utorak, 27. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Radovi na rekonstrukciji zida na "Vrelu Prače"

Na objektu sabirnog bazena "Vrelo Prača" u toku su radovi na rekonstrukciji kamenog čeonog zida. Kako je objekat izgrađen u periodu od 1912. do 1918. godine, nakon vijeka eksploatacije jedan dio zida se počeo obrušavati.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Navijači Partizana proslavili titulu u Palama

Navijači Partizana, popularni "Grobari" sinoć su u Olimpijskom parku u Palama bogatom koreografijom, bakljama i vatrometom proslavili titulu prvaka Srbije u fudbalu i osvajanje kupa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budući školarci priredbom se oprostili od vaspitača

Zaposleni u dječijem vrtiću "Buba-mara" sa Pala organizovali su sa djecom koja su pohađala predškolsku grupu završnu priredbu pod nazivom "Doviđenja, dragi vaspitači".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za djecu sa Kosova i Metohije

Načelnik opštine Pale Boško Jugović organizovao je danas prijem za djecu sa Kosmeta koja borave na Palama u okviru projekta "Spojimo srpsku djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rekonstrukcija vodovodne mreže u Palama

U ulici Dobroslava Jevđevića u toku su radovi na rekonstrukciji sekundarne vodovodne mreže u dužini od 140 m kao i sanacija fekalnih kolektora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ulica Trifka Grabeža zatvorena za saobraćaj

U srijedu 21. juna i u četvrtak, 22. juna 2017. godine Ulica Trifka Grabeža će biti u potpunosti zatvorena za saobraćaj zbog izvođenja završnih radova na rekonstrukciji ove ulice.


(www.palelive.com)

El. pošta Štampa

Izgorjela vikendica u Podromaniji, požar podmetnut

U mjestu Podromanija, opština Sokolac, u potpunosti je izgorjela vikendica u vlasništvu lica čiji su inicijali R.K. sa Pala, a uviđajem je konstatovano da je požar najvjerovatnije podmetnut, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do početka zime novi dom za samohranu majku tri djevojčice

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je danas da su lokalna vlast, Crveni krst i vlasnici paljanskih preduzeća motivisani da pomognu izgradnju kuće za samohranu majku Željku Pavlović i njene tri maloljetne kćerke, te da očekuje da bi novi dom mogao da bude gotov do početka zime.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Provala u porodičnu kuću na Palama

Lice čiji su inicijali D.K. prijavilo je Policijskoj stanici Pale da je provaljeno u njegovu porodičnu kuću na Palama odakle je nestala manja količina zlatnog nakita.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stigla djeca sa Kosova i Metohije

Pedesetak djece iz Štrpca, sa Kosova i Metohije stiglo je na Pale, u sedmodnevnu posjetu svojim vršnjacima.

Opširnije...

Strana 2 od 358

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter