srijeda, 27. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Manifestacija "Rastimo uz ples" i ove godine donijela puno zabave i radosti

Sinoć je u Palama održana manifestacija "Rastimo uz ples", na kojoj su plesala djeca iz vrtića "Bubamara", "Cvrčak" te osnovnih škola "Srbija" i "Pale".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drugi međunarodni moto skup u Palama

Na terenima Studentskog centra "Koran" u organizaciji Moto kluba "Long Riders" Pale od 3. do 5. juna će biti održan Drugi međunarodni moto skup.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijeteće SMS poruke

Ženska osoba prijavila je Policijskoj stanici Pale da je na svoj mobilni telefon primila nekoliko SMS poruka prijetećeg sadržaja od lica čiji su inicijali D.S, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena mala matura (foto)

Učenici osnovnih škola na području Opštine Pale krajem maja i početkom juna tradicionalno proslavljaju malu maturu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Rastimo uz ples" večeras u Palama

Međunarodna manifestacija "Rastimo uz ples" večeras će u 18.00 časova biti po drugi put održana u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

2574 paketa odjeće za djecu u Palama, Prači i Goraždu

Organizacija World Vision Bosne i Hercegovine počela je sa podjelom 2574 paketa sa odjećom djeci iz opština Pale, Pale/Prača i Goražde. Paketi će biti podijeljeni učenicima osnovnih i srednjih škola uključenim u World Visionov projekat Sponzorisanja djece koji dječacima i djevojčicama omogućava da aktivno učestvuju u poboljšanju zajednica u kojima ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano 24. zasjedanje SO Pale

Na 24. zasjedanju SO Pale koje je održano danas odbornici su razmatrali informaciju o stanju elektro mreže visokog i niskog napona na području opštine Pale, informaciju o radu nevladinih organizacija koje se finansiraju iz budžeta opštine Pale kao i informaciju o stanju javnog prevoza na području opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden "golf" u Ulici Desanke Maksimović

U selu Gornji Budanj u opštini Foča nepoznati izvršilac ili više njih posjekli su 70 metara elektro kabla koji je električnom energijom napajao kuću čiji je vlasnik lice H.L.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oduzeta poluautomatska puška

Protiv lica čiji su inicijali Š.D. sa Pala, kod kojeg je u porodičnoj kući pronađeno oružje, biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za perspektivnog studenta

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević upriličio je danas prijem za uspješnog mladog sugrađanina Pavla Lazarevića, koji će svoje školovanje nastaviti na prestižnom američkom Masačusetskom institutu za tehnologiju - MIT u Bostonu.

Opširnije...

Strana 7 od 315

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter