utorak, 04. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Služen parastos poginulim srpskim borcima

Na mjesnom spomen-obilježju "Blatine-Pribanj" na Palama danas je, povodom Vidovdana, služen parastos poginulim srpski borcima u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu i položeno cvijeće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Srednjoškolskom centru "Pale" još 32 slobodna mjesta

U četiri srednje škole na području grada Istočno Sarajevo, nakon prvog upisnog roka, od planiranih 756 mjesta ostalo je slobodno oko 70 i ona će biti popunjena u drugom upisnom roku, rekla je Srni stručni saradnik za obrazovanje u gradu Istočno Sarajevo Vinka Berjan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Draga Mastilović novi dekan Filozofskog fakulteta

Profesor na Katedri za istoriju Draga Mastilović izabran je danas za dekana Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu na izbornoj sjednici Nastavno-naučnog vijeća ove visokoobrazovne ustanove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljena bespravna priključenja na elektro-mrežu

"Elektrodistribucija" Pale prijavila je Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo da se na više lokacija krade električna energija bespravnim priključenjem na elektro-mrežu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Privremene obustave kod kamenoloma "Ljubogošta"

Na dionici magistralnog puta LJubogošta - Lapišnica, na granici sa Federacijom BiH, danas će biti privremeno obustavljen saobraćaj zbog minerskih radova kod kamenoloma "LJubogošta".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veselinović negirao krivicu za ubistvo Furtule

Na ročištu za izjašnjenje o krivici u Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu, Nikola Veselinović je negirao krivicu za ubistvo Bojana Furtule na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izvještaj CJB Istočno Sarajevo za 22.6.2015.

U mjestu Kanlići, opština Novo Goražde, nepoznato lice ili više njih obili su četiri kuće i jedan pomoćni objekat i ukrali ručne i električne alate i televizor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra novi prekid vodosnabdijevanja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti obustavljeno 24.06. u periodu od 9.00 do 14.00 h i to u sledećim naseljima: Dio Univerzitetske, ulica Meše Selimovića te u ulici Mladena Todorovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slavi se osvajanje titule prvaka svijeta

Srpska reprezentacija je napravila veliki uspjeh na FIFA Svjetskom prvenstvu U20 na Novom Zelandu i postala prvak svijeta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obustavljen saobraćaj na putu Pale-Prača

Na magistralnom putu Pale - Prača potpuno je obustavljen saobraćaj od 11.00 do 14.00 časova, zbog postavljanja vodovodnih cijevi, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 5 od 277

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome