petak, 31. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Trežnjenje u policiji zbog prijetnji smrću

Muškarac čiji su inicijali R.M. sa Pala zadržan je u službenim prostorijama policije do istrežnjenja, jer je lupao na vrata kuće u vlasništvi žene V.D. i prijetio da će je ubiti, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Opštini Pale održan Forum za bezbjednost

U Opštini Pale danas je održan Forum za bezbjednost povodom priprema za bezbjedno organizovanje i provođenje predstojećih opštih izbora na području opštine Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje Dana evropske baštine

Kinoteka Republike Srpske organizovaće danas poseban filmski program o temi "Nasljeđe na putevima rata", kojim će se pridružiti obilježavanju Dana evropske baštine koji se u septembru održava širom Evrope, a od 2008. godine i u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje Dana evropske baštine

Kinoteka Republike Srpske organizovaće sutra poseban filmski program o temi "Nasljeđe na putevima rata", kojim će se pridružiti obilježavanju Dana evropske baštine koji se u septembru održava širom Evrope, a od 2008. godine i u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeno postavljanje malih tabli turističke signalizacije

Na teritoriji Grada Istočno Sarajevo završeni su radovi na postavljanju malih tabli turističke signalizacije i počelo je postavljanje velikih info tabli.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Centar Pala dobija novi sjaj

Izgradnjom Studentskog trga centar Pala dobija novi sjaj. Trg će prema projektu zauzimati površinu od oko 7.635 m2 i njegovim uređenjem će se istočno gradsko područje Pala dodatno urbanizovati.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policija preduprijedila napad na krst

Policija je u blizini spomen-krsta na Zlatištu lišila slobode dva lica u čijem vozilu su pronađeni macola i kliješta za rezanje armature.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavnici lokalne vlasti posjetili Osnovnu školu Srbija

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević, njegov zamjenik Nenad Vuković i predsjednik Skupštine opštine Pale Miroslav Brčkalo danas su posjetili Osnovnu školu Srbija i razgovarali sa direktorom ove ustanove Neđom Ždralom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama povrijeđen pješak

Pješak čiji su inicijali P.R. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Trifka Grabeža na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podići kapelu sa imenima i fotografijama 7.115 ubijenih Srba

Za cifru od 7.115 ubijeni sarajevskih Srba imam dokumentaciju, dokaze i izvore te elementarne podatke, a za većinu njih od pet do deset izvora, kao dokaz da su stradali - ističe direktor beogradskog Instituta za istraživanje srpskih stradanja u 20. vijeku Milivoje Ivanišević.

Opširnije...

Strana 5 od 243

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome