četvrtak, 24. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Forum za bezbjednost: Zbog divljih deponija utvrditi kvalitet vode

Opština Pale zadužila je danas preduzeće "Vodovod i kanalizacija" da, zbog odlaganja sumnjivog otpada iz firme "Asa prevent" na divljim deponijama, ispita kvalitet vode sa svih izvorišta iz kojih se ova opština snabdijeva i o tome obavijesti javnost.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saopštenje Kabineta načelnika opštine Pale u vezi sa divljim deponijama

Povodom nedavnih događaja u vezi sa divljim deponijama koje su se pojavile na području opština Pale i Istočni Stari Grad, dužni smo obavjestiti javnost o činjenicama u ovom slučaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drugog dana poslovnog foruma organizovane posjete privrednim i turističkim subjektima

Drugog dana poslovnog foruma, opštinska i privredna delegacija niške opštine Pantelej juče je sa svojim domaćinima posjetila nekoliko odabranih privrednih subjekata u opštini Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vanredna sjednica parlamenta o odlaganju industrijskog otpada

Opštinski odbor SNSD-a Pale zatražiće hitno sazivanje vanredne sjednice Skupštine opštine Pale, na kojoj bi se raspravljalo o problemu odlaganja industrijskog otpada na ovom području.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protest zaposlenih u Studentskom centru Pale

Dio zaposlenih radnika Studentskog centra Pale danas je protestovao ispred Studentskog doma "Koran", zbog navodnih nepravilnosti, nezakonitih radnji i mobinga direktora ovog centra Dragana Bjelajca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo dvodnevni poslovni forum

U sali SO Pale danas je počeo dvodnevni poslovni forum rukovodstva opština Pantelej (gradska opština Niša), Gradiška i Pale, te privrednika opština Pantelej i Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje dvodnevni poslovni forum

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević najavio je da će na dvodnevnom poslovnom forumu na Palama, koji počinje danas, ova opština predstaviti svoje potencijale rukovodstvu i privrednicima niške gradske opštine Pantelej i Gradiške.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Bjelajac: Svi studenti su dobro

Studenti smješteni u Studentski dom "Koran" na Palama, koji su zatražili pomoć u Domu zdravlja zbog bolova u stomaku, dobro su i niko nije zadržan na liječenju, potvrdio je Srni direktor Studentskog doma Dragan Bjelajac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ili "Nikola Tesla" ili naći drugo rješenje

Radnici preduzeća "Famos" sa Pala, koji su se juče okupili u krugu fabrike, dali su Vladi Republike Srpske rok od 20 dana da odgovori hoće li Javno preduzeće "Nikola Tesla" kupiti "Famos" ili da se traže druga rješenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje 22 godine od formiranja Specijalne brigade policije

Nekadašnji pripadnici Specijalne brigade policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske organizovaće sutra obilježavanje 22 godine od formiranja ove brigade.

Opširnije...

Strana 3 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome