utorak, 02. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Sjećanje na jedinicu Rajka Kušića

U crkvi Uspenja Presvete Bogorodice na Palama danas će biti služen parastos poginulim pripadnicima ratne jedinice Specijalne brigade policije Sarajevsko-romanijskog odreda, kojom je komandovao Rajko Kušić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priprema za postavljanje bakarnog lima

U toku pregovori sa čuvenim Hrvaćanima iz Prijedora, koji su specijalizovani za prekrivanje crkvi bakrenim limom. Predsjednik Milorad Dodik ispunio obećanja sa donatorske večere - kaže starješina hrama Uspenija Presvete Bogorodice protojerej stavrofor Miomir Zekić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hapšenje zbog fizičkog napada

Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su lice R.S. zbog fizičkog napada na osobu A.K.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U naselju Vrelo Miljacke sletio automobil

Žena čiji su inicijali A.S. zadobila je prelom ključne kosti u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u naselju Vrelo Miljacke na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanska Promenada bogatija za LED display

Firma NF-tel d.o.o. je proteklih dana radila na postavljanju LED display-a na Promenadi. Display je danas pušten u rad i u budućem periodu će biti dostupan za emitovanje reklamnog i informativnog sadržaja direktno iz našeg studija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijetnje smrću

Lice čiji su inicijali P.M. prijavilo je policiji na Palama da mu je lice J.G. prijetilo da će ga ubiti, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bivši suprug objavljuje kompromitujuće fotografije na Facebook-u

Žena čiji su inicijali G.Š. prijavila je policiji na Palama da je njen bivši suprug M.Š. hakovao i promijenio lozinku na njenom "Fejsbuk" profilu, te da objavljuje njene fotografije kompromitujućeg sadržaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećati minimalne penzije

Srpska demokratska stranka najavila je da će u okviru penzione politike, ako dođe na vlast, povećati minimalne penzije u okviru penzione politike i omogućiti penzionerima da ne plaćaju participacije i da ne čekaju mjesecima na preglede.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik i Vučić uskoro otvaraju fiskulturnu salu OŠ "Srbija"

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija rekao je da bi predsjednik Srpske Milorad Dodik i premijer Srbije Aleksandar Vučić trebalo uskoro da otvore fiskulturnu dvoranu Osnovne škole /OŠ/ "Srbija" na Palama. Prilikom obilaska škole "Srbija" na Palama i završnih radova na sali, Mutabdžija je podsjetio da je ova obrazovna u...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija danas na Palama i Jahorini

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija boraviće danas na Palama i Jahorini, najavljeno je iz resornog ministarstva.

Opširnije...

Strana 6 od 234

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome