nedjelja, 19. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obilježen Dan oslobođenja Pala

Polaganjem vijenaca na spomenik palim borcima u Drugom svjetskom ratu danas je obilježen 3. april, Dan oslobođenja Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oštećen "Golf 6" na Palama

Nepoznati izvršilac ili više njih oštetili su automobil "golf A6", vlasništvo lica čiji su inicijali M.P, koji je bio parkiran u Ulici srpskih ratnika na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upoznajte Stanimira meda koji je jutros postao internet senzacija


Foto: gute-foto.de

Stanimir je mrki medo koji nam je svima u redakciji brzo prirastao srcu. Medo se odvažno prošetao ulicom Srpskih ratnika i ljubazno nam pozirao.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Još nepoznati počinioci premlaćivanja pravoslavnih sveštenika

Na današnji dan prije 11 godina pripadnici NATO-a i tadašnjeg EUFOR-a, koje su UN i EU zadužili da čuvaju mir u BiH, na Palama su bestijalno pretukli pravoslavnog sveštenika protojereja-stavrofora Jeremiju Statrovlaha i njegovog sina vjeroučitelja Aleksandra Starovlaha, dok su ostale članove porodice i sveštenike maltretirali.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Medvjed na paljanskim ulicama izazvao paniku

Ulicom Srpskih ratnika je u jutarnjim časovima prošetao nesvakidašnji gost i izazvao paniku stanovništva.

Opširnije...
El. pošta Štampa

CJB Istočno Sarajevo da ostane na Palama

Skupština opštine Pale usvojila je danas rezoluciju kojom se protivi eventualnom preseljenju sjedišta Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo sa Pala u opštinu Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U hramu na Palama održan "Čas ćirilice"

Učenici osnovnih škola sa Pala predstavili su radove o temi "Zašto volim ćirilicu" na "Času ćirilice", koji je održan u hramu Svetog arhangela Gavrila. LJubinko Stojanović, predsjednik Udruženja "Ćirilica" iz Beograda koje je organizovalo "Čas ćirilice", rekao je da se predavanje o ćirilici održava u okviru 20. Zimskih susreta srpskih zemalja ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Liga rekreativaca: Kumbara brani tron

U organizaciji Udruženja fudbalera rekreativaca Pale u nedjelju 29. marta mečevima 10. kola nastavlja se proljećni dio Lige rekreativaca u malom fudbalu u sezoni 2014/15.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjajne vijesti iz Banjaluke: Goranu majka podarila bubreg

Poslije transplantacije u KC Banjaluka počeo je novi život Gorana Ristića (30). I njegov otac je bio spreman da mu pomogne, ali krvna grupa nije bila odgovarajuća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Maskirani revolveraš opljačkao kladionicu

Maskirani muškarac, uz prijetnju pištoljem, ukrao je 300 KM od radnice u sportskoj kladionici na Palama – saopšteno je jutros iz CJB Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 4 od 264

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome