petak, 21. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Sutra novi prekid vodosnabdijevanja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto sutra 30.10.2014. godine u periodu od 8:00 do 16:00 h u sljedećim naseljima: dio Obilićeva, Repca, Javor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi Savjeta mladih Pale

U utorak, 4.11.2014. godine u 10.30 časova Savjet mladih Pale i Omladinski savjet Republike Srpske organizuju akciju dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama Doma zdravlja Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama pronađeno ukradeno vozilo


Pripadnici Policijske stanice Pale pronašli su na Palama automobil Be-em-ve, koji je ukraden na području Kantona Sarajevo, a vlasništvo je lica čiji su inicijali M.M, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas razvedravanje

U Republici Srpskoj jutro je bilo hladno i djelimično oblačno, a tokom dana očekuje se razvedravanje uz sunčane periode i dnevnu temperaturu od sedam do 14, na jugu do 19 stepeni Celzijusovih, saopštili su meteorolozi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Harmonizacija pravnog sistema regiona sa pravom EU

Harmonizacija domaćeg sa pravom EU odvija se paralelno sa promjenom institucionalne osnove političkog, ekonomskog i socijalnog sistema, odnosno funkcionisanja države u novoj ulozi, istaknuto je danas na međunarodnom naučnom skupu, koji je organizovao Pravni fakultet sa Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ponedjeljak novi prekid vodosnabdijevanja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnadbjevanje biti prekinuto u ponedjeljak 27.10.2014. godine u periodu od 09.00 do 16.00 h u sljedećim ulicama: Srpskih ratnika, Milana Simovića, dio Univerzitetske, Boška Jugovića i dio naselja Han Derventa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krvavi obračun u kafani na Palama

Policija na Palama uhapsila je lice čiji su inicijali S.A. jer je u jednom ugostiteljskom objektu oštrim predmetom, najvjerovatnije čakijom, nanijelo teške tjelesne povrede licu čiji su inicijali D.P.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjednica Skupštine Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" sutra u Palama

Sjednica Skupštine Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" sutra će biti održana na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeca iz vrtića "Bubamara" u posjeti Centru

U okviru akcije "Vozači - škola je za nas, oprez je za vas", tridesetak mališana vrtića "Bubamara" sa Pala posjetilo je danas prostorije Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putevi prohodni

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije su prohodni, a zbog snježnih padavina ekipe "Romanijaputeva" su na terenu, izjavio je jutros Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

Opširnije...

Strana 5 od 246

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome