ponedjeljak, 30. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Održana Skupština Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske"

Danas je u hotelu Damis u Palama održana Skupština Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske", u okviru obilježavanja dana kada je 1991. godine počela sa radom Skupština srpskog naroda u BiH, a skupu prisustvuje i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dejtonski sporazum nije brana napretku BiH

Dejtonski mirovni sporazum omogućava funkcionisanje BiH i nije prepreka njenom putu ka EU, a eventualne izmjene moguće su samo u dogovoru tri konstitutivna naroda, ocijenjeno je na naučnom skupu "Dvadeset godina Dejtonskog mirovnog sporazuma" koji se danas održava u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naučni skup povodom 20 godina Dejtonskog sporazuma

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu u subotu, 24. oktobra, biće održan naučni skup o temi "Dvadeset godina Dejtonskog mirovnog sporazuma".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potraga za Baltom konstantna

Potraga za nestalim Miloradom Baltom iz Buloga, opština Istočni Stari Grad, je konstantna, saopšteno je iz Republičke uprave Civilne zaštite.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama uhapšena četiri lica

Četiri lica uhapšena su na Palama zbog izazivanja opšte opasnosti, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i neovlaštene proizvodnje i prometa droga, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predavanje beogradskog publiciste i geoanalitičara Dejana Lučića na temu "Ne u NATO"

U četvrtak, 22. oktobra, u 19.00 časova u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Pale Univerziteta u Istočnom Sarajevu, poznati beogradski publicista i geoanalitičar Dejan Lučić održaće predavanje na temu "Ne u NATO".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra nastavak potrage za Miloradom Baltom

Pripadnici Republičke uprave Civilne zaštite i drugih službi sutra ujutro će nastaviti potragu za Miloradom Baltom, koji je 12. oktobra nestao na području Istočnog Starog Grada. U potrazi će učestovati ekipe policije Republike Srpske, Gorske službe spasavanja "Jahorina", Federalne uprave Civilne zaštite za potragu i 100 pripadnika Oružanih snag...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radionice za nosioce seoskih domaćinstava, soba za iznajmljivanje, kuća za odmor i apartmana

Ministarstvo trgovine i turizma RS u saradnji sa Opštinom Pale i Turističkom organizacijom Grada Istočno Sarajevo organizuje radionice za nosioce seoskih domaćinstava, soba za iznajmljivanje, kuća za odmor i apartmana sa područja opštine Pale, a sa ciljem upoznavanja sa zakonskom i administrativnom procedurom, kako registrovanja tako i poslovan...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen "audi A6" ukraden u Kantonu Sarajevo

Policija je u mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari Grad, pronašla ukradeno putničko vozilo "audi A6" vlasništvo preduzeća "Fabulas", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženje Klik pokreće kreativne radionice

Udruženje za unapređenje života, obrazovanja i kulture mladih Klik Pale, nakon nekoliko uspješno realizovanih projekata i mnogobrojnih aktivnosti i humanitarnih akcija, sada organizuje upis na dvije vrste kurseva.

Opširnije...

Strana 4 od 291

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome