nedjelja, 02. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obilježavanje odbrane Sarajevsko-romanijske regije 16. juna

Obilježavanje Dana odbrane Sarajevsko-romanijske regije, 16. jun, je događaj od republičkog značaja jer je veličanstvena pobjeda srpske vojske na ovim prostorima omogućila stvaranje Republike Srpske, istakao je predsjednik Pododbora Vlade Republike Srpske za obilježavanje značajnih istorijskih događaja Velimir Dunjić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra pomen za 45 mučki ubijenih srpskih boraca u Žepi


Sahrana poginulih na Žepi 08.06.1992. godine

Služenjem parastosa, polaganjem vijenaca i cvijeća na spomen-ploču u mjestu Luka, u Žepi, sutra će biti obilježene 23 godine od stradanja 45 srpskih vojnika koje su iz zasjede napali i mučki ubili, a zatim masakrirali pripadnici muslimanskih oružanih snaga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Josip Jerković posjetio opštinu Pale

Potpredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Josip Jerković rekao je danas na Palama da je na području ove opštine u toku realizacija velikog broja projekata i da je zato potrebno naći što više načina i mogućnosti da se pomogne ovoj lokalnoj zajednici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani "rasli uz ples" u Palama

Danas je u Palama održana dječija međunarodna manifestacija "Rastimo uz ples". U 18.00 časova u isto vrijeme kad i njihovi vršnjaci u drugim gradovima Republike Srpske i regiona, plesali su mališani paljanskih vrtića "Buba-mara" i "Cvrčak". Zbog loših vremenskih uslova manifestacije su održane u SPC "Peki" i u sali OŠ "Srbija"u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stambeno zbrinuta tri ratna vojna invalida

Tri porodice ratnih vojnih invalida sa područja opštine Pale dobile su danas ključeve stanova u paljanskom naselju Dušanovo - Repca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđeni Čačanin pušten kući iz bolnice


Milan Stefanović u studiju Radija OSM u Palama


Motociklista iz Čačka Milan Stefanović, koji se nakon što je napadnut u federalnom Sarajevu oporavljao u Bolnici Istočno Sarajevo, danas je pušten kući.
Stefanović je rekao Srni da, na sreću, nema ozbiljnijih oštećenja, te da još ima vidljivu povredu oka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama teško povrijeđena desetogodišnja djevojčica

Desetogodišnja djevojčica teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Međunarodna manifestacija "Rastimo uz ples" danas u Palama

Međunarodna manifestacija "Rastimo uz ples" danas će u 18.00 časova biti održana i u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Sarajevu pretučeni motoristi iz Čačka, policija nije reagovala

Petorica mladića iz Čačka prijavila je danas Policijskoj stanici Pale da ih je u Sarajevu pretukla grupa od najmanje 20 mladića, potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliko priznanje za Marinu Plakalović na World Super Model

Marina Plakalović (1997) iz Pala osvojila je titulu druge pratilje na finalu takmičenja World Super Model u gradu Čengdu u Kini.

Opširnije...

Strana 7 od 277

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome