subota, 20. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Oboren "spomen-krst" na Zlatištu

Spomen-krst na Zlatištu, na području opštine Istočni Stari Grad, noćas je oboren, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovano "Udruženja privrednika opštine Pale"

U Palama je sinoć održana Osnivačka skupština "Udruženja privrednika opštine Pale", na kojoj su izabrani predsjednik i potpredsjednik Skupštine, imenovan Upravni i Nadzorni odbor, izabran predsjednik Upravnog odbora, odnosno predsjednik Udruženja i njegov zamjenik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Valentin Incko posjetio skijalište u Gornjim Palama

Skijalište u Gornjim Palama, firme Majnex d.o.o. je u potpunosti spremno i čekaju se samo snježne padavine. Firma Majnex d.o.o. je danas priredila prijem za visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Valentina Incka, kao i za predstavnike lokalne vlasti, grada Istočno Sarajevo, nevladinih organizacija i medija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vozeći automobil pucao iz automatske puške

Muškarac čiji su inicijali N.A. priznao je policiji da je na Palama, upravljajući automobilom "audi", ispalio više hitaca u vazduh iz automatske puške.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavještenje: Sutra novi prekid vodosnabdijevanja u Jahorinskoj ulici

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto u periodu od 02.12. i 03.12.2014. godine u Jahorinskoj ulici od 8.00 do 17.00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fizički napad u Mokrom

Pripadnici Policijske stanice Pale sinoć su uhapsili lica B.P, G.K, B.K. i V.O. koji su u mjestu Mokro fizički napali A.K. i S.P.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trkulja: Spremni za zimsku sezonu

Za predstojeću zimsku sezonu Javno preduzeće "Komunalno" sa Pala pripremilo je dovoljno abrazivnog i posipnog materijala, rečeno je Srni u ovom preduzeću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra sedam dana od smrti načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Miloša Jovanovića

Sutra se navršava sedam dana od smrti načelnika opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Pale Miloša Jovanovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnivačka skupština "Udruženja privrednika opštine Pale" 4. decembra

Osnivačka skupština "Udruženja privrednika opštine Pale" će biti održana 4. decembra 2014. godine u 19.00 časova u svadbenom salonu "Stanišić" u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra svečanosti na Ekonomskom fakultetu

Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu /UIS/ obilježiće sutra Dan fakulteta, 61 godinu postojanja i 21 godinu rada u Republici Srpskoj.

Opširnije...

Strana 4 od 251

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome