove godine u kojem je ostvaren suficit od 3.899 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zapaljeno vozilo Šumskog gazdinstva "Jahorina"

U mjestu Mokro kod Pala zapaljeno je vozilo "lada niva", vlasništvo Šumskog gazdinstva "Jahorina" Pale, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos pripadnicima ratne jedinice Rajka Kušića

U crkvi Uspenja Presvete Bogorodice na Palama danas je služen parastos poginulim pripadnicima ratne jedinice Specijalne brigade policije Sarajevsko-romanijskog odreda, kojom je komandovao Rajko Kušić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na jedinicu Rajka Kušića

U crkvi Uspenja Presvete Bogorodice na Palama danas će biti služen parastos poginulim pripadnicima ratne jedinice Specijalne brigade policije Sarajevsko-romanijskog odreda, kojom je komandovao Rajko Kušić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priprema za postavljanje bakarnog lima

U toku pregovori sa čuvenim Hrvaćanima iz Prijedora, koji su specijalizovani za prekrivanje crkvi bakrenim limom. Predsjednik Milorad Dodik ispunio obećanja sa donatorske večere - kaže starješina hrama Uspenija Presvete Bogorodice protojerej stavrofor Miomir Zekić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hapšenje zbog fizičkog napada

Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su lice R.S. zbog fizičkog napada na osobu A.K.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U naselju Vrelo Miljacke sletio automobil

Žena čiji su inicijali A.S. zadobila je prelom ključne kosti u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u naselju Vrelo Miljacke na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanska Promenada bogatija za LED display

Firma NF-tel d.o.o. je proteklih dana radila na postavljanju LED display-a na Promenadi. Display je danas pušten u rad i u budućem periodu će biti dostupan za emitovanje reklamnog i informativnog sadržaja direktno iz našeg studija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijetnje smrću

Lice čiji su inicijali P.M. prijavilo je policiji na Palama da mu je lice J.G. prijetilo da će ga ubiti, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 8 od 237

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome