srijeda, 26. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Lakše do investicija i razvoja

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević izjavio je danas da ova lokalna zajednica sa sprovedenim reformama u okviru projekta za unapređenje poslovne klime, među kojima i uvođenjem jednošalterskog sistema registracije, očekuje da lakše dođe do novih investicija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženja višečlanih porodica "Pale 4+" u novim prostorijama

U Palama je u ponedjeljak 5. septembra upriličeno otvaranje kancelarije za rad Udruženja višečlanih porodica "Pale 4+".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na osam imanja oboljelo 11 ovaca

Na području opštine Pale od bolesti plavog jezika oboljelo je 11 ovaca na osam imanja, rekao je Srni direktor Veterinarske stanice "Zoo-vet" Pale Branislav Galić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice teže, a jedno lakše povrijeđeno

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Palama teže je povrijeđena V.Đ, koja je upravljala putničkim vozilom "pežo", a lakše povrede je zadobila putnica u vozilu "golf A3", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Famos Koran" kreće novim putem razvoja i napretka!

Direktor novoosnovane firme "IFSFA-MOS" d.o.o. Pale Petar Marinković potvrđuje za Srnu da je potpisan Ugovor o kupoprodaji imovine bivšeg "Famosa" u vrijednosti od 2.800.001 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javni poziv za Javnu raspravu na Nacrt Regulacionog plana "Кoran"

Na osnovu člana 48. stav 6. Zakona o uređenju prostora i građenju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 40/13, 106/15 i 03/16) Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove raspisuje

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijetnje putem mobilnog telefona

Policijskoj stanici Pale jedno lice je prijavilo da su mu putem mobilnog telefona upućene poruke prijetećeg sadržaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Edukativno druženje policije i učenika osnovnih škola

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas su ispred Osnovne škole "Srbija" na Palama organizovali druženje sa učenicima kojima su predstavili svoje aktivnosti, u okviru republičke akcije "Zaštitimo djecu u saobraćaju".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Utvrđena pojava bolesti "Plavog jezika"

Na području opštine Pale u ponedjeljak 29.08.2016. godine utvrđena je pojava bolesti "Plavog jezika" BPJ (Febris catarrhalis ovium), Bluetongue-eng.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Diplomate oduševljene prirodnom ljepotom Romanije

Na Palama je u subotu 27. avgusta u organizaciji Planinarko ekološkog društva "Romanija", a u okviru "Ljetne scene u Palama" organizovan diplomatski pohod za ambasadore - predstavnike diplomatskog kora u BiH.

Opširnije...

Strana 6 od 325

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter