nedjelja, 01. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Reklamiranje na portalu i LED display-u po promo cijeni!

Iskoristite novogodišnje i božićne praznike i po promotivnoj cijeni od samo 150 KM + PDV promovišite svoje poslovanje u novogodišnjem ambijentu od 15. decembra do 15. januara!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljene mogućnosti saradnje u oblasti proizvodnje jagodičastog voća na Palama

Predstavnici firme "Eko-plod" doo Sarajevo i Federalnog zavoda za poljoprivredu danas su u sali SO Pale održali prezentacija o mogućnostima proizvodnje jagodičastog voća (malina, kupina, jagoda) na području opštine Pale i upoznali veliki broj zainteresovanih građana o eventualnom uspostavljanju dugoročne saradnje u proizvodnji i isporuci ovog voća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zajedničkim snagama u stvaranje boljeg privrednog i ekonomskog ambijenta

U četvrtak 11.12.2014. godine načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je održao sastanak sa predstavnicima Udruženja privrednika opštine Pale. Povod za održavanje sastanka bio je koordinacija aktivnosti lokalne zajednice i Udruženja privrednika za korake koje će biti napravljeni u narednom periodu u cilju poboljšanja privrednog i ekonomskog ambijen...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojeni plan i program rada za narednu godinu

Skupština Crvenog krsta Republike Srpske usvojila je danas program rada i operativni plan aktivnosti za iduću godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljena krađa dva pištolja

Lice čiji su inicijali T.K. prijavilo je policiji na Palama da su mu ukradena dva pištolja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Isidora Borovčanin među Top 5 modela na izboru za Miss World 2014

U Londonu se u nedjelju 14. decembra održava tradicionalni izbor za Miss svijeta / Miss World 2014, na kojem će Republiku Srpsku predstavljati Paljanka Isidora Borovčanin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Iz saobraćaja isključeno 60 pijanih vozača

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo tokom akcije "Alkohol" od 226 testiranih vozača 60 je isključeno iz saobraćaja zbog utvrđene alkoholisanosti, dok je pet odbilo da se podvrgne alkotestiranju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog kvara dio centra Pala bez električne energije

Zbog kvara na trafostanici "Šip" dio centra Pala trenutno nema električnu energiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni zbog pucanja iz vatrenog oružja

U mjestu Račanovići u opštini Pale uhapšena su dva lica, osumnjičena za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policija na Palama sinoć je oko 21.00 čas obaviještena da su policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH, u mjestu Račanovići, prilikom izvođenja vježbi, čuli jedan pucanj,...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tuča na Palama

Lice čiji su inicijali V.L. prijavilo je Policijskoj stanici Pale da su ga u ovoj opštini fizički napali O.M. i još tri nepoznata lica, nanijevši mu povrede glave - podlive i otekline, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 7 od 255

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome