utorak, 28. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Prijetio ženi da će je ubiti

Muškarac čiji su inicijali Z.S. prijetio je nekoliko puta jednoj ženi da će je ubiti i zaklati, saopšteno je Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poziv vlasnicima za registraciju kuća za odmor, apartmana i soba za iznajmljivanje

Iz Gradske uprave Istočno Sarajevo pozivaju vlasnike kuća za odmor, apartmana i soba za iznajmljivanje da najkasnije do 1. marta ove godine izvrše registraciju i kategorizaciju objekata, ukoliko to nisu obavili ili je kategorizacija istekla, te da nadležnom organu Poreske uprave Republike Srpske dostave prijavu o iznosu obračunatog paušalnog iznosa...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici ŠG "Jahorina" dobiće platu iako su "u minusu"

Direktor Javnog preduzeća "Šume Republike Srpske" Risto Marić izjavio je Srni da će radnicima Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Jahorina" sa Pala ove sedmice biti isplaćena plata za septembar, iako je to gazdinstvo "u minusu na centralnom računu od 5,7 miliona KM".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kosorić: Smanjen broj krivičnih djela za 15 odsto

Na području u nadležnosti Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u toku protekle godine zabilježeno je 781 krivično djelo, što je za 15 odsto manje u odnosu na 2015. godinu, izjavio je načelnik CJB Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrošači da racionalno koriste vodu i zaštite instalacije

Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" a.d. Pale apeluje na potrošače vode da racionalno koriste vodu da zaštite kućne instalacije kao i šahtove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici održali štrajk upozorenja

Radnici Šumskog gazdinstva "Jahorina" sa Pala održali su u krugu preduzeća jednočasovni štrajk upozorenja jer nisu primili plate od septembra prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen dotok vode u izvorišta, povećana potrošnja

Na području opštine Pale došlo je do smanjenja snabdijevanja domaćinstava vodom jer je zbog niskih temperatura vazduha smanjen dotok vode u izvorišta, a povećana potrošnja vode, rekao je Srni direktor preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Pale Krsto Mićić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo upis članova, cijena ostala 10 KM

Početkom ove godine počeo je upis članova u Narodnoj biblioteci Pale za ovu godinu, a članarina je kao i prethodnih godina 10 KM, rekla je Srni direktor Biblioteke Nada Gajović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Napad u Otočini nema nacionalni osnov

Lice bošnjačke nacionalnosti nastanjeno u Otočini, opština Pale, prijavilo je 8. januara Stanici javne bezbjednosti na Palama da ga je susjed Srbin tog dana dva puta fizički napao, a iz CJB Istočno Sarajevo ističu da napadi nisu na nacionalnoj osnovi, već da je riječ o dugogodišnjim neriješenim međususjedskim odnosima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Delegacija EYOF-a 2019 posjetila Smučarski klub "Romanija"

U okviru priprema za organizaciju Evropskog zimskog festivala mladih Evrope (EYOF) 2019 u posjeti smučarskom klubu "Romanija" boravili su predstavnici organizacionog odbora EYOF-a gospođica Azra Kulović, vođa projektnog tima i zamjenik direktora takmičenja gospodin Natko Sudžuka koji su sa predsjednikom IO kluba gospodinom Zdravkom Lasicom i ...

Opširnije...

Strana 5 od 337

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter