srijeda, 18. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Načelnik opštine Pale Boško Jugović organizovao novogodišnji prijem

Načelnik opštine Pale Boško Jugović danas je priredio tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike političkog, javnog i privrednog života opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen budžet za narednu godinu od 9.961.000 KM

Skupština opštine Pale na današnjoj sjednici usvojila je budžet za 2017. godinu u iznosu od 9.961.000 KM, što je na nivou rebalansa budžeta za ovu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijani vozač sletio s puta, povrede zadobila suvozač

Pijani vozač čiji su inicijali D.M. zbog neprilagođene brzine kretanja sletio je sa puta u mjestu Čeljigovići u opštini Istočni Stari Grad, a povrede je zadobila suvozač čiji su inicijali M.V.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humanitarna akcija "Paketići za bolji osmijeh"

Opštinska organizacija /OO/ Crvenog krsta /CK/ Pale i ove godine je organizovala akciju "Paketići za bolji osmjeh", kako bi obradovala 150 mališana iz socijalno ugroženih porodica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana manifestacija "Potraga za Deda Mrazom"

U organizaciji Edukativnog centra "Big Ben", JU Dječijeg centra "Buba Mara", Moto kluba "Long riders" i školske organizacije Crvenog krsta OŠ "Srbija" u Palama je danas održana manifestacija "Potraga za Deda Mrazom".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humani "Moto Mrazevi"

U organizaciji Moto kluba"Pale" u utorak 20. decembra na paljanskom šetalištu održana je manifestacija "Moto Mrazevi 2016".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Noćno skijanje za posjetioce

Skijalište "Ravna planina" na Palama posjetiocima je omogućilo noćno skijanje po cijeni od 15 KM, rečeno je Srni u firmi "Majneks", koja je vlasnik skijališta. Posjetioci svakodnevno mogu da uživaju u noćnom skijanju u periodu od 18.30 do 21.30 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Pravnom fakultetu

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Saveza studenata Pravnog fakulteta i Opštinskog odbora Crvenog krsta Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pekoteka "Manja" otvara prodajne objekte u Palama i Lukavici, potrebne radnice u maloprodaji


Poznati maloprodajni lanac pekoteka "Manja" uskoro otvara svoje objekte u Lukavici i Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija prikupljanja paketa sa hranom za slijepe i slabovide

U Palama je nedavno osnovano Udruženje slijepih i slabovidih Pale sa ciljem da se obezbijedi bolji status slijepih i slabovidih u društvu.

Opširnije...

Strana 4 od 334

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter