petak, 24. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Na Zlatištu iznad Sarajeva podignut spomen-krst

Na Zlatištu iznad Sarajeva jutros je osvanuo spomen-krst kao znak sjećanja na više od 6.500 ubijenih sarajevskih Srba, izjavio je Srni predsjednik Saveza logoraša Republike srpske Branislav Dukić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Privode se kraju radovi na izgradnji studentskih domova u Palama

Radovi na izgradnji najmodernijih studentskih domova u Bosni i Hercegovini se privode kraju. Investicija vrijedna 12 miliona maraka trajno će riješiti dugogodišnji gorući problem studentskog smještaja u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pucao bratu iznad glave

Muškarac čiji su inicijali M.N. /61/ prijavio je policiji da mu je brat S.N. /70/ u mjestu Ravna Njiva, opština Pale, ispalio iznad glave hitac iz vatrenog oružja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izbor za Miss BiH: Isidora Borovčanin među najljepšim djevojkama

Najljepše djevojke Republike Srpske i Federacije BiH će se u nedjelju 21. septembra od 21.15 časova boriti za titulu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čavarkapi 9, a Ćodi 6 godina zatvora za ubistvo Sofije Vukadin

Vijeće Okružnog suda u Istočnom Sarajevu osudilo je danas Lazara Čavarkapu na devet, a Vladimira Ćodu na šest godina i sedam mjeseci zatvora za ubistvo sedamnaestogodišnje Sofije Vukadin 24. marta 2013. godine na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saopštenje opštine Pale u vezi uklanjanja bilborda

Povodom saopštenja "Pokreta za naš grad - Pale" u kojem se osuđuje uklanjanje neovlašteno postavljenih bilborda u Karađorđevoj ulici i Ulici Milutina Milankovića, Opština Pale želi da upozna javnost sa činjenicama u ovom slučaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeno jedno lice u nastavku akcije "Šetač dva"

Pripadnici MUP-a Republike Srpske su na području opštine Pale, u nastavku akcije "Šetač dva", uhapsili lice čiji su inicijali S.T, koje je bilo u bjekstvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Crkva na Vučijoj Luci zaključana već 20 dana

Nekoliko stotina vjernika uzalud dolazi na službu, nema ko da krsti djecu, vjenčava, ali ni sahranjuje. Nakon što su decenijama čekali da dobiju hram mještani Vučije Luke, Hreše i ostalih sela sa područja opštine Istočni Stari Grad, dočekali su da 2002. godine čuju zvona sa crkve Svetog Pantelejmona.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženje pčelara i World Vision: Donirana oprema za pčelarstvo

Udruženje pčelara "Pale" je u saradnji sa nevladinom organizacijom World Vision BiH realizovalo projekat nabavke pčelarske opreme i pčelinjih društava za 4 porodice sa djecom školskog uzrasta u kojima jedno ili oba roditelja ne rade.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijetnja smrću na Palama

Radnik Šumskog gazdinstva "Jahorina" Pale prijavio je policiji da mu je lice čiji su inicijali P.V. prijetilo da će ga ubiti iz vatrenog oružja.

Opširnije...

Strana 6 od 242

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome