četvrtak, 23. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Rajko Vulić: Zelena impregnacija "Sarajevoinvesta" zadovoljava sve evropske standarde

U nastavku prenosimo pismo Rajka Vulića dipl. tehnologa, čovjeka koji je glavni i odgovorni za izgradnju postrojenja za impregnaciju u "Sarajevoinvestu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija "Za moj mali svijet" u OŠ "Mokro"

U Osnovnoj školi "Mokro" danas je organizovana akcija uređenja vanjskog u unutrašnjeg dijela škole, pod nazivom "Za moj mali svijet".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada Švedske finansira nabavku 80 novih kontejnera i vozilo za odvoz čvrstog otpada


U okviru Opštinskog programa za upravljenje čvrstim otpadom u Bosni i Hercegovini, koji finansira Vlada Švedske, danas je u Sarajevu 11 opština iz BiH potpisalo ugovore sa dobavljačima opreme, u ukupnoj vrijednosti oko milion evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren novi City Burger

U Palama je nedavno otvoreno novo prodajno mjesto City Burgera vlasnika Željka Rodića, koji uspješno posluje već 15 godina u Njegoševoj ulici u blizini Srednjoškolskog centra Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snježana i Risto Jokić se pridružili ideji i programu PDP-a

Risto Jokić, nekadašnji predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Pale i Snježana Jokić, narodni poslanik ove stranke u Narodnoj skupštini RS danas su postali članovi Partije demokratskog progresa /PDP/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saopštenje preduzeća "Sarajevoinvest" povodom izgradnje pogona za impregnaciju

Preduzeće Sarajevoinvest koje je pokrenulo zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za izgradnju postrojenja - pogona za impregnaciju drvenih elektro i TT stubova i željezničkih pragova na području opštine Pale je izdalo saopštenje koje prenosimo u cjelosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građani zabrinuti zbog izgradnje pogona za impregnaciju

Povodom javne rasprave koja se odnosi na zahtjev preduzeća "Sarajevooinvest" doo Pale za izdavanje ekološke dozvole za izgradnju postrojenja - pogona za impregnaciju drvenih elektro i TT stubova i željezničkih pragova na području opštine Pale, grupa građana je nakon uvida u tehničku dokumentaciju zatražila sastanak sa načelnikom opštine Pale Miodra...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja zbog radova na vodovodnoj mreži

Obavještavamo građane Pala da će zbog izvođenja radova na mjernim mjestima "podhodnik" kod OŠ Pale i "Pale 1" kod rezervoara niske zone na Golom Koranu 09.09.2014. godine vodosnabdjevanje biti prekinuto u periodu od 09 do 16 h.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Apoteka Rp" - prva apoteka otvorenog tipa u našem gradu

Zdravstvena ustanova "Apoteka Rp" danas je preseljena u novi prostor u Tržnom centru "Tom".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatan kurs ruskog jezika

Udruženje građana "Srpsko-ruska zajednica Zavet" uz pokroviteljstvo fonda "Russkiй mir" iz Moskve organizuje besplatan kurs ruskog jezika.

Opširnije...

Strana 7 od 241

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome