srijeda, 23. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Tragedija u Palama: Na košarkaškom terenu preminuo student iz Foče

U ponedjeljak oko 19.00 časova na košarkaškom terenu Studentskog centra na Koranu desila se tragedija. Studentu iz Foče u toku rekreacije M.K. (22) je pozlilo, srušio se na beton, a prisutni su pokušali ukazati prvu pomoć.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćosić i dalje u životnoj opasnosti

Zdravstveno stanje Mladena Ćosića, povrijeđenog od eksplozije bombe ispred Tržnog centra "Tom" na Palama, i dalje je izuzetno teško i on je još u životnoj opasnosti, rekls je Srni portparol bolnice Koševo Muamera Šehić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najezda bijelih leptirica

Proteklih dana Pale su prekrivene bijelim leptiricama, koje se formiraju od gusjenica "Žutotrba" (Euproctis chrysorrhoea) koje napadaju hrastovu šumu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protiv Mladena Ćosića izvještaj za pokušaj ubistva

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnijeće nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv Mladena Ćosića za pokušaj ubistva nakon što završi dokumentovanje slučaja aktiviranja ručne bombe juče u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promo karavan "Stop govoru mržnje na internetu"

Udruženje mladih "Motus Adulescenti" organizuje dvodnevno druženje mladih ljudi u "Promo karavanu", kao dio impelementacije projekta "Stop govoru mržnje na internetu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica povrijeđena ispred Tržnog centra Tom

Žena i muškarac povrijeđeni su danas kada je bačena eksplozivna naprava ispred Tržnog centra "Tom" na Palama, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podići svijest o brizi za djecu sa posebnim potrebama

Predstavnici "Jahorina osiguranja Viena inšurens grup" posjetili su danas na Palama Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" s ciljem podizanja svijesti društva kada su u pitanju djeca sa posebnim potrebama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Napadnuto lice u mjestu Kostreša

Lice čiji su inicijali L.D. sa Pala fizički je u mjestu Kostreša, opština Pale, napalo P.M. sa Sokoca i nanijelo mu povrede glave i tijela, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješan nastup BiH na matematičkoj olimpijadi


Predstavnici BiH na matematičkoj olimpijadi

Osamnaesta juniorska balkanska matematička olimpijada (JBMO) održana je u periodu 21. do 26.6. u Ohridu u Makedoniji. Ovo takmičenje iz matematike održava se svake godine u junu, a na njemu pravo učešća imaju djeca do 15,5 godina starosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rukovodstvo opštine Pale u radnim posjetama Štutgartu i Pragu

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i predsjednik SO Pale Miroslav Brčkalo otputovali su u radnu posjetu gradovima Prag i Štutgart gdje im je preko generalnog konzulata Bosne i Hercegovine zakazano više sastanaka.

Opširnije...

Strana 3 od 229

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome