srijeda, 01. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

"Apoteka Rp" - prva apoteka otvorenog tipa u našem gradu

Zdravstvena ustanova "Apoteka Rp" danas je preseljena u novi prostor u Tržnom centru "Tom".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatan kurs ruskog jezika

Udruženje građana "Srpsko-ruska zajednica Zavet" uz pokroviteljstvo fonda "Russkiй mir" iz Moskve organizuje besplatan kurs ruskog jezika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promjenjen režim u Ulici Milana Simovića

Obavještavaju se građani Pala da se u skladu sa Regulacionim planom Pale - Centar promijenio režim saobraćaja u Ulici Milana Simovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ruže i šahovska tabla u znak sjećanja na Mihajla

Danas je u osnovnim školama i u Srednjoškolskom centru Pale počela nova školska godina. Stigle su lijepe vijesti iz školskih klupa, a to je da je ove godine u dvije osnovne škole na Palama u ovu školsku godinu upisan veći broj prvačića nego lani.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upisan veći broj prvačića

U dvije osnovne škole na Palama u ovu školsku godinu upisan je veći broj prvačića nego lani.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavještenje opštine Pale

Preduzeće "Sarajevooinvest" DOO Pale predalo je zahtjev Odjeljenju za prostorno uređenje, saobraćaj i komunalne poslove grada Istočno Sarajevo zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za izgradnju postrojenja - pogon za impregnaciju drvenih elektro i TT sstubova i željezničkih pragova na području opštine Pale planirane godišnje proizvodnje 12.000...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upriličeno lomljenje slavskog kolača

Danas je u Palama liturgijom u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice i litijom ulicama grada, počelo je obilježavanje Dana i krsne slave opštine Pale - Velike Gospojine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava opštine Pale

Liturgijom u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice i litijom ulicama grada, počelo je obilježavanje Dana i krsne slave opštine Pale - Velike Gospojine. Predstavnici opštine, Boračke organizacije, Crvenog krsta sa Pala i Oružanih snaga BiH su nakon parastosa položili vijence na Centralnom spomen-obilježju poginulim borcima u proteklom odbrambeno-ota...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Brčkalo: Skromnije slavske svečnosti

Opština Pale ove godine skromnije će obilježiti svoj dan i krsnu slavu - Veliku Gospojinu, a sredstva koja su bila namijenjena za obilježavanje ovog praznika preusmjerena su Udruženju za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce", rekao je predsjednik lokalne skupštine Miroslav Brčkalo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je Velika Gospojina krsna slava opštine Pale

Velika Gospojina ili Uspenje Presvete Bogorodice je jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Ovaj praznik uspomena je na smrt Bogorodice i prema jevanđeljskom predanju, dan kada se ona vaznela na nebo i "predala svoj duh u ruke Spasitelja".

Opširnije...

Strana 5 od 238

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome