srijeda, 27. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Potpisani ugovori o stipendiranju studenata

U prostorijama opštine Pale juče su potpisani ugovori o stipendiranju 33 studenta koji su na nedavno provedenom opštinskom konkursu ostvarili pravo na stipendiranje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uklonjena zastava takozvane armije BiH s Trebevića

Pripadnici Policijske stanice Pale uklonili su zastavu sa ratnim obilježjima takozvane armije BiH, koja je bila postavljena na Trebeviću, u neposrednoj blizini relejne stanice, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fizički napao suprugu i prijetio joj ubistvom

Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su muškarca čiji su inicijali M.Š. jer je u porodičnoj kući fizički napao suprugu čiji su inicijali R.Š. i prijetio joj da će je ubiti.Policajci su odmah po prijavi izašli na lice mjesta, te došli do saznanja da M.Š. nelegalno posjeduje vojničku pušku "M-48", koju je predao zajedno sa jednim metkom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pokret: Preseljenje CJB IS bi dodatno otežalo lošu bezbjedonosnu situaciju u Palama

Zvanično najavljeno preseljenje Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo od strane ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske g. Dragana Lukača, iz opštine Pale u opštinu Istočno Novo Sarajevo, moglo bi dodatno otežati bezbjedonosnu situaciju u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preminuo Dobrivoje Lučić, otac poznatog srpskog hokejaša

U srijedu 22. aprila u svojoj 54. godini preminuo je naš Paljanin Dobrivoje Lučić, otac vjerovatno najboljeg srpskog hokejaša svih vremena Milana Lučića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština Pale izdala saopštenje povodom najave preseljenja CJB Istočno Sarajevo

Povodom jučerašnje izjave ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača kojom su i zvanično potvrđene špekulacije o novom sjedištu CJB Istočno Sarajevo, Opština Pale u ime svojih građana izražava nezadovoljstvo ovakvom odlukom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lukač: CJB Istočno Sarajevo će biti preseljen u Lukavicu jer je tamo više stanovnika i kriminalaca

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas nakon sjednice Kolegijuma Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske u Banjaluci da su analize pokazale da Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo treba da bude smješten u Istočnom Novom Sarajevu, jer "su sva dešavanja u bezbjednosnom smislu na tom području...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisana platforma za očuvanje zdrave životne sredine

Danas je u Palama potpisana Platforma za očuvanje zdrave životne sredine. Ispred "Zelenog održivog razvoja - ZORA" (pravni sljedbenik Ekološke partije Republike Srpske) dokument je potpisao predsjednik Nikola Lazarević i predsjednik Izvršnog odbora "Pokreta za naš grad" Pale Radosav Živković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana akcija čišćenja Sinjave povodom "Dana planete Zemlje"

U srijedu 22.04.2015. godine povodom "Dana planete Zemlje" USR Bistrica - Pale je organizovalo akciju čišćenja rijeke Sinjave i prostora oko pećine "Orlovača" kao znak podrške zaštiti životne sredine i zajedničkom cilju svih građana opštine Pale na zaštiti prirodnih resursa i razvoju turizma kao jedne od strateških grana privrede naše opštin...

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Prači fizički napadnut muškarac

U paljanskom mjestu Prača muškarac čiji su inicijali N.V. fizički je napao B.Ž. nanijevši mu tjelesne povrede, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 5 od 270

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome