subota, 28. februar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Kovačević: Godina uspješno završena

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovčević rekao je danas da je ova godina bila veoma izazovna i teška, ali da je opština, uz jaku finansijsku disciplinu, uspjela da je uspješno finansijski završi, i izrazio nadu da će iduća biti još uspješnija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putevi prohodni

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije prohodni su, a ekipe za održavanje na terenu obavljaju svoj posao, pa da se saobraćaj odvija bez zastoja, izjavio je jutros Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" sa Sokoca Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kalem: Neozbiljna Agićeva izjava

Izjava pomoćnika ministra za bezbjednost BiH Samira Agića da bi Snježana Krajišnik, koja je stradala pri padu sa litice na Romaniji, preživjela da su nadležna lica i institucije Republike Srpske zatražili pomoć od institucija BiH, vrlo je neozbiljna, ocijenio je rukovodilac Gorske službe spašavanja Jahorina Miro Kalem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poziv poljoprivrednim prerađivačima za učešće na prezentaciji

Udruženje privrednika opštine Pale nakon svog osnivanja i registracije u registru udruženja, uspostavilo je saradnju i partnerske odnose sa preduzećemo "Eko - Plod" d.o.o. iz Sarajeva u cilju preuzimanja i nastavka koordinacije daljih aktivnosti na području naše Opštine za edukaciju, podsticaj, organizaciju proizvodnje i otkupa jagodičastog vo...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginula Snježana Krajišnik iz Bijeljine

Snježana Krajišnik /50/ iz Bijeljine preminula je od posljedica povreda koje je zadobila kada je na Romaniji pala u provaliju duboku desetine metara, potvrđeno je Srni u Bolnici Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djed Mraz podijelio paketiće mališanima Dječijeg vrtića "Cvrčak"

U organizaciji Dječijeg vrtića "Cvrčak" u punom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Palama sinoć je mlađim, ali i onim malo starijim, izmamila osmijehe i aplauze novogodišnja predstava, mjuzikl za djecu - "Čarobni brod".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snježne padavine i u narednom periodu

Snijeg je počao padati na radost mnogih podno Jahorine i Romanije. Padavine su počele sinoć u prijedjelima iznad 1200 mnv, dok je snijeg u Palama počeo padati noćas oko 2.00 časa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predavanje "Toliko možemo koliko znamo"

U subotu 27. decembra 2014. u prostorijama OŠ "Srbija" u Palama u 17.00 časova će biti održano predavanje "Toliko možemo koliko znamo".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filip Gluhović treba pomoć za liječenje od cerebralne paralize

Četrnaestogodišnji Filip Gluhović iz Pala boluje od cerebralne paralize. Otežano se kreće i govori, a da bi se mogao samostalno osloniti na svoje noge potrebno je 11.000 evra za operaciju koja bi se izvršila u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Moto klub "Long Riders" izmamio osmjehe djeci sa posebnim potrebama Udruženja "Sunce"

Deda Mrazovi Moto kluba "Long Riders" Pale danas su na paljanskoj Promenadi obradovali najmlađe i družili se sa djecom iz Udruženja "Sunce". Večeras članove ovog Udruženja očekuje posebno iznenađenje, a to je dodjela paketića!

Opširnije...

Strana 6 od 257

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome