subota, 28. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Mehanizmi suzbijanja vršnjačkog nasilja ranije bili snažniji

Vršnjačko nasilje nije problem samo modernog vremena, samo su mehanizmi njegove kontrole i suzbijanja ranije bili snažniji, rekla je u subotu na Palama profesor sociologije na Filozofskom fakultetu u Istočnom Sarajevu Biljana Milošević–Šošo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Jahorini

Akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koju je u subotu 12. marta na Jahorini organizovao Savjet mladih Pale, prijavilo se više od 40 građana, a krv je dalo njih 21, rekla je Srni član Upravnog odbora Savjeta mladih Tatjana Topalić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preporučuje se prokuvavanje vode za piće

Obavještavamo stanovništvo Pala i Podgraba, da je zbog padavina došlo do blagog zamućenja vode na izvorištima, pa se preporučuje preventivno prokuvavanje vode za piće prije upotrebe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za 8. mart rođeno 11 beba

U Bolnici Istočno Sarajevo za 8. mart rođeno je 11 beba, što je rekordan broj za Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potvrđena optužnica za ubistvo na Palama

Okružni sud u Istočnom Sarajevu potvrdio je optužnicu Okružnog tužilaštva koja Mladena Anđžića tereti za ubistvo komšije na Palama, potvrđeno je Srni iz Tužilaštva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U februaru smanjen broj krivičnih djela

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u februaru su registrovana 53 krivična djela, što je za 23 odsto manje u odnosu na isti mjesec prošle godine, a podneseno je 45 izvještaja protiv 51 lica, od čega su 22 povratnika i jedan maloljetnik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pucao na automobil u pokretu

U Ulici Nikole Tesle u opštini Pale, lice čiji su inicijali N.A. pucalo je iz vatrenog oružja u pravcu putničkog vozila "pasat" koje je bilo u pokretu i pri tom oštetilo retrovizor vozila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan sastanak na temu "Jahorina - kako dalje"

Na osnovu inicijative načelnika opštine Pale Miodraga Kovačevića od 26.02.2016. godine, u Ministarstvu trgovine i turizma RS u srijedu je održan sastanak na temu "Jahorina - kako dalje".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priredba Dječijeg vrtića "Cvrčak" u znaku 8. marta

Danas je u Kulturnom centru Pale tradicionalno za 8. mart održana priredba Dječijeg vrtića Cvrčak. Bila je to lijepa prilika da se najmlađi na neki način zahvale svojim mamama, bakama, tetkama i da im požele srećan Dan žena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policijska istraga okončana, a Tužilaštvo BiH uporno ćuti!?

Porodica pokojnog Riste Jugovića, generalnog direktora Srpskog osiguravajućeg društva /SOD/ "Jahorina", koji je mučki ubijen 10. marta 2002. godine u dvorištu porodične kuće na Palama, ni nakon 14 godina nema zvaničan odgovor nadležnih institucija na pitanje ko je, zašto i po čijem naređenju ubio njihovog supruga, oca i djeda.

Opširnije...

Strana 8 od 309

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter