petak, 19. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Pokazna vježba prve pomoći prilikom saobraćajne nesreće

Opštinska organizacija Crvenog krsta /OOCK/ Pale i Omladinski klub CK Pale organizovali su danas pokaznu vježbu prve pomoći u Ulici Milana Simovića u kojoj je izvedena simulacija saobraćajne nesreće, rekla je Srni sekretar OOCK Pale Jelena Petrović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Crveni krst Pale organizuje pokazne vježbe prve pomoći

Crveni krst Republike Srpske, Omladinski klub OOCK Pale danas će od 13.00 časova organizovati pokaznu vježbu prve pomoći u Ulici Srpskih ratnika (kod Fotografske radnje Vasić) u kojoj će biti izvedena simulacija saobraćajne nesreće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisana knjiga "Junaci Velikog rata"

U Kulturnom centru Pale sinoć je promovisna knjiga "Junaci Velikog rata" književnice Grozdane Komadinić, koja govori o učesnicima Prvog svjetskog rata, golgoti i stradanju koje su prošli.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Staklenom flašom udario saputnika po glavi

 Lice čiji su inicijali R.S, u alkoholisanom stanju, na Palama je udario staklenom flašom u glavu I.G. koji se nalazio sa njim u automobilu i nanio mu povrede glave, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljanje programa EU Info Centra

EU Info Centar je novi program Delegacije EU u BiH koji za cilj ima povećanje razumijevanja EU, njenih politika i programa kao i procesa proširenja. Projektne aktivnosti će se realizovati u prostorijama EU info centra, u zgradi Delegacije EU u Sarajevu kao i na području cijele države.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je Aranđelovdan i 19 godina od Dejtona

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Sabor Svetog arhangela Mihaila - Aranđelovdan. Praznik, koji je u crkvenom kalendaru upisan crvenim slovom i uvijek se obilježava 21. novembra po novom kalendaru, spomen je na jednog od anđela koji su se, prema predanju, sa vojskom svih anđela suprotstavili silama zla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Savjet učenika SŠC Pale obilježio Međunarodni dan srednjoškolaca

Širom svijeta u ponedjeljak 17.11. je obilježen Međunarodni dan srednjoškolaca, ali, po prvi put, ovaj značajan datum obilježen je u Srednjoškolskom centru Pale. Ovaj datum obilježava se u u spomen na praške studente i srednjoškolce, koji su zbog mirnog protesta protiv nacističke okupacije svoje zemlje, održanog 17. novembra 1939. strijeljani bez s...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učenici OŠ "Mokro" održali čas u Orlovači

Kulturni centar Pale je za učenike osnovnih škola na području opštine Pale organizovao čas u prirodi, s ciljem da se učenici upoznaju sa prirodnim ljepotama i turističkim potencijalima naše opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević: Ne treba me niko vrbovati - bosanski jezik ne postoji

Redovni profesor Filozofskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Miloš Kovačević izjavio je Srni da niko iz SNSD-a niti bilo koje druge stranke nikada nije sa njim razgovarao, a kamoli da ga je vrbovao da pokrene priču o "bosanskom/bošnjačkom jeziku".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana humanitarna priredba "Big Bena" i Udruženja "Sunce"

U Palama je sinoć u organizaciji Edukativnog centra "Big Ben" i Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" održana humanitarna priredba za pomoć u liječenju Slobodana Vujadinovića iz Mokrog, u specijalnoj bolnici "Sveti vid" u Beogradu.

Opširnije...

Strana 5 od 251

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome