četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Humanitarni koncert za pomoć porodici Pavlović

U organizaciji OO Crvеnog Krsta Palе i uz tеhničko-organizacionu pomoć Kulturno-sportskog cеntra Palе, pokrеnuta jе Humanitarna akcija pod parolom "Budimo humani, našе malo samohranoj majci Žеljki jе puno".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 25 godina od stradanja 14 boraca čete "Petar Pandurević"

Služenjem parastosa i polaganjem vijenaca na mjesnom spomen-obilježju u naselju Stanica na Palama danas je obilježeno 25 godina od stradanja 14 boraca čete "Petar Pandurević" u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu, sa kojima je poginuo i njihov komandant.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šteta 10 miliona KM zbog ilegalnog prevoza putnika

Šteta nanesena BiH za četiri mjeseca ove godine zbog ilelegalnog prevoza putnika ukupno iznosi 10 miliona KM, podaci su Granične policije koji su izneseni na sastanku u Istočnom Sarajevu predstavnika grada i nadležnih institucija Srpske i BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mali maturanti prošetali ulicama Pala

Tradicionalno, sinoć je u Palama održana šetnja malih maturanata Osnovne škole "Srbija" i područne škole "Podgrab", predvođena učenikom generacije Draganom Stanišić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U četvrtak obilježavanje 25 godina od stradanja boraca čete "Petar Pandurević" ISPRAVAK

Služenjem parastosa kod spomen-obilježja u naselju Stara Stanica, na Palama će u četvrtak, 8. juna, biti obilježeno 25 godina od stradanja 14 boraca čete "Petar Pandurević", koji su na taj dan 1992. godine, zajedno sa svojim komandantom Petrom Pandurevićem, poginuli u napadu muslimanskih snaga na srpske položaje na Trebeviću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavještenje Odjеljеnja za prostorno urеđеnjе i stambеno komunalnе poslovе

REPUBLIKA SRPSKA
OPŠTINA PALE

Odjеljеnjе za prostorno urеđеnjе i
stambеno komunalnе poslovе

Opširnije...
El. pošta Štampa

Defile maturanata osnovne škole

Maturanti Osnovne škole "Pale" prošetali su sinoć ulicama Pala, predvođeni učenikom generacije Andreom Goretom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prvim razredima 168 mjesta za svršene osnovce

U Srednjoškolskom centru "Pale" u prve razrede za školsku 2017/2018. u godinu planiran je upis 168 učenika, što je manje u odnosu na prošlogodišnji broj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Napadnut radnik na benzinskoj pumpi

Lice čiji su inicijali A.M. prijavilo je Policijskoj stanici Pale da ga je u toku radnog vremena na benzinskoj pumpi na Palama fizički napalo lice čiji su inicijali D.J. zbog ranije neizmirenih računa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos na mjestu pogibije 45 srpskih boraca

U mjestu Žepa kod Han Pijeska u nedjelju je služen parastos i položeni su vijenci i cvijeće na spomen-ploču na kojoj je upisano 45 imena srpskih boraca, koji su poginuli na današnji dan prije 25 godina u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...

Strana 5 od 358

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter