četvrtak, 02. jul 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

U maju smanjen broj krivičnih djela

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je u maju izvještaje o 80 krivičnih djela, što je za osam odsto manje u odnosu na isti period prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naredne sedmice izjašnjenje o krivici Nikole Veselinovića

Okružni sud u Istočnom Sarajevu zakazao je za srijedu, 24. juna, ročište na kojem bi Nikola Veselinović, optužen za ubistvo Bojana Furtule na Palama, trebalo da se izjasni o krivici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

LJubogošta - Pale dionica sa velikom stopom nezgoda

Direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske Milija Radović rekao je da je tokom prvih pet mjeseci ove godine povećan broj saobraćajnih nezgoda za pet odsto u odnosu na isti period prošle godine, kao i da je veći broj saobraćajnih nesreća sa više poginulih lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice poginulo, a dva povrijeđena kod tunela Čeljigovići

Jedno lice poginulo je u saobraćajnoj nesreći u tunelu "Čeljigovići" na magistralnom putu Sarajevo - LJubogošta, u mjestu Bulozi, opština Istočni Stari Grad, rečeno je Srni iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Defile 68. generacije maturanata

Večeras je svečanim defileom i proslavom ispraćena 68. generacija maturanata Srednjoškolskog centra Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja u nekoliko naselja 15. juna

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti obustavljeno u ponedjeljak dana 15. juna 2015. godine u periodu od 8.00 do 15.00 časova u naseljima:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Peta štraparijada u selu Bjelogorci

U selu Bjelogorci 14.06.2015. godine će biti održana tradicionalna peta Štraparijada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos za pripadnike čete "Petar Pandurević"

 Služenjem parastosa kod spomen-obilježja u naselju Stara Stanica na Palama danas su obilježene 23 godine od stradanja 14 boraca, pripadnika čete "Petar Pandurević", koji su poginuli u napadu muslimanskih snaga na srpske položaje na Trebeviću 8. juna 1992. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojeni izvještaji javnih preduzeća i ustanova

Skupština opštine Pale usvojila je danas izvještaj o radu u 2014. godini javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač ova lokalna zajednica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos za 45 vojnika ubijenih u Žepi

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Milomir Savčić rekao je juče u Žepi, gdje je ubijeno 45 srpskih vojnika, da to nije mjesto samo velikog stradanja Srba, nego i mjesto srpske naivnosti.

Opširnije...

Strana 3 od 274

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome