petak, 21. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Saobraćajna nesreća kod Famosa

Večeras oko 10.15 časova na magistralnom putu Pale - Podgrab, u blizini ulaza u Famos se desila saobraćajna nesreća u kojoj je nekoliko lica lakše povrijeđeno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gradonačelnik Nenad Samardžija posjetio opštinu Pale

Gradonačelnik Grada Istočno Sarajevo Nenad Samardžija boravio je danas u radnoj posjeti opštini Pale gdje je sa načelnikom Miodragom Kovačevićem obišao i radove na aktuelnim infrastrukturnim projektima na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgradnjom domova ostvaren dvodecenijski san

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija rekao je danas na Palama da je izgradnjom novih studentskih domova na Palama ispunjen dvodecenijski san da studenti dobiju kvalitetnije uslove za studiranje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šehovac: Opšti izbori protekli bez problema

Zamjenik načelnika Centra jave bezbjednosti Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je danas na Palama da su opšti izbori na području Centra protekli mirno, bez ikakvih incidenata i narušavanja javnog reda i mira.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela

Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u proteklih devet mjeseci registrovano je 626 krivičnih djela, što je za 7,35 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Nebojša Popović.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Vatreni okršaj pred porodičnom kućom u Mokrom

Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da su u mjestu Mokro dva lica pucala iz vatrenog oružja na lice čiji su inicijali S.P.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humanitarna akcija za vid Slobodana Vujadinovića

KUD "Romanijska vrela" iz Mokrog organizuje humanitarni koncert i akciju za prikupljanje novčanih sredstava za dječaka Slobodana Vujadinovića iz Mokrog.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica povrijeđena u sudaru automobila

Dva lica povrijeđena su danas u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Rogoušići u opštini Pale, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kod fakulteta počelo asfaltiranje prilaznih puteva i parkinga

U Palama je danas počelo asfaltiranje prilaznih puteva i parkinga kod zgrade Filozofskog fakulteta u Palama u sklopu projekta izgradnje novog gradskog trga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nesreći u Dubu poginuo muškarac sa Pala

 Muškarac R.B. /64/ sa Pala je poginuo, a četiri lica su povrijeđena u sudaru dva automobila u mjestu Dub na magistralnom putu Ustiprača - Rogatica, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 7 od 246

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome