subota, 25. april 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Nagrade za najbolje radove o temi "Vaskrs u srcu"

U Osnovnoj školi "Srbija" danas je otvorena izložba vaskrših radova učenika osnovnih i srednjih škola i vrtića sa područja opštine o temi "Vaskrs u srcu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliki broj vjernika dočekao Blagodatni oganj

U hramu Sabora Svetog Arhangela Gavrila u Palama na Vaskrs oko 02.00 časa je dočekan Blagodatni oganj iz hrama Vaskrsenja Hristovog u Jerusalimu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljotres magnitude 4.3 Rihtera na Jahorini

U 2:05 časova Republiku Srpsku i Bosnu u Hercegovinu je potresao zemljotres magnitude 4,3 stepeni Rihterove skale sa epicentrom 43.75 N; 18.56 E na Jahorini na dubini od 2 km.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je najveći hrišćanski praznik Vaskrs

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas najveći hrišćanski praznik - Vaskrs, kojim se slavi vaskrsenje Isusa Hrista iz mrtvih i koji predstavlja suštinu hrišćanske vjere.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izložba vaskršnjih radova učenika

Na Palama će u ponedjeljak, 13. aprila, biti otvorena izložba vaskršnjih radova učenika osnovnih i srednjih škola sa područja opštine o temi "Vaskrs u srcu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vaskršnja jaja za stanare kolektivnog smještaja

Članice Kola srpskih sestara "Sveta velikomučenica Tekla" sa Pala, u saradnji sa Asocijacijom "Stvaraoci Republike Srpske", uručile su danas prigodne vaskršnje poklone stanarima Kolektivnog smještaja za izbjegla lica, Doma za stara lica "Natura" i Udruženju za djecu sa posebnim potrebama "Sunce".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veliki petak - dan kada je Isus Hristos stradao na krstu

Srpska pravoslavna crkva obilježava danas Veliki petak - dan kada je Isus Hristos stradao na krstu, najtužniji dan u godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević održao konferenciju za novinare povodom rezolucije o eventualnom preseljenju sjedišta CJB Istočno Sarajevo

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević danas je u sali SO Pale održao konferenciju za novinare povodom rezolucije Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo kojom Vladi Republike Srpske predlaže da sjedište Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo bude u njihovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bojan Ninković novi predsjednik OO SDS Pale

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Pale na sinoć održanoj Izbornoj skupštini izabrao je novog predsjednika stranke i članove 16 mjesnih odbora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javni oglas o prodaji zemljišta Poljoprivredne zadruge "Pale"

Poljoprivredna zadruga "Pale" na osnovu odluke Skupštine zadrugara PZ "Pale" Pale održanoj 28.2.2015. godine raspisuje

Opširnije...

Strana 3 od 265

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome