petak, 29. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Otkriveno troje Kuvajćana bez dokumenata

Troje državljana Kuvajta pronađeno je na Palama bez ličnih dokumenata u automobilu kojim je upravljalo lice nastanjeno u Kantonu Sarajevu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanski srednjoškolci darivali krv

U prostorijama Doma zdravlja u Palama danas je sprovedena još jedna uspješna akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Organizator ove akcije je Crveni krst Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

ONA: Obilježen 3. maj Dan slobode medija

Lokalni tim Omladinske novinske asocijacije obilježio je juče u Palama Svjetski dan slobode medija. Kampanja pod nazivom "Građani i novinari zajedno u borbi za istinu" održana je u 29 gradova u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanski srednjoškolac pronalazi sigurnosne propuste na projektima velikih svjetskih kompanija

Živimo u zemlji koja za susjedima i Evropom kasni godinama i koja nema planove i strategiju za razvoj informaciono-komunikacionih tehnologija i njihovu primjenu u osnovnim oblastima života.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Cvrčak: Zasađeno stablo jasena

Povodom 22. aprila Dana planete Zemlje Dječiji vrtić "Cvrčak" je imao niz aktivnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odata počast ubijenim vojnicima JNA

U Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu danas su počast vojnicima nekadašnje JNA, ubijenim 1992. godine, odali članovi porodica stradalih, preživjeli zločina i zvaničnici Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manji zemljotres na području Sarajevsko-romanijske regije

Dežurni seizmolog Vesna Šipka rekla je Srni da je sinoć došlo do nekoliko zemljotresa na području Sarajevsko-romanijske regije, ističući da su uglavnom svi bili malih magnituda, ispod dvije jedinice Rihtera, sem jednog koji se desio šest kilometara južno od Pala u 19.55 časova i koji je imao magnitutu 2,3 jedinica Rihtera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć za poplavljene veća od sedam miliona KM

Crveni krst Republike Srpske dostavio je prošle godine poplavljenom stanovništvu pomoć u robi i novcu u iznosu koji premašuje sedam miliona KM, navodi se u Izvještaju o radu za 2014. godinu koji je juče usvojila Skupština ove organizacije u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pale i dalje atraktivne


Pale april 2015.

Uprkos ekonomskoj krizi, slaboj kupovnoj moći potencijalnih kupaca stanova i visokim kamatnim stopama banaka u Republici Srpskoj, stanogradnja u Palama i dalje živi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Neophodno jedinstvo svih političkih faktora u Srpskoj

Boračka organizacija opštine Pale najoštrije je osudila teroristički akt povampirenog vehabizma na policiju Republike Srpske, uz konstataciju da je napad na policiju napad na institucije Srpske.

Opširnije...

Strana 4 od 270

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome