ponedjeljak, 01. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Uskoro ime napadača na kuću inspektora

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević izjavio je da očekuje da će se u narednom periodu moći dokazati ko je polovinom juna bacio eksplozivnu napravu na kuću policijskog inspektora LJubiše Spasojevića na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Branje gljive na romanijskom platou donosi pristojnu zaradu

Plato Romanije odavno je poznat kao veće stanište jestivih gljiva. Već dugo vremena na našim prostorima ljudi se bave prikupljanjem ovih dragocjenih šumskih stanara. Vrganj, reduša, lisičarka, bukovača i smrčak samo su neke od jestivih vrsta koje se mogu pronaći u šumama i livadama našeg kraja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radovi na asfaltiranju puta prema Bogovićima

Uprkos nepovoljnim ekonomskim prilikama za lokalne zajednice na koje značajno utiču umanjenje priliva od PDV-a i neizmirivanje obaveza "Šuma RS" po osnovu naknade za korištenje šumskih resursa, opština Pale nastoji da izvede najveći dio planiranih investicija u 2014. godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sonja Karadžić Jovičević: Vrijeme je za promjene

Sonja Karadžić Jovičević, kandidat SDS za poslanika u skupštini RS: Boriću se za pomoć porodicama. Nadam se slobodi za oca Radovana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena Jagnjijada na Vučjoj Luci

Jagnjijada 2014, koja je u nedjelju 13. jula održana na Vučjoj Luci je i ove godine okupila veliki broj učesnika. U takmičarskoj konkurenciji prijavilo se rekordnih 49 ekipa iz Republike Srpske, zapadne Hrcegovine, Crne Gore i Srbije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stanje Ćosića nepromijenjeno

Zdravstveno stanje Mladena Ćosića, povrijeđenog u eksploziji bombe na Palama, i dalje je bez promjene i njegov život je još ugrožen, rekla je Srni portparol bolnice Koševo Muamera Šehić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Česi investiraju u mini hidrocentralu na rijeci Prači

Delegacija opštine Pale dogovorila je prilikom nedavne posjete Pragu investicije u vrijednosti od oko 4,5 miliona KM, koje se odnose na izgradnju mini hidrocentrale od 250 kilovat-časova na rijeci Prači, u mjestu Vrhprača kod Podgraba, i projekat dogradnje vodovodnog sistema za Vrhpraču i Podgrab, saopštio je načelnik Miodrag Kovačević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćosić i dalje životno ugrožen

Zdravstveno stanje Mladena Ćosića, povrijeđenog kada je aktivirao bombu ispred Tržnog centra "Tom" na Palama, i dalje je izuzetno teško i on je životno ugrožen, rekla je Srni portparol bolnice Koševo Muamera Šehić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četvrta "Jagnjijada" na Vučjoj Luci

Četvrti put na Vučjoj Luci 13. jula 2014. godine od 10.00 časova u opštini Istočni Stari Grad biće održana gastro - turistička manifestacija "Jagnjijada 2014".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Donjoj LJubogošti pronađene puške i municija

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo pronašli su dvije puške i municiju prilikom pretresa porodičnih kuća u mjestu Donja LJubogošta kod Pala.

Opširnije...

Strana 7 od 234

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome