ponedjeljak, 06. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Podsticaji za privredu i poljoprivredu

Ove godine u opštinama Pale i Istočno Novo Sarajevo planirana su sredstva za podsticaj privrede i poljoprivrede.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je Đurđevdan

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Svetog Velikomučenika Georgija - Đurđevdan, u spomen na dan kada je ovaj svetitelj postradao 290. godine nove ere. Georgije je rođen u drugoj polovini Trećeg vijeka u Maloj Aziji i kao veoma mlad postao je vojvoda u vojsci rimskog imperatora Dioklecijana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uplatio 9.980 KM za bager koji nikada nije isporučen

Lice sa inicijalima V.Č. prijavio je policiji da je putem sajta "Pik.ba" i mobilnog telefona stupio u kontakt sa licem koje se predstavilo kao M.S.H, predstavnik preduzeća iz Velike Britanije, te dogovorio kupovinu i isporuku bagera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena još dvojica Kuvajćana bez putnih isprava

Dvojica državljana Kuvajta, koji kod sebe nisu imali putne isprave, otkrivena su na lokalitetu Trijangla, opština Pale, prilikom kontrole putničkog automobila "mercedes", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanski hodočasnici i ove godine na pokloničkom putovanju manastiru Ostrog

Hodočasnici iz Pala u subotu 9. maja kreću na hodočašće prema manastir Ostrog, gdje bi trebalo da stignu 22. maja. Pokloničko putovanje se tradicionalno organizuje od 2007. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trudnica izvršila samoubistvo u Istočnom Sarajevu

Juče u poslijepodnevnim časovima u Istočnom Novom Sarajevu samoubistvo je počinila 33-godišnja trudnica, a ne u Palama, kako su prenijeli pojedini mediji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkriveno troje Kuvajćana bez dokumenata

Troje državljana Kuvajta pronađeno je na Palama bez ličnih dokumenata u automobilu kojim je upravljalo lice nastanjeno u Kantonu Sarajevu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanski srednjoškolci darivali krv

U prostorijama Doma zdravlja u Palama danas je sprovedena još jedna uspješna akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Organizator ove akcije je Crveni krst Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

ONA: Obilježen 3. maj Dan slobode medija

Lokalni tim Omladinske novinske asocijacije obilježio je juče u Palama Svjetski dan slobode medija. Kampanja pod nazivom "Građani i novinari zajedno u borbi za istinu" održana je u 29 gradova u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanski srednjoškolac pronalazi sigurnosne propuste na projektima velikih svjetskih kompanija

Živimo u zemlji koja za susjedima i Evropom kasni godinama i koja nema planove i strategiju za razvoj informaciono-komunikacionih tehnologija i njihovu primjenu u osnovnim oblastima života.

Opširnije...

Strana 8 od 274

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome