nedjelja, 23. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Sa ambasadorom Slovačke razgovarano o mogućnostima saradnje

Ambasador Slovačke u Bosni i Hercegovini Jan Pšenica danas je sa saradnicima posjetio opštinu Pale gdje je sa načelnikom opštine Miodragom Kovačevićem i predsjednikom Skupštine opštine Pale Miroslavom Brčkalom razgovarao o mogućnostima saradnje u oblasti ekonomije, obrazovanja, turizma kao i raznim drugim poljima koja predstavljaju zajednički inter...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naš sugrađanin napravio igricu koja ima šansu da postane svjetski hit

Pametni telefoni svoju upotrebu pronalaze u sve više sfera života običnog čovjeka, a svi koji su svjedoci razvoja ovog komada hardvera, teško da nisu čuli za mega popularnu igru Flappy Bird. Igra je zbog svoje težine i jednostavne funkcionalnosti doživjela svjetsku slavu i njen tvorac Forbes Dong Nguyen je bio prinuđen da je nedavno povuče sa inter...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krv darovala 33 davaoca

U Domu zdravlja Pale danas su, u okviru akcije "Daruj za život", dobrovoljno dala krv 33 davaoca, rekla je Srni predsjednik Savjeta mladih Pale Tatjana Topalić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

ASuBiH: Izabrani novi članovi Upravnog odbora i predsjednica organizacije

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija koja je osnovana  4.11.2007. godine na inicijaticu njemačke fondacije Shüler Helfen Leben (SHL) sa podrškom preko 250 sredjnoškolaca iz cijele Bosne i Hercegovine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Alpinizam - adrenalinska injekcija

Planinarski savez Republike Srpske bio je organizator, a Planinarsko-ekološko društvo "Romanija" Pale domaćin Prvog međunarodnog alpinističkog kursa koji je danas završen na Palama, a koji su i instruktori i polaznici ocijenili kao odličnu "adrenalinsku injekciju za aktivnosti u prirodi".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava Pravnog fakulteta

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je na Palama svečano obilježio Dan ove visokoškolske ustanove i krsnu slavu - Svetog Petra Cetinjskog, a svečanosti je prisustvovao i ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dan i krsna slava Pravnog fakulteta

 Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu svečano će danas na Palama obilježiti Dan ove visokoškolske institucije i krsnu slavu - Sveti Petar Cetinjski.
Tim povodom biće upriličeni svečana akademija i dodjela diploma svršenim studentima prvog i drugog ciklusa, kao i magistrima pravnih nauka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavnici fonda "Aleksandar Solženjicin" danas na Palama

Na Palama će danas biti održan niz manifestacija povodom dolaska predstavnika Fonda Doma ruskog zarubežja "Aleksandar Solženjicin", saopšteno je iz Ambasade Ruske Federacije u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maltretiranje i prijetnje na Palama i Sokocu

Policijskoj stanici Sokolac žena čiji su inicijali T.I. je prijavila da je duži vremenski period fizički i psihički maltretira i uznemirava lice čiji su inicijali L.D.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško stanje u Šumskom gazdinstvu "Jahorina"

Skupština opštine Pale na današnjoj sjednici prihvatila je informaciju o zaštiti šuma i gazdovanju šumama na području opštine, sa naglaskom da se Šumsko gazdinstvo /ŠG/ "Jahorina" Pale nalazi u veoma teškoj situaciji.

Opširnije...

Strana 4 od 246

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome