četvrtak, 23. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Saopštenje opštine Pale u vezi uklanjanja bilborda

Povodom saopštenja "Pokreta za naš grad - Pale" u kojem se osuđuje uklanjanje neovlašteno postavljenih bilborda u Karađorđevoj ulici i Ulici Milutina Milankovića, Opština Pale želi da upozna javnost sa činjenicama u ovom slučaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeno jedno lice u nastavku akcije "Šetač dva"

Pripadnici MUP-a Republike Srpske su na području opštine Pale, u nastavku akcije "Šetač dva", uhapsili lice čiji su inicijali S.T, koje je bilo u bjekstvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Crkva na Vučijoj Luci zaključana već 20 dana

Nekoliko stotina vjernika uzalud dolazi na službu, nema ko da krsti djecu, vjenčava, ali ni sahranjuje. Nakon što su decenijama čekali da dobiju hram mještani Vučije Luke, Hreše i ostalih sela sa područja opštine Istočni Stari Grad, dočekali su da 2002. godine čuju zvona sa crkve Svetog Pantelejmona.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženje pčelara i World Vision: Donirana oprema za pčelarstvo

Udruženje pčelara "Pale" je u saradnji sa nevladinom organizacijom World Vision BiH realizovalo projekat nabavke pčelarske opreme i pčelinjih društava za 4 porodice sa djecom školskog uzrasta u kojima jedno ili oba roditelja ne rade.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijetnja smrću na Palama

Radnik Šumskog gazdinstva "Jahorina" Pale prijavio je policiji da mu je lice čiji su inicijali P.V. prijetilo da će ga ubiti iz vatrenog oružja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sedmica borbe protiv tuberkuloze

Crveni krst Republike Srpske tradicionalno i ove godine u periodu od 14. do 21. septembra obilježava Nedjelju borbe protiv tuberkuloze, tokom koje će biti proveden niz aktivnosti s ciljem da se stanovništvu Srpske skrene pažnja na značaj borbe protiv ove zarazne bolesti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Željeznom šipkom pretukli tri osobe

Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su dva lica koja su željeznom šipkom pretukla tri osobe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvi karneval Dječijeg centra "Buba-mara"

Vaspitači i mališani Dječijeg centra "Buba-mara" povodom Nedjelje djeteta organizuju "Prvi dječiji karneval" i pozivaju Vas da se pridružite.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja u srijedu 17.09.2014.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, JP Vodovod i kanalizacija AD Pale obavještava građane da će prekid vodosnabdijevanja u Palama biti u srijedu 17.09.2014. godine u periodu od 09.00 do 16.00 h u sljedećim naseljima:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slavlje na Promenadi

Polufinalni susret reprezentacije Srbije i Francuske na Svjetskom prvenstvu u košarci koje se igra u Španiji se naravno pratio i na Sarajevsko-romanijskom platou.

Opširnije...

Strana 6 od 241

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome