srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ribolovci očistili dio toka Mokranjske Miljacke povodom Svjetskog dana voda

Udruženje sportskih ribolovaca Bistrica-Pale je održalo akciju čišćenja rijeke Mokranjska Miljacka povodom Svjetskog dana voda 22. marta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na drveni stub postavljena bomba sa izvađenim osiguračem

Na staroj željezničkoj putnoj komunikaciji Pale-Sarajevo, nepoznati počinilac je u devastiranoj brvnari na drveni stub postavio ručnu bombu iz koje je izvađen osigurač i omotao je selotejp trakom, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Košarac obišao gradilište novog studentskog doma

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac izrazio je zadovoljstvo dinamikom izgradnje novog studentskog doma na Palama, ocijenivši da će rješavanjem pitanja smještaja standard studenata na Univerzitetu Istočno Sarajevo biti znatno poboljšan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filozofski fakultet: Zatražena smjena rektorskog kolegijuma

Nastavnici i saradnici Filozofskog fakulteta Univerziteta Istočno Sarajevo danas su od Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske zatražili smjenu rektora Univerziteta Mitra Novakovića i rektorskog Kolegijuma. Na javnoj raspravi o krizi Univerziteta u Istočnom Sarajevu i statusu Filozofskog fakulteta, koja je na inicijativu Komisije za r...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pale 13.03.2014. (foto)

Danas je u Palama bilo sunčano i toplo vrijeme, sa najvišom dnevnom temperaturom od 17°C.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Delegacija "Vorld vižna" posjetila OŠ "Mokro" i OŠ "Srbija"

Delegacija međunarodne humаnitаrne оrgаnizаciјe World Vision (Vorld Vižn) je nakon jučerašnje posjete OŠ "Pale" i Udruženju "Sunce" danas posjetila OŠ "Mokro" i OŠ "Srbija".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ambasador dobre volje posadio drvo mira kao znak prijateljstva

Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" Pale danas je posjetio pop pjevač i ambasador dobre volje organizacije "Vorld vižn" iz Tajvana Vilijam Vej koji je u dvorištu Udruženja posadio drvo mira kao znak dobre i uspješne saradnje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Igor Ćurak treba insulinsku pumpu

Igor Ćurak (11) iz Pala boluje od dijabetesa i zbog toga prima insulin pet puta dnevno i bolest bi mu znatno olakšala insulinska pumpa za koju Igorovi nezaposleni roditelji nemaju novca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za unapređenje lokalnog razvoja 20 miliona dolara

Američka agencija za međunarodni razvoj / USAID / i Švedska međunarodna agencija za razvoj i saradnju / SIDA / danas su u Sarajevu potpisali memorandum o razumijevanju sa 11 partnerskih opština iz Republike Srpske i Federacije BiH / FBiH / u okviru zajedničkog projekta unapređenja lokalnog razvoja vrijednog 20 miliona dolara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšena dva lica sa 50 grama marihuane

Dvojica muškaraca sa Pala uhapšena su, jer je kod njih pronađeno 50 grama marihuane, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 6 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome