petak, 28. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Godišnjica teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli Jelena i Mihailo Malinić

Navršilo se godinu dana od tragične smrti dr Jelene (37) i Mihaila (9) Malinić, koji su na današnji dan stradali u saobraćajnoj nesreći na putu Pale - Sarajevo u naselju Kalovita Brda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Objavljen konkurs za upis studenata

Univerzitet u Istočnom Sarajevu danas je objavio konkurs za upis studenata u prvu godinu drugog ciklusa studija - prvi upisni rok akademske 2015/16. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ima mjesta za još 1.447 brucoša

Na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu u drugom upisnom roku u prvu godinu prvog ciklusa studija akademske 2015/2016. godine ima mjesta za 1.447 brucoša.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kod Podgraba 12 državljana Kuvajta bez isprava

Policijski službenici otkrili su u mjestu Podgrab u opštini Pale 12 državljana Kuvajta koji kod sebe nisu imali putne isprave, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj krivičnih djela za 18,92 odsto

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u julu ove godine evidentirano je 88 krivičnih djela, što je za 18,92 više u odnosu na juli prethodne godine, rekao je načelnik tog Centra Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Program Gospojinskih svečanosti 2015.

Povodom Velike Gospojine koja se obilježava 28. avgusta i koju opština Pale slavi kao krsnu slavu i Dan opštine biće održane Gospojinske svečanosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kuvajćani pronađeni u Srpskoj vraćeni nazad

Kuvajćanima koji su ovog ljeta bez dokumenata pronađeni na području Republike Srpske, u najvećem broju na području Pala, izdati su prekršajni nalozi i vraćeni su nazad, izjavio je vršilac družnosti direktora Službe za poslove sa strancima BiH Izet Nizam.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šest osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u Donjim Bulozima

Više lica koja su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u 16.20 časova u u mjestu Donji Bulozi prevezena su u Bolnicu Istočno Sarajevo i Klinički centar u Sarajevu. Iz CJB je rečeno da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovala dva vozila.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Završena prva faza rekonstrukcije i dogradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema

Na području opštine Pale završena prva faza projekta rekonstrukcije i dogradnje vodovodnog i kanalizacionog sistema u vrijednosti većoj od 1,6 miliona KM, rekao je Srni direktor JP "Vodovod i kanalizacija" Pale Krsto Mićić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mališani "Buba-mare" osjetili čari planinarenja

Vrtić "Buba-mara" je postao član Planinarsko-ekološkog društva "Romanija" Pale. Naša okolina ima savršene uslove, staze i planinarske domove koje treba što više koristiti, pa su mališani osjetili čari planinarenja i bili dio zdrave i zabavne rekreacije.

Opširnije...

Strana 2 od 281

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome