petak, 31. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

U оbdaništu "Bubamara" obilježen Svjetski dan hrane

Privredna komora Republike Srpske danas je u vrtiću "Bubamara" na Palama obilježila Svjetski dan hrane promocijom domaćih proizvoda i proizvođača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Isporučeno 80 kontejnera

U okviru Opštinskog programa za upravljenje čvrstim otpadom u Bosni i Hercegovini, koji finansira Vlada Švedske, danas je u opštinu Pale isporučeno 80 novih kontejnera kapaciteta 1,1 m3.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ponedjeljak prekid vodosnabdijevanja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto 20.10.2014. u periodu od 9.00 do 23.00 h na cijelom području Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela sezona grijanja

"Gradska toplana" na Palama danas je počela sezonu grijanja, rekao je Srni direktor Aleksandar Mirković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saobraćajna nesreća kod Famosa

Večeras oko 10.15 časova na magistralnom putu Pale - Podgrab, u blizini ulaza u Famos se desila saobraćajna nesreća u kojoj je nekoliko lica lakše povrijeđeno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Gradonačelnik Nenad Samardžija posjetio opštinu Pale

Gradonačelnik Grada Istočno Sarajevo Nenad Samardžija boravio je danas u radnoj posjeti opštini Pale gdje je sa načelnikom Miodragom Kovačevićem obišao i radove na aktuelnim infrastrukturnim projektima na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgradnjom domova ostvaren dvodecenijski san

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija rekao je danas na Palama da je izgradnjom novih studentskih domova na Palama ispunjen dvodecenijski san da studenti dobiju kvalitetnije uslove za studiranje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šehovac: Opšti izbori protekli bez problema

Zamjenik načelnika Centra jave bezbjednosti Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je danas na Palama da su opšti izbori na području Centra protekli mirno, bez ikakvih incidenata i narušavanja javnog reda i mira.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela

Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u proteklih devet mjeseci registrovano je 626 krivičnih djela, što je za 7,35 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Nebojša Popović.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Vatreni okršaj pred porodičnom kućom u Mokrom

Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da su u mjestu Mokro dva lica pucala iz vatrenog oružja na lice čiji su inicijali S.P.

Opširnije...

Strana 3 od 243

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome