nedjelja, 26. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Prijetnja smrću na Palama

Radnik Šumskog gazdinstva "Jahorina" Pale prijavio je policiji da mu je lice čiji su inicijali P.V. prijetilo da će ga ubiti iz vatrenog oružja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedmica borbe protiv tuberkuloze

Crveni krst Republike Srpske tradicionalno i ove godine u periodu od 14. do 21. septembra obilježava Nedjelju borbe protiv tuberkuloze, tokom koje će biti proveden niz aktivnosti s ciljem da se stanovništvu Srpske skrene pažnja na značaj borbe protiv ove zarazne bolesti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Željeznom šipkom pretukli tri osobe

Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su dva lica koja su željeznom šipkom pretukla tri osobe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvi karneval Dječijeg centra "Buba-mara"

Vaspitači i mališani Dječijeg centra "Buba-mara" povodom Nedjelje djeteta organizuju "Prvi dječiji karneval" i pozivaju Vas da se pridružite.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja u srijedu 17.09.2014.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, JP Vodovod i kanalizacija AD Pale obavještava građane da će prekid vodosnabdijevanja u Palama biti u srijedu 17.09.2014. godine u periodu od 09.00 do 16.00 h u sljedećim naseljima:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slavlje na Promenadi

Polufinalni susret reprezentacije Srbije i Francuske na Svjetskom prvenstvu u košarci koje se igra u Španiji se naravno pratio i na Sarajevsko-romanijskom platou.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rajko Vulić: Zelena impregnacija "Sarajevoinvesta" zadovoljava sve evropske standarde

U nastavku prenosimo pismo Rajka Vulića dipl. tehnologa, čovjeka koji je glavni i odgovorni za izgradnju postrojenja za impregnaciju u "Sarajevoinvestu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija "Za moj mali svijet" u OŠ "Mokro"

U Osnovnoj školi "Mokro" danas je organizovana akcija uređenja vanjskog u unutrašnjeg dijela škole, pod nazivom "Za moj mali svijet".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada Švedske finansira nabavku 80 novih kontejnera i vozilo za odvoz čvrstog otpada


U okviru Opštinskog programa za upravljenje čvrstim otpadom u Bosni i Hercegovini, koji finansira Vlada Švedske, danas je u Sarajevu 11 opština iz BiH potpisalo ugovore sa dobavljačima opreme, u ukupnoj vrijednosti oko milion evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren novi City Burger

U Palama je nedavno otvoreno novo prodajno mjesto City Burgera vlasnika Željka Rodića, koji uspješno posluje već 15 godina u Njegoševoj ulici u blizini Srednjoškolskog centra Pale.

Opširnije...

Strana 7 od 242

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome