ponedjeljak, 30. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ukraden sat vrijedan 15.000 KM

Ručni sat "roleks", čija je vrijednost oko 15.000 KM, ukraden je u prostorijama velnes centra hotela na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijetio ubistvom sestri i njenoj porodici

U opštini Pale lice čiji su inicijali M.F. je u alkoholisanom stanju prijetilo da će ubiti sestru i članove njene porodice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zaplijenjene veće količine bespravno posječenih trupaca

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo su u okviru akcije "Šuma 2015" na području opština Pale i Sokolac zaplijenili veću količinu bespravno posječenih trupaca tokom pretresa nekoliko postrojenja za primarnu preradu drveta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Delegacija iz Velike Plane u posjeti SŠC Pale

U posjetu Srednjoškolskom centru Pale dolaze predstavnici Gimnazije i opštine Velika Plana. Delegaciju će činiti 16 učenika, 4 profesora i direktor škole, a isperd opštine Velika Plana potpredsjednik Skupštine. Cilj posjete je razmjena iskustava u vaspitno obrazovnom radu dvije škole kao i druženje učenika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kanađani nude projekat upravljanja čvrstim otpadom

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija rekao je da je kanadska delegacija ponudila gradu projekat upravljanja čvrstim otpadom, o čemu će se lokalna administracija izjasniti za nekoliko dana nakon konsultacija sa Vladom Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Deficit u budžetu oko 560.000 KM

Skupština opštine Pale usvojila je u utorak izvještaj o izvršenju budžeta za prvih šest mjeseci u iznosu od oko 3.904.000 KM, dok su rashodi oko 4.464.000 KM, a deficit je oko 560.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radovi na izgradnji novog prilaza parkingu

U Ulici Milana Simovića na parkingu ispred Tržnog centra Tom u toku su radovi na izgradnji novog prilaza.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upućen zahtjev za sazivanje vanredne sjednice Skupštine akcionara

Predstavnik državnog kapitala u Zavisnom preduzeću "Elektrodistribucija" AD Pale Petar Đokić poslao je danas zahtjev za sazivanje vanredne sjednice Skupštine akcionara ovog preduzeća sa oznakom "hitno" kako bi se razriješio aktuelni Nadzorni odbor "Elektrodistribucije" AD Pale, koji na današnjoj sjednici nije pustupio po zaključku Vlade Republ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nožem izbušio gume na vozilu šumskog gazdinstva "Jahorina"

U Mokrom, opština Pale, muškarac čiji su inicijali B.K. uhapšen je radi kriminalističke obrade zbog sumnje da je nožem izbušio četiri gume na vozilu "lada niva", vlasništvo Šumskog gazdinstva "Jahorina" Pale, i verbalno napao B.P.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maša i Medvjed posjetili "In Lingua" centar za jezike i obrazovanje

Centar za jezike i obrazovanje "In Lingua" danas su posjetili glavni junaci popularnog "crtića" za djecu Maša i Medvjed.

Opširnije...

Strana 7 od 291

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome