četvrtak, 26. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ubijeno jedno lice

Muškarac čiji su inicijali M.A, koji je osumnjičen da je jutros u Palama ubio dvadesetosmogodišnjeg R.K, priveden je u policijske prostorije, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rušenjem i uklanjanjem starih objekata otpočeli radovi na izgradnji gradske pijace

Rušenjem i uklanjanjem starih objekata u centru grada, danas su otpočeli radovi na izgradnji nove gradske pijace i tržnice u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novembar u okolini Pala (foto)

Jesen je godišnje doba koje nas svaki put zasjeni svojim bojama. Novembar u okoni Pala, fotografije govore više od riječi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava Pravnog fakulteta

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je na Palama obilježio Dan i krsnu slavu - Svetog Petra Cetinjskog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeli radovi na izgradnji sportskog igrališta u naselju Karađorđevo u Mokrom

Danas su počeli radovi na izgradnji sportskog igrališta u naselju Karađorđevo u Mokrom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upokojio se mitropolit dabrobosanski Nikolaj

NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Nikolaj upokojio se u 88. godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Posthumno odlikovano 14 poginulih boraca

Porodicama 14 poginulih boraca Vojske Republike Srpske sa područja Sarajevsko-romanijske regije danas su na Palama uručena odlikovanja "Medalja zasluge za narod", kojim su posthumno odlikovani ukazom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Spomen obilježje i muzej u blizini nekadašnjeg objekta Vlade

Predstavnici opštine i Boračke organizacije Pale dogovorili su na današnjem sastanku da lokacija za izgradnju spomen obilježja i muzeja Republike Srpske bude na parceli u neposrednoj blizini objekata gdje je bila smještena Vlada Republike Srpske, u Ulici Serdar Janka Vukotića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavak potrage za Baltom prema procjeni stručnjaka

Potraga za Miloradom Baltom /75/, koji je nestao u mjestu Bulozi, opština Istočni Stari Grad, nastavlja se i odvijaće se prema procjeni stručnjaka, izjavio je Srni portparol Civilne zaštite Republike Srpske Željko Stojanović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana Skupština Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske"

Danas je u hotelu Damis u Palama održana Skupština Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske", u okviru obilježavanja dana kada je 1991. godine počela sa radom Skupština srpskog naroda u BiH, a skupu prisustvuje i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Opširnije...

Strana 3 od 290

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome