ponedjeljak, 08. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Sutra konstitutivna sjednica Nadzornog odbora

Konstitutivna sjednica novog Nadzornog odbora "Elektrodistribucije" Pale zakazana je za sutra na Palama. Početak sjednice predviđen je za 9.00 časova, najavio je ranije ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nasilje nad ženom u Gornjim Palama

Policija na Palama lišila je slobode muškarca čiji su inicijali R.V, koji je fizički napao ženu čiji su inicijali S.S i nanio joj tjelesne povrede.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Motorizovani Deda Mrazovi obradovali najmlađe

Članovi Moto kluba "Long Riders" Pale su tradicionalno izmamili osmjehe najmlađim Paljanima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tegeltija: Smijenjen Nadzorni odbor i imenovan novi

Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija rekao je da je Skupština akcionara "Elektrodistribucije" Pale na današnjoj redovnoj sjednici razriješila Nadzorni odbor preduzeća i imenovala privremeni, te usvojila uslove da se raspiše konkurs za izbor članova Nadzornog odbora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za vikend skijanje na Jahorini i Ravnoj Planini

Na Jahorini će za vikend 19. i 20. decembra 2015. godine za skijaše biti otvorene staze Poljice i Skočine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odgođeno donošenje odluke o zaštiti parka prirode "Jahorina"

U Vladi Republike Srpske juče je održan sastanak na kojem su ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić i pomoćnik ministra Svjetlana Radusin sa predstavnicima opštine Pale razjasnili neka pitanja koja su posljednjih dana dovodila do nejasnoća kada je u pitanju Odluka o zaštiti parka prirode "Jahorin...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra vanredna sjednica Skupštine akcionara

Predsjednik Nadzornog odbora Zavisnog preduzeća /ZP/ "Elektrodistribucija" Pale Slavo Krajišnik zakazao je za sutra na Palama vanrednu sjednicu Skupštine akcionara ovog preduzeća na kojoj bi trebalo da bude izabran predsjednik Skupštine, razriješen sadašnji Nadzorni odbor i imenovan privremeni Nadzorni odbor preduzeća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama prvi put obilježavanje Dana Republike Srpske

Na Palama će prvi put organizovano biti obilježen 9. januar, Dan Republike Srpske, koji je bitan za Republiku, a posebno za ovo opštinu jer su na Palama nastale prve institucije Srpske, rekao je načelnik ove lokalne zajednice Miodrag Kovačević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet za narednu godinu od oko devet miliona KM

Skupština opštine Pale usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu od oko 8.800.000 KM i budžet za narednu godinu u iznosu od 9.024.965 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šumari oštetili Šumsko gazdinstvo "Jahorina" za 108.000 KM

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je nadležnom Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv čuvara šuma čiji su inicijali V.T. i kontrolora šumarskih rejona čiji su inicijali S.G. zbog sumnje da su nesavjesnim radom oštetili Šumsko gazdinstvo "Jahorina" Pale za 108.301 KM.

Opširnije...

Strana 6 od 298

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter