srijeda, 18. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

PRO LED Display akcija!

Čestitajte predstojeće božićne i novogodišnje praznike po cijeni od 30 KM + PDV!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženje "Pale 4 plus": Porodice sa četvoro i više djece da se upišu u bazu podataka

Udruženje višečlanih porodica "Pale 4 plus" obavještava sve roditelje koje imaju četvoro ili više djece, a koji nisu upisani u bazu podataka, da to mogu učiniti svaki radni dan u vremenskom periodu od 11:00 do 14:00 dolaskom u kancelarije udruženja koja se nalazi u zgradi MUP-a (ulaz sa strane, uz drvene stepenice).

Opširnije...
El. pošta Štampa

Knjižara "Prva knjiga" poklanja 10% popusta na sve artikle!

Vrijeme je praznika i svi sa radošću iščekujemo porodična okupljanja, druženje, ali i darivanje najbližih.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U sudaru dvoje povrijeđenih

Suvozač u automobilu "golf" čiji su inicijali B.Š. teško je povrijeđen kada se ovo vozilo sudarilo sa "tojotom lend kruzer" na magistralnom putu LJubogošta-Podgrab, opština Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Blago povećan broj pacijenata

U Istočnom Sarajevu posljednjih dana blago je povećan broj oboljelih od sezonskog gripa, rečeno je Srni u domovima zdravlja na području grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izgorjela štala farmera Rastka Kusmuka

U selu Janjino brdo, u opštini Pale u subotu 31. decembra izgorjela je štala vlasnika farme Rastka Kusmuka koji je uz pomoć komšija uspio da spasi 20 krava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prohodni putevi u Sarajevsko-romanijskoj regiji

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije su prohodni, a vozila saobraćaju bez zastoja, rekao je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srećna Nova godina i predstojeći praznici!

Poštovani posjetioci, bliži se Nova 2017. godina! Iza nas je još jedna uspješna i radna godina u kojoj smo Vam pripremili i servirali mnogo informacija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radno vrijeme u periodu praznika

Iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Pale podsjećaju da je u skladu sa članom 5. Odluke o određivanju radnog vremena trgovinskih i zanatsko-preduzetničkih radnji na području opštine Pale ("Službene novine Grada Istočno Sarajevo", broj: 12/08), neradnim danima, odnosno na dane državnih praznika i nedjeljom, mogu da rade:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Načelnik opštine Pale Boško Jugović organizovao novogodišnji prijem

Načelnik opštine Pale Boško Jugović danas je priredio tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike političkog, javnog i privrednog života opštine.

Opširnije...

Strana 3 od 333

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter