srijeda, 20. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Paljanska Promenada bogatija za LED display

Firma NF-tel d.o.o. je proteklih dana radila na postavljanju LED display-a na Promenadi. Display je danas pušten u rad i u budućem periodu će biti dostupan za emitovanje reklamnog i informativnog sadržaja direktno iz našeg studija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijetnje smrću

Lice čiji su inicijali P.M. prijavilo je policiji na Palama da mu je lice J.G. prijetilo da će ga ubiti, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bivši suprug objavljuje kompromitujuće fotografije na Facebook-u

Žena čiji su inicijali G.Š. prijavila je policiji na Palama da je njen bivši suprug M.Š. hakovao i promijenio lozinku na njenom "Fejsbuk" profilu, te da objavljuje njene fotografije kompromitujućeg sadržaja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećati minimalne penzije

Srpska demokratska stranka najavila je da će u okviru penzione politike, ako dođe na vlast, povećati minimalne penzije u okviru penzione politike i omogućiti penzionerima da ne plaćaju participacije i da ne čekaju mjesecima na preglede.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dodik i Vučić uskoro otvaraju fiskulturnu salu OŠ "Srbija"

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija rekao je da bi predsjednik Srpske Milorad Dodik i premijer Srbije Aleksandar Vučić trebalo uskoro da otvore fiskulturnu dvoranu Osnovne škole /OŠ/ "Srbija" na Palama. Prilikom obilaska škole "Srbija" na Palama i završnih radova na sali, Mutabdžija je podsjetio da je ova obrazovna u...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mutabdžija danas na Palama i Jahorini

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija boraviće danas na Palama i Jahorini, najavljeno je iz resornog ministarstva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javna tribina PUP-a i SDS-a

Partija ujedinjenih penzionera (PUP) i Srpska demokratska stranka (SDS) u narednom period organizovaće širom Republike Srpske seriju tribinu na kojima će predstaviti osnove penzione politike koju planiraju sprovesti dolaskom na vlast.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otrovan otpad na lokalitetu Istočnog Starog Grada

Na dvije lokacije u opštini Istočni Stari Grad deponovan je otrovan otpad kožarske industrije, potvrđuju dva nalaza, od četiri kojima raspolaže Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, rekao je načelnik Centra Radenko Vasiljević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uskoro ime napadača na kuću inspektora

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević izjavio je da očekuje da će se u narednom periodu moći dokazati ko je polovinom juna bacio eksplozivnu napravu na kuću policijskog inspektora LJubiše Spasojevića na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Branje gljive na romanijskom platou donosi pristojnu zaradu

Plato Romanije odavno je poznat kao veće stanište jestivih gljiva. Već dugo vremena na našim prostorima ljudi se bave prikupljanjem ovih dragocjenih šumskih stanara. Vrganj, reduša, lisičarka, bukovača i smrčak samo su neke od jestivih vrsta koje se mogu pronaći u šumama i livadama našeg kraja.

Opširnije...

Strana 4 od 232

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome