srijeda, 22. oktobar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obavještenje o redukciji vode

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti prekinuto 09.10.2014. u periodu od 9.00 do 16.00 h u sljedećim dijelovima Pala: Jahorinski potok, Obilićevo, Krivače, Javor, Kremenito brdo, dio naselja Gornje Pale, Repca i Famos.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nasilje u vanbračnoj zajednici

Na Palama je uhapšen muškarac čiji su inicijali D.O. zbog sumnje da je fizički napao G.P. sa kojom živi u vanbračnoj zajednici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Turističko zvono"

Učenici Ugostiteljsko-turističke struke Srednjoškolskog centra Pale bili su gosti-učesnici međunarodnog Jahorina film festival u hotelu "Damis". Tom prilikom su zahvaljujući organizatorima festivala imali priliku da pogledaju nekoliko turističkih i ekoloških filmova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Palama otvoreni novi studentski domovi

U Palama su danas otvoreni novi studentski domovi, čija je izgradnja počela u oktobru prošle godine, a čija je vrijednost investicije 12 miliona maraka.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje novih studentskih domova u ponedjeljak 6. oktobra

Novi studentski domovi, čija je izgradnja počela u oktobru prošle godine, a čija je vrijednost investicije 12 miliona maraka, svečano će biti otvoreni u ponedjeljak 6. oktobra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trežnjenje u policiji zbog prijetnji smrću

Muškarac čiji su inicijali R.M. sa Pala zadržan je u službenim prostorijama policije do istrežnjenja, jer je lupao na vrata kuće u vlasništvi žene V.D. i prijetio da će je ubiti, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Opštini Pale održan Forum za bezbjednost

U Opštini Pale danas je održan Forum za bezbjednost povodom priprema za bezbjedno organizovanje i provođenje predstojećih opštih izbora na području opštine Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje Dana evropske baštine

Kinoteka Republike Srpske organizovaće danas poseban filmski program o temi "Nasljeđe na putevima rata", kojim će se pridružiti obilježavanju Dana evropske baštine koji se u septembru održava širom Evrope, a od 2008. godine i u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obilježavanje Dana evropske baštine

Kinoteka Republike Srpske organizovaće sutra poseban filmski program o temi "Nasljeđe na putevima rata", kojim će se pridružiti obilježavanju Dana evropske baštine koji se u septembru održava širom Evrope, a od 2008. godine i u Srpskoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završeno postavljanje malih tabli turističke signalizacije

Na teritoriji Grada Istočno Sarajevo završeni su radovi na postavljanju malih tabli turističke signalizacije i počelo je postavljanje velikih info tabli.

Opširnije...

Strana 3 od 241

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome