četvrtak, 24. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Za unapređenje lokalnog razvoja 20 miliona dolara

Američka agencija za međunarodni razvoj / USAID / i Švedska međunarodna agencija za razvoj i saradnju / SIDA / danas su u Sarajevu potpisali memorandum o razumijevanju sa 11 partnerskih opština iz Republike Srpske i Federacije BiH / FBiH / u okviru zajedničkog projekta unapređenja lokalnog razvoja vrijednog 20 miliona dolara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšena dva lica sa 50 grama marihuane

Dvojica muškaraca sa Pala uhapšena su, jer je kod njih pronađeno 50 grama marihuane, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvanaest godina bez odgovora o ubicama i naredbodavcima

Porodica Jugović još ne zna motiv ovog gnusnog ubistva, ali i pored svega ne gubi nadu da će na kraju istina i pravda pobijediti... I dalje smatraju da je ubistvo njihovog supruga i oca "organizovano" i da je, najvjerovatnije, povezano sa nelegalnom i sumnjivom privatizacijom Srpskog osiguravajućeg društva /SOD/ "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Palama otvoren Express restoran "Fresh"

U Palama je juče u Tržnom centru "Tom" otvoren novi Express restoran "Fresh"!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovana Mreža udruženja samohranih roditelja i jednoroditeljskih porodica u BiH

U nedjelju, 2. marta 2014. godine je ceremonijalnim potpisivanjem Memoranduma o sporazumu, formalno osnovana prva "Mreža udruženja samohranih roditelja i jednoroditeljskih porodica u Bosni i Hercegovini".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Programom pripreme za školu obuhvaćeno oko 40 odsto djece

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija izjavio je na Palama da se Program pripreme djece pred polazak u školu, za koji je Vlada Srpske obezbijedila oko 160.000 KM, provodi u 31 opštini u Srpskoj i da je njime obuhvaćeno 2.180 učenika, što je oko 40 odsto djece.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Centar prati dešavanja u Sarajevskom kantonu

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević izjavio je da postoje određeni bezbjednosni rizici u okruženju, a to su protesti u Kantonu Sarajevo, zbog čega je Centar u stalnom kontaktu sa kolegama iz MUP-a Kantona Sarajevo i bezbjednosnih agencija u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija u dječijem centru "Bubamara"

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija posjetiće danas Javnu ustanovu Dječiji centar "Bubamara" u Palama, povodom početka realizacije Programa pripreme pred polazak u školu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Košarac na gradilištu gondole "Jahorina Ekspres"

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac posjetio je danas gradilište na polaznoj stanici buduće gondole "Jahorina ekspres" koju na relaciji Pale - Jahorina gradi kompanija "Majneks".Košarac je sa vlasnikom kompanije "Majneks" Veljkom Golijaninom razgovarao o dinamici radova na ovom projektu, čijom realiz...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krim-policija iz Pala dokumentuje incident u Bostarićima

Kriminalistička policija sa Pala radi na dokumentovanju incidenta koji se dogodio u mjestu Bostarić, gdje je prilikom izvođenja građevinskih radova na probijanju lokalnog puta aktivirana eksplozivna naprava od koje su povrijeđena tri radnika.Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo saopštio je danas da je naknadno utvrđeno da je u nadležnost...

Opširnije...

Strana 7 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome