nedjelja, 20. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obilježen 3. april Dan oslobođenja Pala

Danas su na spomen obilježje boraca Narodno oslobodilačkog rata u Palama povodom Dana oslobođenja Pala položeni vijenci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U akciji "Korak" uhapšena dva lica

U akciji "Korak", koju provodi Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, policija je pretresla sedam lokacija i uhapsila dva lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje dana policije nizom manifestacija

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas je, povodom obilježavanja Dana Policije Republike Srpske - 4. april, organizovao akciju dobrovoljnog darovanja krvi pripadnika Centra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Palama uskoro izgradnja jednog od najvećih nebodera u jugoistočnoj Evropi

Na području užeg gradskog jezgra, koje pokriva Regulacioni plan "Pale centar", na lokaciji nekadašnje pilane u Palama, početkom ljeta počinje izgradnja jednog od najvećih i najljepših nebodera u jugoistočnoj Evropi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prošloj godini ostvaren suficit

Opština Pale u prošloj godini ostvarila je suficit od 80.000 KM, navodi se u izvještaju o izvršenju budžeta za 2013. koji je juče usvojio lokalni parlament.
Budžet opštine Pale prošle godine ostvaren je u iznosu od 9.086.000 KM, a troškovi su iznosili 9.006.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na razgovor pozivan određen broj lica

U Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo pozivan je određen broj lica na razgovor zbog deponovanja otpada neprovjerenog sadržaja na području opština Pale i Istočni Stari Grad, rekla je Srni portparol ovog centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čuvali mir tukući pravoslavne sveštenike

I 10 godina nakon akcije "mirovnih snaga" na Palama sveštenik Jeremija i njegov sin Aleksandar imaju posljedice bestijalnog prebijanja. Aleksandar je stoodstotni invalid kojem je stalno potrebna tuđa njega i pomoć...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tuga na Romaniji: Smeće i turizam (ne) idu zajedno

Svaki narod ima svoju planinu, Austrijanci Alpe, Kinezi imaju Himalaje, Česi čuvenu planinu Rip, na koju je prvi put došao njihov praotac Čeh. Od starih vremena pa do danas, svaki Čeh da bi dokazao svoju nacionalnost i ljubav prema domovini mora doći bar jednom na ovu planinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odluku o naplaćivanju predškolskog donosi ustanova koja provodi program

Odluku o naplaćivanju predškolskog programa za djecu u godini pred polazak u školu donosi isključivo ustanova koja provodi program radi pokrivanja troškova ishrane, smještaja i zbrinjavanja djece, što je slučaj i sa predškolskom ustanovom na Palama, gdje se mjesečno naplaćuje po 30 maraka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krv darivalo 28 maturanata

Maturanti sa Pala, njih 28 juče su darovali krv u akciji koju je organizovala Opštinska organizacija Crvenog krsta u saradnji sa Srednjoškolskim centrom. Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Pale Jelena Petrović rekla je Srni da se akciji odazvalo ukupno 36 maturanata, od kojih je njih 28 darovalo krv.

Opširnije...

Strana 4 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome