četvrtak, 18. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Cijene grijanja ostaju iste

Cijena grijanja na Palama tokom naredne sezone neće biti povećana, poručeno je iz Gradske toplane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel za pomoć porodici Pandurević

Porodici Pandurević, koja ima četvoro maloljetne djece, potrebna je pomoć nakon što im je u požaru izgorjela kuća u mjestu Ptičijak u Rogatici, apeluje Crveni krst sa Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snabdijevanje uredno, voda ispravna

Na području Pala uredno je snabdijevanje vodom, koja je bakteriološki ispravna, i za sada neće biti redukcija, rekao je Srni direktor preduzeća "Vodovod i kanalizacija" u ovoj opštini Krsto Mićić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tri lica teško, a dva lakše povrijeđena

Dva lica su teško, a dva lakše povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu u mjestu LJubogošta u opštini Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Vučijoj Luci dočekane mošti Svetog Pantelejmona

Veliki broj vjernika večeras je u hramu Svetog Pantelejmona na Vučijoj Luci dočekao dio moštiju ovog velikomučenika, čime je zvanično počelo obilježavanje krsne slave opštine Istočni Stari Grad.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prekidu saobraćaj kod Ljubogošte zbog saobraćajne nesreće

Zbog saobraćajne nezgode od 16.45 časova u prekidu je odvijanje saobraćaja na putu Sarajevo-Sokolac u mjestu LJubogošta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske. Saobraćaj je normalizovan kroz mjesto Majevac, na magistralnom putu Doboj-Modriča, gdje se juče izlila voda na kolovoz.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šesnaest godina tuge, ogorčenja i nepravde

Pripadnici jedinice "Beli vukovi" obilježili su danas na Palama 16 godina od svirepog, gnusnog i još nerasvijetljenog ubistva legendarnog komandanta ove elitne jedinice Vojske Republike Srpske Srđana Kneževića, Belog Vuka.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Spriječen šverc oblovinom

Pripadnici Policijske stanice Pale su u okviru akcije "Šuma" u teretnom motornom vozilu marke "micubiši", kojim je upravljao D.T, otkrili osam trupaca jele i smrče, koji nisu bili obilježeni šumskim žigom, niti je vozač za njih imao prateću dokumentaciju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učestale provale u pećinu Orlovaču

Prirodno dobro valorizovano za turističke posjete - pećina Orlovača u 2014. godini se već treći put našla na meti provalnika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević: Vlada dovela u pitanje funkcionisanje opština

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je juče tokom boravka u Banjaluci izjavio da je zbog odluke Vlade Republike Srpske o prihodima od indirektnih poreza i načinu njihove raspodjele dovedeno u pitanje funkcionisanje dijela opština u Srpskoj.

Opširnije...

Strana 6 od 236

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome