nedjelja, 30. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Završena prva faza rekonstrukcije i dogradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema

Na području opštine Pale završena prva faza projekta rekonstrukcije i dogradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u vrijednosti većoj od 1,6 miliona KM, rekao je Srni direktor JP "Vodovod i kanalizacija" Pale Krsto Mićić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani "Buba-mare" osjetili čari planinarenja

Vrtić "Buba-mara" je postao član Planinarsko-ekološkog društva "Romanija" Pale. Naša okolina ima savršene uslove, staze i planinarske domove koje treba što više koristiti, pa su mališani osjetili čari planinarenja i bili dio zdrave i zabavne rekreacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Devet državljana Kuvajta bez putnih isprava u Podgrabu

Devet državljana Kuvajta, koji kod sebe nisu imali putne isprave, pronađeno je u mjestu Podgrab, opština Pale, prilikom kontrole vozila marke "opel".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević primio članove Biciklističkog kluba "Javorina"

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević primio je danas u svom kabinetu članove Biciklističkog kluba "Javorina" iz Pala koji su u julu ove godine biciklom stigli do Terezina kako bi odali počasti Gavrilu Principu, Trifku Grabežu i Nedeljku Čabrinoviću, članovima Mlade Bosne.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena Univerzitetska ulica

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i predsjednik SO Predrag Vučićević danas su svečano u promet pustili Univerzitetsku ulicu na Palama. Radovi koje je finansirala opština Pale, a izvodilo preduzeće "Romanijaputevi" su počeli 15. maja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen u nezgodi sa četvorociklom

Lice čiji su inicijali D.B. iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja zadobilo je povrede opasne po život prilikom nezgode koju je doživjelo upravljajući četvorociklom na nekategorisanom putu na platou Jahorine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj počinilaca krivičnih djela u oblasti narkotika

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo za šest mjeseci ove godine podnesena su četiri izvještaja protiv četiri lica zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ljetna LED Display akcija do 23. septembra!

U ljetno doba na ulicama je najviše šetača, posebno u večernjim časovima. Zbog toga je oglašavanje na LED display-u u ovom periodu godine dobra prilika da informišete što više posmatrača. Ako tome dodamo i ljetnu akciju oglašavanja, po niskim cijenama, ovo je prava prilika za vas!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ubice Srđana Kneževića nisu otkrivene ni nakon 17 godina

Pripadnici jedinice "Beli vukovi" obilježili su danas na Palama 17 godina od svirepog i još nerasvijetljenog ubistva legendarnog komandanta ove elitne jedinice Vojske Republike Srpske Srđana Kneževića - Belog Vuka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Palama ponovo Kuvajćani bez putnih isprava

Policija je na Palama u automobilu "pasat" otkrila državljane Kuvajta koji nisu posjedovali putne isprave, nakon čega su predati u nadležnost Službe za poslove sa strancima.

Opširnije...

Strana 3 od 281

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome