nedjelja, 01. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Litija u povodu Vrbice

Litijom od Hrama uspenja presvete Bogorodice do Sabornog hrama Svetog arhangela Gavrila danas je u Palama svečano proslavljeni pravoslavni praznici Lazareva subota i Vrbica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Cvrčak" obilježio Dan planete Zemlje

Juče je u Palama nizom akcija obilježen Dan planete Zemlje. Tradicionalno 22. aprila praznik je obilježen i u Predškolskoj ustanovi "Cvrčak".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zapaljeno putničko vozilo

Na Palama je na auto-placu u Karađorđevoj ulici zapaljeno putničko vozilo "pežo 206", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Policiji na Palama juče je oko 1.30 časova prijavljeno da na auto-placu gori automobil, nakon čega su na lice mjesta upućeni policijski službenici i pripadnici Vatrogasne brigade koji su lokali...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginuo muškarac u Jahorinskom potoku

U paljanskom naselju Jahorinski potok poginuo je šezdesetjednogodišnji muškarac čiji su inicijali N.Š, kada se na njega prevrnula volovska zaprega, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prva tri mjeseca smanjen broj krivičnih djela za 18,8 odsto

Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prva tri mjeseca ove godine evidentirano je 177 krivičnih djela, što je za 18,8 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine, rekao je načelnik Centra Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečana litija povodom Lazareve subote - Vrbice

Pripremajući se za najveći hrišćanski praznik Vaskrs Crkvena opština Pale u saradnji sa Opštinom Pale, JU Dječijim centrom "Buba-mara", OŠ Pale i OŠ Srbija, a povodom praznika Lazareva subota - Vrbica (23.04.2016.) organizuje svečanu litiju od hrama Uspenja presvete Bogorodice do Sabornog hrama Svetog Arhangela Gavrila sa početkom u 17:00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Velika akcija čišćenja i uređenja za Dan planete Zemlje

April je mjesec buđenja proljeća, ali i buđenja svijesti o očuvanju životne sredine i uređenja i čišćenja grada.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Kovačević obišao radove na infrastrukturi

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević posjetio je danas Dječiji centar "Bubamara", gdje je u toku rekonstrukcija objekta u vrijednosti 77.430 KM, a riječ je o prvom velikom renoviranju obdaništa od njegove izgradnje 1985. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisani ugovori o stipendijama sa 40 studenata

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević potpisao je u petak ugovore sa studentima sa područja opštine kojima su odobrene stipendije, a koji pohađaju visokoškolske ustanove u Republici Srpskoj, BiH i inostranstvu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

10. pokloničko putovanje do manastira Ostrog

Grupa hodočasnika iz Pala 9. maja planira krenuti na tradicionalno 10. pokloničko putovanje do manastira Ostrog.

Opširnije...

Strana 2 od 306

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter