petak, 28. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obavljeno izvlačenje učesnika nagradne igre knjižare "Prva knjiga"

U subotu 3. septembra u knjižari "Prva knjiga" u Palama je obavljeno izvlačenje učesnika nagradne igre.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Okupljanje studenata pravnih fakulteta u Palama

Savez studenata Pravnog fakulteta "Pravnik" Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće domaćin okupljanja studenata prava sa oba javna Univerziteta iz Republike Srpske, te studenata sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici, pod nazivom "Upoznaj Srpsku, upoznaj svoje!" od 23. do 25. septembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokrenut e-registar administrativnih procedura

Opština Pale pokrenula je E-registar kojim se na jednom mjestu može saznati kome građani podnose zahtjeve, u kojoj formi, koja dokumentacija je potrebna za to, te koliko će postupak koštati i u kom roku će predmet biti riješen.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promocija turističke ponude Beograda

Turistička organizacija Beograda će u subotu 17. septembra 2016. godine u periodu od 11.00 do 15.00 časova na šetalištu u Palama održati promociju turističke ponude srpske prestonice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Referendum je demokratski odgovor nametnutoj odluci jednog naroda

Asocijacija "Stvaraoci Republike Srpske" saopštila je da u potpunosti podržava zajedničku odluku svih političkih subjekata iz Republike Srpske da se sprovede referendum o Odluci Ustavnog suda BiH, ističući da je 9. januar najvažniji datum u istoriji Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđena djevojka

Djevojka čiji su inicijali D.M. teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na Palama, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tehničke pripreme za održavanje referenduma

U šest opština u sastavu grada Istočno Sarajevo počele su tehničke pripreme za održavanje referenduma o Danu Republike Srpske, potvrđeno je Srni u opštinskim komisijama za sprovođenje referenduma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Svjetski dan fizioterapeuta

Javna zdravstvena ustanova "Dom zdravlja" Pale i saradnji sa Udruženjem fizioterapeuta Republike Srpske juče je u Palama obilježio Svjetski dan fizioterapeuta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na trećem upisnom roku slobodno još oko 1.350 mjesta

Na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu slobodno je još oko 1.350 slobodnih mjesta, a upis studenata na prvi ciklus u trećem roku trajaće od 12. do 19. septembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tesla Smartphone 3.1 Lite po odličnoj cijeni!

Tesla Smartphone 3.1 Lite je telefon sa sjajnim dizajnom i odličnim performansama za nisku cijenu. Telefon ima IPS ekran od 5” rezolucije 1280×720 px koji vam pruža odličan pregled bez obzira da li se igrate, gledate video zapise ili surfujete internetom. Uz žive boje i jasne detalje, slika ostaje jasna i cjelovita čak i kada je gledate pod veo...

Opširnije...

Strana 5 od 325

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter