petak, 27. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Škola "Srbija" prihvatila učešće u onlajn projektu

Osnovna škola "Srbija" koja se nalazi na Palama, još jedna je u nizu osnovnih škola koje su oduševljeno prihvatile učešće u online projektu "Škole 2.0", putem kojeg kompanija m:tel pomaže obrazovnim ustanovama širom BiH da izrade zvanični sajt za učenike, nastavnike i roditelje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više korisnika dodatka za tuđu njegu i pomoć

U Centru za socijalni rad na Palama u ovoj godini broj korisnika dodatka za tuđu njegu i pomoć povećan je za dva, tako da će dodatak dobijati 216 lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijavljeno 76 preduzetničkih radnji, a odjavljene 52

Na području opštine Pale u prošloj godini odjavljene su 52 preduzetničke radnje, dok je zahtjev za otvaranje novih podnijelo 76 preduzetnika, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti ove opštine Vedrana Hršum.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odluka o raspisivanju javnog poziva za izgradnju toplane

Skupština opštine /SO/ Pale na sjednici koja je održana juče, donijela je odluku o raspisivanju javnog poziva za povjeravanje obavljanja komunalne djelatnosti, proizvodnje i isporuke toplotne energije na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljotres u blizini Trnova

Jutros u 9:24 časova 2,7 km jugoistočno od Trnova, 20 km južno od Pala se desio zemljotres magnitude 4,3 stepeni po Richteru na dubini od dva kilometra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana Deseta smotra recitatora (foto)

U Kulturnom centru na Palama sinoć je održana Deseta smotra recitatora, na kojoj je svoje recitatorske talente pokazalo više od 100 učesnika osnovnih i srednjih škola.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prinudni život u prinudnom smještaju

Niko ne primjećuje staricu Zdravku Kulašević (78) kad se tiho spušta niz uličicu Nadmlin, odmah preko puta grandiozne zgrade Gradske vijećnice, u vrevu grada. I rijetko ko zna šta se krije iza oronulih vrata koje Zdravka uzalud zaključava jer se otud nema šta uzeti! A nema se gdje ni šta unijeti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden novac i fotoaparat

Iz vikendice na Palama nepoznati izvršilac ukrao je torbu, vlasništvo lica čiji su inicijali M.L., u kojoj su se nalazila lična dokumenta, fotoaparat i 800 evra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

TO Istočno Sarajevo u Beogradu predstavila turističku ponudu

U četvrtak je na Beogradskom sajmu otvoren Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Iskoristi trenutak", na kojem je svoju turističku ponudu predstavila i Republika Srpska. Štand Republike Srpske jedan od najposjećenijih štandova na Sajmu na kome se ove godine predstavljaju 33 izlagača iz Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladi najbolji predstavnici humanitarne organizacije

Mladi Crvenog krsta Republike Srpske uvijek su spremni da pomognu ljudima u nevolji i najbolji su predstavnici ove humanitarne organizacije, istaknuto je na Konferenciji mladih Crvenog krsta, održanoj na Palama.

Opširnije...

Strana 4 od 261

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome