četvrtak, 24. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ili "Nikola Tesla" ili naći drugo rješenje

Radnici preduzeća "Famos" sa Pala, koji su se juče okupili u krugu fabrike, dali su Vladi Republike Srpske rok od 20 dana da odgovori hoće li Javno preduzeće "Nikola Tesla" kupiti "Famos" ili da se traže druga rješenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje 22 godine od formiranja Specijalne brigade policije

Nekadašnji pripadnici Specijalne brigade policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske organizovaće sutra obilježavanje 22 godine od formiranja ove brigade.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvodnevni poslovni forum rukovodstva i privrednika opština Pantelej, Gradiška i Pale

U ponedjeljak, 07. aprila 2014. godine u organizaciji opštine Pale počinje dvodnevni poslovni forum na kojem će učestvovati rukovodstva i privrednici opština Pantelej (Niš), Gradiška i Pale na kojem će ove opštine prezentovati svoje privredne potencijale, a privrednici razgovarati o mogućnostima međusobne saradnje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog bolova u stomaku pomoć zatražilo sedam studenata

Zbog bolova u stomaku, u Hitnu pomoć Doma zdravlje Pale javilo se sedam studenata smještenih u Studentskom domu "Koran", rekao je Srni dežurni doktor Goran Mačar.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osnovni deminerski kurs završio 21 polaznik

Udruženje za borbu prortiv mina - "STOP mine" Pale uspješno je provelo obuku na osnovnom deminerskom kursu, koji je pohađao 21 polaznik iz Foče, Zvornika, Sarajeva i Pala, saopšteno je danas iz ovog udruženja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen 3. april Dan oslobođenja Pala

Danas su na spomen obilježje boraca Narodno oslobodilačkog rata u Palama povodom Dana oslobođenja Pala položeni vijenci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U akciji "Korak" uhapšena dva lica

U akciji "Korak", koju provodi Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, policija je pretresla sedam lokacija i uhapsila dva lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje dana policije nizom manifestacija

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas je, povodom obilježavanja Dana Policije Republike Srpske - 4. april, organizovao akciju dobrovoljnog darovanja krvi pripadnika Centra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Palama uskoro izgradnja jednog od najvećih nebodera u jugoistočnoj Evropi

Na području užeg gradskog jezgra, koje pokriva Regulacioni plan "Pale centar", na lokaciji nekadašnje pilane u Palama, početkom ljeta počinje izgradnja jednog od najvećih i najljepših nebodera u jugoistočnoj Evropi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prošloj godini ostvaren suficit

Opština Pale u prošloj godini ostvarila je suficit od 80.000 KM, navodi se u izvještaju o izvršenju budžeta za 2013. koji je juče usvojio lokalni parlament.
Budžet opštine Pale prošle godine ostvaren je u iznosu od 9.086.000 KM, a troškovi su iznosili 9.006.000 KM.

Opširnije...

Strana 4 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome