nedjelja, 24. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Oštra osuda ugrožavanja imovine i integriteta Boška Tomića

Organi Boračke organizacije opštine Pale, Odbor porodica poginulih boraca, Odbor ratnih vojnih invalida i Odbor djece poginulih boraca energično i oštro osuđuju čin prijetnje i zastrašivanja te ugrožavanja integriteta i lične imovine Boška Tomića, demobilisanog borca i ratnog vojnog invalida odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odata počast za 14 boraca iz Pribnja

Služenjem parastosa i polaganjem cvijeća na mjesnom spomen-obilježju Blatine-Pribanj na Palama je danas odata počast za 14 poginulih srpskih boraca u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedinstvena osuda paljenja vozila predsjednika OO SNSD-a

Predstavnici SDS-a, SNSD-a, PDP-a i NDP-a jedinstveno su danas osudili paljenje vozila predsjednika Oštinskog odbora SNSD-a Pale Boška Tomića i zatražili od MUP-a Republike Srpske i drugih organa bezbjednosti u BiH da rasvijetle ovaj događaj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predsjednik "Konferencije beba" Stefan Pavlović

Najmlađa beba Stefan Pavlović, koji je rođen 11. juna ove godine, proglašen je za predsjednika 17. "Konferencije beba" koja je sinoć održana u Sportsko-poslovnom centru "Peki" na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podmetnut požar na automobilu

Požar na automobilu "škoda oktavija" vlasništvo lica čiji su inicijali B.T. sa Pala podmetnut je upotrebom, za sada, nepoznate zapaljive materije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dragaš: Povećan broj ujeda krpelja

Pomoćnik direktora za medicinska pitanja u Domu zdravlja Pale Mlađenka Dragaš upozorila je na povećan broj ujeda krpelja kod građana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana edukacija o poduzetništvu i pisanju poslovnih planova

U srijedu je u okviru projekta "Izgradnja poduzetničkih vještina", u prostorijama Opštine Pale, World Vision Bosne i Hercegovine organizovao četvrtu u nizu edukacija o poduzetništvu i pisanju poslovnih planova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radar nove generacije na području Istočnog Sarajeva

Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u narednom periodu biće korišten radar nove generacije koji omogućava da se vrši kontrola brzine kretanja motornih vozila bez zaustavljanja od policijskih službenika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podržano uspostavljanje jednošalterskog sistema za oblast građenja

Privredni savjet Opštine Pale podržao je inicijativu za uspostavljanje jednošalterskog sistema u opštini za postupke iz oblasti građenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijani muškarci upali u stan predstavljajući se kao policajci

Dva muškarca, koja su se predstavila kao policijski službenici, ušli su u jedan stan na Palama zahtijevajući da izvrše pretres, nakon čega su fizički i psihički maltretirali dvije osobe.

Opširnije...

Strana 4 od 315

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter