utorak, 26. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Prijetnja smrću drugoj ženi

Žena sa Pala čiji su inicijali N.O. prijavila je policiji da je druga ženska osoba prijetila smrću njoj i njenoj porodici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pop Žućo, potpukovnik i sveštenik

U kolektivnom sjećanju sarajevskih Srba, ali i mnogih drugih, zauzeo je neizbrisivo mjesto kao vojni sveštenik u uniformi, sa krstićem na vunenoj kapi. U ratu je nosio čin majora, a poslije njega ozvaničen je kao potpukovnik. Prota Vojislav Čarkić, još za života je ušao u legendu, po pričama koje se o njemu i danas pričaju. Mada ga malo ko zna po i...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Autostopom kroz zemlje ex Jugoslavije

Caleb Mustafa iz Argentine i Clement Veryssiere iz Francuske su volonteri koji su se upoznali u Rumuniji preko EVS organizacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Big Ben: Održano polaganje i prezentacija Kembridž ispita


U Edukativnom centru Big Ben u Palama u petak je održana prezentacija Kembridž ispita /Cambridge/ od strane Kembridž centra iz Banjaluke koji je glavni predstavnik prestižnog Univerziteta Kembridž u našoj zemlji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Produžen pritvor Nikoli Veselinoviću

Okružni sud u Istočnom Sarajevu produžio je pritvor Nikoli Veselinoviću za još dva mjeseca zbog sumnje da je ubio Bojana Furtulu na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ugradnja i zamjena neispravnih vodomjera

JP "Vodovod i kanalizacija" Pale obavještava korisnike usluga da su u toku aktivnosti ovog preduzeća na ugradnji vodomjera, kao i zamjeni neispravnih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novi zemljotres sa epicentrom na Jahorini

U 4:08 časova Pale je ponovo potresao zemljotres magnitude 3,2 stepeni Rihterove skale sa epicentrom 43.76 N; 18.54 E na Jahorini na dubini od 3.4 km. To je drugi zemljotres u posljednja četiri dana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Popović: Zadovoljavajuće stanje bezbjednosti

Na području u nadležnosti Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prva tri mjeseca ove godine registrovano je 218 krivičnih djela, što je za 17,84 odsto više nego u prvom kvartalu prošle godine, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Nebojša Popović, koji je stanje bezbjednosti na ovom području ocijenio kao zadovoljavaju...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šehovac: Povećan broj saobraćajnih nezgoda

Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u prva tri mjeseca ove godine dogodilo se 238 saobraćajnih nezgoda, što je 20,2 odsto više u odnosu na isti period prošle godine, rekao je načelnik Sektora uniformisane policije Branimir Šehovac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovna muzička škola uskoro u novim prostorijama

Osnovna muzička škola iz Pala uskoro dobija novi prostor za rad, rečeno je danas na predstavljanju projekta.

Opširnije...

Strana 6 od 269

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome