srijeda, 10. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Besplatna članarina i za nezaposlene

Članarina u Narodnoj bibilioteci "Pale" ostala je na nivou prošlogodišnje i iznosi 10 KM, besplatna je za djecu poginulih boraca, djecu predškolskog uzrasta i prvog razreda osnovne škole, a od ove godine i za sve nezaposlene.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastupila pravoslavna Nova godina

Srpska, Ruska, Gruzijska pravoslavna crkva, Sveta Gora i Jerusalimska patrijaršija, koje poštuju Julijanski kalendar, u ponoć su dočekale Novu godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljani proslavili Dan Republike Srpske

Nakon odavanja počasti stradalim borcima i otvaranja muzejske postavke o stvaranju Republike Srpske, danas su Dan Republike Srpske i pobjedu u odbrambeno otadžbinskom ratu proslavili i mladi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Republika Srpska danas slavi pobjedu u odbrambeno otadžbinskom ratu

Na današnji dan 1992. godine osnovana je Srpska Republika BiH. Danas Republika Srpska proslavlja svoj 24. rođendan, Dan Republike Srpske, svoju krsnu slavu Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poklon prvorođenoj bebi u ovoj godini

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević posjetio je danas u porodilištu Bolnice Istočno Sarajevu majku i prvorođenu bebu sa područja ove opštine u 2016. godini i uručio im simboličan poklon od 500 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan Republike Srpske u Palama

Na Palama je danas prvi put obilježen 9. januar - Dan Republike Srpske, koji je posebno bitan za ovu opštinu jer su u ovoj opštini nastale prve institucije Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tuča i pucnjava na Badnji dan

Jedno lice pucalo je iz automatske puške u vazduh nakon što je izbila tuča u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u sklopu benzinske pumpe u mjestu Mokro, opština Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas obilježavanje Dana Republike Srpske

Danas u 10.00 časova prijemom za predstavnike Boračke organizacije u kabinetu načelnika opštine Pale Miodraga Kovačevića će početi obilježavanje Dana Republike Srpske u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština prvi put obilježava Dan Republike Srpske

U Palama će sutra prvi put biti obilježen 9. januar - Dan Republike Srpske, koji je posebno bitan za ovu opštinu jer su u Palama nastale prve institucije Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mir Božiji - Hristos se rodi!

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Božić, najradosniji hrišćanski praznik - dan Rođenja Isusa Hrista.

Opširnije...

Strana 3 od 298

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter