četvrtak, 29. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Hatić preuzeo odgovornost za rušenje

Mirza Hatić iz Sarajeva preuzeo je odgovornost za rušenje spomen-krsta na Zlatištu, na području Istočnog Sarajeva. "Rekao sam da ću ga srušiti", izjavio je Hatić "Dnevnom avazu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja u Ulici Gavrila Principa

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto dana 06.12.2014. godine u Ulici Gavrila Principa od 8.00 do 16.00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Provaljeno u parohijski dom

Iz parohijskog doma u mjestu Luke, opština Pale, u čije je prostorije izvršen nasilan ulazak, ukradeni su elektro-motor iz frižidera i elektro-grijač iz električne pećnice, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oboren "spomen-krst" na Zlatištu

Spomen-krst na Zlatištu, na području opštine Istočni Stari Grad, noćas je oboren, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovano "Udruženja privrednika opštine Pale"

U Palama je sinoć održana Osnivačka skupština "Udruženja privrednika opštine Pale", na kojoj su izabrani predsjednik i potpredsjednik Skupštine, imenovan Upravni i Nadzorni odbor, izabran predsjednik Upravnog odbora, odnosno predsjednik Udruženja i njegov zamjenik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Valentin Incko posjetio skijalište u Gornjim Palama

Skijalište u Gornjim Palama, firme Majnex d.o.o. je u potpunosti spremno i čekaju se samo snježne padavine. Firma Majnex d.o.o. je danas priredila prijem za visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Valentina Incka, kao i za predstavnike lokalne vlasti, grada Istočno Sarajevo, nevladinih organizacija i medija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vozeći automobil pucao iz automatske puške

Muškarac čiji su inicijali N.A. priznao je policiji da je na Palama, upravljajući automobilom "audi", ispalio više hitaca u vazduh iz automatske puške.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavještenje: Sutra novi prekid vodosnabdijevanja u Jahorinskoj ulici

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto u periodu od 02.12. i 03.12.2014. godine u Jahorinskoj ulici od 8.00 do 17.00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fizički napad u Mokrom

Pripadnici Policijske stanice Pale sinoć su uhapsili lica B.P, G.K, B.K. i V.O. koji su u mjestu Mokro fizički napali A.K. i S.P.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trkulja: Spremni za zimsku sezonu

Za predstojeću zimsku sezonu Javno preduzeće "Komunalno" sa Pala pripremilo je dovoljno abrazivnog i posipnog materijala, rečeno je Srni u ovom preduzeću.

Opširnije...

Strana 8 od 255

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome