subota, 25. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Svečani doček plamena sa Hristovog groba

U hram Sabora Svetog Arhangela Gavrila i crkvu Uspenja presvete Bogorodice u Palama za vrijeme Svetih vaskršnjih liturgija i ove godine će biti dočekan Blagodatni oganj iz hrama Vaskrsenja Hristovog u Jerusalimu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podnesen izvještaj protiv šest tehničara ŠG "Jahorina"

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv šest šumarskih tehničara Šumskog gazdinstva "Jahorina" sa Pala zbog sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj ili ovlašćenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva vozača teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

Lica čiji su inicijali V.V. i D.M. teško su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu LJubogošta-Pale i prevezena su u Bolnicu Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavljena akcija postavljanja sprava za vježbanje i uređenje Golog Korana

Grupa rekreativaca i ljubitelja prirode realizovala je još jednu akciju u saradnji sa Opštinom Pale. Na Golom Koranu je nastavljeno postavljanje poligona i sprava za vježbanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan performans i akcija čišćenja

Performansom "Podignimo glas planeti za spas" i akcijom čišćenja i uređenja grada na Palama je u petak obilježen Dan planete zemlje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspjesi učenika ugostiteljsko-turističke struke Srednjoškolskog centra Pale

U subotu 23.04.2016. godine u Banjaluci je održano Republičko takmičenje učenika ugostiteljskih i turističkih škola. Učenici Srednjoškolskog centra Pale su se takmičili u dvije discipline:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Litija u povodu Vrbice

Litijom od Hrama uspenja presvete Bogorodice do Sabornog hrama Svetog arhangela Gavrila danas je u Palama svečano proslavljeni pravoslavni praznici Lazareva subota i Vrbica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Cvrčak" obilježio Dan planete Zemlje

Juče je u Palama nizom akcija obilježen Dan planete Zemlje. Tradicionalno 22. aprila praznik je obilježen i u Predškolskoj ustanovi "Cvrčak".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zapaljeno putničko vozilo

Na Palama je na auto-placu u Karađorđevoj ulici zapaljeno putničko vozilo "pežo 206", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Policiji na Palama juče je oko 1.30 časova prijavljeno da na auto-placu gori automobil, nakon čega su na lice mjesta upućeni policijski službenici i pripadnici Vatrogasne brigade koji su lokali...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo muškarac u Jahorinskom potoku

U paljanskom naselju Jahorinski potok poginuo je šezdesetjednogodišnji muškarac čiji su inicijali N.Š, kada se na njega prevrnula volovska zaprega, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 7 od 312

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter