ponedjeljak, 22. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obdukcija pokazala da je starica u Mokrom ubijena

Obdukcija je pokazala da je starica R.J. /69/, čije je tijelo juče pronađeno u porodičnoj kući u Mokrom, kod Pala, ubijena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Inicijativa za formiranje Udruženja privrednika opštine Pale

Kao rezultat volje i potrebe privrednika, sa područja opštine Pale, nastala je ideja za formiranje udruženja koje će na jednom mjestu okupiti privrednike iz različitih privrednih grana radi stvaranja povoljnijeg poslovnog ambijenta za privredni razvoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obdukcija će utvrditi uzrok smrti starice

Nakon obdukcije tijela R.J. /69/ biće poznat tačan uzrok smrti i okolnosti pronalaska njenog tijela u porodičnoj kući u zaseoku Podgradac, u mjestu Mokro u opštini Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno tijelo starice u Mokrom

U porodičnoj kući u mjestu Mokro, zaseok Podgradac, opština Pale, pronađeno je tijelo starice čiji su inicijali R.J. /69/, rekao je Srni načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zimske olimpijske igre mladih odlična razvojna perspektiva

Vršilac dužnosti zamjenika šefa misije Ambasade SAD u BiH Rob Pjot rekao je danas da Zimske olimpijske igre mladih 2017. godine, čiji su zajednički organizatori gradovi Istočno Sarajevo i Sarajevo, pružaju odlične razvojne perspektive Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno vozilo ukradeno u Kantonu Sarajevo

Policija je na Palama pronašla automobil za koji je naknadnim provjerama utvrđeno da je ukraden na području Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sa ambasadorom Slovačke razgovarano o mogućnostima saradnje

Ambasador Slovačke u Bosni i Hercegovini Jan Pšenica danas je sa saradnicima posjetio opštinu Pale gdje je sa načelnikom opštine Miodragom Kovačevićem i predsjednikom Skupštine opštine Pale Miroslavom Brčkalom razgovarao o mogućnostima saradnje u oblasti ekonomije, obrazovanja, turizma kao i raznim drugim poljima koja predstavljaju zajednički inter...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naš sugrađanin napravio igricu koja ima šansu da postane svjetski hit

Pametni telefoni svoju upotrebu pronalaze u sve više sfera života običnog čovjeka, a svi koji su svjedoci razvoja ovog komada hardvera, teško da nisu čuli za mega popularnu igru Flappy Bird. Igra je zbog svoje težine i jednostavne funkcionalnosti doživjela svjetsku slavu i njen tvorac Forbes Dong Nguyen je bio prinuđen da je nedavno povuče sa inter...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krv darovala 33 davaoca

U Domu zdravlja Pale danas su, u okviru akcije "Daruj za život", dobrovoljno dala krv 33 davaoca, rekla je Srni predsjednik Savjeta mladih Pale Tatjana Topalić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

ASuBiH: Izabrani novi članovi Upravnog odbora i predsjednica organizacije

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija koja je osnovana  4.11.2007. godine na inicijaticu njemačke fondacije Shüler Helfen Leben (SHL) sa podrškom preko 250 sredjnoškolaca iz cijele Bosne i Hercegovine.

Opširnije...

Strana 8 od 251

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome