srijeda, 28. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Teško povrijeđena djevojka

Djevojka čiji su inicijali D.M. teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na Palama, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tehničke pripreme za održavanje referenduma

U šest opština u sastavu grada Istočno Sarajevo počele su tehničke pripreme za održavanje referenduma o Danu Republike Srpske, potvrđeno je Srni u opštinskim komisijama za sprovođenje referenduma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Svjetski dan fizioterapeuta

Javna zdravstvena ustanova "Dom zdravlja" Pale i saradnji sa Udruženjem fizioterapeuta Republike Srpske juče je u Palama obilježio Svjetski dan fizioterapeuta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na trećem upisnom roku slobodno još oko 1.350 mjesta

Na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu slobodno je još oko 1.350 slobodnih mjesta, a upis studenata na prvi ciklus u trećem roku trajaće od 12. do 19. septembra.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tesla Smartphone 3.1 Lite po odličnoj cijeni!

Tesla Smartphone 3.1 Lite je telefon sa sjajnim dizajnom i odličnim performansama za nisku cijenu. Telefon ima IPS ekran od 5” rezolucije 1280×720 px koji vam pruža odličan pregled bez obzira da li se igrate, gledate video zapise ili surfujete internetom. Uz žive boje i jasne detalje, slika ostaje jasna i cjelovita čak i kada je gledate pod veo...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nije pružio pomoć stradalom i pobjegao sa mjesta nesreće

ISTOČNO SARAJEVO - Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je danas Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo dopunu izvještaja protiv muškarca čiji su inicijali Đ.K. sa Sokoca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zadovoljavajuće stanje bezbjednosti

Bezbjednosno stanje na području opštine Pale je zadovoljavajuće, konstatovano je danas na sjednici Foruma za bezbjednost ove lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lakše do investicija i razvoja

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević izjavio je danas da ova lokalna zajednica sa sprovedenim reformama u okviru projekta za unapređenje poslovne klime, među kojima i uvođenjem jednošalterskog sistema registracije, očekuje da lakše dođe do novih investicija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Udruženja višečlanih porodica "Pale 4+" u novim prostorijama

U Palama je u ponedjeljak 5. septembra upriličeno otvaranje kancelarije za rad Udruženja višečlanih porodica "Pale 4+".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na osam imanja oboljelo 11 ovaca

Na području opštine Pale od bolesti plavog jezika oboljelo je 11 ovaca na osam imanja, rekao je Srni direktor Veterinarske stanice "Zoo-vet" Pale Branislav Galić.

Opširnije...

Strana 3 od 323

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter