srijeda, 22. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Potrošači da racionalno koriste vodu i zaštite instalacije

Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" a.d. Pale apeluje na potrošače vode da racionalno koriste vodu da zaštite kućne instalacije kao i šahtove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici održali štrajk upozorenja

Radnici Šumskog gazdinstva "Jahorina" sa Pala održali su u krugu preduzeća jednočasovni štrajk upozorenja jer nisu primili plate od septembra prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen dotok vode u izvorišta, povećana potrošnja

Na području opštine Pale došlo je do smanjenja snabdijevanja domaćinstava vodom jer je zbog niskih temperatura vazduha smanjen dotok vode u izvorišta, a povećana potrošnja vode, rekao je Srni direktor preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Pale Krsto Mićić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo upis članova, cijena ostala 10 KM

Početkom ove godine počeo je upis članova u Narodnoj biblioteci Pale za ovu godinu, a članarina je kao i prethodnih godina 10 KM, rekla je Srni direktor Biblioteke Nada Gajović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Napad u Otočini nema nacionalni osnov

Lice bošnjačke nacionalnosti nastanjeno u Otočini, opština Pale, prijavilo je 8. januara Stanici javne bezbjednosti na Palama da ga je susjed Srbin tog dana dva puta fizički napao, a iz CJB Istočno Sarajevo ističu da napadi nisu na nacionalnoj osnovi, već da je riječ o dugogodišnjim neriješenim međususjedskim odnosima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Delegacija EYOF-a 2019 posjetila Smučarski klub "Romanija"

U okviru priprema za organizaciju Evropskog zimskog festivala mladih Evrope (EYOF) 2019 u posjeti smučarskom klubu "Romanija" boravili su predstavnici organizacionog odbora EYOF-a gospođica Azra Kulović, vođa projektnog tima i zamjenik direktora takmičenja gospodin Natko Sudžuka koji su sa predsjednikom IO kluba gospodinom Zdravkom Lasicom i ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zimski kamp za djecu i mlade 2017. u hotelu Damis

U hotelu Damis u Palama u toku je Zimski kamp za mlade 2017. u kojem učestvuje 30 djece i mladih iz dječijeg doma Bjelave i djece iz socijalno ugroženih porodica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nediplomatski i uvredljiv čin visokog predstavnika

Poređenjem Dana Republike Srpske sa danom osnivanja Nezavisne Države Hrvatske /NDH/ visoki predstavnik u BiH Valentin Incko napravio je neviđeni skadal i nediplomatski čin, saopšteno je iz Boračke organizacije opštine Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Palama obilježen 9. januar Dan Republike Srpske

Polaganjem vijenaca na Centralno spomen-obilježje borcima poginulim u proteklom ratu i proslavom na ulicama juče je u Palama obilježen 9. januar Dan Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Centralno spomen-obilježje položeni vijenci poginulim borcima

Predstavnici opštine Pale i Boračke organizacije danas su na Palama, povodom 9. januara, Dana Republike Srpske, položili vijence na Centralno spomen-obilježje borcima poginulim u proteklom ratu.

Opširnije...

Strana 8 od 340

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter