četvrtak, 24. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ponovo se odgađa suđenje za ubistvo Sofije Vukadin

U Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu odgođeno je za sutra najavljeno suđenje Lazaru Čavarkapi i Vladimiru Ćodi, koji se terete za svirepo ubistvo maloljetne Sofije Vukadin /17/ koje se dogodilo 24. marta prošle godine na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U srijedu parastos za 45 srpskih boraca

Stradanje 45 boraca Vojske Republike Srpske /VRS/ u Žepi 4. juna 1992. godine najtragičniji je događaj u novijoj istoriji Pala, i zbog toga će Boračka organizacija i porodice žrtava i ove, kao i svih prethodnih godina obilježiti taj tužni datum, rekao je Srni predsjednik Boračke organizacije Pale Mihajlo Parađina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija "Gold" provedena u Sarajevu, Kiseljaku i na Palama

Po nalogu Tužilaštva BiH rano jutros na više lokacija u Sarajevu, Kiseljaku i na Palama provedena je akcija kodnog naziva "Gold" u kojoj je slobode lišeno najmanje 15 lica, od kojih 10 carinskih službenika, zaposlenih u Carinskoj ispostavi Aerodrom Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđeno jedno lice

Jedno lice povrijeđeno je sinoć u mjestu Čeljigovići u opštini Pale, kada je automobil udario u parkiran autobus, potvrđeno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Pozdrav sa Zejtinlika

Zahvaljujemo se na trudu i na fotografiji učenicima Srednjoškolskog centra "Pale" koji borave na ekskurziji u Grčkoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđen pješak u Donjim Bulozima

U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Sarajevo - Pale, u mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari Grad, povrijeđen je pješak, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice lakše povrijeđeno

Jedno lice lakše je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Đordino Brdo, opština Pale, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humanitarci jači od kiše

U utorak 27.05. na terenima CS Koran je održano kulturno zabavno veče humanitarnog karaktera. Uprkos kiši koja je poremetila organizaciju, organizatori su zadovoljni kako je sve proteklo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Česi razmatraju mogućnost realizacije projekta dogradnje vodovodnog sistema u dolini rijeke Prače

Zahvaljujući ostvarenim kontaktima posredstvom ambasade BiH u Češkoj Republici kao i poslovnih ljudi porijeklom iz ovih krajeva, predstavnici firme "VRV - vodoprivredni razvoj i izgradnja" iz Praga boravili su proteklih dana na području opštine Pale kako bi razmotrili mogućnosti realizacije projekta dogradnje vodovodnog sistema u dolini rijeke Prač...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan ugovor o opremanju fiskulturne sale

Direktor paljanske Osnovne škole "Srbija" Neđo Ždrale i direktor firme "Top sport" iz Bijeljine Miroslav Đukić potpisali su danas na Palama Ugovor o opremanju novoizgrađene fiskulturne sale, u vrijednosti od 143.628 KM. Ždrale je podsjetio da je Vlada Republike Srbije za projekat izgradnje moderne fiskulturne sale obezbijedila 1,5 miliona KM.

Opširnije...

Strana 8 od 229

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome