srijeda, 05. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Odmiču radovi na paljanskim gradilištima (foto)

Radovi na izgradnji paljanskog trga teku planiranom dinamikom i u velikoj mjeri zavise od uređenja porte hrama Sabora Svetog Arhangela Gavrila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj krivičnih djela u prvom polugodištu

Na području u nadležnosti Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prvom polugodištu registrovano je ukupno 440 krivičnih djela, što je za 8,37 odsto više nego u istom periodu prošle godine, rekao je načelnik CJB Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uz prijetnju pištoljem iznuđen novac

Nepoznato lice je, uz prijetnju pištoljem, iznudilo 50 KM od vlasnika automobila u koji je ušlo dok je bio parkiran pored puta Sokolac - Mokro.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja 15.07.2015.

Zbog sanacije kvarova na transportnomcjevovodu obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto 15.7.2015. godine u periodu od 08.00 do 17.00 časova u cijelom naselju Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana "Petrovdanska akademija" Srpske demokratske stranke

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Pale u subtu 11. jula je u Kulturnom centru Pale održao "Petrovdansku akademiju" kojom su počele aktivnosti obilježavanja krsne slave Srpske demokratske stranke Sv. Apostola Petra i Pavla.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je Petrovdan

Srpska pravoslavna crkva obilježavadanas Petrovdan, praznik posvećen Svetim apostolima Petru i Pavlu. Petrovdanskim slavljem završava se Petrovski post i počinje pričešće vjernika koji su poštovali pravila predviđena kanonom Crkve.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Biciklom do Terezina

Biciklisti Biciklističkog kluba "Javorina" iz Pala nakon uspješnih ekspedicija, pokloničkih putovanja u Grčku, Italiju i Rumuniju ovaj put su se odvažili da stignu do Terezina, zatvora u kojem su preminuli članovi Mlade Bosne.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Rogoušićima

U mjestu Rogoušići, opština Pale, je oko 18.00 časova došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su povrijeđena dva lica, potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saborni hram Svetog Arhangela Gavrila u izgradnji proslavlja svoju krsnu slavu 26. jula

Saborni hram Svetog Arhangela Gavrila u izgradnji proslavlja svoju krsnu slavu 26. jula 2015. godine. Sveta Arhijerejska Liturgija počinje u 09:00 časova, u toku koje će biti organizovano lomljenje slavskog kolača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veći broj prvačića u opštini Pale

Na području grada Istočno Sarajevo u prvi razred osnovnih škola u školskoj 2015/2016. godini upisano je manje prvačića nego prošle godine, rekla je Srni stručni saradnik za obrazovanje u gradu Istočno Sarajevo Vinka Berjan.

Opširnije...

Strana 3 od 277

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome