četvrtak, 30. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Peta štraparijada u selu Bjelogorci

U selu Bjelogorci 14.06.2015. godine će biti održana tradicionalna peta Štraparijada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos za pripadnike čete "Petar Pandurević"

 Služenjem parastosa kod spomen-obilježja u naselju Stara Stanica na Palama danas su obilježene 23 godine od stradanja 14 boraca, pripadnika čete "Petar Pandurević", koji su poginuli u napadu muslimanskih snaga na srpske položaje na Trebeviću 8. juna 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojeni izvještaji javnih preduzeća i ustanova

Skupština opštine Pale usvojila je danas izvještaj o radu u 2014. godini javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač ova lokalna zajednica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos za 45 vojnika ubijenih u Žepi

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Milomir Savčić rekao je juče u Žepi, gdje je ubijeno 45 srpskih vojnika, da to nije mjesto samo velikog stradanja Srba, nego i mjesto srpske naivnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel za pomoć Ostoji Avlijašu

Molimo Vas da novčano pomognete oboljelom Ostoji Avlijašu, mladiću koji je rođen 1976. godine jer je obolio od teške psihičke bolesti. Mogućnost izlječenja postoji odlaskom u određenu ustanovu u Beogradu koje košta 3 do 4 hiljade KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maloljetna biciklistkinja zadobila teške tjelesne povrede

Petnaestogodišnja djevojčica, koju je kod tunela Kalovita brda na ulazu u Pale iz pravca Sarajeva udario automobil, zadobila je teške tjelesne povrede, prelom karlične i ključne kosti, zbog čega je zadržana na Odjeljenju intenzivne njege Bolnice Istočno Sarajevo. Djevojčicu, koja je nastanjena u Beogradu, juče je na magistralnom putu Pale - La...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Automobil udario djevojčicu na biciklu

Petnaestogodišnja djevojčica povrijeđena je kada ju je kod tunela Kalovita brda na ulazu u Pale iz pravca Sarajeva udario automobil, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje odbrane Sarajevsko-romanijske regije 16. juna

Obilježavanje Dana odbrane Sarajevsko-romanijske regije, 16. jun, je događaj od republičkog značaja jer je veličanstvena pobjeda srpske vojske na ovim prostorima omogućila stvaranje Republike Srpske, istakao je predsjednik Pododbora Vlade Republike Srpske za obilježavanje značajnih istorijskih događaja Velimir Dunjić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra pomen za 45 mučki ubijenih srpskih boraca u Žepi


Sahrana poginulih na Žepi 08.06.1992. godine

Služenjem parastosa, polaganjem vijenaca i cvijeća na spomen-ploču u mjestu Luka, u Žepi, sutra će biti obilježene 23 godine od stradanja 45 srpskih vojnika koje su iz zasjede napali i mučki ubili, a zatim masakrirali pripadnici muslimanskih oružanih snaga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Josip Jerković posjetio opštinu Pale

Potpredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Josip Jerković rekao je danas na Palama da je na području ove opštine u toku realizacija velikog broja projekata i da je zato potrebno naći što više načina i mogućnosti da se pomogne ovoj lokalnoj zajednici.

Opširnije...

Strana 6 od 277

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome