utorak, 25. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Na osnovu lažnih isprava dobio kredit od 20.000 KM

Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali DŽ.B. sa Pala, osumnjičenog za obmanu pri dobijanju kredita ili drugih pogodnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Identifikovan kradljivac tridesetak četinara na Palama

Paljanska policija identifikovala je lice koje je iz dvorišta Studentskog centra Pale, na Kalovitim brdima, posjeklo i odvuklo tridesetak stabala četinara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama ukraden "pasat"

Nepoznati izvršilac ili više njih je tokom vikenda na Palama otuđio automobil "pasat" vlasništvo lica čiji su inicijali A.V, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nenad Vuković novi gradonačelnik

Nenad Vuković /PDP/ izabran je danas na konstitutivnoj sjednici Skupštine grada Istočno Sarajevo za gradonačelnika.Novoimenovani gradonačelnik rekao je da ima velike planove i da će, prije svega, raditi na razvoju grada Istočno Sarajevo, ističući da je ovaj grad simbol opstanka Srba na tom prostoru zbog čega treba da ima posebnu pažnju u odnosu...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ruta tri od Pala do Vardišta uvrštena u "SITO-mrežu"

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je danas da je u projekat izgradnje nove saobraćajnice Sarajevo-Beograd u "SITO- mreži" već uvrštena ruta tri, koja bi išla reko Pala, Sokoca, Rogatice, Višegrada do Vardišta. "Trenutno je u izradi i studijska dokumentacija koja treba da pokaže opravdanost te rute, ali i drugu v...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas konstitutivna sjednica

Na konstitutivnoj sjednici Skupštine grada Istočno Sarajevo danas bi trebalo da bude izabrano novo gradsko rukovodstvo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blago zamućenje vode na izvorištima

Obavještavamo stanovništvo Pala, Mokrog i Podgraba da je zbog naglog topljenja snijega i obilnih padavina došlo do blagog zamućenja vode na izvorištima, pa se preporučuje preventivno prokuvavanje vode za piće prije upotrebe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrijednost prve faze rekonstrukcije škole 200.000 KM

Načelnik opštine Pale Boško Jugović razgovarao je danas sa predstavnicima Osnovne škole "Pale" i UNDP-a BiH o etapama realizacije nedavno potpisanog ugovora o rekonstrukciji ove škole, a prva faza projektnih aktivnosti vrijedna je 200.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humanitarno šminkanje za Snežanu Puhalo

U galeriji Tržnog centra "Tom" u subotu 11. marta će biti organizovano šminkanje po simboličnoj cijeni od 10 KM, a sav prikupljeni novac će biti uplaćen na račun Snežane Puhalo, djevojke kojoj su potrebna sredstva za transplataciju jetre.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marku Pavloviću potrebna pomoć!

Dječaku Marku Pavloviću (14) je na Univerzitetskoj dječijoj klinici u Beogradu ustanovljena Vilsonova bolest koja napada jetru.

Opširnije...

Strana 8 od 346

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter