četvrtak, 23. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Jugović i Zec o cesti Sarajevo - Beograd

Načelnik opštine Pale Boško Jugović razgovarao je danas sa načelnikom opštine Pale - Prača u FBiH Asimom Zecom o izgradnji brze ceste Sarajevo-Beograd, te istakao da bi bilo dobro da brza cesta ide preko Pala i Prače.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pojačana kontrola korištenja pojaseva

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo, u okviru republičke akcije kontrole korištenja sigurnosnih pojaseva u automobilima, tokom samo jednog dana izdata su 64 prekršajna naloga vozačima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj samoubistava

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u 2016. godini registrovana su 22 samoubistva, što je za 35,29 odsto manje nego godinu ranije kada su registrovana 34 suicida, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

OO PDP: Brza cesta istorijska šansa za opštinu Pale

Opštinski odbor PDP Pale pozdravlja i podržava najavljenu izgradnju brze ceste Sarajevo-Beograd koja bi bila od velikog interesa za Republiku Srpsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju a posebno za našu lokalnu zajednicu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

OO SDS: Trasa nove brze ceste treba da ide preko Pala

Opštinski odbor SDS-a Pale poziva sve nadležne institucije i načelnika opštine Pale Boška Jugovića da zastupaju interese svih građana Pala da izgradnja autoputa, odnosno brze ceste Sarajevo - Beograd ide preko Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanke se spremaju za nastavak sezone

Igračice liderskog sastava Prve lige Republike Srpske odbojkašice Jahorine, najbolji paljanski sportski kolektiv, izuzetno i vrijedno treniraju pred nastavak proljećnog dijela sezone.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpuna obustava rada u ŠG "Jahorina" Pale

Predsjednik Sindikata šumarstva, prerade drveta i papira Republike Srpske Vlado Pavlović rekao je Srni da su radnici Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Jahorina" sa Pala već tri dana u generalnom štrajku i da će potpuna obustava rada trajati sve dok im ne budu isplaćene plate.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena školska slava Sveti Sava

U osnovnim školama "Srbija" i "Pale", kao i u Srednjoškolskom centru "Pale" danas je prigodnim programima proslavljena školska slava Sveti Sava.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Priveden zbog nelegalne sječe šume

Lice čiji su inicijali O.P. privedeno je zbog nelegalne sječe šume u rejonu Jasenove na području Šumskog gazdinstva "Jahorina" sa Pala, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana Svetosavska priredba

Učenici Osnovne škole "Pale" večeras su u Kulturnom centru održali muzičko-scensku priredbu u čast prvog srpskog arhiepiskopa i srpskog svetitelja Svetog Save.Svetosavska priredba organizovana je u saradnji sa Opštinskim odborom Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ "Prosvjeta" i Crkvenom opštinom paljanskom.

Opširnije...

Strana 3 od 337

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter