petak, 28. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Pećina Orlovača otvorena za posjete

Spomenik prirode "Pećina Orlovača" u Sumbulovcu kod Pala, sa pola kilometra uređenog pećinskog kanala i bogatim prirodnim nakitom, otvorena je danas za posjete u ovoj turističkoj sezoni.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 25 godina od početka rada Radio-televizije Srpske Republike

U Kulturnom centru na Palama danas je održavanjem svečane akademije, otkrivanjem spomen-ploče i tematskom izložbom fotografija obilježeno 25 godina od početka rada Radio-televizije Srpske Republike BiH, današnje Radio-televizije Republike Srpske /RTRS/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nadarena šahistkinja Đurđina Gajović

Desetogodišnja učenica petog razreda Osnovne škole "Pale" Đurđina Gajović, osim što je odličan đak, talentovana je mlada šahistkinja koja svaku osvojenu medalju posveti svome pokojnom ocu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Hristos vaskrse!

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas najveći hrišćanski praznik - Vaskrs, kojim se slavi vaskrsenje Isusa Hrista iz mrtvih i koji predstavlja suštinu hrišćanske vjere. Isus Hristos je svojim vaskrsenjem iz mrtvih pobijedio smrt i svim ljudima od Adama i Eve do posljednjeg čovjeka na Zemlji darovao vječni život.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje 25 godina rada Radio televizije Republike Srpske

Povodom obilježavanja 25 godina rada Radio televizije Republike Srpske u ponedjeljak, 17.04.2017. godine u Kulturnom centru Pale u 12:00 časova će biti održana Svečana akademija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

SDS: Spas OC "Jahorina" samo uz pomoć kompletne društvene zajednice

Pored svih loših pokazatelja poslovanja Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina", SDS i dalje vjeruje da ovo preduzeće može stati na svoje noge, a da bi se to dogodilo kompletna društvena zajednica mora da se uključi u rješavanje problema, rekao je član Socijalno–ekonomskog savjeta SDS-a Marko Đogo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zajednički rad Istočnog Sarajeva i Pala na infrastrukturnim projektima

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković i načelnik opštine Pale Boško Jugović saglasili su se da će za pripremu Zimske olimpijade mladih 2019. godine-EJOF, biti potrebna podrška svih institucija, zbog čega je potrebno da grad i ova opština zajednički rade na nekim infrastrukturnim projektima.Vuković i Jugović danas su na Palama razgovara...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kusmuk: Povećanjem članarine do većih izdvajanja za pomoć članovima

Predsjednik Udruženja penzionera opštine Pale Nenad Kusmuk smatra da bi trebalo razmišljati o povećanju članarine u Udruženju na 3,5 KM, da bi se omogućila veća izdvajanja za pomoć članovima udruženja kojih na području ove opštine ima 4.764.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uvid u nacrte izmjеna i dopuna dijеla Rеgulacionog plana "Palе-Cеntar" II i "Palе-Cеntar" III

REPUBLIKA SRPSKA
OPŠTINA PALE

Odjеljеnjе za prostorno urеđеnjе i
stambеno komunalnе poslovе

OBAVJEŠTENjE

U skladu sa članom 47. Zakona o urеđеnju prostora i građеnju ("Službеni glasnik Rеpublikе Srpskе", broj: 40/13, 106/15 i 3/16), Odlukom o utvrđivanju nacrta izmjеna i dopuna dijеla Rеgulacionog plana "Palе-Cеntar" II i Odlukom o utvrđivanju nacrta...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ivanić: Bez EU nema razvoja i stabilnosti BiH

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je juče da je put BiH usmjeren ka EU jer bez nje neće imati ni ekonomskog razvoja, ni stabilnosti.

Opširnije...

Strana 3 od 347

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter