četvrtak, 27. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Alpinizam - adrenalinska injekcija

Planinarski savez Republike Srpske bio je organizator, a Planinarsko-ekološko društvo "Romanija" Pale domaćin Prvog međunarodnog alpinističkog kursa koji je danas završen na Palama, a koji su i instruktori i polaznici ocijenili kao odličnu "adrenalinsku injekciju za aktivnosti u prirodi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava Pravnog fakulteta

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je na Palama svečano obilježio Dan ove visokoškolske ustanove i krsnu slavu - Svetog Petra Cetinjskog, a svečanosti je prisustvovao i ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dan i krsna slava Pravnog fakulteta

 Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu svečano će danas na Palama obilježiti Dan ove visokoškolske institucije i krsnu slavu - Sveti Petar Cetinjski.
Tim povodom biće upriličeni svečana akademija i dodjela diploma svršenim studentima prvog i drugog ciklusa, kao i magistrima pravnih nauka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavnici fonda "Aleksandar Solženjicin" danas na Palama

Na Palama će danas biti održan niz manifestacija povodom dolaska predstavnika Fonda Doma ruskog zarubežja "Aleksandar Solženjicin", saopšteno je iz Ambasade Ruske Federacije u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maltretiranje i prijetnje na Palama i Sokocu

Policijskoj stanici Sokolac žena čiji su inicijali T.I. je prijavila da je duži vremenski period fizički i psihički maltretira i uznemirava lice čiji su inicijali L.D.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško stanje u Šumskom gazdinstvu "Jahorina"

Skupština opštine Pale na današnjoj sjednici prihvatila je informaciju o zaštiti šuma i gazdovanju šumama na području opštine, sa naglaskom da se Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Jahorina" Pale nalazi u veoma teškoj situaciji.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra novi prekid vodosnabdijevanja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto sutra 30.10.2014. godine u periodu od 8:00 do 16:00 h u sljedećim naseljima: dio Obilićeva, Repca, Javor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi Savjeta mladih Pale

U utorak, 4.11.2014. godine u 10.30 časova Savjet mladih Pale i Omladinski savjet Republike Srpske organizuju akciju dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama Doma zdravlja Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama pronađeno ukradeno vozilo


Pripadnici Policijske stanice Pale pronašli su na Palama automobil Be-em-ve, koji je ukraden na području Kantona Sarajevo, a vlasništvo je lica čiji su inicijali M.M, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas razvedravanje

U Republici Srpskoj jutro je bilo hladno i djelimično oblačno, a tokom dana očekuje se razvedravanje uz sunčane periode i dnevnu temperaturu od sedam do 14, na jugu do 19 stepeni Celzijusovih, saopštili su meteorolozi.

Opširnije...

Strana 5 od 247

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome