srijeda, 29. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

U subotu pomen ubijenim srpskim vojnicima

U mjestu Luka u Žepi u subotu, 4. juna, biće obilježene 24 godine od stradanja 45 pripadnika Vojske Republike Srpske koje su iz zasjede napali i mučki ubili, a zatim masakrirali pripadnici muslimanskih oružanih snaga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija "Trojka iz bloka" završena kupovinom kuće porodici Mandić

Kupovinom kuće porodici Mandić iz Pala, ostvarena je još jedna želja četvoro mališana. Aleksandar, Aleksandra, Jelena i Anđela od sada će imati mirniji i srećniji život. Magija humanitarno-sportskog turnira "Trojka iz bloka" ispunila je svoj cilj, po prvi put u Republici Srpskoj, te pokazala da složni možemo uraditi sve što zamislimo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manifestacija "Rastimo uz ples" i ove godine donijela puno zabave i radosti

Sinoć je u Palama održana manifestacija "Rastimo uz ples", na kojoj su plesala djeca iz vrtića "Bubamara", "Cvrčak" te osnovnih škola "Srbija" i "Pale".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drugi međunarodni moto skup u Palama

Na terenima Studentskog centra "Koran" u organizaciji Moto kluba "Long Riders" Pale od 3. do 5. juna će biti održan Drugi međunarodni moto skup.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijeteće SMS poruke

Ženska osoba prijavila je Policijskoj stanici Pale da je na svoj mobilni telefon primila nekoliko SMS poruka prijetećeg sadržaja od lica čiji su inicijali D.S, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena mala matura (foto)

Učenici osnovnih škola na području Opštine Pale krajem maja i početkom juna tradicionalno proslavljaju malu maturu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Rastimo uz ples" večeras u Palama

Međunarodna manifestacija "Rastimo uz ples" večeras će u 18.00 časova biti po drugi put održana u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

2574 paketa odjeće za djecu u Palama, Prači i Goraždu

Organizacija World Vision Bosne i Hercegovine počela je sa podjelom 2574 paketa sa odjećom djeci iz opština Pale, Pale/Prača i Goražde. Paketi će biti podijeljeni učenicima osnovnih i srednjih škola uključenim u World Visionov projekat Sponzorisanja djece koji dječacima i djevojčicama omogućava da aktivno učestvuju u poboljšanju zajednica u kojima ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano 24. zasjedanje SO Pale

Na 24. zasjedanju SO Pale koje je održano danas odbornici su razmatrali informaciju o stanju elektro mreže visokog i niskog napona na području opštine Pale, informaciju o radu nevladinih organizacija koje se finansiraju iz budžeta opštine Pale kao i informaciju o stanju javnog prevoza na području opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden "golf" u Ulici Desanke Maksimović

U selu Gornji Budanj u opštini Foča nepoznati izvršilac ili više njih posjekli su 70 metara elektro kabla koji je električnom energijom napajao kuću čiji je vlasnik lice H.L.

Opširnije...

Strana 4 od 313

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter