ponedjeljak, 21. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Filozofski fakultet: Zatražena smjena rektorskog kolegijuma

Nastavnici i saradnici Filozofskog fakulteta Univerziteta Istočno Sarajevo danas su od Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske zatražili smjenu rektora Univerziteta Mitra Novakovića i rektorskog Kolegijuma. Na javnoj raspravi o krizi Univerziteta u Istočnom Sarajevu i statusu Filozofskog fakulteta, koja je na inicijativu Komisije za r...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pale 13.03.2014. (foto)

Danas je u Palama bilo sunčano i toplo vrijeme, sa najvišom dnevnom temperaturom od 17°C.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Delegacija "Vorld vižna" posjetila OŠ "Mokro" i OŠ "Srbija"

Delegacija međunarodne humаnitаrne оrgаnizаciјe World Vision (Vorld Vižn) je nakon jučerašnje posjete OŠ "Pale" i Udruženju "Sunce" danas posjetila OŠ "Mokro" i OŠ "Srbija".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ambasador dobre volje posadio drvo mira kao znak prijateljstva

Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" Pale danas je posjetio pop pjevač i ambasador dobre volje organizacije "Vorld vižn" iz Tajvana Vilijam Vej koji je u dvorištu Udruženja posadio drvo mira kao znak dobre i uspješne saradnje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Igor Ćurak treba insulinsku pumpu

Igor Ćurak (11) iz Pala boluje od dijabetesa i zbog toga prima insulin pet puta dnevno i bolest bi mu znatno olakšala insulinska pumpa za koju Igorovi nezaposleni roditelji nemaju novca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za unapređenje lokalnog razvoja 20 miliona dolara

Američka agencija za međunarodni razvoj / USAID / i Švedska međunarodna agencija za razvoj i saradnju / SIDA / danas su u Sarajevu potpisali memorandum o razumijevanju sa 11 partnerskih opština iz Republike Srpske i Federacije BiH / FBiH / u okviru zajedničkog projekta unapređenja lokalnog razvoja vrijednog 20 miliona dolara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšena dva lica sa 50 grama marihuane

Dvojica muškaraca sa Pala uhapšena su, jer je kod njih pronađeno 50 grama marihuane, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvanaest godina bez odgovora o ubicama i naredbodavcima

Porodica Jugović još ne zna motiv ovog gnusnog ubistva, ali i pored svega ne gubi nadu da će na kraju istina i pravda pobijediti... I dalje smatraju da je ubistvo njihovog supruga i oca "organizovano" i da je, najvjerovatnije, povezano sa nelegalnom i sumnjivom privatizacijom Srpskog osiguravajućeg društva /SOD/ "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Palama otvoren Express restoran "Fresh"

U Palama je juče u Tržnom centru "Tom" otvoren novi Express restoran "Fresh"!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovana Mreža udruženja samohranih roditelja i jednoroditeljskih porodica u BiH

U nedjelju, 2. marta 2014. godine je ceremonijalnim potpisivanjem Memoranduma o sporazumu, formalno osnovana prva "Mreža udruženja samohranih roditelja i jednoroditeljskih porodica u Bosni i Hercegovini".

Opširnije...

Strana 6 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome