subota, 10. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Nastaviti sa programom zapošljavanja djece poginulih boraca

Kandidat Koalicije "Složno za Pale" Boško Jugović razgovarao je danas sa predsjednikom Boračke organizacije Pale Mihajlom Parađinom o rješavanju problema zapošljavanja djece poginulih boraca i demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na korišćenje predato novo sanitetsko vozilo vrijedno 70.000 KM

Domu zdravlja Pale danas je predato na korišćenje novo sanitetsko vozilo u vrijednosti oko 70.000 KM, za koje je opština izdvojila 50.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marinković: Pokretanje nekadašnjeg "Famosa" na Koranu je izvjesno

Direktor novoosnovane firme "IFSFA-MOS" sa Pala Petar Marinković rekao je Srni da je pokretanje nekadašnjeg "Famosa" sasvim izvjesno i da rukovodstvo nove firme trenutno radi na prikupljanju podataka o raspoloživoj radnoj snazi na koju će moći da računa u prvim danima početka radnog procesa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela opšteg kriminaliteta

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u avgustu je registrovano 45 krivičnih djela opšteg kriminaliteta, što je za 11,76 odsto manje nego u istom mjesecu prošle godine, rekao je načelnik Centra Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poziv građanima da se obrate u stručnu službu opštine

Predsjednik Skupštine opštine Pale Predrag Vučićević pozvao je građane da dođu u stručnu opštinsku službu, gdje će im biti pružena pomoć u pisanju prigovora Poreskoj upravi na rješenja kojima je predviđeno plaćanje uvećanog poreza na nepokretnosti, posebno u ruralnim i negrađevinskim zonama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Infrastrukturni radovi u Palama teku planiranom dinamikom

Predstavnici opštine Pale danas su obišli radove na infrastrukturnim projektima koji se rade na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Troje povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi

Tri lica teško su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Romanija - LJubogošta, u mjestu Rogoušići, opština Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studentski domovi u Palama, Foči i Banjaluci useljivi do 3. oktobra

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević rekao je sinoć Srni na Palama da će do početka nove akademske godine biti otvorena sva tri novoizgrađena studentska doma na Palama, u Foči i Banjaluci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavljeno izvlačenje učesnika nagradne igre knjižare "Prva knjiga"

U subotu 3. septembra u knjižari "Prva knjiga" u Palama je obavljeno izvlačenje učesnika nagradne igre.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Okupljanje studenata pravnih fakulteta u Palama

Savez studenata Pravnog fakulteta "Pravnik" Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće domaćin okupljanja studenata prava sa oba javna Univerziteta iz Republike Srpske, te studenata sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici, pod nazivom "Upoznaj Srpsku, upoznaj svoje!" od 23. do 25. septembra.

Opširnije...

Strana 8 od 329

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter