utorak, 22. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Pronađen Milan Brezar

Milan Brezar koji je nestao 25.06.2014. godine oko 17.00 časova u Jelovcima pronađen je juče oko 17.00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je Vidovdan

Srpska pravoslavna crkva /SPC/ i njeni vjernici obilježavaju danas Vidovdan, praznik posvećen Svetom velikomučeniku knezu Lazaru i svim srpskim mučenicima koji su poginuli u Boju na Kosovu 1389. godine.
Na liturgijama u svim pravoslavnim hramovima pominje se stradanje koje je ostavilo vječnu poruku na istoriju, etiku i tradiciju srpskog narod...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Traži se Milan Brezar iz Jelovaca

Milan Brezar, visina 185 cm, težina 70-80 kg, rođen 1935. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra postavljanje spomen ploče Vidovdanskim herojima

U okviru aktivnosti obilježavanja stogodišnjice Prvog svjetskog rata, u subotu, 28. juna 2014. godine u 10.00 časova u organizaciji opštine Pale biće postavljena i svečano otkrivena spomen ploča vidovdanskim herojima - članovima pokreta Mlada Bosna na zgradu Kulturnog centra Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Večeras konferencija beba u SPC Peki

U Palama će večeras u 18.00 časova u SPC Peki (a ne na šetalištu, kako je bilo najavljeno) biti održana 15. Konferencija beba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U spomen patriotizmu "Mlade Bosne" i heroizmu Gavrila Principa

Na Palama je sinoć povodom 100 godina od Sarajevskog atentata i početka Prvog svjetskog rata održana svečana akademija "Sjeni Gavrila Principa", na kojoj je akademik Vojislav Maksimović predstavio svoje dvotomno djelo "Spomenicu Mladoj Bosni".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Efikasnije u borbu protiv organizovanog kriminala

Na sastanku ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislava Jovičića, direktora Policije Gojka Vasića i predstavnika Tužilaštava Srpske sa direktorom Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ Goranom Zupcem utvrđeni su zaključci na osnovu kojih će biti unaprijeđena borba protiv organizovanog kriminala, što uključuje i nova hapšenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo sastanak policijskih zvaničnika i predstavnika tužilaštava

Na Palama je počeo sastanak ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislava Jovičića, direktora Policije Gojka Vasića i predstavnika tužilaštava Srpske sa direktorom Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ Goranom Zupcem o borbi protiv organizovanog kriminala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žena se ranila službenim pištoljem supruga

Žena čiji su inicijali C.D. ranila se u potkoljenicu pucajući iz službenog pištolja svog supruga, zaposlenog u Policijskoj stanici Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana Skupština Opštinskog odbora SDS Pale

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Pale održao je sinoć u Kulturnom centru Pale redovnu skupštinu na kojoj je promovisana "Bijela knjiga", odnosno program Srpske demokratske stranke za predstojeće izbore i predstavljen kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske dr Sonja Karadžić Jovičević.

Opširnije...

Strana 4 od 229

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome