srijeda, 28. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Žena prijavila da je muž fizički napao i povrijedio

Žena sa Pala prijavila je policiji u ovom mjestu da je u kući fizički napao i povrijedio muž čiji su inicijali Đ.T, koji je uhapšen i kod kojeg je pronađen paketić droge, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena slava hrama Svetog arhangela Gavrila

Saborni hram Svetog arhangela Gavrila u izgradnji u Palama danas je, u prisustvu velikog broja vjernika, proslavio krsnu slavu - Sabor Svetog arhangela Gavrila. Svetu liturgiju služili su sveštenici Srpske pravoslavne crkvene opštine paljanske, a nakon liturgije obavljen je slavski obred lomljenja krsnog kolača i posluženje u porti hrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rasvijetljena četiri ubistva i dvije teške krađe

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Srpko Kosorić zadovoljan je radom policije i postignutim rezultatima u prvom polugodištu, te naveo da je su rasvijetljena četiri ubistva i dvije teške krađe veće količine novca iz porodičnih kuća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeni novac i lična dokumenta

Nepoznato lice ili više njih ukralo je iz automobila "reno senik", koje je bilo parkirano u mjestu Potkrajevi, opština Pale, 200 dolara, navigaciju, daljinski upravljač za garažna vrata i lična dokumenta na ime lica čiji su inicijali B.D.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na poginule Jahorinskog odreda brigade Specijalne policije

U Sabornom hramu Svetog Arhangela Gavrila u Palama juče je služen parastos za 30 poginulih pripadnika Prvog /Jahorinskog/ odreda brigade Specijalne policije MUP-a Republike Srpske i njihovog legendarnog komandanta Rajka Kušića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslava krsne slave hrama Sabora Svetog Arhangela Gavrila

Srpska pravoslavna crkvena opština paljanska i Hram Sabora Svetog Arhangela Gavrila pozivaju vjerni narod na proslavu krsne slave Sabora Svetog Arhangela Gavrila 26. jula 2016. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poboljšan kvalitet usluga u Javnoj ustanovi Dječiji centar "Buba-mara"

Danas su u Palama predstavljeni rezultati projekta "Poboljšanja kvaliteta javnih usluga u Javnoj ustanovi Dječiji centar "Buba-mara".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U sudaru teško povrijeđeno jedno lice

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na dijelu regionalnog puta Jahorina – Pale u mjestu Dvorišta u opštini Pale teško je povrijeđeno jedno lice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jugović: Imamo obavezu i energiju da našoj djeci ostavimo bolje Pale!

Kandidat Koalicije "Složno za Pale" za načelnika opštine Pale Boško Jugović izjavio je da je, nakon više od dvije decenije vladavine SDS-a, sazrelo vrijeme za promjenu vlasti u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Okrugli sto o pomoći fonda privrednicima

Garantni fond Republike Srpske u saradnji sa Područnom Privrednom komorom Istočno Sarajevo organizovao je danas na Palama okrugli sto o podršci ovog fonda razvoju preduzetništva na području koje pokriva Komora.

Opširnije...

Strana 8 od 322

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter