subota, 01. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Izlaznost do 15.00 časova 45,17 odsto

Na području opštine Pale do 15.00 časova na referendum o Danu Republike izašlo je 8.980 građana sa pravom glasa ili 45,17 odsto od ukupnog broja registrovanih, rekao je predsjednik opštinske Komisije za sprovođenje referenduma Goran Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećava se izlaznost na glasačka mjesta

Do 13.00 časova na Palama se na referendum o Danu Republike Srpske odazvalo 6.938 ili 34,9 odsto građana sa pravom glasa, a u Istočnom Novom Sarajevu to pravo iskoristilo je 4.135 ili 41,4 odsto glasača, podaci su opštinskih komisija za sprovođenje referenduma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo izjašnjavanje o Danu Republike Srpske

U šest opština na području grada Istočno Sarajevo u 7.00 časova otvoreno su sva glasačka mjesta na kojima će se 47.474 glasača danas izjašnjavati o Danu Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastaviti sa programom zapošljavanja djece poginulih boraca

Kandidat Koalicije "Složno za Pale" Boško Jugović razgovarao je danas sa predsjednikom Boračke organizacije Pale Mihajlom Parađinom o rješavanju problema zapošljavanja djece poginulih boraca i demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na korišćenje predato novo sanitetsko vozilo vrijedno 70.000 KM

Domu zdravlja Pale danas je predato na korišćenje novo sanitetsko vozilo u vrijednosti oko 70.000 KM, za koje je opština izdvojila 50.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marinković: Pokretanje nekadašnjeg "Famosa" na Koranu je izvjesno

Direktor novoosnovane firme "IFSFA-MOS" sa Pala Petar Marinković rekao je Srni da je pokretanje nekadašnjeg "Famosa" sasvim izvjesno i da rukovodstvo nove firme trenutno radi na prikupljanju podataka o raspoloživoj radnoj snazi na koju će moći da računa u prvim danima početka radnog procesa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela opšteg kriminaliteta

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u avgustu je registrovano 45 krivičnih djela opšteg kriminaliteta, što je za 11,76 odsto manje nego u istom mjesecu prošle godine, rekao je načelnik Centra Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poziv građanima da se obrate u stručnu službu opštine

Predsjednik Skupštine opštine Pale Predrag Vučićević pozvao je građane da dođu u stručnu opštinsku službu, gdje će im biti pružena pomoć u pisanju prigovora Poreskoj upravi na rješenja kojima je predviđeno plaćanje uvećanog poreza na nepokretnosti, posebno u ruralnim i negrađevinskim zonama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Infrastrukturni radovi u Palama teku planiranom dinamikom

Predstavnici opštine Pale danas su obišli radove na infrastrukturnim projektima koji se rade na području ove opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Troje povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi

Tri lica teško su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Romanija - LJubogošta, u mjestu Rogoušići, opština Pale.

Opširnije...

Strana 2 od 323

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter