četvrtak, 26. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Za vikend više od 3.000 skijaša uživalo na planini

Na Jahorini je prethodni vikend protekao u sportsko-zabavnom duhu sa više od 3.000 skijaša koji su uživali u martovskom skijanju, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik otkrio tablu na studentskom domu "Dr Radovan Karadžić"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik otkrio je danas na Palama tablu sa nazivom Studentskog doma "Dr Radovan Karadžić", nakon čega je posjetio moderno zdanje izgrađeno u skladu sa najvišim evropskim standardima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik danas u Palama

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetiće danas studentski dom na Palama. Posjeta je planirana za 12.00 časova, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dokazi proslijeđeni na vještačenje

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo završili su uviđaj nakon što je eksplozivna naprava bačena na ugostiteljski objekat "Astorija" na Palama, a dokazi će biti upućeni na vještačenje radi utvrđivanja vrste eksplozivne naprave koja je upotrijebljena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stefan Malbašić pobjednik regionalnog takmičenja iz fizike

U Srednjoškolskom centru "Pale" 12. marta 2016. godine održano je regionalno takmičenje iz fizike za učenike srednjih škola.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan koncert za pomoć u liječenju Miloša Božovića

Na Palama je održan humanitarni koncert omladine Crvenog krsta Pale za pomoć mladom sportisti Milošu Božoviću iz Istočnog Sarajeva, koji je već dvije godine u komi i za čije je liječenje u Štutgartu potrebno 300.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bačena eksplozivna naprava na kafić "Astorija"

Na kafić "Astorija" na Palama, u vlasništvu lica čiji su inicijali D.Š, noćas je bačena eksplozivna naprava, a u eksploziji nije bilo povrijeđenih, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novi studentski domovi u završnoj fazi opremanja

Četvrti paviljon studentskog doma u Banjaluci, te studentski domovi u Foči i Palama su u završnoj fazi opremanja.
Na ovaj način, postojeći smještajni kapaciteti u studentskim centrima u Srpskoj koji sada iznose 2.500 mjesta, biće prošireni za oko 1.000 mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mehanizmi suzbijanja vršnjačkog nasilja ranije bili snažniji

Vršnjačko nasilje nije problem samo modernog vremena, samo su mehanizmi njegove kontrole i suzbijanja ranije bili snažniji, rekla je u subotu na Palama profesor sociologije na Filozofskom fakultetu u Istočnom Sarajevu Biljana Milošević–Šošo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Jahorini

Akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koju je u subotu 12. marta na Jahorini organizovao Savjet mladih Pale, prijavilo se više od 40 građana, a krv je dalo njih 21, rekla je Srni član Upravnog odbora Savjeta mladih Tatjana Topalić.

Opširnije...

Strana 7 od 308

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter