utorak, 07. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Povrijeđeni Čačanin pušten kući iz bolnice


Milan Stefanović u studiju Radija OSM u Palama


Motociklista iz Čačka Milan Stefanović, koji se nakon što je napadnut u federalnom Sarajevu oporavljao u Bolnici Istočno Sarajevo, danas je pušten kući.
Stefanović je rekao Srni da, na sreću, nema ozbiljnijih oštećenja, te da još ima vidljivu povredu oka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama teško povrijeđena desetogodišnja djevojčica

Desetogodišnja djevojčica teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Međunarodna manifestacija "Rastimo uz ples" danas u Palama

Međunarodna manifestacija "Rastimo uz ples" danas će u 18.00 časova biti održana i u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Sarajevu pretučeni motoristi iz Čačka, policija nije reagovala

Petorica mladića iz Čačka prijavila je danas Policijskoj stanici Pale da ih je u Sarajevu pretukla grupa od najmanje 20 mladića, potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliko priznanje za Marinu Plakalović na World Super Model

Marina Plakalović (1997) iz Pala osvojila je titulu druge pratilje na finalu takmičenja World Super Model u gradu Čengdu u Kini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Puštena u rad novoizgrađena Hidroelektrana "Mesići-Nova" (foto)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i direktor "Elektrodistribucije" Pale LJubomir Mrda svečano su danas u Mesićima kod Rogatice pustili u rad novoizgrađenu Hidroelektranu /HE/ "Mesići-Nova", projekat vrijedan 10 miliona KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokazati jedinstvo u zaštiti nacionalnih interesa i Srpske

Skupština Boračke organizacije opštine Pale zahtijeva od svih političkih subjekata u Republici Srpskoj i srpskih predstavnika u institucijama BiH da pokažu maksimalno jedinstvo u zašiti nacionalnih interesa i pozicije Srpske, rekao je Srni predsjednik ove organizacije Mihajlo Parađina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šumska krađa u Mokrom

Na postrojenju za primarnu preradu drveta u Mokrom, opština Pale, policija je pronašla jedanaest trupaca koji nisu bili obilježeni šumskim žigom, niti je za njih vlasnik posjedovao dokumentaciju, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog alkohola uhapšeno 18 vozača

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo tokom trodnevne akcije uhapšeno je 18 vozača zbog prisustva alkohola u organizmu, a 55 vozača je isključeno iz saobraćaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak puštanje u rad HE "Mesići-Nova"

"Elektrodistribucija" Pale u petak, 29. maja, organizuje svečanost na kojoj će biti ozvaničeno puštanje u rad novoizgrađene Hidroelektrane "Mesići-Nova" u dolini rijeke Prače, opština Rogatica, čija je vrijednost oko 10 miliona KM.

Opširnije...

Strana 5 od 274

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome