srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Isidora Borovčanin Miss Jahorine za 2014. godinu

Večeras  je u Palama u SPC Peki održan izbor za Miss Jahorine za Miss Republike Srpske 2014. Titulu najljepše djevojke je ponijela Isidora Borovčanin iz Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čvoro: Broj krivičnih djela smanjen za 23 odsto

Stanje bezbjednosti na području opštine Pale je zadovoljavajuće, o čemu govori i podatak da je u prošloj godini broj krivičnih djela smanjen za 23 odsto, a narušavanje javnog reda za 24 odsto u odnosu na prethodnu godinu, rekao je danas komandir Stanice policije Pale Milan Čvoro.

Opširnije...
El. pošta Štampa

SO Pale: U 2013. smanjen broj nezaposlenih

Na evidenciji Biroa za zapošljavanje Pale sa 31. decembrom 2013. nalazila su se 3.362 lica, što je smanjenje u odnosu na godinu prije kada je bilo 3.539 osoba, navodi se u informaciji o stanju u oblasti zapošljavanja, koju su danas razmatrali odbornici Skupštine ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras izbor za Miss Jahorine 2014

U organizaciji Direkcije Miss BiH za Miss svijeta, u SPC Peki će večeras 21.02.2014. u 19.00 h biti održan izbor za Miss Jahorine za Miss Republike Srpske 2014.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj protiv inspektora zbog trihinele

Protiv odgovornog lica u Odjeljenju za inspekcijske poslove grada Istočno Sarajevo čiji su inicijali S.S. Okružnom tužilaštvu podnesen je izvještaj, nakon što je na području opštine Pale od trihineloze oboljelo više ljudi koji su konzumirali suvomesnate proizvode od divljači.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predsjednik SDS-a se sastao sa rukovodstvom opštine Pale

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić razgovarao je danas sa rukovodstvom opštine Pale o funkcionisanju vlasti i opštinske administracije u periodu nakon lokalnih izbora, kao i o budućim planovima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Romaniji potres umjerene jačine

Na području planine Romanije jutros u 8.40 registrovan je zemljotres umjerene jačine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ružne površine u Palama, cijena odrastanja i razvoja zajednice

Pale su sredina koja se ubrzano razvija, međutim ružne površine koje se nalaze u centru su cijena koju svaka sredina u razvoju mora platiti. Njihovo brže rješavanje zavisi od prostornog plana, a ovaj od novih ulaganja u infrastrukturu, razvijenosti i efikasnosti lokalne zajednice, kao i od zakonske regulative i njenog sprovođenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Miss Jahorine za Miss Republike Srpske 2014

U organizaciji Direkcije Miss BiH za Miss svijeta, u SPC Peki će 21.02.2014. u 19.00 h biti održan Izbor za Miss Jahorine za Miss Republike Srpske 2014.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Parastosom obilježen dan boraca

Služenjem parastosa za borce poginule u proteklom ratu u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice i polaganjem vijenaca na Centralnom spomen-obilježju, Boračka organizacija opštine Pale juče je obilježila Dan boraca odbrambeno-otadžbinskog rata.

Opširnije...

Strana 8 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome