nedjelja, 05. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ikone i umjetničke slike, muzika i balet u Staroj crkvi

U porti i muzeju Stare crkve Svetih arhangela Mihaila i Gavrila u Sarajevu u subotu 16.5.2015. godine je, u oviru velikog evropskog projekta "Noć muzeja", izveden bogat kulturno-umjetničko program satkan od prigodnih besjedi, izložbi umjetničkih slika i ikona, i izvođenja djela klasične muzike i evergrina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeli radovi na Univerzitetskoj ulici u Palama

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji Univerzitetske ulice u Palama koje finansira opština Pale, a izvodi preduzeće "Romanijaputevi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kosorić: Pojačane mjere bezbjednosti

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Srpko Kosorić ocijenio je da je bezbjednost na području koje pokriva ovaj centar zadovoljavajuća, ali da su pojačane preventivne mjere i radnje usmjerene prvenstveno na sprečavanje krivičnih djela u vezi sa terorizmom i svakim drugim oblicima ekstremističkog djelovanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kuvajćani bez ličnih dokumenata

Pripadnici Policijske stanice Pale otkrili su sedam državljana Kuvajta, od kojih dva lica nisu imala nikakva lična dokumenta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na vrijeme podnijeti zahtjev za zamjenu ličnih dokumenata

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo poziva građane da na vrijeme podnesu zahtjev za zamjenu ličnih dokumenata kako bi se izbjegli problemi i nepotrebna čekanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra prekid vodosnabdijevanja u nekoliko naselja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže vodosnabdijevanje će biti prekinuto sutra 14.5.2015. godine u periodu od 7:30 do 17:30 časova u sljedećim naseljima: Han Derventa, Kalovita brda, Križ, Briježđa, Smailovo brzo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žena povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Lapišnici puštena na kućno liječenje

Žena koja je lakše povrijeđena u današnjoj saobraćajnoj nezgodi u Lapšinici puštena je na kućno liječenje, nakon što joj je ukazana pomoć na Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo, rekla je Srni portparol ove ustanove Muamera Šehić. Ona je rekla da je pacijentkinja čiji su inicijali V.K. dovezena sa lakšim povredama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljotres jačine 2,6 stepena po Rihteru

Dva zemljotresa u rasponu od 3 minuta jačine 2,5 i 2,6 stepena po Rihteru registrovana su jutros 7 km južno od Pala na dubini od 4 km.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odobreno proširenje budžeta za Univerzitet u Istočnom Sarajevu

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović i ministar prosvjete i kulture Dane Malešević informisali su predstavnike Univerziteta u Istočnom Sarajevu da je Vlada odobrila proširenje operativnog budžeta za ovu ustanovu kako bi mogla funkcionisati i izmirivati materijalne troškove, jer iz vlastitih sredstava servisira kredit za studentske domov...

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Mokrom pronađena puška i municija

U mjestu Mokro, opština Pale, policija je tokom pretresa kuće i pomoćnih objekata lica čiji su inicijali M.M. /47/ i L.NJ. /19/ pronašla određenu količinu municije i pušku, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 7 od 274

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome