petak, 29. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Fizički napao starca i ukrao mu 260 KM

Na Palama je nepoznati muškarac nasilno ušao u stan vlasništvo osamdesetogodišnjaka čiji su inicijali O.V, fizički ga napao i ukrao mu 260 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen zbog krađe dva bicikla

Službenici Policijske stanice Pale uhapsili su lice čiji su inicijali N.N. zbog sumnje da je ukrao dva bicikla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela realizacija investicionog programa opštine Pale

Rukovodstvo opštine Pale posjetilo je danas naselje Ćemanovići gdje je završeno asfaltiranje dionice puta od 1.200 metara koje je ova lokalna zajednica izvela u saradnji sa Fondom za povratak Bosne i Hercegovine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljene krađe na Palama i Sokocu

Pripadnici Policijske stanice Pale tragaju za nepoznatim licem koje je iz haustora jedne zgrade ukralo dva bicikla ukupne vrijednosti oko 800 KM. Krađu, koja je izvršena u Ulici Serdar Janka Vukotića u noći između 28. i 29. jula, prijavio je vlasnik bicikala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za pola godine zamijenjena skoro polovina ličnih karti

Od 30.147 ličnih karti izdatih u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo koje ističu do kraja ove godine, u prvih šest mjeseci zamijenjeno je 14.240, dok je od ukupno 14.550 vozačkih dozvola zamijenjeno 6.329.

Opširnije...
El. pošta Štampa

SO Pale: Za šest mjeseci ostvaren suficit od 3.899 KM

Skupština opštine Pale usvojila je danas izvještaj o izvršenju budžeta za prvih šest mjeseci ove godine u kojem je ostvaren suficit od 3.899 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zapaljeno vozilo Šumskog gazdinstva "Jahorina"

U mjestu Mokro kod Pala zapaljeno je vozilo "lada niva", vlasništvo Šumskog gazdinstva "Jahorina" Pale, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos pripadnicima ratne jedinice Rajka Kušića

U crkvi Uspenja Presvete Bogorodice na Palama danas je služen parastos poginulim pripadnicima ratne jedinice Specijalne brigade policije Sarajevsko-romanijskog odreda, kojom je komandovao Rajko Kušić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na jedinicu Rajka Kušića

U crkvi Uspenja Presvete Bogorodice na Palama danas će biti služen parastos poginulim pripadnicima ratne jedinice Specijalne brigade policije Sarajevsko-romanijskog odreda, kojom je komandovao Rajko Kušić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priprema za postavljanje bakarnog lima

U toku pregovori sa čuvenim Hrvaćanima iz Prijedora, koji su specijalizovani za prekrivanje crkvi bakrenim limom. Predsjednik Milorad Dodik ispunio obećanja sa donatorske večere - kaže starješina hrama Uspenija Presvete Bogorodice protojerej stavrofor Miomir Zekić.

Opširnije...

Strana 5 od 234

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome