subota, 28. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Udruženje privrednika želi partnerske odnose sa gradskom administracijom

U utorak 03.02.2015. godine u Istočnom Sarajevu održan je sastanak delegacije Udruženja privrednika opštine Pale sa gradonačelnikom Grada Istočno Sarajevo Nenadom Samardžijom, Mladenkom Pandurević v.d. direktora Razvojne agencije za mala i srednja preduzeća kao i predstavnicima Odjeljenja za privredu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Putevi prohodni, na kolovozu utabani snijeg

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije očišćeni su i prohodni, ali vozači treba da obrate pažnju na utabani snijeg na kolovozu, izjavio je jutros Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" sa Sokoca Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uručena pomoć za 24 višečlane porodice


Danas je u opštini Pale uručena pomoć za dvadeset četiri višečlane porodice sa područja opštine koje su u protekloj godini dobile treće, četvrto ili peto dijete.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Načelnik organizovao prijem za Miss BiH

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević upriličio je juče prijem za aktuelnu Miss Bosne i Hercegovine, sugrađanku Isidoru Borovčanin koja je na nedavno održanom izboru Miss World u Londonu osvojila prestižnu titulu Miss World Top Model.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dušanić: Dolar podstiče svjetsku ekonomsku krizu

Profesor ekonomskih nauka Jovan B. Dušanić rekao je Srni da osnovni uzroci svjetske ekonomske krize leže u dolaru kao svjetskoj valuti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povreda službenog pečata na bespravnom objektu

Urbanističko-građevinski inspektor prijavio je policiji na Palama da je na bespravno sagrađenom objektu na Jahorini došlo do povrede službenog pečata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svеtosavski koncеrt KUD "Romanijska vrеla"

KUD "Romanijska vrеla" iz Mokrog, u subotu 31. januara organizujе tradicionalni Svеtosavski koncеrt folklornog ansambla na kojem će učestvovati najpoznatijе izvornе grupe Sarajеvsko-romanijskе rеgijе, folklorna sekcija i estradni umjetnik Boban Višnjić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U slavu i čast prvog srpskog arhiepiskopa i prosvjetitelja

Tradicionalna Svetosavska priredba održana je sinoć u Kulturnom centru u Palama, gdje su prigodan program u čast Svetog Save, utemeljivača srpske crkve, države i školstva, izveli učenici paljanskih osnovnih škola "Pale" i "Srbija", te srednjoškolskih centara u Palama i Istočnoj Ilidži.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Ubio se četrdesetdevetogodišnji muškarac

Muškarac čiji su inicijali D.J. /49/ izvršio je samoubistvo u paljanskom naselju Podvitez, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavještenje JU DC "Bubamara"

Prijava djece za "Program pred polazak u školu" počinje 26.01. i traje do 10.02.2015. godine u vremenskom periodu od 9.00 do 15.00 časova u prostorijama JU DC "Bubamara".

Opširnije...

Strana 6 od 261

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome