nedjelja, 01. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Manje zamućenje vode na izvorištima

Obavještavamo stanovništvo Pala, Mokrog i Podgraba, da je zbog obilnih padavina došlo do zamućenja vode na izvorištima, pa se preporučuje prekuvavanje vode za piće prije upotrebe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog vožnje u pijanom stanju slobode lišeno 18 lica

Policija Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo proteklog vikenda lišila je slobode 18 lica zbog vožnje u pijanom stanju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Imenovan novi Upravni odbor

Novi saziv Upravnog odbora /UO/ Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske konstituisan je na današnjoj redovnoj sjednici na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje program pripreme djece za polazak u školu

Dječiji centar "Bubamara" na Palama i ove godine organizuje tromjesečni program pripreme djece za polazak u osnovnu školu u školskoj 2016/2017. godini koji počinje sutra i traje do 1. juna, rekla je Srni direktor Slavka Brezo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj nezaposlenih

Na području opštine Pale smanjen je broj nezaposlenih za 194 lica, dok je broj onih koji aktivno traže posao smanjen za 317 osoba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Postići saglasnost o proglašenju parka prirode "Javorina"

Odluka o proglašenju parka prirode "Javorina" neće biti donesena sve dok ne bude postignuta saglasnost Šumskog gazdinstva "Pale", Olimpijskog centra "Jahorina" i opštine Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šminkeri za liječenje Mie i Radomira

Šminkeri iz Pala i Lukavice su došli na ideju da organizuju humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za liječenje Mie Torbice i Radomira Orašanina pa će u petak 04. marta u Tržnom centru "Tom" u kafeu "Galerija" šminkati po cijeni od 10 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Komić otvorio "Jahorinski poslovni forum"

Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić otvorio je danas na Jahorini Petu naučnu međunarodnu konferenciju "Jahorinski poslovni forum", koja je okupila 106 učesnika, sa 12 visokoškolskih institucija iz devet zemalja, koji će se predstaviti sa 52 naučna rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice teže povrijeđeno

Jedno lice je teže povrijeđeno, a troje lakše u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari Grad, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano predavanje o rizicima društvenih mreža

U Srednjoškolskom centru na Palama danas je održano edukativno predavanje za učenike drugih, trećih i četvrtih razreda o temi "Edukacija o bezbjednosnim rizicima korištenja društvenih mreža i njihovom pravilnom korištenju".

Opširnije...

Strana 7 od 306

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter