ponedjeljak, 24. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obilježen Međunarodni dan nestalih

Predstavnici Boračke organizacije opštine Pale obilježili su danas Međunarodni dan nestalih lica polaganjem vijenaca na centralnom spomen-obilježju poginulim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sin fizički napao majku

Policija na Palama traga za muškarcem čiji su inicijali D.C. koga je majka prijavila da ju je više puta udario pesnicom u glavu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova gradska pijaca - najsavremenija u istočnom dijelu Srpske

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević rekao je da će nova gradska pijaca biti jedna od najsavremenijih i najvećih tržnica u istočnom dijelu Republike Srpske, u koju je paljanska firma "Konekt pipl" investirala 2,5 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dan opštine i krsna slava

Opština Pale proslaviće danas Dan opštine i krsnu slavu - Veliku Gospojinu, što je i slava Hrama Uspenja Presvete Bogorodice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević: Nastaviti razvoj

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević rekao je večeras da je opština Pale uspjela da sačuva ekonomsku stabilnost i nastavi sa razvojem opštine, te za naredni mjesec najavio realizaciju 13 infrastrukturnih projekata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela izgradnja nove pijace

Na Palama je počela izgradnja nove pijace čija je vrijednost 2,5 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nedjelju Dan opštine i krsna slava

Opština Pale proslaviće u nedjelju, 28. avgusta, Dan opštine i krsnu slavu - Veliku Gospojinu, što je i slava Hrama Uspenja Presvete Bogorodice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan koalicioni sporazum između SRS-a i SDS-a

Opštinski odbori SRS i SDS-a Pale potpisali su danas koalicioni sporazum o podršci kandidatu Saveza za promjene za načelnika opštine Miodraga Kovačevića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela na području CJB Istočno Sarajevo

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u julu je registrovano 75 krivičnih djela, što je za 14,77 odsto manje nego u julu protekle godine, rekao je načelnik Centra Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za besplatan tromjesečni boravak prijavljeno 32 djece

Za besplatan tromjesečni boravak u Dječijem centru "Bubamara" na Palama u okviru projekta "Podržimo višečlanu porodice i korisnike prava dječije zaštite" prijavljeno je 32 djece, rečeno je Srni u ovom Centru.

Opširnije...

Strana 7 od 325

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter