utorak, 28. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Paljanke se spremaju za nastavak sezone

Igračice liderskog sastava Prve lige Republike Srpske odbojkašice Jahorine, najbolji paljanski sportski kolektiv, izuzetno i vrijedno treniraju pred nastavak proljećnog dijela sezone.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpuna obustava rada u ŠG "Jahorina" Pale

Predsjednik Sindikata šumarstva, prerade drveta i papira Republike Srpske Vlado Pavlović rekao je Srni da su radnici Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Jahorina" sa Pala već tri dana u generalnom štrajku i da će potpuna obustava rada trajati sve dok im ne budu isplaćene plate.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena školska slava Sveti Sava

U osnovnim školama "Srbija" i "Pale", kao i u Srednjoškolskom centru "Pale" danas je prigodnim programima proslavljena školska slava Sveti Sava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priveden zbog nelegalne sječe šume

Lice čiji su inicijali O.P. privedeno je zbog nelegalne sječe šume u rejonu Jasenove na području Šumskog gazdinstva "Jahorina" sa Pala, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana Svetosavska priredba

Učenici Osnovne škole "Pale" večeras su u Kulturnom centru održali muzičko-scensku priredbu u čast prvog srpskog arhiepiskopa i srpskog svetitelja Svetog Save.Svetosavska priredba organizovana je u saradnji sa Opštinskim odborom Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ "Prosvjeta" i Crkvenom opštinom paljanskom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj korisnika tuđe njege i pomoći

Pravo na dodatak za pomoć i njegu drugog lica u Centru za socijalni rad Pale u prošloj godini koristile su 263 osobe, što je za 17 osoba više nego u 2015. godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel vozačima da budu oprezni

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo apeluje da vozači budu oprezni jer danas počinje nastava u drugom polugodištu i očekuje se povećan broj đaka na ulicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšen, jer je pucao na objekat mesnice

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale uhapsili su muškarca čiji su inicijali T.P. iz ovog mjesta zbog sumnje da je pucao na objekat jedne mesnice i tako počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj saobraćajnih nezgoda za 8,5 odsto

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prošloj godini evidentirano je 1.160 saobraćajnih nezgoda, što je za 8,51 odsto više nego 2015. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saobraćaj preko Romanije odvija se bez problema

Magistralni put LJubogošta-Podromanija, preko Romanije, prohodan je za saobraćaj uz obaveznu upotrebu zimske opreme, rekao je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" sa Sokoca Dragan Buloščić.

Opširnije...

Strana 4 od 337

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter