utorak, 01. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Smanjen broj počinilaca krivičnih djela u oblasti narkotika

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo za šest mjeseci ove godine podnesena su četiri izvještaja protiv četiri lica zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljetna LED Display akcija do 23. septembra!

U ljetno doba na ulicama je najviše šetača, posebno u večernjim časovima. Zbog toga je oglašavanje na LED display-u u ovom periodu godine dobra prilika da informišete što više posmatrača. Ako tome dodamo i ljetnu akciju oglašavanja, po niskim cijenama, ovo je prava prilika za vas!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ubice Srđana Kneževića nisu otkrivene ni nakon 17 godina

Pripadnici jedinice "Beli vukovi" obilježili su danas na Palama 17 godina od svirepog i još nerasvijetljenog ubistva legendarnog komandanta ove elitne jedinice Vojske Republike Srpske Srđana Kneževića - Belog Vuka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Palama ponovo Kuvajćani bez putnih isprava

Policija je na Palama u automobilu "pasat" otkrila državljane Kuvajta koji nisu posjedovali putne isprave, nakon čega su predati u nadležnost Službe za poslove sa strancima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Grijanjeinvest" u konzorcijumu za nadzor nad izgradnjom nove toplane na biomasu u Prijedoru

Konzorcijum preduzeća "AF-Consult" iz Helsinkija, "AF-Consult" iz Malmea i paljanskog "Grijanjeinvest" vrši konsultantske usluge i nadzor nad izgradnjom nove toplane na biomasu (drvnu sječku) u Prijedoru. Nakon procedure izbora konsultanata, ugovor o nadzoru između konzorcijuma i toplane potpisali su 5. juna 2015. godine u Prijedoru direktor toplan...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje slučajeva nasilja u porodici

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prvih šest mjeseci ove godine prijavljena su 33 slučaja nasilja u porodici, što je za 28,3 odsto manje nego u istom periodu prošle godine kada je zabilježeno 46 slučajeva, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje 17 godina od ubistva Srđana Kneževića

Pripadnici jedinice "Beli vukovi" obilježiće sutra na Palama 17 godina od svirepog i nerasvijetljenog ubistva legendarnog komandanta ove elitne jedinice Vojske Republike Srpske Srđana Kneževića - Belog Vuka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Konkurs za prijem 30 djece u besplatni program u vrtiću "Bubamara"

Javna ustanova Dječiji centar "Bubamara" u Palama raspisuje konkurs za prijem 30 djece u tromjesečni-trosatni-besplatni program u vrtiću u okviru projekta "Podržimo višečlanu porodicu i korisnike prava dječije zaštite".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obezbijeđena sredstva za pokrivanje hrama bakarnim limom

Na Sabornom hramu Svetog arhangela Gavrila na Palama, koji je u izgradnji, trenutno se radi na postavljanju bakarnog lima na krov za šta su obezbijeđena sredstva, izjavio je Srni arhijerejski namjesnik sarajevski i starješina Hrama Uspenija Presvete Bogorodice na Palama protojerej-stavrofor Miomir Zekić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštetili šumsko gazdinstvo za više od 66.000 KM

Okružnom Tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv čuvara šuma čiji su inicijali V.T. i kontrolora šumskih rejona S.G zbog postojanja osnovane sumnje da su Šumsko gazdinstvo "Jahorina" sa Pala oštetili za više od 66.000 KM.

Opširnije...

Strana 4 od 281

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome