petak, 29. april 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Oni koji su stradali ne treba da izgube radost i ljubav

Pravoslavni sveštenik protojerej-stavrofor Jeremija Starovlah, koga su zajedno sa sinom Aleksandrom gotovo na smrt pretukli pripadnici SFOR-a na Veliku nedjelju, 1. aprila 2004. godine, na Palama, rekao je Srni da se njihovo stradanje ne može izolovati od muka i stradanja srpskog naroda i naglasio da je najvažnije da oni koji su stradali ne iz...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kafe Pavle bolji od MDM, Plato od Barija, Kumbari samo bod

U organizaciji Udruženja fudbalera rekreativaca Pale, tokom vikenda nastavljen je u proljećni diio sezone "Asa Osiguranje Ligi rekreativavca Pale 2015/16.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljotres na području Pala

Na širem području Pala registrovan je zemljotres jačine 3,2 stepena po Rihterovoj skali, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za rekonstrukciju "Bubamare" 77.430 KM

Na Palama je ozvaničen početak realizacije projekta "Poboljšanje kvaliteta usluga u Javnoj ustanovi Dječiji centar `Bubamara" vrijednosti 77.430 KM, a riječ je o prvoj velikoj rekonstrukciji objekta obdaništa od njegove izgradnje 1985. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šminkeri za liječenje Mie i Miloša

U petak 25.03. u periodu od 15.00 h do 21.00 h u Tržnom centru "Tom" u kafeu "Galerija" biće organizovano kolektivno šminkanje po cijeni od 10 KM, sav prikupljen novac ide za liječenje Mie Torbice i Miloša Božovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za vikend više od 3.000 skijaša uživalo na planini

Na Jahorini je prethodni vikend protekao u sportsko-zabavnom duhu sa više od 3.000 skijaša koji su uživali u martovskom skijanju, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik otkrio tablu na studentskom domu "Dr Radovan Karadžić"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik otkrio je danas na Palama tablu sa nazivom Studentskog doma "Dr Radovan Karadžić", nakon čega je posjetio moderno zdanje izgrađeno u skladu sa najvišim evropskim standardima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik danas u Palama

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetiće danas studentski dom na Palama. Posjeta je planirana za 12.00 časova, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dokazi proslijeđeni na vještačenje

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo završili su uviđaj nakon što je eksplozivna naprava bačena na ugostiteljski objekat "Astorija" na Palama, a dokazi će biti upućeni na vještačenje radi utvrđivanja vrste eksplozivne naprave koja je upotrijebljena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stefan Malbašić pobjednik regionalnog takmičenja iz fizike

U Srednjoškolskom centru "Pale" 12. marta 2016. godine održano je regionalno takmičenje iz fizike za učenike srednjih škola.

Opširnije...

Strana 4 od 306

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter