četvrtak, 23. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Izgorjela štala farmera Rastka Kusmuka

U selu Janjino brdo, u opštini Pale u subotu 31. decembra izgorjela je štala vlasnika farme Rastka Kusmuka koji je uz pomoć komšija uspio da spasi 20 krava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prohodni putevi u Sarajevsko-romanijskoj regiji

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije su prohodni, a vozila saobraćaju bez zastoja, rekao je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srećna Nova godina i predstojeći praznici!

Poštovani posjetioci, bliži se Nova 2017. godina! Iza nas je još jedna uspješna i radna godina u kojoj smo Vam pripremili i servirali mnogo informacija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radno vrijeme u periodu praznika

Iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Pale podsjećaju da je u skladu sa članom 5. Odluke o određivanju radnog vremena trgovinskih i zanatsko-preduzetničkih radnji na području opštine Pale ("Službene novine Grada Istočno Sarajevo", broj: 12/08), neradnim danima, odnosno na dane državnih praznika i nedjeljom, mogu da rade:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Načelnik opštine Pale Boško Jugović organizovao novogodišnji prijem

Načelnik opštine Pale Boško Jugović danas je priredio tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike političkog, javnog i privrednog života opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet za narednu godinu od 9.961.000 KM

Skupština opštine Pale na današnjoj sjednici usvojila je budžet za 2017. godinu u iznosu od 9.961.000 KM, što je na nivou rebalansa budžeta za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijani vozač sletio s puta, povrede zadobila suvozač

Pijani vozač čiji su inicijali D.M. zbog neprilagođene brzine kretanja sletio je sa puta u mjestu Čeljigovići u opštini Istočni Stari Grad, a povrede je zadobila suvozač čiji su inicijali M.V.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humanitarna akcija "Paketići za bolji osmijeh"

Opštinska organizacija /OO/ Crvenog krsta /CK/ Pale i ove godine je organizovala akciju "Paketići za bolji osmjeh", kako bi obradovala 150 mališana iz socijalno ugroženih porodica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana manifestacija "Potraga za Deda Mrazom"

U organizaciji Edukativnog centra "Big Ben", JU Dječijeg centra "Buba Mara", Moto kluba "Long riders" i školske organizacije Crvenog krsta OŠ "Srbija" u Palama je danas održana manifestacija "Potraga za Deda Mrazom".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humani "Moto Mrazevi"

U organizaciji Moto kluba"Pale" u utorak 20. decembra na paljanskom šetalištu održana je manifestacija "Moto Mrazevi 2016".

Opširnije...

Strana 7 od 337

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter