utorak, 31. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obavještenje JU DC "Bubamara"

Prijava djece za "Program pred polazak u školu" počinje 26.01. i traje do 10.02.2015. godine u vremenskom periodu od 9.00 do 15.00 časova u prostorijama JU DC "Bubamara".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svetosavski turnir: Poznati prvi četvrtfinalisti

Poznati su prvi četvrtfinalisti Svetosavskog turnira u malom fudbalu! Nakon pet odigranih kola, plasman u eliminacionoj fazi su izborili Olimp, Željo auto, MNK Centar i Prača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u protekloj godini evidentirano je 890 krivičnih djela, što je za 9,09 odsto manje u odnosu na prethodnu godinu, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Centra Nebojša Popović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijan izazvao saobraćajnu nesreću

Policija sa Pala uhapsila je muškarca čiji su inicijali B.T. koji je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom pobjegao.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg na Jahorini, izlila se Mokranjska Miljacka u Rogoušićima


Usljed obilnih kišnih padavina prethodnih dana, kao i porasta temperature i topljenja snijega na planinama, došlo je do porasta vodostaja svih rijeka u Republici Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čavarkapi povećana kazna

Vrhovni sud RS povećao je kaznu Lazaru Čavarkapi (21), zvanom Čava, osuđenom za ubistvo Sofije Vukadin (17) iz Pala u martu 2013. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srećna Nova godina!

Srpska, Ruska, Gruzijska pravoslavna crkva, Sveta Gora i Jerusalimska patrijaršija, koje poštuju Julijanski kalendar, u ponoć su dočekale Novu godinu. Ove crkve 14. januara, odnosno 1. januara po Julijanskom kalendaru, obilježavaju dva velika hrišćanska praznika - Obrezanje Isusa Hrista i dan Svetog Vasilija Velikog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Koncert povodom 30 godina rada Slaviše Guje

Kompozitor i muzički producent Slaviša Slaja Guja je koncertom etno-muzike na Palama svečano obilježio 30 godina svog umjetničkog rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Utvrđuje se uzrok saobraćajne nesreće

Okružni tužilac iz Trebinja Slobodanka Gaćinović izjavila je nakon izvlačenja tijela tri nastradale djevojke, te obavljenog uviđaja na mjestu autobuske nesreće na putu Foča - Šćepan Polje, da se utvrđuje identitet poginulih i uzrok saobraćajne nesreće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putevi prohodni, na kolovozu utabani snijeg

 Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije očišćeni su i prohodni, ali vozači treba da obrate pažnju na utabani snijeg na kolovozu, izjavio je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

Opširnije...

Strana 7 od 261

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome