petak, 01. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Planirana gradnja 17 infrastrukturnih projekata

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević predstavio je danas 17 infrastrukturnih projekata koji će se graditi u toku ove godine, a za koje je opština u budžetu planirala oko pola miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opštinski odbor NDP-a obradovao najmlađe polaznike škole fudbala "Olimp"

Predstavnici Opštinskog odbora Narodnog Demokratskog Pokreta NDP - Pale danas su organizovali dobrovoljnu akciju i obradovali najmlađe polaznike škole fudbala "Olimp". Podijeljene su 122 majice za trening. Osim novih polaznika, majice su dobila i ostala djeca koja treniraju fudbal u školi fudbala "Olimp".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi povodom Dana OŠ "Srbija"

Školska organizacija Crvenog krsta Osnovne škole "Srbija" povodom Dana škole organuzuje dobrovoljnu akciju darivanja krvi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovna škola u Podgrabu dobila novu stolariju

Danas su područnu osnovnu školu u Podgrabu posjetili predstavnici Opštine Pale, organizacije World Vision i njemačke ambasade u BiH koji su donirali novčana sredstva za rekonstrukciju ove škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Mokrom zapaljena "škoda oktavija"

Nepoznato lice ili više njih zapalilo je u Mokrom, opština Pale, automobil "škoda oktavija" u vlasništvu lica čiji su inicijali LJ.P, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan humanitarni koncert za pomoć u liječenju Mladena Mojevića

Savjet mladih Pale prikupio je na humanitarnom koncertu 1.321 KM pomoći za liječenje Mladena Mojevića iz Rogatice kome za transplantaciju bubrega nedostaje oko 30.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela isporuka kanti za otpatke

Radnici JP "Komunalno" Pale su juče počeli isporuku kanti za otpatke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras humanitarni koncert za Mladena Mojevića

Na Palama će večeras biti održan humanitarni koncert za Mladena Mojevića kojem za liječenje nedostaje 30.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kumbara korača ka šampionskom peharu

Paljanska liga rekreativaca ulazi u samu završnicu, preostala su još da se odigraju dva kola. Na čelu tabele je poslije 20. kola Kumbara koja u odnosu na Kafe Pavla i Džabulani ulazi u posljedna dva okršaja sa tri boda prednosti i na korak je da odbrani šampionski pehar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovci škole "Srbija" dočekali učesnike "Trke mira"

Učesnici međunarodne "Trke mira" /Peace run/, koji ove godine prolaze kroz BiH, danas su posjetili Osnovnu školu /OŠ/ "Srbija" na Palama, gdje su im učenici priredili prigodan doček i kratak program.

Opširnije...

Strana 6 od 313

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter