subota, 29. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Prvo mjesto ekipi OŠ "Sveti Sava" iz Banjaluke

Ekipa Osnovne škole /OŠ/ "Sveti Sava" iz Banjaluke u u kategoriji podmlatka pobjednik je Devetnaestog republičkog takmičenja ekipa podmlatka i omladine Crvenog krsta Republike Srpske u pružanju prve pomoći uz realistički prikaz povreda, stanja i oboljenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos za poginule radnike "Famos-a"

Parastosom i polaganjem vijenaca i cvijeća, danas je na Palama na spomen-obilježju u krugu fabrike "Famos" Koran odata počast za 28 radnika ovog preduzeća, koji su kao borci Vojske Republike Srpske /VRS/ poginuli u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan borbe protiv trgovine ljudima

Crveni krst Republike Srpske, OOCK INS-a i OOCK Pale u okviru regionalne kampanje "Red bell" juče je obilježio Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Pale: Gradić koji nije strašan kao što bruje federalni mediji"

Milo Jukić novinar jednog od najčitanijih hercegovačkih portala sa sjedištem u Mostaru Bljesak.info, je posjetio Pale i napisao putopis pod nazivom "Pale: Gradić koji nije strašan kao što bruje federalni mediji". Uz dozvolu portala Bljesak.info prenosimo članak u cjelosti:


Tko je na Pale posljednji put dolazio prije rata, danas ne bi prepoznao neka...

El. pošta Štampa

U оbdaništu "Bubamara" obilježen Svjetski dan hrane

Privredna komora Republike Srpske danas je u vrtiću "Bubamara" na Palama obilježila Svjetski dan hrane promocijom domaćih proizvoda i proizvođača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Isporučeno 80 kontejnera

U okviru Opštinskog programa za upravljenje čvrstim otpadom u Bosni i Hercegovini, koji finansira Vlada Švedske, danas je u opštinu Pale isporučeno 80 novih kontejnera kapaciteta 1,1 m3.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ponedjeljak prekid vodosnabdijevanja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto 20.10.2014. u periodu od 9.00 do 23.00 h na cijelom području Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela sezona grijanja

"Gradska toplana" na Palama danas je počela sezonu grijanja, rekao je Srni direktor Aleksandar Mirković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saobraćajna nesreća kod Famosa

Večeras oko 10.15 časova na magistralnom putu Pale - Podgrab, u blizini ulaza u Famos se desila saobraćajna nesreća u kojoj je nekoliko lica lakše povrijeđeno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gradonačelnik Nenad Samardžija posjetio opštinu Pale

Gradonačelnik Grada Istočno Sarajevo Nenad Samardžija boravio je danas u radnoj posjeti opštini Pale gdje je sa načelnikom Miodragom Kovačevićem obišao i radove na aktuelnim infrastrukturnim projektima na području ove opštine.

Opširnije...

Strana 7 od 247

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome