srijeda, 07. decembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Predsjednik Skupštine Predrag Vučićević

Na današnjoj konstitutivnoj sjednici Skupštine opštine Pale za predsjednika i potpredsjednika lokalnog parlamenta ponovo su izabrani Predrag Vučićević /PDP/ i Siniša Lasica /NDP/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

STACtech tim iz Pala u finalu takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju

STACtech tim iz Pala plasirao se u finale Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju u Republici Srpskoj koje je u utorak 22. novembra održano na Tehnološko metalurškom fakultetu u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Promovisan "Ratni dnevnik" Jeni Ligtenberg

Na Filozofskom fakultetu na Palama sinoć je promovisana knjiga "Ratni dnevnik Pale 1993-1995" Jeni Ligtenberg, Holanđanke koja je ratne godine provela pomažući srpskom narodu, a koja predstavlja vrijedan istorijski dokument o građanskom ratu u BiH.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kosorić: U oktobru smanjen broj krivičnih djela

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u oktobru je registrovano 68 krivičnih djela, što je za 10,5 odsto manje nego u istom mjesecu prethodne godine, rekao je načelnik Centra Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Renovirane prostorije pošte u Mokrom

Preduzeće "Pošte Srpske" otvorilo je renovirane prostorije pošte u Mokrom kod Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena krsna slava Aranđelovdan

Služenjem pomena poginulim pripadnicima Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo i lomljenjem slavskog kolača u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice na Palama danas su pripadnici ovog centra obilježili krsnu slavu Aranđelovdan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice teško povrijeđeno u sudaru tri automobila

Lice čiji su inicijali A.Z. zadobilo je teške povrede u sudaru tri automobila na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ponedjeljak 21. novembar - neradni dan

U skladu sa Zakonom o praznicima Republike Srpske, 21. novembar 2016. godine, Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini, republički je praznik i neradni dan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ministri u posjeti Palama

Ministri Republike Srpske posjetili su danas brojne institucije, javne i naučne ustanove i preduzeća, kao i sportske organizacije u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojiti budžet investicionog karaktera - pola miliona KM za zapošljavanje

Novoizabrani načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da će mu prioritet u radu za iduću godinu biti usvajanje budžeta koji će biti investiconog karaktera i u kojem će oko pola miliona KM biti namijenjeno za podsticaj zapošljavanju.

Opširnije...

Strana 2 od 329

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter