utorak, 28. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Povećan broj krivičnih djela

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u februaru je evidentirano 69 krivičnih djela, što je za dva više nego u istom mjesecu prošle godine, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Puškom razbio stakla na ugostiteljskom objektu

Muškarac čiji su inicijali N.A. automatskom puškom razbio je tri stakla na ugostiteljskom objektu na Palama i vjetrobransko staklo na vozilu "pasat".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veselinović imao pomagača nakon počinjenog ubistva

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopštio je da će Okružnom tužilaštvu u ovom gradu podnijeti izvještaj protiv lica čiji su inicijali Ž.L. zbog sumnje da je pomagalo Nikoli Veselinoviću nakon što je na Palama ubio Bojana Furtulu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Polupao stakla na "pasatu" i butiku

Protiv muškarca sa Pala čiji su inicijali S.A. nadležnom tužilaštvu biće podnesen izvještaj zato što je u ovom gradu polomio stakla na automobilu "pasat" i na butiku, koji su vlasništvo J.S.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nikola Veselinović se predao Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo

Nikola Veselinović osumnjičeni za ubistvo koje su jutros desilo na Palama predao se Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo u pratnji svog advokata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena poslanička kancelarija

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Sonja Karadžić Jovičević danas su u prostorijama Srpske Demokratske Stranke Opštinski odbor Pale održali konferenciju za novinare povodom otvaranja poslaničke kancelarije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđeni B.F. podlegao povredama


Lice čiji su inicijali B.F, preminulo je jutros od povreda zadobijenih u pucnjavi na Palama, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vladika Grigorije: Ljudska sloboda je ograničena i ugrožena

NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovačaki i primorski Grigorije rekao je sinoć na Palama da je ljudska sloboda ograničena i ugrožena, a samim tim ugrožena je i ljudska ljubav.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministarstvo razmatra mogućnost rješavanja pitanja otplate rata

Univerzitet u Istočnom Sarajevu obavijestio je Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske da nije u mogućnosti da izmiruje rate kredita za finansiranje izgradnje dva nova objekta studentskog doma na Palama, zbog čega se razmatra način rješavanja ovog pitanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeno 70 komada aluminijumskih odlivaka

Iz preduzeća "Fabrika motora specijalne namjene" Pale nepoznata lica ukrala su 70 komada aluminijumskih odlivaka gornjeg i donjeg kratera čime je, prema izjavi odgovornih lica firme, pričinjena veća materijalna šteta.

Opširnije...

Strana 7 od 266

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome