srijeda, 25. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Kamp u okviru projekta "Pruži mi šansu"

Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" sa Pala, u okviru prekograničnog projekta "Pruži mi šansu" koji sprovodi zajedno sa nevladinom organizacijom "Specijalna Olimpijada" iz Crne Gore, organizovalo je sportski kamp koji se ove sedmice održava na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U MZ Stara stanica opremljena prostorija za učenje

Vrijednim radom i angažovanjem stanovnika MZ Stara stanica realizovan je projekat opremanja jedne prostorije za učenje djece iz ove mjesne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj rasvijetljenih krivičnih djela

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo za devet mjeseci ove godine rasvijetljeno je 77,25 odsto od ukupnog broja krivičnih djela, a u istom periodu prošle godine taj procenat je bio 54,2.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obustava saobraćaja u dijelu Ulice Srpskih ratnika

Danas (utorak) 13.10.2015. godine će u vremenu od 09.00 do 12.00 sati biti izvršena potpuna obustava saobraćaja u Ulici Srpskih ratnika u dijelu skretanja za naselje Krivače, radi prekopavanja javne površine, tj. sječe asfaltne podloge u sklopu izvođenja radova na realizacije projekta "izgradnje fekalne kanalizacije u Palama".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radovi na spajanju šetališta i Studentskog trga

Odjeljenje za urbanizam, građevinarstvo i stambeno komunalne poslove opštine Pale obavještava da je od danas, 12. oktobra ponovo zatvorena za saobraćaj Ulica Milana Simovića radi izvođenja radova na spajanju šetališta sa novoizgrađenim dijelom i Studentskim trgom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za troje malih Rajića 1.500 KM i pokloni

Direktor Javnog fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske Nedeljko Jović uručio je danas novčanu podršku od 1.500 KM i poklone za bebe porodici Rajić sa Pala koja je 10. juna dobila trojke.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sezona grijanja počinje 12. oktobra

Sezona grijanja će zbog niskih temperatura početi u ponedjeljak 12. oktobra 2015. godine, najavljeno je danas iz opštine Pale.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Šumsko gazdinstvo "Jahorina" oštetio za 24.600 KM

Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo podnio je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv lica čiji su inicijali Ž.S. zbog sumnje da je oštetio Šumsko gazdinstvo "Jahorina" za 24.600 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavnici opštinskog odbora NDP-a uručili pomoć porodici Simić

Predstavnici Opštinskog odbora Narodnog demokratskog pokreta /NDP/ Pale danas su u Paljanskom naselju Jahorinski potok uručili skromnu novčanu pomoć porodici Simić, kojoj su vukovi u junu mjesecu poklali 18 ovaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji u proizvodnji i isporuci malina

Udruženje privrednika opštine Pale u saradnji sa preduzećem "Eko-Plod" d.o.o. iz Sarajeva, dana 09.10.2015. godine sa početkom u 18.00 sati u sali za sastanke Opštine Pale organizuje konsultativni sastanak sa poljoprivrednim proizvođačima sa područja opštine Pale koji su potpisali ugovore o dugoročnoj saradnji u oblasti uzgoja jagodičastog voć...

Opširnije...

Strana 5 od 290

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome