nedjelja, 23. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Novi prekid vodosnabdijevanja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će sutra vodosnabdijevanje biti prekinuto u periodu od 08.00 do 17.00 h u sljedećim naseljima: Briježđa i Smailovo brdo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vanredna konferencija za novinare

Predstavnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas će na Palama održati vanrednu konferenciju za novinare, povodom rasvjetljavanja teškog ubistva koje se prije tri dana dogodilo u mjestu Mokro, opština Pale.Iz CJB-a je saopšteno da će biti riječi i o rasvjetljavanju krivičnog djela paljevine vozila "pežo 307" koje se desilo u ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dvije nagrade televiziji "OSM" na festivalu u Solinu

Televizija "OSM" sa Pala dobitnik je dva priznanja na međunarodnom festivalu turističkog filma "Interstas" održanom u Solinu, u Hrvatskoj, saopšteno je iz ove medijske kuće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svijeće i cvijeće za poginule saborce

Na Palama je danas u hramu Uspenija Presvete Bogorodice povodom Mitrovdana služen parastos poginulim borcima u proteklom odbrambeno-otadžbinskim ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obdukcija pokazala da je starica u Mokrom ubijena

Obdukcija je pokazala da je starica R.J. /69/, čije je tijelo juče pronađeno u porodičnoj kući u Mokrom, kod Pala, ubijena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Inicijativa za formiranje Udruženja privrednika opštine Pale

Kao rezultat volje i potrebe privrednika, sa područja opštine Pale, nastala je ideja za formiranje udruženja koje će na jednom mjestu okupiti privrednike iz različitih privrednih grana radi stvaranja povoljnijeg poslovnog ambijenta za privredni razvoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obdukcija će utvrditi uzrok smrti starice

Nakon obdukcije tijela R.J. /69/ biće poznat tačan uzrok smrti i okolnosti pronalaska njenog tijela u porodičnoj kući u zaseoku Podgradac, u mjestu Mokro u opštini Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno tijelo starice u Mokrom

U porodičnoj kući u mjestu Mokro, zaseok Podgradac, opština Pale, pronađeno je tijelo starice čiji su inicijali R.J. /69/, rekao je Srni načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Radenko Vasiljević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zimske olimpijske igre mladih odlična razvojna perspektiva

Vršilac dužnosti zamjenika šefa misije Ambasade SAD u BiH Rob Pjot rekao je danas da Zimske olimpijske igre mladih 2017. godine, čiji su zajednički organizatori gradovi Istočno Sarajevo i Sarajevo, pružaju odlične razvojne perspektive Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađeno vozilo ukradeno u Kantonu Sarajevo

Policija je na Palama pronašla automobil za koji je naknadnim provjerama utvrđeno da je ukraden na području Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 3 od 246

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome