srijeda, 29. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Jugović: Daleko od toga da vršim mobing

Načelnik opštine Pale Boško Jugović demantovao je optužbe koje su danas iznijeli predstavnici Koalicije "Saveza za Pale" - da vrši mobing u opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Savez za Pale": Jugović vrši mobing

Predstavnici Koalicije "Savez za Pale", koju čine SDS, PDP i NDP, na današnjoj konferenciji za novinare optužili su načelnika opštine Boška Jugovića da vrši mobing.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oduzet "Fiat 500" za kojim traga Interpol Italije

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo oduzeli su na Palama automobil "fiat 500", italijanskih registarskih oznaka, za kojim traga Interpol Italije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Jahorini aktivnosti poreske uprave svesti na minimum

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da će iduće sedmice u Banjaluci razgovarati sa direktorom Poreske uprave Republike Srpske kako bi se njihove aktivnosti na Jahorini u vrijeme zimske sezone svele na minimum.
Jugović je rekao novinarima da je interes da Jahorina ostavi dobar utisak kod gostiju, a ne da vide ugostiteljske objekte opas...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jugović i Zec o cesti Sarajevo - Beograd

Načelnik opštine Pale Boško Jugović razgovarao je danas sa načelnikom opštine Pale - Prača u FBiH Asimom Zecom o izgradnji brze ceste Sarajevo-Beograd, te istakao da bi bilo dobro da brza cesta ide preko Pala i Prače.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pojačana kontrola korištenja pojaseva

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, u okviru republičke akcije kontrole korištenja sigurnosnih pojaseva u automobilima, tokom samo jednog dana izdata su 64 prekršajna naloga vozačima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj samoubistava

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u 2016. godini registrovana su 22 samoubistva, što je za 35,29 odsto manje nego godinu ranije kada su registrovana 34 suicida, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

OO PDP: Brza cesta istorijska šansa za opštinu Pale

Opštinski odbor PDP Pale pozdravlja i podržava najavljenu izgradnju brze ceste Sarajevo-Beograd koja bi bila od velikog interesa za Republiku Srpsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju a posebno za našu lokalnu zajednicu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

OO SDS: Trasa nove brze ceste treba da ide preko Pala

Opštinski odbor SDS-a Pale poziva sve nadležne institucije i načelnika opštine Pale Boška Jugovića da zastupaju interese svih građana Pala da izgradnja autoputa, odnosno brze ceste Sarajevo - Beograd ide preko Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanke se spremaju za nastavak sezone

Igračice liderskog sastava Prve lige Republike Srpske odbojkašice Jahorine, najbolji paljanski sportski kolektiv, izuzetno i vrijedno treniraju pred nastavak proljećnog dijela sezone.

Opširnije...

Strana 7 od 341

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter