ponedjeljak, 01. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Četvrta "Jagnjijada" na Vučjoj Luci

Četvrti put na Vučjoj Luci 13. jula 2014. godine od 10.00 časova u opštini Istočni Stari Grad biće održana gastro - turistička manifestacija "Jagnjijada 2014".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Donjoj LJubogošti pronađene puške i municija

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo pronašli su dvije puške i municiju prilikom pretresa porodičnih kuća u mjestu Donja LJubogošta kod Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saobraćajna u Čeljigovićima, saobraćaj preusmjeren preko Buloga

U saobraćajnom udesu u mjestu Čeljigovići u opštini Pale danas su povrijeđena četiri lica, potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otpad kožarske industrije na gradskoj deponiji nije opasan

Otpad kožarske industrije koji je deponovan na gradsku deponiju "Stanišić do" na području opštine Pale nije opasan, odnosno neinertan je - rezultati su analize uzoraka deponovanog otpada koju je obavio Institut za nuklearne nauke "Vinča" u Srbiji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tragedija u Palama: Na košarkaškom terenu preminuo student iz Foče

U ponedjeljak oko 19.00 časova na košarkaškom terenu Studentskog centra na Koranu desila se tragedija. Studentu iz Foče u toku rekreacije M.K. (22) je pozlilo, srušio se na beton, a prisutni su pokušali ukazati prvu pomoć.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćosić i dalje u životnoj opasnosti

Zdravstveno stanje Mladena Ćosića, povrijeđenog od eksplozije bombe ispred Tržnog centra "Tom" na Palama, i dalje je izuzetno teško i on je još u životnoj opasnosti, rekls je Srni portparol bolnice Koševo Muamera Šehić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najezda bijelih leptirica

Proteklih dana Pale su prekrivene bijelim leptiricama, koje se formiraju od gusjenica "Žutotrba" (Euproctis chrysorrhoea) koje napadaju hrastovu šumu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protiv Mladena Ćosića izvještaj za pokušaj ubistva

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnijeće nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv Mladena Ćosića za pokušaj ubistva nakon što završi dokumentovanje slučaja aktiviranja ručne bombe juče u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promo karavan "Stop govoru mržnje na internetu"

Udruženje mladih "Motus Adulescenti" organizuje dvodnevno druženje mladih ljudi u "Promo karavanu", kao dio impelementacije projekta "Stop govoru mržnje na internetu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica povrijeđena ispred Tržnog centra Tom

Žena i muškarac povrijeđeni su danas kada je bačena eksplozivna naprava ispred Tržnog centra "Tom" na Palama, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...

Strana 8 od 234

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome