srijeda, 18. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Delegacija EYOF-a 2019 posjetila Smučarski klub "Romanija"

U okviru priprema za organizaciju Evropskog zimskog festivala mladih Evrope (EYOF) 2019 u posjeti smučarskom klubu "Romanija" boravili su predstavnici organizacionog odbora EYOF-a gospođica Azra Kulović, vođa projektnog tima i zamjenik direktora takmičenja gospodin Natko Sudžuka koji su sa predsjednikom IO kluba gospodinom Zdravkom Lasicom i ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zimski kamp za djecu i mlade 2017. u hotelu Damis

U hotelu Damis u Palama u toku je Zimski kamp za mlade 2017. u kojem učestvuje 30 djece i mladih iz dječijeg doma Bjelave i djece iz socijalno ugroženih porodica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nediplomatski i uvredljiv čin visokog predstavnika

Poređenjem Dana Republike Srpske sa danom osnivanja Nezavisne Države Hrvatske /NDH/ visoki predstavnik u BiH Valentin Incko napravio je neviđeni skadal i nediplomatski čin, saopšteno je iz Boračke organizacije opštine Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Palama obilježen 9. januar Dan Republike Srpske

Polaganjem vijenaca na Centralno spomen-obilježje borcima poginulim u proteklom ratu i proslavom na ulicama juče je u Palama obilježen 9. januar Dan Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Centralno spomen-obilježje položeni vijenci poginulim borcima

Predstavnici opštine Pale i Boračke organizacije danas su na Palama, povodom 9. januara, Dana Republike Srpske, položili vijence na Centralno spomen-obilježje borcima poginulim u proteklom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Najradosniji hrišćanski praznik - dan Rođenja Isusa Hrista

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Božić, najradosniji hrišćanski praznik - dan Rođenja Isusa Hrista.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Srećno Badnje veče!

Službama i paljenjem badnjaka u pravoslavnim hramovima večeras se najavljuje Rođenje Spasitelja čiji se dolazak na svijet slavi kao početak novog vremena i kao najradosniji događaj za hrišćanstvo. Ovaj praznik je i posljednji dan šestonedjeljnog Božićnog posta kojim se vjernici pripremaju za proslavu najradosnijeg praznika Božića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je Badnji dan

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Badnji dan, pripremajući se za najradosniji hrišćanski praznik Rođenje Isusa Hrista - Božić. Službama bdenija i paljenjem badnjaka u pravoslavnim hramovima najavljuje se Rođenje Spasitelja čiji se dolazak na svijet slavi kao početak novog vremena i kao najradosniji događaj za hrišćanstvo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jugović: Ne postoji bojazan od zračenja trafostanice

Načelnik opštine Pale Boško Jugović smatra da ne postoji razlog za strah od bilo kakve vrste zračenja trafostanice u paljanskom naselju Obilićevo, koja je u vlasništvu "Elektroprenosa BiH".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Božić proslaviti bez upotrebe vatrenog oružja i pirotehnike

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo pozvao je građane da se narednih dana uzdrže od upotrebe vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava, kako bi božićni praznici protekli u miru i bez neželjenih posljedica.

Opširnije...

Strana 2 od 334

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter