ponedjeljak, 29. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Slaveći Boga i tvorca, slavimo čovjeka, brata vječnoga!

Administrator Mitropolije dabrobosanske NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije poručio je sinoć na vaskršnjem prijemu u "Cekovića kući" na Palama koji je priredio za predstavnike javnog i političkog života sa područja Sarajevsko-romanijske regije da "slaveći Gospoda Boga, ljudi slave čovjeka, brata vječnoga...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastava se odvija bez prekida

Na području opštine Pale u svim osnovnim školama, uključujući i Srednjoškolski centar nastava se izvodi u punom obimu iako su loši vremenski uslovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nadležne institucije da riješe problem neregistrovanih prevoznika

Direktor Autobuske stanice Pale NJegoš Poljaković rekao je da je današnja obustava rada upozorenje zbog nezakonitosti u drumskom prevozu, odnosno štete koju izazivaju neregistrovani prevoznici, naročito u međunarodnom saobraćaju, a nadležne institucije nisu učinile ništa da probleme otklone.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas Vaskršnji prijem Vladike Grigorija

NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije, koji je i administrator Mitropolije dabrobosanske, upriličiće danas na Palama Vaskršnji prijem za predstavnike javnog i političkog života sa područja Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliki broj kvarova na srednjenaponskim dalekovodima

Sve radne jedinice "Elektrodistribucije Pale" u proteklih 12 časova evidentirale su veliki broj kvarova na srednjenaponskim dalekovodima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putni pravci prohodni

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije prohodni su i saobraćanje vozila odvija se bez većih poteškoća, uprkos velikoj količini snijega koji je napadao u toku noći, izjavio je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obustava rada Autobuske stanice Pale

Autobuska stanica Pale u vlasništvu preduzeća "Stanišić" sutra će izvršiti jednodnevnu obustavu rada kao znak upozorenja zbog nezakonitosti u oblasti drumskog prevoza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pećina Orlovača otvorena za posjete

Spomenik prirode "Pećina Orlovača" u Sumbulovcu kod Pala, sa pola kilometra uređenog pećinskog kanala i bogatim prirodnim nakitom, otvorena je danas za posjete u ovoj turističkoj sezoni.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 25 godina od početka rada Radio-televizije Srpske Republike

U Kulturnom centru na Palama danas je održavanjem svečane akademije, otkrivanjem spomen-ploče i tematskom izložbom fotografija obilježeno 25 godina od početka rada Radio-televizije Srpske Republike BiH, današnje Radio-televizije Republike Srpske /RTRS/.

Opširnije...

Strana 8 od 352

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter