srijeda, 10. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Šumari oštetili Šumsko gazdinstvo "Jahorina" za 108.000 KM

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je nadležnom Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv čuvara šuma čiji su inicijali V.T. i kontrolora šumarskih rejona čiji su inicijali S.G. zbog sumnje da su nesavjesnim radom oštetili Šumsko gazdinstvo "Jahorina" Pale za 108.301 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projekat Opštine Pale "Poboljšanje kvaliteta javnih usluga u JU DC "Buba-mara"

Predstavnici Investiciono-razvojne banke /IRB/ Republike Srpske i 10 lokalnih zajednica Republike Srpske potpisali su juče u Banjaluci ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšena lica iz Kantona Sarajevo zbog krađe u Podgrabu

Lica čiji su inicijali M.M. i F.V. lišena su slobode, dok je osoba E.H, svi iz Kantona Sarajevo, u bjekstvu zbog krađe u mjestu Podgrab u opštini Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ugovor sa Svjetskom bankom o poboljšanju poslovnog okruženja

Međunarodna finansijska korporacija iz grupacije Svjetske banke i opština Pale potpisale su danas ugovor o saradnji na Projektu poboljšanja poslovnog okruženja i konkurentnosti i regulatorne reforme na lokalnom nivou.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građanima Pala dijeljen promotivni materijal "Budimo nezavisni"

U okviru provođenja aktivnosti iz Akcionog plana za realizaciju strategije nadzora nad opojnim drogama i suzbijanja zloupotrebe opojnih droga u Republici Srpskoj, policijski službenici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas su obilježili "Međunarodni mjesec borbe protiv bolesti zavisnosti".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan protokol o saradnji između Opštine Pale i "MB Kapital" Moskva

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i predstavnici ruskog konzorcija "MB Kapital" Moskva potpisali su na Jahorini Protokol o saradnji kojim su definisane aktivnosti međusobne saradnje na izgradnji aparthotela "Mladost" na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zimska LED Display akcija od 15. decembra do 15. januara!

Novogodišnji i božićni praznici su vrijeme kada se pripremaju pokloni i trpeze za proslavu. Statistički gledano, najviše novca se troši upravo za vrijeme ovih praznika, pa je to dobro vrijeme i za oglašavanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Broj krivičnih djela isti kao u novembru protekle godine

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u novembru je registrovano 76 krivičnih djela, što je isti broj kao i u novembru 2014. godine, rekao je načelnik Centra Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srednjoškolski centar Pale opremljen novim sredstvima

JU SŠC Pale tokom 2015. godine opremljena je sredstvima donacije organizacije World Vision i Kineske ambasade u Bosni i Hercegovini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odluka o zaštiti parka prirode "Javorina" ishitrena i neodgovorna

U Opštini Pale danas je održana konferencija za medije povodom Odluke Vlade Republike Srpske o zaštiti parka prirode "Javorina" na kojoj je izražen stav lokalne zajednice da je ovakav oblik organizovanja zaštite dijela planine Jahorine na teritoriji opštine Pale neprihvatljiv u ovom trenutku.

Opširnije...

Strana 7 od 298

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter