nedjelja, 21. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Zbog kvara dio centra Pala bez električne energije

Zbog kvara na trafostanici "Šip" dio centra Pala trenutno nema električnu energiju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeni zbog pucanja iz vatrenog oružja

U mjestu Račanovići u opštini Pale uhapšena su dva lica, osumnjičena za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policija na Palama sinoć je oko 21.00 čas obaviještena da su policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH, u mjestu Račanovići, prilikom izvođenja vježbi, čuli jedan pucanj,...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tuča na Palama

Lice čiji su inicijali V.L. prijavilo je Policijskoj stanici Pale da su ga u ovoj opštini fizički napali O.M. i još tri nepoznata lica, nanijevši mu povrede glave - podlive i otekline, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Košarkašima ne cvjetaju ruže

Košarkaškom klubu "Budućnost Pale" ove sezone ne cvjetaju ruže. Oni su u nedjelju u 6. kolu Prve lige Republike Srpske zabilježili i šesti uzastopni poraz.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Normalizovan saobraćaj u Rogoušićima

Normalizovan je saobraćaj na putu Sokolac - Sarajevo u mjestu Rogoušići, nakon što je završen uviđaj poslije saobraćajne nesreće, potvrdila je Srni portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žena poginula u Rogoušićima

Jedna žena poginula je u sudaru teretnog vozila i automobila "reno" u mjestu Rogoušića, na putnom pravcu Sarajevo - Sokolac, potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.


Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova mašina za efikasniji rad na komunalnim djelatnostima

Danas je u okviru projekta "Smanjenje gubitka vode i revitalizacija i dogradnja vodovodnog i kanalizacionog sistema Pale - Jahorina" u JP Vodovod Pale dopremljena mašina rovokopač - utovarivač.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hatić preuzeo odgovornost za rušenje

Mirza Hatić iz Sarajeva preuzeo je odgovornost za rušenje spomen-krsta na Zlatištu, na području Istočnog Sarajeva. "Rekao sam da ću ga srušiti", izjavio je Hatić "Dnevnom avazu".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja u Ulici Gavrila Principa

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto dana 06.12.2014. godine u Ulici Gavrila Principa od 8.00 do 16.00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Provaljeno u parohijski dom

Iz parohijskog doma u mjestu Luke, opština Pale, u čije je prostorije izvršen nasilan ulazak, ukradeni su elektro-motor iz frižidera i elektro-grijač iz električne pećnice, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 3 od 251

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome