srijeda, 24. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Predsjednik "Konferencije beba" Stefan Pavlović

Najmlađa beba Stefan Pavlović, koji je rođen 11. juna ove godine, proglašen je za predsjednika 17. "Konferencije beba" koja je sinoć održana u Sportsko-poslovnom centru "Peki" na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podmetnut požar na automobilu

Požar na automobilu "škoda oktavija" vlasništvo lica čiji su inicijali B.T. sa Pala podmetnut je upotrebom, za sada, nepoznate zapaljive materije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dragaš: Povećan broj ujeda krpelja

Pomoćnik direktora za medicinska pitanja u Domu zdravlja Pale Mlađenka Dragaš upozorila je na povećan broj ujeda krpelja kod građana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana edukacija o poduzetništvu i pisanju poslovnih planova

U srijedu je u okviru projekta "Izgradnja poduzetničkih vještina", u prostorijama Opštine Pale, World Vision Bosne i Hercegovine organizovao četvrtu u nizu edukacija o poduzetništvu i pisanju poslovnih planova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radar nove generacije na području Istočnog Sarajeva

Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u narednom periodu biće korišten radar nove generacije koji omogućava da se vrši kontrola brzine kretanja motornih vozila bez zaustavljanja od policijskih službenika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podržano uspostavljanje jednošalterskog sistema za oblast građenja

Privredni savjet Opštine Pale podržao je inicijativu za uspostavljanje jednošalterskog sistema u opštini za postupke iz oblasti građenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijani muškarci upali u stan predstavljajući se kao policajci

Dva muškarca, koja su se predstavila kao policijski službenici, ušli su u jedan stan na Palama zahtijevajući da izvrše pretres, nakon čega su fizički i psihički maltretirali dvije osobe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrtić "Cvrčak": Održana Završna priredba "Na put oko sveta"

Sinoć je u Kulturnom centru u Palama održana Završna priredba "Na put oko sveta" u organizaciji Dječjeg vrtića Cvrčak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano ispraćena 69. generacija JU Srednjoškolskog centra "Pale"

Srednjoškolski centar "Pale" s radošću i ponosom ispratio je 188 maturanata 69. generacije. U Kulturnom centru Pale u srijedu 15. juna 2016. godine održana je maturska svečanost, a 16. juna maturanti su prošetali ulicama našega grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova kolekcija proizvoda od Swarovski kristala u "Kristali i minerali"

Ukoliko želite zasijati na maturskim večerima, vjenčanjima i proslavama, firma "Kristali i minerali" vam nudi kolekciju nakita "Djidji & Co" izrađenog od autentičnih Swarovski kristala.

Opširnije...

Strana 7 od 318

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter