ponedjeljak, 31. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Studentski domovi na Palama useljivi do početka školske godine

Novoizgrađeni studentski domovi na Palama trebalo bi da budu opremljeni i useljivi do početka školske godine, izjavio je danas u Istočnom Sarajevu gradonačelnik ovog grada Nenad Samardžija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U razmjeni vatre sa federalnom policijom na Trebeviću ubijen muškarac

Lice čiji su inicijali A.Đ. /32/ smrtno je stradalo u pucnjavi u naselju Miljevići, na putu Vraca - Trebević, na području Istočnog Sarajeva - saznaje Srna od izvora bliskih bezbjednosnim agencijama u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lica iz Kantona Sarajevo iskopavala električni i telefonski kabal na ski-stazi Prača

Jedno lice teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Rogatica - Podromanija u mjestu Kozarde, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana akcija "Marka za Iliće"

U nedjelju 26. jula 2015. godine u Palama je održana akcija "Marka za Iliće". Volonteri Omladinski klub Opštinske organizacije Crvenog krsta Pale i Udruženja jednoroditeljskih porodica "Iskra" su postavili štand od 10:00 do 22:00 časa na paljanskom šetalištu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na ljetovanje u Kumbor ide 21 dijete

U okviru projekta socijalizacije djece Republike Srpske koji svake godine provodi Javni fonda dječije zaštite Srpske u srijedu, 29. jula, sa Pala će na desetodnevno ljetovanje na more u Kumbor u Crnoj Gori otputovati 21 dijete, od kojih šest iz porodica boračkih kategorija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saborni hram Svetog Arhangela Gavrila danas proslavlja svoju krsnu slavu

Saborni hram Svetog Arhangela Gavrila u izgradnji danas proslavlja svoju krsnu slavu. Jutros je služena liturgija u toku koje je organizovano lomljenje slavskog kolača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomen za poginule pripadnike Jahorinskog odreda

U hramu Uspenja Presvete Bogorodice na Palama danas je služen parastos za više od 30 poginulih pripadnika Prvog /Jahorinskog/ odreda brigade Specijalne policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske i njihovog legendarnog komandanta Rajka Kušića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvoje državljana Kuvajta teško povrijeđeno

Dvoje državljana Kuvajta, muškarac i jedanaestogodišnji dječak, teško su povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi koja se noćas, dogodila na putu Pale - Podgrab, u mjestu Dvorišta, saopšteno je daans iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tri lica teže su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Rogoušićima

Tri lica teže su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Rogoušići, na magistralnom putu Pale - Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vlada: Poreska uprava da deblokira žiro račun FMSN-a

Vlada Republike Srpske odobrila je danas Ministarstvu rada i boračko-invalidske zaštite da 700.000 KM iz budžetske rezerve preusmjeri za isplatu jednokratnih naknada na ime otpremnina za višak zaposlenih radnika Privrednog društva "FAMOS" iz Istočnog Sarajeva.

Opširnije...

Strana 6 od 281

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome