subota, 30. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!



Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Oštrim predmetom napao, pa vozilom udario dva lica

Muškarac čiji su inicijali K.M. napao je oštrim predmetom dvije osobe na Palama, nakon čega ih je udario vozilom i pobjegao.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U ponedjeljak prijem dokumenata za drugi upisni rok

Na fakultetima Univerziteta u Istočnom Sarajevu u ponedjeljak, 25. avgusta, počinje prijavljivanje kandidata za upis u drugom upisnom roku na neko od 1.813 slobodnih mjesta u školskoj 2014/2015. godini, izjavio je Srni vršilac dužnosti rektora Univerziteta Radoslav Grujić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen početak izgradnje trga i završetka šetališta

Na Palama je danas svečano obilježen početak izgradnje novog trga i nastavka izgradnje šetališta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas počinju "Gospojinske svečanosti"

U kalendaru važnih dana za opštinu Pale posebno mjesto zauzimaju "Gospojinski dani" ili "Gospojinske svečanosti" koje svake godine obilježavamo u čast hrama Uspenja Presvete Bogorodice, opštine i svih njenih građana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Fizički napad na muškarca

Lice čiji su inicijali V.A. sa Pala prijavilo je policiji da ga je na Palama fizički napao T.B. i slomio mu nosnu kost, što je konstatovano u Bolnici Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Spasojević: Lepeza turističkih proizvoda

Turistička signalizacija, kao jedan od uočenih nedostataka u radu Turističke organizacije Istočno Sarajevo, uskoro će biti prevladan, zahvaljujući projektu koji će biti realizovan u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizma Republike Srpske i gradom, izjavila je Srni direktor ove organizacije Branka Spasojević.
Ona je naglasila da će ove akt...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kampovi za podmladak Crvenog krsta

Podmladak Opštinske organizacije Crvenog krsta /OO CK/ Pale učestvovao je i ove godine na dva ljetna kampa koja organizuje CK Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Cijene grijanja ostaju iste

Cijena grijanja na Palama tokom naredne sezone neće biti povećana, poručeno je iz Gradske toplane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Apel za pomoć porodici Pandurević

Porodici Pandurević, koja ima četvoro maloljetne djece, potrebna je pomoć nakon što im je u požaru izgorjela kuća u mjestu Ptičijak u Rogatici, apeluje Crveni krst sa Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snabdijevanje uredno, voda ispravna

Na području Pala uredno je snabdijevanje vodom, koja je bakteriološki ispravna, i za sada neće biti redukcija, rekao je Srni direktor preduzeća "Vodovod i kanalizacija" u ovoj opštini Krsto Mićić.

Opširnije...

Strana 3 od 234

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome