četvrtak, 23. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Humanitarno šminkanje za Snežanu Puhalo

U galeriji Tržnog centra "Tom" u subotu 11. marta će biti organizovano šminkanje po simboličnoj cijeni od 10 KM, a sav prikupljeni novac će biti uplaćen na račun Snežane Puhalo, djevojke kojoj su potrebna sredstva za transplataciju jetre.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marku Pavloviću potrebna pomoć!

Dječaku Marku Pavloviću (14) je na Univerzitetskoj dječijoj klinici u Beogradu ustanovljena Vilsonova bolest koja napada jetru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Rogoušićima teže povrijeđena dva lica

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na dionici magistralnog puta LJubogošta - Cmiljeva Stijena, u mjestu Rogoušići, opština Pale, teško su povrijeđena dva lica, koja su nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Pale, prevezena u bolnicu Koševo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeno trideset četinara iz dvorišta Studentskog doma

Stanici javne bezbjednosti Pale prijavljeno je da su nepoznata lica posjekla i odvukla oko trideset stabala četinara iz dvorišta Studentskog centra Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saobraćajna u Rogoušićima

Na magistralnom putu Sarajevo - Podromanija juče se oko 16.45 časova desila saobraćajna nesreća u mjestu Rogušići.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrebna veća finansijska podrška

Služba Civilne zaštite opštine Pale pruža pomoć u najrazličitijim oblicima ugroženosti stanovništva i okoline, ali je za njenu maksimalnu spremnost potrebna veća finansijska podrška, ocijenio je danas rukovodilac paljanske Civilne zaštite Dragan Elek.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan humanitarni koncert za Snežanu Puhalo

Humanitarni koncert za liječenje Snežane Puhalo /24/ iz Kalinovika održan je na Palama u organizaciji Savjeta mladih Pale, Opštinske organizacije /OO/ Crvenog krsta i Udruženja građana "Internos".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Koroman: Nastavlja se trend smanjenja broja nezaposlenih

Na području opštine Pale nastavlja se trend smanjenja broja nezaposlenih, rekao je rukovodilac Filijale Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske u Istočnom Sarajevu Branko Koroman.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uslovi u domovima zadovoljavajući

Uslovi u novoizgrađenim studentskim domovima na Palama su zadovoljavajući, ali još nedostaju biblioteka, čitaonica, TV sala i sportski kompleks, zaključeno je tokom današnje posjete predstavnika Unije studenata Republike Srpske, Studentskog centra "Nikola Tesla" iz Banjaluke i Studentskog centra Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje tromjesečni program pripreme djece za polazak u školu

Dječiji centar "Bubamara" na Palama i ove godine organizuje tromjesečni program pripreme djece za polazak u osnovnu školu u školskoj 2017/2018. godini koji počinje 1. marta i traje do 1. juna, rekla je Srni direktor Slavka Brezo.

Opširnije...

Strana 3 od 340

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter