srijeda, 10. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Mur: Opština Pale za primjer drugima

Opštinu Pale juče je posjetio šef Misije OSCE u BiH ambasador Džonatan Mur koji je sa rukovodstvom opštine razgovarao o stanju u ovoj lokalnoj zajednici, izborima, obrazovanju i drugim važnim temama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Načelnik priredio tradicionalni novogodišnji prijem

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i ove godine priredio je tradicionalni novogodišnji prijem za poslovne saradnike, privrednike, predstavnike javnog i kulturno-sportskog života opštine kao i medija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

OO NDP-a podijelio paketiće

Članovi Opštinskog odbora Narodnog demokratskog pokreta /NDP/ Pale juče su u Palama uručili 58 paketića djeci predškolskog uzrasta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo devetnaestogodišnji mladić iz Mokrog

Devetnaestogodišnji Đ.J. iz naselja Mokro, opština Pale, podlegao je povredama koje je večeras zadobio u saobraćajnoj nesreći na putu Sarajevo-Podromanija u mjestu Sumbulovac, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena godišnjica pogibije planinarke iz Bijeljine

Članovi Planinarsko ekološkog društva "Romanija" Pale posjetili su u nedjelju mjesto gdje je nastradala planinarka Snježana Krajišnik, članica Planinarskog društva "Majevica" iz Bijeljine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lokalizovan požar na Trebeviću

Ugašen je požar koji je zahvatio suvo rastinje i šiblje ispod repetitora na Trebeviću, rekao je Srni šef Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo NJegoš Vukadin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podržana akcija "S ljubavlju hrabrim srcima"

U Banjaluci je sinoć održano šesto donatorsko veče u okviru akcije "S ljubavlju hrabrim srcima", a prikupljena sredstva pozivom na broj 1411 i donacije namijenjena su za liječenje djece oboljele od rijetkih bolesti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Spasojević: Godina uspjeha i afirmacije turizma

Direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Branka Spasojević rekla je Srni da će godina na izmaku za ovu organizaciju ostati upamćena kao uspješna, uprkos složenom socijalno-ekonomskom stanju u društvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Tržnom centru "Tom" otvoren prodajni centar "Inspira"

U Tržnom centru "Tom" u Palama, na prvom spratu danas je otvoren odjel bijele tehnike "Inspira".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priredba "Učenici i vi"

Priredba "Učenici i vi" biće održana 22. decembra u Kulturnom centru Pale sa početkom u 19.00 časova.

Opširnije...

Strana 5 od 298

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter