petak, 19. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Nacrt budžeta opštine Pale za 2014. godinu

Na sjednici Skupštine opštine Pale održanoj dana 14.11.2014. godine usvojen je Nacrt budžeta opštine Pale za 2015. godinu koji se upućuje na javnu raspravu u periodu od 14.11.2014. godine do 19.11.2014. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pobjednik OŠ "Petar Petrović NJegoš" iz Maslovare

Učenici Osnovne škole /OŠ/ "Petar Petrović NJegoš" iz Maslovare, opština Kotor-Varoš, pobjednici su 14 republičkog kviz takmičenja o poznavanju Pokreta Crvenog krsta za učenike osnovnih škola koje je danas održano na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dom zdravlja proslavio krsnu slavu

Dom zdravlja u Palama proslavio je danas krsnu slavu Sveti Kozma i Damjan - Vračevi, a činu lomljenja slavskog kolača prisustvovali su direktor Doma zdravlja Vladimir Lučić, načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević kao i mnogi drugi zvaničnici sa ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budžet za 2015. godinu manji za milion KM od ovogodišnjeg

Skupština opštine Pale na današnjoj sjednici usvojila je Nacrt budžeta za 2015. godinu od oko 8,3 miliona KM, što je manje za oko milion maraka u odnosu na plan za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sаvјеt Мјеsnе zајеdnicе Моkrо: Zabrinutost za sigurnost ljudi i imovine

Sаvјеt Мјеsnе zајеdnicе Моkrо je nа sаstаnku оdržаnоm u utorak 11.11.2014 gоdinе u Моkrоm izrazio zаdоvоlјstvо rаdоm pripаdnikа МUP-а Rеpublikе Srpskе nа brzоm rаsvјеtlјаvаnju ubistvа Rаdојkе Јugоvić i privоđеnjеm prеd licе prаvdе оdgоvоrnih zа оvо ubistvо.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijateljska i plodna saradnja Pala i Čajetine

Opština Pale i Čajetina u Srbiji, kao i turističke organizacije Istočnog Sarajeva i Zlatibora imaju odlične prijateljske veze i plodnu saradnju, što je posebno vidljivo na planu realizacije zajedničkih projekata prekogranične saradnje u oblasti turizma sporta i rekreacije, zajednička je ocjena načelnika Pala Miodraga Kovačevića i predsjednika ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pritvor osumnjičenim za ubistvo Radojke Jugović

Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor muškarcu čiji su inicijali Đ.N. zbog sumnje da je 7. novembra ubio staricu Radojku Jugović /69/, te licu V.G. zbog pomaganja u izvršenju ovog teškog krivičnog djela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srpski tablet Tesla Tab L7 po nevjerovatnoj cijeni!

Prvi srpski tablet koji nosi ime velikog srpskog naučnika Nikole Tesle - Tesla Tablet 785 je unio pravu pometnju na domaćem tržištu, ponudivši u jednom paketu nekoliko snažnih aduta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijedlog za pritvor osumnjičenim za ubistvo Radojke Jugović

Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podnijelo je prijedlog za određivanje pritvora dvojici mladića osumnjičenim za ubistvo Radojke Jugović /69/ u Mokrom kod Pala, odnosno za pomaganje u izvršenju ovog krivičnog djela.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U nastavku akcije prikupljeno 15 doza krvi

U Domu zdravlja Pale danas je, u okviru akcije "Daruj za život", krv dobrovoljno dalo 15 davalaca, rekla je Srni predsjednik Savjeta mladih Pale Tatjana Topalić.

Opširnije...

Strana 6 od 251

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome