četvrtak, 17. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Skupština opštine ozbiljno shvatila problem nelegalnih deponija

Voda na području opštine Pale je potpuno ispravna za piće i korištenje, saopšteno je na današnjoj posebnoj sjednici Skupštine opštine Pale, koja je posvećena nelegalnom deponovanju sumnjivog otpada na području ove lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Autom slomio kuk pješaku

Paljanska policija podnijeće nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali M.C, koji je u saobraćajnoj nesreći na Palama polomio kuk pješaku sa inicijalima B.V.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stipendije za 24 studenta


Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević potpisao je danas ugovore sa 24 studenta, koji su u ovoj godini ostvarili pravo na stipendije. Stipendije mjesečno iznose 120 KM i raspoređuju se prema kriterijima uspjeha u školovanju i socijalno-ekonomske situacije u porodici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Forum za bezbjednost: Zbog divljih deponija utvrditi kvalitet vode

Opština Pale zadužila je danas preduzeće "Vodovod i kanalizacija" da, zbog odlaganja sumnjivog otpada iz firme "Asa prevent" na divljim deponijama, ispita kvalitet vode sa svih izvorišta iz kojih se ova opština snabdijeva i o tome obavijesti javnost.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saopštenje Kabineta načelnika opštine Pale u vezi sa divljim deponijama

Povodom nedavnih događaja u vezi sa divljim deponijama koje su se pojavile na području opština Pale i Istočni Stari Grad, dužni smo obavjestiti javnost o činjenicama u ovom slučaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drugog dana poslovnog foruma organizovane posjete privrednim i turističkim subjektima

Drugog dana poslovnog foruma, opštinska i privredna delegacija niške opštine Pantelej juče je sa svojim domaćinima posjetila nekoliko odabranih privrednih subjekata u opštini Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vanredna sjednica parlamenta o odlaganju industrijskog otpada

Opštinski odbor SNSD-a Pale zatražiće hitno sazivanje vanredne sjednice Skupštine opštine Pale, na kojoj bi se raspravljalo o problemu odlaganja industrijskog otpada na ovom području.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Protest zaposlenih u Studentskom centru Pale

Dio zaposlenih radnika Studentskog centra Pale danas je protestovao ispred Studentskog doma "Koran", zbog navodnih nepravilnosti, nezakonitih radnji i mobinga direktora ovog centra Dragana Bjelajca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo dvodnevni poslovni forum

U sali SO Pale danas je počeo dvodnevni poslovni forum rukovodstva opština Pantelej (gradska opština Niša), Gradiška i Pale, te privrednika opština Pantelej i Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje dvodnevni poslovni forum

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević najavio je da će na dvodnevnom poslovnom forumu na Palama, koji počinje danas, ova opština predstaviti svoje potencijale rukovodstvu i privrednicima niške gradske opštine Pantelej i Gradiške.

Opširnije...

Strana 2 od 213

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome