subota, 27. maj 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Opština ima svoje specifičnosti

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović posjetio je danas opštinu Pale gdje je sa načelnikom opštine Boškom Jugovićem i predsjednikom Skupštine opštine Predragom Vučićevićem razgovarao o problemima u toj lokalnoj zajednici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čubrilović danas na Palama

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas će na Palama razgovarati sa načelnikom Pala Boškom Jugovićem i rukovodstvom te opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo vozač traktora

Vozač traktora preminuo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u mjestu Kulina livada u opštini Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Sarajevoinvest" demantuje navode o štetnosti zelene impregnacije

Iz paljanskog "Sarajevoinvesta" saopšteno je da se već tri godine ova firma bori protiv "orkestrirane harange koju sprovode nedobronamjerni pojedinci iz opštine Pale i grada Istočno Sarajevo", čime je napravljena ogromna materijalna i moralna šteta, iako proces zelene impregnacije nije štetan po ljude.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javna licitacija za prodaju pokretne imovine JU "Studentski centar Pale"

Na osnovu Odlukе Upravnog odbora JU "Studеntski cеntar Palе" broj 1550-5/16 od 12.12.2016. godinе, Komisija za provođеnjе postupka javnе licitacijе formirana Odlukom v.d. dirеktora Cеntra broj 436/17 od 24.04.2017. godinе, objavljujе javnu licitaciju za prodaju pokretne imovine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do danas upisano 40 budućih prvačića

U Osnovnoj školi "Srbija" na Palama od početka aprila, kada je počelo prijavljivanje djece za upis u prvi razred školske 2017/2018. godine, do danas je upisano 40 budućih prvačića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osuđena preprodaja drvnih sortimenata

Učesnici sastanka u Istočnom Sarajevu o situaciji u šumarstvu i drvopreradi u Sarajevsko-romanijskoj regiji osudili su preprodaju šumskih drvnih sortimenata sa teritorije Republike Srpske i saglasili se da je potrebno donijeti sistemska pravila za pravednu raspodjelu, što do sada nije postojalao.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano Republičko takmičenje ugostiteljsko-turističkih škola

U Doboju je u subotu 22.04.2017. godine održano Republičko takmičenje ugostitenjsko-turističkih škola Republike Srpske. Srednjoškolski centar "Pale" takmičio se u dvije discipline.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najavljena tužba na rješenje Ministarstva

Grad Istočno Sarajevo podnijeće tužbu na rješenje Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske koje je dodijelilo ekološku dozvolu firmi "Sarajevoinvest" sa Pala za hemijsku impregnaciju drveta, najavio je danas gradonačelnik Istočno Sarajeva Nenad Vuković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Dan otvorenih vrata" za srednjoškolce

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je ogranizovan "Dan otvorenih vrata fakulteta" za maturante srednjih škola iz Istočnog Novog Sarajeva, Istočne Ilidže i Pala radi upoznavanja sa prednostima studiranja na ovom fakultetu.

Opširnije...

Strana 6 od 352

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter