četvrtak, 23. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Srećno Badnje veče!

Službama i paljenjem badnjaka u pravoslavnim hramovima večeras se najavljuje Rođenje Spasitelja čiji se dolazak na svijet slavi kao početak novog vremena i kao najradosniji događaj za hrišćanstvo. Ovaj praznik je i posljednji dan šestonedjeljnog Božićnog posta kojim se vjernici pripremaju za proslavu najradosnijeg praznika Božića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je Badnji dan

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Badnji dan, pripremajući se za najradosniji hrišćanski praznik Rođenje Isusa Hrista - Božić. Službama bdenija i paljenjem badnjaka u pravoslavnim hramovima najavljuje se Rođenje Spasitelja čiji se dolazak na svijet slavi kao početak novog vremena i kao najradosniji događaj za hrišćanstvo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jugović: Ne postoji bojazan od zračenja trafostanice

Načelnik opštine Pale Boško Jugović smatra da ne postoji razlog za strah od bilo kakve vrste zračenja trafostanice u paljanskom naselju Obilićevo, koja je u vlasništvu "Elektroprenosa BiH".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Božić proslaviti bez upotrebe vatrenog oružja i pirotehnike

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo pozvao je građane da se narednih dana uzdrže od upotrebe vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava, kako bi božićni praznici protekli u miru i bez neželjenih posljedica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za teretna vozila zabranjen saobraćaj preko Romanije

Za teretna vozila sa prikolicom i šlepere zabranjen je saobraćaj preko Romanije, na magistralnom putu Sarajevo-Rogatica, zbog intenzivnih snježnih padavina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

PRO LED Display akcija!

Čestitajte predstojeće božićne i novogodišnje praznike po cijeni od 30 KM + PDV!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženje "Pale 4 plus": Porodice sa četvoro i više djece da se upišu u bazu podataka

Udruženje višečlanih porodica "Pale 4 plus" obavještava sve roditelje koje imaju četvoro ili više djece, a koji nisu upisani u bazu podataka, da to mogu učiniti svaki radni dan u vremenskom periodu od 11:00 do 14:00 dolaskom u kancelarije udruženja koja se nalazi u zgradi MUP-a (ulaz sa strane, uz drvene stepenice).

Opširnije...
El. pošta Štampa

Knjižara "Prva knjiga" poklanja 10% popusta na sve artikle!

Vrijeme je praznika i svi sa radošću iščekujemo porodična okupljanja, druženje, ali i darivanje najbližih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U sudaru dvoje povrijeđenih

Suvozač u automobilu "golf" čiji su inicijali B.Š. teško je povrijeđen kada se ovo vozilo sudarilo sa "tojotom lend kruzer" na magistralnom putu LJubogošta-Podgrab, opština Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blago povećan broj pacijenata

U Istočnom Sarajevu posljednjih dana blago je povećan broj oboljelih od sezonskog gripa, rečeno je Srni u domovima zdravlja na području grada.

Opširnije...

Strana 6 od 337

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter