srijeda, 07. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Na Hreši ukraden automobil, na Dvorištima opljačkana vikendica

U naselju Hreša, opština Istočni Stari Grad ukraden je automobil "golf dva", dok je u mjestu Velika Dvorišta kod Pala opljačkana vikendica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

ŠG "Jahorina" Pale oštećeno za više od 35.000 KM

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv 12 odgovornih lica u Šumskom gazdinstvu /ŠG/ "Jahorina" Pale, Radna jedinica Mokro, zbog postojanja osnova sumnje da su zbog nesavjesnog rada u službi oštetili gazdinstvo za više od 35.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje krsne slave

U Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice na Palama sutra će, povodom slave opštinske Boračke organizacije - Mitrovdana, biti služen parastos poginulim borcima u odbrambeno-otadžbinskom ratu, a potom će na centralni spomenik biti položeni vijenci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do kraja dana očekuje se otklanjanje svih kvarova

Stručne monterske ekipe "Elektrodistribucije" Pale otklanjaju kvarove na elektromreži na područjima opština sarajevsko-romanijskog i gornjedrinskog regiona koje je prouzrokovao izuzetno snažan vjetar, a očekuje se da svi problemi budu otklonjeni u toku dana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fizički napao Čehinje

Muškarac čiji su inicijali B.S. fizički je napao češke državljanke u mjestu Sumbulovac, opština Pale, te im nožem probušio gumu na automobilu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas oblačno sa kišom, na planinama susnježica i snijeg

U Republici Srpskoj danas se očekuje oblačno vrijeme sa kišom, koja će na planinama preći u susnježicu i snijeg.
Tokom jutra jača kiša na sjeveru i zapadu, a na jugu i jugoistoku mjestimično.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na evidenciji Zavoda za zapošljavanje u Palama 2.638 nezaposlenih

Na području šet opština u sastavu grada Istočno Sarajevo zaključno sa 30. septembrom registrovano je 7.814 nezaposlenih lica, što je u odnosu na isti period prošle godine manje za 760, rekao je Srni rukovodilac Filijale Zavoda za zapošljavanje Istočno Sarajevo Branko Koroman.

Opširnije...
El. pošta Štampa

IFSFA-MOS anketira lica koja traže posao

Novoosnovana firma IFSFA-MOS sa Pala zatražila je da u narednom periodu budu anketirana lica sa evidencije Zavoda za zapošljavanje koja žele zaposlenje u ovoj fabrici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak održana posljednja sjednica Skupštine opštine u starom sazivu

Izvršenje budžeta opštine Pale za period januar-jun 2016. godine nije izvršeno prema planu, istaknuto je na sjednici Skupštine opštine Pale, koja je održana u petak 21. oktobra i poslednja je u starom sazivu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kosorić: Preventivne aktivnosti dale dobre rezultate

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Srpko Kosorić ocijenio je da su preventivne aktivnosti policije ovog Centra od početka godine do kraja septembra dale dobre rezultate, te da je ukupna rasvijetljenost krivičnih djela skoro 93 odsto.

Opširnije...

Strana 4 od 329

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter