četvrtak, 28. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Dva lica povrijeđena u sudaru autobusa i automobila

Dva lica povrijeđena su u jutrošnjem sudaru autobusa i automobila na magistralnom putu Sarajevo-Sokolac, u mjestu Rogoušići kod Pala, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. Povrijeđeni su prevezeni u bolnicu na Koševo, rekla je portparol CJB Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan OŠ "Srbija"

Danas je u Osnovnoj školi "Srbija" svečanom priredbom obilježen Dan škole sveti Ćirilo i Metodije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nasilje u porodici

Policiji u Istočnom Novom Sarajevu jedna žena je prijavila da ju je muž čiji su inicijali M.S, sa kojim živi u vanbračnoj zajednici, poslije kraće svađe, fizički napao i udario nekoliko puta otvorenim pesnicama po glavi, nakon čega je pala i osjetila jak bol u grudnom košu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počele aktivnosti na projektu obnove Osnovne škole "Pale"

Učenici i osoblje JU Osnovne škole "Pale", uz saglasnost Nastavničkog vijeća, odlučili su da pokrenu projekat obnove škole pod nazivom "Kad se naše ruke slože".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planirana gradnja 17 infrastrukturnih projekata

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević predstavio je danas 17 infrastrukturnih projekata koji će se graditi u toku ove godine, a za koje je opština u budžetu planirala oko pola miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opštinski odbor NDP-a obradovao najmlađe polaznike škole fudbala "Olimp"

Predstavnici Opštinskog odbora Narodnog Demokratskog Pokreta NDP - Pale danas su organizovali dobrovoljnu akciju i obradovali najmlađe polaznike škole fudbala "Olimp". Podijeljene su 122 majice za trening. Osim novih polaznika, majice su dobila i ostala djeca koja treniraju fudbal u školi fudbala "Olimp".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi povodom Dana OŠ "Srbija"

Školska organizacija Crvenog krsta Osnovne škole "Srbija" povodom Dana škole organuzuje dobrovoljnu akciju darivanja krvi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovna škola u Podgrabu dobila novu stolariju

Danas su područnu osnovnu školu u Podgrabu posjetili predstavnici Opštine Pale, organizacije World Vision i njemačke ambasade u BiH koji su donirali novčana sredstva za rekonstrukciju ove škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Mokrom zapaljena "škoda oktavija"

Nepoznato lice ili više njih zapalilo je u Mokrom, opština Pale, automobil "škoda oktavija" u vlasništvu lica čiji su inicijali LJ.P, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan humanitarni koncert za pomoć u liječenju Mladena Mojevića

Savjet mladih Pale prikupio je na humanitarnom koncertu 1.321 KM pomoći za liječenje Mladena Mojevića iz Rogatice kome za transplantaciju bubrega nedostaje oko 30.000 KM.

Opširnije...

Strana 8 od 315

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter