srijeda, 07. oktobar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Kuvajćani pronađeni u Srpskoj vraćeni nazad

Kuvajćanima koji su ovog ljeta bez dokumenata pronađeni na području Republike Srpske, u najvećem broju na području Pala, izdati su prekršajni nalozi i vraćeni su nazad, izjavio je vršilac družnosti direktora Službe za poslove sa strancima BiH Izet Nizam.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šest osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u Donjim Bulozima

Više lica koja su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u 16.20 časova u u mjestu Donji Bulozi prevezena su u Bolnicu Istočno Sarajevo i Klinički centar u Sarajevu. Iz CJB je rečeno da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovala dva vozila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena prva faza rekonstrukcije i dogradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema

Na području opštine Pale završena prva faza projekta rekonstrukcije i dogradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u vrijednosti većoj od 1,6 miliona KM, rekao je Srni direktor JP "Vodovod i kanalizacija" Pale Krsto Mićić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani "Buba-mare" osjetili čari planinarenja

Vrtić "Buba-mara" je postao član Planinarsko-ekološkog društva "Romanija" Pale. Naša okolina ima savršene uslove, staze i planinarske domove koje treba što više koristiti, pa su mališani osjetili čari planinarenja i bili dio zdrave i zabavne rekreacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Devet državljana Kuvajta bez putnih isprava u Podgrabu

Devet državljana Kuvajta, koji kod sebe nisu imali putne isprave, pronađeno je u mjestu Podgrab, opština Pale, prilikom kontrole vozila marke "opel".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević primio članove Biciklističkog kluba "Javorina"

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević primio je danas u svom kabinetu članove Biciklističkog kluba "Javorina" iz Pala koji su u julu ove godine biciklom stigli do Terezina kako bi odali počasti Gavrilu Principu, Trifku Grabežu i Nedeljku Čabrinoviću, članovima Mlade Bosne.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena Univerzitetska ulica

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i predsjednik SO Predrag Vučićević danas su svečano u promet pustili Univerzitetsku ulicu na Palama. Radovi koje je finansirala opština Pale, a izvodilo preduzeće "Romanijaputevi" su počeli 15. maja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen u nezgodi sa četvorociklom

Lice čiji su inicijali D.B. iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja zadobilo je povrede opasne po život prilikom nezgode koju je doživjelo upravljajući četvorociklom na nekategorisanom putu na platou Jahorine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj počinilaca krivičnih djela u oblasti narkotika

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo za šest mjeseci ove godine podnesena su četiri izvještaja protiv četiri lica zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljetna LED Display akcija do 23. septembra!

U ljetno doba na ulicama je najviše šetača, posebno u večernjim časovima. Zbog toga je oglašavanje na LED display-u u ovom periodu godine dobra prilika da informišete što više posmatrača. Ako tome dodamo i ljetnu akciju oglašavanja, po niskim cijenama, ovo je prava prilika za vas!

Opširnije...

Strana 7 od 285

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome