utorak, 27. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obustavljen saobraćaj na putu LJubogošta-Podromanija

U mjestu Ravna Romanija na snazi je obustava saobraćaja zbog saobraćajne nezgode koja se danas dogodila na putnom pravcu LJubogošta-Podromanija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prihvaćeno mišljenje ministarstva

Skupština opštine Pale usvojila je na sjednici održanoj u petak mišljenje Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske da se izbriše amandman iz Statuta ove opštine koji se odnosi na rokove imenovanja načelnika odjeljenja i predlaganja zamjenika načelnika opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Golfom" udario ženu

Žena čiji su inicijali LJ.G. teže je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na Palama kada je udario automobil dok je prelazila kolovoz, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeca sa Kosova i Metohije sutra u Srpskoj

Učenici sa Kosova i Metohije, njih 650, stići će sutra u pratnji 50 nastavnika u 13 gradova i opština Republike Srpske, a centralni doček biće organizovan u Šamcu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Defile maturanata glavnom gradskom ulicom

Na Palama je večeras ispraćena 70. generacija maturanata Srednjoškolskog centra "Pale" koji su zajedno prodefilovali glavnom gradskom ulicom.Nakon svečanog defilea, kojem je prisustvovao veliki broj građana, maturanti su se uputili u svadbeni salon "Stanišić" gdje će proslaviti svoje matursko veče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavještenje Odjеljеnja za prostorno urеđеnjе i stambеno komunalnе poslovе 15.6.2017.

REPUBLIKA SRPSKA
OPŠTINA PALE

Odjеljеnjе za prostorno urеđеnjе i
stambеno komunalnе poslovе

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nagrađeni najbolji učenici

Proglašenjem učenika generacije i dodjelom nagrada i diploma večeras je obilježen završetak školovanja 70. generacije maturanata Srednjoškolskog centra "Pale".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan humanitarni koncert za porodicu Pavlović

U Kulturnom centru Pale večeras je održan humanitarni koncert za pomoć samohranoj majci Željki Pavlović i njeno troje maloljetne djece.

Opširnije...
El. pošta Štampa

I opština Pale u projektu "Spojimo djecu Kosmeta i Srpske"

Predsjednik Odbora za pomoć Srbima sa Kosova i Metohije Milorad Arlov rekao je Srni da je i opština Pale prihvatila da učestvuje u šestom projektu "Spojimo srpsku djecu sa Kosova i Metohije i Republike Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela

Na području koje pokriva Policijska uprava Istočno Sarajevo u maju je registrovano 39 krivičnih djela, što je za 11,36 odsto manje nego u istom mjesecu prošle godine, dok je podneseno 37 izvještaja protiv 37 lica, od kojih su četiri povratnika u vršenju krivičnog djela.

Opširnije...

Strana 3 od 358

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter