ponedjeljak, 30. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Đokić: Kompletna procedura imenovanja direktora "Elektrodistribucije" Pale biće sprovedena u decembru

Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je danas u Istočnom Sarajevu da će kompletna procedura u vezi sa imenovanjem direktora "Elektrodistribucije" Pale biti sprovedena u decembru, u skladu sa odlukom Vlade Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U oktobru manje krivičnih djela za 17,39 odsto

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u oktobru je registrovano 76 krivičnih djela, što je za 17,39 odsto manje nego u istom mjesecu prošle godine, rekao je danas na redovnoj konferenciji za novinare načelnik Centra Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dom zdravlja u Palama proslavio krsnu slavu Svete vračeve

Dom zdravlja u Palama danas je proslavio krsnu slavu posvećenu Svetom Kozmi i Damjanu, a u narodu poznatim i kao Sveti vračevi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen nacrt rebalansa za ovu i budžeta za narednu godinu

Skupština opštine /SO/ Pale usvojila je danas Nacrt rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu od oko 8.750.000 KM što je oko 99 odsto od plana, kao i Nacrt budžeta za narednu godinu u iznosu od 8.946.425 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljotres na Palama

Na području Pala rano jutros zabilježen je zemljotres sa magnitudom 2,6 stepeni po Rihteru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U petak takmičenje mladih

Republičko kviz takmičenja mladih o poznavanju pokreta Crvenog krsta, na kojem će učestvovati devet ekipa, biće održano u petak, 13. novembra, u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oslobođen zbog greške policije

Dragan Kokotović (32) iz Pala, optužen da je 15. marta 2013. godine ubio staricu Staku Smiljanić (78) iz Pala, pravosnažno je oslobođen u Vrhovnom sudu Republike Srpske, iako se nekoliko časova nakon ubistva sam predao policiji i priznao zločin?!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mladenu Andžiću određen jednomjesečni pritvor

Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Mladenu Anđiću osumnjičenom da je na Palama ubio Radeta Kovačevića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrtić "Cvrčak" obilježio šest godina postojanja

U sali Kulturnog centra Pale je u petak, 6. novembra održana priredba povodom šest godina postojanja Predškolske ustanove Vrtić "Cvrčak".

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Napišite da sam zaljubljen u Pale"

Tomaž Gorec vlasnik informatičke firme iz Slovenije već deset godina dolazi u Pale sa svojim prijateljima i nakon toliko godina kaže da se u njih jednostavno zaljubio. Kako bi Slovencima približio Pale i Jahorinu otvorio je i posebnu web stranicu www.jahorina.si, na kojoj se trudi da predstavi značajna mjesta.

Opširnije...

Strana 2 od 291

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome