utorak, 06. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

"Grijanjeinvest" u konzorcijumu za nadzor nad izgradnjom nove toplane na biomasu u Prijedoru

Konzorcijum preduzeća "AF-Consult" iz Helsinkija, "AF-Consult" iz Malmea i paljanskog "Grijanjeinvest" vrši konsultantske usluge i nadzor nad izgradnjom nove toplane na biomasu (drvnu sječku) u Prijedoru. Nakon procedure izbora konsultanata, ugovor o nadzoru između konzorcijuma i toplane potpisali su 5. juna 2015. godine u Prijedoru direktor toplan...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje slučajeva nasilja u porodici

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prvih šest mjeseci ove godine prijavljena su 33 slučaja nasilja u porodici, što je za 28,3 odsto manje nego u istom periodu prošle godine kada je zabilježeno 46 slučajeva, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje 17 godina od ubistva Srđana Kneževića

Pripadnici jedinice "Beli vukovi" obilježiće sutra na Palama 17 godina od svirepog i nerasvijetljenog ubistva legendarnog komandanta ove elitne jedinice Vojske Republike Srpske Srđana Kneževića - Belog Vuka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konkurs za prijem 30 djece u besplatni program u vrtiću "Bubamara"

Javna ustanova Dječiji centar "Bubamara" u Palama raspisuje konkurs za prijem 30 djece u tromjesečni-trosatni-besplatni program u vrtiću u okviru projekta "Podržimo višečlanu porodicu i korisnike prava dječije zaštite".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obezbijeđena sredstva za pokrivanje hrama bakarnim limom

Na Sabornom hramu Svetog arhangela Gavrila na Palama, koji je u izgradnji, trenutno se radi na postavljanju bakarnog lima na krov za šta su obezbijeđena sredstva, izjavio je Srni arhijerejski namjesnik sarajevski i starješina Hrama Uspenija Presvete Bogorodice na Palama protojerej-stavrofor Miomir Zekić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštetili šumsko gazdinstvo za više od 66.000 KM

Okružnom Tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv čuvara šuma čiji su inicijali V.T. i kontrolora šumskih rejona S.G zbog postojanja osnovane sumnje da su Šumsko gazdinstvo "Jahorina" sa Pala oštetili za više od 66.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je dan žalosti povodom sjećanja na stradale i prognane Srbe u Oluji

U Republici Srpskoj danas je Dan žalosti povodom obilježavanje Dana sjećanja na stradale i prognane Srbe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za infrasturkturne projekte milion KM

Opština Pale je u ovoj godini u infrastrukturne projekte uložila više od milion KM, rekao je načelnik opštine Miodrag Kovačević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ilindan okupio veliki broj građana u Mokrom

Crkva Uspenja presvete Bogorodice u Mokrom proslavila je u nedjelju svoju krsnu slavu Svetog proroka Iliju, u narodu poznatu kao Ilindan. Tim povodom ispred hrama se okupio veliki broj građana da se zajedno pomole i poklone hramu i revnitelju vjere Božje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slabiji zemljotres u blizini Sjetline

Zemljotres jačine tri stepena po Rihterovoj skali registrovan je jutros na području Pala, a nije bilo štete na objektima.

Opširnije...

Strana 8 od 285

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome