subota, 10. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Dodik: Domaćinski odnos vlasnika "Mraza" i "Majneksa"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik juče je u Palama obišao pogone tekstilne industrije "Mraz" i ski-centar Gornje Pale - Ravna planina u vlasništvu preduzeća "Majneks", te se u razgovoru sa rukovodiocima ovih preduzeća upoznao sa uslovima poslovanja i njihovim daljim planovima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dječija nedjelja pod sloganom "Porodica na prvom mjestu"

Crveni krst Republike Srpske će od 3. do 10. oktobra nizom aktivnosti obilježiti Dječiju nedjelju pod sloganom "Porodica na prvom mjestu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Telefonske prijetnje predsjedniku opštinske Boračke organizacije

Predsjednik Boračke organizacije Pale Mihajlo Parađina izjavio je Srni da dobija telefonske prijetnje za koje je uvjeren da imaju veze sa predizbornom kampanjom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kontrolisano 83 vozača, 75 prekoračilo dozvoljenu brzinu

Policija je na putevima u operativnoj nadležnosti Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo za jedan dan kontrolisala 83 vozila od kojih je 75 prekoračilo brzinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Većina građana podržala da 9. januar ostane Dan Republike

Na referendum o Danu Republike Srpske na području opštine Pale izašlo je 12.016 glasača ili 60,44 odsto, a od tog broja 11 je bilo protiv da se 9. januar slavi kao Dan Republike, rekao je Srni predsjednik opštinske Komisije za sprovođenje referenduma Goran Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izlaznost veća od 70 odsto

Na području grada Istočno Sarajevo i opštine Kalinovik izlaznost na referendumu o Danu Republike Srpske veća je od 70 odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do 17.00 časova glasalo 52 odsto glasača

Na području opštine Pale do 17.00 časova na referendum o Danu Republike Srpske izašlo je 10.470 građana sa pravom glasa ili 52,67 odsto, rečeno je Srni u opštinskoj Komisiji za sprovođenje referenduma. Referendum na području opštine Pale, ističu iz Komisije, protiče bez problema.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izlaznost do 15.00 časova 45,17 odsto

Na području opštine Pale do 15.00 časova na referendum o Danu Republike izašlo je 8.980 građana sa pravom glasa ili 45,17 odsto od ukupnog broja registrovanih, rekao je predsjednik opštinske Komisije za sprovođenje referenduma Goran Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećava se izlaznost na glasačka mjesta

Do 13.00 časova na Palama se na referendum o Danu Republike Srpske odazvalo 6.938 ili 34,9 odsto građana sa pravom glasa, a u Istočnom Novom Sarajevu to pravo iskoristilo je 4.135 ili 41,4 odsto glasača, podaci su opštinskih komisija za sprovođenje referenduma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo izjašnjavanje o Danu Republike Srpske

U šest opština na području grada Istočno Sarajevo u 7.00 časova otvoreno su sva glasačka mjesta na kojima će se 47.474 glasača danas izjašnjavati o Danu Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 7 od 329

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter