srijeda, 23. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

OO SDS Pale obilježio dan rođenja Trifka Grabeža

Obilježavajući dan rođenja Trifka Grabeža, delegacija Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Pale položila je danas vijenac na spomenik žrtvama Prvog svjetskog rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Košarac: Okončati istragu u vezi sa ubistvima Kneževića, Jugovića i Markovića

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Staša Košarac uputio je pismo glavnom tužiocu BiH Goranu Salihoviću u kojem apeluje na Tužilaštvo BiH da, osam godina nakon što je iz Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu izuzelo predmete koji se odnose na ubistva Srđana Kneževića, Riste Jugovića i Željka Markovića, okonča istragu i konač...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poplavljenom stanovništu upućeno oko 20.000 KM pomoći

Javna ustanova "Studentski centar" Pale i Omladinski studentski parlament, koji se odrekao kampovanja studenata na Tjentištu, uplatili su 5.000 KM na račun Vlade Republike Srpske za pomoć poplavljenim područjima, izjavio je danas Srni direktor Centra Dragan Bjelajac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Direktor Vasić i načelnik Mandić danas na Palama

Direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić i načelnik Uprave kriminalističke policije MUP-a Srpske Zoran Mandić sastaće se danas na Palama sa rukovodstvom Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo povodom napada na policijskog službenika i njegovu porodicu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bačena eksplozivna naprava na kuću policijskog službenika

Na kuću policijskog službenika S.LJ, zaposlenog u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, rano jutros aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava koja je ugrozila život ukućana i prouzrokovala veća oštećenja, rekao je Srni načelnik Centra Radenko Vasiljević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ispraćena 67. generacija maturanata

Sinoć je u Palama održan svečani defile 67. generacije maturanata Srednjoškolskog centra Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen motociklista

Motocikolista čiji su inicijali H.J. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Pale-Sarajevo u mjestu LJubogošta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana maturska svečanost SŠC Pale, večeras svečani defile

Maturska svečanost 67. generacije maturanata Srednjoškolskog centra "Pale", održana je sinoć u Kulturnom centru Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Muzika u duši Luke Novosela

Luka Novosel je rođen 1995. na Sokocu. Nižu muzičku školu je završio u Palama, a trenutno pohađa Srednju muzičku školu u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 22. godine od stradanja pripadnika čete "Petar Pandurević"

Služenjem parastosa i polaganjem vijenaca na mjesnom spomen obilježju u naselju Stanica na Palama juče je obilježeno 22. godine od stradanja boraca čete "Petar Pandurević" u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...

Strana 6 od 229

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome