subota, 06. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ukraden novac, zlatni nakit i dva laptopa

Nepoznati počinioci ukrali su iz porodične kuće lica čiji su inicijali D.G. na Palama određenu količinu novca, dva laptopa i zlatni nakit, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prošloj godini 34 samoubistva

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u 2015. godini registrovana su 34 samoubistva, što je za šest više u odnosu na 2014. godinu, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

CJB Istočno Sarajevo da ostane na Palama

Predstavnici opštinskih odbora SDS-a, PDP-a, DNS-a i NDP-a sa Pala saglasni su da sjedište Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo ostane na Palama jer će u suprotnom preduzeti radikalnije mjere da bi zaustavili njegovo preseljenje u Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ski centar "Ravna planina" privlači sve više gostiju

Snijeg koji je ovih dana padao, a uz to i niske temperature koje su omogućile da sistam za vještačko osnješevanje bude u punom pogonu omogićili su da popularno paljansko skijalište Ski centar "Ravna planina" sija u nalljepšem sjaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Putevi prohodni, saobraćaj se odvija bez zastoja

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije su prohodni, tako da se saobraćaj odvija bez zastoja, iako na pojedinim dionicama na kolovozu ima ugaženog snijega, rekao je jutros Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" sa Sokoca Dragan Buloščić. "Čim dođe do porasta temperature i taj zaostali snijeg biće očišćen i...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na ulazu u džamiju u Podvitezu bačeni "molotovljevi kokteli"

Na ulaz u džamiju u mjestu Podvitez, opština Pale, bačena su dva improvizovana "molotovljeva koktela", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preduzeti mjere Zakona o izmjenama i dopunama zakona o boravišnoj taksi

Na osnovu Zakona o izmjenama i dopunama zakona o boravišnoj taksi (Službeni glasnik Republike Srpske broj 106/15, od 23.12.2015. godine), utvrđuje se da od 1. januara 2016. godine, paušalni iznos boravišne takse za ugostitelje koji pružaju usluge smještaja u kućama za odmor, apartmanima i sobama za iznajmljivanje, određuje u rasponu od 15 KM do 30 ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcenat na prikupljanju sredstava za izgradnju hrama

Starješina Sabornog hrama /u izgradnji/ Svetog arhangela Gavrila na Palama Marko Glavaš ističe da je u protekloj godini akcenat stavljen na limarske radove na krovu, dok je ove godine najvažnije sakupljanje sredstava za nastavak radova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Besplatna članarina i za nezaposlene

Članarina u Narodnoj bibilioteci "Pale" ostala je na nivou prošlogodišnje i iznosi 10 KM, besplatna je za djecu poginulih boraca, djecu predškolskog uzrasta i prvog razreda osnovne škole, a od ove godine i za sve nezaposlene.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastupila pravoslavna Nova godina

Srpska, Ruska, Gruzijska pravoslavna crkva, Sveta Gora i Jerusalimska patrijaršija, koje poštuju Julijanski kalendar, u ponoć su dočekale Novu godinu.

Opširnije...

Strana 2 od 298

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter