srijeda, 27. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Porodica Starovlah tužila BiH Evropskom sudu za ljudska prava

Miljkan Pucar, advokat pravoslavnog sveštenika Jeremije Starovlaha i njegovog sina vjeroučitelja Aleksandra i njihovih porodica rekao je da je Evropskom sudu za ljudska prava podnio tužbu protiv BiH, zato što nikada nije utvrđeno ko je naredio, a ko izvršio zločin u kojem su ih prije 12 godina na Palama pripadnici NATO-a i tadašnjeg SFOR-a bru...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drvenom letvom polomljeni nos i sinusne kosti

Muškarac čiji su inicijali M.M. prijavio je policiji na Palama da ga je drvenom letvom napalo lice čiji su inicijali F.P. i da je tom prilikom zadobio frakture nosa i sinusnih kostiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Načelnik opštine pozvao građane da ne plaćaju uvećani porez

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević pozvao je građane da ne plaćaju, kako je naveo, višestruko uvećan porez na nepokretnosti dok Skupština opštine na vanrednoj sjednici ne donese odluku da stopa poreza ostaje na istom nivou kao i prethodnih godina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preporučuje se preventivno prokuvavanje vode

Obavještavamo stanovništvo Pala da je zbog svakodnevnih obilnih padavina u rejonu Ravne planine došlo do zamućenja vode na izvorištu Vrelo Miljacke, pa se preporučuje preventivno prokuvavanje vode za piće prije upotrebe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ispraćena 18. generacija predškolaca vrtića Bubamara

Na završnoj žurci vrtića "Bubamara" 30 mališana, budućih školaraca posjetiocima su priredili zabavni program u vidu plesa, muzike, glume, igre i recitacija uz pomoć svojih mlađih drugara iz vrtića koji su bili gosti na njihovoj svečanosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podnesen izvještaj protiv G.V. zbog droge

Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali G.V. zbog sumnje da je nedozvoljeno proizvodio i stavljao u promet drogu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zapošljavanje boračkih kategorija mora da bude prioritet

Predstavnici Boračke organizacije Pale razgovarali su danas sa predstavnicima lokalne vlasti, političkih partija, direktorima preduzeća i ustanova o rješavanju problema zapošljavanja boračkih kategorija sa akcentom na djecu poginulih boraca i demobilisane borce.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisan sporazum o kandidaturi Kovačevića

Predstavnici Koalicije "Savez za Pale", koju čine SDS, PDP, NDP, Jedinstvena napredna stranka i Savez za novu politiku, potpisali su danas sporazum o zajedničkoj kandidaturi Miodraga Kovačevića za načelnika opštine Pale na predstojećim lokalnim izborima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kćerka sjekirom ubila majku

Žena čiji su inicijali K.F. prijavila je jutros policiji da je u porodičnoj kući u mjestu Minđure, u opštini Pale, udarcem sjekirom usmrtila svoju majku K.H, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević ponovo kandidat za načelnika opštine

Koalicija "Savez za Pale", koju čine SDS, PDP, NDP, SRS "9. juli" i Savez za novu politiku, kao kandidata za načelnika opštine u narednom četvorogodišnjem periodu predložiće Miodraga Kovačevića iz SDS-a, koji je i aktuelni načelnik.

Opširnije...

Strana 3 od 315

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter