subota, 10. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Sudar tri vozila u Rogoušićima

Jedno lice je poginulo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u mjestu Rogoušići, na magistralnom putu LJubogošta - Sumbulovac, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jugović: Utvrditi odbornike, pa onda o skupštinskoj većini

Kandidat koalicije "Složno za Pale" za načelnika opštine Pale Boško Jugović /SNSD/, koji je pobijedio na lokalnim izborima, rekao je da je neozbiljno proglašavati skupštinsku većinu kada još nije objavljen zvanični izvještaj o tome koliko će koja stranka imati odbornika u lokalnom parlamentu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Savez za Pale" potpisao koalicioni sporazum

Predstavnici SDS-a, PDP-a i NDP-a potpisali su danas koalicioni sporazum o formiranju skupštinske većine na Palama i nastavku rada u skupštinskim klupama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra počinje grijanje, cijena na prošlogodišnjem nivou

Gradska toplana Pale sutra će početi sezonu grijanja zbog najavljenog pada temperature, a cijena ostaje na prošlogodišnjem nivou, rekao je Srni direktor Toplane Aleksandar Mirković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na mjestu tuče pronađeno oštećeno vozilo

Nakon prijave o tuči nepoznatih lica u Ulici srpskih ratnika na Palama, policija je na mjestu događaja pronašla vozilo marke "be-em-ve" u vlasništvu lica čiji su inicijali A.D., na kome su uočena polupana stakla i druga vidna oštećenja, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jugović: Palama je potreban prosperitet

Kandidat Koalicije "Složno za Pale" za načelnika opštine Pale Boško Jugović, koji je sinoć proglasio pobjedu na lokalnim izborima, zahvalio je svim građanima i koalicionim partnerima koji su mu ukazali povjerenje i obećao da će ga opravdati.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sezona grijanja počinje u srijedu 05.10.2016. godine

Obavještavamo korisnike usluga KP "Gradske toplane" a.d. Pale da će, zbog najavljenog pada temperature, sezona grijanja početi u srijedu 05.10.2016. godine, pri čemu je potrebno da korisnici obrate pažnju na instalacije grijanja kako ne bi došlo do eventualnih šteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veoma važno "Famosu" vratiti stari duh i svježinu

Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izrazio je uvjerenje da će nekadašnje preduzeće "Famos" na Palama, nakon okončanja stečajnog postupka, ponovo vratiti duh i svježinu koju je imalo prije rata u okviru metalske industrije u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Svjetski dan srca

U Palama je juče na Promenadi obilježen Svjetski dan srca. Tom prilikom Dom zdravlja Pale je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srpske organizovao besplatan, nasumičan skrining arterijskog pritiska i nivoa glukoze u cilju ranog otkrivanja i prevencije kardiovaskularnih oboljenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Češki privrednici zainteresovani za investiranje u drvnu industriju

Predstavnici čeških investitora juče su u razgovoru sa načelnikom opštine Pale Miodragom Kovačevićem izrazili želju za investiranje u drvoprerađivačku industriju, u prvoj fazi, a potom i u energetiku.

Opširnije...

Strana 6 od 329

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter