subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Normalizovan saobraćaj na putu Sarajevo-Pale

Normalizovan je saobraćaj na magistralnom putu Sarajevo-Pale nakon što je uklonjen odron u mjestu Čeljigovići, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lakić zbog nesavjesnog rada na mjestu direktora isključen iz stranke

Predsjednik Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Pale Miroslav Simović ukazao je na nepravilnosti u radu direktora paljanskog "Vodovoda i kanalizacije" Svetimira Lakića, koji je zbog toga isključen iz tog odbora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Performans povodom obilježavanja Dana planete Zemlje

Ekološkim performansom "Ja sam dete sa ove planete" na Palama je danas obilježen Dan planete Zemlje u organizaciji Planinarsko-ekološkog društva "Romanija".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bojan Ninković ponovo predsjednik Opštinskog odbora SDS-a

Na Izbornoj skupštini održanoj večeras u Kulturnom centru Pale za predsjednika Opštinskog odbora Srpske demokratske Stranke /OO SDS/ Pale izabran je dosadašnji predsjednik Bojan Ninković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slaveći Boga i tvorca, slavimo čovjeka, brata vječnoga!

Administrator Mitropolije dabrobosanske NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije poručio je sinoć na vaskršnjem prijemu u "Cekovića kući" na Palama koji je priredio za predstavnike javnog i političkog života sa područja Sarajevsko-romanijske regije da "slaveći Gospoda Boga, ljudi slave čovjeka, brata vječnoga...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastava se odvija bez prekida

Na području opštine Pale u svim osnovnim školama, uključujući i Srednjoškolski centar nastava se izvodi u punom obimu iako su loši vremenski uslovi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nadležne institucije da riješe problem neregistrovanih prevoznika

Direktor Autobuske stanice Pale NJegoš Poljaković rekao je da je današnja obustava rada upozorenje zbog nezakonitosti u drumskom prevozu, odnosno štete koju izazivaju neregistrovani prevoznici, naročito u međunarodnom saobraćaju, a nadležne institucije nisu učinile ništa da probleme otklone.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas Vaskršnji prijem Vladike Grigorija

NJegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije, koji je i administrator Mitropolije dabrobosanske, upriličiće danas na Palama Vaskršnji prijem za predstavnike javnog i političkog života sa područja Sarajevsko-romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliki broj kvarova na srednjenaponskim dalekovodima

Sve radne jedinice "Elektrodistribucije Pale" u proteklih 12 časova evidentirale su veliki broj kvarova na srednjenaponskim dalekovodima.

Opširnije...

Strana 7 od 352

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter