srijeda, 10. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Godišnnja humanitarna priredba omladine Crvenog krsta

U srijedu 9.12.2015. godine u Kulturnom centru Pale u 20.00 časova će biti održana Humanitarna priredba koju organizuje Omladinski klub Crvenog krsta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljen fizički napad na Bulozima

Policijskoj stanici Pale juče oko 3.20 časova prijavljeno je da se u Hitnu pomoć u Kantonu Sarajevo javio S.V. sa povredama glave i tijela, koji je istog dana u Stanici javne bezbjednosti Pale izjavio da je u Donjoj LJubogošti, upravljajući vozilom "golf A4", pretekao "audi 80" koji je počeo da ga prati.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana sjednica Privrednog savjeta opštine Pale

U opštini Pale u ponedjeljak 30. novembra je održana konstitutivna sjednica Privrednog savjeta opštine Pale u koji je prethodno imenovano 17 članova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putevi prohodni

Svi putni pravci na području Sarajevsko-romanijske regije jutros su prohodni i saobraćaj se odvija bez ikakvih ograničenja, rečeno je Srni u preduzeću "Romanijaputevi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srećna Nova godina uz knjižaru Prva knjiga!

Bliži se doček Nove godine i tradicionalno pripremanje novogodišnjih paketića kako bi se obradovali najmlađi. Rijetko šta može da zamijeni dječju radost kao kada pronađe svoj poklon ispod jelke ili dobije paketić od Djeda Mraza!

Opširnije...
El. pošta Štampa

U opštini Pale održan Forum za bezbjednost

Na području opštine Pale stanje bezbjednosti je zadovoljavajuće i nisu primjećene neke pojave koje bi mogle promjeniti takvo stanje, konstatovano je danas na sastanku Foruma za bezbjednost građana koji je održan u opštini Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odigrano 7. kolo "ASA Osiguranje lige rekreativaca"

"ASA Osiguranje liga rekreativaca" u punom je zamahu, a tokom vikenda u SC "Olimp" odigrano je 7. kolo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšena dva lica zbog oštećenja vozila i fizičkog napada

Na području opštine Pale uhapšena su dva lica zbog sumnje da su u mjestu Podgrab oštetili automobil "opel astra" i fizički napali lice čiji su inicijali M.R.
Uhapšena su lica čiji su inicijali S.K. i D.C, a protiv jednog maloljenog lica, koje se nalazilo sa njima u automobilu "audi", biće preduzete mjere u skladu sa zakonom, saopšteno je iz Cen...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg i u narednim danima

U Republici Srpskoj danas će biti oblačno i hladno, prema večeri sa snijegom u višim i kišom i susnježicom u nižim predjelima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoreno sportsko igralište u naselju Karađorđevo

U petak je u naselju Karađorđevo u Mokrom, simbolično, druženjem sa najmlađim stanovnicima naselja otvoreno novoizgrađeno igralište i zaokružen jedan investicioni ciklus opštine Pale.
Opširnije...

Strana 8 od 298

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter