četvrtak, 24. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Sredi svoj grad uz pomoć ULICA.BA!

Od kraja mjeseca decembra prošle godine, kada je press konferencijom održanom u Sarajevu zvanično "puštena u rad" platforma ULICA.BA, građanima je pružena mogućnost da na sasvim nov i jednostavan način komuniciraju sa opštinskim službama i istima prijavljuju probleme koje uočavaju u svojim lokalnim zajednicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg na Romaniji i na području Kneževa

Na području Romanije i Han Pijeska snijeg je visok od četiri do šest centimetara, a na području Kneževa i dalje pada slab snijeg koji se za sada ne zadržava na kolovozu, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projekat "Srećna porodica"

"Srećna porodica" je projekat u okviru kojeg se održavaju radionice gdje roditelji i djeca imaju priliku da zajedno provode slobodno vrijeme u kreativnim, rekreativnim i zanimljivim aktivnostima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena Studija izvodljivosti za projekat vodosnabdijevanja i tretmana otpadnih voda

U okviru projekta unapređenja infrastrukturnih projekata na Zapadnom Balkanu finansiranim od strane EU, u Opštini Pale danas je održana prezentacija Studija izvodljivosti za pripremu Projekta za vodosnabdijevanje i sakupljanje i tretman otpadnih voda u opštini Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas sunčano, sutra moguć snijeg

Tokom dana u Republici Srpskoj očekuje se pretežno sunčano i toplo vrijeme, a do večeri očekuje se oblačnost. Tokom noći će padati kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Kadinom selu i na Begovini izvršene provale

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo registrovane su tri provale u vikendice, iz kojih su odneseni različiti predmeti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje Dana ruskih dobrovoljaca

Udruženje građana "Srpsko-ruska zajednica Zavet" OO Pale, 12. aprila 2014. godine u Višegradu, organizuje obilježavanje Dana ruskih dobrovoljaca, učesnika Odbrambeno-otandžbinskog rata Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Skupština opštine ozbiljno shvatila problem nelegalnih deponija

Voda na području opštine Pale je potpuno ispravna za piće i korištenje, saopšteno je na današnjoj posebnoj sjednici Skupštine opštine Pale, koja je posvećena nelegalnom deponovanju sumnjivog otpada na području ove lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Autom slomio kuk pješaku

Paljanska policija podnijeće nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali M.C, koji je u saobraćajnoj nesreći na Palama polomio kuk pješaku sa inicijalima B.V.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stipendije za 24 studenta


Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević potpisao je danas ugovore sa 24 studenta, koji su u ovoj godini ostvarili pravo na stipendije. Stipendije mjesečno iznose 120 KM i raspoređuju se prema kriterijima uspjeha u školovanju i socijalno-ekonomske situacije u porodici.

Opširnije...

Strana 2 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome